Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ab.wikipedia.org21:58, 18 април 2016создадена со најавување(?)28
ace.wikipedia.org07:52, 17 март 2016создадена со најавување(?)158
ady.wikipedia.org16:54, 10 август 2016создадена со најавување(?)20
af.wikipedia.org22:43, 1 јуни 2012создадена со најавување(?)19
af.wikibooks.org11:38, 6 јуни 2019создадена со најавување(?)3
af.wikiquote.org22:12, 9 февруари 2018создадена со најавување(?)13
af.wiktionary.org07:21, 20 август 2019создадена со најавување(?)3
ak.wikipedia.org08:29, 3 август 2016создадена со најавување(?)142
als.wikipedia.org15:44, 1 февруари 2012создадена со најавување(?)28autoreview
alt.wikipedia.org15:22, 14 јуни 2021создадена со најавување(?)1
am.wikipedia.org09:08, 4 септември 2016создадена со најавување(?)27
am.wiktionary.org08:33, 30 август 2020создадена со најавување(?)4
ang.wikipedia.org11:58, 16 март 2016создадена со најавување(?)68
ang.wikibooks.org09:46, 11 мај 2020создадена со најавување(?)0
ang.wiktionary.org12:20, 5 април 2023создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org08:25, 12 февруари 2016создадена со најавување(?)131
an.wiktionary.org15:29, 13 март 2016создадена со најавување(?)11
arc.wikipedia.org10:56, 19 август 2016создадена со најавување(?)2
ar.wikipedia.org05:19, 27 февруари 2012создадена со најавување(?)3
ar.wikibooks.org21:46, 12 декември 2017создадена со најавување(?)4
ar.wikinews.org18:40, 1 септември 2017создадена со најавување(?)2
ar.wikiquote.org21:48, 12 декември 2017создадена со најавување(?)2
ar.wikisource.org21:49, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
ar.wikiversity.org04:45, 17 јануари 2020создадена со најавување(?)3
ar.wiktionary.org06:39, 28 декември 2016создадена со најавување(?)2
ary.wikipedia.org10:24, 14 април 2022создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org09:12, 21 август 2016создадена со најавување(?)2
ast.wikipedia.org15:39, 16 декември 2015создадена со најавување(?)141
ast.wiktionary.org15:29, 13 март 2016создадена со најавување(?)6
as.wikipedia.org18:07, 17 август 2016создадена со најавување(?)7
as.wikisource.org04:47, 30 јуни 2019создадена со најавување(?)0
atj.wikipedia.org05:08, 21 март 2018создадена со најавување(?)11
av.wikipedia.org17:35, 18 март 2016создадена со најавување(?)14
awa.wikipedia.org11:55, 9 април 2022создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org22:03, 14 април 2016создадена со најавување(?)245
azb.wikipedia.org12:22, 20 август 2016создадена со најавување(?)3
az.wikipedia.org08:52, 23 февруари 2016создадена со најавување(?)23
az.wikibooks.org22:20, 12 декември 2017создадена со најавување(?)10
az.wikiquote.org22:21, 12 декември 2017создадена со најавување(?)8
az.wikisource.org22:21, 12 декември 2017создадена со најавување(?)7
az.wiktionary.org11:00, 11 јануари 2017создадена со најавување(?)7
ban.wikipedia.org15:28, 14 јуни 2021создадена со најавување(?)7
bar.wikipedia.org15:54, 17 март 2016создадена со најавување(?)17
bat-smg.wikipedia.org09:55, 24 март 2016создадена со најавување(?)31
ba.wikipedia.org21:12, 5 февруари 2015создадена со најавување(?)7
ba.wikibooks.org01:42, 1 декември 2022создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org19:36, 21 април 2016создадена со најавување(?)1.151
bcl.wiktionary.org04:53, 18 јануари 2021создадена со најавување(?)2
bd.wikimedia.org05:04, 7 април 2023создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org09:21, 4 септември 2016создадена со најавување(?)7
be.wikipedia.org09:49, 8 јуни 2012создадена со најавување(?)16
be.wikibooks.org21:28, 28 август 2020создадена со најавување(?)3
be.wikiquote.org22:51, 12 декември 2017создадена со најавување(?)5
be.wikisource.org09:14, 30 декември 2016создадена со најавување(?)3
be.wiktionary.org18:30, 13 јануари 2017создадена со најавување(?)3
bg.wikipedia.org17:23, 4 мај 2012создадена со најавување(?)8
bg.wikibooks.org15:20, 9 септември 2020создадена со најавување(?)2
bg.wikinews.org02:27, 14 ноември 2017создадена со најавување(?)2
bg.wikiquote.org22:52, 12 декември 2017создадена со најавување(?)11
bg.wikisource.org11:48, 6 јуни 2019создадена со најавување(?)0
bg.wiktionary.org07:49, 27 август 2021создадена со најавување(?)2
bh.wikipedia.org17:43, 18 март 2016создадена со најавување(?)2
bi.wikipedia.org12:18, 22 март 2016создадена со најавување(?)148
bjn.wikipedia.org22:07, 9 април 2016создадена со најавување(?)151
bm.wikipedia.org16:04, 27 јули 2016создадена со најавување(?)141
bn.wikipedia.org09:40, 17 август 2016создадена со најавување(?)2
bn.wikibooks.org13:26, 9 август 2021создадена со најавување(?)1
bn.wikiquote.org08:56, 3 ноември 2022создадена со најавување(?)0
bn.wikisource.org23:27, 9 февруари 2018создадена со најавување(?)2
bn.wikivoyage.org12:15, 18 август 2021создадена со најавување(?)2
bn.wiktionary.org11:15, 5 октомври 2021создадена со најавување(?)1
bo.wikipedia.org17:37, 17 август 2016создадена со најавување(?)5
bpy.wikipedia.org09:39, 17 август 2016создадена со најавување(?)7
br.wikipedia.org06:25, 18 март 2016создадена со најавување(?)42
br.wikimedia.org10:16, 7 мај 2013создадена со најавување(?)0
br.wikiquote.org23:32, 12 декември 2017создадена со најавување(?)12
br.wikisource.org10:04, 14 јуни 2019создадена со најавување(?)0
br.wiktionary.org11:02, 11 јануари 2017создадена со најавување(?)2
bs.wikipedia.org17:02, 30 мај 2012создадена со најавување(?)20
bs.wikibooks.org06:56, 18 јуни 2018создадена со најавување(?)2
bs.wikinews.org02:26, 14 ноември 2017создадена со најавување(?)2
bs.wikiquote.org23:36, 12 декември 2017создадена со најавување(?)25
bs.wikisource.org07:09, 13 јуни 2019создадена со најавување(?)2
bs.wiktionary.org05:54, 4 февруари 2020создадена со најавување(?)3
bug.wikipedia.org10:32, 21 август 2016создадена со најавување(?)149
bxr.wikipedia.org19:09, 13 август 2016создадена со најавување(?)3
ca.wikipedia.org18:49, 27 јули 2015создадена со најавување(?)123
ca.wikibooks.org07:01, 11 април 2018создадена со најавување(?)17
ca.wikinews.org18:53, 18 март 2016создадена со најавување(?)28
ca.wikiquote.org16:44, 12 март 2016создадена со најавување(?)6
ca.wikisource.org23:46, 12 декември 2017создадена со најавување(?)2
ca.wiktionary.org02:01, 13 март 2016создадена со најавување(?)5
cbk-zam.wikipedia.org07:43, 23 март 2016создадена со најавување(?)1.194
cdo.wikipedia.org04:28, 1 март 2014создадена со најавување(?)23
ceb.wikipedia.org16:03, 11 март 2016создадена со најавување(?)747
ce.wikipedia.org18:24, 4 септември 2016создадена со најавување(?)10
chr.wikipedia.org07:25, 8 август 2016создадена со најавување(?)19
chr.wiktionary.org12:11, 28 декември 2016создадена со најавување(?)6
ch.wikipedia.org21:56, 15 септември 2015создадена со најавување(?)66
chy.wikipedia.org07:11, 28 март 2016создадена со најавување(?)64
ckb.wikipedia.org09:04, 21 август 2016создадена со најавување(?)3
ckb.wiktionary.org07:02, 30 март 2023создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org14:33, 24 септември 2011создадена со најавување(?)416
co.wikipedia.org07:18, 10 март 2016создадена со најавување(?)330
co.wikibooks.org02:44, 28 февруари 2020создадена со најавување(?)0
co.wiktionary.org15:31, 13 март 2016создадена со најавување(?)12
crh.wikipedia.org07:33, 24 март 2016создадена со најавување(?)53
cr.wikipedia.org05:57, 21 април 2016создадена со најавување(?)27
csb.wikipedia.org06:34, 21 април 2016создадена со најавување(?)54
csb.wiktionary.org08:23, 13 јануари 2018создадена со најавување(?)3
cs.wikipedia.org01:14, 4 август 2014создадена со најавување(?)17
cs.wikibooks.org00:43, 13 декември 2017создадена со најавување(?)3
cs.wikinews.org11:08, 6 мај 2017создадена со најавување(?)2
cs.wikiquote.org16:00, 10 декември 2016создадена со најавување(?)5
cs.wikisource.org00:49, 13 декември 2017создадена со најавување(?)2
cs.wikiversity.org00:50, 13 декември 2017создадена со најавување(?)7
cs.wiktionary.org08:15, 14 март 2016создадена со најавување(?)2
cu.wikipedia.org11:20, 9 август 2016создадена со најавување(?)19
cv.wikipedia.org15:43, 17 септември 2016создадена со најавување(?)6
cv.wikibooks.org07:13, 18 јуни 2018создадена со најавување(?)2
cy.wikipedia.org16:41, 7 јануари 2015создадена со најавување(?)15
cy.wikibooks.org11:13, 10 април 2018создадена со најавување(?)1
cy.wikiquote.org00:59, 13 декември 2017создадена со најавување(?)7
cy.wikisource.org09:07, 14 јуни 2018создадена со најавување(?)2
cy.wiktionary.org06:05, 28 декември 2016создадена со најавување(?)3
dag.wikipedia.org09:54, 18 август 2021создадена со најавување(?)2
da.wikipedia.org09:29, 22 јули 2012создадена со најавување(?)11
da.wikibooks.org07:13, 18 јуни 2018создадена со најавување(?)8
da.wikiquote.org11:56, 18 март 2016создадена со најавување(?)4
da.wikisource.org01:10, 13 декември 2017создадена со најавување(?)2
da.wiktionary.org06:44, 28 декември 2016создадена со најавување(?)2
de.wikipedia.org09:36, 6 март 2013создадена со најавување(?)17
de.wikibooks.org08:26, 16 април 2018создадена со најавување(?)2
de.wikinews.org09:19, 6 март 2017создадена со најавување(?)2
de.wikiquote.org05:35, 13 февруари 2017создадена со најавување(?)8
de.wikisource.org15:30, 19 февруари 2014создадена со најавување(?)1
de.wikiversity.org00:29, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)2
de.wikivoyage.org17:17, 27 јуни 2015создадена со најавување(?)6
de.wiktionary.org12:31, 9 февруари 2015создадена со најавување(?)12
din.wikipedia.org07:17, 2 март 2018создадена со најавување(?)44
diq.wikipedia.org15:04, 22 март 2016создадена со најавување(?)113
dk.wikimedia.org09:17, 10 август 2021создадена со најавување(?)3
dsb.wikipedia.org23:27, 9 април 2016создадена со најавување(?)143
dty.wikipedia.org20:06, 26 мај 2017создадена со најавување(?)2
dv.wikipedia.org07:05, 12 септември 2015создадена со најавување(?)3
dz.wikipedia.org22:39, 25 април 2016создадена со најавување(?)5
ee.wikipedia.org06:21, 27 март 2016создадена со најавување(?)127
el.wikipedia.org08:52, 13 јули 2014создадена со најавување(?)7
el.wikibooks.org06:17, 18 април 2018создадена со најавување(?)2
el.wikinews.org09:29, 24 јули 2017создадена со најавување(?)1
el.wikiquote.org15:16, 8 јануари 2017создадена со најавување(?)7
el.wikisource.org02:08, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
el.wikiversity.org03:26, 16 јуни 2018создадена со најавување(?)3
el.wikivoyage.org16:30, 17 септември 2016создадена со најавување(?)5
el.wiktionary.org10:04, 29 декември 2016создадена со најавување(?)9
eml.wikipedia.org12:05, 16 март 2016создадена со најавување(?)169
en.wikipedia.org16:57, 23 септември 2011создадена со најавување(?)1.315extendedconfirmed, rollbacker
en.wikibooks.org16:19, 23 јуни 2015создадена со најавување(?)41autoreview
en.wikinews.org18:31, 29 мај 2012создадена со најавување(?)43
en.wikiquote.org18:31, 29 мај 2012создадена со најавување(?)24
en.wikisource.org17:05, 23 септември 2011создадена со најавување(?)2
en.wikiversity.org18:31, 29 мај 2012создадена со најавување(?)3
en.wikivoyage.org23:44, 5 мај 2013создадена со најавување(?)157autopatrolled
en.wiktionary.org07:20, 20 јануари 2012создадена со најавување(?)65
eo.wikipedia.org09:54, 13 мај 2012создадена со најавување(?)58
eo.wikibooks.org17:24, 1 август 2022создадена со најавување(?)0
eo.wikinews.org07:14, 17 јануари 2017создадена со најавување(?)1
eo.wikiquote.org15:52, 16 ноември 2017создадена со најавување(?)3
eo.wikisource.org01:00, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)1
eo.wikivoyage.org05:18, 12 април 2021создадена со најавување(?)5
eo.wiktionary.org02:42, 21 март 2016создадена со најавување(?)3
es.wikipedia.org08:28, 1 октомври 2011создадена со најавување(?)3.401rollbacker
es.wikibooks.org07:00, 11 април 2018создадена со најавување(?)123
es.wikinews.org18:49, 18 март 2016создадена со најавување(?)128
es.wikiquote.org16:43, 12 март 2016создадена со најавување(?)49
es.wikisource.org09:36, 10 февруари 2017создадена со најавување(?)25
es.wikiversity.org03:13, 13 декември 2017создадена со најавување(?)133
es.wikivoyage.org05:47, 14 февруари 2016создадена со најавување(?)178
es.wiktionary.org18:43, 11 мај 2012создадена со најавување(?)168
et.wikipedia.org17:48, 18 септември 2012создадена со најавување(?)21
et.wikibooks.org07:23, 2 март 2018создадена со најавување(?)2
ee.wikimedia.org07:44, 15 август 2018создадена со најавување(?)0
et.wikiquote.org11:25, 25 мај 2018создадена со најавување(?)3
et.wikisource.org03:31, 13 декември 2017создадена со најавување(?)2
et.wiktionary.org02:43, 28 декември 2016создадена со најавување(?)23
eu.wikipedia.org09:05, 6 септември 2012создадена со најавување(?)17
eu.wikibooks.org18:41, 1 март 2018создадена со најавување(?)3
eu.wikiquote.org03:38, 13 декември 2017создадена со најавување(?)3
eu.wikisource.org09:01, 14 јуни 2018создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org18:33, 13 јануари 2017создадена со најавување(?)7
ext.wikipedia.org05:40, 13 март 2016создадена со најавување(?)172
fa.wikipedia.org17:10, 7 септември 2013создадена со најавување(?)1
fa.wikibooks.org06:24, 18 јуни 2018создадена со најавување(?)2
fa.wikinews.org03:42, 13 декември 2017создадена со најавување(?)4
fa.wikiquote.org03:44, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
fa.wikivoyage.org12:08, 28 декември 2016создадена со најавување(?)3
fa.wiktionary.org21:05, 25 август 2020создадена со најавување(?)3
ff.wikipedia.org08:17, 25 јули 2016создадена со најавување(?)122
fiu-vro.wikipedia.org12:46, 13 март 2016создадена со најавување(?)56
fi.wikipedia.org04:24, 29 јануари 2012создадена со најавување(?)13
fi.wikibooks.org03:50, 13 декември 2017создадена со најавување(?)7
fi.wikinews.org03:51, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
fi.wikiquote.org15:42, 13 март 2016создадена со најавување(?)4
fi.wikisource.org01:51, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)2
fi.wikiversity.org04:32, 15 јуни 2018создадена со најавување(?)2
fi.wikivoyage.org09:25, 19 декември 2016создадена со најавување(?)11
fi.wiktionary.org15:30, 13 март 2016создадена со најавување(?)7
fj.wikipedia.org02:41, 14 март 2016создадена со најавување(?)185
fj.wiktionary.org16:22, 16 јануари 2017создадена со најавување(?)3
foundation.wikimedia.org12:14, 19 јануари 2022создадена со најавување(?)1
fo.wikipedia.org17:44, 18 март 2016создадена со најавување(?)25
fo.wikisource.org09:01, 14 јуни 2018создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org15:10, 13 март 2016создадена со најавување(?)187
frr.wikipedia.org12:15, 3 март 2016создадена со најавување(?)149
fr.wikipedia.org10:21, 24 октомври 2011создадена со најавување(?)490
fr.wikibooks.org07:00, 11 април 2018создадена со најавување(?)3
fr.wikinews.org05:45, 10 ноември 2016создадена со најавување(?)23
fr.wikiquote.org14:01, 27 јули 2014создадена со најавување(?)6
fr.wikisource.org19:18, 7 мај 2013создадена со најавување(?)0
fr.wikiversity.org13:16, 11 јуни 2018создадена со најавување(?)5
fr.wikivoyage.org09:38, 23 февруари 2016создадена со најавување(?)15
fr.wiktionary.org19:26, 10 август 2013создадена со најавување(?)20
fur.wikipedia.org12:06, 16 март 2016создадена со најавување(?)143
fy.wikipedia.org10:55, 17 март 2016создадена со најавување(?)16
fy.wikibooks.org07:22, 18 јуни 2018создадена со најавување(?)2
fy.wiktionary.org03:15, 4 јануари 2018создадена со најавување(?)3
gag.wikipedia.org07:33, 24 март 2016создадена со најавување(?)63
gan.wikipedia.org04:28, 13 декември 2017создадена со најавување(?)5
ga.wikipedia.org12:12, 18 мај 2012создадена со најавување(?)106
ga.wikibooks.org07:29, 20 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ga.wiktionary.org08:09, 19 март 2016создадена со најавување(?)2
gcr.wikipedia.org14:34, 6 октомври 2022создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org13:32, 30 март 2016создадена со најавување(?)42
gd.wiktionary.org10:43, 2 март 2018создадена со најавување(?)2
glk.wikipedia.org04:39, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org10:40, 26 мај 2012создадена со најавување(?)133
gl.wikibooks.org18:24, 20 март 2016создадена со најавување(?)26
gl.wikiquote.org17:02, 12 март 2016создадена со најавување(?)6
gl.wikisource.org22:31, 2 април 2018создадена со најавување(?)2
gl.wiktionary.org08:23, 23 февруари 2016создадена со најавување(?)11
gn.wikipedia.org03:34, 18 март 2016создадена со најавување(?)115
gn.wiktionary.org06:37, 16 март 2022создадена со најавување(?)3
gom.wikipedia.org19:26, 13 август 2016создадена со најавување(?)354
gom.wiktionary.org14:26, 15 ноември 2020создадена со најавување(?)3
gor.wikipedia.org09:03, 13 јули 2019создадена со најавување(?)3
got.wikipedia.org07:09, 10 август 2016создадена со најавување(?)2
gu.wikipedia.org06:00, 22 декември 2017создадена со најавување(?)0
gu.wikiquote.org05:55, 22 декември 2017создадена со најавување(?)1
gu.wikisource.org15:22, 23 декември 2021создадена со најавување(?)0
gu.wiktionary.org10:43, 2 март 2018создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org08:09, 19 март 2016создадена со најавување(?)115
gv.wiktionary.org22:54, 6 декември 2022создадена со најавување(?)1
hak.wikipedia.org13:57, 13 август 2016создадена со најавување(?)14
ha.wikipedia.org06:02, 19 август 2016создадена со најавување(?)141
ha.wiktionary.org19:28, 9 август 2021создадена со најавување(?)8
haw.wikipedia.org17:28, 13 август 2016создадена со најавување(?)63
he.wikipedia.org02:41, 19 мај 2012создадена со најавување(?)0
he.wikibooks.org05:14, 13 декември 2017создадена со најавување(?)5
he.wikinews.org11:27, 27 април 2023создадена со најавување(?)0
he.wikiquote.org02:40, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
he.wikisource.org05:17, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
he.wikivoyage.org16:34, 17 септември 2016создадена со најавување(?)1
he.wiktionary.org09:33, 25 февруари 2022создадена со најавување(?)1
hif.wikipedia.org15:45, 1 февруари 2012создадена со најавување(?)122
hif.wiktionary.org10:44, 2 март 2018создадена со најавување(?)3
hi.wikipedia.org11:45, 16 јануари 2012создадена со најавување(?)13
hi.wikibooks.org04:51, 29 декември 2019создадена со најавување(?)1
hi.wikiquote.org10:46, 2 март 2018создадена со најавување(?)2
hi.wikiversity.org03:09, 18 септември 2019создадена со најавување(?)2
hi.wikivoyage.org05:50, 13 декември 2017создадена со најавување(?)3
hi.wiktionary.org10:43, 11 јануари 2017создадена со најавување(?)9
hr.wikipedia.org16:30, 16 март 2016создадена со најавување(?)30
hr.wikibooks.org21:23, 9 септември 2020создадена со најавување(?)1
hr.wikiquote.org05:54, 13 декември 2017создадена со најавување(?)3
hr.wikisource.org07:57, 17 февруари 2014создадена со најавување(?)1
hr.wiktionary.org06:57, 14 јануари 2017создадена со најавување(?)6
hsb.wikipedia.org22:27, 11 април 2016создадена со најавување(?)22
hsb.wiktionary.org20:46, 1 септември 2020создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org17:28, 21 март 2016создадена со најавување(?)1.098
hu.wikipedia.org11:54, 28 јуни 2012создадена со најавување(?)21
hu.wikibooks.org06:25, 18 јуни 2018создадена со најавување(?)8
hu.wikiquote.org17:03, 12 март 2016создадена со најавување(?)6
hu.wikisource.org03:25, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)5
hu.wiktionary.org15:31, 13 март 2016создадена со најавување(?)28
hy.wikipedia.org05:24, 16 август 2012создадена со најавување(?)14
hy.wikiquote.org06:23, 13 декември 2017создадена со најавување(?)12
hy.wikisource.org06:24, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
hy.wiktionary.org00:36, 17 февруари 2022создадена со најавување(?)1
hyw.wikipedia.org04:27, 1 јуни 2019создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org10:28, 8 септември 2015создадена со најавување(?)14
ia.wikibooks.org07:28, 18 јуни 2018создадена со најавување(?)2
ia.wiktionary.org05:14, 1 април 2016создадена со најавување(?)2
id.wikipedia.org17:02, 30 мај 2012создадена со најавување(?)126autoreview
id.wikibooks.org14:15, 14 март 2018создадена со најавување(?)18
id.wikiquote.org14:15, 14 март 2018создадена со најавување(?)10
id.wikisource.org03:37, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)4
id.wiktionary.org07:14, 28 декември 2016создадена со најавување(?)4
ie.wikipedia.org14:16, 17 март 2016создадена со најавување(?)60
ie.wiktionary.org08:48, 8 декември 2022создадена со најавување(?)1
ig.wikipedia.org19:31, 13 август 2016создадена со најавување(?)308
ik.wikipedia.org13:00, 27 јули 2016создадена со најавување(?)89
ilo.wikipedia.org06:20, 19 март 2016создадена со најавување(?)28
incubator.wikimedia.org08:58, 19 октомври 2011создадена со најавување(?)2
io.wikipedia.org06:09, 18 март 2016создадена со најавување(?)35
io.wiktionary.org14:14, 16 март 2016создадена со најавување(?)6
is.wikipedia.org20:53, 21 август 2015создадена со најавување(?)38
is.wikibooks.org21:26, 29 август 2020создадена со најавување(?)2
is.wikiquote.org06:49, 13 декември 2017создадена со најавување(?)3
is.wikisource.org04:51, 21 јуни 2018создадена со најавување(?)0
is.wiktionary.org06:33, 28 декември 2016создадена со најавување(?)5
it.wikipedia.org17:05, 23 септември 2011создадена со најавување(?)2.619rollbacker
it.wikibooks.org06:54, 13 декември 2017создадена со најавување(?)16
it.wikinews.org18:49, 18 март 2016создадена со најавување(?)58
it.wikiquote.org16:30, 24 ноември 2013создадена со најавување(?)20
it.wikisource.org16:00, 21 јануари 2017создадена со најавување(?)2
it.wikiversity.org22:10, 29 април 2017создадена со најавување(?)45
it.wikivoyage.org09:33, 23 февруари 2016создадена со најавување(?)62
it.wiktionary.org10:35, 20 јануари 2012создадена со најавување(?)82
iu.wikipedia.org16:58, 10 август 2016создадена со најавување(?)39
iu.wiktionary.org13:42, 12 јануари 2018создадена со најавување(?)2
jam.wikipedia.org09:18, 19 јули 2016создадена со најавување(?)328
ja.wikipedia.org04:32, 29 јануари 2012создадена со најавување(?)73
ja.wikibooks.org07:21, 13 декември 2017создадена со најавување(?)2
ja.wikinews.org02:32, 14 ноември 2017создадена со најавување(?)3
ja.wikiquote.org07:22, 13 декември 2017создадена со најавување(?)1
ja.wikisource.org07:23, 13 декември 2017создадена со најавување(?)1
ja.wikiversity.org07:23, 13 декември 2017создадена со најавување(?)5
ja.wikivoyage.org04:27, 8 март 2022создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org07:09, 28 декември 2016создадена со најавување(?)3
jbo.wikipedia.org06:57, 21 април 2016создадена со најавување(?)69
jbo.wiktionary.org08:18, 1 септември 2019создадена со најавување(?)3
jv.wikipedia.org08:48, 7 април 2016создадена со најавување(?)37
jv.wiktionary.org06:33, 6 јануари 2022создадена со најавување(?)1
kaa.wikipedia.org15:20, 5 јули 2016создадена со најавување(?)148
kab.wikipedia.org14:45, 20 март 2016создадена со најавување(?)172
ka.wikipedia.org18:01, 9 октомври 2011создадена со најавување(?)6
ka.wikiquote.org07:33, 13 декември 2017создадена со најавување(?)2
ka.wiktionary.org12:14, 11 јануари 2017создадена со најавување(?)2
kbd.wikipedia.org19:40, 13 август 2016создадена со најавување(?)13
kbp.wikipedia.org23:57, 2 јули 2017создадена со најавување(?)131
kg.wikipedia.org07:27, 4 април 2016создадена со најавување(?)295
ki.wikipedia.org19:41, 13 август 2016создадена со најавување(?)132
kk.wikipedia.org22:09, 9 април 2016создадена со најавување(?)30
kk.wikibooks.org07:29, 18 јуни 2018создадена со најавување(?)13
kk.wiktionary.org10:55, 10 декември 2022создадена со најавување(?)5
kl.wikipedia.org10:56, 17 март 2016создадена со најавување(?)106
kl.wiktionary.org20:46, 1 септември 2020создадена со најавување(?)3
km.wikipedia.org19:36, 13 август 2016создадена со најавување(?)19
km.wikibooks.org06:36, 27 март 2021создадена со најавување(?)0
km.wiktionary.org05:25, 13 јануари 2017создадена со најавување(?)2
kn.wikipedia.org04:00, 15 август 2016создадена со најавување(?)2
kn.wikiquote.org15:57, 28 септември 2020создадена со најавување(?)0
kn.wikisource.org14:52, 27 јануари 2022создадена со најавување(?)2
kn.wiktionary.org18:35, 13 јануари 2017создадена со најавување(?)2
koi.wikipedia.org19:34, 13 август 2016создадена со најавување(?)27
ko.wikipedia.org04:35, 29 јануари 2012создадена со најавување(?)113
ko.wikibooks.org08:25, 13 декември 2017создадена со најавување(?)1
ko.wikinews.org04:49, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
ko.wikiquote.org08:26, 13 декември 2017создадена со најавување(?)7
ko.wikisource.org08:27, 13 декември 2017создадена со најавување(?)5
ko.wikiversity.org08:27, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ko.wiktionary.org02:49, 28 декември 2016создадена со најавување(?)11
krc.wikipedia.org08:48, 23 јули 2016создадена со најавување(?)35
ksh.wikipedia.org11:36, 18 април 2016создадена со најавување(?)32
ks.wikipedia.org04:50, 14 август 2016создадена со најавување(?)0
ks.wiktionary.org11:40, 10 декември 2022создадена со најавување(?)1
ku.wikipedia.org14:15, 17 март 2016создадена со најавување(?)109
ku.wikibooks.org15:22, 30 април 2023создадена со најавување(?)0
ku.wikiquote.org08:33, 13 декември 2017создадена со најавување(?)17
ku.wiktionary.org12:17, 28 декември 2016создадена со најавување(?)3
kv.wikipedia.org02:18, 20 март 2016создадена со најавување(?)3
kw.wikipedia.org23:26, 9 април 2016создадена со најавување(?)124
kw.wiktionary.org08:11, 1 септември 2019создадена со најавување(?)4
ky.wikipedia.org11:50, 9 март 2016создадена со најавување(?)172
ky.wikibooks.org11:47, 6 јуни 2019создадена со најавување(?)6
ky.wiktionary.org07:09, 14 јануари 2017создадена со најавување(?)2
lad.wikipedia.org16:05, 11 март 2016создадена со најавување(?)170
la.wikipedia.org07:25, 4 мај 2012создадена со најавување(?)46
la.wikibooks.org15:22, 9 септември 2020создадена со најавување(?)0
la.wikiquote.org11:54, 9 јануари 2017создадена со најавување(?)4
la.wikisource.org10:46, 22 ноември 2017создадена со најавување(?)0
la.wiktionary.org03:17, 28 декември 2016создадена со најавување(?)11
lbe.wikipedia.org06:50, 19 август 2016создадена со најавување(?)3
lb.wikipedia.org06:32, 3 април 2016создадена со најавување(?)19
lb.wiktionary.org12:41, 19 септември 2021создадена со најавување(?)1
lez.wikipedia.org19:45, 13 август 2016создадена со најавување(?)2
lfn.wikipedia.org03:26, 25 мај 2019создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org11:46, 15 јуни 2016создадена со најавување(?)132
lij.wikipedia.org07:59, 10 март 2016создадена со најавување(?)192
li.wikipedia.org05:28, 1 април 2016создадена со најавување(?)18
li.wikinews.org08:41, 22 ноември 2018создадена со најавување(?)2
li.wikiquote.org08:55, 13 декември 2017создадена со најавување(?)3
li.wikisource.org09:08, 14 јуни 2018создадена со најавување(?)1
li.wiktionary.org06:30, 28 декември 2016создадена со најавување(?)4
lld.wikipedia.org16:03, 23 јули 2021создадена со најавување(?)1
lmo.wikipedia.org22:31, 17 јануари 2016создадена со најавување(?)15
ln.wikipedia.org14:17, 17 март 2016создадена со најавување(?)158
ln.wiktionary.org15:34, 11 април 2023создадена со најавување(?)1
login.wikimedia.org10:32, 19 јули 2013создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org04:36, 10 август 2016создадена со најавување(?)21
lo.wiktionary.org18:39, 13 јануари 2017создадена со најавување(?)3
lrc.wikipedia.org09:02, 13 декември 2017создадена со најавување(?)1
ltg.wikipedia.org09:55, 24 март 2016создадена со најавување(?)65
lt.wikipedia.org13:17, 20 мај 2012создадена со најавување(?)33
lt.wikibooks.org21:59, 13 ноември 2019создадена со најавување(?)1
lt.wikiquote.org09:10, 13 декември 2017создадена со најавување(?)7
lt.wikisource.org03:55, 26 ноември 2018создадена со најавување(?)3
lt.wiktionary.org12:13, 28 декември 2016создадена со најавување(?)6
lv.wikipedia.org18:31, 17 јуни 2013создадена со најавување(?)18
lv.wiktionary.org15:34, 11 април 2023создадена со најавување(?)0
mad.wikipedia.org12:43, 9 март 2022создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org09:13, 30 декември 2016создадена со најавување(?)4
map-bms.wikipedia.org09:06, 31 март 2016создадена со најавување(?)54
mdf.wikipedia.org11:38, 18 август 2016создадена со најавување(?)14
www.mediawiki.org17:05, 23 септември 2011создадена со најавување(?)2
meta.wikimedia.org17:05, 23 септември 2011создадена со најавување(?)856autopatrolled
mg.wikipedia.org16:51, 20 април 2016создадена со најавување(?)29
mg.wikibooks.org15:49, 3 јуни 2018создадена со најавување(?)2
mg.wiktionary.org10:16, 20 јануари 2012создадена со најавување(?)6
mhr.wikipedia.org19:47, 13 август 2016создадена со најавување(?)12
min.wikipedia.org08:50, 7 април 2016создадена со најавување(?)9
min.wiktionary.org14:59, 13 март 2020создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org16:08, 29 март 2016создадена со најавување(?)65
mi.wiktionary.org06:04, 23 април 2019создадена со најавување(?)4
mk.wikipedia.org11:55, 16 септември 2015создадена со најавување(?)15
mk.wikibooks.org21:29, 29 август 2020создадена со најавување(?)0
mk.wikisource.org12:29, 6 јуни 2019создадена со најавување(?)1
mk.wiktionary.org02:27, 20 февруари 2022создадена со најавување(?)4
ml.wikipedia.org06:43, 7 август 2016создадена со најавување(?)6
ml.wikibooks.org08:07, 30 август 2019создадена со најавување(?)4
ml.wikiquote.org10:52, 13 декември 2017создадена со најавување(?)4
ml.wiktionary.org18:50, 13 јануари 2017создадена со најавување(?)3
mn.wikipedia.org22:46, 15 април 2016создадена со најавување(?)12
mn.wiktionary.org19:01, 13 јануари 2017создадена со најавување(?)4
mnw.wiktionary.org08:00, 18 август 2021создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org10:31, 18 септември 2016создадена со најавување(?)27
mr.wikipedia.org11:14, 9 септември 2016создадена со најавување(?)4
mr.wikiquote.org15:54, 28 септември 2020создадена со најавување(?)3
ms.wikipedia.org11:44, 9 јули 2015создадена со најавување(?)59
ms.wiktionary.org05:06, 5 јануари 2020создадена со најавување(?)2
mt.wikipedia.org05:27, 12 март 2016создадена со најавување(?)105
mwl.wikipedia.org18:49, 16 март 2016создадена со најавување(?)274
myv.wikipedia.org13:02, 20 август 2016создадена со најавување(?)3
my.wikipedia.org15:58, 18 јануари 2012создадена со најавување(?)3
mzn.wikipedia.org09:47, 18 септември 2016создадена со најавување(?)0
nah.wikipedia.org02:37, 18 мај 2012создадена со најавување(?)75
nah.wiktionary.org04:47, 21 јуни 2018создадена со најавување(?)3
nap.wikipedia.org11:13, 20 февруари 2016создадена со најавување(?)154
nap.wikisource.org04:23, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org15:45, 17 март 2016создадена со најавување(?)162
na.wiktionary.org10:44, 23 август 2021создадена со најавување(?)1
nds-nl.wikipedia.org16:28, 5 август 2013создадена со најавување(?)27
nds.wikipedia.org16:12, 24 март 2016создадена со најавување(?)14
ne.wikipedia.org03:02, 8 април 2012создадена со најавување(?)20
ne.wikibooks.org06:24, 18 јуни 2018создадена со најавување(?)3
ne.wiktionary.org07:37, 2 март 2018создадена со најавување(?)2
new.wikipedia.org17:42, 25 март 2016создадена со најавување(?)13
nl.wikipedia.org04:29, 29 јануари 2012создадена со најавување(?)65
nl.wikibooks.org06:50, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
nl.wikinews.org14:15, 15 јули 2017создадена со најавување(?)4
nl.wikiquote.org15:43, 13 март 2016создадена со најавување(?)5
nl.wikisource.org06:52, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)2
nl.wikivoyage.org10:08, 26 февруари 2016создадена со најавување(?)15
nl.wiktionary.org08:54, 18 март 2016создадена со најавување(?)5
nn.wikipedia.org14:49, 9 декември 2013создадена со најавување(?)20
nn.wikiquote.org11:48, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
nov.wikipedia.org19:57, 13 август 2016создадена со најавување(?)182
no.wikipedia.org06:59, 30 јануари 2012создадена со најавување(?)70
no.wikibooks.org14:31, 6 април 2023создадена со најавување(?)0
no.wikinews.org11:53, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
no.wikiquote.org11:54, 13 декември 2017создадена со најавување(?)2
no.wikisource.org09:09, 14 јуни 2018создадена со најавување(?)0
no.wiktionary.org02:53, 28 декември 2016создадена со најавување(?)16
nqo.wikipedia.org18:09, 7 јануари 2022создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org15:14, 13 март 2016создадена со најавување(?)143
nso.wikipedia.org16:33, 3 август 2016создадена со најавување(?)122
nv.wikipedia.org08:38, 16 април 2016создадена со најавување(?)7
nyc.wikimedia.org05:07, 7 април 2023создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org17:53, 18 јули 2016создадена со најавување(?)172
oc.wikipedia.org09:50, 12 јануари 2013создадена со најавување(?)37
oc.wikibooks.org04:19, 15 јуни 2018создадена со најавување(?)2
oc.wiktionary.org15:32, 13 март 2016создадена со најавување(?)2
olo.wikipedia.org12:05, 13 декември 2017создадена со најавување(?)27
om.wikipedia.org15:53, 7 август 2016создадена со најавување(?)184
om.wiktionary.org10:27, 13 јули 2017создадена со најавување(?)8
or.wikipedia.org19:20, 4 септември 2016создадена со најавување(?)2
or.wikisource.org19:05, 5 април 2018создадена со најавување(?)4
os.wikipedia.org18:33, 24 август 2016создадена со најавување(?)11
outreach.wikimedia.org11:23, 20 август 2021создадена со најавување(?)0
pag.wikipedia.org12:38, 30 март 2016создадена со најавување(?)516
pam.wikipedia.org22:12, 12 април 2016создадена со најавување(?)1.088
pap.wikipedia.org16:40, 19 март 2016создадена со најавување(?)1.125
pa.wikipedia.org19:38, 15 септември 2016создадена со најавување(?)2
pa.wikibooks.org07:05, 6 октомври 2020создадена со најавување(?)0
pa.wikisource.org20:06, 26 мај 2017создадена со најавување(?)0
pa.wiktionary.org07:42, 9 август 2021создадена со најавување(?)1
pcd.wikipedia.org02:59, 9 март 2016создадена со најавување(?)143
pdc.wikipedia.org18:27, 16 март 2016создадена со најавување(?)54
pfl.wikipedia.org11:34, 18 април 2016создадена со најавување(?)13
pih.wikipedia.org04:22, 10 август 2016создадена со најавување(?)120
pi.wikipedia.org20:03, 13 август 2016создадена со најавување(?)1
pl.wikipedia.org10:01, 28 декември 2011создадена со најавување(?)70
pl.wikibooks.org12:36, 13 декември 2017создадена со најавување(?)2
pl.wikinews.org13:16, 29 јули 2017создадена со најавување(?)0
pl.wikiquote.org14:39, 11 јануари 2017создадена со најавување(?)6
pl.wikisource.org13:45, 24 јануари 2017создадена со најавување(?)0
pl.wikivoyage.org07:59, 17 март 2016создадена со најавување(?)12
pl.wiktionary.org02:47, 28 декември 2016создадена со најавување(?)27
pms.wikipedia.org10:38, 31 јануари 2016создадена со најавување(?)31
pms.wikisource.org05:56, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)2
pnb.wikipedia.org03:03, 8 април 2012создадена со најавување(?)1
pnt.wikipedia.org07:33, 10 август 2016создадена со најавување(?)3
ps.wikipedia.org08:34, 18 септември 2016создадена со најавување(?)2
ps.wiktionary.org16:39, 18 септември 2020создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org07:30, 21 септември 2011нова сметка(?)64.844sysop
pt.wikibooks.org17:55, 30 септември 2011создадена со најавување(?)933editor
pt.wikimedia.org03:25, 17 јули 2018создадена со најавување(?)3
pt.wikinews.org03:05, 26 ноември 2014создадена со најавување(?)21.733autoreview, editor, editprotected, reviewer
pt.wikiquote.org05:56, 13 јануари 2015создадена со најавување(?)588
pt.wikisource.org07:57, 17 февруари 2014создадена со најавување(?)206autopatrolled
pt.wikiversity.org16:55, 18 февруари 2017создадена со најавување(?)356
pt.wikivoyage.org05:45, 27 јануари 2013создадена со најавување(?)2.408autopatrolled, ipblock-exempt
pt.wiktionary.org07:19, 20 јануари 2012создадена со најавување(?)466
pwn.wikipedia.org04:31, 22 април 2022создадена со најавување(?)3
qu.wikipedia.org14:17, 17 март 2016создадена со најавување(?)14
qu.wiktionary.org06:07, 9 март 2021создадена со најавување(?)2
rm.wikipedia.org15:54, 16 март 2016создадена со најавување(?)156
rmy.wikipedia.org22:38, 16 април 2016создадена со најавување(?)74
rn.wikipedia.org20:01, 9 август 2016создадена со најавување(?)139
roa-rup.wikipedia.org14:22, 25 март 2016создадена со најавување(?)125
roa-tara.wikipedia.org18:27, 16 март 2016создадена со најавување(?)147
ro.wikipedia.org02:53, 8 април 2012создадена со најавување(?)62
ro.wikibooks.org13:21, 13 декември 2017создадена со најавување(?)8
ro.wikinews.org17:03, 12 март 2016создадена со најавување(?)3
ro.wikiquote.org17:03, 12 март 2016создадена со најавување(?)12
ro.wikisource.org09:10, 14 јуни 2018создадена со најавување(?)15
ro.wikivoyage.org15:23, 13 март 2016создадена со најавување(?)141
ro.wiktionary.org13:20, 16 март 2016создадена со најавување(?)4
rue.wikipedia.org20:08, 13 август 2016создадена со најавување(?)12
ru.wikipedia.org13:20, 1 јануари 2012создадена со најавување(?)11
ru.wikibooks.org13:26, 13 декември 2017создадена со најавување(?)1
ru.wikimedia.org21:45, 29 август 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org07:14, 17 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ru.wikiquote.org06:29, 29 декември 2016создадена со најавување(?)2
ru.wikisource.org13:38, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ru.wikiversity.org13:50, 13 декември 2017создадена со најавување(?)6
ru.wikivoyage.org11:50, 20 март 2016создадена со најавување(?)2
ru.wiktionary.org03:00, 28 декември 2016создадена со најавување(?)9
rw.wikipedia.org19:39, 13 август 2016создадена со најавување(?)133
rw.wiktionary.org03:35, 27 април 2023создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org09:16, 21 август 2016создадена со најавување(?)11
sah.wikiquote.org02:14, 18 декември 2022создадена со најавување(?)0
sah.wikisource.org04:47, 8 февруари 2020создадена со најавување(?)2
sat.wikipedia.org16:07, 28 октомври 2020создадена со најавување(?)1
sa.wikipedia.org06:56, 7 август 2016создадена со најавување(?)3
sa.wikiquote.org02:14, 18 декември 2022создадена со најавување(?)0
sa.wiktionary.org16:34, 13 март 2021создадена со најавување(?)3
scn.wikipedia.org14:20, 21 ноември 2014создадена со најавување(?)65
scn.wiktionary.org15:47, 29 јуни 2016создадена со најавување(?)4
sco.wikipedia.org15:15, 13 март 2016создадена со најавување(?)39
sc.wikipedia.org05:53, 10 декември 2015создадена со најавување(?)158
sd.wikipedia.org14:16, 13 декември 2017создадена со најавување(?)1
se.wikipedia.org17:10, 16 март 2016создадена со најавување(?)116
sg.wikipedia.org11:36, 27 јули 2016создадена со најавување(?)126
sg.wiktionary.org07:00, 2 март 2018создадена со најавување(?)2
shn.wikipedia.org17:44, 1 август 2021создадена со најавување(?)3
sh.wikipedia.org10:13, 18 јануари 2015создадена со најавување(?)7
simple.wikipedia.org08:09, 24 декември 2011создадена со најавување(?)1.796rollbacker
simple.wiktionary.org08:17, 17 март 2016создадена со најавување(?)6
si.wikipedia.org19:04, 17 септември 2016создадена со најавување(?)10
skr.wiktionary.org15:21, 30 април 2023создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org16:17, 15 март 2016создадена со најавување(?)9
sk.wikiquote.org14:50, 13 декември 2017создадена со најавување(?)5
sk.wikisource.org19:17, 5 април 2018создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org04:22, 1 февруари 2016создадена со најавување(?)8
sl.wikibooks.org08:18, 26 април 2016создадена со најавување(?)3
sl.wikiquote.org14:57, 13 декември 2017создадена со најавување(?)3
sl.wikisource.org14:58, 13 декември 2017создадена со најавување(?)1
sl.wikiversity.org05:44, 5 април 2019создадена со најавување(?)2
sm.wikipedia.org17:16, 16 март 2016создадена со најавување(?)126
sn.wikipedia.org14:30, 12 август 2016создадена со најавување(?)115
wikisource.org10:04, 16 декември 2012создадена со најавување(?)0
so.wikipedia.org20:13, 13 август 2016создадена со најавување(?)230
so.wiktionary.org07:57, 25 август 2021создадена со најавување(?)3
species.wikimedia.org08:58, 19 октомври 2011создадена со најавување(?)6
sq.wikipedia.org17:16, 16 март 2016создадена со најавување(?)66editor
sq.wikibooks.org06:36, 2 март 2018создадена со најавување(?)13
sq.wikinews.org09:43, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)2
sq.wikiquote.org15:08, 13 декември 2017создадена со најавување(?)8
sq.wiktionary.org18:51, 13 јануари 2017создадена со најавување(?)9
srn.wikipedia.org08:04, 12 август 2016создадена со најавување(?)86
sr.wikipedia.org13:53, 10 февруари 2016создадена со најавување(?)11
sr.wikibooks.org15:16, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
sr.wikinews.org15:16, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
sr.wikiquote.org15:17, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
sr.wikisource.org15:17, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
sr.wiktionary.org02:53, 28 декември 2016создадена со најавување(?)10
ss.wikipedia.org05:38, 10 април 2016создадена со најавување(?)130
ss.wiktionary.org11:13, 23 август 2019создадена со најавување(?)3
stq.wikipedia.org20:13, 13 август 2016создадена со најавување(?)136
strategy.wikimedia.org07:24, 9 август 2020создадена со најавување(?)0
st.wikipedia.org02:14, 30 март 2016создадена со најавување(?)131
st.wiktionary.org06:25, 2 март 2018создадена со најавување(?)3
su.wikipedia.org16:43, 31 март 2016создадена со најавување(?)33
su.wikiquote.org09:56, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)26
su.wiktionary.org18:38, 26 август 2021создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org11:44, 16 јануари 2012создадена со најавување(?)257
sv.wikibooks.org15:23, 13 декември 2017создадена со најавување(?)4
sv.wikinews.org11:08, 6 мај 2017создадена со најавување(?)0
sv.wikiquote.org15:24, 13 декември 2017создадена со најавување(?)10
sv.wikisource.org10:07, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
sv.wikiversity.org05:45, 5 април 2019создадена со најавување(?)3
sv.wikivoyage.org11:30, 20 март 2016создадена со најавување(?)10
sv.wiktionary.org05:59, 18 март 2016создадена со најавување(?)11
sw.wikipedia.org09:58, 7 август 2016создадена со најавување(?)41
sw.wiktionary.org08:05, 23 август 2019создадена со најавување(?)4
szl.wikipedia.org20:12, 13 август 2016создадена со најавување(?)131
szy.wikipedia.org15:00, 13 март 2020создадена со најавување(?)2
ta.wikipedia.org17:50, 17 септември 2016создадена со најавување(?)12
ta.wikibooks.org15:37, 13 декември 2017создадена со најавување(?)8
ta.wikinews.org11:08, 6 мај 2017создадена со најавување(?)1
ta.wikiquote.org15:37, 13 декември 2017создадена со најавување(?)5
ta.wikisource.org08:38, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ta.wiktionary.org11:19, 11 јануари 2017создадена со најавување(?)6
tcy.wikipedia.org08:34, 8 август 2016создадена со најавување(?)4
test.wikipedia.org04:53, 30 декември 2013создадена со најавување(?)4
tet.wikipedia.org20:40, 19 април 2016создадена со најавување(?)168
te.wikipedia.org10:30, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)5
te.wikiquote.org15:51, 13 декември 2017создадена со најавување(?)4
te.wiktionary.org22:27, 28 октомври 2021создадена со најавување(?)1
tg.wikipedia.org09:47, 17 септември 2016создадена со најавување(?)26
tg.wiktionary.org11:33, 11 јануари 2017создадена со најавување(?)3
th.wikipedia.org18:09, 22 октомври 2011создадена со најавување(?)67
th.wikibooks.org16:01, 13 декември 2017создадена со најавување(?)17
th.wikinews.org06:11, 15 февруари 2020создадена со најавување(?)0
th.wikiquote.org10:52, 12 септември 2016создадена со најавување(?)15
th.wikisource.org11:00, 12 септември 2016создадена со најавување(?)1
th.wiktionary.org13:27, 27 јули 2014создадена со најавување(?)1
ti.wikipedia.org07:53, 3 август 2016создадена со најавување(?)2
tk.wikipedia.org13:54, 31 март 2016создадена со најавување(?)122
tk.wiktionary.org18:36, 23 март 2018создадена со најавување(?)2
tl.wikipedia.org12:24, 25 декември 2012создадена со најавување(?)294
tl.wikibooks.org16:11, 13 декември 2017создадена со најавување(?)2
tl.wiktionary.org07:05, 28 декември 2016создадена со најавување(?)7
tn.wikipedia.org08:36, 8 август 2016создадена со најавување(?)121
tn.wiktionary.org18:36, 23 март 2018создадена со најавување(?)2
to.wikipedia.org06:19, 28 март 2016создадена со најавување(?)19
tpi.wikipedia.org20:17, 13 август 2016создадена со најавување(?)185
tpi.wiktionary.org18:36, 23 март 2018создадена со најавување(?)4
tr.wikipedia.org09:57, 4 март 2012создадена со најавување(?)140autoreview
tr.wikibooks.org16:13, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
tr.wikinews.org16:14, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
tr.wikiquote.org16:15, 13 декември 2017создадена со најавување(?)9
tr.wikisource.org05:44, 19 јуни 2018создадена со најавување(?)0
tr.wikivoyage.org07:12, 20 април 2022создадена со најавување(?)1
tr.wiktionary.org10:10, 18 март 2016создадена со најавување(?)8
ts.wikipedia.org11:22, 5 август 2016создадена со најавување(?)116
ts.wiktionary.org18:35, 23 март 2018создадена со најавување(?)2
tt.wikipedia.org05:41, 18 март 2016создадена со најавување(?)15
tt.wiktionary.org18:35, 23 март 2018создадена со најавување(?)2
tum.wikipedia.org18:02, 9 август 2016создадена со најавување(?)134
tw.wikipedia.org16:44, 19 март 2016создадена со најавување(?)126
tyv.wikipedia.org20:17, 13 август 2016создадена со најавување(?)5
ty.wikipedia.org09:24, 24 април 2016создадена со најавување(?)72
udm.wikipedia.org16:49, 21 април 2016создадена со најавување(?)36
ug.wikipedia.org17:27, 17 септември 2016создадена со најавување(?)3
ug.wiktionary.org20:41, 1 септември 2020создадена со најавување(?)3
uk.wikipedia.org18:06, 11 август 2012создадена со најавување(?)20
uk.wikibooks.org16:31, 13 декември 2017создадена со најавување(?)2
uk.wikinews.org12:22, 28 мај 2017создадена со најавување(?)3
uk.wikiquote.org12:22, 28 мај 2017создадена со најавување(?)2
uk.wikisource.org11:50, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)2
uk.wikivoyage.org16:35, 17 септември 2016создадена со најавување(?)6
uk.wiktionary.org10:13, 14 јуни 2018создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org04:26, 19 септември 2016создадена со најавување(?)2
ur.wikibooks.org16:48, 13 декември 2017создадена со најавување(?)1
ur.wikiquote.org16:48, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ur.wiktionary.org06:55, 3 јануари 2018создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org07:44, 21 август 2016создадена со најавување(?)18
uz.wikiquote.org16:50, 13 декември 2017создадена со најавување(?)3
uz.wiktionary.org19:01, 13 јануари 2017создадена со најавување(?)5
vec.wikipedia.org13:10, 11 октомври 2011создадена со најавување(?)174editor
vec.wikisource.org09:12, 14 јуни 2018создадена со најавување(?)0
vec.wiktionary.org07:42, 14 март 2016создадена со најавување(?)2
vep.wikipedia.org12:25, 12 август 2016создадена со најавување(?)29
ve.wikipedia.org14:57, 25 јули 2016создадена со најавување(?)158
vi.wikipedia.org03:45, 29 јануари 2012создадена со најавување(?)210
vi.wikibooks.org09:04, 13 март 2017создадена со најавување(?)3
vi.wikiquote.org17:02, 13 декември 2017создадена со најавување(?)4
vi.wikisource.org12:09, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)1
vi.wikivoyage.org14:19, 16 март 2016создадена со најавување(?)19
vi.wiktionary.org18:49, 13 јануари 2017создадена со најавување(?)8
vls.wikipedia.org18:11, 28 март 2016создадена со најавување(?)39
vo.wikipedia.org08:06, 19 март 2016создадена со најавување(?)125
vo.wiktionary.org05:25, 9 февруари 2018создадена со најавување(?)3
war.wikipedia.org02:07, 20 март 2016создадена со најавување(?)1.076
wa.wikipedia.org13:16, 17 март 2016создадена со најавување(?)227
wa.wikisource.org12:47, 27 мај 2022создадена со најавување(?)0
wa.wiktionary.org11:38, 2 февруари 2018создадена со најавување(?)4
www.wikidata.org15:36, 19 март 2013создадена со најавување(?)7.996
wikimania2018.wikimedia.org18:51, 20 јануари 2018создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org16:37, 9 август 2021создадена со најавување(?)0
wo.wikipedia.org05:41, 18 март 2016создадена со најавување(?)118
wo.wiktionary.org06:20, 11 јануари 2018создадена со најавување(?)4
wuu.wikipedia.org11:35, 12 август 2016создадена со најавување(?)3
xal.wikipedia.org04:42, 14 август 2016создадена со најавување(?)6
xh.wikipedia.org05:37, 10 април 2016создадена со најавување(?)168
xmf.wikipedia.org04:47, 14 август 2016создадена со најавување(?)12
yi.wikipedia.org10:45, 20 септември 2016создадена со најавување(?)5
yi.wiktionary.org14:52, 27 јануари 2017создадена со најавување(?)3
yo.wikipedia.org05:41, 18 март 2016создадена со најавување(?)182
za.wikipedia.org18:10, 28 март 2016создадена со најавување(?)29
zea.wikipedia.org16:12, 6 јули 2013создадена со најавување(?)63
zh-classical.wikipedia.org18:30, 19 август 2016создадена со најавување(?)10
zh-min-nan.wikipedia.org02:24, 19 март 2016создадена со најавување(?)112
zh-min-nan.wikisource.org08:02, 7 февруари 2020создадена со најавување(?)2
zh-min-nan.wiktionary.org11:01, 11 јануари 2017создадена со најавување(?)4
zh-yue.wikipedia.org17:02, 17 септември 2016создадена со најавување(?)12
zh.wikipedia.org03:44, 29 јануари 2012создадена со најавување(?)53
zh.wikibooks.org12:33, 28 декември 2016создадена со најавување(?)2
zh.wikinews.org08:42, 16 декември 2016создадена со најавување(?)0
zh.wikiquote.org17:44, 13 декември 2017создадена со најавување(?)2
zh.wikisource.org17:46, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
zh.wikiversity.org13:15, 28 август 2020создадена со најавување(?)4
zh.wikivoyage.org16:32, 17 септември 2016создадена со најавување(?)1
zh.wiktionary.org02:50, 28 декември 2016создадена со најавување(?)11
zu.wikipedia.org16:10, 29 март 2016создадена со најавување(?)165
zu.wiktionary.org12:53, 14 септември 2017создадена со најавување(?)21