Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
af.wikipedia.org23:31, 17 септември 2010создадена со најавување(?)2
ak.wikipedia.org16:22, 17 септември 2014создадена со најавување(?)4
als.wikipedia.org17:01, 8 август 2015создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org23:12, 10 октомври 2014создадена со најавување(?)1
ang.wikipedia.org13:38, 17 август 2012создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org14:28, 12 декември 2010создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org18:06, 29 септември 2008создадена со најавување(?)61autoreview
arz.wikipedia.org23:24, 12 јануари 2009создадена со најавување(?)0
ast.wikipedia.org22:40, 24 јуни 2013создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org22:45, 9 јануари 2014создадена со најавување(?)6
azb.wikipedia.org05:35, 26 април 2018создадена со најавување(?)1
az.wikipedia.org14:01, 21 октомври 2014создадена со најавување(?)21
bar.wikipedia.org17:04, 8 август 2015создадена со најавување(?)1
ba.wikipedia.org23:54, 15 јули 2015создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org13:24, 3 септември 2010создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org11:22, 20 октомври 2014создадена со најавување(?)6
bg.wikipedia.org18:07, 29 септември 2008создадена со најавување(?)67
bh.wikipedia.org09:43, 1 јануари 2016создадена со најавување(?)2
bm.wikipedia.org01:45, 4 март 2015создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org11:52, 1 мај 2012создадена со најавување(?)41
bn.wiktionary.org22:42, 22 август 2012создадена со најавување(?)0
bo.wikipedia.org22:05, 13 ноември 2010создадена со најавување(?)6
bpy.wikipedia.org14:20, 9 ноември 2016создадена со најавување(?)2
bs.wikipedia.org18:07, 29 септември 2008создадена со најавување(?)5
ca.wikipedia.org18:07, 29 септември 2008создадена со најавување(?)4
ca.wikimedia.org03:26, 9 октомври 2014создадена со најавување(?)23
ceb.wikipedia.org09:12, 19 март 2012создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org01:45, 12 јануари 2014создадена со најавување(?)4
commons.wikimedia.org03:18, 24 јули 2008потврдено со лозинка(?)6.526autopatrolled, filemover, rollbacker
cr.wikipedia.org14:08, 12 октомври 2010создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org21:16, 3 август 2009создадена со најавување(?)118
cs.wikibooks.org06:10, 1 септември 2010создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org13:49, 9 мај 2013создадена со најавување(?)0
dag.wikipedia.org19:50, 30 јуни 2021создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org16:11, 27 ноември 2008создадена со најавување(?)46
de.wikipedia.org18:06, 29 септември 2008создадена со најавување(?)82
de.wikiversity.org19:27, 28 ноември 2016создадена со најавување(?)0
de.wikivoyage.org21:47, 29 април 2013потврдено по е-пошта(?)27
diq.wikipedia.org00:38, 3 октомври 2014создадена со најавување(?)0
dk.wikimedia.org07:36, 20 септември 2015создадена со најавување(?)0
dty.wikipedia.org09:15, 29 декември 2017создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org22:44, 21 април 2009создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org17:34, 5 септември 2014создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org23:06, 7 јануари 2015создадена со најавување(?)1
el.wikipedia.org21:16, 3 август 2009создадена со најавување(?)114
en.wikipedia.org03:18, 24 јули 2008домашно вики(?)311.027sysop
en.wikibooks.org02:04, 26 август 2008создадена со најавување(?)63
en.wikinews.org02:04, 26 август 2008создадена со најавување(?)7
en.wikiquote.org02:04, 26 август 2008создадена со најавување(?)1
en.wikisource.org02:04, 26 август 2008создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org02:04, 26 август 2008создадена со најавување(?)204
en.wikivoyage.org10:01, 11 ноември 2012создадена со најавување(?)1.444sysop
en.wiktionary.org02:04, 26 август 2008создадена со најавување(?)0
eo.wikipedia.org18:06, 17 август 2009создадена со најавување(?)3
es.wikipedia.org22:03, 7 октомври 2008создадена со најавување(?)263
es.wikibooks.org02:35, 25 јуни 2012создадена со најавување(?)0
es.wikisource.org23:54, 18 јуни 2011создадена со најавување(?)0
es.wikivoyage.org21:27, 8 јануари 2013создадена со најавување(?)0
es.wiktionary.org04:56, 24 октомври 2018создадена со најавување(?)0
et.wikipedia.org19:11, 19 октомври 2009создадена со најавување(?)6
eu.wikipedia.org12:38, 18 април 2017создадена со најавување(?)11
fa.wikipedia.org22:44, 21 април 2009создадена со најавување(?)37
fa.wikiquote.org05:22, 29 ноември 2017создадена со најавување(?)0
fa.wikivoyage.org22:44, 20 октомври 2014создадена со најавување(?)2
ff.wikipedia.org23:06, 7 јануари 2015создадена со најавување(?)0
fiu-vro.wikipedia.org14:30, 12 декември 2010создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org22:48, 21 април 2009создадена со најавување(?)10
foundation.wikimedia.org16:25, 14 февруари 2022создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org10:30, 21 јуни 2022создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org16:17, 5 август 2008создадена со најавување(?)107
fr.wikibooks.org04:54, 7 февруари 2013создадена со најавување(?)0
fr.wikisource.org09:01, 22 јули 2015создадена со најавување(?)0
fr.wikiversity.org10:13, 8 февруари 2013создадена со најавување(?)1
fr.wikivoyage.org05:32, 23 декември 2012создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org15:30, 7 февруари 2013создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org23:58, 16 март 2011создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org04:30, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org14:30, 12 декември 2010создадена со најавување(?)1
gl.wikipedia.org23:13, 10 октомври 2014создадена со најавување(?)6
gn.wikipedia.org00:09, 6 октомври 2013создадена со најавување(?)37
gom.wikipedia.org10:07, 22 јули 2015создадена со најавување(?)7
gu.wikipedia.org17:34, 6 мај 2014создадена со најавување(?)30
ha.wikipedia.org21:14, 29 август 2014создадена со најавување(?)21
he.wikipedia.org01:35, 11 декември 2008создадена со најавување(?)19
he.wikivoyage.org07:43, 19 декември 2013создадена со најавување(?)0
hif.wikipedia.org16:29, 13 ноември 2017создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org16:11, 27 ноември 2008создадена со најавување(?)148
hi.wiktionary.org23:12, 20 март 2012создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org20:12, 15 јануари 2011создадена со најавување(?)37
ht.wikipedia.org16:52, 9 октомври 2013создадена со најавување(?)8
hu.wikipedia.org01:12, 12 јануари 2009создадена со најавување(?)25
hy.wikipedia.org06:56, 3 октомври 2012создадена со најавување(?)13
ia.wikipedia.org05:19, 26 април 2018создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org02:47, 8 октомври 2009создадена со најавување(?)26
ig.wikipedia.org06:37, 27 септември 2014создадена со најавување(?)15
ik.wikipedia.org07:05, 16 март 2011создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org04:22, 21 септември 2011создадена со најавување(?)63
io.wikipedia.org21:50, 18 декември 2009создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org16:11, 24 април 2017создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org22:02, 7 октомври 2008создадена со најавување(?)59
it.wikiquote.org06:58, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
it.wikivoyage.org21:47, 29 април 2013потврдено по е-пошта(?)22
it.wiktionary.org22:54, 30 август 2015создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org04:10, 1 ноември 2008создадена со најавување(?)316
jv.wikipedia.org19:15, 29 јануари 2013создадена со најавување(?)6
ka.wikipedia.org01:26, 24 мај 2013создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org16:57, 15 август 2015создадена со најавување(?)0
kl.wikipedia.org02:58, 27 октомври 2017создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org08:22, 19 мај 2015создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org22:53, 9 јануари 2014создадена со најавување(?)7
ko.wikipedia.org16:11, 27 ноември 2008создадена со најавување(?)9
ko.wikinews.org11:13, 23 јули 2015создадена со најавување(?)0
ko.wikiversity.org11:13, 23 јули 2015создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org19:11, 14 јануари 2009создадена со најавување(?)0
ks.wikipedia.org14:22, 9 ноември 2016создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org20:54, 9 јануари 2014создадена со најавување(?)26
ky.wikipedia.org08:38, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org17:42, 5 јули 2016создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org04:42, 6 август 2009создадена со најавување(?)2
la.wiktionary.org04:56, 24 октомври 2018создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org19:23, 13 јули 2015создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org16:22, 17 септември 2014создадена со најавување(?)0
ln.wikipedia.org01:29, 4 март 2015создадена со најавување(?)17
login.wikimedia.org02:46, 18 јули 2013создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org23:08, 7 јануари 2015создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org11:38, 20 октомври 2014создадена со најавување(?)5
lv.wikipedia.org02:16, 16 август 2014создадена со најавување(?)3autopatrolled
mai.wikipedia.org14:23, 9 ноември 2016создадена со најавување(?)1
www.mediawiki.org02:04, 26 август 2008создадена со најавување(?)233autopatrolled
meta.wikimedia.org02:04, 26 август 2008создадена со најавување(?)7.029massmessage-sender, translationadmin
mi.wikipedia.org04:55, 1 април 2020создадена со најавување(?)2
mk.wikipedia.org14:29, 12 декември 2010создадена со најавување(?)49
ml.wikipedia.org23:27, 28 октомври 2009создадена со најавување(?)8
mn.wikipedia.org23:08, 7 јануари 2015создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org19:05, 20 април 2019создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org23:13, 20 март 2012создадена со најавување(?)75
ms.wikipedia.org17:53, 29 септември 2008создадена со најавување(?)2
mx.wikimedia.org16:48, 5 мај 2015создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org00:03, 9 август 2014создадена со најавување(?)12
mzn.wikipedia.org02:05, 5 мај 2017создадена со најавување(?)0
nah.wikipedia.org23:04, 7 јануари 2015создадена со најавување(?)2
ne.wikipedia.org08:25, 28 ноември 2013создадена со најавување(?)24
new.wikipedia.org07:16, 10 мај 2013создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org16:09, 27 ноември 2008создадена со најавување(?)56
nl.wikimedia.org04:52, 26 јануари 2015создадена со најавување(?)9
nl.wikivoyage.org05:32, 23 декември 2012создадена со најавување(?)0
nn.wikipedia.org23:14, 20 март 2012создадена со најавување(?)2
no.wikipedia.org21:17, 3 август 2009создадена со најавување(?)2
nso.wikipedia.org13:12, 29 август 2014создадена со најавување(?)4
nyc.wikimedia.org06:57, 13 јули 2017создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org16:22, 17 септември 2014создадена со најавување(?)11
om.wikipedia.org16:22, 17 септември 2014создадена со најавување(?)3
or.wikipedia.org07:16, 10 мај 2013создадена со најавување(?)144
or.wikisource.org04:21, 26 октомври 2016создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org08:26, 16 ноември 2010создадена со најавување(?)35
pam.wikipedia.org05:36, 26 ноември 2009создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org23:08, 27 јуни 2013создадена со најавување(?)4
pi.wikipedia.org17:18, 13 ноември 2017создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org21:17, 3 август 2009создадена со најавување(?)87
pl.wikibooks.org15:13, 4 септември 2014создадена со најавување(?)0
pl.wikivoyage.org11:17, 7 август 2013создадена со најавување(?)0
pl.wiktionary.org06:13, 1 септември 2010создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org12:17, 25 септември 2014создадена со најавување(?)1
pt.wikipedia.org18:07, 29 септември 2008создадена со најавување(?)25
pt.wikivoyage.org11:17, 7 август 2013создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org06:08, 20 ноември 2012создадена со најавување(?)36
rn.wikipedia.org09:53, 10 септември 2014создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org15:52, 2 декември 2011создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org22:38, 21 април 2009создадена со најавување(?)25autopatrolled
ru.wikipedia.org21:17, 3 август 2009создадена со најавување(?)15
ru.wikinews.org04:40, 29 април 2017создадена со најавување(?)0
ru.wikisource.org12:10, 28 мај 2015создадена со најавување(?)0
ru.wikivoyage.org05:32, 23 декември 2012создадена со најавување(?)0
rw.wikipedia.org15:28, 7 февруари 2013создадена со најавување(?)4
sat.wikipedia.org17:40, 21 февруари 2022создадена со најавување(?)1
sa.wikipedia.org14:23, 9 ноември 2016создадена со најавување(?)1
sco.wikipedia.org05:14, 26 април 2018создадена со најавување(?)1
sd.wikipedia.org14:24, 9 ноември 2016создадена со најавување(?)4
se.wikimedia.org16:44, 25 јануари 2015создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org00:15, 3 септември 2015создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org21:51, 25 август 2008создадена со најавување(?)279
si.wikipedia.org15:54, 14 април 2009создадена со најавување(?)2
sk.wikipedia.org22:42, 3 јуни 2010создадена со најавување(?)0
sk.wikisource.org05:00, 4 септември 2017создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org16:42, 20 јануари 2012создадена со најавување(?)11
sn.wikipedia.org02:00, 21 март 2013создадена со најавување(?)13
wikisource.org08:01, 24 март 2012создадена со најавување(?)4
so.wikipedia.org00:53, 4 март 2015создадена со најавување(?)8
species.wikimedia.org09:04, 24 јануари 2009создадена со најавување(?)0
sq.wikipedia.org09:05, 10 април 2015создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org21:17, 3 август 2009создадена со најавување(?)58
ss.wikipedia.org02:15, 21 октомври 2016создадена со најавување(?)20
strategy.wikimedia.org11:08, 5 мај 2010создадена со најавување(?)34
st.wikipedia.org21:28, 29 август 2014создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org21:18, 3 август 2009создадена со најавување(?)101
sv.wikiversity.org20:52, 18 јуни 2015создадена со најавување(?)0
sv.wikivoyage.org08:40, 13 ноември 2012создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org20:32, 28 јануари 2012создадена со најавување(?)323
ta.wikipedia.org06:11, 1 септември 2010создадена со најавување(?)20
tcy.wikipedia.org20:38, 11 август 2016создадена со најавување(?)6
ten.wikipedia.org17:24, 9 јануари 2011создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org06:51, 27 ноември 2009создадена со најавување(?)1
test.wikidata.org17:11, 5 октомври 2015создадена со најавување(?)0
tet.wikipedia.org02:39, 1 септември 2018создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org06:33, 15 октомври 2012создадена со најавување(?)41
tg.wikipedia.org02:18, 18 октомври 2015создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org23:17, 20 март 2012создадена со најавување(?)18
ti.wikipedia.org17:33, 10 август 2014создадена со најавување(?)5
tl.wikipedia.org18:37, 20 декември 2009создадена со најавување(?)51
tn.wikipedia.org08:56, 12 август 2012создадена со најавување(?)3
to.wikipedia.org03:28, 13 октомври 2019создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org06:50, 11 мај 2020создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org22:48, 21 април 2009создадена со најавување(?)112
tr.wikiquote.org17:39, 6 јуни 2015создадена со најавување(?)0
ts.wikipedia.org16:23, 17 септември 2014создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org05:07, 26 април 2018создадена со најавување(?)1
tw.wikipedia.org10:26, 12 јануари 2022создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org07:02, 3 октомври 2012создадена со најавување(?)116
uk.wikinews.org01:06, 2 март 2022создадена со најавување(?)0
uk.wikiquote.org02:16, 18 октомври 2015создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org13:47, 15 февруари 2014создадена со најавување(?)9
usability.wikimedia.org07:08, 10 јуни 2010создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org02:18, 18 октомври 2015создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org09:47, 22 април 2020создадена со најавување(?)1
ve.wikipedia.org16:23, 17 септември 2014создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org22:47, 21 април 2009создадена со најавување(?)18
war.wikipedia.org04:41, 6 август 2009создадена со најавување(?)1
wa.wikipedia.org02:18, 18 октомври 2015создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org17:16, 30 октомври 2012создадена со најавување(?)1.192
wikimania2012.wikimedia.org01:12, 2 април 2012создадена со најавување(?)4
wikimania2013.wikimedia.org16:38, 3 јануари 2013создадена со најавување(?)14
wikimania2014.wikimedia.org04:52, 26 јануари 2014создадена со најавување(?)20
wikimania2015.wikimedia.org11:03, 31 август 2014создадена со најавување(?)48
wikimania2016.wikimedia.org01:59, 27 јули 2015создадена со најавување(?)59
wikimania2017.wikimedia.org23:52, 12 јули 2016создадена со најавување(?)150
wikimania2018.wikimedia.org20:22, 3 септември 2017создадена со најавување(?)61
wikimania.wikimedia.org05:00, 6 март 2019создадена со најавување(?)260
wo.wikipedia.org17:18, 4 декември 2009создадена со најавување(?)2
wuu.wikipedia.org14:29, 12 декември 2010создадена со најавување(?)0
xh.wikipedia.org08:15, 4 септември 2014создадена со најавување(?)3
yi.wikipedia.org22:47, 21 април 2009создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org15:28, 7 февруари 2013создадена со најавување(?)33
zh-min-nan.wikipedia.org09:21, 10 април 2009создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org01:35, 11 декември 2008создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org16:10, 27 ноември 2008создадена со најавување(?)76
zh.wikivoyage.org00:11, 9 март 2014создадена со најавување(?)2
zu.wikipedia.org11:07, 5 октомври 2013создадена со најавување(?)29