Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: DMaza (WMF)
  • Зачленет: 16:53, 10 јули 2017 (пред 5 години)
  • Вкупно уредувања: 211
  • Број на приврзани сметки: 59
  • Глобална група: Персонал
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ar.wikipedia.org02:22, 23 март 2019создадена со најавување(?)0
ar.wikisource.org22:35, 15 октомври 2020создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org06:27, 2 јуни 2022создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org16:34, 25 август 2017создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org22:25, 13 јануари 2021создадена со најавување(?)0
bn.wikisource.org02:47, 17 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ca.wikimedia.org00:38, 17 февруари 2018создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org19:42, 13 јули 2017создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org00:58, 22 ноември 2017создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org01:34, 14 декември 2017создадена со најавување(?)0
de.wikisource.org22:44, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org14:33, 2 јуни 2022создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org19:31, 10 јули 2017создадена со најавување(?)33
en.wikibooks.org16:25, 18 август 2017создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org19:31, 21 февруари 2018создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org19:25, 15 август 2017создадена со најавување(?)1
en.wikiversity.org01:01, 30 септември 2020создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org22:21, 11 август 2017создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org19:47, 27 јули 2017создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org03:54, 30 јули 2017создадена со најавување(?)0
es.wikibooks.org01:59, 22 март 2018создадена со најавување(?)0
es.wikisource.org22:48, 18 јуни 2020создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org18:05, 14 март 2018создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org12:15, 4 ноември 2021создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org22:20, 13 октомври 2017создадена со најавување(?)0
fr.wikisource.org20:56, 22 септември 2020создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org23:31, 9 април 2018создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org02:22, 23 март 2019создадена со најавување(?)0
he.wikisource.org22:47, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
id.wikisource.org19:18, 8 април 2021создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org22:48, 11 септември 2017создадена со најавување(?)1
it.wikisource.org20:59, 6 октомври 2020создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org00:21, 23 август 2017создадена со најавување(?)0
ja.wikisource.org22:37, 15 октомври 2020создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org18:28, 17 ноември 2020создадена со најавување(?)0
lld.wikipedia.org04:40, 2 јуни 2022создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org16:53, 10 јули 2017создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org16:53, 10 јули 2017создадена со најавување(?)35autopatrolled
meta.wikimedia.org16:53, 10 јули 2017нова сметка(?)61autopatrolled
my.wikipedia.org23:23, 2 декември 2020создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org16:16, 7 јуни 2019создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org20:14, 4 април 2019создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org21:36, 17 август 2017создадена со најавување(?)5
pt.wikibooks.org01:18, 14 октомври 2017создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org21:42, 13 јануари 2020создадена со најавување(?)0
shn.wikipedia.org04:40, 2 јуни 2022создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org02:27, 19 септември 2017создадена со најавување(?)0
sl.wikisource.org00:33, 16 декември 2020создадена со најавување(?)0
wikisource.org22:41, 18 јуни 2020создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org05:20, 3 декември 2020создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org02:04, 12 јуни 2018создадена со најавување(?)3
test.wikipedia.org09:54, 8 декември 2017создадена со најавување(?)71sysop
test.wikidata.org21:51, 31 октомври 2018создадена со најавување(?)0
vo.wikipedia.org00:08, 11 јуни 2019создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org19:39, 31 јули 2017создадена со најавување(?)1
wikimania2017.wikimedia.org21:47, 27 јули 2017создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org17:41, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikisource.org21:28, 19 јануари 2021создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org15:22, 1 мај 2019создадена со најавување(?)0