Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: Deu
  • Зачленет: 17:35, 21 декември 2011 (пред 10 години)
  • Вкупно уредувања: 43.672
  • Број на приврзани сметки: 498
  • Глобална група: Глобални отповикувачи
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ab.wikipedia.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)2
ace.wikipedia.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)1
af.wikipedia.org17:44, 21 декември 2011создадена со најавување(?)2
af.wikibooks.org13:06, 12 февруари 2012создадена со најавување(?)0
af.wikiquote.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)0
ak.wikipedia.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)0
als.wikipedia.org17:44, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org17:44, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
am.wikiquote.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)0
am.wiktionary.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)0
ang.wikipedia.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)2
ang.wikibooks.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)0
an.wikipedia.org17:43, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)0
ar.wikipedia.org17:40, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
ar.wikibooks.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)4
ar.wikinews.org13:37, 19 февруари 2012создадена со најавување(?)0
ar.wikiquote.org09:59, 5 јануари 2012создадена со најавување(?)1
ar.wikisource.org11:18, 2 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ar.wikiversity.org12:55, 22 февруари 2012создадена со најавување(?)0
ar.wiktionary.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)3
arz.wikipedia.org17:56, 21 декември 2011создадена со најавување(?)4
ast.wikipedia.org17:44, 21 декември 2011создадена со најавување(?)2
ast.wiktionary.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)0
as.wikipedia.org20:15, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org20:12, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org20:12, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org17:41, 21 декември 2011создадена со најавување(?)17
az.wikibooks.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)1
az.wikiquote.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)1
az.wikisource.org17:20, 25 јануари 2012создадена со најавување(?)0
az.wiktionary.org10:50, 5 јануари 2012создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org17:57, 21 декември 2011создадена со најавување(?)3
bat-smg.wikipedia.org17:44, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org17:57, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org17:57, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org17:42, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
beta.wikiversity.org15:55, 11 февруари 2013создадена со најавување(?)1
be.wikipedia.org17:43, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org17:40, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
bg.wikibooks.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)4
bg.wikinews.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)1
bg.wikiquote.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)1
bg.wiktionary.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)5
bh.wikipedia.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)1
bi.wikipedia.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)1
bjn.wikipedia.org20:12, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
bm.wikipedia.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)1
bn.wikipedia.org17:43, 21 декември 2011создадена со најавување(?)4
bn.wiktionary.org12:34, 27 јануари 2016создадена со најавување(?)0
bo.wikipedia.org17:57, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)1
br.wikipedia.org17:42, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
br.wiktionary.org16:34, 9 април 2012создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)14editor
bug.wikipedia.org17:44, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
bxr.wikipedia.org20:17, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org17:40, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
ca.wikiquote.org12:13, 21 февруари 2012создадена со најавување(?)0
ca.wikisource.org13:01, 12 февруари 2012создадена со најавување(?)0
cbk-zam.wikipedia.org17:59, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
cdo.wikipedia.org20:17, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)2
ce.wikipedia.org20:12, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org20:17, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
chr.wiktionary.org13:45, 29 јануари 2014создадена со најавување(?)0
ch.wikipedia.org20:20, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
chy.wikipedia.org20:20, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)1
commons.wikimedia.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)509
co.wikipedia.org17:57, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
co.wiktionary.org10:59, 27 февруари 2012создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org20:11, 21 декември 2011создадена со најавување(?)1
cr.wikipedia.org20:20, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
csb.wikipedia.org17:58, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org17:40, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
cs.wikibooks.org10:46, 5 јануари 2012создадена со најавување(?)2
cs.wikisource.org17:36, 17 јануари 2012создадена со најавување(?)1
cs.wiktionary.org22:12, 16 декември 2014создадена со најавување(?)0
cu.wikipedia.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)1
cv.wikipedia.org17:44, 21 декември 2011создадена со најавување(?)1
cy.wikipedia.org17:43, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org17:40, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
da.wikibooks.org09:20, 5 јануари 2012создадена со најавување(?)3
da.wikiquote.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)2
da.wikisource.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)1
de.wikipedia.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)3.367autoreview, editor
de.wikibooks.org14:42, 11 февруари 2013создадена со најавување(?)0
de.wikinews.org09:15, 5 јануари 2012создадена со најавување(?)0
de.wikiquote.org13:24, 25 декември 2011создадена со најавување(?)2
de.wikisource.org06:40, 25 мај 2012создадена со најавување(?)48
de.wikiversity.org17:46, 3 јануари 2012создадена со најавување(?)0
de.wikivoyage.org11:26, 10 декември 2012создадена со најавување(?)0
de.wiktionary.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)4.673autoreview, editor
diq.wikipedia.org17:44, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
dsb.wikipedia.org20:15, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org17:58, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org20:20, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org20:17, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org17:41, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
el.wikibooks.org11:18, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
el.wikiquote.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)1
el.wikiversity.org13:05, 12 февруари 2012создадена со најавување(?)0
el.wiktionary.org10:11, 4 јануари 2012создадена со најавување(?)0
eml.wikipedia.org20:12, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)178
en.wikibooks.org21:48, 26 март 2012создадена со најавување(?)1
en.wikinews.org13:43, 19 февруари 2012создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org21:48, 26 март 2012создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org21:48, 26 март 2012создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org17:47, 3 јануари 2012создадена со најавување(?)2
en.wikivoyage.org11:26, 10 декември 2012создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org10:10, 4 јануари 2012создадена со најавување(?)2
eo.wikipedia.org17:40, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
eo.wikibooks.org16:23, 21 февруари 2012создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org14:32, 7 јануари 2012создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)2
es.wikibooks.org17:32, 3 јануари 2012создадена со најавување(?)0
es.wikinews.org11:48, 23 февруари 2012создадена со најавување(?)0
es.wikiquote.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)9
es.wikisource.org15:45, 7 јануари 2012создадена со најавување(?)3
es.wikiversity.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)3
es.wikivoyage.org11:22, 19 јануари 2013создадена со најавување(?)0
es.wiktionary.org12:47, 25 декември 2011создадена со најавување(?)1
et.wikipedia.org17:41, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
et.wikibooks.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)1
et.wikisource.org13:49, 26 јануари 2012создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org11:45, 20 јануари 2012создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)32
ext.wikipedia.org17:59, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org17:40, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
fa.wikibooks.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)4
fa.wikinews.org13:23, 25 декември 2011создадена со најавување(?)0
fa.wikiquote.org11:50, 2 февруари 2022создадена со најавување(?)0
fa.wikisource.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)5
fa.wiktionary.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)4
ff.wikipedia.org20:20, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
fiu-vro.wikipedia.org17:57, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org17:40, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
fi.wikibooks.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)1
fi.wikiquote.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)1
fi.wikisource.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)1
fi.wiktionary.org21:30, 17 декември 2012создадена со најавување(?)0
fj.wikipedia.org20:20, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org17:57, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org17:59, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
frr.wikipedia.org18:01, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org17:39, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
fr.wikinews.org17:21, 3 јануари 2012создадена со најавување(?)0
fr.wikiquote.org12:06, 21 февруари 2012создадена со најавување(?)0
fr.wikisource.org10:32, 27 октомври 2017создадена со најавување(?)0
fr.wikivoyage.org11:26, 10 декември 2012создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org09:47, 26 јануари 2012создадена со најавување(?)0
fur.wikipedia.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)1
fy.wikipedia.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)11
gag.wikipedia.org20:12, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
gan.wikipedia.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)3
ga.wikipedia.org17:44, 21 декември 2011создадена со најавување(?)2
ga.wiktionary.org14:49, 4 јануари 2012создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org17:56, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)3
gl.wikipedia.org17:41, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
gl.wiktionary.org22:29, 19 јануари 2015создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org20:12, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org11:38, 6 ноември 2019создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org20:17, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)15
gu.wikisource.org16:34, 9 април 2012создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org17:58, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org17:59, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
ha.wikipedia.org20:17, 21 декември 2011создадена со најавување(?)2
haw.wikipedia.org17:59, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org17:40, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
he.wikibooks.org17:12, 25 јануари 2012создадена со најавување(?)3
he.wikiquote.org09:14, 5 јануари 2012создадена со најавување(?)1
he.wikisource.org09:59, 25 декември 2011создадена со најавување(?)2
he.wiktionary.org14:26, 1 јануари 2012создадена со најавување(?)3
hif.wikipedia.org17:57, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org17:41, 21 декември 2011создадена со најавување(?)7
hi.wiktionary.org16:18, 27 декември 2011создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org17:41, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
hr.wikibooks.org09:53, 5 февруари 2012создадена со најавување(?)0
hr.wikiquote.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)1
hr.wiktionary.org22:36, 23 декември 2018создадена со најавување(?)0
hsb.wikipedia.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)2
ht.wikipedia.org17:42, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org17:40, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
hu.wikibooks.org17:21, 3 јануари 2012создадена со најавување(?)0
hu.wikisource.org13:28, 22 февруари 2012создадена со најавување(?)0
hu.wiktionary.org14:12, 8 август 2018создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)53
hy.wikibooks.org16:19, 27 декември 2011создадена со најавување(?)0
hy.wikiquote.org14:32, 7 јануари 2012создадена со најавување(?)0
hy.wiktionary.org20:21, 4 мај 2012создадена со најавување(?)2
hyw.wikipedia.org20:52, 15 мај 2019создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org17:44, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org17:40, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
id.wikibooks.org13:19, 7 јануари 2012создадена со најавување(?)0
id.wikiquote.org06:15, 1 септември 2014создадена со најавување(?)1
id.wikisource.org20:05, 10 април 2012создадена со најавување(?)0
id.wiktionary.org14:33, 19 декември 2018создадена со најавување(?)0
ie.wikipedia.org17:59, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)1
ik.wikipedia.org20:17, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org17:58, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org10:37, 2 јануари 2012создадена со најавување(?)42
inh.wikipedia.org10:03, 6 ноември 2019создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org17:43, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
io.wiktionary.org09:05, 12 февруари 2013создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org17:43, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
is.wiktionary.org18:35, 19 февруари 2012создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org17:40, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
it.wikibooks.org18:19, 20 јануари 2012создадена со најавување(?)0
it.wikiquote.org16:19, 27 декември 2011создадена со најавување(?)0
it.wikisource.org09:25, 2 јануари 2012создадена со најавување(?)0
it.wikiversity.org10:15, 3 јануари 2012создадена со најавување(?)0
it.wikivoyage.org11:26, 10 декември 2012создадена со најавување(?)0
it.wiktionary.org09:05, 12 февруари 2013создадена со најавување(?)0
iu.wikipedia.org20:17, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)8
ja.wikiversity.org16:34, 21 февруари 2012создадена со најавување(?)1
ja.wiktionary.org15:59, 15 мај 2019создадена со најавување(?)0
jbo.wikipedia.org20:12, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org17:42, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
kaa.wikipedia.org20:16, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
kab.wikipedia.org20:15, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org17:35, 21 декември 2011домашно вики(?)Блокиран засекогаш.
Причина: პერსონალური შეტევები, დისკუსიების აბსურდამდე მიყვანა, პროექტის შეფერხება — უკვე არაერთხელ.
  • уредување (на цело вики)
  • создавањето на кориснички сметки е блокирано
  • без можност за уредување на својата разговорна страница
27.256trusted
ka.wikibooks.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)5
ka.wikiquote.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)65
ka.wiktionary.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)6.208interface-admin, sysop
kbd.wikipedia.org20:16, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)1
ki.wikipedia.org20:20, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org17:40, 21 декември 2011создадена со најавување(?)5
kl.wikipedia.org20:12, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org17:58, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org17:44, 21 декември 2011создадена со најавување(?)3
kn.wikisource.org09:38, 12 февруари 2013создадена со најавување(?)0
kn.wiktionary.org17:41, 8 јануари 2012создадена со најавување(?)0
koi.wikipedia.org17:58, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org17:40, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
ko.wikibooks.org09:37, 12 февруари 2013создадена со најавување(?)0
ko.wikisource.org11:48, 10 февруари 2013создадена со најавување(?)0
ko.wiktionary.org13:53, 21 септември 2016создадена со најавување(?)0
krc.wikipedia.org20:11, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org17:59, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
ks.wikipedia.org20:17, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org17:44, 21 декември 2011создадена со најавување(?)1
ku.wikiquote.org09:31, 4 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ku.wiktionary.org09:51, 12 април 2021создадена со најавување(?)0
kv.wikipedia.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)2
kw.wikipedia.org17:59, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org17:58, 21 декември 2011создадена со најавување(?)2
ky.wiktionary.org22:36, 23 декември 2018создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org17:59, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)5
la.wiktionary.org11:27, 4 февруари 2012создадена со најавување(?)0
lbe.wikipedia.org20:12, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org17:43, 21 декември 2011создадена со најавување(?)3
lb.wiktionary.org16:10, 25 декември 2011создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org11:27, 9 јуни 2012создадена со најавување(?)0
lfn.wikipedia.org15:19, 5 мај 2018создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org20:20, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
lij.wikipedia.org17:58, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org17:57, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org17:43, 21 декември 2011создадена со најавување(?)1
ln.wikipedia.org18:01, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org09:41, 25 јули 2013создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org20:15, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
lrc.wikipedia.org11:27, 6 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org20:16, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org17:40, 21 декември 2011создадена со најавување(?)2
lt.wikibooks.org11:57, 10 февруари 2013создадена со најавување(?)0
lt.wikiquote.org15:50, 5 мај 2012создадена со најавување(?)0
lt.wiktionary.org21:30, 17 декември 2012создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org17:42, 21 декември 2011создадена со најавување(?)3
lv.wiktionary.org16:26, 11 февруари 2013создадена со најавување(?)0
map-bms.wikipedia.org17:58, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
mdf.wikipedia.org20:12, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org11:23, 1 јануари 2012создадена со најавување(?)4
meta.wikimedia.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)302autopatrolled
mg.wikipedia.org17:43, 21 декември 2011создадена со најавување(?)1
mg.wiktionary.org20:05, 20 декември 2014создадена со најавување(?)0
mhr.wikipedia.org17:58, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org16:11, 11 февруари 2013создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org17:57, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org17:42, 21 декември 2011создадена со најавување(?)17
mk.wikibooks.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)1
ml.wikipedia.org17:43, 21 декември 2011создадена со најавување(?)5
mn.wikipedia.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)9
mrj.wikipedia.org17:57, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org17:43, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
mr.wikiquote.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)2
ms.wikipedia.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)60
mt.wikipedia.org17:58, 21 декември 2011создадена со најавување(?)1
mwl.wikipedia.org20:16, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
myv.wikipedia.org20:12, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)2
my.wiktionary.org11:55, 10 април 2012создадена со најавување(?)0
mzn.wikipedia.org17:58, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
nah.wikipedia.org17:56, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org17:44, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org20:16, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org17:57, 21 декември 2011создадена со најавување(?)1
nds.wikipedia.org17:44, 21 декември 2011создадена со најавување(?)1
ne.wikipedia.org17:44, 21 декември 2011создадена со најавување(?)2
ne.wiktionary.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)1
new.wikipedia.org17:41, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org17:39, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
nl.wikibooks.org10:00, 3 јануари 2012создадена со најавување(?)0
nl.wikiquote.org17:40, 17 јануари 2012создадена со најавување(?)0
nl.wikivoyage.org11:26, 10 декември 2012создадена со најавување(?)0
nl.wiktionary.org21:28, 17 декември 2012создадена со најавување(?)0
nn.wikipedia.org17:41, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
nov.wikipedia.org17:59, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org17:40, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
no.wikibooks.org14:26, 1 јануари 2012создадена со најавување(?)0
no.wikiquote.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)2
no.wiktionary.org10:11, 4 јануари 2012создадена со најавување(?)1
nrm.wikipedia.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)2
nso.wikipedia.org20:16, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org17:59, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org20:20, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org17:41, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org20:17, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org17:59, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org17:56, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org07:15, 7 август 2018создадена со најавување(?)0
pag.wikipedia.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)1
pam.wikipedia.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)1
pap.wikipedia.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)1
pa.wikipedia.org17:58, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org18:01, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
pdc.wikipedia.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)2
pfl.wikipedia.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)1
pih.wikipedia.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)1
pi.wikipedia.org17:58, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org17:40, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
pl.wikibooks.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)8
pl.wikimedia.org20:13, 27 февруари 2015создадена со најавување(?)0
pl.wikinews.org17:25, 21 февруари 2012создадена со најавување(?)0
pl.wikiquote.org16:19, 27 декември 2011создадена со најавување(?)1
pl.wikisource.org16:16, 25 декември 2011создадена со најавување(?)0
pl.wikivoyage.org16:32, 19 февруари 2013создадена со најавување(?)0
pl.wiktionary.org10:11, 4 јануари 2012создадена со најавување(?)0
pms.wikipedia.org17:42, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)1
pnt.wikipedia.org20:17, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org17:58, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
ps.wiktionary.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)3
pt.wikipedia.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)4
pt.wikibooks.org18:14, 20 јануари 2012создадена со најавување(?)0
pt.wikiquote.org19:12, 5 мај 2012создадена со најавување(?)0
pt.wikisource.org17:18, 23 февруари 2012создадена со најавување(?)0
pt.wikiversity.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)1
pt.wikivoyage.org11:22, 19 јануари 2013создадена со најавување(?)0
pt.wiktionary.org19:28, 1 ноември 2012создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)1
rm.wikipedia.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)0
rmy.wikipedia.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)0
rn.wikipedia.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)0
roa-rup.wikipedia.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)1
roa-rup.wiktionary.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)0
roa-tara.wikipedia.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)0
ro.wikipedia.org17:40, 21 декември 2011создадена со најавување(?)1
ro.wikibooks.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)0
ro.wikinews.org19:20, 6 септември 2012создадена со најавување(?)0
ro.wikiquote.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)0
ro.wikisource.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)5
ro.wiktionary.org19:20, 6 септември 2012создадена со најавување(?)0
rue.wikipedia.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)1
ru.wikipedia.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)13
ru.wikibooks.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)6
ru.wikimedia.org07:27, 1 септември 2014создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org11:42, 7 јули 2018создадена со најавување(?)0
ru.wikiquote.org14:32, 1 јануари 2012создадена со најавување(?)1
ru.wikisource.org09:49, 2 јануари 2012создадена со најавување(?)3
ru.wikivoyage.org11:26, 10 декември 2012создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org09:57, 25 декември 2011создадена со најавување(?)13
rw.wikipedia.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)1
sah.wikipedia.org17:56, 21 декември 2011создадена со најавување(?)1
sat.wikipedia.org20:27, 20 мај 2019создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org17:57, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
sa.wikibooks.org10:21, 2 јануари 2012создадена со најавување(?)0
sa.wikiquote.org20:30, 13 февруари 2013создадена со најавување(?)0
sa.wiktionary.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)1
scn.wikipedia.org17:44, 21 декември 2011создадена со најавување(?)1
sco.wikipedia.org17:56, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
sc.wikipedia.org17:59, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org20:17, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org17:58, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
sg.wikipedia.org20:20, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org17:42, 21 декември 2011создадена со најавување(?)3
simple.wikipedia.org17:41, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
simple.wiktionary.org10:57, 27 февруари 2012создадена со најавување(?)0
si.wikipedia.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)8
sk.wikipedia.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)148
sk.wiktionary.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)1
sl.wikipedia.org17:38, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
sl.wikisource.org16:33, 21 февруари 2012создадена со најавување(?)0
sl.wikiversity.org12:11, 10 февруари 2013создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org20:17, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org20:15, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
wikisource.org17:09, 25 јануари 2012создадена со најавување(?)1
so.wikipedia.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)6
species.wikimedia.org21:48, 26 март 2012создадена со најавување(?)0
sq.wikipedia.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)47
sq.wiktionary.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)2
srn.wikipedia.org20:15, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org17:40, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
sr.wiktionary.org10:11, 4 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ss.wikipedia.org20:17, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org17:59, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
st.wikipedia.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)2
st.wiktionary.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)1
su.wikipedia.org17:44, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org17:40, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
sv.wikibooks.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)3
sv.wikiquote.org17:18, 21 февруари 2012создадена со најавување(?)0
sv.wikiversity.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)1
sv.wikivoyage.org11:26, 10 декември 2012создадена со најавување(?)0
sv.wiktionary.org10:11, 4 јануари 2012создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org17:43, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
szl.wikipedia.org17:59, 21 декември 2011создадена со најавување(?)1
ta.wikipedia.org17:42, 21 декември 2011создадена со најавување(?)11
ta.wikibooks.org10:11, 2 јануари 2012создадена со најавување(?)1
ta.wikiquote.org11:43, 21 февруари 2012создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)0
test.wikidata.org12:18, 31 јули 2018создадена со најавување(?)0
tet.wikipedia.org20:16, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)18
te.wikisource.org10:32, 12 февруари 2013создадена со најавување(?)0
te.wiktionary.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)1
tg.wikipedia.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)2
th.wikipedia.org17:41, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
th.wikibooks.org16:37, 21 февруари 2012создадена со најавување(?)0
th.wiktionary.org17:10, 25 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ti.wikipedia.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)1
tk.wikipedia.org17:57, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)67
tl.wikibooks.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)2
tl.wiktionary.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)1
tn.wikipedia.org20:17, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org20:11, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org20:12, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)4
tr.wikiquote.org16:38, 19 февруари 2013создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org16:36, 9 април 2012создадена со најавување(?)0
ts.wikipedia.org20:20, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org17:44, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
tum.wikipedia.org20:20, 21 декември 2011создадена со најавување(?)1
tw.wikipedia.org20:20, 21 декември 2011создадена со најавување(?)2
ty.wikipedia.org20:15, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org17:58, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
ug.wikipedia.org17:58, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org17:40, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
uk.wikiquote.org15:50, 5 мај 2012создадена со најавување(?)0
uk.wikisource.org17:48, 3 јануари 2012создадена со најавување(?)0
uk.wiktionary.org12:26, 27 декември 2011создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org17:44, 21 декември 2011создадена со најавување(?)3
ur.wiktionary.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)2
uz.wikipedia.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)1
uz.wiktionary.org06:12, 1 септември 2014создадена со најавување(?)0
vec.wikipedia.org17:56, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
vec.wiktionary.org22:29, 19 јануари 2015создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org13:28, 22 февруари 2012создадена со најавување(?)0
ve.wikipedia.org20:20, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org17:40, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
vi.wikibooks.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)2
vi.wikiquote.org10:27, 2 јануари 2012создадена со најавување(?)0
vi.wikisource.org17:37, 3 јануари 2012создадена со најавување(?)0
vi.wiktionary.org14:07, 2 октомври 2015создадена со најавување(?)0
vls.wikipedia.org17:57, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
vo.wikipedia.org17:40, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)1
wa.wikipedia.org17:44, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org11:26, 10 декември 2012создадена со најавување(?)158
wikimania.wikimedia.org17:31, 19 јули 2021создадена со најавување(?)0
wo.wikipedia.org20:12, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org17:58, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
xal.wikipedia.org17:59, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
xh.wikipedia.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)1
xmf.wikipedia.org20:12, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
yi.wikipedia.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)3
yi.wiktionary.org08:29, 6 мај 2013создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)2
za.wikipedia.org20:17, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org20:12, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)1
zh-min-nan.wikipedia.org17:56, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org17:44, 21 декември 2011создадена со најавување(?)3
zh.wikipedia.org17:40, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
zh.wikibooks.org11:12, 21 февруари 2012создадена со најавување(?)1
zh.wikinews.org10:59, 27 февруари 2012создадена со најавување(?)0
zh.wikiquote.org11:06, 2 јануари 2012создадена со најавување(?)1
zh.wikisource.org13:40, 19 февруари 2012создадена со најавување(?)1
zh.wiktionary.org08:39, 23 април 2012создадена со најавување(?)0
zu.wikipedia.org17:35, 21 декември 2011потврдено со лозинка(?)1