Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: Didym
  • Зачленет: 23:19, 31 декември 2012 (пред 9 години)
  • Вкупно уредувања: 144.712
  • Број на приврзани сметки: 247
  • Глобална група: VRT-претставници за дозволи
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
af.wikipedia.org21:30, 9 мај 2013создадена со најавување(?)2
als.wikipedia.org20:26, 17 април 2013создадена со најавување(?)2
an.wikipedia.org23:24, 10 април 2018создадена со најавување(?)1
ar.wikipedia.org12:24, 14 мај 2013создадена со најавување(?)6editor
ar.wikibooks.org04:09, 28 декември 2017создадена со најавување(?)0
ar.wikiversity.org19:04, 29 март 2015создадена со најавување(?)2
ar.wiktionary.org03:58, 17 февруари 2018создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org20:40, 9 јуни 2019создадена со најавување(?)0
ast.wikipedia.org23:59, 21 јуни 2021создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org18:11, 3 октомври 2013создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org13:50, 28 декември 2018создадена со најавување(?)1
az.wikipedia.org02:49, 5 октомври 2013создадена со најавување(?)0
az.wikibooks.org12:45, 11 декември 2018создадена со најавување(?)0
az.wiktionary.org23:19, 31 декември 2012потврдено со лозинка(?)1
bar.wikipedia.org18:11, 17 август 2013создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org20:19, 1 јули 2013создадена со најавување(?)1
be.wikipedia.org22:57, 7 август 2015создадена со најавување(?)0
be.wikimedia.org00:33, 4 септември 2014создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org17:21, 2 јануари 2013потврдено со лозинка(?)6
bn.wikipedia.org10:45, 20 март 2015создадена со најавување(?)0
bo.wikipedia.org16:00, 8 јуни 2014создадена со најавување(?)1
bpy.wikipedia.org14:25, 10 октомври 2018создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org23:19, 31 декември 2012потврдено со лозинка(?)2
br.wikimedia.org01:27, 6 ноември 2013создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org16:00, 8 јуни 2014создадена со најавување(?)2
bug.wikipedia.org15:01, 25 септември 2013создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org23:19, 31 декември 2012потврдено со лозинка(?)18
ceb.wikipedia.org21:28, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)2
ce.wikipedia.org22:49, 9 октомври 2019создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org23:19, 31 декември 2012потврдено со лозинка(?)115.357interface-admin, sysop, translationadmin
cs.wikipedia.org23:19, 31 декември 2012потврдено со лозинка(?)8
cy.wikipedia.org00:14, 11 февруари 2015создадена со најавување(?)1
da.wikipedia.org23:19, 31 декември 2012потврдено со лозинка(?)7
de.wikipedia.org23:19, 31 декември 2012домашно вики(?)20.348autoreview, editor
de.wikibooks.org15:44, 21 февруари 2013создадена со најавување(?)0
de.wikinews.org01:50, 6 март 2013создадена со најавување(?)4
de.wikiquote.org01:21, 16 април 2013создадена со најавување(?)0
de.wikisource.org22:03, 9 мај 2013создадена со најавување(?)1
de.wikiversity.org22:51, 5 февруари 2013создадена со најавување(?)1
de.wikivoyage.org23:19, 31 декември 2012потврдено со лозинка(?)13
de.wiktionary.org18:21, 1 јануари 2013потврдено со лозинка(?)3
din.wikipedia.org00:57, 17 јули 2017создадена со најавување(?)0
dsb.wikipedia.org23:43, 13 јули 2017создадена со најавување(?)0
dty.wikipedia.org00:04, 4 мај 2017создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org15:45, 3 ноември 2018создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org01:57, 6 март 2013создадена со најавување(?)2
el.wikivoyage.org16:52, 24 мај 2013создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org23:19, 31 декември 2012потврдено со лозинка(?)541extendedconfirmed, rollbacker
en.wikibooks.org20:55, 21 април 2013создадена со најавување(?)1
en.wikinews.org02:27, 27 септември 2013создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org02:27, 27 септември 2013создадена со најавување(?)3
en.wikisource.org02:27, 27 септември 2013создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org14:53, 14 април 2013создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org23:19, 31 декември 2012потврдено со лозинка(?)7
en.wiktionary.org14:21, 1 март 2013создадена со најавување(?)2
eo.wikipedia.org23:19, 31 декември 2012потврдено со лозинка(?)31
es.wikipedia.org23:19, 31 декември 2012потврдено со лозинка(?)52
es.wikibooks.org10:47, 15 јули 2013создадена со најавување(?)0
es.wikinews.org02:26, 27 септември 2013создадена со најавување(?)0
es.wikiquote.org21:07, 29 мај 2015создадена со најавување(?)0
es.wikiversity.org17:26, 24 јуни 2014создадена со најавување(?)0
es.wikivoyage.org18:17, 15 јануари 2013создадена со најавување(?)0
et.wikipedia.org23:19, 31 декември 2012потврдено со лозинка(?)7
eu.wikipedia.org21:35, 19 мај 2014создадена со најавување(?)2
fa.wikipedia.org17:08, 27 февруари 2013создадена со најавување(?)4
fi.wikipedia.org23:19, 31 декември 2012потврдено со лозинка(?)4
fi.wikinews.org17:06, 27 октомври 2014создадена со најавување(?)0
fi.wikivoyage.org02:55, 5 декември 2016создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org23:19, 31 декември 2012потврдено со лозинка(?)74
fr.wikibooks.org04:16, 6 февруари 2015создадена со најавување(?)1
fr.wikinews.org00:35, 26 октомври 2014создадена со најавување(?)0
fr.wikisource.org22:39, 11 октомври 2013создадена со најавување(?)0
fr.wikiversity.org13:16, 28 март 2016создадена со најавување(?)0
fr.wikivoyage.org18:04, 15 јануари 2013создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org23:19, 31 декември 2012потврдено со лозинка(?)4
glk.wikipedia.org21:10, 31 март 2015создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org12:24, 14 мај 2013создадена со најавување(?)2
got.wikipedia.org05:56, 28 август 2015создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org21:06, 18 април 2017создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org23:19, 31 декември 2012потврдено со лозинка(?)12
he.wikisource.org05:16, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
he.wiktionary.org00:07, 18 август 2019создадена со најавување(?)0
hif.wikipedia.org22:40, 8 јуни 2014создадена со најавување(?)0
hif.wiktionary.org16:19, 13 ноември 2017создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org01:28, 29 март 2013создадена со најавување(?)1
hi.wikisource.org00:55, 23 септември 2019создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org12:24, 14 мај 2013создадена со најавување(?)8
hsb.wikipedia.org22:08, 3 август 2017создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org01:21, 9 јануари 2016создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org23:19, 31 декември 2012потврдено со лозинка(?)20
hu.wikibooks.org17:28, 28 јуни 2014создадена со најавување(?)0
hu.wiktionary.org20:41, 4 август 2017создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org15:05, 4 март 2013создадена со најавување(?)3
hy.wikisource.org03:20, 2 јануари 2018создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org23:33, 9 октомври 2013создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org23:20, 5 јануари 2013создадена со најавување(?)5
id.wiktionary.org00:06, 5 октомври 2013создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org00:48, 12 септември 2018создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org00:18, 30 јануари 2018создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org02:27, 27 септември 2013создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org12:19, 6 септември 2013создадена со најавување(?)1
is.wikibooks.org19:00, 13 декември 2017создадена со најавување(?)1
is.wiktionary.org22:20, 31 октомври 2013создадена со најавување(?)1
it.wikipedia.org17:21, 2 јануари 2013потврдено со лозинка(?)40
it.wikibooks.org15:35, 18 јануари 2020создадена со најавување(?)1
it.wikinews.org16:26, 27 октомври 2014создадена со најавување(?)0
it.wikiquote.org15:13, 10 март 2017создадена со најавување(?)0
it.wikisource.org00:12, 26 ноември 2017создадена со најавување(?)0
it.wikiversity.org22:59, 24 септември 2015создадена со најавување(?)0
it.wikivoyage.org17:56, 15 јануари 2013создадена со најавување(?)1
iu.wikipedia.org11:40, 6 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org22:20, 13 јануари 2013потврдено со лозинка(?)26
ja.wikinews.org16:32, 27 октомври 2014создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org01:59, 27 август 2014создадена со најавување(?)1
ka.wikipedia.org19:06, 4 јуни 2013создадена со најавување(?)4
kbp.wikipedia.org00:39, 3 јули 2017создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org14:09, 10 февруари 2015создадена со најавување(?)0
kl.wikipedia.org23:19, 31 декември 2012потврдено со лозинка(?)1
kn.wikipedia.org11:28, 19 јануари 2017создадена со најавување(?)1
ko.wikipedia.org23:19, 31 декември 2012потврдено со лозинка(?)17
ku.wikipedia.org17:52, 13 март 2014создадена со најавување(?)0
ku.wiktionary.org17:14, 28 јуни 2014создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org02:37, 1 март 2018создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org12:24, 14 мај 2013создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org19:00, 1 мај 2013создадена со најавување(?)3
lmo.wikipedia.org22:28, 11 декември 2018создадена со најавување(?)0
ln.wikipedia.org23:28, 24 август 2016создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org23:07, 9 август 2013создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org15:15, 19 јануари 2013создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org18:32, 26 мај 2013создадена со најавување(?)6
lv.wikipedia.org23:19, 31 декември 2012потврдено со лозинка(?)4
map-bms.wikipedia.org17:53, 30 октомври 2018создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org18:32, 1 јануари 2013создадена со најавување(?)1
meta.wikimedia.org23:19, 31 декември 2012потврдено со лозинка(?)35
mg.wikipedia.org04:48, 19 јануари 2016создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org19:35, 9 септември 2013создадена со најавување(?)1
ml.wikipedia.org16:51, 1 септември 2013создадена со најавување(?)1
ml.wikisource.org19:33, 4 декември 2018создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org23:19, 31 декември 2012потврдено со лозинка(?)2
ms.wikipedia.org15:56, 23 февруари 2014создадена со најавување(?)3
mt.wikipedia.org23:38, 6 мај 2014создадена со најавување(?)2
mx.wikimedia.org04:18, 19 јануари 2015создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org12:46, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)0
nap.wikisource.org01:05, 19 август 2019создадена со најавување(?)0
nds.wikipedia.org20:02, 9 септември 2013создадена со најавување(?)0
nds.wiktionary.org21:56, 14 јуни 2015создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org15:47, 2 јуни 2013создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org23:19, 31 декември 2012потврдено со лозинка(?)33
nl.wikibooks.org21:41, 3 ноември 2013создадена со најавување(?)1
nl.wikimedia.org23:30, 4 јуни 2018создадена со најавување(?)0
nl.wikivoyage.org17:58, 15 јануари 2013создадена со најавување(?)2
nl.wiktionary.org23:15, 9 октомври 2013создадена со најавување(?)0
nn.wikipedia.org23:13, 25 јули 2019создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org23:19, 31 декември 2012потврдено со лозинка(?)9
no.wikimedia.org22:06, 6 октомври 2013создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org02:13, 30 јануари 2015создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org09:47, 2 јуни 2015создадена со најавување(?)1
or.wikipedia.org15:57, 30 март 2015создадена со најавување(?)0
or.wikisource.org18:52, 5 јуни 2015создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org22:42, 9 октомври 2013создадена со најавување(?)0
pam.wikipedia.org16:01, 24 август 2019создадена со најавување(?)0
pa.wikisource.org00:51, 17 април 2017создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org23:41, 22 јуни 2013создадена со најавување(?)1
pdc.wikipedia.org18:21, 22 јануари 2013создадена со најавување(?)1
pl.wikipedia.org23:19, 31 декември 2012потврдено со лозинка(?)79autoreview
pl.wikibooks.org19:54, 7 ноември 2020создадена со најавување(?)0
pl.wikimedia.org22:06, 6 октомври 2013создадена со најавување(?)0
pl.wikiquote.org23:19, 31 декември 2012потврдено со лозинка(?)3
pl.wikisource.org16:33, 27 октомври 2014создадена со најавување(?)0
pl.wiktionary.org03:25, 19 септември 2014создадена со најавување(?)0
pms.wikipedia.org23:19, 31 декември 2012потврдено со лозинка(?)3
pnt.wikipedia.org22:43, 27 март 2020создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org18:16, 13 мај 2016создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org04:43, 2 март 2013создадена со најавување(?)22
pt.wikibooks.org23:27, 14 септември 2015создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org17:48, 6 февруари 2014создадена со најавување(?)0
pt.wikiquote.org03:11, 3 јануари 2018создадена со најавување(?)0
pt.wikiversity.org18:28, 28 јуни 2014создадена со најавување(?)0
pt.wikivoyage.org18:23, 15 јануари 2013создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org22:13, 1 мај 2014создадена со најавување(?)1
ro.wikipedia.org23:40, 10 јули 2013создадена со најавување(?)2
ro.wikisource.org22:59, 22 март 2015создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org23:19, 31 декември 2012потврдено со лозинка(?)30uploader
ru.wikinews.org00:32, 26 октомври 2014создадена со најавување(?)1
ru.wikiquote.org17:57, 27 октомври 2014создадена со најавување(?)0
ru.wikisource.org17:22, 27 октомври 2014создадена со најавување(?)0
ru.wikivoyage.org18:04, 15 јануари 2013создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org22:46, 4 јуни 2013создадена со најавување(?)1
rw.wikipedia.org23:26, 24 октомври 2017создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org14:53, 25 мај 2014создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org14:53, 25 мај 2014создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org22:42, 26 август 2020создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org05:12, 19 септември 2014создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org16:31, 16 јуни 2013создадена со најавување(?)4
sh.wiktionary.org21:28, 19 октомври 2013создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org16:15, 2 јуни 2013создадена со најавување(?)0
si.wikipedia.org15:49, 17 март 2019создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org16:31, 16 јуни 2013создадена со најавување(?)3
sl.wikipedia.org15:23, 3 март 2013создадена со најавување(?)3
sl.wikiversity.org17:45, 27 октомври 2016создадена со најавување(?)0
wikisource.org22:40, 11 октомври 2013создадена со најавување(?)1
species.wikimedia.org22:22, 26 јануари 2013создадена со најавување(?)0
sq.wikipedia.org02:04, 23 јуни 2013создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org23:19, 31 декември 2012потврдено со лозинка(?)9
sv.wikipedia.org23:19, 31 декември 2012потврдено со лозинка(?)27
sv.wikibooks.org00:36, 26 март 2018создадена со најавување(?)0
sv.wikivoyage.org17:58, 15 јануари 2013создадена со најавување(?)1
sv.wiktionary.org20:03, 26 октомври 2018создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org23:19, 31 декември 2012потврдено со лозинка(?)5
szl.wikipedia.org00:36, 14 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org23:32, 14 декември 2013создадена со најавување(?)6
ta.wiktionary.org21:45, 13 септември 2014создадена со најавување(?)1
test2.wikipedia.org19:40, 26 април 2014создадена со најавување(?)0accountcreator, autoreview, bureaucrat, editor, ipblock-exempt, reviewer, sysop
test.wikipedia.org01:24, 3 ноември 2013создадена со најавување(?)0
test.wikidata.org22:06, 11 јуни 2013создадена со најавување(?)0
tet.wikipedia.org00:14, 11 февруари 2015создадена со најавување(?)1
te.wikipedia.org17:08, 28 јуни 2014создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org01:59, 18 март 2015создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org22:40, 8 јуни 2014создадена со најавување(?)2
tl.wikipedia.org14:59, 19 септември 2013создадена со најавување(?)1
to.wikipedia.org16:21, 19 јануари 2013создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org23:19, 31 декември 2012потврдено со лозинка(?)15
tr.wikibooks.org17:19, 28 јуни 2014создадена со најавување(?)1
tr.wikimedia.org03:28, 25 април 2014создадена со најавување(?)0
ua.wikimedia.org02:04, 1 мај 2014создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org14:17, 9 јуни 2013создадена со најавување(?)22
ur.wikipedia.org11:57, 19 јануари 2017создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org17:38, 8 мај 2014создадена со најавување(?)1
vec.wiktionary.org16:52, 24 мај 2013создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org23:19, 31 декември 2012потврдено со лозинка(?)7
vi.wikivoyage.org13:25, 19 август 2013создадена со најавување(?)0
vo.wikipedia.org17:38, 8 мај 2014создадена со најавување(?)1
war.wikipedia.org03:31, 7 октомври 2013создадена со најавување(?)0
wa.wikipedia.org04:16, 16 декември 2016создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org23:25, 31 декември 2012создадена со најавување(?)7.657
wikimania2013.wikimedia.org22:41, 9 октомври 2013создадена со најавување(?)0
wikimania2014.wikimedia.org22:42, 9 октомври 2013создадена со најавување(?)0
wikimania2015.wikimedia.org01:18, 18 јули 2014создадена со најавување(?)3
wikimania2016.wikimedia.org23:17, 25 мај 2015создадена со најавување(?)0
wikimania2017.wikimedia.org04:31, 4 јануари 2017создадена со најавување(?)0
wikimania2018.wikimedia.org16:52, 16 ноември 2017создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org18:51, 29 јануари 2019создадена со најавување(?)0
wo.wikipedia.org01:29, 25 март 2018создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikipedia.org23:24, 10 април 2018создадена со најавување(?)1
zh.wikipedia.org01:40, 6 март 2013создадена со најавување(?)21
zh.wikisource.org07:24, 17 јануари 2016создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org02:18, 20 јануари 2014создадена со најавување(?)0