Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: Dexbot
  • Зачленет: 00:11, 21 април 2012 (пред 10 години)
  • Вкупно уредувања: 27.554.930
  • Број на приврзани сметки: 710
  • Глобална група: Глобални ботови
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
aa.wikipedia.org06:22, 17 мај 2020создадена со најавување(?)0
ab.wikipedia.org09:59, 2 мај 2012создадена со најавување(?)16
ace.wikipedia.org09:59, 2 мај 2012создадена со најавување(?)6
ady.wikipedia.org01:07, 18 февруари 2016создадена со најавување(?)193
af.wikipedia.org10:00, 2 мај 2012создадена со најавување(?)209
af.wikibooks.org14:56, 25 февруари 2015создадена со најавување(?)0
af.wikiquote.org16:15, 27 март 2014создадена со најавување(?)40
af.wiktionary.org08:41, 30 август 2014создадена со најавување(?)326
ak.wikipedia.org16:42, 2 мај 2012создадена со најавување(?)2
als.wikipedia.org16:34, 2 мај 2012создадена со најавување(?)2.985bot
am.wikipedia.org16:33, 2 мај 2012создадена со најавување(?)1.755
am.wiktionary.org09:09, 30 август 2014создадена со најавување(?)29
ang.wikipedia.org16:37, 2 мај 2012создадена со најавување(?)289
ang.wiktionary.org08:43, 30 август 2014создадена со најавување(?)65
an.wikipedia.org16:32, 2 мај 2012создадена со најавување(?)2.359
an.wiktionary.org08:43, 30 август 2014создадена со најавување(?)266
arc.wikipedia.org16:39, 2 мај 2012создадена со најавување(?)22
ar.wikipedia.org16:21, 2 мај 2012создадена со најавување(?)2.130
ar.wikibooks.org14:56, 25 февруари 2015создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org20:15, 4 јуни 2018создадена со најавување(?)0
ar.wikiquote.org16:16, 27 март 2014создадена со најавување(?)0
ar.wikisource.org20:27, 3 септември 2017создадена со најавување(?)2
ar.wikiversity.org11:46, 19 јули 2016создадена со најавување(?)47
ar.wiktionary.org08:41, 30 август 2014создадена со најавување(?)670
arz.wikipedia.org16:34, 2 мај 2012создадена со најавување(?)48
ast.wikipedia.org16:33, 2 мај 2012создадена со најавување(?)252
ast.wiktionary.org08:41, 30 август 2014создадена со најавување(?)865
as.wikipedia.org16:40, 2 мај 2012создадена со најавување(?)47
atj.wikipedia.org19:30, 4 ноември 2017создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org16:39, 2 мај 2012создадена со најавување(?)15
ay.wikipedia.org16:39, 2 мај 2012создадена со најавување(?)6
ay.wiktionary.org09:09, 30 август 2014создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org18:30, 28 октомври 2015создадена со најавување(?)3
az.wikipedia.org16:22, 2 мај 2012создадена со најавување(?)7.831
az.wikibooks.org14:56, 25 февруари 2015создадена со најавување(?)35
az.wikiquote.org16:16, 27 март 2014создадена со најавување(?)251
az.wikisource.org19:21, 3 септември 2017создадена со најавување(?)2
az.wiktionary.org08:41, 30 август 2014создадена со најавување(?)1.571
bar.wikipedia.org16:35, 2 мај 2012создадена со најавување(?)89
bat-smg.wikipedia.org16:33, 2 мај 2012создадена со најавување(?)2.015
ba.wikipedia.org16:35, 2 мај 2012создадена со најавување(?)20
bcl.wikipedia.org16:35, 2 мај 2012создадена со најавување(?)23
be-tarask.wikipedia.org16:23, 2 мај 2012создадена со најавување(?)5.074bot
beta.wikiversity.org11:52, 19 јули 2016создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org16:23, 2 мај 2012создадена со најавување(?)497
be.wikibooks.org14:55, 25 февруари 2015создадена со најавување(?)0
be.wikiquote.org11:52, 23 мај 2015создадена со најавување(?)0
be.wikisource.org19:35, 3 септември 2017создадена со најавување(?)2
be.wiktionary.org08:42, 30 август 2014создадена со најавување(?)456
bg.wikipedia.org16:21, 2 мај 2012создадена со најавување(?)15.834
bg.wikibooks.org14:55, 25 февруари 2015создадена со најавување(?)5
bg.wikinews.org23:49, 19 август 2014создадена со најавување(?)79
bg.wikiquote.org16:16, 27 март 2014создадена со најавување(?)1.073
bg.wiktionary.org08:41, 30 август 2014создадена со најавување(?)263
bh.wikipedia.org16:37, 2 мај 2012создадена со најавување(?)5
bi.wikipedia.org16:41, 2 мај 2012создадена со најавување(?)4
bjn.wikipedia.org16:39, 2 мај 2012создадена со најавување(?)12
bm.wikipedia.org16:41, 2 мај 2012создадена со најавување(?)4
bn.wikipedia.org16:32, 2 мај 2012создадена со најавување(?)4.854
bn.wikibooks.org14:55, 25 февруари 2015создадена со најавување(?)0
bn.wikisource.org19:19, 3 септември 2017создадена со најавување(?)3
bn.wiktionary.org09:08, 30 август 2014создадена со најавување(?)76
bo.wikipedia.org16:36, 2 мај 2012создадена со најавување(?)137
bpy.wikipedia.org16:32, 2 мај 2012создадена со најавување(?)222
br.wikipedia.org16:23, 2 мај 2012создадена со најавување(?)1.706
br.wikiquote.org11:52, 23 мај 2015создадена со најавување(?)0
br.wikisource.org19:06, 3 септември 2017создадена со најавување(?)5
br.wiktionary.org08:41, 30 август 2014создадена со најавување(?)1.609
bs.wikipedia.org16:32, 2 мај 2012создадена со најавување(?)415
bs.wikibooks.org14:55, 25 февруари 2015создадена со најавување(?)0
bs.wikinews.org23:49, 19 август 2014создадена со најавување(?)58
bs.wikiquote.org16:16, 27 март 2014создадена со најавување(?)672
bs.wiktionary.org08:42, 30 август 2014создадена со најавување(?)1.203
bug.wikipedia.org16:34, 2 мај 2012создадена со најавување(?)4
bxr.wikipedia.org16:42, 2 мај 2012создадена со најавување(?)386
ca.wikipedia.org16:20, 2 мај 2012создадена со најавување(?)20.079bot
ca.wikibooks.org14:55, 25 февруари 2015создадена со најавување(?)31
ca.wikinews.org23:46, 19 август 2014создадена со најавување(?)1.082
ca.wikiquote.org16:16, 27 март 2014создадена со најавување(?)362
ca.wikisource.org23:46, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
ca.wiktionary.org08:41, 30 август 2014создадена со најавување(?)1.416
cbk-zam.wikipedia.org16:37, 2 мај 2012создадена со најавување(?)79
cdo.wikipedia.org16:41, 2 мај 2012создадена со најавување(?)4
ceb.wikipedia.org16:23, 2 мај 2012создадена со најавување(?)1.789
ce.wikipedia.org16:39, 2 мај 2012создадена со најавување(?)20.894
chr.wikipedia.org16:41, 2 мај 2012создадена со најавување(?)20
chr.wiktionary.org08:40, 30 август 2014создадена со најавување(?)56
ch.wikipedia.org16:42, 2 мај 2012создадена со најавување(?)3
chy.wikipedia.org16:43, 2 мај 2012создадена со најавување(?)7
ckb.wikipedia.org16:35, 2 мај 2012создадена со најавување(?)6.696bot
commons.wikimedia.org07:59, 5 август 2012создадена со најавување(?)299.292bot
co.wikipedia.org16:35, 2 мај 2012создадена со најавување(?)30
co.wiktionary.org08:43, 30 август 2014создадена со најавување(?)319
crh.wikipedia.org16:39, 2 мај 2012создадена со најавување(?)195
cr.wikipedia.org16:42, 2 мај 2012создадена со најавување(?)4
csb.wikipedia.org16:36, 2 мај 2012создадена со најавување(?)14
csb.wiktionary.org08:43, 30 август 2014создадена со најавување(?)151
cs.wikipedia.org16:20, 2 мај 2012создадена со најавување(?)2.284
cs.wikibooks.org09:37, 20 февруари 2015создадена со најавување(?)2
cs.wikinews.org23:49, 19 август 2014создадена со најавување(?)120
cs.wikiquote.org16:16, 27 март 2014создадена со најавување(?)598
cs.wikisource.org19:26, 3 септември 2017создадена со најавување(?)3
cs.wikiversity.org11:46, 19 јули 2016создадена со најавување(?)0
cs.wiktionary.org08:41, 30 август 2014создадена со најавување(?)1.060
cu.wikipedia.org16:41, 2 мај 2012создадена со најавување(?)5
cv.wikipedia.org16:33, 2 мај 2012создадена со најавување(?)1.366
cv.wikibooks.org14:55, 25 февруари 2015создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org16:23, 2 мај 2012создадена со најавување(?)1.501
cy.wikibooks.org14:55, 25 февруари 2015создадена со најавување(?)0
cy.wikiquote.org16:16, 27 март 2014создадена со најавување(?)290
cy.wikisource.org20:13, 3 септември 2017создадена со најавување(?)1
cy.wiktionary.org08:41, 30 август 2014создадена со најавување(?)506
da.wikipedia.org16:21, 2 мај 2012создадена со најавување(?)1.374bot
da.wikibooks.org14:55, 25 февруари 2015создадена со најавување(?)25
da.wikiquote.org16:16, 27 март 2014создадена со најавување(?)103
da.wikisource.org19:29, 3 септември 2017создадена со најавување(?)1
da.wiktionary.org08:41, 30 август 2014создадена со најавување(?)1.742
de.wikipedia.org15:43, 2 мај 2012создадена со најавување(?)33.821bot
de.wikibooks.org09:26, 20 февруари 2015создадена со најавување(?)235bot
de.wikinews.org23:45, 19 август 2014создадена со најавување(?)61
de.wikiquote.org16:16, 27 март 2014создадена со најавување(?)1.668bot
de.wikisource.org19:02, 3 септември 2017создадена со најавување(?)23
de.wikiversity.org11:46, 19 јули 2016создадена со најавување(?)141
de.wikivoyage.org19:03, 3 септември 2017создадена со најавување(?)30
de.wiktionary.org08:40, 30 август 2014создадена со најавување(?)1.790bot, ipblock-exempt
din.wikipedia.org14:25, 19 јули 2017создадена со најавување(?)79
diq.wikipedia.org16:33, 2 мај 2012создадена со најавување(?)248
dsb.wikipedia.org16:40, 2 мај 2012создадена со најавување(?)595
dty.wikipedia.org19:25, 4 ноември 2017создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org16:36, 2 мај 2012создадена со најавување(?)241
dv.wiktionary.org09:09, 30 август 2014создадена со најавување(?)55
dz.wikipedia.org16:42, 2 мај 2012создадена со најавување(?)3
ee.wikipedia.org16:41, 2 мај 2012создадена со најавување(?)4
el.wikipedia.org16:22, 2 мај 2012создадена со најавување(?)6.977bot
el.wikibooks.org14:55, 25 февруари 2015создадена со најавување(?)25
el.wikinews.org23:50, 19 август 2014создадена со најавување(?)44
el.wikiquote.org16:15, 27 март 2014создадена со најавување(?)451
el.wikisource.org19:28, 3 септември 2017создадена со најавување(?)1
el.wikiversity.org11:45, 19 јули 2016создадена со најавување(?)75
el.wikivoyage.org19:16, 3 септември 2017создадена со најавување(?)2
el.wiktionary.org08:40, 30 август 2014создадена со најавување(?)1.629
eml.wikipedia.org16:39, 2 мај 2012создадена со најавување(?)11
en.wikipedia.org15:43, 2 мај 2012создадена со најавување(?)190.280bot
en.wikibooks.org22:25, 8 април 2014создадена со најавување(?)Блокиран засекогаш.
Причина: blocking to prevent further flaggedrev issues
  • уредување (на цело вики)
  • создавањето на кориснички сметки е блокирано
  • оневозможено автоблокирање
31
en.wikinews.org22:25, 8 април 2014создадена со најавување(?)Блокиран засекогаш.
Причина: unauthorized bot
  • уредување (на цело вики)
  • создавањето на кориснички сметки е блокирано
328
en.wikiquote.org16:15, 27 март 2014создадена со најавување(?)9.685bot
en.wikisource.org23:27, 14 јануари 2014создадена со најавување(?)345
en.wikiversity.org22:25, 8 април 2014создадена со најавување(?)669
en.wikivoyage.org22:25, 8 април 2014создадена со најавување(?)44
en.wiktionary.org19:36, 25 октомври 2013создадена со најавување(?)176
eo.wikipedia.org16:21, 2 мај 2012создадена со најавување(?)1.114editor
eo.wikibooks.org14:55, 25 февруари 2015создадена со најавување(?)135
eo.wikinews.org23:50, 19 август 2014создадена со најавување(?)132
eo.wikiquote.org16:15, 27 март 2014создадена со најавување(?)210
eo.wikisource.org19:11, 3 септември 2017создадена со најавување(?)1
eo.wiktionary.org08:41, 30 август 2014создадена со најавување(?)1.383
es.wikipedia.org15:43, 2 мај 2012создадена со најавување(?)4.132
es.wikibooks.org09:13, 20 февруари 2015создадена со најавување(?)126
es.wikinews.org23:45, 19 август 2014создадена со најавување(?)153autoreview
es.wikiquote.org16:16, 27 март 2014создадена со најавување(?)2.004
es.wikisource.org19:03, 3 септември 2017создадена со најавување(?)4
es.wikiversity.org11:45, 19 јули 2016создадена со најавување(?)146
es.wikivoyage.org19:22, 3 септември 2017создадена со најавување(?)1
es.wiktionary.org08:40, 30 август 2014создадена со најавување(?)3.042
et.wikipedia.org16:22, 2 мај 2012создадена со најавување(?)10.796
et.wikibooks.org14:55, 25 февруари 2015создадена со најавување(?)1
et.wikiquote.org16:16, 27 март 2014создадена со најавување(?)37
et.wikisource.org19:20, 3 септември 2017создадена со најавување(?)1
et.wiktionary.org08:41, 30 август 2014создадена со најавување(?)505
eu.wikipedia.org16:21, 2 мај 2012создадена со најавување(?)4.354
eu.wikibooks.org14:55, 25 февруари 2015создадена со најавување(?)1
eu.wikiquote.org16:16, 27 март 2014создадена со најавување(?)152
eu.wiktionary.org08:41, 30 август 2014создадена со најавување(?)1.602
ext.wikipedia.org16:38, 2 мај 2012создадена со најавување(?)13
fa.wikipedia.org00:11, 21 април 2012нова сметка(?)1.753.056bot, botadmin, patroller, rollbacker
fa.wikibooks.org00:16, 8 февруари 2014создадена со најавување(?)319
fa.wikinews.org23:50, 19 август 2014создадена со најавување(?)81
fa.wikiquote.org16:16, 27 март 2014создадена со најавување(?)3.561
fa.wikisource.org06:58, 6 ноември 2013создадена со најавување(?)263
fa.wikivoyage.org23:33, 2 октомври 2014создадена со најавување(?)3.141
fa.wiktionary.org19:36, 25 октомври 2013создадена со најавување(?)346
ff.wikipedia.org16:43, 2 мај 2012создадена со најавување(?)4
fiu-vro.wikipedia.org16:35, 2 мај 2012создадена со најавување(?)69
fi.wikipedia.org16:20, 2 мај 2012создадена со најавување(?)26.006
fi.wikibooks.org14:56, 25 февруари 2015создадена со најавување(?)42
fi.wikinews.org23:50, 19 август 2014создадена со најавување(?)102
fi.wikiquote.org16:16, 27 март 2014создадена со најавување(?)287
fi.wikisource.org19:28, 3 септември 2017создадена со најавување(?)0
fi.wikiversity.org11:46, 19 јули 2016создадена со најавување(?)11
fi.wikivoyage.org03:55, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org08:40, 30 август 2014создадена со најавување(?)2.461
fj.wikipedia.org16:42, 2 мај 2012создадена со најавување(?)4
fj.wiktionary.org08:41, 30 август 2014создадена со најавување(?)95
fo.wikipedia.org16:35, 2 мај 2012создадена со најавување(?)312
fo.wiktionary.org09:08, 30 август 2014создадена со најавување(?)135
frp.wikipedia.org16:38, 2 мај 2012создадена со најавување(?)214
frr.wikipedia.org16:38, 2 мај 2012создадена со најавување(?)741
fr.wikipedia.org15:43, 2 мај 2012создадена со најавување(?)5.559
fr.wikibooks.org09:22, 20 февруари 2015создадена со најавување(?)302bot
fr.wikinews.org23:45, 19 август 2014создадена со најавување(?)538facilitator
fr.wikiquote.org16:16, 27 март 2014создадена со најавување(?)238
fr.wikisource.org18:56, 3 септември 2017создадена со најавување(?)79
fr.wikiversity.org11:45, 19 јули 2016создадена со најавување(?)262
fr.wikivoyage.org19:00, 3 септември 2017создадена со најавување(?)5
fr.wiktionary.org13:57, 25 јули 2014создадена со најавување(?)4
fur.wikipedia.org16:36, 2 мај 2012создадена со најавување(?)289
fy.wikipedia.org16:32, 2 мај 2012создадена со најавување(?)3.721
fy.wikibooks.org14:56, 25 февруари 2015создадена со најавување(?)0
fy.wiktionary.org08:41, 30 август 2014создадена со најавување(?)663
gag.wikipedia.org16:39, 2 мај 2012создадена со најавување(?)102
gan.wikipedia.org16:35, 2 мај 2012создадена со најавување(?)71
ga.wikipedia.org16:33, 2 мај 2012создадена со најавување(?)5.553
ga.wiktionary.org08:43, 30 август 2014создадена со најавување(?)4
gd.wikipedia.org16:34, 2 мај 2012создадена со најавување(?)1.376
gd.wiktionary.org09:09, 30 август 2014создадена со најавување(?)29
glk.wikipedia.org16:35, 2 мај 2012создадена со најавување(?)4
gl.wikipedia.org16:22, 2 мај 2012создадена со најавување(?)647
gl.wikibooks.org14:55, 25 февруари 2015создадена со најавување(?)7
gl.wikiquote.org16:16, 27 март 2014создадена со најавување(?)74
gl.wikisource.org02:24, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
gl.wiktionary.org08:41, 30 август 2014создадена со најавување(?)1.495
gn.wikipedia.org16:39, 2 мај 2012создадена со најавување(?)122
gn.wiktionary.org08:43, 30 август 2014создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org16:17, 16 април 2016создадена со најавување(?)2
gor.wikipedia.org01:25, 6 април 2020создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org16:41, 2 мај 2012создадена со најавување(?)5
gu.wikipedia.org16:32, 2 мај 2012создадена со најавување(?)31
gu.wikiquote.org11:53, 23 мај 2015создадена со најавување(?)0
gu.wikisource.org19:04, 3 септември 2017создадена со најавување(?)4
gu.wiktionary.org09:08, 30 август 2014создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org16:36, 2 мај 2012создадена со најавување(?)794
gv.wiktionary.org09:08, 30 август 2014создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org16:37, 2 мај 2012создадена со најавување(?)149
ha.wikipedia.org16:42, 2 мај 2012создадена со најавување(?)6
ha.wiktionary.org09:09, 30 август 2014создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org16:38, 2 мај 2012создадена со најавување(?)5
he.wikipedia.org16:21, 2 мај 2012создадена со најавување(?)18.851
he.wikibooks.org14:55, 25 февруари 2015создадена со најавување(?)57
he.wikinews.org23:50, 19 август 2014создадена со најавување(?)95
he.wikiquote.org16:16, 27 март 2014создадена со најавување(?)1.103
he.wikisource.org19:02, 3 септември 2017создадена со најавување(?)13
he.wikivoyage.org19:11, 3 септември 2017создадена со најавување(?)0
he.wiktionary.org08:41, 30 август 2014создадена со најавување(?)12
hif.wikipedia.org16:35, 2 мај 2012создадена со најавување(?)14
hi.wikipedia.org16:22, 2 мај 2012создадена со најавување(?)381
hi.wikibooks.org14:55, 25 февруари 2015создадена со најавување(?)0
hi.wikiquote.org11:51, 23 мај 2015создадена со најавување(?)0
hi.wikivoyage.org03:08, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org08:41, 30 август 2014создадена со најавување(?)153
hr.wikipedia.org16:21, 2 мај 2012создадена со најавување(?)5.958
hr.wikibooks.org14:55, 25 февруари 2015создадена со најавување(?)7
hr.wikiquote.org16:16, 27 март 2014создадена со најавување(?)750
hr.wikisource.org20:05, 5 јуни 2018создадена со најавување(?)0
hr.wiktionary.org08:41, 30 август 2014создадена со најавување(?)0
hsb.wikipedia.org16:34, 2 мај 2012создадена со најавување(?)730
hsb.wiktionary.org08:42, 30 август 2014создадена со најавување(?)4
ht.wikipedia.org16:22, 2 мај 2012создадена со најавување(?)118
hu.wikipedia.org16:20, 2 мај 2012создадена со најавување(?)16.053
hu.wikibooks.org11:08, 25 февруари 2015создадена со најавување(?)41
hu.wikiquote.org16:16, 27 март 2014создадена со најавување(?)230
hu.wikisource.org20:21, 5 јуни 2018создадена со најавување(?)0
hu.wiktionary.org08:40, 30 август 2014создадена со најавување(?)2.162
hy.wikipedia.org16:33, 2 мај 2012создадена со најавување(?)267
hy.wikibooks.org14:55, 25 февруари 2015создадена со најавување(?)12
hy.wikiquote.org16:16, 27 март 2014создадена со најавување(?)903
hy.wikisource.org19:16, 3 септември 2017создадена со најавување(?)13
hy.wiktionary.org08:41, 30 август 2014создадена со најавување(?)412
ia.wikipedia.org16:34, 2 мај 2012создадена со најавување(?)76
ia.wikibooks.org14:56, 25 февруари 2015создадена со најавување(?)0
ia.wiktionary.org08:43, 30 август 2014создадена со најавување(?)14
id.wikipedia.org16:21, 2 мај 2012создадена со најавување(?)1.857
id.wikibooks.org14:56, 25 февруари 2015создадена со најавување(?)33
id.wikiquote.org16:16, 27 март 2014создадена со најавување(?)130
id.wiktionary.org08:40, 30 август 2014создадена со најавување(?)454
ie.wikipedia.org16:38, 2 мај 2012создадена со најавување(?)9
ie.wiktionary.org09:09, 30 август 2014создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org16:40, 2 мај 2012создадена со најавување(?)8
ik.wikipedia.org16:41, 2 мај 2012создадена со најавување(?)5
ilo.wikipedia.org16:36, 2 мај 2012создадена со најавување(?)17
incubator.wikimedia.org22:25, 8 април 2014создадена со најавување(?)60
inh.wikipedia.org01:26, 6 април 2020создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org16:32, 2 мај 2012создадена со најавување(?)1.875
io.wiktionary.org08:40, 30 август 2014создадена со најавување(?)186
is.wikipedia.org16:27, 2 мај 2012создадена со најавување(?)6.577bot
is.wikibooks.org14:56, 25 февруари 2015создадена со најавување(?)12
is.wikiquote.org16:16, 27 март 2014создадена со најавување(?)86
is.wikisource.org18:42, 4 јуни 2018создадена со најавување(?)0
is.wiktionary.org08:41, 30 август 2014создадена со најавување(?)1
it.wikipedia.org15:43, 2 мај 2012создадена со најавување(?)2.442bot
it.wikibooks.org13:25, 25 февруари 2015создадена со најавување(?)267
it.wikinews.org23:43, 19 август 2014создадена со најавување(?)230
it.wikiquote.org16:16, 27 март 2014создадена со најавување(?)2.153
it.wikisource.org12:11, 17 јануари 2014создадена со најавување(?)185
it.wikiversity.org11:45, 19 јули 2016создадена со најавување(?)127
it.wikivoyage.org19:14, 3 септември 2017создадена со најавување(?)9
it.wiktionary.org09:59, 19 август 2014создадена со најавување(?)7
iu.wikipedia.org16:41, 2 мај 2012создадена со најавување(?)5
iu.wiktionary.org09:09, 30 август 2014создадена со најавување(?)0
jam.wikipedia.org15:55, 13 мај 2016создадена со најавување(?)660
ja.wikipedia.org15:43, 2 мај 2012создадена со најавување(?)28.876bot
ja.wikibooks.org12:49, 25 февруари 2015создадена со најавување(?)226
ja.wikinews.org23:46, 19 август 2014создадена со најавување(?)336
ja.wikiquote.org16:16, 27 март 2014создадена со најавување(?)322
ja.wikisource.org19:08, 3 септември 2017создадена со најавување(?)6
ja.wikiversity.org11:46, 19 јули 2016создадена со најавување(?)26
ja.wiktionary.org08:40, 30 август 2014создадена со најавување(?)10
jbo.wikipedia.org16:39, 2 мај 2012создадена со најавување(?)8
jbo.wiktionary.org08:43, 30 август 2014создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org16:23, 2 мај 2012создадена со најавување(?)131
jv.wiktionary.org08:41, 30 август 2014создадена со најавување(?)49
kaa.wikipedia.org16:40, 2 мај 2012создадена со најавување(?)5
kab.wikipedia.org16:40, 2 мај 2012создадена со најавување(?)6
ka.wikipedia.org16:22, 2 мај 2012создадена со најавување(?)496
ka.wikibooks.org14:56, 25 февруари 2015создадена со најавување(?)12
ka.wikiquote.org16:16, 27 март 2014создадена со најавување(?)284
ka.wiktionary.org08:42, 30 август 2014создадена со најавување(?)334
kbd.wikipedia.org16:41, 2 мај 2012создадена со најавување(?)579
kbp.wikipedia.org19:30, 4 ноември 2017создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org16:40, 2 мај 2012создадена со најавување(?)7
ki.wikipedia.org16:43, 2 мај 2012создадена со најавување(?)5
kk.wikipedia.org16:21, 2 мај 2012создадена со најавување(?)3.794
kk.wikibooks.org14:56, 25 февруари 2015создадена со најавување(?)1
kk.wiktionary.org08:42, 30 август 2014создадена со најавување(?)1
kl.wikipedia.org16:39, 2 мај 2012создадена со најавување(?)10
kl.wiktionary.org08:43, 30 август 2014создадена со најавување(?)2
km.wikipedia.org16:36, 2 мај 2012создадена со најавување(?)17
km.wikibooks.org14:56, 25 февруари 2015создадена со најавување(?)1
km.wiktionary.org08:42, 30 август 2014создадена со најавување(?)5
kn.wikipedia.org16:33, 2 мај 2012создадена со најавување(?)86
kn.wikiquote.org11:52, 23 мај 2015создадена со најавување(?)0
kn.wikisource.org19:29, 3 септември 2017создадена со најавување(?)54
kn.wiktionary.org08:40, 30 август 2014создадена со најавување(?)28
koi.wikipedia.org16:37, 2 мај 2012создадена со најавување(?)21
ko.wikipedia.org16:20, 2 мај 2012создадена со најавување(?)2.961extendedconfirmed
ko.wikibooks.org09:34, 20 февруари 2015создадена со најавување(?)0
ko.wikinews.org23:50, 19 август 2014создадена со најавување(?)368
ko.wikiquote.org16:16, 27 март 2014создадена со најавување(?)808
ko.wikisource.org19:17, 3 септември 2017создадена со најавување(?)5
ko.wikiversity.org11:48, 19 јули 2016создадена со најавување(?)2
ko.wiktionary.org08:40, 30 август 2014создадена со најавување(?)1.489
krc.wikipedia.org16:38, 2 мај 2012создадена со најавување(?)421
ksh.wikipedia.org16:37, 2 мај 2012создадена со најавување(?)526
ks.wikipedia.org16:41, 2 мај 2012создадена со најавување(?)4
ks.wiktionary.org09:09, 30 август 2014создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org16:33, 2 мај 2012создадена со најавување(?)844
ku.wikibooks.org14:56, 25 февруари 2015создадена со најавување(?)0
ku.wikiquote.org16:16, 27 март 2014создадена со најавување(?)82
ku.wiktionary.org08:40, 30 август 2014создадена со најавување(?)803
kv.wikipedia.org16:37, 2 мај 2012создадена со најавување(?)17
kw.wikipedia.org16:38, 2 мај 2012создадена со најавување(?)352
kw.wiktionary.org09:08, 30 август 2014создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org16:37, 2 мај 2012создадена со најавување(?)29
ky.wikibooks.org14:56, 25 февруари 2015создадена со најавување(?)0
ky.wikiquote.org11:54, 23 мај 2015создадена со најавување(?)0
ky.wiktionary.org08:42, 30 август 2014создадена со најавување(?)153
lad.wikipedia.org16:37, 2 мај 2012создадена со најавување(?)241
la.wikipedia.org16:22, 2 мај 2012создадена со најавување(?)6.896
la.wikibooks.org14:55, 25 февруари 2015создадена со најавување(?)3
la.wikiquote.org11:52, 23 мај 2015создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org19:59, 3 септември 2017создадена со најавување(?)1
la.wiktionary.org08:42, 30 август 2014создадена со најавување(?)433
lbe.wikipedia.org16:39, 2 мај 2012создадена со најавување(?)68
lb.wikipedia.org16:23, 2 мај 2012создадена со најавување(?)182
lb.wiktionary.org08:42, 30 август 2014создадена со најавување(?)74
lez.wikipedia.org19:43, 24 мај 2015создадена со најавување(?)3
lfn.wikipedia.org17:28, 21 декември 2019создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org16:42, 2 мај 2012создадена со најавување(?)8
lij.wikipedia.org16:37, 2 мај 2012создадена со најавување(?)72
li.wikipedia.org16:34, 2 мај 2012создадена со најавување(?)716
li.wikibooks.org14:55, 25 февруари 2015создадена со најавување(?)0
li.wikinews.org18:53, 17 декември 2018создадена со најавување(?)9
li.wikiquote.org16:16, 27 март 2014создадена со најавување(?)346
li.wiktionary.org08:40, 30 август 2014создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org16:32, 2 мај 2012создадена со најавување(?)166
ln.wikipedia.org16:38, 2 мај 2012создадена со најавување(?)13
ln.wiktionary.org08:43, 30 август 2014создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org08:00, 8 август 2013создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org16:40, 2 мај 2012создадена со најавување(?)81
lo.wiktionary.org08:41, 30 август 2014создадена со најавување(?)86
lrc.wikipedia.org02:19, 11 декември 2015создадена со најавување(?)6
ltg.wikipedia.org16:40, 2 мај 2012создадена со најавување(?)4
lt.wikipedia.org16:21, 2 мај 2012создадена со најавување(?)1.189
lt.wikibooks.org14:55, 25 февруари 2015создадена со најавување(?)11
lt.wikiquote.org16:16, 27 март 2014создадена со најавување(?)633
lt.wiktionary.org08:40, 30 август 2014создадена со најавување(?)4.118
lv.wikipedia.org16:23, 2 мај 2012создадена со најавување(?)9.322bot
lv.wiktionary.org08:42, 30 август 2014создадена со најавување(?)601
mai.wikipedia.org22:01, 2 јули 2015создадена со најавување(?)4
map-bms.wikipedia.org16:36, 2 мај 2012создадена со најавување(?)6
mdf.wikipedia.org16:39, 2 мај 2012создадена со најавување(?)11
www.mediawiki.org03:22, 15 ноември 2012создадена со најавување(?)930bot
meta.wikimedia.org02:52, 15 ноември 2012создадена со најавување(?)332
mg.wikipedia.org16:32, 2 мај 2012создадена со најавување(?)15
mg.wikibooks.org14:55, 25 февруари 2015создадена со најавување(?)0
mg.wiktionary.org08:40, 30 август 2014создадена со најавување(?)513
mhr.wikipedia.org16:37, 2 мај 2012создадена со најавување(?)29
min.wikipedia.org04:43, 8 февруари 2015создадена со најавување(?)5
mi.wikipedia.org16:34, 2 мај 2012создадена со најавување(?)9
mi.wiktionary.org09:09, 30 август 2014создадена со најавување(?)3
mk.wikipedia.org16:22, 2 мај 2012создадена со најавување(?)15.694bot
mk.wikibooks.org14:55, 25 февруари 2015создадена со најавување(?)1
mk.wiktionary.org08:42, 30 август 2014создадена со најавување(?)2
ml.wikipedia.org16:32, 2 мај 2012создадена со најавување(?)1.195
ml.wikibooks.org14:55, 25 февруари 2015создадена со најавување(?)16
ml.wikiquote.org16:16, 27 март 2014создадена со најавување(?)40
ml.wikisource.org19:16, 3 септември 2017создадена со најавување(?)2
ml.wiktionary.org08:40, 30 август 2014создадена со најавување(?)58
mn.wikipedia.org16:34, 2 мај 2012создадена со најавување(?)184
mn.wiktionary.org08:43, 30 август 2014создадена со најавување(?)323
mrj.wikipedia.org16:35, 2 мај 2012создадена со најавување(?)241
mr.wikipedia.org16:23, 2 мај 2012создадена со најавување(?)156
mr.wikibooks.org14:56, 25 февруари 2015создадена со најавување(?)0
mr.wikiquote.org11:52, 23 мај 2015создадена со најавување(?)0
mr.wiktionary.org08:43, 30 август 2014создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org16:21, 2 мај 2012создадена со најавување(?)962
ms.wikibooks.org14:55, 25 февруари 2015создадена со најавување(?)13
ms.wiktionary.org08:42, 30 август 2014создадена со најавување(?)9
mt.wikipedia.org16:37, 2 мај 2012создадена со најавување(?)1.080
mt.wiktionary.org09:09, 30 август 2014создадена со најавување(?)1
mwl.wikipedia.org16:40, 2 мај 2012создадена со најавување(?)199
myv.wikipedia.org16:39, 2 мај 2012создадена со најавување(?)4
my.wikipedia.org16:34, 2 мај 2012создадена со најавување(?)131
my.wiktionary.org08:40, 30 август 2014создадена со најавување(?)46
mzn.wikipedia.org16:36, 2 мај 2012создадена со најавување(?)220uploader
nah.wikipedia.org16:34, 2 мај 2012создадена со најавување(?)23
nah.wiktionary.org08:42, 30 август 2014создадена со најавување(?)2
nap.wikipedia.org16:33, 2 мај 2012создадена со најавување(?)25
nap.wikisource.org22:31, 20 септември 2019создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org16:40, 2 мај 2012создадена со најавување(?)3
na.wiktionary.org09:09, 30 август 2014создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org16:35, 2 мај 2012создадена со најавување(?)27
nds.wikipedia.org16:32, 2 мај 2012создадена со најавување(?)2.002
nds.wiktionary.org08:42, 30 август 2014создадена со најавување(?)2.168
ne.wikipedia.org16:33, 2 мај 2012создадена со најавување(?)48
ne.wikibooks.org14:56, 25 февруари 2015создадена со најавување(?)1
ne.wiktionary.org09:09, 30 август 2014создадена со најавување(?)1
new.wikipedia.org16:22, 2 мај 2012создадена со најавување(?)81
nl.wikipedia.org15:43, 2 мај 2012создадена со најавување(?)16.086
nl.wikibooks.org14:56, 25 февруари 2015создадена со најавување(?)77
nl.wikiquote.org16:16, 27 март 2014создадена со најавување(?)234
nl.wikisource.org19:24, 3 септември 2017создадена со најавување(?)5
nl.wikivoyage.org19:15, 3 септември 2017создадена со најавување(?)2
nl.wiktionary.org08:40, 30 август 2014создадена со најавување(?)3.614
nn.wikipedia.org16:22, 2 мај 2012создадена со најавување(?)6.633autopatrolled, bot
nn.wikiquote.org16:16, 27 март 2014создадена со најавување(?)222
nn.wiktionary.org08:42, 30 август 2014создадена со најавување(?)346
nov.wikipedia.org16:37, 2 мај 2012создадена со најавување(?)6
no.wikipedia.org16:20, 2 мај 2012создадена со најавување(?)3.382
no.wikibooks.org14:56, 25 февруари 2015создадена со најавување(?)11
no.wikinews.org23:50, 19 август 2014создадена со најавување(?)88
no.wikiquote.org16:16, 27 март 2014создадена со најавување(?)334
no.wikisource.org20:26, 3 септември 2017создадена со најавување(?)2
no.wiktionary.org08:40, 30 август 2014создадена со најавување(?)1.952
nrm.wikipedia.org16:36, 2 мај 2012создадена со најавување(?)8
nso.wikipedia.org16:40, 2 мај 2012создадена со најавување(?)11
nv.wikipedia.org16:38, 2 мај 2012создадена со најавување(?)30
ny.wikipedia.org16:42, 2 мај 2012создадена со најавување(?)3
oc.wikipedia.org16:22, 2 мај 2012создадена со најавување(?)263
oc.wikibooks.org14:55, 25 февруари 2015создадена со најавување(?)15
oc.wiktionary.org08:41, 30 август 2014создадена со најавување(?)869
olo.wikipedia.org01:18, 2 ноември 2016создадена со најавување(?)11
om.wikipedia.org16:42, 2 мај 2012создадена со најавување(?)7
om.wiktionary.org09:09, 30 август 2014создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org16:38, 2 мај 2012создадена со најавување(?)37
or.wikisource.org19:30, 3 септември 2017создадена со најавување(?)2
or.wiktionary.org08:41, 30 август 2014создадена со најавување(?)11
os.wikipedia.org16:34, 2 мај 2012создадена со најавување(?)76
pag.wikipedia.org16:36, 2 мај 2012создадена со најавување(?)20
pam.wikipedia.org16:34, 2 мај 2012создадена со најавување(?)39
pap.wikipedia.org16:39, 2 мај 2012создадена со најавување(?)12
pa.wikipedia.org16:36, 2 мај 2012создадена со најавување(?)16
pa.wikibooks.org14:55, 25 февруари 2015создадена со најавување(?)0
pa.wiktionary.org09:09, 30 август 2014создадена со најавување(?)2
pcd.wikipedia.org16:38, 2 мај 2012создадена со најавување(?)224
pdc.wikipedia.org16:38, 2 мај 2012создадена со најавување(?)8
pfl.wikipedia.org16:38, 2 мај 2012создадена со најавување(?)7
pih.wikipedia.org16:41, 2 мај 2012создадена со најавување(?)3
pi.wikipedia.org16:37, 2 мај 2012создадена со најавување(?)3
pl.wikipedia.org15:43, 2 мај 2012создадена со најавување(?)34.373
pl.wikibooks.org09:33, 20 февруари 2015создадена со најавување(?)5
pl.wikinews.org23:45, 19 август 2014создадена со најавување(?)192
pl.wikiquote.org16:16, 27 март 2014создадена со најавување(?)4.439
pl.wikisource.org19:03, 3 септември 2017создадена со најавување(?)23
pl.wikivoyage.org19:23, 3 септември 2017создадена со најавување(?)3
pl.wiktionary.org08:40, 30 август 2014создадена со најавување(?)16
pms.wikipedia.org16:23, 2 мај 2012создадена со најавување(?)168
pnb.wikipedia.org16:32, 2 мај 2012создадена со најавување(?)359
pnb.wiktionary.org08:42, 30 август 2014создадена со најавување(?)26
pnt.wikipedia.org16:41, 2 мај 2012создадена со најавување(?)8
ps.wikipedia.org16:36, 2 мај 2012создадена со најавување(?)148
ps.wiktionary.org08:41, 30 август 2014создадена со најавување(?)30
pt.wikipedia.org16:18, 2 мај 2012создадена со најавување(?)28.755bot
pt.wikibooks.org14:55, 25 февруари 2015создадена со најавување(?)133
pt.wikinews.org23:45, 19 август 2014создадена со најавување(?)40
pt.wikiquote.org16:16, 27 март 2014создадена со најавување(?)2.725
pt.wikisource.org18:58, 3 септември 2017создадена со најавување(?)6
pt.wikiversity.org11:45, 19 јули 2016создадена со најавување(?)165
pt.wikivoyage.org13:13, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
pt.wiktionary.org08:40, 30 август 2014создадена со најавување(?)6.010
qu.wikipedia.org16:33, 2 мај 2012создадена со најавување(?)503
qu.wiktionary.org09:09, 30 август 2014создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org16:36, 2 мај 2012создадена со најавување(?)21
rmy.wikipedia.org16:40, 2 мај 2012создадена со најавување(?)5
rn.wikipedia.org16:42, 2 мај 2012создадена со најавување(?)5
roa-rup.wikipedia.org16:22, 2 мај 2012создадена со најавување(?)18
roa-rup.wiktionary.org09:09, 30 август 2014создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org16:34, 2 мај 2012создадена со најавување(?)45
ro.wikipedia.org16:21, 2 мај 2012создадена со најавување(?)1.621bot
ro.wikibooks.org14:55, 25 февруари 2015создадена со најавување(?)18
ro.wikinews.org23:50, 19 август 2014создадена со најавување(?)114
ro.wikiquote.org16:16, 27 март 2014создадена со најавување(?)191
ro.wikisource.org19:13, 3 септември 2017создадена со најавување(?)2
ro.wiktionary.org08:40, 30 август 2014создадена со најавување(?)1
rue.wikipedia.org16:36, 2 мај 2012создадена со најавување(?)15
ru.wikipedia.org15:43, 2 мај 2012создадена со најавување(?)4.605uploader
ru.wikibooks.org14:55, 25 февруари 2015создадена со најавување(?)108
ru.wikinews.org23:46, 19 август 2014создадена со најавување(?)798
ru.wikiquote.org16:16, 27 март 2014создадена со најавување(?)586
ru.wikisource.org19:04, 3 септември 2017создадена со најавување(?)16
ru.wikiversity.org11:45, 19 јули 2016создадена со најавување(?)80
ru.wikivoyage.org18:56, 3 септември 2017создадена со најавување(?)5
ru.wiktionary.org08:40, 30 август 2014создадена со најавување(?)24
rw.wikipedia.org16:38, 2 мај 2012создадена со најавување(?)46
rw.wiktionary.org09:09, 30 август 2014создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org16:34, 2 мај 2012создадена со најавување(?)32
sat.wikipedia.org13:04, 10 јануари 2020создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org16:35, 2 мај 2012создадена со најавување(?)84
sa.wikibooks.org14:56, 25 февруари 2015создадена со најавување(?)0
sa.wikiquote.org16:16, 27 март 2014создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org19:04, 3 септември 2017создадена со најавување(?)16
sa.wiktionary.org08:43, 30 август 2014создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org16:32, 2 мај 2012создадена со најавување(?)78
scn.wiktionary.org08:41, 30 август 2014создадена со најавување(?)358
sco.wikipedia.org16:34, 2 мај 2012создадена со најавување(?)2.820
sc.wikipedia.org16:37, 2 мај 2012создадена со најавување(?)34
sd.wikipedia.org16:41, 2 мај 2012создадена со најавување(?)6
sd.wiktionary.org08:43, 30 август 2014создадена со најавување(?)1
se.wikipedia.org16:36, 2 мај 2012создадена со најавување(?)145bot
sg.wikipedia.org16:42, 2 мај 2012создадена со најавување(?)3
sg.wiktionary.org09:09, 30 август 2014создадена со најавување(?)0
shn.wikipedia.org15:43, 17 декември 2018создадена со најавување(?)31
sh.wikipedia.org16:23, 2 мај 2012создадена со најавување(?)464
sh.wiktionary.org08:40, 30 август 2014создадена со најавување(?)1
simple.wikipedia.org16:22, 2 мај 2012создадена со најавување(?)10.354
simple.wiktionary.org08:41, 30 август 2014создадена со најавување(?)3
si.wikipedia.org16:35, 2 мај 2012создадена со најавување(?)31
si.wikibooks.org14:56, 25 февруари 2015создадена со најавување(?)1
si.wiktionary.org08:43, 30 август 2014создадена со најавување(?)2
sk.wikipedia.org16:21, 2 мај 2012создадена со најавување(?)911
sk.wikibooks.org14:56, 25 февруари 2015создадена со најавување(?)2
sk.wikiquote.org16:16, 27 март 2014создадена со најавување(?)1.231
sk.wikisource.org13:52, 14 април 2014создадена со најавување(?)1
sk.wiktionary.org08:32, 30 август 2014создадена со најавување(?)21
sl.wikipedia.org16:21, 2 мај 2012создадена со најавување(?)679bot
sl.wikibooks.org14:56, 25 февруари 2015создадена со најавување(?)5
sl.wikiquote.org16:16, 27 март 2014создадена со најавување(?)527
sl.wikisource.org19:11, 3 септември 2017создадена со најавување(?)6
sl.wikiversity.org11:55, 19 јули 2016создадена со најавување(?)0
sl.wiktionary.org08:42, 30 август 2014создадена со најавување(?)332
sm.wikipedia.org16:41, 2 мај 2012создадена со најавување(?)4
sm.wiktionary.org08:42, 30 август 2014создадена со најавување(?)1
sn.wikipedia.org16:40, 2 мај 2012создадена со најавување(?)7
so.wikipedia.org16:38, 2 мај 2012создадена со најавување(?)37
so.wiktionary.org08:43, 30 август 2014создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org22:25, 8 април 2014создадена со најавување(?)507autopatrolled
sq.wikipedia.org16:23, 2 мај 2012создадена со најавување(?)222
sq.wikibooks.org14:56, 25 февруари 2015создадена со најавување(?)9
sq.wikinews.org23:50, 19 август 2014создадена со најавување(?)5
sq.wikiquote.org16:16, 27 март 2014создадена со најавување(?)37
sq.wiktionary.org08:42, 30 август 2014создадена со најавување(?)148
srn.wikipedia.org16:40, 2 мај 2012создадена со најавување(?)3
sr.wikipedia.org16:21, 2 мај 2012создадена со најавување(?)948
sr.wikibooks.org14:56, 25 февруари 2015создадена со најавување(?)7
sr.wikinews.org23:43, 19 август 2014создадена со најавување(?)82
sr.wikiquote.org16:16, 27 март 2014создадена со најавување(?)180
sr.wikisource.org19:08, 3 септември 2017создадена со најавување(?)3
sr.wiktionary.org08:41, 30 август 2014создадена со најавување(?)179
ss.wikipedia.org16:41, 2 мај 2012создадена со најавување(?)5
ss.wiktionary.org09:09, 30 август 2014создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org16:38, 2 мај 2012создадена со најавување(?)16
st.wikipedia.org16:43, 2 мај 2012создадена со најавување(?)4
st.wiktionary.org08:43, 30 август 2014создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org16:33, 2 мај 2012создадена со најавување(?)39
su.wikiquote.org11:54, 23 мај 2015создадена со најавување(?)0
su.wiktionary.org09:09, 30 август 2014создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org16:20, 2 мај 2012создадена со најавување(?)28.000bot
sv.wikibooks.org14:56, 25 февруари 2015создадена со најавување(?)14
sv.wikinews.org23:46, 19 август 2014создадена со најавување(?)317
sv.wikiquote.org16:16, 27 март 2014создадена со најавување(?)351
sv.wikisource.org19:24, 3 септември 2017создадена со најавување(?)2
sv.wikiversity.org11:47, 19 јули 2016создадена со најавување(?)20
sv.wikivoyage.org20:02, 3 септември 2017создадена со најавување(?)1
sv.wiktionary.org08:40, 30 август 2014создадена со најавување(?)3.862
sw.wikipedia.org16:32, 2 мај 2012создадена со најавување(?)723bot
sw.wiktionary.org08:41, 30 август 2014создадена со најавување(?)59
szl.wikipedia.org16:38, 2 мај 2012создадена со најавување(?)47
szy.wikipedia.org06:22, 17 мај 2020создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org16:23, 2 мај 2012создадена со најавување(?)297bot
ta.wikibooks.org14:55, 25 февруари 2015создадена со најавување(?)11
ta.wikinews.org23:50, 19 август 2014создадена со најавување(?)247
ta.wikiquote.org16:16, 27 март 2014создадена со најавување(?)104
ta.wikisource.org19:26, 3 септември 2017создадена со најавување(?)3
ta.wiktionary.org08:40, 30 август 2014создадена со најавување(?)202
tcy.wikipedia.org19:27, 4 ноември 2017создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org08:55, 8 август 2013создадена со најавување(?)1
test.wikipedia.org08:00, 8 август 2013создадена со најавување(?)6
test.wikidata.org02:22, 3 јули 2015создадена со најавување(?)142
tet.wikipedia.org16:40, 2 мај 2012создадена со најавување(?)6
te.wikipedia.org16:23, 2 мај 2012создадена со најавување(?)897
te.wikibooks.org14:55, 25 февруари 2015создадена со најавување(?)0
te.wikiquote.org16:16, 27 март 2014создадена со најавување(?)132
te.wikisource.org19:05, 3 септември 2017создадена со најавување(?)14
te.wiktionary.org08:41, 30 август 2014создадена со најавување(?)149
tg.wikipedia.org16:34, 2 мај 2012создадена со најавување(?)21.148
tg.wikibooks.org14:55, 25 февруари 2015создадена со најавување(?)0
tg.wiktionary.org08:43, 30 август 2014создадена со најавување(?)903
th.wikipedia.org16:22, 2 мај 2012создадена со најавување(?)937
th.wikibooks.org14:55, 25 февруари 2015создадена со најавување(?)38
th.wikiquote.org16:16, 27 март 2014создадена со најавување(?)96bot
th.wikisource.org19:59, 3 септември 2017создадена со најавување(?)1
th.wiktionary.org08:41, 30 август 2014создадена со најавување(?)1.217
ti.wikipedia.org16:42, 2 мај 2012создадена со најавување(?)3
ti.wiktionary.org09:09, 30 август 2014создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org16:35, 2 мај 2012создадена со најавување(?)21
tk.wiktionary.org08:42, 30 август 2014создадена со најавување(?)1
tl.wikipedia.org16:22, 2 мај 2012создадена со најавување(?)255
tl.wikibooks.org14:55, 25 февруари 2015создадена со најавување(?)1
tl.wiktionary.org08:42, 30 август 2014создадена со најавување(?)462
tn.wikipedia.org16:42, 2 мај 2012создадена со најавување(?)6
tn.wiktionary.org09:09, 30 август 2014создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org16:38, 2 мај 2012создадена со најавување(?)12
tpi.wikipedia.org16:39, 2 мај 2012создадена со најавување(?)15
tpi.wiktionary.org09:09, 30 август 2014создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org16:21, 2 мај 2012создадена со најавување(?)2.587
tr.wikibooks.org14:55, 25 февруари 2015создадена со најавување(?)40
tr.wikinews.org23:50, 19 август 2014создадена со најавување(?)26
tr.wikiquote.org16:16, 27 март 2014создадена со најавување(?)1.052
tr.wikisource.org19:33, 3 септември 2017создадена со најавување(?)1
tr.wiktionary.org08:40, 30 август 2014создадена со најавување(?)4.151
ts.wikipedia.org16:42, 2 мај 2012создадена со најавување(?)4
ts.wiktionary.org09:09, 30 август 2014создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org16:33, 2 мај 2012создадена со најавување(?)1.861
tt.wikibooks.org14:55, 25 февруари 2015создадена со најавување(?)2
tt.wiktionary.org08:42, 30 август 2014создадена со најавување(?)0
tum.wikipedia.org16:42, 2 мај 2012создадена со најавување(?)3
tw.wikipedia.org16:43, 2 мај 2012создадена со најавување(?)4
tyv.wikipedia.org13:29, 25 август 2013создадена со најавување(?)30
ty.wikipedia.org16:40, 2 мај 2012создадена со најавување(?)4
udm.wikipedia.org16:36, 2 мај 2012создадена со најавување(?)44
ug.wikipedia.org16:37, 2 мај 2012создадена со најавување(?)10
ug.wiktionary.org08:43, 30 август 2014создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org16:20, 2 мај 2012создадена со најавување(?)22.545bot
uk.wikibooks.org14:55, 25 февруари 2015создадена со најавување(?)12
uk.wikinews.org23:46, 19 август 2014создадена со најавување(?)377
uk.wikiquote.org16:16, 27 март 2014создадена со најавување(?)1.216
uk.wikisource.org19:06, 3 септември 2017создадена со најавување(?)5
uk.wiktionary.org08:41, 30 август 2014создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org16:32, 2 мај 2012создадена со најавување(?)22.940bot
ur.wikibooks.org14:55, 25 февруари 2015создадена со најавување(?)1
ur.wikiquote.org11:53, 23 мај 2015создадена со најавување(?)0
ur.wiktionary.org08:42, 30 август 2014создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org16:34, 2 мај 2012создадена со најавување(?)74
uz.wikiquote.org11:53, 23 мај 2015создадена со најавување(?)0
uz.wiktionary.org08:41, 30 август 2014создадена со најавување(?)0
vec.wikipedia.org16:34, 2 мај 2012создадена со најавување(?)37
vec.wikisource.org19:19, 4 јуни 2018создадена со најавување(?)0
vec.wiktionary.org08:43, 30 август 2014создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org19:37, 24 мај 2015создадена со најавување(?)2
ve.wikipedia.org16:42, 2 мај 2012создадена со најавување(?)4
vi.wikipedia.org16:20, 2 мај 2012создадена со најавување(?)1.302bot
vi.wikibooks.org14:56, 25 февруари 2015создадена со најавување(?)22
vi.wikiquote.org16:15, 27 март 2014создадена со најавување(?)109
vi.wikisource.org19:35, 3 септември 2017создадена со најавување(?)2
vi.wikivoyage.org23:53, 24 септември 2013создадена со најавување(?)929
vi.wiktionary.org08:40, 30 август 2014создадена со најавување(?)0
vls.wikipedia.org16:35, 2 мај 2012создадена со најавување(?)42
vo.wikipedia.org16:21, 2 мај 2012создадена со најавување(?)82
vo.wiktionary.org08:41, 30 август 2014создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org16:21, 2 мај 2012создадена со најавување(?)177
wa.wikipedia.org16:33, 2 мај 2012создадена со најавување(?)71
wa.wiktionary.org08:42, 30 август 2014создадена со најавување(?)2
www.wikidata.org02:52, 15 ноември 2012создадена со најавување(?)24.578.722bot, sysop
wikimania2014.wikimedia.org23:42, 8 април 2014создадена со најавување(?)0
wo.wikipedia.org16:39, 2 мај 2012создадена со најавување(?)5
wo.wikiquote.org11:54, 23 мај 2015создадена со најавување(?)0
wo.wiktionary.org08:43, 30 август 2014создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org16:36, 2 мај 2012создадена со најавување(?)938
xal.wikipedia.org16:38, 2 мај 2012создадена со најавување(?)5
xh.wikipedia.org16:43, 2 мај 2012создадена со најавување(?)9
xmf.wikipedia.org16:40, 2 мај 2012создадена со најавување(?)63
yi.wikipedia.org16:34, 2 мај 2012создадена со најавување(?)2.859
yi.wiktionary.org09:09, 30 август 2014создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org16:32, 2 мај 2012создадена со најавување(?)200
za.wikipedia.org16:41, 2 мај 2012создадена со најавување(?)7
zea.wikipedia.org16:39, 2 мај 2012создадена со најавување(?)12
zh-classical.wikipedia.org16:37, 2 мај 2012создадена со најавување(?)22
zh-min-nan.wikipedia.org16:34, 2 мај 2012создадена со најавување(?)1.205
zh-min-nan.wikisource.org20:11, 3 септември 2017создадена со најавување(?)1
zh-min-nan.wiktionary.org08:41, 30 август 2014создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org16:33, 2 мај 2012создадена со најавување(?)2.249
zh.wikipedia.org16:20, 2 мај 2012создадена со најавување(?)27.305
zh.wikibooks.org14:55, 25 февруари 2015создадена со најавување(?)70
zh.wikinews.org23:46, 19 август 2014создадена со најавување(?)28
zh.wikiquote.org16:15, 27 март 2014создадена со најавување(?)530
zh.wikisource.org18:58, 3 септември 2017создадена со најавување(?)10
zh.wikiversity.org23:29, 8 август 2018создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org19:17, 3 септември 2017создадена со најавување(?)5
zh.wiktionary.org08:40, 30 август 2014создадена со најавување(?)3
zu.wikipedia.org16:42, 2 мај 2012создадена со најавување(?)74
zu.wiktionary.org09:08, 30 август 2014создадена со најавување(?)0