Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: DaB.
  • Зачленет: 18:00, 25 март 2008 (пред 14 години)
  • Вкупно уредувања: 38.117
  • Број на приврзани сметки: 250
  • Глобална група: VRT-претставници за дозволи
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
aa.wikipedia.org18:00, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ab.wikipedia.org14:37, 15 јули 2010создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org21:45, 1 јули 2011создадена со најавување(?)1
af.wikibooks.org14:47, 15 јули 2010создадена со најавување(?)0
af.wikiquote.org14:47, 15 јули 2010создадена со најавување(?)0
ak.wikipedia.org16:04, 15 јули 2010создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org22:35, 22 октомври 2009создадена со најавување(?)0
ami.wikipedia.org23:22, 5 јуни 2022создадена со најавување(?)0
am.wikiquote.org15:04, 18 јули 2010создадена со најавување(?)0
am.wiktionary.org15:34, 18 јули 2010создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org03:35, 10 април 2009создадена со најавување(?)0
ang.wikiquote.org15:04, 18 јули 2010создадена со најавување(?)0
ang.wiktionary.org16:11, 22 март 2012создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org23:06, 9 ноември 2010создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org23:50, 19 август 2010создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org01:27, 13 јануари 2009создадена со најавување(?)0
ar.wikiquote.org15:03, 18 јули 2010создадена со најавување(?)0
ar.wikisource.org16:35, 27 март 2011создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org18:56, 17 ноември 2009создадена со најавување(?)0
ast.wikipedia.org00:59, 9 ноември 2009создадена со најавување(?)0
as.wikibooks.org03:29, 4 октомври 2013потврдено со лозинка(?)0
as.wikisource.org22:21, 3 јануари 2013создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org18:12, 22 јули 2010создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org00:42, 23 јули 2015создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org23:33, 14 март 2011создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org15:11, 18 јули 2010создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org22:15, 22 декември 2009создадена со најавување(?)0
beta.wikiversity.org18:48, 16 февруари 2010создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org22:57, 1 февруари 2011создадена со најавување(?)0
bi.wikipedia.org18:00, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
bn.wikipedia.org17:41, 21 септември 2009создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org04:01, 20 јануари 2010создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org00:55, 22 март 2010создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org23:17, 22 јули 2010создадена со најавување(?)0
bxr.wikipedia.org21:16, 26 јули 2010создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org02:35, 8 декември 2008создадена со најавување(?)1
ca.wikinews.org14:30, 27 јули 2010создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org11:54, 16 јуни 2019создадена со најавување(?)0
ch.wikipedia.org18:00, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
commons.wikimedia.org18:00, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3.709sysop
co.wikiquote.org16:19, 26 март 2011создадена со најавување(?)0
csb.wiktionary.org00:35, 28 мај 2008создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org18:00, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)8
cs.wikisource.org15:52, 18 јуни 2011создадена со најавување(?)0
cu.wikipedia.org01:48, 11 јули 2009создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org23:06, 9 ноември 2010создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org21:29, 16 ноември 2008создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org18:00, 25 март 2008домашно вики(?)31.972autoreview, editor, ipblock-exempt
de.wikibooks.org18:00, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)12
de.wikinews.org18:00, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)163
de.wikiquote.org18:00, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)21
de.wikisource.org23:57, 6 јуни 2008создадена со најавување(?)3
de.wikiversity.org18:00, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
de.wikivoyage.org14:27, 25 ноември 2012создадена со најавување(?)3
de.wiktionary.org18:00, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)271bureaucrat, editor, sysop
dk.wikimedia.org19:09, 11 јануари 2011создадена со најавување(?)0
dsb.wikipedia.org21:44, 27 јули 2010создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org17:42, 27 мај 2010создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org18:00, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
el.wikipedia.org22:21, 24 мај 2010создадена со најавување(?)0
el.wikinews.org20:11, 9 април 2011создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org18:00, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)648ipblock-exempt (привремено), extendedconfirmed
en.wikibooks.org21:34, 1 август 2008создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org21:34, 1 август 2008создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org21:34, 1 август 2008создадена со најавување(?)1
en.wikisource.org17:53, 17 јуни 2008создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org18:00, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
en.wikivoyage.org13:37, 13 февруари 2013создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org18:00, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
eo.wikipedia.org17:48, 16 октомври 2008создадена со најавување(?)1
es.wikipedia.org17:48, 16 октомври 2008создадена со најавување(?)8
es.wikinews.org04:17, 12 август 2008создадена со најавување(?)1
es.wikiversity.org15:31, 28 јули 2010создадена со најавување(?)0
es.wiktionary.org00:41, 15 февруари 2009создадена со најавување(?)0
et.wikipedia.org18:06, 26 август 2008создадена со најавување(?)0
ee.wikimedia.org14:33, 27 октомври 2010создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org00:26, 25 март 2010создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org18:25, 24 септември 2008создадена со најавување(?)3
fa.wikibooks.org16:44, 23 јули 2010создадена со најавување(?)0
fa.wikinews.org16:04, 29 октомври 2010создадена со најавување(?)0
fa.wiktionary.org17:07, 10 јули 2011создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org02:35, 8 декември 2008создадена со најавување(?)0
fi.wikiquote.org13:09, 23 јули 2010создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org21:22, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
frr.wikipedia.org00:07, 22 август 2010создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org17:11, 12 мај 2008создадена со најавување(?)14
fr.wikisource.org23:50, 21 октомври 2009создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org03:42, 25 февруари 2009создадена со најавување(?)1
fur.wikipedia.org18:00, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
ga.wikipedia.org01:33, 12 март 2009создадена со најавување(?)0
ga.wiktionary.org01:33, 12 март 2009создадена со најавување(?)1
gd.wikipedia.org17:00, 12 јануари 2014создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org18:00, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
gl.wikipedia.org01:44, 9 март 2009создадена со најавување(?)1
gl.wikibooks.org21:44, 27 јули 2010создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org15:42, 11 декември 2008создадена со најавување(?)2
hi.wikipedia.org21:15, 27 јуни 2010создадена со најавување(?)0
ho.wikipedia.org18:00, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
hr.wikipedia.org22:54, 1 февруари 2011создадена со најавување(?)0
hsb.wikipedia.org04:18, 25 март 2009создадена со најавување(?)2
hu.wikipedia.org16:54, 14 јули 2008создадена со најавување(?)3
id.wikipedia.org16:14, 29 август 2014создадена со најавување(?)1
id.wikibooks.org19:05, 24 јули 2010создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org15:12, 24 јули 2010создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org16:01, 4 септември 2012создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org17:16, 4 август 2009создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org18:53, 26 април 2008создадена со најавување(?)8
it.wikinews.org19:02, 25 март 2008создадена со најавување(?)0
it.wikisource.org17:27, 11 јануари 2015создадена со најавување(?)0
it.wiktionary.org23:41, 29 декември 2011создадена со најавување(?)0
iu.wikipedia.org17:43, 27 мај 2010создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org00:14, 27 октомври 2008создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org23:37, 12 јануари 2009создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org00:07, 2 јули 2010создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org01:23, 31 мај 2008создадена со најавување(?)0
kl.wikipedia.org18:43, 7 август 2010создадена со најавување(?)0
km.wiktionary.org16:26, 23 јули 2010создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org22:07, 11 декември 2011создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org16:35, 14 јули 2008создадена со најавување(?)2
ko.wikinews.org23:22, 19 август 2010создадена со најавување(?)0
krc.wikipedia.org03:38, 20 март 2010создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org04:40, 25 јули 2009создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org00:17, 11 септември 2011создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org21:34, 28 декември 2008создадена со најавување(?)1
la.wikiquote.org18:11, 22 јули 2010создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org18:27, 11 јули 2010создадена со најавување(?)2
lb.wikibooks.org14:32, 26 март 2011создадена со најавување(?)0
lb.wikiquote.org16:18, 26 март 2011создадена со најавување(?)0
lb.wiktionary.org19:09, 22 јули 2010создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org22:23, 1 февруари 2011создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org14:20, 18 јули 2013создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org14:48, 26 март 2011создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org12:28, 7 јули 2021создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org00:06, 18 август 2021создадена со најавување(?)0
lv.wikibooks.org14:34, 26 март 2011создадена со најавување(?)0
mdf.wikipedia.org17:42, 27 мај 2010создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org18:00, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)6
meta.wikimedia.org18:00, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)832autopatrolled
mg.wikipedia.org21:30, 27 јули 2010создадена со најавување(?)0
mh.wikipedia.org03:58, 22 февруари 2009создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org01:51, 26 март 2008сметка обединета од администратор(?)0
mk.wikipedia.org22:57, 1 февруари 2011создадена со најавување(?)0
mk.wikimedia.org19:20, 11 јануари 2011создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org02:49, 30 декември 2011создадена со најавување(?)0
ml.wikibooks.org14:21, 26 јули 2010создадена со најавување(?)0
ml.wikiquote.org19:09, 22 јули 2010создадена со најавување(?)0
mn.wikibooks.org14:34, 26 март 2011создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org22:07, 6 февруари 2012создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org02:11, 16 октомври 2010создадена со најавување(?)0
mt.wikipedia.org18:31, 17 ноември 2009создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org17:31, 23 јули 2010создадена со најавување(?)0
na.wikibooks.org16:17, 26 март 2011создадена со најавување(?)0
nds.wikipedia.org19:11, 1 јануари 2010создадена со најавување(?)0
nds.wikibooks.org16:14, 26 март 2011создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org16:01, 2 јуни 2012создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org20:43, 2 мај 2010создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org02:34, 29 мај 2008создадена со најавување(?)5
nl.wikiquote.org17:34, 15 јули 2010создадена со најавување(?)0
nn.wikipedia.org02:26, 8 декември 2011создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org15:43, 11 декември 2008создадена со најавување(?)1
nso.wikipedia.org23:00, 2 ноември 2011создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org22:20, 8 јули 2014потврдено со лозинка(?)0
or.wikipedia.org18:00, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
or.wiktionary.org19:19, 28 септември 2011создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org18:42, 17 ноември 2009создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org15:58, 27 јули 2010создадена со најавување(?)0
pa.wiktionary.org00:11, 27 јули 2010создадена со најавување(?)0
pdc.wikipedia.org18:00, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
pfl.wikipedia.org01:45, 14 ноември 2010создадена со најавување(?)0
pih.wikipedia.org21:12, 9 април 2010создадена со најавување(?)0
pi.wikipedia.org18:00, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
pl.wikipedia.org01:15, 19 февруари 2009создадена со најавување(?)2
ps.wikipedia.org23:10, 7 февруари 2012создадена со најавување(?)0
ps.wikibooks.org01:43, 4 септември 2009создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org21:49, 7 мај 2009создадена со најавување(?)1
pt.wikinews.org18:21, 2 февруари 2010создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org17:42, 27 мај 2010создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org18:00, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ro.wikipedia.org16:55, 14 јули 2008создадена со најавување(?)1
rue.wikipedia.org16:47, 23 јануари 2011создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org17:13, 15 август 2008создадена со најавување(?)4
ru.wikinews.org14:00, 8 август 2011создадена со најавување(?)0
rw.wikipedia.org18:00, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
sah.wikipedia.org18:31, 17 ноември 2009создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org23:41, 14 јули 2010создадена со најавување(?)0
sd.wikinews.org16:16, 26 март 2011создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org22:45, 25 октомври 2009создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org21:43, 1 октомври 2013создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org23:21, 27 јули 2014создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org17:31, 30 октомври 2008создадена со најавување(?)2
simple.wikiquote.org12:56, 17 август 2009создадена со најавување(?)0
simple.wiktionary.org03:19, 12 март 2009создадена со најавување(?)0
si.wikipedia.org14:33, 27 јули 2010создадена со најавување(?)0
si.wikibooks.org15:11, 18 јули 2010создадена со најавување(?)0
si.wiktionary.org20:54, 22 јули 2010создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org17:43, 29 јуни 2009создадена со најавување(?)0
sk.wikiquote.org22:14, 12 ноември 2009создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org14:06, 12 јули 2013создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org19:20, 7 август 2010создадена со најавување(?)0
wikisource.org22:59, 22 март 2011создадена со најавување(?)0
so.wikipedia.org21:06, 21 јуни 2011создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org18:00, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
sq.wikipedia.org03:26, 1 ноември 2009создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org13:22, 12 октомври 2010создадена со најавување(?)0
st.wikipedia.org18:00, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
sv.wikipedia.org01:07, 21 февруари 2009создадена со најавување(?)4
sv.wikiversity.org23:09, 14 ноември 2010создадена со најавување(?)0
sv.wiktionary.org20:44, 5 јули 2009создадена со најавување(?)2
sw.wikipedia.org00:58, 4 јануари 2010создадена со најавување(?)0
sw.wikibooks.org16:14, 26 март 2011создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org17:56, 5 август 2012создадена со најавување(?)0
ten.wikipedia.org19:05, 9 ноември 2010создадена со најавување(?)1
test2.wikipedia.org01:02, 10 февруари 2011создадена со најавување(?)0
test-commons.wikimedia.org14:35, 29 март 2019создадена со најавување(?)1
test.wikipedia.org18:00, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)6
test.wikidata.org00:50, 10 јуни 2013создадена со најавување(?)0
tet.wikipedia.org18:00, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
th.wikipedia.org01:26, 4 септември 2008создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org18:34, 22 февруари 2009создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org16:03, 29 октомври 2010создадена со најавување(?)1
tr.wikibooks.org21:44, 27 јули 2010создадена со најавување(?)0
tum.wikipedia.org17:16, 22 јули 2010создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org16:05, 18 јули 2010создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org21:42, 27 јануари 2009создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org20:35, 12 септември 2010создадена со најавување(?)0
usability.wikimedia.org03:29, 4 октомври 2013потврдено со лозинка(?)7
vec.wikipedia.org15:18, 19 јули 2012создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org16:58, 27 мај 2012создадена со најавување(?)0
vo.wikibooks.org21:47, 1 јули 2011создадена со најавување(?)0
vo.wikiquote.org03:29, 4 октомври 2013потврдено со лозинка(?)2
war.wikipedia.org11:54, 16 јуни 2019создадена со најавување(?)0
wa.wikibooks.org14:37, 26 март 2011создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org13:09, 30 октомври 2012создадена со најавување(?)336
wikimania2007.wikimedia.org03:29, 4 октомври 2013потврдено со лозинка(?)2
wikimania2014.wikimedia.org18:20, 5 август 2014создадена со најавување(?)0
wikimania2015.wikimedia.org21:02, 26 април 2016создадена со најавување(?)0
wikimania2016.wikimedia.org17:56, 18 декември 2015создадена со најавување(?)6
wikimania2017.wikimedia.org02:36, 7 август 2017создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org01:28, 3 август 2018создадена со најавување(?)0
wo.wikipedia.org19:39, 29 септември 2012создадена со најавување(?)0
xh.wikibooks.org14:37, 26 март 2011создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org20:56, 27 јули 2010создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org21:24, 18 август 2010создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikisource.org18:00, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
zh.wikipedia.org00:27, 10 ноември 2008создадена со најавување(?)2
zh.wikibooks.org17:20, 5 јули 2009создадена со најавување(?)1
zh.wikisource.org23:55, 16 јули 2017создадена со најавување(?)0
zh.wiktionary.org15:20, 11 декември 2011создадена со најавување(?)0
zu.wikipedia.org13:50, 27 јули 2010создадена со најавување(?)0
zu.wikibooks.org16:12, 26 март 2011создадена со најавување(?)0