Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ab.wikipedia.org22:04, 12 декември 2016создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org02:27, 24 март 2021создадена со најавување(?)5
als.wikipedia.org18:21, 8 јули 2022создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org19:56, 13 јуни 2021создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org02:14, 5 октомври 2020создадена со најавување(?)0
api.wikimedia.org03:17, 16 јули 2021создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org03:56, 10 октомври 2016создадена со најавување(?)31
ar.wikisource.org02:27, 24 март 2021создадена со најавување(?)1
arz.wikipedia.org15:21, 3 октомври 2017создадена со најавување(?)12
ast.wikipedia.org07:45, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org15:54, 14 јуни 2021создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org20:59, 27 мај 2017создадена со најавување(?)6
az.wikipedia.org06:23, 25 јануари 2017создадена со најавување(?)2
ba.wikipedia.org19:22, 18 декември 2020создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org20:02, 20 декември 2020создадена со најавување(?)0
beta.wikiversity.org11:12, 12 декември 2016создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org07:20, 23 декември 2018создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org02:27, 24 март 2021создадена со најавување(?)0
bi.wikipedia.org02:23, 22 мај 2021создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org10:23, 27 ноември 2016создадена со најавување(?)3
bn.wiktionary.org06:38, 24 февруари 2017создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org02:28, 24 март 2021создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org00:52, 21 март 2017создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org19:55, 5 март 2017создадена со најавување(?)2
ca.wikimedia.org13:40, 28 јуни 2017создадена со најавување(?)0
ca.wikiquote.org02:28, 24 март 2021создадена со најавување(?)0
ca.wiktionary.org18:21, 8 јули 2022создадена со најавување(?)0
cbk-zam.wikipedia.org14:43, 28 април 2022создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org02:28, 24 март 2021создадена со најавување(?)0
ce.wikipedia.org19:23, 18 декември 2020создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org02:16, 18 октомври 2016создадена со најавување(?)2
commons.wikimedia.org17:56, 7 октомври 2016создадена со најавување(?)3.487filemover, image-reviewer, rollbacker, translationadmin
co.wikipedia.org14:54, 28 април 2022создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org22:18, 21 јули 2017создадена со најавување(?)0
cv.wikipedia.org19:24, 18 декември 2020создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org19:23, 18 декември 2020создадена со најавување(?)0
cy.wikiquote.org19:56, 13 јуни 2021создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org03:44, 6 април 2017создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org07:58, 7 ноември 2016создадена со најавување(?)2
de.wikibooks.org19:56, 13 јуни 2021создадена со најавување(?)0
de.wiktionary.org15:55, 14 јуни 2021создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org14:57, 28 април 2022создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org23:26, 7 април 2022создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org18:22, 8 јули 2022создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org16:42, 18 јануари 2017создадена со најавување(?)2
el.wiktionary.org04:26, 5 септември 2021создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org23:17, 26 август 2015создадена со најавување(?)330
en.wikibooks.org01:18, 22 ноември 2016создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org04:34, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)18
en.wikiquote.org08:59, 23 ноември 2016создадена со најавување(?)2
en.wikisource.org19:38, 16 октомври 2016создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org11:11, 12 декември 2016создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org12:00, 2 јануари 2017создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org05:58, 3 ноември 2016создадена со најавување(?)0
eo.wikipedia.org21:53, 13 декември 2016создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org21:54, 13 декември 2016создадена со најавување(?)10
es.wikiquote.org03:31, 2 март 2022создадена со најавување(?)0
es.wiktionary.org18:14, 12 јуни 2021создадена со најавување(?)0
et.wikipedia.org02:31, 21 ноември 2017создадена со најавување(?)5
eu.wikipedia.org19:26, 18 декември 2020создадена со најавување(?)6
fa.wikipedia.org03:10, 17 март 2015домашно вики(?)17.748sysop
fa.wikibooks.org00:32, 22 ноември 2016создадена со најавување(?)53autopatrolled, patroller, rollbacker
fa.wikinews.org13:12, 10 декември 2016создадена со најавување(?)8
fa.wikiquote.org12:54, 23 октомври 2016создадена со најавување(?)18
fa.wikisource.org04:29, 9 октомври 2016создадена со најавување(?)3
fa.wikivoyage.org11:38, 2 јануари 2017создадена со најавување(?)22
fa.wiktionary.org05:34, 3 ноември 2016создадена со најавување(?)52
fi.wikipedia.org21:27, 2 декември 2016создадена со најавување(?)0
fi.wikiversity.org18:22, 8 јули 2022создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org18:22, 8 јули 2022создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org01:02, 26 декември 2021создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org18:22, 8 јули 2022создадена со најавување(?)0
frr.wikipedia.org18:22, 8 јули 2022создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org20:32, 22 октомври 2016создадена со најавување(?)25
fr.wikiquote.org19:52, 13 јуни 2021создадена со најавување(?)0
fr.wikisource.org05:18, 24 август 2021создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org02:54, 29 јуни 2018создадена со најавување(?)0
fur.wikipedia.org18:22, 8 јули 2022создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org18:22, 8 јули 2022создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org08:29, 5 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org19:56, 13 јуни 2021создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org21:54, 13 декември 2016создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org01:09, 11 декември 2016создадена со најавување(?)6
gl.wikipedia.org01:47, 19 април 2018создадена со најавување(?)2
gu.wikipedia.org18:22, 8 јули 2022создадена со најавување(?)2
ha.wikipedia.org00:18, 31 јули 2022создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org23:44, 16 јануари 2017создадена со најавување(?)1
he.wikiquote.org18:45, 18 декември 2016создадена со најавување(?)0
he.wikisource.org07:36, 4 февруари 2021создадена со најавување(?)1
he.wiktionary.org07:36, 4 февруари 2021создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org19:48, 22 септември 2019создадена со најавување(?)8
hr.wikipedia.org13:27, 19 август 2018создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org18:22, 8 јули 2022создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org21:54, 13 декември 2016создадена со најавување(?)3
hu.wikisource.org19:56, 13 јуни 2021создадена со најавување(?)0
hu.wiktionary.org19:56, 13 јуни 2021создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org03:32, 21 февруари 2017создадена со најавување(?)0
hyw.wikipedia.org17:27, 30 август 2019создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org15:55, 14 јуни 2021создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org14:36, 27 мај 2019создадена со најавување(?)7
ie.wikipedia.org16:16, 31 март 2022создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org15:57, 30 ноември 2016создадена со најавување(?)17
inh.wikipedia.org19:56, 13 јуни 2021создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org01:47, 24 февруари 2017создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org16:16, 31 март 2022создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org09:32, 1 декември 2016создадена со најавување(?)10
iu.wikipedia.org03:17, 12 февруари 2019создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org19:37, 5 декември 2016создадена со најавување(?)7
ja.wikibooks.org23:49, 12 август 2021создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org19:56, 13 јуни 2021создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org19:23, 18 декември 2020создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org19:26, 18 декември 2020создадена со најавување(?)5
kn.wikipedia.org20:02, 20 декември 2020создадена со најавување(?)1
kn.wiktionary.org04:32, 26 јуни 2021создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org00:04, 14 декември 2016создадена со најавување(?)5
ks.wikipedia.org18:22, 8 јули 2022создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org00:24, 7 март 2017создадена со најавување(?)0
ku.wikiquote.org04:15, 1 март 2022создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org04:26, 5 септември 2021создадена со најавување(?)2
lb.wikipedia.org04:05, 29 јануари 2020создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org20:52, 9 август 2015создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org19:23, 18 декември 2020создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org19:24, 18 декември 2020создадена со најавување(?)3
mai.wikipedia.org18:22, 8 јули 2022создадена со најавување(?)2
www.mediawiki.org19:29, 2 октомври 2016создадена со најавување(?)110
meta.wikimedia.org00:32, 3 октомври 2016создадена со најавување(?)3.421global-renamer, translationadmin
mg.wikipedia.org22:08, 4 март 2018создадена со најавување(?)0
mg.wiktionary.org15:55, 14 јуни 2021создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org16:16, 31 март 2022создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org18:22, 8 јули 2022создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org19:25, 18 декември 2020создадена со најавување(?)2
mr.wikipedia.org04:32, 26 јуни 2021создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org18:40, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)4
myv.wikipedia.org15:50, 28 април 2022создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org18:22, 8 јули 2022создадена со најавување(?)2
mzn.wikipedia.org00:59, 10 ноември 2016создадена со најавување(?)7
nah.wikipedia.org17:06, 6 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org17:53, 14 февруари 2017создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org22:01, 21 јануари 2017создадена со најавување(?)0
nn.wikipedia.org18:22, 8 јули 2022создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org22:38, 6 април 2017создадена со најавување(?)4
no.wikimedia.org18:25, 23 јуни 2018создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org03:06, 20 февруари 2017создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org21:13, 9 октомври 2017создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org04:08, 8 март 2017создадена со најавување(?)0
pap.wikipedia.org19:57, 13 јуни 2021создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org23:32, 23 март 2017создадена со најавување(?)2
pfl.wikipedia.org03:15, 7 мај 2017создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org23:12, 19 декември 2018создадена со најавување(?)0
pl.wikimedia.org23:12, 19 декември 2018создадена со најавување(?)0
pl.wikinews.org21:24, 31 октомври 2019создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org07:31, 6 март 2017создадена со најавување(?)4
ps.wikipedia.org22:19, 15 мај 2017создадена со најавување(?)6
pt.wikipedia.org03:59, 21 март 2017создадена со најавување(?)4
pt.wikibooks.org17:16, 14 април 2021создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org04:11, 25 јануари 2022создадена со најавување(?)6
ru.wikipedia.org09:46, 8 април 2017создадена со најавување(?)6
ru.wikimedia.org17:03, 28 април 2017создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org01:53, 19 декември 2019создадена со најавување(?)1
ru.wikiquote.org13:35, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ru.wikiversity.org10:03, 19 февруари 2017создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org18:22, 8 јули 2022создадена со најавување(?)2
sat.wikipedia.org19:57, 13 јуни 2021создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org17:29, 19 април 2017создадена со најавување(?)0
sc.wikipedia.org18:22, 8 јули 2022создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org19:25, 18 декември 2020создадена со најавување(?)2
sh.wikipedia.org00:18, 8 јули 2018создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org08:31, 5 јануари 2017создадена со најавување(?)0
simple.wiktionary.org14:35, 12 јануари 2022создадена со најавување(?)0
si.wikipedia.org18:22, 8 јули 2022создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org19:27, 18 декември 2020создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org19:57, 13 јуни 2021создадена со најавување(?)0
sl.wiktionary.org19:57, 13 јуни 2021создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org16:16, 31 март 2022создадена со најавување(?)0
wikisource.org21:43, 15 октомври 2016создадена со најавување(?)5
species.wikimedia.org09:09, 19 октомври 2016создадена со најавување(?)1
sq.wikipedia.org18:22, 8 јули 2022создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org05:36, 20 ноември 2016создадена со најавување(?)4
sv.wikipedia.org12:12, 17 јануари 2017создадена со најавување(?)9
sv.wiktionary.org19:57, 13 јуни 2021создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org19:57, 13 јуни 2021создадена со најавување(?)4
ta.wikipedia.org19:57, 13 јуни 2021создадена со најавување(?)3
tcy.wikipedia.org04:50, 25 септември 2021создадена со најавување(?)2
test2.wikipedia.org21:29, 9 јуни 2018создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org21:28, 26 декември 2016создадена со најавување(?)1
te.wikipedia.org19:57, 13 јуни 2021создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org11:38, 30 август 2017создадена со најавување(?)1
tg.wiktionary.org16:30, 3 февруари 2017создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org10:50, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)3
tr.wikipedia.org04:28, 16 јануари 2017создадена со најавување(?)8
ts.wikipedia.org02:01, 22 мај 2021создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org02:30, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
tum.wikipedia.org19:57, 13 јуни 2021создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org16:15, 28 април 2022создадена со најавување(?)0
ug.wikipedia.org16:19, 28 април 2022создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org03:00, 16 април 2017создадена со најавување(?)9
ur.wikipedia.org05:42, 20 јануари 2017создадена со најавување(?)2
uz.wikipedia.org18:18, 5 март 2017создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org19:22, 18 декември 2020создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org23:31, 17 октомври 2016создадена со најавување(?)0
vls.wikipedia.org18:23, 8 јули 2022создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org01:50, 9 октомври 2016создадена со најавување(?)775
wikimania2016.wikimedia.org11:14, 12 декември 2016создадена со најавување(?)0
wikimania2017.wikimedia.org21:52, 12 декември 2016создадена со најавување(?)61
wikimania2018.wikimedia.org20:09, 31 октомври 2017создадена со најавување(?)101
wikimania.wikimedia.org00:45, 6 август 2018создадена со најавување(?)59
wo.wikipedia.org16:16, 31 март 2022создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org18:23, 8 јули 2022создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org19:57, 13 јуни 2021создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org03:43, 13 декември 2016создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org00:08, 14 декември 2016создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org22:43, 7 април 2022создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikipedia.org16:35, 28 април 2022создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org02:01, 22 мај 2021создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org08:16, 19 јануари 2017создадена со најавување(?)0