Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
aa.wikipedia.org02:35, 4 декември 2019создадена со најавување(?)0
aa.wikibooks.org16:36, 16 април 2020создадена со најавување(?)0
aa.wiktionary.org16:36, 16 април 2020создадена со најавување(?)0
ab.wikipedia.org08:18, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)176
ab.wiktionary.org06:20, 11 јули 2020создадена со најавување(?)0
ace.wikipedia.org08:18, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)618
advisory.wikimedia.org21:54, 5 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ady.wikipedia.org08:18, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)7
af.wikipedia.org08:15, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)84
af.wikibooks.org08:15, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)1
af.wikiquote.org08:15, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)2
af.wiktionary.org08:15, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)10
ak.wikipedia.org08:15, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)7
ak.wiktionary.org08:41, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org08:18, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)62
alt.wikipedia.org04:28, 24 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ami.wikipedia.org20:28, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org04:48, 10 јануари 2019создадена со најавување(?)8
am.wikiquote.org08:42, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
am.wiktionary.org08:26, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)52
ang.wikipedia.org08:15, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)4
ang.wikibooks.org09:20, 8 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ang.wikiquote.org08:42, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
ang.wikisource.org01:51, 14 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ang.wiktionary.org08:15, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)40
an.wikipedia.org08:15, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)7
an.wiktionary.org08:15, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)14
api.wikimedia.org09:06, 12 октомври 2020создадена со најавување(?)23docseditor
arc.wikipedia.org08:15, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)12
ar.wikipedia.org05:04, 30 декември 2018создадена со најавување(?)146
ar.wikibooks.org08:15, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)2
ar.wikimedia.org08:16, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org08:15, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)11
ar.wikiquote.org08:15, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)2
ar.wikisource.org08:15, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)1
ar.wikiversity.org08:15, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)5
ar.wiktionary.org08:15, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)1
ary.wikipedia.org14:28, 20 јули 2020создадена со најавување(?)1
arz.wikipedia.org08:15, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)13
ast.wikipedia.org05:17, 15 јануари 2019создадена со најавување(?)60
ast.wikiquote.org08:41, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
ast.wiktionary.org08:15, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org08:15, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)9
as.wikisource.org08:15, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)5
as.wiktionary.org08:41, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
atj.wikipedia.org08:15, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)1
avk.wikipedia.org21:29, 29 јули 2020создадена со најавување(?)2
av.wikipedia.org08:15, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
av.wiktionary.org08:41, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
awa.wikipedia.org13:58, 21 мај 2020создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org08:15, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
ay.wiktionary.org08:15, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)1
azb.wikipedia.org08:15, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)44
az.wikipedia.org11:35, 13 јануари 2019создадена со најавување(?)110
az.wikibooks.org08:26, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)11
az.wikiquote.org08:19, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)5
az.wikisource.org08:17, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)3
az.wiktionary.org08:18, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)58
ban.wikipedia.org17:37, 18 октомври 2019создадена со најавување(?)70
ban.wikisource.org05:29, 1 јули 2021создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org08:17, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)20
bat-smg.wikipedia.org08:17, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)9
ba.wikipedia.org08:17, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)140
ba.wikibooks.org08:26, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org08:17, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
bcl.wiktionary.org23:54, 11 јануари 2021создадена со најавување(?)0
bd.wikimedia.org08:18, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org08:17, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)11
beta.wikiversity.org03:42, 8 јануари 2019создадена со најавување(?)289translationadmin
be.wikipedia.org08:17, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)39
be.wikibooks.org08:18, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)2
be.wikimedia.org08:18, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)5
be.wikiquote.org08:18, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
be.wikisource.org08:17, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)1
be.wiktionary.org08:18, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org08:17, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)70
bg.wikibooks.org08:18, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
bg.wikinews.org08:17, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
bg.wikiquote.org08:19, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)2
bg.wikisource.org08:17, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)2
bg.wiktionary.org08:18, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)1
bh.wikipedia.org08:17, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)5
bh.wiktionary.org08:42, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
bi.wikipedia.org08:17, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)2
bi.wiktionary.org08:42, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
bjn.wikipedia.org13:11, 24 ноември 2018создадена со најавување(?)1
bm.wikipedia.org08:17, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
bm.wikiquote.org08:42, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org06:00, 8 јануари 2019создадена со најавување(?)253
bn.wikibooks.org08:18, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)1
bn.wikisource.org08:19, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)2
bn.wikivoyage.org08:19, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
bn.wiktionary.org08:26, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
bo.wikipedia.org08:19, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)5
bpy.wikipedia.org08:19, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)2
br.wikipedia.org08:19, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)14
br.wikimedia.org06:29, 2 април 2020создадена со најавување(?)2
br.wikiquote.org08:19, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)1
br.wikisource.org08:19, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
br.wiktionary.org08:26, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)2
bs.wikipedia.org08:24, 2 декември 2018создадена со најавување(?)31autoreview
bs.wikibooks.org08:26, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
bs.wikinews.org08:19, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
bs.wikiquote.org08:19, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
bs.wikisource.org08:19, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
bs.wiktionary.org08:26, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org08:19, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)34
bxr.wikipedia.org08:19, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)2
ca.wikipedia.org00:11, 31 декември 2018создадена со најавување(?)134
ca.wikibooks.org08:26, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)8
ca.wikimedia.org09:10, 16 август 2019создадена со најавување(?)22
ca.wikinews.org08:19, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
ca.wikiquote.org08:19, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)21
ca.wikisource.org08:19, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
ca.wiktionary.org08:26, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)11
cbk-zam.wikipedia.org08:19, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)15
cdo.wikipedia.org08:19, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)7
ceb.wikipedia.org04:53, 24 октомври 2018создадена со најавување(?)42
ce.wikipedia.org08:19, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)2
chr.wikipedia.org08:19, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)1
chr.wiktionary.org08:26, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)3
ch.wikipedia.org08:19, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)3
chy.wikipedia.org08:19, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)5
ckb.wikipedia.org08:19, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)20
commons.wikimedia.org05:15, 14 септември 2018создадена со најавување(?)21.027filemover, patroller, rollbacker, templateeditor, translationadmin
co.wikipedia.org08:19, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)4
co.wikibooks.org08:41, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
co.wikimedia.org22:56, 21 септември 2019создадена со најавување(?)1
co.wikiquote.org08:41, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
co.wiktionary.org08:26, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org08:19, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
cr.wikipedia.org08:19, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
csb.wikipedia.org08:19, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)2
csb.wiktionary.org08:26, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org11:59, 25 јануари 2019создадена со најавување(?)227
cs.wikibooks.org08:26, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)2
cs.wikinews.org08:19, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
cs.wikiquote.org08:19, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)4
cs.wikisource.org08:19, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)1
cs.wikiversity.org08:19, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)13
cs.wiktionary.org08:26, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)5
cu.wikipedia.org08:19, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)1
cv.wikipedia.org08:19, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)3
cv.wikibooks.org08:26, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org08:19, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)16
cy.wikibooks.org08:26, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
cy.wikiquote.org08:19, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)1
cy.wikisource.org08:19, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
cy.wiktionary.org08:26, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
dag.wikipedia.org17:48, 30 јуни 2021создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org04:19, 18 јануари 2019создадена со најавување(?)72
da.wikibooks.org08:26, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)2
da.wikiquote.org08:19, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
da.wikisource.org08:19, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)1
da.wiktionary.org08:26, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)1
de.wikipedia.org06:55, 28 ноември 2018создадена со најавување(?)519autoreview, editor
de.wikibooks.org08:26, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)15
de.wikinews.org08:19, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)44
de.wikiquote.org08:19, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)7
de.wikisource.org08:19, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)326
de.wikiversity.org08:19, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)315
de.wikivoyage.org08:19, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)10
de.wiktionary.org08:25, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)107autoreview
din.wikipedia.org08:19, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)11
diq.wikipedia.org08:19, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)64
diq.wiktionary.org23:30, 11 јануари 2021создадена со најавување(?)0
dk.wikimedia.org08:27, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
dsb.wikipedia.org08:19, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)2
dty.wikipedia.org08:19, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)1
dv.wikipedia.org08:19, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)14
dv.wiktionary.org08:26, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org08:19, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)6
ee.wikipedia.org08:19, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org08:19, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)93
el.wikibooks.org08:26, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)15
el.wikinews.org08:19, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)5
el.wikiquote.org08:19, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)2
el.wikisource.org08:19, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
el.wikiversity.org08:19, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)5
el.wikivoyage.org08:19, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)41
el.wiktionary.org08:26, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)9
eml.wikipedia.org08:19, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)1
en.wikipedia.org18:14, 5 септември 2018нова сметка(?)155.467abusefilter-helper, accountcreator, extendedconfirmed, extendedmover, filemover, massmessage-sender, patroller, reviewer, rollbacker, templateeditor
en.wikibooks.org07:01, 8 септември 2018создадена со најавување(?)5.038editor
en.wikinews.org17:28, 28 септември 2018создадена со најавување(?)7.393
en.wikiquote.org07:16, 9 октомври 2018создадена со најавување(?)1.467sysop
en.wikisource.org18:43, 15 ноември 2018создадена со најавување(?)3.208autopatrolled
en.wikiversity.org07:01, 8 септември 2018создадена со најавување(?)1.700sysop
en.wikivoyage.org02:35, 11 септември 2018создадена со најавување(?)554sysop
en.wiktionary.org23:58, 5 септември 2018создадена со најавување(?)1.125
eo.wikipedia.org23:38, 5 октомври 2018создадена со најавување(?)1.076autoreview
eo.wikibooks.org08:26, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
eo.wikinews.org08:19, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
eo.wikiquote.org08:19, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
eo.wikisource.org08:19, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
eo.wikivoyage.org21:42, 15 декември 2020создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org08:26, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)27
es.wikipedia.org16:42, 6 септември 2018создадена со најавување(?)1.352patroller, rollbacker
es.wikibooks.org08:26, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)124
es.wikinews.org08:19, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)19
es.wikiquote.org08:19, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)13
es.wikisource.org08:19, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)408
es.wikiversity.org08:20, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)56
es.wikivoyage.org08:20, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)11
es.wiktionary.org08:26, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)85
et.wikipedia.org08:20, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)61
et.wikibooks.org08:26, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)2
ee.wikimedia.org08:27, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
et.wikiquote.org08:20, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)7
et.wikisource.org08:20, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org08:26, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)7
eu.wikipedia.org08:20, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)70
eu.wikibooks.org08:26, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
eu.wikiquote.org08:20, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
eu.wikisource.org08:20, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org08:26, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)4
ext.wikipedia.org08:20, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)1
fa.wikipedia.org01:21, 16 септември 2018создадена со најавување(?)93autopatrolled
fa.wikibooks.org08:27, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)2
fa.wikinews.org08:20, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)1
fa.wikiquote.org08:20, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)5
fa.wikisource.org08:20, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)5
fa.wikivoyage.org08:20, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)3
fa.wiktionary.org08:27, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)5
ff.wikipedia.org08:20, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)8
fiu-vro.wikipedia.org08:20, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)19
fi.wikipedia.org06:31, 5 декември 2018создадена со најавување(?)78
fi.wikibooks.org08:27, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)19
fi.wikimedia.org08:27, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
fi.wikinews.org08:20, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
fi.wikiquote.org08:20, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)1
fi.wikisource.org08:20, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
fi.wikiversity.org08:20, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
fi.wikivoyage.org08:20, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org08:27, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)33
fj.wikipedia.org08:20, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)16
fj.wiktionary.org08:27, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org06:44, 29 октомври 2021создадена со најавување(?)3
fo.wikipedia.org08:20, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)2
fo.wikisource.org08:20, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)4
fo.wiktionary.org08:27, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)19
frp.wikipedia.org08:20, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)15
frr.wikipedia.org08:20, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)7
fr.wikipedia.org21:57, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)1.337
fr.wikibooks.org08:27, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)1.535
fr.wikinews.org11:14, 22 јануари 2019создадена со најавување(?)23
fr.wikiquote.org08:20, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)5
fr.wikisource.org08:09, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)39
fr.wikiversity.org08:20, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)8
fr.wikivoyage.org08:20, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)9
fr.wiktionary.org08:27, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)16
fur.wikipedia.org08:20, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)1
fy.wikipedia.org08:20, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)7
fy.wikibooks.org08:27, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
fy.wiktionary.org08:27, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org08:20, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
gan.wikipedia.org08:20, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)26
ga.wikipedia.org08:20, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)9
ga.wiktionary.org08:27, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
gcr.wikipedia.org07:57, 12 јануари 2020создадена со најавување(?)3
gd.wikipedia.org08:20, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)1
gd.wiktionary.org08:27, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org08:20, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)3
gl.wikipedia.org08:20, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)67
gl.wikibooks.org08:27, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)1
gl.wikiquote.org08:20, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
gl.wikisource.org08:20, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)1
gl.wiktionary.org08:27, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)22
gn.wikipedia.org08:20, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)80
gn.wikibooks.org08:42, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
gn.wiktionary.org08:27, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org08:20, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)26
gom.wiktionary.org09:58, 21 мај 2020создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org08:20, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org08:20, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)4
gu.wikipedia.org08:20, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)12
gu.wikiquote.org08:20, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
gu.wikisource.org08:20, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)3
gu.wiktionary.org08:27, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
guw.wikipedia.org01:17, 26 март 2022создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org08:20, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)15
gv.wiktionary.org08:27, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org08:20, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)11
ha.wikipedia.org08:20, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)2
ha.wiktionary.org08:27, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org08:20, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)25
he.wikipedia.org16:42, 6 септември 2018создадена со најавување(?)88autopatrolled
he.wikibooks.org08:27, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)8
he.wikinews.org08:20, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
he.wikiquote.org08:20, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)2
he.wikisource.org08:20, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)2
he.wikivoyage.org08:20, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)1
he.wiktionary.org08:27, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)2
hif.wikipedia.org08:20, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)10
hif.wiktionary.org08:27, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org08:20, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)327
hi.wikibooks.org08:27, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)4
hi.wikiquote.org08:20, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
hi.wikisource.org20:36, 29 септември 2019создадена со најавување(?)1
hi.wikiversity.org08:20, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)1
hi.wikivoyage.org08:20, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)1
hi.wiktionary.org08:27, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)2
hr.wikipedia.org08:20, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)83
hr.wikibooks.org08:27, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
hr.wikiquote.org08:20, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)2
hr.wikisource.org08:20, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)5
hr.wiktionary.org08:27, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)6
hsb.wikipedia.org08:20, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)4
hsb.wiktionary.org08:27, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org08:20, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)5
ht.wikisource.org01:51, 14 јануари 2020создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org22:06, 22 ноември 2018создадена со најавување(?)92
hu.wikibooks.org08:27, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)9
hu.wikinews.org08:11, 7 јануари 2020создадена со најавување(?)0
hu.wikiquote.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)4
hu.wikisource.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)4
hu.wiktionary.org08:27, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)5
hy.wikipedia.org03:37, 27 декември 2018создадена со најавување(?)69
hy.wikibooks.org08:27, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)1
hy.wikiquote.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)2
hy.wikisource.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)1
hy.wiktionary.org08:27, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)3
hyw.wikipedia.org08:24, 18 април 2019создадена со најавување(?)2
ia.wikipedia.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)293
ia.wikibooks.org08:27, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
ia.wiktionary.org08:27, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)6
id.wikipedia.org10:10, 4 јануари 2019создадена со најавување(?)145
id.wikibooks.org08:27, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)7
id.wikiquote.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)19
id.wikisource.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)34
id.wiktionary.org08:27, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)24
ie.wikipedia.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)4
ie.wikibooks.org08:41, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
ie.wiktionary.org08:27, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)5
ik.wikipedia.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)3
ik.wiktionary.org08:42, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)3
incubator.wikimedia.org03:42, 8 јануари 2019создадена со најавување(?)746
inh.wikipedia.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)6
io.wiktionary.org08:27, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)3
is.wikipedia.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)17
is.wikibooks.org08:27, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)2
is.wikiquote.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
is.wikisource.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
is.wiktionary.org08:27, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org08:13, 9 февруари 2019создадена со најавување(?)326
it.wikibooks.org07:37, 15 јануари 2019создадена со најавување(?)266
it.wikinews.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)17
it.wikiquote.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)19
it.wikisource.org07:37, 15 јануари 2019создадена со најавување(?)4
it.wikiversity.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)50
it.wikivoyage.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)11
it.wiktionary.org08:27, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)9
iu.wikipedia.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)5
iu.wiktionary.org08:27, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
jam.wikipedia.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org07:10, 6 декември 2018создадена со најавување(?)486
ja.wikibooks.org08:27, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)28
ja.wikinews.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)40
ja.wikiquote.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)12
ja.wikisource.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)14
ja.wikiversity.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)19
ja.wikivoyage.org11:23, 28 август 2020создадена со најавување(?)292
ja.wiktionary.org08:27, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)56
jbo.wikipedia.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)5
jbo.wiktionary.org08:27, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)20
jv.wikisource.org06:02, 6 август 2021создадена со најавување(?)0
jv.wiktionary.org08:27, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)1
kaa.wikipedia.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
kab.wikipedia.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)3
ka.wikipedia.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)27
ka.wikibooks.org08:27, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
ka.wikiquote.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
ka.wiktionary.org08:27, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
kbd.wikipedia.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
kbp.wikipedia.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)1
kcg.wikipedia.org21:40, 19 мај 2022создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
ki.wikipedia.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)26
kk.wikibooks.org08:27, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)2
kk.wikiquote.org08:42, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
kk.wiktionary.org08:27, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)4
kl.wikipedia.org09:19, 9 јануари 2019создадена со најавување(?)1
kl.wiktionary.org08:27, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)6
km.wikibooks.org08:27, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)1
km.wiktionary.org08:27, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)1
kn.wikipedia.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)20
kn.wikibooks.org08:42, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
kn.wikiquote.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
kn.wikisource.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
kn.wiktionary.org08:27, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
koi.wikipedia.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org22:57, 31 декември 2018создадена со најавување(?)109
ko.wikibooks.org08:06, 13 јануари 2019создадена со најавување(?)0
ko.wikinews.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
ko.wikiquote.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)1
ko.wikisource.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)5
ko.wikiversity.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)2
ko.wiktionary.org08:27, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)7
krc.wikipedia.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
ks.wikipedia.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)1
ks.wiktionary.org08:27, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)2
ku.wikipedia.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)5
ku.wikibooks.org08:27, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
ku.wikiquote.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)1
ku.wiktionary.org08:27, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)33
kv.wikipedia.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
kw.wikipedia.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)3
kw.wiktionary.org08:27, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)15
ky.wikibooks.org08:27, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)1
ky.wikiquote.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
ky.wiktionary.org08:27, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)11
la.wikipedia.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)29
la.wikibooks.org08:27, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
la.wikiquote.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
la.wiktionary.org08:27, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)3
lbe.wikipedia.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)1
lb.wikipedia.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)8
lb.wikibooks.org08:41, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
lb.wikiquote.org08:42, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
lb.wiktionary.org08:27, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)10
lfn.wikipedia.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)20
lg.wikipedia.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)2
lij.wikipedia.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
lij.wikisource.org05:31, 21 јули 2020создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)5
li.wikibooks.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
li.wikinews.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
li.wikiquote.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
li.wikisource.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
li.wiktionary.org08:27, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
lld.wikipedia.org21:12, 7 септември 2020создадена со најавување(?)3
lmo.wikipedia.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)13
lmo.wiktionary.org20:27, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ln.wikipedia.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)7
ln.wiktionary.org08:27, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org18:15, 5 септември 2018создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)2
lo.wiktionary.org08:27, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
lrc.wikipedia.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org08:27, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)3
lt.wikipedia.org01:40, 31 декември 2018создадена со најавување(?)42
lt.wikibooks.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
lt.wikiquote.org08:27, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)23
lt.wikisource.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)1
lt.wiktionary.org08:27, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)5
lv.wikipedia.org11:11, 9 февруари 2019создадена со најавување(?)85
lv.wikibooks.org08:41, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
lv.wiktionary.org08:27, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)9
mad.wikipedia.org21:44, 15 декември 2020создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)2
map-bms.wikipedia.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)1
mdf.wikipedia.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org18:15, 5 септември 2018создадена со најавување(?)9.719bureaucrat, interface-admin, sysop, translationadmin
meta.wikimedia.org18:15, 5 септември 2018создадена со најавување(?)20.220interface-admin, sysop, translationadmin
mg.wikipedia.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)9
mg.wikibooks.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
mg.wiktionary.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)3
mhr.wikipedia.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
mh.wikipedia.org03:14, 6 декември 2019создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)5
min.wiktionary.org02:54, 21 февруари 2020создадена со најавување(?)1
mi.wikipedia.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)1
mi.wiktionary.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)1
mk.wikipedia.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)31
mk.wikibooks.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)1
mk.wikimedia.org06:29, 2 април 2020создадена со најавување(?)1
mk.wikisource.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)1
mk.wiktionary.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org18:11, 5 декември 2018создадена со најавување(?)80
ml.wikibooks.org08:23, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)1
ml.wikiquote.org08:23, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)2
ml.wikisource.org08:23, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)1
ml.wiktionary.org08:23, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
mni.wikipedia.org04:28, 24 февруари 2021создадена со најавување(?)0
mni.wiktionary.org04:28, 24 февруари 2021создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org08:23, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)21
mn.wikibooks.org08:42, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
mn.wiktionary.org08:23, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)2
mnw.wikipedia.org04:35, 9 јануари 2020создадена со најавување(?)1
mnw.wiktionary.org22:40, 16 март 2021создадена со најавување(?)1
mrj.wikipedia.org08:23, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org01:23, 16 септември 2018создадена со најавување(?)27
mr.wikibooks.org08:23, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)1
mr.wikiquote.org08:23, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
mr.wikisource.org08:23, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)1
mr.wiktionary.org08:23, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org08:12, 26 јануари 2019создадена со најавување(?)110
ms.wikibooks.org08:23, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
ms.wiktionary.org08:23, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)2
mt.wikipedia.org08:23, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)36
mt.wiktionary.org08:23, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org08:23, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)3
mx.wikimedia.org04:47, 20 октомври 2019создадена со најавување(?)28
myv.wikipedia.org08:23, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)1
my.wikipedia.org08:23, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)14
my.wiktionary.org08:23, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)1
mzn.wikipedia.org09:10, 8 декември 2018создадена со најавување(?)5
nah.wikipedia.org08:23, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)7
nah.wikibooks.org08:42, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
nah.wiktionary.org11:11, 22 јануари 2019создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org08:23, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)59
nap.wikisource.org11:35, 2 септември 2019создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org08:23, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)1
na.wikibooks.org08:42, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
na.wiktionary.org08:23, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org08:23, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)2
nds.wikipedia.org08:23, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)14
nds.wikibooks.org08:41, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
nds.wiktionary.org08:23, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org09:25, 16 јануари 2019создадена со најавување(?)14
ne.wikibooks.org08:23, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
ne.wiktionary.org08:23, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org08:23, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)1
ng.wikipedia.org08:42, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
nia.wikipedia.org22:57, 11 јануари 2021создадена со најавување(?)0
nia.wiktionary.org09:44, 22 јануари 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org07:06, 10 декември 2018создадена со најавување(?)281
nl.wikibooks.org08:23, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)20
nl.wikimedia.org08:25, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)15
nl.wikinews.org08:23, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)21
nl.wikiquote.org08:23, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)7
nl.wikisource.org08:23, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)4
nl.wikivoyage.org08:23, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)39
nl.wiktionary.org08:23, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)22
nn.wikipedia.org08:23, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)147
nn.wikiquote.org08:23, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
nn.wiktionary.org08:23, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)1
nov.wikipedia.org08:23, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)2
no.wikipedia.org20:55, 9 јануари 2019создадена со најавување(?)70autopatrolled
no.wikibooks.org08:23, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)2
no.wikimedia.org08:25, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
no.wikinews.org08:23, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)13
no.wikiquote.org08:23, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)2
no.wikisource.org08:23, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
no.wiktionary.org08:23, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)14
nqo.wikipedia.org07:46, 28 септември 2019создадена со најавување(?)2
nrm.wikipedia.org08:23, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)2.624
nso.wikipedia.org08:23, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)7
nv.wikipedia.org08:23, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
nyc.wikimedia.org08:25, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)16
ny.wikipedia.org08:23, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)4
nz.wikimedia.org21:58, 5 јануари 2020создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org08:23, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)31
oc.wikibooks.org08:23, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
oc.wiktionary.org08:23, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
olo.wikipedia.org08:23, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org08:23, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)5
om.wiktionary.org08:23, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org08:23, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)12
or.wikisource.org08:24, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
or.wiktionary.org08:24, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)1
os.wikipedia.org08:24, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)2
outreach.wikimedia.org20:20, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)1.367translationadmin
pa-us.wikimedia.org11:14, 12 август 2020создадена со најавување(?)0
pag.wikipedia.org08:24, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)1
pam.wikipedia.org08:24, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)1
pap.wikipedia.org08:24, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)4
pa.wikipedia.org08:24, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)52
pa.wikibooks.org08:24, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
pa.wikisource.org08:24, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
pa.wiktionary.org08:24, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org08:24, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
pdc.wikipedia.org08:24, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)3
pfl.wikipedia.org08:24, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
pih.wikipedia.org08:24, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
pi.wikipedia.org08:24, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)1
pi.wiktionary.org08:41, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org05:10, 30 декември 2018создадена со најавување(?)236autoreview
pl.wikibooks.org08:24, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)90
pl.wikimedia.org08:25, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)13
pl.wikinews.org01:21, 16 септември 2018создадена со најавување(?)29
pl.wikiquote.org08:24, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)46
pl.wikisource.org08:24, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)9
pl.wikivoyage.org08:24, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)5
pl.wiktionary.org08:24, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)13
pms.wikipedia.org08:24, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)7
pms.wikisource.org08:24, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org08:24, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)11
pnb.wiktionary.org08:24, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
pnt.wikipedia.org08:24, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)5
ps.wikipedia.org08:24, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)2
ps.wikibooks.org08:41, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
ps.wikivoyage.org08:24, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
ps.wiktionary.org08:24, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org04:57, 24 ноември 2018создадена со најавување(?)676
pt.wikibooks.org08:24, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)251
pt.wikimedia.org08:25, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org08:24, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)5
pt.wikiquote.org08:24, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)3
pt.wikisource.org08:24, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)2
pt.wikiversity.org08:24, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)26
pt.wikivoyage.org08:24, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)10
pt.wiktionary.org08:24, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)22
pwn.wikipedia.org11:59, 28 октомври 2021создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org08:24, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)2
qu.wikibooks.org08:42, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
qu.wiktionary.org08:24, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org08:24, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)4
rm.wikibooks.org08:41, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org08:24, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
rn.wikipedia.org08:24, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
rn.wiktionary.org08:42, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org08:24, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)2
roa-rup.wiktionary.org08:24, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org08:24, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)4
ro.wikipedia.org08:24, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)377
ro.wikibooks.org08:24, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)4
ro.wikinews.org08:24, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)1
ro.wikiquote.org08:24, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)1
ro.wikisource.org08:24, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)5
ro.wikivoyage.org08:24, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)16
ro.wiktionary.org08:24, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)3
rue.wikipedia.org08:24, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)1
ru.wikipedia.org16:42, 6 септември 2018создадена со најавување(?)305ipblock-exempt (привремено), uploader
ru.wikibooks.org08:24, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)583
ru.wikimedia.org08:25, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)6
ru.wikinews.org08:24, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)9
ru.wikiquote.org08:24, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
ru.wikisource.org08:24, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)4
ru.wikiversity.org08:24, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)2
ru.wikivoyage.org08:24, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)10
ru.wiktionary.org08:24, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)111
rw.wikipedia.org08:25, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)1
rw.wiktionary.org08:25, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org08:25, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)5
sah.wikiquote.org08:25, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
sah.wikisource.org08:25, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
sat.wikipedia.org08:25, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)3
sa.wikipedia.org08:25, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)5
sa.wikibooks.org08:25, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
sa.wikiquote.org08:25, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org08:25, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
sa.wiktionary.org08:25, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org08:25, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)9
scn.wiktionary.org08:25, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)1
sco.wikipedia.org08:25, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)1.497rollbacker
sc.wikipedia.org08:25, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org09:25, 16 јануари 2019создадена со најавување(?)2
sd.wikinews.org08:41, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
sd.wiktionary.org08:25, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)1
se.wikibooks.org08:42, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)1
sg.wikipedia.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
sg.wiktionary.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
shi.wikipedia.org17:48, 30 јуни 2021создадена со најавување(?)0
shn.wikipedia.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)9
shn.wikivoyage.org01:17, 26 март 2022создадена со најавување(?)0
shn.wiktionary.org16:47, 22 јуни 2020создадена со најавување(?)2
sh.wikipedia.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)58
sh.wiktionary.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)3
shy.wiktionary.org15:48, 25 ноември 2019создадена со најавување(?)3
simple.wikipedia.org05:17, 12 септември 2018создадена со најавување(?)10.248sysop
simple.wikibooks.org08:41, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
simple.wikiquote.org06:27, 4 април 2020создадена со најавување(?)0
simple.wiktionary.org10:02, 13 јануари 2019создадена со најавување(?)2.440autopatrolled, rollbacker
si.wikipedia.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)21
si.wikibooks.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
si.wiktionary.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
skr.wikipedia.org21:44, 15 декември 2020создадена со најавување(?)0
skr.wiktionary.org17:26, 15 декември 2020создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)74
sk.wikibooks.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
sk.wikiquote.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
sk.wikisource.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
sk.wiktionary.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)54
sl.wikibooks.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
sl.wikiquote.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
sl.wikisource.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)1
sl.wikiversity.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)1
sl.wiktionary.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
smn.wikipedia.org15:16, 19 октомври 2020создадена со најавување(?)32
sm.wikipedia.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
sm.wiktionary.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)1
sn.wikipedia.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)11
wikisource.org23:12, 12 декември 2018создадена со најавување(?)2.468
so.wikipedia.org11:10, 22 јануари 2019создадена со најавување(?)11
so.wiktionary.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)26.737autopatrolled, patroller, sysop, translationadmin
sq.wikipedia.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)65
sq.wikibooks.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
sq.wikinews.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
sq.wikiquote.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
sq.wiktionary.org08:25, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
srn.wikipedia.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org04:23, 21 ноември 2018создадена со најавување(?)100
sr.wikibooks.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)1
sr.wikinews.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)2
sr.wikiquote.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)1
sr.wikisource.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)2
sr.wiktionary.org08:25, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)11
ss.wikipedia.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)2
ss.wiktionary.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
strategy.wikimedia.org03:14, 6 декември 2019создадена со најавување(?)0
st.wikipedia.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
st.wiktionary.org08:25, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)7
su.wikibooks.org08:42, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
su.wikiquote.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)1
su.wiktionary.org08:25, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org06:03, 11 септември 2018создадена со најавување(?)150
sv.wikibooks.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)136
sv.wikinews.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
sv.wikiquote.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)2
sv.wikisource.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
sv.wikiversity.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)2
sv.wikivoyage.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)6
sv.wiktionary.org08:25, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)13
sw.wikipedia.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)11
sw.wikibooks.org08:41, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
sw.wiktionary.org08:25, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
szl.wikipedia.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)5
szy.wikipedia.org05:02, 24 ноември 2019создадена со најавување(?)2
ta.wikipedia.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)48
ta.wikibooks.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)1
ta.wikinews.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
ta.wikiquote.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)1
ta.wikisource.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
ta.wiktionary.org08:25, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)12
tay.wikipedia.org22:40, 16 март 2021создадена со најавување(?)0
tcy.wikipedia.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
ten.wikipedia.org03:07, 6 декември 2019создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org10:48, 31 декември 2018создадена со најавување(?)4
test-commons.wikimedia.org23:31, 16 септември 2019создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org02:55, 24 септември 2018создадена со најавување(?)96bureaucrat, sysop
test.wikidata.org09:03, 28 мај 2019создадена со најавување(?)577sysop
tet.wikipedia.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)99
te.wikipedia.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)42
te.wikibooks.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
te.wikiquote.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
te.wikisource.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)1
te.wiktionary.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)81
tg.wikipedia.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)4
tg.wikibooks.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
tg.wiktionary.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)10
th.wikipedia.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)96
th.wikibooks.org08:27, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)10
th.wikinews.org08:42, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
th.wikiquote.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)2
th.wikisource.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)2
th.wiktionary.org04:24, 5 декември 2018создадена со најавување(?)1
ti.wikipedia.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)1
ti.wiktionary.org08:25, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)3
tk.wikibooks.org08:41, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
tk.wikiquote.org08:41, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
tk.wiktionary.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)79
tl.wikibooks.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)19
tl.wiktionary.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)7
tn.wikipedia.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)9
tn.wiktionary.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)6
to.wiktionary.org08:42, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org08:25, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
tpi.wiktionary.org08:25, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)2
trv.wikipedia.org22:40, 16 март 2021создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)83autoreview
tr.wikibooks.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)1
tr.wikimedia.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
tr.wikinews.org11:14, 22 јануари 2019создадена со најавување(?)6
tr.wikiquote.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)4
tr.wikisource.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)4
tr.wikivoyage.org20:50, 3 февруари 2021создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)24
ts.wikipedia.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)10
ts.wiktionary.org08:27, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)9
tt.wikipedia.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)5
tt.wikibooks.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
tt.wiktionary.org08:13, 9 февруари 2019создадена со најавување(?)0
tum.wikipedia.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
tw.wikipedia.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
tw.wiktionary.org08:42, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
tyv.wikipedia.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)3
ty.wikipedia.org08:25, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
ua.wikimedia.org03:07, 19 септември 2019создадена со најавување(?)3
udm.wikipedia.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
ug.wikipedia.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)3
ug.wikiquote.org08:41, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
ug.wiktionary.org08:27, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org12:31, 25 септември 2018создадена со најавување(?)240editor
uk.wikibooks.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)194
uk.wikinews.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)1
uk.wikiquote.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
uk.wikisource.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)1
uk.wikivoyage.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)3
uk.wiktionary.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)2
ur.wikipedia.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)38
ur.wikibooks.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
ur.wikiquote.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
ur.wiktionary.org08:27, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)2
usability.wikimedia.org21:58, 5 јануари 2020создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)16
uz.wikibooks.org08:41, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
uz.wikiquote.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
uz.wiktionary.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
vec.wikipedia.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)27
vec.wikisource.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
vec.wiktionary.org09:25, 16 јануари 2019создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)4
ve.wikipedia.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)137
vi.wikibooks.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)3
vi.wikiquote.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)15
vi.wikisource.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)10
vi.wikivoyage.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)2
vi.wiktionary.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)12
vls.wikipedia.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)1
vo.wikipedia.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)6
vo.wikibooks.org08:41, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
vo.wiktionary.org08:27, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)24
wa.wikipedia.org08:25, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)3
wa.wikibooks.org08:41, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
wa.wikisource.org21:44, 15 декември 2020создадена со најавување(?)0
wa.wiktionary.org08:27, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)28
www.wikidata.org06:59, 27 октомври 2018создадена со најавување(?)247.912suppress, sysop, translationadmin
wikimania2005.wikimedia.org20:39, 6 ноември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania2006.wikimedia.org21:34, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2009.wikimedia.org11:45, 8 јуни 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2014.wikimedia.org11:45, 8 јуни 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2015.wikimedia.org00:46, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania2016.wikimedia.org12:31, 28 декември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania2017.wikimedia.org03:14, 6 декември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania2018.wikimedia.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)493sysop, translationadmin
wo.wikipedia.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
wo.wikiquote.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
wo.wiktionary.org08:27, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)3
xal.wikipedia.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
xh.wikipedia.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
xh.wikibooks.org08:42, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
xh.wiktionary.org08:42, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)5
yi.wikipedia.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)5
yi.wikisource.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org23:04, 10 септември 2018создадена со најавување(?)41
yo.wikibooks.org08:41, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
yue.wiktionary.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
za.wikibooks.org08:41, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
za.wikiquote.org08:41, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
za.wiktionary.org08:42, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)2
zh-classical.wikipedia.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)3
zh-min-nan.wikipedia.org08:46, 22 јануари 2019создадена со најавување(?)43
zh-min-nan.wikibooks.org08:41, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikiquote.org08:41, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikisource.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wiktionary.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)27
zh-yue.wikipedia.org06:37, 10 јануари 2019создадена со најавување(?)27
zh.wikipedia.org16:42, 6 септември 2018создадена со најавување(?)294
zh.wikibooks.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)276
zh.wikinews.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)5
zh.wikiquote.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)4
zh.wikisource.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)11
zh.wikiversity.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)1
zh.wikivoyage.org08:21, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)20
zh.wiktionary.org08:22, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)2
zu.wikipedia.org08:26, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)5
zu.wikibooks.org08:41, 26 јули 2020создадена со најавување(?)0
zu.wiktionary.org09:11, 8 декември 2018создадена со најавување(?)1