Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: DWalden (WMF)
  • Зачленет: 19:11, 24 октомври 2019 (пред 2 години)
  • Вкупно уредувања: 1.289
  • Број на приврзани сметки: 65
  • Глобална група: Персонал
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
af.wikipedia.org12:00, 2 декември 2020создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org16:43, 27 април 2022создадена со најавување(?)0
api.wikimedia.org16:36, 25 април 2022создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org12:54, 16 август 2021создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org10:01, 3 септември 2020создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org11:25, 2 декември 2020создадена со најавување(?)0
be.wikisource.org15:26, 10 август 2021создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org11:19, 21 септември 2021создадена со најавување(?)0
bn.wikisource.org10:40, 9 јуни 2021создадена со најавување(?)0
bs.wikisource.org15:26, 10 август 2021создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org10:08, 3 септември 2020создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org19:04, 1 јуни 2020создадена со најавување(?)46
co.wikipedia.org11:55, 2 декември 2020создадена со најавување(?)0
cr.wikipedia.org11:56, 2 декември 2020создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org19:37, 27 јануари 2022создадена со најавување(?)0
cy.wikisource.org15:26, 10 август 2021создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org16:21, 25 октомври 2019создадена со најавување(?)0
de.wikisource.org15:11, 9 февруари 2021создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org20:49, 7 јануари 2020создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org21:23, 24 октомври 2019создадена со најавување(?)9
en.wikibooks.org16:44, 4 октомври 2021создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org16:46, 4 октомври 2021создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org10:45, 4 јуни 2020создадена со најавување(?)1
en.wikiversity.org16:46, 4 октомври 2021создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org11:38, 12 март 2021создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org14:42, 13 мај 2020создадена со најавување(?)0
eo.wikipedia.org09:13, 15 јуни 2022создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org14:53, 9 февруари 2021создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org16:05, 25 октомври 2019создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org17:35, 27 април 2022создадена со најавување(?)4
fi.wikipedia.org11:34, 26 мај 2022создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org17:42, 21 март 2022создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org20:49, 7 јануари 2020создадена со најавување(?)4
fr.wikisource.org14:47, 27 јуни 2020создадена со најавување(?)0
fr.wikivoyage.org11:37, 12 март 2021создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org15:37, 12 март 2021создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org15:31, 2 декември 2020создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org16:45, 16 јуни 2020создадена со најавување(?)0
hi.wikisource.org14:53, 25 мај 2021создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org11:03, 26 мај 2022создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org11:57, 2 декември 2020создадена со најавување(?)0
it.wikisource.org10:40, 9 јуни 2021создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org13:22, 18 ноември 2020создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org19:11, 24 октомври 2019создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org11:49, 25 октомври 2019создадена со најавување(?)966autopatrolled
meta.wikimedia.org19:11, 24 октомври 2019нова сметка(?)184
mi.wikipedia.org15:31, 2 декември 2020создадена со најавување(?)0
pa.wikisource.org16:45, 9 февруари 2021создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org10:25, 28 април 2022создадена со најавување(?)4
pl.wikisource.org13:11, 18 ноември 2020создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org18:19, 6 октомври 2020создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org11:20, 21 септември 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikisource.org15:20, 18 ноември 2020создадена со најавување(?)0
wikisource.org16:12, 30 октомври 2020создадена со најавување(?)1
species.wikimedia.org16:49, 4 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ta.wikisource.org16:12, 30 октомври 2020создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org10:19, 12 август 2020создадена со најавување(?)3
test-commons.wikimedia.org17:30, 26 февруари 2021создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org17:26, 25 октомври 2019создадена со најавување(?)64checkuser
test.wikidata.org10:18, 12 август 2020создадена со најавување(?)0
te.wikisource.org17:45, 11 март 2022создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org14:53, 9 февруари 2021создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org12:44, 14 јуни 2022создадена со најавување(?)3
www.wikidata.org17:21, 14 октомври 2020создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org11:57, 2 декември 2020создадена со најавување(?)0