Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: DarwIn
  • Зачленет: 09:59, 21 мај 2009 (пред 13 години)
  • Вкупно уредувања: 788.697
  • Број на приврзани сметки: 313
  • Глобална група: VRT-претставници за дозволи
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
aa.wikipedia.org22:24, 17 април 2010создадена со најавување(?)0
ab.wikipedia.org01:49, 27 јуни 2017создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org16:55, 21 мај 2009потврдено со лозинка(?)11
ak.wikipedia.org18:56, 21 август 2017создадена со најавување(?)1
als.wikipedia.org21:38, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org17:34, 26 јуни 2011создадена со најавување(?)2
ang.wikipedia.org00:01, 6 мај 2021создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org04:30, 7 август 2009создадена со најавување(?)1
api.wikimedia.org00:01, 6 мај 2021создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org15:59, 26 јуни 2009потврдено со лозинка(?)18autoreview
ar.wikimedia.org17:42, 21 март 2017создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org04:54, 12 октомври 2012создадена со најавување(?)0
ary.wikipedia.org23:29, 23 јуни 2021создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org04:35, 4 март 2011создадена со најавување(?)2
ast.wikipedia.org03:34, 7 август 2009создадена со најавување(?)26
ay.wikipedia.org18:56, 21 август 2017создадена со најавување(?)1
azb.wikipedia.org22:10, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org09:59, 27 февруари 2011создадена со најавување(?)1
ba.wikipedia.org22:27, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org00:02, 6 мај 2021создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org03:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
beta.wikiversity.org23:55, 24 јануари 2019создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org03:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)2
be.wikimedia.org21:11, 2 април 2018создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org09:04, 12 април 2010создадена со најавување(?)6
bn.wikipedia.org13:16, 15 март 2010создадена со најавување(?)2
bo.wikipedia.org03:32, 5 април 2010создадена со најавување(?)1
bpy.wikipedia.org23:28, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org11:42, 18 јуни 2009создадена со најавување(?)2
br.wikimedia.org03:55, 30 април 2010создадена со најавување(?)8
br.wiktionary.org19:27, 30 мај 2021создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org07:33, 27 февруари 2011создадена со најавување(?)1
bxr.wikipedia.org23:33, 9 февруари 2018создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org07:34, 25 мај 2009потврдено со лозинка(?)43
ca.wikimedia.org03:13, 15 март 2021создадена со најавување(?)0
cdo.wikipedia.org23:48, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org12:25, 16 мај 2010создадена со најавување(?)2
ce.wikipedia.org03:12, 1 мај 2017создадена со најавување(?)0
chy.wikipedia.org00:09, 6 мај 2021создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org18:48, 2 септември 2020создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org16:55, 21 мај 2009потврдено со лозинка(?)466.862sysop, translationadmin
co.wikipedia.org00:38, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
co.wikimedia.org21:35, 18 декември 2018создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org23:56, 9 февруари 2018создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org17:53, 30 мај 2009создадена со најавување(?)14
cv.wikipedia.org15:56, 10 декември 2017создадена со најавување(?)1
cy.wikipedia.org22:01, 23 март 2010создадена со најавување(?)1
da.wikipedia.org02:38, 14 август 2009создадена со најавување(?)2
de.wikipedia.org09:59, 21 мај 2009потврдено со лозинка(?)68autoreview
de.wikiquote.org01:15, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
de.wikisource.org08:03, 22 јуни 2009создадена со најавување(?)0
de.wikiversity.org02:49, 20 јуни 2010создадена со најавување(?)0
de.wikivoyage.org14:26, 19 мај 2018создадена со најавување(?)0
de.wiktionary.org01:59, 18 август 2012создадена со најавување(?)0
din.wikipedia.org04:45, 31 август 2017создадена со најавување(?)0
dk.wikimedia.org11:04, 29 август 2018создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org01:39, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org00:02, 6 мај 2021создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org14:55, 1 април 2010создадена со најавување(?)1
el.wikivoyage.org10:51, 13 ноември 2016создадена со најавување(?)1
el.wiktionary.org18:47, 2 септември 2020создадена со најавување(?)0
eml.wikipedia.org02:12, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org09:59, 21 мај 2009потврдено со лозинка(?)2.380autoreviewer, extendedconfirmed, reviewer, rollbacker
en.wikibooks.org15:32, 22 јуни 2009создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org15:32, 22 јуни 2009создадена со најавување(?)2
en.wikiquote.org07:25, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org15:32, 22 јуни 2009создадена со најавување(?)1
en.wikiversity.org20:12, 18 јуни 2009создадена со најавување(?)1
en.wikivoyage.org09:22, 19 мај 2013создадена со најавување(?)2
en.wiktionary.org13:03, 24 мај 2009создадена со најавување(?)5
eo.wikipedia.org16:24, 2 јуни 2009создадена со најавување(?)126
eo.wikisource.org23:57, 19 март 2011создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org12:07, 21 мај 2009потврдено со лозинка(?)164
es.wikinews.org09:21, 27 декември 2014создадена со најавување(?)1
es.wikiquote.org23:23, 26 јуни 2011создадена со најавување(?)0
es.wikisource.org03:11, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
es.wikivoyage.org17:21, 15 септември 2019создадена со најавување(?)1
es.wiktionary.org06:29, 16 март 2010создадена со најавување(?)0
et.wikipedia.org15:43, 1 јуни 2009создадена со најавување(?)1
ee.wikimedia.org17:40, 19 февруари 2018создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org09:14, 13 април 2010создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org06:26, 16 март 2010создадена со најавување(?)6
eu.wikibooks.org23:23, 5 јули 2020создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org00:43, 25 април 2019создадена со најавување(?)0
ext.wikipedia.org02:02, 21 август 2019создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org10:37, 24 март 2010создадена со најавување(?)6
fa.wikinews.org21:08, 13 март 2011создадена со најавување(?)0
ff.wikipedia.org11:39, 19 јуни 2018создадена со најавување(?)1
fi.wikipedia.org13:56, 8 јуни 2009создадена со најавување(?)5autoreview
fi.wikivoyage.org03:55, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org18:45, 2 септември 2020создадена со најавување(?)0
fj.wikipedia.org00:02, 6 мај 2021создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org03:19, 2 ноември 2021создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org00:02, 6 мај 2021создадена со најавување(?)0
frr.wikipedia.org19:28, 7 јуни 2018создадена со најавување(?)1
fr.wikipedia.org16:55, 21 мај 2009потврдено со лозинка(?)694
fr.wikiquote.org02:06, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
fr.wikisource.org12:58, 13 мај 2019создадена со најавување(?)0
fr.wikivoyage.org11:39, 19 јуни 2018создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org09:11, 15 март 2010создадена со најавување(?)0
fur.wikipedia.org00:08, 8 март 2022создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org11:55, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org00:02, 6 мај 2021создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org04:08, 28 јули 2011создадена со најавување(?)2
gd.wikipedia.org02:16, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org22:48, 29 мај 2009создадена со најавување(?)16
gl.wiktionary.org04:10, 4 декември 2015создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org21:44, 8 јули 2017создадена со најавување(?)2
gn.wiktionary.org02:10, 2 октомври 2018создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org15:20, 10 октомври 2018создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org06:54, 14 јуни 2009создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org21:39, 1 јули 2011создадена со најавување(?)0
ha.wikipedia.org17:20, 4 септември 2021создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org22:03, 2 март 2010создадена со најавување(?)39autopatrolled
he.wikibooks.org01:55, 29 декември 2018создадена со најавување(?)1
he.wikisource.org01:55, 29 декември 2018создадена со најавување(?)1
he.wiktionary.org18:48, 2 септември 2020создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org01:01, 11 април 2010создадена со најавување(?)4
hi.wikisource.org03:08, 6 ноември 2020создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org05:28, 17 јуни 2009создадена со најавување(?)2
hsb.wikipedia.org01:33, 9 април 2010создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org21:23, 30 март 2010создадена со најавување(?)1
hu.wikipedia.org04:26, 7 август 2009создадена со најавување(?)24
hu.wikibooks.org15:17, 4 мај 2011создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org15:08, 9 февруари 2011создадена со најавување(?)6
hy.wikisource.org01:46, 25 јуни 2017создадена со најавување(?)1
ia.wikipedia.org22:21, 4 јули 2009создадена со најавување(?)1
id.wikipedia.org11:41, 18 јуни 2009создадена со најавување(?)4
ie.wikipedia.org06:30, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ik.wikipedia.org00:09, 6 мај 2021создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org20:44, 27 јануари 2012создадена со најавување(?)22
io.wikipedia.org04:24, 7 август 2009создадена со најавување(?)1
is.wikipedia.org04:29, 7 август 2009создадена со најавување(?)1
it.wikipedia.org14:42, 1 јуни 2009создадена со најавување(?)45
it.wikiquote.org03:56, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
it.wikivoyage.org02:16, 15 јули 2019создадена со најавување(?)1
it.wiktionary.org18:44, 30 ноември 2015создадена со најавување(?)0
jam.wikipedia.org00:02, 6 мај 2021создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org19:00, 28 јули 2009создадена со најавување(?)32
jv.wikipedia.org11:01, 31 јули 2009создадена со најавување(?)1
ka.wikipedia.org08:36, 27 февруари 2011создадена со најавување(?)9
kbp.wikipedia.org07:36, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org00:02, 6 мај 2021создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org11:04, 15 јуни 2011создадена со најавување(?)5
km.wikipedia.org08:55, 27 февруари 2011создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org08:26, 27 февруари 2011создадена со најавување(?)1
koi.wikipedia.org04:40, 25 август 2012создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org08:27, 7 август 2009создадена со најавување(?)7
krc.wikipedia.org00:47, 19 март 2010создадена со најавување(?)0
kr.wikipedia.org22:24, 17 април 2010создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org04:33, 25 август 2012создадена со најавување(?)1
kv.wikipedia.org04:42, 25 август 2012создадена со најавување(?)0
kw.wikipedia.org20:10, 26 август 2009создадена со најавување(?)1
ky.wikipedia.org01:53, 14 јуни 2009создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org18:55, 12 август 2017создадена со најавување(?)1
la.wikipedia.org13:18, 1 јули 2009создадена со најавување(?)43
lb.wikipedia.org04:22, 7 август 2009создадена со најавување(?)3
lfn.wikipedia.org00:02, 6 мај 2021создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org16:32, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org10:01, 27 февруари 2011создадена со најавување(?)1
lld.wikipedia.org14:54, 7 март 2022создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org18:50, 12 август 2017создадена со најавување(?)2
lmo.wiktionary.org02:58, 1 декември 2021создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org02:12, 24 октомври 2013создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org04:29, 7 август 2009создадена со најавување(?)3
lv.wikipedia.org09:22, 28 мај 2011создадена со најавување(?)10
map-bms.wikipedia.org06:57, 27 февруари 2011создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org10:16, 27 мај 2009создадена со најавување(?)117autopatrolled
meta.wikimedia.org09:59, 21 мај 2009потврдено со лозинка(?)3.139autopatrolled
mg.wikipedia.org08:19, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)1
mhr.wikipedia.org05:47, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
mh.wikipedia.org22:24, 17 април 2010создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org00:02, 6 мај 2021создадена со најавување(?)0
mi.wiktionary.org23:55, 25 јули 2017создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org19:30, 4 јуни 2011создадена со најавување(?)2
ml.wikipedia.org04:21, 7 август 2009создадена со најавување(?)4
mn.wikipedia.org10:56, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org16:06, 21 септември 2017создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org18:45, 12 август 2017создадена со најавување(?)2
mr.wikiquote.org21:08, 22 јули 2021создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org06:58, 27 февруари 2011создадена со најавување(?)5
mus.wikipedia.org22:24, 17 април 2010создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org07:52, 17 март 2010создадена со најавување(?)1
mx.wikimedia.org14:07, 15 јули 2018создадена со најавување(?)0
myv.wikipedia.org06:28, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org11:15, 13 декември 2017создадена со најавување(?)1
mzn.wikipedia.org18:39, 12 август 2017создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org08:20, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org06:34, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org07:45, 12 март 2010создадена со најавување(?)2
new.wikipedia.org11:30, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ng.wikipedia.org22:19, 17 април 2010создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org09:59, 21 мај 2009потврдено со лозинка(?)40
nl.wikinews.org02:36, 31 јули 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikivoyage.org17:21, 15 септември 2019создадена со најавување(?)0
nn.wikipedia.org18:38, 12 август 2017создадена со најавување(?)2
nn.wikiquote.org18:41, 22 мај 2013создадена со најавување(?)1
no.wikipedia.org23:18, 22 мај 2009создадена со најавување(?)15
no.wiktionary.org05:01, 1 април 2010создадена со најавување(?)0
nqo.wikipedia.org13:59, 27 септември 2019создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org11:55, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org16:21, 1 април 2010создадена со најавување(?)1
nyc.wikimedia.org00:25, 4 октомври 2019создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org04:23, 7 август 2009создадена со најавување(?)4
olo.wikipedia.org07:19, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org12:07, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org17:20, 8 јуни 2011создадена со најавување(?)4
outreach.wikimedia.org16:59, 18 јули 2017создадена со најавување(?)97
pap.wikipedia.org18:30, 12 август 2017создадена со најавување(?)2
pa.wikipedia.org21:39, 26 февруари 2011создадена со најавување(?)4
pcd.wikipedia.org08:20, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)1
pl.wikipedia.org02:01, 16 јуни 2009создадена со најавување(?)21autoreview
pl.wikinews.org20:25, 25 октомври 2018создадена со најавување(?)0
pl.wikiquote.org15:43, 7 јули 2011создадена со најавување(?)1
pl.wikisource.org17:04, 24 јули 2010создадена со најавување(?)0
pl.wikivoyage.org12:43, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
pl.wiktionary.org00:41, 6 август 2018создадена со најавување(?)0
pms.wikipedia.org00:02, 6 мај 2021создадена со најавување(?)1
pnb.wikipedia.org05:04, 2 мај 2022создадена со најавување(?)1
ps.wikipedia.org21:58, 8 август 2009создадена со најавување(?)1
pt.wikipedia.org09:59, 21 мај 2009домашно вики(?)221.512sysop
pt.wikibooks.org23:52, 10 јуни 2009создадена со најавување(?)2
pt.wikimedia.org01:48, 21 ноември 2017создадена со најавување(?)257sysop
pt.wikinews.org16:55, 21 мај 2009потврдено со лозинка(?)114autoreview
pt.wikiquote.org08:53, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)5
pt.wikisource.org21:11, 26 јули 2009создадена со најавување(?)10
pt.wikiversity.org06:27, 11 август 2009создадена со најавување(?)32
pt.wikivoyage.org22:44, 13 март 2016создадена со најавување(?)4
pt.wiktionary.org08:18, 24 мај 2009создадена со најавување(?)37
qu.wikipedia.org17:37, 12 август 2017создадена со најавување(?)1
rm.wikipedia.org20:49, 29 јуни 2019создадена со најавување(?)1
rn.wikipedia.org02:36, 23 април 2010создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org15:56, 10 декември 2017создадена со најавување(?)1
ro.wikipedia.org11:19, 21 мај 2009создадена со најавување(?)16
rue.wikipedia.org18:48, 2 септември 2020создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org06:10, 26 мај 2009создадена со најавување(?)44uploader
ru.wikimedia.org19:04, 22 март 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org17:35, 12 август 2017создадена со најавување(?)3
ru.wikisource.org09:41, 16 април 2010создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org12:01, 12 април 2010создадена со најавување(?)3
rw.wikipedia.org17:31, 12 август 2017создадена со најавување(?)1
sah.wikipedia.org06:35, 1 јули 2010создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org00:02, 6 мај 2021создадена со најавување(?)1
scn.wikipedia.org03:19, 15 февруари 2016создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org08:10, 27 февруари 2011создадена со најавување(?)2
sc.wikipedia.org14:15, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org14:38, 18 мај 2019создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org15:25, 23 декември 2018создадена со најавување(?)2
sh.wikipedia.org04:21, 7 август 2009создадена со најавување(?)5
simple.wikipedia.org06:41, 25 мај 2009создадена со најавување(?)6
si.wikipedia.org21:53, 19 август 2009создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org23:03, 19 август 2009создадена со најавување(?)6
sl.wikipedia.org18:07, 10 јули 2009создадена со најавување(?)2
sn.wikipedia.org15:00, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
wikisource.org10:12, 7 март 2012создадена со најавување(?)1
so.wikipedia.org17:19, 12 август 2017создадена со најавување(?)1
species.wikimedia.org22:39, 30 мај 2009потврдено со лозинка(?)7
sq.wikipedia.org22:45, 30 јуни 2010создадена со најавување(?)9
sr.wikipedia.org18:29, 10 јули 2009создадена со најавување(?)11
strategy.wikimedia.org04:45, 28 мај 2011создадена со најавување(?)2
sv.wikipedia.org00:39, 14 јуни 2009создадена со најавување(?)11
sv.wikisource.org15:45, 7 септември 2012создадена со најавување(?)0
sv.wikivoyage.org16:18, 7 април 2020создадена со најавување(?)0
sv.wiktionary.org18:45, 2 септември 2020создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org07:59, 11 јуни 2011создадена со најавување(?)4
szl.wikipedia.org15:33, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org06:42, 20 јули 2010создадена со најавување(?)5
ta.wiktionary.org05:23, 24 септември 2012создадена со најавување(?)2
test-commons.wikimedia.org02:31, 23 март 2019создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org05:01, 2 април 2010создадена со најавување(?)1
test.wikidata.org14:29, 24 октомври 2018создадена со најавување(?)0
tet.wikipedia.org00:34, 1 мај 2018создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org13:37, 11 мај 2010создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org00:30, 8 март 2022создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org01:04, 25 јули 2010создадена со најавување(?)4
ti.wikipedia.org10:53, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org04:22, 7 август 2009создадена со најавување(?)4
tr.wikipedia.org04:22, 7 август 2009создадена со најавување(?)15
tt.wikipedia.org16:20, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
tw.wikipedia.org20:10, 5 јуни 2019создадена со најавување(?)0
ty.wikipedia.org16:54, 12 август 2017создадена со најавување(?)1
uk.wikipedia.org08:43, 26 мај 2009создадена со најавување(?)17
uk.wikibooks.org23:19, 27 април 2021создадена со најавување(?)0
uk.wiktionary.org23:19, 27 април 2021создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org06:26, 2 мај 2010создадена со најавување(?)5
uz.wikipedia.org17:10, 12 август 2017создадена со најавување(?)4
vec.wikipedia.org16:43, 12 август 2017создадена со најавување(?)1
vep.wikipedia.org12:01, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org14:54, 1 април 2010создадена со најавување(?)11
vi.wikivoyage.org17:21, 15 септември 2019создадена со најавување(?)0
vi.wiktionary.org04:15, 29 октомври 2013создадена со најавување(?)1
vls.wikipedia.org00:34, 8 март 2022создадена со најавување(?)0
vo.wikipedia.org10:26, 7 април 2010создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org08:26, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)2
wa.wikipedia.org17:13, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org04:44, 23 ноември 2013создадена со најавување(?)92.166rollbacker
wikimania2015.wikimedia.org16:31, 12 јануари 2016создадена со најавување(?)0
wikimania2016.wikimedia.org01:55, 13 февруари 2017создадена со најавување(?)0
wikimania2017.wikimedia.org03:47, 27 јуни 2017создадена со најавување(?)0
wikimania2018.wikimedia.org00:52, 3 февруари 2018создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org02:26, 14 јануари 2019создадена со најавување(?)76
wuu.wikipedia.org05:11, 11 април 2010создадена со најавување(?)1
xh.wikipedia.org17:21, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org16:33, 12 август 2017создадена со најавување(?)1
yi.wikipedia.org05:00, 2 април 2010создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org00:34, 18 декември 2018создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org00:23, 27 февруари 2010создадена со најавување(?)1
zh-min-nan.wikipedia.org08:11, 15 мај 2010создадена со најавување(?)3
zh-yue.wikipedia.org06:34, 31 март 2011создадена со најавување(?)2
zh.wikipedia.org13:53, 24 јуни 2009создадена со најавување(?)20
zh.wikinews.org00:02, 6 мај 2021создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org22:25, 29 октомври 2017создадена со најавување(?)0
zu.wikipedia.org15:23, 17 март 2010создадена со најавување(?)0