Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: DCB
  • Зачленет: 08:09, 25 мај 2013 (пред 9 години)
  • Вкупно уредувања: 104.205
  • Број на приврзани сметки: 191
  • Глобална група: VRT-претставници за дозволи
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
af.wikipedia.org12:05, 30 ноември 2014создадена со најавување(?)1
als.wikipedia.org17:35, 20 ноември 2014создадена со најавување(?)5
an.wikipedia.org14:04, 3 март 2018создадена со најавување(?)2
ar.wikipedia.org11:08, 27 август 2015создадена со најавување(?)12
arz.wikipedia.org11:45, 3 април 2020создадена со најавување(?)0
ast.wikipedia.org23:35, 24 март 2019создадена со најавување(?)4
avk.wikipedia.org13:25, 3 август 2020создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org15:17, 26 јануари 2018создадена со најавување(?)2
az.wikipedia.org21:59, 4 јануари 2016создадена со најавување(?)5
bar.wikipedia.org23:10, 7 декември 2013создадена со најавување(?)2
be-tarask.wikipedia.org11:59, 24 септември 2017создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org17:50, 9 јуни 2016создадена со најавување(?)2
be.wikimedia.org19:38, 14 септември 2017создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org11:19, 7 јуни 2015создадена со најавување(?)7
bn.wikipedia.org18:52, 9 јуни 2016создадена со најавување(?)3
bs.wikipedia.org21:04, 1 декември 2015создадена со најавување(?)0
bs.wikiquote.org19:04, 13 јуни 2016создадена со најавување(?)1
bxr.wikipedia.org17:51, 9 јуни 2016создадена со најавување(?)1
ca.wikipedia.org13:43, 24 октомври 2015создадена со најавување(?)29
ceb.wikipedia.org12:27, 26 мај 2016создадена со најавување(?)30
ce.wikipedia.org11:43, 14 јуни 2016создадена со најавување(?)8
commons.wikimedia.org15:24, 27 мај 2013создадена со најавување(?)53.845filemover, patroller, rollbacker
co.wikipedia.org14:46, 1 декември 2016создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org11:17, 25 август 2014создадена со најавување(?)14
cy.wikipedia.org00:13, 27 април 2016создадена со најавување(?)2
da.wikipedia.org17:10, 20 јануари 2014создадена со најавување(?)7
de.wikipedia.org08:09, 25 мај 2013домашно вики(?)40.237autoreview, editor, ipblock-exempt, noratelimit
de.wikibooks.org11:32, 15 октомври 2013создадена со најавување(?)0
de.wikinews.org08:26, 25 мај 2013создадена со најавување(?)2
de.wikiquote.org13:40, 13 април 2015создадена со најавување(?)0
de.wikisource.org17:17, 31 март 2015создадена со најавување(?)2
de.wikiversity.org21:39, 1 јули 2015создадена со најавување(?)1
de.wikivoyage.org11:44, 6 октомври 2013создадена со најавување(?)3
de.wiktionary.org17:33, 7 април 2014создадена со најавување(?)4
dk.wikimedia.org11:13, 15 јули 2021создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org12:52, 29 декември 2013создадена со најавување(?)4
en.wikipedia.org08:26, 25 мај 2013создадена со најавување(?)293
en.wikibooks.org20:20, 27 октомври 2013создадена со најавување(?)4
en.wikinews.org20:20, 27 октомври 2013создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org20:20, 27 октомври 2013создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org20:20, 27 октомври 2013создадена со најавување(?)1
en.wikiversity.org20:20, 27 октомври 2013создадена со најавување(?)1
en.wikivoyage.org17:48, 1 ноември 2013создадена со најавување(?)2
en.wiktionary.org20:20, 27 октомври 2013создадена со најавување(?)1
eo.wikipedia.org16:50, 15 март 2016создадена со најавување(?)29
es.wikipedia.org14:25, 4 април 2014создадена со најавување(?)109
et.wikipedia.org13:58, 3 март 2018создадена со најавување(?)4
eu.wikipedia.org19:04, 13 јуни 2016создадена со најавување(?)29
ext.wikipedia.org13:59, 3 март 2018создадена со најавување(?)2
fa.wikipedia.org21:59, 4 јануари 2016создадена со најавување(?)15
fa.wikivoyage.org09:56, 3 јуни 2016создадена со најавување(?)1
fi.wikipedia.org20:00, 5 февруари 2015создадена со најавување(?)22
foundation.wikimedia.org21:34, 12 февруари 2022создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org08:56, 25 мај 2013создадена со најавување(?)136
fr.wikibooks.org17:50, 4 март 2021создадена со најавување(?)0
fr.wikinews.org12:15, 22 јули 2019создадена со најавување(?)1
fr.wikiquote.org20:46, 23 ноември 2016создадена со најавување(?)1
fr.wikisource.org16:37, 20 април 2016создадена со најавување(?)0
fr.wikivoyage.org14:36, 8 март 2016создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org14:29, 2 јуни 2016создадена со најавување(?)1
gl.wikipedia.org19:24, 21 април 2017создадена со најавување(?)4
gl.wiktionary.org15:30, 3 март 2018создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org17:47, 11 април 2016создадена со најавување(?)1
gom.wikipedia.org12:34, 22 јуни 2015создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org17:22, 1 февруари 2015создадена со најавување(?)8
he.wikivoyage.org16:49, 15 март 2016создадена со најавување(?)2
hi.wikipedia.org12:17, 30 јуни 2016создадена со најавување(?)3
hr.wikipedia.org16:49, 15 март 2016создадена со најавување(?)5
hsb.wikipedia.org17:13, 4 април 2015создадена со најавување(?)6
hu.wikipedia.org16:52, 7 јуни 2015создадена со најавување(?)27
hy.wikipedia.org11:17, 14 април 2016создадена со најавување(?)20
hyw.wikipedia.org20:07, 7 април 2019создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org13:58, 3 март 2018создадена со најавување(?)1
id.wikipedia.org12:59, 24 ноември 2013создадена со најавување(?)10
id.wiktionary.org23:39, 31 октомври 2020создадена со најавување(?)0
ie.wikipedia.org11:59, 24 септември 2017создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org17:48, 1 ноември 2013создадена со најавување(?)2
is.wikipedia.org16:52, 7 јуни 2015создадена со најавување(?)1
it.wikipedia.org08:44, 19 октомври 2013создадена со најавување(?)75
it.wikibooks.org11:32, 8 април 2016создадена со најавување(?)2
it.wikiquote.org19:04, 13 јуни 2016создадена со најавување(?)2
it.wikisource.org12:30, 14 јуни 2016создадена со најавување(?)1
it.wikivoyage.org19:31, 7 декември 2015создадена со најавување(?)1
ja.wikipedia.org14:23, 27 март 2015создадена со најавување(?)34
ka.wikipedia.org12:41, 31 октомври 2015создадена со најавување(?)2
kk.wikipedia.org11:17, 14 април 2016создадена со најавување(?)3
km.wiktionary.org17:27, 28 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org16:49, 15 март 2016создадена со најавување(?)43
ky.wikipedia.org14:07, 16 март 2017создадена со најавување(?)1
la.wikipedia.org11:26, 7 јуни 2015создадена со најавување(?)8
lb.wikipedia.org17:02, 29 март 2017создадена со најавување(?)2
lij.wikipedia.org13:14, 24 јули 2022создадена со најавување(?)5
li.wikipedia.org12:52, 23 март 2016создадена со најавување(?)1
lmo.wikipedia.org14:07, 16 март 2017создадена со најавување(?)2
login.wikimedia.org15:25, 26 јули 2013создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org17:35, 20 ноември 2014создадена со најавување(?)8
lt.wikibooks.org01:34, 7 февруари 2019создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org16:52, 7 јуни 2015создадена со најавување(?)5
www.mediawiki.org14:33, 27 мај 2013создадена со најавување(?)1
meta.wikimedia.org08:25, 25 мај 2013создадена со најавување(?)552autopatrolled
mg.wikipedia.org22:22, 30 јуни 2020создадена со најавување(?)0
mg.wiktionary.org15:32, 3 март 2018создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org14:03, 3 март 2018создадена со најавување(?)3
ml.wikipedia.org13:14, 17 мај 2020создадена со најавување(?)1
ml.wiktionary.org17:47, 11 април 2016создадена со најавување(?)1
mn.wikipedia.org18:38, 27 ноември 2020создадена со најавување(?)2
mr.wikipedia.org19:04, 13 јуни 2016создадена со најавување(?)2
ms.wikipedia.org11:37, 22 мај 2016создадена со најавување(?)7
my.wikipedia.org22:26, 10 јануари 2016создадена со најавување(?)1
nds.wikipedia.org11:32, 8 април 2016создадена со најавување(?)2
nl.wikipedia.org16:45, 27 март 2015создадена со најавување(?)76
nl.wikimedia.org21:25, 15 ноември 2015создадена со најавување(?)1
nl.wiktionary.org13:23, 27 јуни 2016создадена со најавување(?)1
nn.wikipedia.org15:09, 3 февруари 2015создадена со најавување(?)1
no.wikipedia.org15:10, 3 февруари 2015создадена со најавување(?)10
nv.wikipedia.org16:33, 3 март 2018создадена со најавување(?)1
oc.wikipedia.org11:44, 14 јуни 2016создадена со најавување(?)2
outreach.wikimedia.org14:01, 30 декември 2015создадена со најавување(?)0
pam.wikipedia.org15:31, 3 март 2018создадена со најавување(?)1
pdc.wikipedia.org22:20, 7 јуни 2020создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org17:15, 23 јануари 2014создадена со најавување(?)76autoreview
pl.wikiquote.org21:09, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
pl.wikivoyage.org12:53, 27 јуни 2016создадена со најавување(?)1
pl.wiktionary.org17:42, 9 јуни 2016создадена со најавување(?)3
pms.wikipedia.org11:47, 21 јуни 2020создадена со најавување(?)1
pnb.wikipedia.org03:27, 21 март 2016создадена со најавување(?)1
ps.wikipedia.org13:18, 17 мај 2020создадена со најавување(?)1
pt.wikipedia.org17:35, 20 ноември 2014создадена со најавување(?)61
pt.wikibooks.org17:09, 29 декември 2017создадена со најавување(?)1
pt.wikinews.org22:22, 23 јули 2020создадена со најавување(?)0
pt.wikiversity.org20:35, 11 април 2021создадена со најавување(?)1
rm.wikipedia.org15:31, 3 март 2018создадена со најавување(?)2
ro.wikipedia.org11:18, 7 јуни 2015создадена со најавување(?)14autopatrolled
ro.wiktionary.org10:47, 27 февруари 2018создадена со најавување(?)1
ru.wikipedia.org23:54, 25 октомври 2014создадена со најавување(?)71uploader
ru.wikimedia.org00:57, 7 март 2022создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org23:11, 24 март 2019создадена со најавување(?)1
ru.wikisource.org14:49, 29 декември 2017создадена со најавување(?)1
ru.wikivoyage.org18:37, 5 септември 2016создадена со најавување(?)3
sco.wikipedia.org00:22, 28 декември 2017создадена со најавување(?)2
se.wikimedia.org15:06, 15 август 2015создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org14:00, 1 мај 2015создадена со најавување(?)7
simple.wikipedia.org18:35, 27 март 2014создадена со најавување(?)6
sk.wikipedia.org17:09, 31 март 2016создадена со најавување(?)9
sk.wikiquote.org19:04, 13 јуни 2016создадена со најавување(?)1
sl.wikipedia.org14:04, 27 јуни 2016создадена со најавување(?)1
wikisource.org17:45, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org17:48, 1 ноември 2013создадена со најавување(?)3
sq.wikipedia.org11:19, 7 јуни 2015создадена со најавување(?)5
sr.wikipedia.org12:39, 18 октомври 2014создадена со најавување(?)6
su.wikipedia.org20:01, 20 јули 2019создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org18:40, 2 февруари 2015создадена со најавување(?)56
ta.wikipedia.org20:52, 1 ноември 2017создадена со најавување(?)4
ta.wiktionary.org11:03, 18 април 2016создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org20:35, 24 ноември 2015создадена со најавување(?)40autoreview, bureaucrat, editor, ipblock-exempt, reviewer, sysop
test.wikipedia.org16:30, 18 август 2014создадена со најавување(?)0
test.wikidata.org17:30, 8 март 2016создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org23:49, 24 март 2019создадена со најавување(?)1
tg.wikipedia.org09:56, 3 јуни 2016создадена со најавување(?)2
th.wikipedia.org16:09, 7 јуни 2015создадена со најавување(?)6
th.wiktionary.org17:42, 9 јуни 2016создадена со најавување(?)1
tl.wikipedia.org20:36, 9 јуни 2016создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org13:15, 17 ноември 2013создадена со најавување(?)11
tt.wikipedia.org20:52, 2 јуни 2016создадена со најавување(?)2
uk.wikipedia.org13:43, 24 октомври 2015создадена со најавување(?)52
uk.wikisource.org17:45, 19 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org13:14, 17 мај 2020создадена со најавување(?)1
uz.wikipedia.org12:33, 27 јуни 2016создадена со најавување(?)20
vec.wikisource.org12:58, 14 февруари 2021создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org17:09, 31 март 2016создадена со најавување(?)35
vo.wikipedia.org03:30, 21 март 2016создадена со најавување(?)2
war.wikipedia.org16:29, 20 април 2016создадена со најавување(?)5
wa.wikipedia.org19:52, 12 април 2017создадена со најавување(?)1
wa.wiktionary.org19:52, 12 април 2017создадена со најавување(?)1
www.wikidata.org07:44, 22 јули 2013создадена со најавување(?)7.737
wikimania2014.wikimedia.org21:19, 20 јануари 2014создадена со најавување(?)0
wikimania2015.wikimedia.org09:13, 28 август 2014создадена со најавување(?)0
wikimania2016.wikimedia.org16:53, 26 мај 2015создадена со најавување(?)0
wikimania2017.wikimedia.org18:17, 23 декември 2016создадена со најавување(?)0
wikimania2018.wikimedia.org23:05, 19 февруари 2018создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org15:00, 2 август 2018создадена со најавување(?)0
wo.wikipedia.org11:00, 10 август 2015создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org17:09, 29 декември 2017создадена со најавување(?)1
xal.wikipedia.org14:35, 26 август 2015создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org19:43, 5 април 2016создадена со најавување(?)1
zh-classical.wikipedia.org14:02, 4 ноември 2017создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikipedia.org17:19, 23 септември 2017создадена со најавување(?)26
zh-min-nan.wiktionary.org16:29, 12 септември 2016создадена со најавување(?)1
zh-yue.wikipedia.org09:16, 8 август 2016создадена со најавување(?)3
zh.wikipedia.org11:41, 31 јули 2015создадена со најавување(?)80
zh.wikinews.org10:28, 12 август 2016создадена со најавување(?)0