Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ab.wikipedia.org13:49, 18 март 2022создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org17:38, 21 ноември 2016создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org11:10, 2 февруари 2017создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org19:23, 11 април 2022создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org20:58, 16 март 2022создадена со најавување(?)0
ang.wiktionary.org20:58, 16 март 2022создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org10:41, 12 април 2019создадена со најавување(?)0
api.wikimedia.org18:09, 19 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org18:36, 16 септември 2016создадена со најавување(?)3
ar.wiktionary.org20:29, 28 април 2022создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org16:06, 24 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ast.wikipedia.org17:34, 4 јули 2018создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org11:02, 3 јуни 2022создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org11:34, 21 февруари 2018создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org22:33, 11 јануари 2019создадена со најавување(?)0
az.wikibooks.org20:49, 15 март 2019создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org18:52, 11 мај 2017создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org16:07, 24 јануари 2017создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org17:30, 18 јануари 2022создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org15:21, 31 август 2020создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org15:21, 31 август 2020создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org14:33, 29 јануари 2017создадена со најавување(?)0
bg.wikibooks.org12:54, 17 февруари 2019создадена со најавување(?)0
bm.wikipedia.org15:23, 15 мај 2020создадена со најавување(?)1
bn.wikipedia.org13:49, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
bn.wikibooks.org12:17, 16 септември 2018создадена со најавување(?)0
bn.wikisource.org18:46, 9 јуни 2021создадена со најавување(?)0
br.wikimedia.org14:18, 29 јануари 2019создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org14:41, 2 февруари 2019создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org18:04, 21 ноември 2016создадена со најавување(?)2
ca.wikibooks.org19:21, 18 декември 2018создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org14:37, 8 јули 2019создадена со најавување(?)0
ca.wiktionary.org10:48, 27 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org23:11, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ce.wikipedia.org19:01, 11 април 2022создадена со најавување(?)0
ch.wikipedia.org21:15, 23 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org11:35, 21 февруари 2018создадена со најавување(?)2
commons.wikimedia.org14:13, 24 ноември 2016создадена со најавување(?)21
co.wikipedia.org13:47, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
cr.wikipedia.org23:16, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org17:40, 1 јануари 2017создадена со најавување(?)2autopatrolled
cs.wikinews.org11:36, 21 февруари 2018создадена со најавување(?)0
cs.wikiquote.org19:59, 20 октомври 2018создадена со најавување(?)0
cs.wikisource.org11:36, 21 февруари 2018создадена со најавување(?)0
cs.wiktionary.org11:36, 21 февруари 2018создадена со најавување(?)0
cy.wiktionary.org00:05, 12 август 2019создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org17:27, 17 декември 2018создадена со најавување(?)4
da.wikisource.org12:03, 6 септември 2019создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org02:07, 9 август 2016создадена со најавување(?)4
de.wikinews.org17:17, 3 февруари 2022создадена со најавување(?)0
de.wikiquote.org17:31, 24 октомври 2018создадена со најавување(?)0
de.wikisource.org18:28, 20 октомври 2018создадена со најавување(?)12
de.wikiversity.org17:28, 17 декември 2018создадена со најавување(?)0
de.wikivoyage.org14:36, 3 јули 2019создадена со најавување(?)0
de.wiktionary.org11:05, 2 февруари 2017создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org12:50, 14 мај 2022создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org14:07, 11 јули 2018создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org21:51, 17 јануари 2017создадена со најавување(?)0
el.wiktionary.org13:56, 12 април 2019создадена со најавување(?)0
eml.wikipedia.org15:28, 11 јули 2016создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org23:01, 27 јуни 2016создадена со најавување(?)113
en.wikibooks.org16:11, 9 февруари 2017создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org23:08, 5 мај 2017создадена со најавување(?)3
en.wikiquote.org21:32, 19 јули 2016создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org17:38, 10 декември 2016создадена со најавување(?)2
en.wikiversity.org12:58, 19 февруари 2017создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org14:25, 28 јануари 2017создадена со најавување(?)3
en.wiktionary.org21:36, 19 јули 2016создадена со најавување(?)1
eo.wikipedia.org21:27, 10 февруари 2020создадена со најавување(?)0
eo.wikisource.org22:11, 28 март 2019создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org18:35, 16 септември 2016создадена со најавување(?)20
es.wikibooks.org11:38, 21 февруари 2018создадена со најавување(?)0
es.wikinews.org20:19, 17 мај 2018создадена со најавување(?)0
es.wikiquote.org11:38, 21 февруари 2018создадена со најавување(?)0
es.wikisource.org19:42, 4 јули 2017создадена со најавување(?)0
es.wikiversity.org23:26, 15 јули 2018создадена со најавување(?)0
es.wikivoyage.org11:16, 24 март 2018создадена со најавување(?)0
es.wiktionary.org15:42, 30 април 2018создадена со најавување(?)0
et.wikipedia.org13:08, 3 јули 2018создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org21:53, 23 март 2018создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org18:59, 22 јуни 2017создадена со најавување(?)0
fa.wikinews.org15:45, 2 март 2020создадена со најавување(?)0
fa.wikiquote.org19:42, 16 јануари 2019создадена со најавување(?)0
fa.wikivoyage.org20:20, 17 мај 2018создадена со најавување(?)0
ff.wikipedia.org23:16, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org15:19, 20 јули 2017создадена со најавување(?)0
fi.wikimedia.org23:13, 24 октомври 2018создадена со најавување(?)0
fj.wikipedia.org16:00, 28 август 2019создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org15:31, 3 ноември 2021создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org13:47, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org21:32, 19 јули 2016создадена со најавување(?)9
fr.wikinews.org15:31, 26 април 2019создадена со најавување(?)0
fr.wikisource.org22:30, 19 јануари 2017создадена со најавување(?)0
fr.wikiversity.org19:45, 31 октомври 2019создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org21:22, 20 декември 2016создадена со најавување(?)0
fur.wikipedia.org13:47, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
gan.wikipedia.org23:35, 1 август 2017создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org10:01, 8 март 2018создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org11:36, 4 јули 2018создадена со најавување(?)2
gom.wikipedia.org17:16, 16 февруари 2020создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org23:35, 1 август 2017создадена со најавување(?)0
ha.wikipedia.org19:59, 27 февруари 2019создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org22:22, 24 февруари 2020создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org10:51, 24 јули 2017создадена со најавување(?)0
he.wikibooks.org14:36, 25 октомври 2018создадена со најавување(?)0
he.wikiquote.org21:45, 28 ноември 2019создадена со најавување(?)0
he.wikisource.org11:15, 30 август 2019создадена со најавување(?)0
he.wikivoyage.org17:10, 24 октомври 2018создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org12:52, 6 мај 2018создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org21:51, 17 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org17:01, 6 март 2022создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org20:35, 9 јуни 2018создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org10:28, 17 мај 2019создадена со најавување(?)1
ia.wikipedia.org19:56, 22 ноември 2016создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org11:33, 8 мај 2018создадена со најавување(?)0
id.wikisource.org12:54, 27 јули 2021создадена со најавување(?)0
ie.wikipedia.org19:42, 1 февруари 2017создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org20:03, 16 јули 2017создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org08:45, 8 јули 2019создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org21:21, 27 август 2019создадена со најавување(?)0
is.wikisource.org12:03, 6 септември 2019создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org23:01, 27 јуни 2016нова сметка(?)34.861interface-admin, sysop
it.wikibooks.org20:51, 13 декември 2016создадена со најавување(?)2
it.wikinews.org22:51, 17 јануари 2017создадена со најавување(?)29
it.wikiquote.org20:28, 30 јуни 2016создадена со најавување(?)3
it.wikisource.org15:16, 27 ноември 2016создадена со најавување(?)7
it.wikiversity.org15:36, 1 јануари 2017создадена со најавување(?)26
it.wikivoyage.org20:42, 18 декември 2016создадена со најавување(?)5
it.wiktionary.org21:33, 19 јули 2016создадена со најавување(?)53patroller
ja.wikipedia.org18:33, 9 декември 2016создадена со најавување(?)0
ja.wikiversity.org15:26, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org19:56, 28 мај 2022создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org00:41, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org13:26, 14 февруари 2017создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org10:49, 17 декември 2018создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org23:35, 1 август 2017создадена со најавување(?)0
ku.wiktionary.org13:32, 24 октомври 2018создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org16:06, 24 јануари 2017создадена со најавување(?)1
la.wikisource.org15:51, 22 јануари 2019создадена со најавување(?)0
lfn.wikipedia.org22:53, 23 април 2018создадена со најавување(?)0
lij.wikipedia.org23:36, 1 август 2017создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org11:53, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)0
lld.wikipedia.org13:47, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org20:41, 11 декември 2016создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org23:01, 27 јуни 2016создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org09:31, 12 мај 2017создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org16:07, 24 јануари 2017создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org23:01, 27 јуни 2016создадена со најавување(?)336sysop
meta.wikimedia.org23:01, 27 јуни 2016создадена со најавување(?)355autopatrolled
mg.wikipedia.org18:35, 16 септември 2016создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org16:07, 24 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org00:13, 6 јули 2018создадена со најавување(?)0
mni.wikipedia.org21:53, 11 август 2021создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org19:36, 10 август 2022создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org16:24, 11 април 2018создадена со најавување(?)7
mr.wikisource.org10:55, 21 септември 2021создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org19:43, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
mt.wikipedia.org19:28, 11 април 2022создадена со најавување(?)0
myv.wikipedia.org15:31, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)0
nah.wikipedia.org13:12, 3 јули 2022создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org18:43, 14 јули 2017создадена со најавување(?)1
nap.wikisource.org16:38, 1 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org14:30, 19 август 2019создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org00:55, 11 јули 2016создадена со најавување(?)0
nl.wikibooks.org20:21, 17 мај 2018создадена со најавување(?)0
nl.wikivoyage.org11:00, 19 декември 2018создадена со најавување(?)0
nl.wiktionary.org22:55, 11 јули 2020создадена со најавување(?)0
nn.wikipedia.org16:44, 14 мај 2018создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org17:42, 21 ноември 2016создадена со најавување(?)0
nqo.wikipedia.org16:12, 1 октомври 2019создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org12:49, 14 мај 2022создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org16:50, 26 август 2020создадена со најавување(?)0
olo.wikipedia.org19:46, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org20:46, 17 март 2022создадена со најавување(?)0
or.wikisource.org09:35, 25 октомври 2018создадена со најавување(?)0
or.wiktionary.org13:53, 18 март 2022создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org14:13, 7 октомври 2017создадена со најавување(?)2
pam.wikipedia.org10:31, 17 мај 2019создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org16:27, 11 мај 2021создадена со најавување(?)0
pa.wikisource.org13:51, 18 март 2022создадена со најавување(?)0
pih.wikipedia.org14:47, 25 февруари 2022создадена со најавување(?)0
pi.wikipedia.org13:46, 9 јуни 2022создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org02:07, 9 август 2016создадена со најавување(?)3
pl.wikimedia.org16:26, 12 јуни 2021создадена со најавување(?)0
pl.wikisource.org15:35, 13 јуни 2021создадена со најавување(?)0
pl.wikivoyage.org20:47, 17 март 2022создадена со најавување(?)0
pms.wikipedia.org20:00, 7 февруари 2017создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org19:31, 22 август 2020создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org12:18, 29 мај 2017создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org02:08, 9 август 2016создадена со најавување(?)6
pt.wikibooks.org19:19, 7 март 2018создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org16:56, 23 јули 2022создадена со најавување(?)0
pt.wiktionary.org01:15, 11 јануари 2017создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org18:57, 17 март 2018создадена со најавување(?)1
roa-tara.wikipedia.org15:53, 29 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org19:25, 11 декември 2016создадена со најавување(?)3
rue.wikipedia.org17:10, 24 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org17:39, 21 ноември 2016создадена со најавување(?)0
ru.wikibooks.org20:21, 17 мај 2018создадена со најавување(?)0
ru.wikimedia.org03:09, 5 март 2022создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org14:28, 1 јули 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikiquote.org14:44, 13 април 2019создадена со најавување(?)0
ru.wikiversity.org23:26, 15 јули 2018создадена со најавување(?)0
ru.wikivoyage.org11:00, 19 декември 2018создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org09:25, 12 декември 2018создадена со најавување(?)0
rw.wikipedia.org20:33, 17 март 2022создадена со најавување(?)0
sat.wikipedia.org13:44, 12 ноември 2020создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org20:29, 21 ноември 2016создадена со најавување(?)1
sco.wikipedia.org18:04, 20 октомври 2018создадена со најавување(?)0
sc.wikipedia.org19:30, 18 октомври 2019создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org15:15, 29 јуни 2019создадена со најавување(?)0
shn.wiktionary.org17:06, 22 јуни 2020создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org20:58, 5 февруари 2017создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org19:33, 30 декември 2016создадена со најавување(?)0
simple.wiktionary.org23:13, 28 декември 2021создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org17:40, 1 јануари 2017создадена со најавување(?)0
sk.wikisource.org20:46, 17 март 2022создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org21:51, 17 јануари 2017создадена со најавување(?)0
wikisource.org20:09, 28 јануари 2017создадена со најавување(?)0
so.wikipedia.org15:34, 13 септември 2019создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org19:00, 13 октомври 2017создадена со најавување(?)0
sq.wikipedia.org20:51, 23 април 2017создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org11:11, 2 февруари 2017создадена со најавување(?)0
sr.wikibooks.org10:58, 27 август 2019создадена со најавување(?)0
sr.wikinews.org14:34, 4 март 2019создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org00:18, 4 јануари 2017создадена со најавување(?)0
sv.wikivoyage.org19:20, 18 декември 2018создадена со најавување(?)0
szl.wikipedia.org01:04, 10 јули 2018создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org20:34, 9 јуни 2018создадена со најавување(?)0
ta.wiktionary.org13:29, 11 јули 2018создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org12:40, 13 март 2018создадена со најавување(?)0
test-commons.wikimedia.org17:55, 18 јануари 2019создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org20:40, 25 јули 2017создадена со најавување(?)27sysop
test.wikidata.org09:07, 14 март 2018создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org13:52, 18 март 2022создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org16:40, 27 февруари 2018создадена со најавување(?)13
th.wiktionary.org10:48, 27 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ti.wikipedia.org13:25, 13 јуни 2017создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org22:38, 17 јануари 2017создадена со најавување(?)0
tl.wiktionary.org13:56, 18 март 2022создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org01:29, 25 јануари 2017создадена со најавување(?)1
tr.wikiquote.org12:44, 18 април 2022создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org13:15, 12 октомври 2018создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org15:08, 14 февруари 2021создадена со најавување(?)0
tw.wikipedia.org15:24, 19 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ua.wikimedia.org13:48, 13 август 2022создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org17:39, 17 декември 2018создадена со најавување(?)3
uk.wikivoyage.org15:09, 16 март 2019создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org23:07, 15 јули 2018создадена со најавување(?)0
vec.wikipedia.org16:06, 24 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ve.wikipedia.org23:17, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org20:34, 22 ноември 2016создадена со најавување(?)1
vi.wikibooks.org16:33, 17 април 2022создадена со најавување(?)0
vi.wikisource.org15:41, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org23:12, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org22:22, 22 ноември 2016создадена со најавување(?)405
wikimania2009.wikimedia.org18:43, 29 мај 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2013.wikimedia.org15:41, 13 јуни 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2015.wikimedia.org22:44, 11 јули 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2018.wikimedia.org09:40, 15 март 2018создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org17:16, 4 април 2019создадена со најавување(?)0
yue.wiktionary.org17:57, 30 март 2019создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org16:34, 9 мај 2018создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org20:14, 17 мај 2018создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org00:18, 4 јануари 2017создадена со најавување(?)2
zh.wikinews.org12:04, 6 септември 2019создадена со најавување(?)0
zh.wikisource.org10:48, 27 октомври 2018создадена со најавување(?)0
zh.wikiversity.org12:04, 6 септември 2019создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org19:56, 16 февруари 2022создадена со најавување(?)0
zu.wikipedia.org19:23, 11 април 2022создадена со најавување(?)0