Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ab.wikipedia.org19:04, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ace.wikipedia.org23:44, 24 април 2021создадена со најавување(?)2
ady.wikipedia.org20:48, 3 март 2021создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org23:35, 8 март 2020создадена со најавување(?)5
af.wikiquote.org05:09, 29 ноември 2021создадена со најавување(?)0
af.wiktionary.org17:16, 4 март 2021создадена со најавување(?)0
ak.wikipedia.org23:27, 16 октомври 2021создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org23:27, 20 март 2021создадена со најавување(?)1
ami.wikipedia.org01:43, 18 јануари 2022создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org17:37, 4 април 2021создадена со најавување(?)9
ang.wikipedia.org02:10, 23 април 2021создадена со најавување(?)1
an.wikipedia.org23:12, 6 март 2021создадена со најавување(?)5
api.wikimedia.org15:10, 4 јуни 2021создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org12:43, 26 декември 2020создадена со најавување(?)11
ar.wikibooks.org15:40, 16 јули 2022создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org15:27, 16 јули 2022создадена со најавување(?)0
ar.wikiquote.org12:43, 23 јануари 2022создадена со најавување(?)3
ar.wikisource.org16:52, 26 март 2021создадена со најавување(?)2
ar.wikiversity.org15:19, 16 јули 2022создадена со најавување(?)0
ar.wiktionary.org23:59, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
ary.wikipedia.org21:28, 23 јануари 2022создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org20:01, 3 март 2021создадена со најавување(?)6
ast.wikipedia.org14:37, 16 декември 2020создадена со најавување(?)4
as.wikipedia.org19:05, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)0
as.wikisource.org17:54, 28 јуни 2022создадена со најавување(?)0
atj.wikipedia.org15:34, 18 март 2021создадена со најавување(?)1
av.wikipedia.org19:24, 16 април 2021создадена со најавување(?)1
azb.wikipedia.org15:04, 1 април 2021создадена со најавување(?)2
az.wikipedia.org19:04, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)39
az.wikibooks.org22:50, 5 јуни 2021создадена со најавување(?)8
az.wikiquote.org15:38, 13 јануари 2022создадена со најавување(?)0
az.wikisource.org18:10, 23 ноември 2021создадена со најавување(?)1
az.wiktionary.org10:51, 4 јуни 2021создадена со најавување(?)1
ban.wikipedia.org23:32, 24 април 2021создадена со најавување(?)3
bar.wikipedia.org15:58, 24 ноември 2020создадена со најавување(?)3
bat-smg.wikipedia.org01:33, 20 февруари 2022создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org20:01, 3 март 2021создадена со најавување(?)1
bcl.wikipedia.org22:50, 15 март 2021создадена со најавување(?)1
be-tarask.wikipedia.org19:17, 4 март 2021создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org16:26, 11 декември 2020создадена со најавување(?)7
be.wikimedia.org17:04, 16 ноември 2019создадена со најавување(?)0
be.wikiquote.org23:30, 3 август 2022создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org12:43, 26 декември 2020создадена со најавување(?)55
bg.wikibooks.org00:29, 5 февруари 2022создадена со најавување(?)0
bg.wiktionary.org17:34, 13 март 2021создадена со најавување(?)4
bh.wikipedia.org14:35, 4 март 2021создадена со најавување(?)1
bi.wikipedia.org02:01, 18 април 2021создадена со најавување(?)1
bjn.wikipedia.org14:52, 5 декември 2021создадена со најавување(?)0
blk.wikipedia.org20:23, 13 август 2022создадена со најавување(?)0
bm.wikipedia.org21:51, 30 јуни 2022создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org23:35, 8 март 2020создадена со најавување(?)24
bn.wikibooks.org16:16, 17 јули 2022создадена со најавување(?)0
bn.wiktionary.org15:18, 14 август 2022создадена со најавување(?)0
bo.wikipedia.org01:12, 20 март 2022создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org17:29, 7 јануари 2022создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org20:53, 4 март 2021создадена со најавување(?)0
br.wiktionary.org16:44, 30 март 2021создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org23:34, 8 март 2020создадена со најавување(?)11
bs.wikiquote.org11:21, 13 јули 2022создадена со најавување(?)0
bs.wiktionary.org23:56, 3 февруари 2022создадена со најавување(?)0
bxr.wikipedia.org16:48, 5 јуни 2021создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org21:30, 25 јануари 2021создадена со најавување(?)2
ca.wikimedia.org21:17, 1 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org13:51, 26 јануари 2022создадена со најавување(?)0
ca.wikiquote.org00:55, 18 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ca.wikisource.org10:48, 4 јуни 2021создадена со најавување(?)1
ca.wiktionary.org17:52, 31 мај 2021создадена со најавување(?)1
cbk-zam.wikipedia.org02:25, 21 март 2021создадена со најавување(?)2
cdo.wikipedia.org20:44, 27 октомври 2021создадена со најавување(?)1
ceb.wikipedia.org23:40, 16 ноември 2019создадена со најавување(?)7
ce.wikipedia.org19:04, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org03:12, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ch.wikipedia.org03:25, 21 февруари 2022создадена со најавување(?)0
chy.wikipedia.org01:33, 20 февруари 2022создадена со најавување(?)1
ckb.wikipedia.org20:01, 3 март 2021создадена со најавување(?)1
commons.wikimedia.org22:02, 4 септември 2019создадена со најавување(?)2.245autopatrolled
co.wikipedia.org17:56, 3 ноември 2021создадена со најавување(?)0
co.wiktionary.org01:06, 20 февруари 2022создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org20:05, 3 март 2021создадена со најавување(?)1
cr.wikipedia.org13:25, 30 декември 2021создадена со најавување(?)0
csb.wikipedia.org15:27, 8 декември 2021создадена со најавување(?)1
cs.wikipedia.org16:02, 15 септември 2019создадена со најавување(?)1
cs.wikibooks.org16:14, 5 јануари 2022создадена со најавување(?)1
cs.wikiquote.org18:15, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
cs.wikiversity.org20:19, 13 јануари 2022создадена со најавување(?)0
cs.wiktionary.org18:49, 13 март 2021создадена со најавување(?)3
cu.wikipedia.org03:22, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
cv.wikipedia.org19:03, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)1
cy.wikipedia.org21:40, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)7
cy.wikisource.org18:43, 10 февруари 2022создадена со најавување(?)0
dag.wikipedia.org22:30, 14 октомври 2021создадена со најавување(?)1
da.wikipedia.org12:43, 26 декември 2020создадена со најавување(?)5
da.wikibooks.org21:01, 30 јуни 2022создадена со најавување(?)0
da.wikiquote.org18:35, 15 септември 2021создадена со најавување(?)4
da.wikisource.org21:55, 23 октомври 2021создадена со најавување(?)1
da.wiktionary.org21:29, 28 јануари 2022создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org18:18, 16 септември 2019создадена со најавување(?)5
de.wikibooks.org17:50, 26 април 2021создадена со најавување(?)0
de.wikinews.org18:28, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
de.wikiquote.org15:55, 29 јануари 2022создадена со најавување(?)0
de.wikisource.org18:12, 8 февруари 2022создадена со најавување(?)0
de.wikiversity.org23:21, 6 август 2022создадена со најавување(?)0
de.wikivoyage.org18:51, 13 март 2021создадена со најавување(?)0
de.wiktionary.org17:15, 4 март 2021создадена со најавување(?)11
din.wikipedia.org13:25, 30 декември 2021создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org22:19, 11 март 2021создадена со најавување(?)0
dk.wikimedia.org23:58, 3 февруари 2022создадена со најавување(?)0
dsb.wikipedia.org16:02, 8 февруари 2022создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org12:38, 1 април 2021создадена со најавување(?)1
dz.wikipedia.org13:25, 30 декември 2021создадена со најавување(?)3
ee.wikipedia.org02:03, 18 јануари 2022создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org23:56, 18 февруари 2021создадена со најавување(?)2
el.wikibooks.org15:23, 20 јануари 2022создадена со најавување(?)0
el.wikinews.org15:12, 20 јануари 2022создадена со најавување(?)1
el.wikiquote.org19:04, 13 ноември 2021создадена со најавување(?)1
el.wikisource.org15:19, 20 јануари 2022создадена со најавување(?)0
el.wikivoyage.org21:17, 17 јануари 2022создадена со најавување(?)0
el.wiktionary.org17:07, 4 март 2021создадена со најавување(?)11
eml.wikipedia.org01:53, 23 април 2021создадена со најавување(?)1
en.wikipedia.org18:01, 4 септември 2019создадена со најавување(?)2.185extendedconfirmed, reviewer, rollbacker
en.wikibooks.org20:29, 4 октомври 2019создадена со најавување(?)13
en.wikinews.org12:15, 11 февруари 2021создадена со најавување(?)19
en.wikiquote.org20:07, 24 декември 2019создадена со најавување(?)69
en.wikisource.org23:27, 8 март 2020создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org09:58, 27 октомври 2021создадена со најавување(?)3
en.wikivoyage.org10:21, 28 декември 2020создадена со најавување(?)2
en.wiktionary.org13:34, 21 март 2020создадена со најавување(?)17
eo.wikipedia.org12:43, 26 декември 2020создадена со најавување(?)8
eo.wikinews.org20:52, 9 јули 2021создадена со најавување(?)0
eo.wikivoyage.org20:11, 11 август 2022создадена со најавување(?)4
eo.wiktionary.org15:33, 26 јуни 2022создадена со најавување(?)12
es.wikipedia.org22:37, 27 септември 2019создадена со најавување(?)42
es.wikibooks.org11:16, 12 март 2021создадена со најавување(?)3
es.wikinews.org18:42, 15 септември 2021создадена со најавување(?)1
es.wikiquote.org20:02, 6 март 2021создадена со најавување(?)38
es.wikisource.org20:01, 4 март 2021создадена со најавување(?)7
es.wikiversity.org01:57, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)1
es.wiktionary.org17:32, 6 март 2021создадена со најавување(?)8
et.wikipedia.org19:04, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)6
ee.wikimedia.org19:16, 21 јануари 2022создадена со најавување(?)0
et.wikisource.org21:22, 17 јануари 2022создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org23:45, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org23:35, 8 март 2020создадена со најавување(?)10
eu.wikibooks.org10:31, 27 јули 2022создадена со најавување(?)0
eu.wikiquote.org11:51, 23 февруари 2022создадена со најавување(?)0
ext.wikipedia.org17:57, 30 април 2021создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org13:09, 11 јануари 2021создадена со најавување(?)6
fa.wikiquote.org23:40, 25 ноември 2021создадена со најавување(?)0
fa.wikivoyage.org16:40, 26 март 2021создадена со најавување(?)0
fa.wiktionary.org22:07, 20 март 2021создадена со најавување(?)8
ff.wikipedia.org01:16, 20 декември 2021создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org12:43, 26 декември 2020создадена со најавување(?)5
fi.wikibooks.org01:31, 20 декември 2021создадена со најавување(?)0
fi.wikinews.org12:42, 17 јануари 2022создадена со најавување(?)0
fi.wikiquote.org16:24, 6 јануари 2022создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org20:49, 4 март 2021создадена со најавување(?)6
foundation.wikimedia.org16:23, 26 јануари 2022создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org20:21, 3 март 2021создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org01:48, 23 април 2021создадена со најавување(?)1
frr.wikipedia.org18:24, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org18:18, 16 септември 2019создадена со најавување(?)445
fr.wikibooks.org23:12, 21 мај 2021создадена со најавување(?)1
fr.wikinews.org21:08, 21 јануари 2022создадена со најавување(?)1
fr.wikiquote.org16:29, 4 јуни 2021создадена со најавување(?)0
fr.wikisource.org23:44, 5 декември 2019создадена со најавување(?)5
fr.wikiversity.org16:31, 9 февруари 2020создадена со најавување(?)0
fr.wikivoyage.org18:46, 4 март 2021создадена со најавување(?)1
fr.wiktionary.org15:23, 26 ноември 2019создадена со најавување(?)0
fur.wikipedia.org15:18, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org23:55, 24 октомври 2020создадена со најавување(?)1
gag.wikipedia.org13:14, 18 март 2021создадена со најавување(?)2
gan.wikipedia.org11:30, 12 март 2021создадена со најавување(?)1
ga.wikipedia.org02:08, 23 април 2021создадена со најавување(?)2
gd.wikipedia.org18:12, 27 декември 2020создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org18:24, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org17:37, 27 декември 2020создадена со најавување(?)23
gl.wiktionary.org00:43, 3 јуни 2022создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org22:27, 11 март 2021создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org17:38, 7 декември 2021создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org03:34, 6 декември 2021создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org03:24, 21 февруари 2022создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org20:26, 3 март 2021создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org23:53, 17 јануари 2022создадена со најавување(?)0
ha.wikipedia.org22:27, 15 април 2021создадена со најавување(?)2
ha.wiktionary.org21:07, 28 ноември 2021создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org21:26, 18 мај 2021создадена со најавување(?)1
he.wikipedia.org12:43, 26 декември 2020создадена со најавување(?)9
he.wikibooks.org17:52, 2 април 2021создадена со најавување(?)1
he.wikiquote.org21:04, 1 јуни 2021создадена со најавување(?)0
he.wiktionary.org18:13, 6 март 2021создадена со најавување(?)3
hif.wikipedia.org03:22, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org18:03, 1 јануари 2021создадена со најавување(?)40
hi.wikivoyage.org00:19, 17 јануари 2022создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org15:21, 22 декември 2021создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org23:27, 8 март 2020создадена со најавување(?)44
hsb.wikipedia.org19:03, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org21:27, 4 март 2021создадена со најавување(?)2
hu.wikipedia.org15:04, 9 јуни 2021создадена со најавување(?)4
hu.wikibooks.org02:38, 28 ноември 2021создадена со најавување(?)11
hu.wikiquote.org00:43, 18 јануари 2022создадена со најавување(?)0
hu.wiktionary.org23:12, 8 март 2020создадена со најавување(?)2
hy.wikipedia.org23:28, 8 март 2020создадена со најавување(?)6
hy.wikibooks.org18:08, 8 август 2022создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org01:53, 23 април 2021создадена со најавување(?)1
id.wikipedia.org22:25, 6 ноември 2020создадена со најавување(?)6
id.wikiquote.org11:31, 4 јуни 2021создадена со најавување(?)3
id.wikisource.org01:50, 23 април 2021создадена со најавување(?)0
ie.wikipedia.org13:12, 18 март 2021создадена со најавување(?)1
ie.wiktionary.org20:12, 12 август 2022создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org22:48, 13 март 2021создадена со најавување(?)5
ik.wikipedia.org03:25, 21 февруари 2022создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org16:27, 11 декември 2020создадена со најавување(?)2
inh.wikipedia.org20:17, 13 јануари 2022создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org17:50, 20 јули 2022создадена со најавување(?)1
is.wikipedia.org20:17, 3 март 2021создадена со најавување(?)2
it.wikipedia.org15:13, 24 ноември 2020создадена со најавување(?)1
it.wikibooks.org19:20, 20 јули 2022создадена со најавување(?)0
it.wikiquote.org13:14, 4 март 2021создадена со најавување(?)3
it.wikiversity.org19:06, 29 јануари 2021создадена со најавување(?)1
it.wikivoyage.org20:49, 4 март 2021создадена со најавување(?)1
it.wiktionary.org20:24, 4 март 2021создадена со најавување(?)1
iu.wikipedia.org18:15, 10 октомври 2021создадена со најавување(?)0
jam.wikipedia.org13:25, 30 декември 2021создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org00:06, 24 ноември 2020создадена со најавување(?)18
ja.wikibooks.org16:47, 17 април 2021создадена со најавување(?)8
ja.wikinews.org11:59, 17 јануари 2022создадена со најавување(?)4
ja.wikiquote.org22:53, 19 мај 2022создадена со најавување(?)0
ja.wikisource.org23:32, 26 октомври 2021создадена со најавување(?)1
ja.wikiversity.org00:31, 29 ноември 2021создадена со најавување(?)0
ja.wikivoyage.org21:17, 31 декември 2021создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org23:11, 5 септември 2021создадена со најавување(?)1
jbo.wikipedia.org17:38, 7 декември 2021создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org15:13, 24 ноември 2020создадена со најавување(?)0
kaa.wikipedia.org17:47, 26 април 2021создадена со најавување(?)0
kab.wikipedia.org19:36, 1 ноември 2021создадена со најавување(?)5
ka.wikipedia.org19:05, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)26
ka.wikibooks.org22:12, 30 јули 2022создадена со најавување(?)0
ka.wikiquote.org16:02, 8 февруари 2022создадена со најавување(?)0
kbd.wikipedia.org14:18, 5 декември 2021создадена со најавување(?)0
kbp.wikipedia.org18:18, 6 август 2022создадена со најавување(?)0
kcg.wikipedia.org18:27, 21 јули 2022создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org11:28, 5 јануари 2022создадена со најавување(?)0
ki.wikipedia.org15:54, 20 јули 2022создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org23:50, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
kl.wikipedia.org20:35, 16 јануари 2022создадена со најавување(?)7
km.wikipedia.org19:16, 4 март 2021создадена со најавување(?)5
km.wikibooks.org00:01, 4 февруари 2022создадена со најавување(?)0
km.wiktionary.org16:47, 30 март 2021создадена со најавување(?)2
kn.wikipedia.org13:19, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)2
kn.wiktionary.org10:42, 4 јуни 2021создадена со најавување(?)1
koi.wikipedia.org02:12, 21 март 2021создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org20:13, 26 февруари 2021создадена со најавување(?)3
ko.wikisource.org22:01, 13 јули 2022создадена со најавување(?)0
ko.wiktionary.org22:25, 11 март 2021создадена со најавување(?)1
krc.wikipedia.org12:11, 10 февруари 2022создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org14:23, 14 мај 2022создадена со најавување(?)0
ks.wikipedia.org15:15, 5 јануари 2022создадена со најавување(?)0
ks.wiktionary.org23:45, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org23:12, 8 март 2020создадена со најавување(?)0
ku.wikiquote.org20:00, 7 мај 2022создадена со најавување(?)0
ku.wiktionary.org23:58, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
kv.wikipedia.org19:16, 14 април 2021создадена со најавување(?)0
kw.wikipedia.org13:14, 18 март 2021создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org16:49, 4 март 2021создадена со најавување(?)1
ky.wikibooks.org20:39, 5 јануари 2022создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org00:45, 21 март 2021создадена со најавување(?)1
la.wikipedia.org19:04, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)3
la.wikiquote.org21:11, 28 јуни 2022создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org19:54, 5 јуни 2021создадена со најавување(?)0
la.wiktionary.org19:41, 17 април 2021создадена со најавување(?)1
lbe.wikipedia.org11:42, 14 август 2022создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org19:05, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)1
lb.wiktionary.org12:00, 10 февруари 2022создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org13:19, 18 март 2021создадена со најавување(?)1
lfn.wikipedia.org13:19, 18 март 2021создадена со најавување(?)1
lij.wikipedia.org19:05, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)0
lij.wikisource.org22:56, 10 јули 2022создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org13:06, 5 септември 2020создадена со најавување(?)0
lld.wikipedia.org17:36, 7 декември 2021создадена со најавување(?)1
lmo.wikipedia.org23:09, 6 март 2021создадена со најавување(?)0
ln.wikipedia.org11:32, 5 јануари 2022создадена со најавување(?)0
ln.wiktionary.org17:40, 11 јули 2022создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org17:24, 4 септември 2019создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org12:53, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org13:20, 18 март 2021создадена со најавување(?)1
lt.wikipedia.org13:27, 27 декември 2020создадена со најавување(?)24
lt.wikiquote.org11:59, 10 февруари 2022создадена со најавување(?)0
lt.wiktionary.org20:03, 4 март 2021создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org14:17, 4 март 2021создадена со најавување(?)17
mad.wikipedia.org00:58, 20 март 2022создадена со најавување(?)13
mai.wikipedia.org16:28, 3 април 2021создадена со најавување(?)0
map-bms.wikipedia.org11:59, 10 февруари 2022создадена со најавување(?)0
mdf.wikipedia.org18:05, 18 септември 2021создадена со најавување(?)1
www.mediawiki.org17:26, 4 септември 2019создадена со најавување(?)9
meta.wikimedia.org17:24, 4 септември 2019создадена со најавување(?)1.775sysop
mg.wikipedia.org18:50, 13 март 2021создадена со најавување(?)0
mhr.wikipedia.org18:43, 29 јануари 2022создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org13:21, 18 март 2021создадена со најавување(?)1
mi.wikipedia.org00:47, 8 јануари 2022создадена со најавување(?)0
mi.wiktionary.org16:14, 9 август 2022создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org20:30, 3 март 2021создадена со најавување(?)18
mk.wiktionary.org02:24, 20 февруари 2022создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org17:02, 4 март 2021создадена со најавување(?)6
ml.wiktionary.org17:11, 1 јуни 2021создадена со најавување(?)0
mni.wikipedia.org11:45, 14 август 2022создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org16:22, 4 март 2021создадена со најавување(?)4
mnw.wikipedia.org22:53, 6 март 2021создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org11:49, 14 август 2022создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org17:30, 26 јуни 2022создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org23:12, 8 март 2020создадена со најавување(?)25
ms.wiktionary.org15:15, 31 мај 2022создадена со најавување(?)0
mt.wikipedia.org16:23, 11 декември 2020создадена со најавување(?)5
mwl.wikipedia.org01:57, 21 март 2021создадена со најавување(?)0
mx.wikimedia.org14:27, 15 февруари 2022создадена со најавување(?)0
myv.wikipedia.org22:25, 15 април 2021создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org17:10, 4 март 2021создадена со најавување(?)4
my.wiktionary.org04:15, 14 ноември 2021создадена со најавување(?)2
mzn.wikipedia.org14:54, 30 март 2021создадена со најавување(?)0
nah.wikipedia.org11:49, 14 август 2022создадена со најавување(?)0
nah.wiktionary.org15:22, 23 јануари 2022создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org01:58, 28 март 2021создадена со најавување(?)1
na.wikipedia.org10:10, 15 ноември 2021создадена со најавување(?)1
nds.wikipedia.org18:25, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org02:42, 14 март 2021создадена со најавување(?)6
ne.wikibooks.org20:56, 20 јануари 2022создадена со најавување(?)0
ne.wiktionary.org01:05, 2 декември 2021создадена со најавување(?)0
nia.wikipedia.org18:27, 21 јули 2022создадена со најавување(?)1
nl.wikipedia.org17:24, 4 септември 2019нова сметка(?)11.379abusefilter, sysop
nl.wikibooks.org23:45, 5 септември 2019создадена со најавување(?)1
nl.wikimedia.org13:55, 27 декември 2019создадена со најавување(?)2
nl.wikinews.org14:15, 7 ноември 2019создадена со најавување(?)0
nl.wikiquote.org21:37, 6 јануари 2021создадена со најавување(?)2
nl.wikisource.org19:49, 21 ноември 2020создадена со најавување(?)2
nl.wikivoyage.org17:19, 5 јуни 2021создадена со најавување(?)0
nl.wiktionary.org23:00, 20 октомври 2019создадена со најавување(?)15
nn.wikipedia.org17:10, 4 март 2021создадена со најавување(?)2
nov.wikipedia.org17:32, 8 јануари 2022создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org20:21, 24 јануари 2021создадена со најавување(?)0
no.wikibooks.org16:32, 4 јуни 2021создадена со најавување(?)0
no.wikiquote.org02:15, 29 декември 2021создадена со најавување(?)0
no.wikisource.org00:00, 4 февруари 2022создадена со најавување(?)0
no.wiktionary.org18:35, 2 април 2021создадена со најавување(?)0
nqo.wikipedia.org12:53, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org14:27, 15 февруари 2022создадена со најавување(?)0
nso.wikipedia.org20:38, 28 јули 2022создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org19:39, 5 јануари 2022создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org16:52, 11 април 2021создадена со најавување(?)0
oc.wikibooks.org20:36, 2 август 2022создадена со најавување(?)0
olo.wikipedia.org13:21, 18 март 2021создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org20:48, 17 јануари 2022создадена со најавување(?)0
om.wiktionary.org20:34, 16 јануари 2022создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org16:32, 3 април 2021создадена со најавување(?)1
or.wiktionary.org20:45, 9 февруари 2022создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org18:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org03:28, 21 март 2021создадена со најавување(?)0
pag.wikipedia.org22:39, 6 август 2022создадена со најавување(?)0
pam.wikipedia.org13:13, 18 март 2021создадена со најавување(?)1
pap.wikipedia.org20:47, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)1
pa.wikipedia.org01:50, 7 март 2021создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org01:54, 18 јануари 2022создадена со најавување(?)0
pdc.wikipedia.org03:35, 13 декември 2021создадена со најавување(?)0
pfl.wikipedia.org18:23, 24 април 2021создадена со најавување(?)1
pih.wikipedia.org01:31, 28 март 2021создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org18:17, 20 декември 2020создадена со најавување(?)10
pl.wikibooks.org21:37, 26 ноември 2021создадена со најавување(?)1
pl.wikimedia.org16:02, 10 октомври 2021создадена со најавување(?)9
pl.wikiquote.org22:08, 6 март 2021создадена со најавување(?)13
pl.wikisource.org16:15, 27 јули 2022создадена со најавување(?)5
pl.wikivoyage.org09:33, 15 април 2021создадена со најавување(?)0
pl.wiktionary.org16:56, 4 март 2021создадена со најавување(?)6
pms.wikipedia.org15:38, 2 април 2021создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org16:42, 2 април 2021создадена со најавување(?)2
pnt.wikipedia.org17:23, 30 декември 2021создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org18:35, 8 август 2021создадена со најавување(?)1
pt.wikipedia.org15:51, 24 октомври 2020создадена со најавување(?)0
pt.wikibooks.org19:19, 16 април 2021создадена со најавување(?)2
pt.wikinews.org18:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
pt.wikiquote.org14:44, 6 декември 2021создадена со најавување(?)0
pt.wikisource.org19:58, 9 февруари 2022создадена со најавување(?)0
pt.wikiversity.org21:35, 28 ноември 2021создадена со најавување(?)0
pt.wikivoyage.org21:06, 28 ноември 2021создадена со најавување(?)0
pt.wiktionary.org23:00, 6 март 2021создадена со најавување(?)7
pwn.wikipedia.org13:25, 30 декември 2021создадена со најавување(?)63
qu.wikipedia.org05:11, 29 ноември 2021создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org17:55, 29 април 2021создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org18:59, 6 декември 2021создадена со најавување(?)0
rn.wikipedia.org17:26, 30 декември 2021создадена со најавување(?)1
roa-rup.wikipedia.org16:18, 5 јануари 2022создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org19:58, 9 февруари 2022создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org21:45, 21 декември 2020создадена со најавување(?)1
ro.wikinews.org20:30, 17 октомври 2021создадена со најавување(?)2
ro.wikiquote.org20:58, 14 февруари 2022создадена со најавување(?)0
ro.wikisource.org16:39, 10 ноември 2021создадена со најавување(?)1
ro.wikivoyage.org23:37, 16 јануари 2022создадена со најавување(?)1
ro.wiktionary.org17:31, 30 декември 2021создадена со најавување(?)1
rue.wikipedia.org01:21, 20 декември 2021создадена со најавување(?)1
ru.wikipedia.org01:16, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)5
ru.wikibooks.org18:56, 1 ноември 2021создадена со најавување(?)2
ru.wikimedia.org16:47, 10 ноември 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org12:53, 26 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikivoyage.org21:35, 23 јануари 2022создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org20:20, 3 март 2021создадена со најавување(?)13
rw.wikipedia.org21:49, 17 април 2021создадена со најавување(?)1
sah.wikipedia.org22:55, 15 март 2021создадена со најавување(?)0
sat.wikipedia.org20:02, 6 март 2021создадена со најавување(?)1
sa.wikipedia.org17:35, 15 април 2021создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org17:26, 13 јуни 2021создадена со најавување(?)0
scn.wiktionary.org20:54, 20 јануари 2022создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org13:21, 4 март 2021создадена со најавување(?)10
sc.wikipedia.org18:42, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org02:09, 23 април 2021создадена со најавување(?)2
se.wikipedia.org13:03, 18 март 2021создадена со најавување(?)1
sg.wikipedia.org00:27, 18 март 2021создадена со најавување(?)0
shi.wikipedia.org21:16, 30 декември 2021создадена со најавување(?)0
shn.wikipedia.org22:53, 6 март 2021создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org14:18, 4 март 2021создадена со најавување(?)7
simple.wikipedia.org14:44, 7 ноември 2019создадена со најавување(?)274rollbacker
simple.wiktionary.org12:43, 30 јануари 2022создадена со најавување(?)2
si.wikipedia.org18:32, 13 март 2021создадена со најавување(?)4
sk.wikipedia.org18:52, 25 јануари 2021создадена со најавување(?)27
sl.wikipedia.org19:03, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)12
sl.wikiquote.org11:27, 13 јули 2022создадена со најавување(?)0
sl.wikisource.org20:19, 28 октомври 2021создадена со најавување(?)1
sl.wiktionary.org19:57, 9 февруари 2022создадена со најавување(?)0
smn.wikipedia.org04:18, 3 ноември 2021создадена со најавување(?)2
sm.wikipedia.org23:15, 30 ноември 2021создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org19:04, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)1
wikisource.org23:26, 8 март 2020создадена со најавување(?)0
so.wikipedia.org14:28, 4 март 2021создадена со најавување(?)4
so.wiktionary.org14:20, 24 јуни 2022создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org23:44, 13 февруари 2021создадена со најавување(?)18
sq.wikipedia.org20:12, 3 март 2021создадена со најавување(?)9
sq.wikibooks.org18:04, 12 јануари 2022создадена со најавување(?)0
sq.wikinews.org15:32, 16 јули 2022создадена со најавување(?)2
sq.wiktionary.org23:39, 6 март 2021создадена со најавување(?)1
srn.wikipedia.org13:20, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org21:40, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)14
sr.wikisource.org23:17, 18 мај 2021создадена со најавување(?)2
sr.wiktionary.org19:38, 17 април 2021создадена со најавување(?)2
ss.wikipedia.org20:47, 17 април 2021создадена со најавување(?)0
ss.wiktionary.org00:02, 4 февруари 2022создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org21:21, 8 февруари 2022создадена со најавување(?)0
st.wikipedia.org20:34, 5 јануари 2022создадена со најавување(?)3
su.wikipedia.org18:11, 2 април 2021создадена со најавување(?)1
sv.wikipedia.org21:28, 5 март 2021создадена со најавување(?)1
sv.wikibooks.org13:07, 28 јануари 2022создадена со најавување(?)0
sv.wikiquote.org20:32, 12 август 2022создадена со најавување(?)0
sv.wikisource.org13:42, 27 октомври 2021создадена со најавување(?)1
sv.wikivoyage.org02:44, 28 ноември 2021создадена со најавување(?)0
sv.wiktionary.org20:54, 4 март 2021создадена со најавување(?)2
sw.wikipedia.org19:56, 25 јули 2021создадена со најавување(?)110
sw.wiktionary.org16:09, 4 јануари 2022создадена со најавување(?)0
szl.wikipedia.org20:00, 3 март 2021создадена со најавување(?)4
szy.wikipedia.org16:08, 15 март 2021создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org20:04, 3 март 2021создадена со најавување(?)7
ta.wikiquote.org15:22, 23 јануари 2022создадена со најавување(?)0
ta.wikisource.org22:52, 17 август 2022создадена со најавување(?)0
ta.wiktionary.org16:00, 28 декември 2020создадена со најавување(?)1
test2.wikipedia.org15:50, 25 јануари 2021создадена со најавување(?)0
test-commons.wikimedia.org17:59, 4 февруари 2022создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org18:28, 28 декември 2020создадена со најавување(?)118sysop
test.wikidata.org22:48, 10 февруари 2021создадена со најавување(?)7
tet.wikipedia.org17:38, 7 декември 2021создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org19:05, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)7
te.wikibooks.org01:53, 23 април 2021создадена со најавување(?)0
te.wikisource.org19:16, 4 март 2021создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org19:03, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)2
th.wikipedia.org14:18, 4 март 2021создадена со најавување(?)13
th.wikibooks.org14:53, 8 февруари 2022создадена со најавување(?)0
th.wikiquote.org11:27, 13 јули 2022создадена со најавување(?)0
th.wiktionary.org15:36, 25 април 2021создадена со најавување(?)2
ti.wikipedia.org02:30, 29 декември 2021создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org00:04, 16 септември 2021создадена со најавување(?)1
tl.wikipedia.org13:21, 30 декември 2020создадена со најавување(?)5
tl.wiktionary.org19:47, 5 јуни 2022создадена со најавување(?)0
tn.wikipedia.org23:15, 2 ноември 2021создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org16:09, 21 јули 2022создадена со најавување(?)0
tpi.wiktionary.org20:05, 1 декември 2021создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org19:13, 27 декември 2020создадена со најавување(?)40
tr.wikibooks.org18:29, 26 јануари 2022создадена со најавување(?)0
tr.wikiquote.org20:46, 13 мај 2022создадена со најавување(?)0
tr.wikisource.org16:28, 28 октомври 2021создадена со најавување(?)4
tr.wikivoyage.org23:40, 25 јули 2022создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org23:13, 8 март 2020создадена со најавување(?)1
ts.wikipedia.org22:15, 15 април 2021создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org19:04, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)2
tum.wikipedia.org16:09, 21 јули 2022создадена со најавување(?)0
tw.wikipedia.org18:27, 21 јули 2022создадена со најавување(?)1
ty.wikipedia.org20:23, 25 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ua.wikimedia.org12:27, 12 август 2022создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org15:33, 26 мај 2022создадена со најавување(?)0
ug.wikipedia.org14:27, 15 февруари 2022создадена со најавување(?)0
ug.wiktionary.org17:41, 12 август 2022создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org21:40, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)3
uk.wikibooks.org00:54, 21 октомври 2021создадена со најавување(?)19
uk.wikiquote.org19:59, 2 јануари 2022создадена со најавување(?)2
uk.wikisource.org23:26, 8 март 2020создадена со најавување(?)0
uk.wikivoyage.org00:14, 21 јануари 2021создадена со најавување(?)0
uk.wiktionary.org00:05, 4 јуни 2022создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org13:10, 11 јануари 2021создадена со најавување(?)6
ur.wikiquote.org11:27, 13 јули 2022создадена со најавување(?)0
ur.wiktionary.org21:47, 3 февруари 2022создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org20:48, 3 март 2021создадена со најавување(?)7
uz.wiktionary.org18:41, 2 април 2021создадена со најавување(?)1
vec.wikipedia.org12:59, 18 март 2021создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org12:56, 18 март 2021создадена со најавување(?)0
ve.wikipedia.org20:48, 9 јули 2021создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org21:22, 17 декември 2020создадена со најавување(?)4
vi.wikibooks.org18:29, 20 февруари 2021создадена со најавување(?)0
vi.wikiquote.org12:57, 29 јануари 2022создадена со најавување(?)0
vi.wikisource.org19:06, 22 јануари 2022создадена со најавување(?)0
vi.wikivoyage.org15:13, 30 декември 2021создадена со најавување(?)0
vi.wiktionary.org21:49, 11 март 2021создадена со најавување(?)1
vls.wikipedia.org13:25, 1 јануари 2020создадена со најавување(?)23
vo.wikipedia.org12:59, 18 март 2021создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org23:17, 6 март 2021создадена со најавување(?)0
wa.wikipedia.org18:24, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
wa.wiktionary.org19:54, 6 март 2021создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org23:58, 17 септември 2019создадена со најавување(?)492
wikimania.wikimedia.org23:23, 29 јуни 2022создадена со најавување(?)0
wo.wikipedia.org17:07, 7 декември 2021создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org21:43, 13 јануари 2022создадена со најавување(?)1
xal.wikipedia.org22:28, 28 јуни 2021создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org15:41, 25 април 2021создадена со најавување(?)0
yi.wikipedia.org23:06, 6 март 2021создадена со најавување(?)1
yi.wikisource.org16:18, 28 октомври 2021создадена со најавување(?)1
yo.wikipedia.org20:50, 21 март 2021создадена со најавување(?)0
yue.wiktionary.org09:55, 22 јули 2022создадена со најавување(?)1
zea.wikipedia.org13:06, 28 јануари 2022создадена со најавување(?)1
zh-classical.wikipedia.org16:15, 15 март 2021создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikipedia.org19:03, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)2
zh-yue.wikipedia.org13:16, 4 март 2021создадена со најавување(?)4
zh.wikipedia.org20:12, 26 февруари 2021создадена со најавување(?)10
zh.wikibooks.org21:25, 29 ноември 2021создадена со најавување(?)2
zh.wikiquote.org14:26, 4 март 2021создадена со најавување(?)0
zh.wikisource.org15:56, 2 април 2021создадена со најавување(?)1
zh.wikiversity.org21:19, 31 декември 2021создадена со најавување(?)1
zh.wikivoyage.org21:37, 31 декември 2021создадена со најавување(?)0
zu.wikipedia.org15:14, 23 јануари 2022создадена со најавување(?)0
zu.wiktionary.org13:12, 23 ноември 2021создадена со најавување(?)0