Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
aa.wikipedia.org21:19, 25 март 2008сметка обединета од администратор(?)12
aa.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
aa.wiktionary.org16:40, 23 април 2013потврдено со лозинка(?)1
ab.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ab.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ace.wikipedia.org20:34, 13 август 2009создадена со најавување(?)8
advisory.wikimedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
ady.wikipedia.org01:27, 12 февруари 2016создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)42
af.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
af.wikiquote.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
af.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
ak.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)14
ak.wikibooks.org19:02, 25 март 2008создадена со најавување(?)1
ak.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
als.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)79editor
ami.wikipedia.org11:03, 28 октомври 2021создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)7
am.wikiquote.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
am.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
ang.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)12
ang.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
ang.wikiquote.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ang.wikisource.org21:27, 25 март 2008создадена со најавување(?)1
ang.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
an.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)22
an.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
arc.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
ar.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)36autoreview
ar.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)6
ar.wikimedia.org12:21, 12 јули 2011создадена со најавување(?)1
ar.wikinews.org21:28, 25 март 2008создадена со најавување(?)2
ar.wikiquote.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ar.wikisource.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
ar.wikiversity.org12:19, 12 јули 2011создадена со најавување(?)2
ar.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)6
ary.wikipedia.org14:52, 20 јули 2020создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org22:23, 24 ноември 2008создадена со најавување(?)13
ast.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)19
ast.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ast.wikiquote.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ast.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
as.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)6
as.wikibooks.org21:45, 29 април 2013потврдено по е-пошта(?)2
as.wikisource.org21:45, 3 јануари 2013создадена со најавување(?)1
as.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
atj.wikipedia.org23:41, 14 јуни 2017создадена со најавување(?)0
avk.wikipedia.org14:56, 29 јули 2020создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
av.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
awa.wikipedia.org16:31, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
ay.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ay.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
az.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)54
az.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
az.wikiquote.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
az.wikisource.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
az.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
ban.wikipedia.org15:08, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ban.wikisource.org18:14, 30 јуни 2021создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)173
bat-smg.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)27
ba.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
ba.wikibooks.org21:45, 29 април 2013потврдено по е-пошта(?)3
bcl.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
bcl.wiktionary.org03:04, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
bd.wikimedia.org21:55, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)16
beta.wikiversity.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
be.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)55
be.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
be.wikimedia.org22:49, 1 февруари 2012создадена со најавување(?)2
be.wikiquote.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
be.wikisource.org19:01, 27 март 2012создадена со најавување(?)1
be.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
bg.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)93
bg.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
bg.wikinews.org21:29, 25 март 2008создадена со најавување(?)1
bg.wikiquote.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
bg.wikisource.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
bg.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
bh.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
bh.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)8
bi.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)6
bi.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
bi.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
bjn.wikipedia.org23:06, 17 октомври 2010создадена со најавување(?)2
bjn.wiktionary.org22:47, 17 август 2022создадена со најавување(?)0
blk.wikipedia.org16:16, 19 јули 2022создадена со најавување(?)0
bm.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)8
bm.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
bm.wikiquote.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
bm.wiktionary.org21:45, 29 април 2013потврдено по е-пошта(?)6
bn.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)26
bn.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
bn.wikisource.org21:29, 25 март 2008создадена со најавување(?)2
bn.wikivoyage.org19:54, 7 јуни 2018создадена со најавување(?)0
bn.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
bo.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
bo.wikibooks.org21:45, 29 април 2013потврдено по е-пошта(?)6
bo.wiktionary.org21:29, 25 март 2008создадена со најавување(?)1
bpy.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)11
br.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)16
br.wikimedia.org21:56, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
br.wikiquote.org21:29, 25 март 2008создадена со најавување(?)1
br.wikisource.org19:48, 13 ноември 2010создадена со најавување(?)1
br.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
bs.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)27
bs.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
bs.wikinews.org21:29, 25 март 2008создадена со најавување(?)1
bs.wikiquote.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)7
bs.wikisource.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
bs.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)7
bug.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)7
bxr.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)9
ca.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)83
ca.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
ca.wikimedia.org23:46, 1 април 2015создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org21:30, 25 март 2008создадена со најавување(?)1
ca.wikiquote.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
ca.wikisource.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
ca.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
cbk-zam.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
cdo.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
ceb.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)18
ce.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)6
cho.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
chr.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
chr.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)8
ch.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)17
ch.wikibooks.org21:45, 29 април 2013потврдено по е-пошта(?)9
ch.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)7
chy.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
ckb.wikipedia.org21:37, 13 август 2009создадена со најавување(?)1
commons.wikimedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2.261.303sysop, translationadmin
co.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)8
co.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
co.wikimedia.org22:17, 12 август 2009создадена со најавување(?)1
co.wikiquote.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
co.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
crh.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
cr.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)6
cr.wikiquote.org21:45, 29 април 2013потврдено по е-пошта(?)4
cr.wiktionary.org21:45, 29 април 2013потврдено по е-пошта(?)7
csb.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)9
csb.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)7
cs.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)164
cs.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
cs.wikinews.org10:48, 26 мај 2008создадена со најавување(?)1
cs.wikiquote.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
cs.wikisource.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)7
cs.wikiversity.org10:48, 26 мај 2008создадена со најавување(?)1
cs.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)13
cu.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
cv.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)8
cv.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
cy.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)53
cy.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
cy.wikiquote.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
cy.wikisource.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
cy.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)8
dag.wikipedia.org17:40, 30 јуни 2021создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)48
da.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
da.wikiquote.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)6
da.wikisource.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
da.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
de.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)171.692autoreview, editor
de.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)30
de.wikinews.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)35
de.wikiquote.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)35
de.wikisource.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)89
de.wikiversity.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)19
de.wikivoyage.org21:29, 11 ноември 2012создадена со најавување(?)19
de.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)107editor
din.wikipedia.org13:42, 12 јули 2017создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)6
diq.wiktionary.org03:04, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
dk.wikimedia.org21:56, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
dsb.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)32
dty.wikipedia.org14:22, 24 април 2017создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)8
dv.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
dz.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)8
dz.wiktionary.org21:45, 29 април 2013потврдено по е-пошта(?)3
ee.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)29
el.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)54
el.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
el.wikinews.org00:51, 9 април 2011создадена со најавување(?)1
el.wikiquote.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
el.wikisource.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)15
el.wikiversity.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
el.wikivoyage.org22:16, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
el.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)6
eml.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)10
en.wikipedia.org12:19, 25 март 2008домашно вики(?)91.693sysop
en.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)18editor
en.wikinews.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)12
en.wikiquote.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)49
en.wikisource.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)8
en.wikiversity.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)19
en.wikivoyage.org12:30, 11 ноември 2012создадена со најавување(?)4
en.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)55
eo.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)30
eo.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
eo.wikinews.org22:32, 13 ноември 2010создадена со најавување(?)2
eo.wikiquote.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
eo.wikisource.org01:01, 20 март 2011создадена со најавување(?)1
eo.wikivoyage.org11:05, 21 декември 2020создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
es.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1.438
es.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)24
es.wikinews.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)27
es.wikiquote.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)36
es.wikisource.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)10
es.wikiversity.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
es.wikivoyage.org20:54, 3 јануари 2013создадена со најавување(?)1
es.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)6
et.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)44
et.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ee.wikimedia.org02:04, 24 октомври 2010создадена со најавување(?)1
et.wikiquote.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
et.wikisource.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
et.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
eu.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)36
eu.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
eu.wikiquote.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
eu.wikisource.org01:51, 19 април 2018создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)10
ext.wikipedia.org10:39, 26 мај 2008создадена со најавување(?)2
fa.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)71
fa.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
fa.wikinews.org23:07, 17 октомври 2010создадена со најавување(?)2
fa.wikiquote.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
fa.wikisource.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
fa.wikivoyage.org22:51, 5 октомври 2014создадена со најавување(?)1
fa.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
ff.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)7
fiu-vro.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
fi.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)160autoreview
fi.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)27
fi.wikimedia.org21:56, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
fi.wikinews.org12:40, 25 март 2008создадена со најавување(?)1
fi.wikiquote.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)152
fi.wikisource.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)17
fi.wikiversity.org15:36, 25 август 2009создадена со најавување(?)1
fi.wikivoyage.org00:54, 1 декември 2016создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)9
fj.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)12
fj.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
foundation.wikimedia.org23:57, 3 април 2022создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
fo.wikisource.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
fo.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
frp.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
frr.wikipedia.org23:18, 19 август 2010создадена со најавување(?)3
fr.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)473
fr.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
fr.wikinews.org23:19, 22 мај 2008потврдено со лозинка(?)6
fr.wikiquote.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
fr.wikisource.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
fr.wikiversity.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
fr.wikivoyage.org23:43, 11 ноември 2012создадена со најавување(?)2
fr.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)16
fur.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
fy.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)25
fy.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
fy.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
gag.wikipedia.org23:56, 13 ноември 2010создадена со најавување(?)3
gan.wikipedia.org10:40, 26 мај 2008создадена со најавување(?)1
ga.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)17
ga.wikibooks.org21:45, 29 април 2013потврдено по е-пошта(?)2
ga.wikiquote.org21:45, 29 април 2013потврдено по е-пошта(?)7
ga.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)6
gcr.wikipedia.org02:35, 21 ноември 2019создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)17
gd.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
glk.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
gl.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)43
gl.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
gl.wikiquote.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
gl.wikisource.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
gl.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
gn.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
gn.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
gn.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
gom.wikipedia.org17:09, 30 јули 2015создадена со најавување(?)0
gom.wiktionary.org16:31, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org01:51, 19 април 2018создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
got.wikibooks.org21:45, 29 април 2013потврдено по е-пошта(?)2
gu.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)8
gu.wikibooks.org21:45, 29 април 2013потврдено по е-пошта(?)2
gu.wikiquote.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
gu.wikisource.org19:01, 27 март 2012создадена со најавување(?)2
gu.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
guw.wikipedia.org18:10, 23 март 2022создадена со најавување(?)0
guw.wiktionary.org13:55, 17 август 2022создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)9
gv.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
hak.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
ha.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)7
ha.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
haw.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
he.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)64
he.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)6
he.wikinews.org21:35, 25 март 2008создадена со најавување(?)3
he.wikiquote.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)6
he.wikisource.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)7
he.wikivoyage.org18:44, 31 март 2013создадена со најавување(?)1
he.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)10
hif.wikipedia.org10:41, 26 мај 2008создадена со најавување(?)2
hif.wiktionary.org23:42, 6 ноември 2017создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)14
hi.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
hi.wikiquote.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
hi.wikisource.org01:14, 20 октомври 2019создадена со најавување(?)0
hi.wikiversity.org22:52, 21 август 2017создадена со најавување(?)0
hi.wikivoyage.org23:58, 25 септември 2017создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ho.wikipedia.org21:35, 25 март 2008создадена со најавување(?)1
hr.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)40
hr.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
hr.wikiquote.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
hr.wikisource.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)6
hr.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
hsb.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)30
hsb.wiktionary.org21:35, 25 март 2008создадена со најавување(?)1
ht.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
ht.wikisource.org21:45, 29 април 2013потврдено по е-пошта(?)3
hu.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)171
hu.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
hu.wikinews.org10:49, 26 мај 2008создадена со најавување(?)1
hu.wikiquote.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
hu.wikisource.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
hu.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
hy.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)20
hy.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
hy.wikiquote.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
hy.wikisource.org21:35, 25 март 2008создадена со најавување(?)1
hy.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
hz.wikipedia.org21:36, 25 март 2008создадена со најавување(?)1
ia.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)10
ia.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)8
ia.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)8
id.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)83
id.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
id.wikiquote.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
id.wikisource.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
id.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
ie.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)18
ie.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ie.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)6
ig.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)6
ii.wikipedia.org21:36, 25 март 2008создадена со најавување(?)1
ik.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ik.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ilo.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)6
incubator.wikimedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)46
inh.wikipedia.org01:51, 19 април 2018создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)10
io.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
is.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)25
is.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
is.wikiquote.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
is.wikisource.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
is.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
it.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)365autopatrolled
it.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)15
it.wikinews.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)23
it.wikiquote.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)18
it.wikisource.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)12
it.wikiversity.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
it.wikivoyage.org23:42, 11 ноември 2012создадена со најавување(?)2
it.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
iu.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
iu.wiktionary.org00:08, 19 јуни 2008потврдено со лозинка(?)2
jam.wikipedia.org03:03, 3 мај 2016создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)154
ja.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
ja.wikinews.org21:37, 25 март 2008создадена со најавување(?)3
ja.wikiquote.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ja.wikisource.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ja.wikiversity.org10:46, 26 мај 2008создадена со најавување(?)1
ja.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
jbo.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
jbo.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
jv.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)12
jv.wikisource.org20:57, 4 август 2021создадена со најавување(?)0
jv.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
kaa.wikipedia.org10:43, 26 мај 2008создадена со најавување(?)1
kab.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
ka.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)34
ka.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
ka.wikiquote.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
ka.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
kbd.wikipedia.org01:18, 19 март 2011создадена со најавување(?)1
kbp.wikipedia.org01:25, 23 јуни 2017создадена со најавување(?)0
kcg.wikipedia.org16:09, 16 мај 2022создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)8
ki.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
kj.wikipedia.org21:37, 25 март 2008создадена со најавување(?)1
kk.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)9
kk.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
kk.wikiquote.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
kk.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
kl.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)11
kl.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
km.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
km.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)7
km.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
kn.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)9
kn.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
kn.wikiquote.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
kn.wikisource.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
kn.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
koi.wikipedia.org23:07, 17 октомври 2010создадена со најавување(?)1
ko.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)81
ko.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)6
ko.wikinews.org23:35, 19 август 2010создадена со најавување(?)2
ko.wikiquote.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
ko.wikisource.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)6
ko.wikiversity.org01:54, 7 февруари 2013создадена со најавување(?)1
ko.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
krc.wikipedia.org23:11, 24 март 2010создадена со најавување(?)1
kr.wikipedia.org21:38, 25 март 2008создадена со најавување(?)1
kr.wikiquote.org21:38, 25 март 2008создадена со најавување(?)1
ksh.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)59
ks.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ks.wikibooks.org21:45, 29 април 2013потврдено по е-пошта(?)2
ks.wikiquote.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ks.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
ku.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)35
ku.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ku.wikiquote.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
ku.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)6
kv.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
kw.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
kw.wikiquote.org21:45, 29 април 2013потврдено по е-пошта(?)4
kw.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
ky.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)10
ky.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ky.wikiquote.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
ky.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
lad.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
la.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)86
la.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
la.wikiquote.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
la.wikisource.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)6
la.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
lbe.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
lb.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)32
lb.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)6
lb.wikiquote.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
lb.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
lez.wikipedia.org19:01, 27 март 2012создадена со најавување(?)1
lfn.wikipedia.org01:51, 19 април 2018создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
lij.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
lij.wikisource.org14:52, 20 јули 2020создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)38
li.wikibooks.org20:16, 13 ноември 2010создадена со најавување(?)2
li.wikinews.org16:01, 14 ноември 2018создадена со најавување(?)0
li.wikiquote.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
li.wikisource.org10:46, 26 мај 2008создадена со најавување(?)2
li.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
lld.wikipedia.org16:09, 17 август 2020создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)11
ln.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
ln.wikibooks.org21:45, 29 април 2013потврдено по е-пошта(?)2
ln.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
login.wikimedia.org21:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0checkuser
lo.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)7
lo.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
lrc.wikipedia.org18:32, 16 јуни 2015создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org01:18, 19 март 2011создадена со најавување(?)1
lt.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)46
lt.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
lt.wikiquote.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
lt.wikisource.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
lt.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)6
lv.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)92autopatrolled
lv.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
lv.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
mad.wikipedia.org16:37, 15 декември 2020создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org00:59, 7 ноември 2014создадена со најавување(?)2
map-bms.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)94
mdf.wikipedia.org10:44, 26 мај 2008создадена со најавување(?)2
www.mediawiki.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)119
meta.wikimedia.org12:19, 25 март 2008потврдено по е-пошта(?)9.295centralnoticeadmin, oauthadmin, steward, suppress, sysop, translationadmin
mg.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
mg.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)6
mg.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
mhr.wikipedia.org22:55, 16 јули 2009создадена со најавување(?)2
mh.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)8
mh.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)7
min.wikipedia.org02:10, 7 февруари 2013создадена со најавување(?)1
min.wiktionary.org00:09, 21 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
mi.wikibooks.org21:45, 29 април 2013потврдено по е-пошта(?)2
mi.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
mk.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)92
mk.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
mk.wikimedia.org23:46, 19 август 2010создадена со најавување(?)1
mk.wikisource.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
mk.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ml.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)16
ml.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ml.wikiquote.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
ml.wikisource.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
ml.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
mni.wikipedia.org18:40, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
mni.wiktionary.org19:00, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)19
mn.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
mn.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
mnw.wikipedia.org18:32, 4 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mnw.wiktionary.org17:55, 16 март 2021создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org23:08, 17 октомври 2010создадена со најавување(?)1
mr.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)7
mr.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
mr.wikiquote.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
mr.wikisource.org23:36, 1 февруари 2012создадена со најавување(?)6
mr.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
ms.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)34
ms.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
ms.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
mt.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)21
mt.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
mus.wikipedia.org21:41, 25 март 2008создадена со најавување(?)1
mwl.wikipedia.org21:38, 13 август 2009создадена со најавување(?)3
mx.wikimedia.org12:21, 12 јули 2011создадена со најавување(?)1
myv.wikipedia.org10:38, 26 мај 2008создадена со најавување(?)1
my.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
my.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)6
my.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)6
mzn.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
nah.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)6
nah.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
nah.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
nap.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
nap.wikisource.org16:37, 14 август 2019создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)25
na.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
na.wikiquote.org21:45, 29 април 2013потврдено по е-пошта(?)1
na.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)6
nds-nl.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)19
nds.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)42
nds.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
nds.wikiquote.org21:41, 25 март 2008создадена со најавување(?)1
nds.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
ne.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
ne.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
ne.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
new.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
ng.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)6
nia.wikipedia.org03:04, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
nia.wiktionary.org03:04, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)261
nl.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)16
nl.wikimedia.org21:41, 25 март 2008создадена со најавување(?)2
nl.wikinews.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
nl.wikiquote.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)12
nl.wikisource.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)10
nl.wikivoyage.org23:42, 11 ноември 2012создадена со најавување(?)1
nl.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
nn.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)22
nn.wikiquote.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
nn.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
nov.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
no.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)158
no.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
no.wikimedia.org20:35, 22 април 2009создадена со најавување(?)1
no.wikinews.org21:42, 25 март 2008создадена со најавување(?)1
no.wikiquote.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
no.wikisource.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
no.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
nqo.wikipedia.org21:40, 25 септември 2019создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
nso.wikipedia.org01:39, 31 октомври 2011создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
nyc.wikimedia.org21:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
nz.wikimedia.org21:42, 25 март 2008создадена со најавување(?)1
oc.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)42
oc.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
oc.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
olo.wikipedia.org07:46, 7 октомври 2016создадена со најавување(?)1
om.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
om.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
or.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
or.wikisource.org19:14, 20 октомври 2014создадена со најавување(?)1
or.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
os.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)9
outreach.wikimedia.org19:46, 13 февруари 2012создадена со најавување(?)6
pa-us.wikimedia.org15:01, 25 август 2009создадена со најавување(?)1
pag.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
pam.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)8
pap.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
pa.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)6
pa.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
pa.wikisource.org00:38, 14 април 2017создадена со најавување(?)0
pa.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
pcd.wikipedia.org23:30, 5 јануари 2010создадена со најавување(?)1
pcm.wikipedia.org13:55, 17 август 2022создадена со најавување(?)0
pdc.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)18
pfl.wikipedia.org02:02, 14 ноември 2010создадена со најавување(?)9
pih.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)11
pi.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
pi.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
pl.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)385autoreview
pl.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)15
pl.wikimedia.org21:43, 25 март 2008создадена со најавување(?)2
pl.wikinews.org23:19, 22 мај 2008потврдено со лозинка(?)3
pl.wikiquote.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)14
pl.wikisource.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)15
pl.wikivoyage.org01:47, 7 февруари 2013создадена со најавување(?)1
pl.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)7
pms.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)16
pms.wikisource.org19:54, 7 јуни 2018создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org21:38, 13 август 2009создадена со најавување(?)4
pnb.wiktionary.org23:26, 1 февруари 2012создадена со најавување(?)1
pnt.wikipedia.org18:15, 29 март 2009создадена со најавување(?)1
ps.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)7
ps.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ps.wikivoyage.org19:53, 7 јуни 2018создадена со најавување(?)0
ps.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
pt.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)152
pt.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)59
pt.wikimedia.org13:03, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)7
pt.wikiquote.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)8
pt.wikisource.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)10
pt.wikiversity.org10:47, 26 мај 2008создадена со најавување(?)3
pt.wikivoyage.org21:04, 3 јануари 2013создадена со најавување(?)1
pt.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)6
pwn.wikipedia.org11:03, 28 октомври 2021создадена со најавување(?)0
quality.wikimedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)18
qu.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)9
qu.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
qu.wikiquote.org21:43, 25 март 2008создадена со најавување(?)1
qu.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
rm.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)34
rm.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
rm.wiktionary.org21:43, 25 март 2008создадена со најавување(?)1
rmy.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
rn.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)14
rn.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
roa-rup.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)10
roa-rup.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)8
roa-tara.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
ro.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)409
ro.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)9
ro.wikinews.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
ro.wikiquote.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
ro.wikisource.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)6
ro.wikivoyage.org01:34, 7 февруари 2013создадена со најавување(?)1
ro.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)7
rue.wikipedia.org16:40, 23 јануари 2011создадена со најавување(?)1
ru.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)339uploader
ru.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ru.wikimedia.org15:03, 25 август 2009создадена со најавување(?)1
ru.wikinews.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
ru.wikiquote.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
ru.wikisource.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
ru.wikiversity.org00:30, 14 јануари 2012создадена со најавување(?)2
ru.wikivoyage.org23:42, 11 ноември 2012создадена со најавување(?)2
ru.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)9
rw.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
rw.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
sah.wikipedia.org10:42, 26 мај 2008создадена со најавување(?)3
sah.wikiquote.org19:55, 7 јуни 2018создадена со најавување(?)0
sah.wikisource.org03:05, 19 март 2011создадена со најавување(?)1
sat.wikipedia.org14:51, 2 август 2018создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
sa.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
sa.wikiquote.org01:09, 7 февруари 2013создадена со најавување(?)1
sa.wikisource.org03:05, 19 март 2011создадена со најавување(?)2
sa.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
scn.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)18
scn.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)7
sco.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)63
sc.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)11
sc.wiktionary.org22:20, 8 јули 2014потврдено со лозинка(?)0
sd.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
sd.wikinews.org21:44, 25 март 2008создадена со најавување(?)1
sd.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)6
se.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)60
se.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
se.wikimedia.org20:33, 22 април 2009создадена со најавување(?)0
sg.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
sg.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
shi.wikipedia.org17:46, 30 јуни 2021создадена со најавување(?)0
shn.wikipedia.org16:01, 14 ноември 2018создадена со најавување(?)0
shn.wikivoyage.org18:10, 23 март 2022создадена со најавување(?)0
shn.wiktionary.org18:19, 22 јуни 2020создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)49
sh.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
shy.wiktionary.org02:35, 21 ноември 2019создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)85
simple.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
simple.wikiquote.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)23
simple.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)21
si.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
si.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
si.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
skr.wiktionary.org17:43, 15 декември 2020создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)60
sk.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
sk.wikiquote.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
sk.wikisource.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
sk.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
sl.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)70
sl.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
sl.wikiquote.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
sl.wikisource.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
sl.wikiversity.org19:01, 27 март 2012создадена со најавување(?)1
sl.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)7
smn.wikipedia.org14:31, 19 октомври 2020создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
sm.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
sn.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)59
sn.wiktionary.org21:45, 29 април 2013потврдено по е-пошта(?)4
wikisource.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)47
so.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)8
so.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
species.wikimedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)93
sq.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)64
sq.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
sq.wikinews.org03:05, 19 март 2011создадена со најавување(?)1
sq.wikiquote.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
sq.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
srn.wikipedia.org10:45, 26 мај 2008создадена со најавување(?)1
sr.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)74
sr.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
sr.wikinews.org21:46, 25 март 2008создадена со најавување(?)1
sr.wikiquote.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
sr.wikisource.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
sr.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
ss.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
ss.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
stq.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)6
strategy.wikimedia.org23:54, 27 јули 2009создадена со најавување(?)6
st.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
st.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
su.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)8
su.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)6
su.wikiquote.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
su.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
sv.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)180
sv.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)10
sv.wikinews.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)22
sv.wikiquote.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)7
sv.wikisource.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
sv.wikiversity.org17:10, 14 ноември 2010создадена со најавување(?)1
sv.wikivoyage.org23:42, 11 ноември 2012создадена со најавување(?)1
sv.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
sw.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)16
sw.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
sw.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
szl.wikipedia.org10:44, 26 мај 2008создадена со најавување(?)2
szy.wikipedia.org02:35, 21 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)20
ta.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
ta.wikinews.org21:46, 25 март 2008создадена со најавување(?)1
ta.wikiquote.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
ta.wikisource.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
ta.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)25
tay.wikipedia.org17:55, 16 март 2021создадена со најавување(?)0
tcy.wikipedia.org19:17, 6 август 2016создадена со најавување(?)2
ten.wikipedia.org01:37, 9 ноември 2010создадена со најавување(?)2
test2.wikipedia.org14:57, 9 февруари 2011создадена со најавување(?)56bureaucrat, sysop
test.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)37
test.wikidata.org20:44, 6 јуни 2013создадена со најавување(?)2
tet.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
te.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)18
te.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
te.wikiquote.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
te.wikisource.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
te.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
tg.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)7
tg.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
tg.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
th.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)71
th.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
th.wikinews.org21:47, 25 март 2008создадена со најавување(?)1
th.wikiquote.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
th.wikisource.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
th.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
ti.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)7
ti.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
tk.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)10
tk.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
tk.wikiquote.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
tk.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
tl.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)47
tl.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)8
tl.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)10
tn.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
tn.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
to.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)6
to.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
tpi.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)11
tpi.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
trv.wikipedia.org17:55, 16 март 2021создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)91autoreview
tr.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)9
tr.wikimedia.org21:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
tr.wikinews.org21:39, 13 август 2009создадена со најавување(?)2
tr.wikiquote.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
tr.wikisource.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)21
tr.wikivoyage.org20:52, 19 јануари 2021создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)26
ts.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ts.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
tt.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)11
tt.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
tt.wikiquote.org21:45, 29 април 2013потврдено по е-пошта(?)1
tt.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
tum.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
tw.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
tw.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
tyv.wikipedia.org18:15, 13 август 2013создадена со најавување(?)1
ty.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ua.wikimedia.org15:10, 25 август 2009создадена со најавување(?)1
udm.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
ug.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)9
ug.wikibooks.org21:45, 29 април 2013потврдено по е-пошта(?)3
ug.wikiquote.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ug.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
uk.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)238
uk.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
uk.wikinews.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
uk.wikiquote.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
uk.wikisource.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
uk.wikivoyage.org18:45, 31 март 2013создадена со најавување(?)1
uk.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ur.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)17
ur.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ur.wikiquote.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ur.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
usability.wikimedia.org20:45, 12 мај 2009потврдено со лозинка(?)7
uz.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)17
uz.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
uz.wikiquote.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
uz.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
vec.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)12
vec.wikisource.org18:18, 13 ноември 2010создадена со најавување(?)2
vec.wiktionary.org22:03, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
vep.wikipedia.org23:27, 1 февруари 2012создадена со најавување(?)2
ve.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
vi.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)54
vi.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)17
vi.wikiquote.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
vi.wikisource.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)8
vi.wikivoyage.org18:15, 13 август 2013создадена со најавување(?)1
vi.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
vls.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)19
vo.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)23
vo.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
vo.wikiquote.org21:45, 29 април 2013потврдено по е-пошта(?)1
vo.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
war.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)9
wa.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
wa.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
wa.wikisource.org16:38, 15 декември 2020создадена со најавување(?)0
wa.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
www.wikidata.org00:20, 27 октомври 2012создадена со најавување(?)34.622
wikimania2005.wikimedia.org21:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
wikimania2006.wikimedia.org21:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
wikimania2007.wikimedia.org21:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
wikimania2008.wikimedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)6
wikimania2009.wikimedia.org21:06, 23 мај 2008создадена со најавување(?)2
wikimania2010.wikimedia.org14:51, 25 август 2009создадена со најавување(?)6
wikimania2011.wikimedia.org14:49, 21 јули 2010создадена со најавување(?)14
wikimania2012.wikimedia.org13:15, 15 август 2011создадена со најавување(?)15
wikimania2013.wikimedia.org12:30, 31 декември 2012создадена со најавување(?)24
wikimania2014.wikimedia.org20:59, 2 мај 2013создадена со најавување(?)15
wikimania2015.wikimedia.org14:40, 1 јули 2014создадена со најавување(?)11
wikimania2016.wikimedia.org21:19, 26 јануари 2015создадена со најавување(?)100
wikimania2017.wikimedia.org18:38, 28 декември 2015создадена со најавување(?)37
wikimania2018.wikimedia.org22:51, 21 август 2017создадена со најавување(?)31
wikimania.wikimedia.org14:51, 2 август 2018создадена со најавување(?)73
wo.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)16
wo.wikiquote.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)7
wo.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
wuu.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)10
xal.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)7
xh.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
xh.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
xh.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
xmf.wikipedia.org12:18, 12 јули 2011создадена со најавување(?)2
yi.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)14
yi.wikisource.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
yi.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
yo.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
yo.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
yo.wiktionary.org21:45, 29 април 2013потврдено по е-пошта(?)1
yue.wiktionary.org16:01, 14 ноември 2018создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)6
za.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
za.wikiquote.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
za.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
zea.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
zh-classical.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
zh-min-nan.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)7
zh-min-nan.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
zh-min-nan.wikiquote.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
zh-min-nan.wikisource.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
zh-min-nan.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
zh-yue.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)27
zh.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)155
zh.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)7
zh.wikinews.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
zh.wikiquote.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
zh.wikisource.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)6
zh.wikiversity.org14:51, 2 август 2018создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org23:34, 14 јануари 2014создадена со најавување(?)1
zh.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
zu.wikipedia.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)7
zu.wikibooks.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
zu.wiktionary.org12:19, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3