Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: DeltaQuad
  • Зачленет: 14:18, 23 август 2010 (пред 12 години)
  • Вкупно уредувања: 1.106
  • Број на приврзани сметки: 44
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
am.wikipedia.org13:38, 2 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org18:27, 13 август 2020создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org17:49, 29 октомври 2010создадена со најавување(?)1
de.wikipedia.org19:12, 10 февруари 2012создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org14:18, 23 август 2010нова сметка(?)1.081autoreviewer, extendedconfirmed, ipblock-exempt, rollbacker
en.wikibooks.org01:13, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org01:00, 1 октомври 2010создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org20:32, 11 февруари 2014создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org20:32, 11 февруари 2014создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org20:32, 11 февруари 2014создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org20:32, 11 февруари 2014создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org20:32, 11 февруари 2014создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org19:35, 26 декември 2016создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org19:27, 31 јануари 2011создадена со најавување(?)2
fr.wikibooks.org19:19, 5 април 2011создадена со најавување(?)0
fr.wikiquote.org18:48, 5 април 2011создадена со најавување(?)1
fr.wikiversity.org18:55, 5 април 2011создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org19:19, 5 април 2011создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org18:27, 13 август 2020создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org20:00, 5 април 2011создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org18:11, 14 април 2011создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org15:43, 19 март 2013создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org21:08, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org11:17, 4 февруари 2019создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org21:44, 3 септември 2013создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org18:25, 29 октомври 2010создадена со најавување(?)5
meta.wikimedia.org20:02, 30 септември 2010создадена со најавување(?)16autopatrolled
mni.wikipedia.org14:27, 14 март 2021создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org13:43, 2 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org20:31, 21 февруари 2018создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org20:27, 21 февруари 2018создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org14:05, 30 март 2012создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org18:43, 18 април 2013создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org02:38, 3 мај 2011создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org18:50, 29 октомври 2010создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org19:32, 15 октомври 2010создадена со најавување(?)0
wikisource.org23:45, 26 декември 2016создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org19:59, 5 април 2011создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org13:47, 7 август 2022создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org18:24, 15 февруари 2012создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org13:40, 18 ноември 2020создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org11:29, 28 јули 2022создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org19:37, 7 јануари 2013создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org11:48, 4 февруари 2019создадена со најавување(?)0