Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ab.wikipedia.org02:16, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)4
ace.wikipedia.org02:36, 9 јануари 2014создадена со најавување(?)4
advisory.wikimedia.org02:26, 30 декември 2019создадена со најавување(?)0
ady.wikipedia.org22:39, 5 јули 2019создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org23:56, 11 ноември 2009создадена со најавување(?)3
af.wikibooks.org04:04, 28 април 2014создадена со најавување(?)0
af.wikiquote.org20:13, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
af.wiktionary.org02:34, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
ak.wikipedia.org02:12, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)3
als.wikipedia.org23:56, 11 ноември 2009создадена со најавување(?)9
am.wikipedia.org17:00, 18 февруари 2014создадена со најавување(?)2
am.wiktionary.org20:14, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org04:05, 28 април 2014создадена со најавување(?)2
ang.wikibooks.org04:05, 28 април 2014создадена со најавување(?)0
ang.wiktionary.org02:33, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org23:57, 11 ноември 2009создадена со најавување(?)3
an.wiktionary.org02:34, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org02:18, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)3
ar.wikipedia.org23:56, 11 ноември 2009создадена со најавување(?)24autoreview
ar.wikibooks.org02:38, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)3
ar.wikimedia.org15:31, 2 мај 2014создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org04:07, 28 април 2014создадена со најавување(?)1
ar.wikiquote.org04:07, 28 април 2014создадена со најавување(?)0
ar.wikisource.org20:14, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
ar.wikiversity.org04:06, 28 април 2014создадена со најавување(?)1
ar.wiktionary.org04:07, 28 април 2014создадена со најавување(?)2
arz.wikipedia.org12:17, 20 август 2010создадена со најавување(?)2
ast.wikipedia.org00:49, 21 април 2011создадена со најавување(?)4
ast.wiktionary.org02:34, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org22:24, 7 март 2014создадена со најавување(?)4
as.wikisource.org20:14, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org02:16, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)3
ay.wikipedia.org13:41, 1 мај 2014создадена со најавување(?)2
ay.wiktionary.org02:34, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org17:36, 28 декември 2017создадена со најавување(?)2
az.wikipedia.org00:49, 21 април 2011создадена со најавување(?)7
az.wikibooks.org04:07, 28 април 2014создадена со најавување(?)0
az.wikiquote.org04:07, 28 април 2014создадена со најавување(?)0
az.wikisource.org20:14, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
az.wiktionary.org02:34, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org03:31, 2 јуни 2013создадена со најавување(?)0
bat-smg.wikipedia.org22:24, 7 март 2014создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org20:14, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org22:24, 7 март 2014создадена со најавување(?)0
bd.wikimedia.org20:14, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org18:14, 4 август 2010создадена со најавување(?)4
beta.wikiversity.org02:36, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)437
be.wikipedia.org18:11, 4 август 2010создадена со најавување(?)2
be.wikibooks.org20:14, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
be.wikimedia.org20:15, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
be.wikiquote.org20:15, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
be.wikisource.org20:15, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
be.wiktionary.org20:16, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org10:51, 4 август 2009создадена со најавување(?)9
bg.wikibooks.org04:08, 28 април 2014создадена со најавување(?)0
bg.wikinews.org04:08, 28 април 2014создадена со најавување(?)0
bg.wikiquote.org04:08, 28 април 2014создадена со најавување(?)0
bg.wikisource.org20:16, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
bg.wiktionary.org04:08, 28 април 2014создадена со најавување(?)0
bh.wikipedia.org20:16, 5 јули 2014создадена со најавување(?)5
bi.wikipedia.org02:14, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
bjn.wikipedia.org02:18, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
bm.wikipedia.org02:13, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org14:32, 13 февруари 2014создадена со најавување(?)12
bn.wikibooks.org20:16, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
bn.wikisource.org20:16, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
bn.wiktionary.org20:16, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
bo.wikipedia.org20:16, 5 јули 2014создадена со најавување(?)1
bpy.wikipedia.org04:03, 20 февруари 2014создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org23:57, 11 ноември 2009создадена со најавување(?)1
br.wikimedia.org20:04, 10 јануари 2014создадена со најавување(?)0
br.wikiquote.org20:16, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
br.wikisource.org20:16, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
br.wiktionary.org20:16, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org00:48, 21 април 2011создадена со најавување(?)3
bs.wikibooks.org20:17, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
bs.wikinews.org20:17, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
bs.wikiquote.org20:17, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
bs.wikisource.org20:17, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
bs.wiktionary.org20:17, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org03:53, 20 февруари 2014создадена со најавување(?)0
bxr.wikipedia.org02:16, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org23:57, 11 ноември 2009создадена со најавување(?)28
ca.wikibooks.org20:17, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
ca.wikimedia.org15:30, 19 февруари 2015создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org20:17, 5 јули 2014создадена со најавување(?)1
ca.wikiquote.org20:17, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
ca.wikisource.org20:17, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
ca.wiktionary.org20:18, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
cbk-zam.wikipedia.org02:16, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)1
cdo.wikipedia.org02:14, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org23:57, 11 ноември 2009создадена со најавување(?)5
ce.wikipedia.org02:59, 2 јуни 2013создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org20:18, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
chr.wiktionary.org20:18, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
ch.wikipedia.org02:08, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
chy.wikipedia.org02:14, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org16:40, 18 февруари 2014создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org11:05, 1 септември 2008потврдено со лозинка(?)132.220sysop
co.wikipedia.org13:42, 1 мај 2014создадена со најавување(?)0
co.wikimedia.org20:18, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
co.wiktionary.org20:18, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org02:19, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
cr.wikipedia.org02:10, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
csb.wikipedia.org23:25, 13 мај 2014создадена со најавување(?)0
csb.wiktionary.org20:18, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org23:57, 11 ноември 2009создадена со најавување(?)20
cs.wikibooks.org20:18, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
cs.wikinews.org20:18, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
cs.wikiquote.org20:18, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
cs.wikisource.org20:18, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
cs.wikiversity.org02:37, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
cs.wiktionary.org20:18, 5 јули 2014создадена со најавување(?)2
cu.wikipedia.org02:14, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
cv.wikipedia.org23:57, 11 ноември 2009создадена со најавување(?)0
cv.wikibooks.org04:00, 28 април 2014создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org23:57, 11 ноември 2009создадена со најавување(?)18
cy.wikibooks.org20:18, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
cy.wikiquote.org20:18, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
cy.wikisource.org20:18, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
cy.wiktionary.org20:18, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org23:58, 11 ноември 2009создадена со најавување(?)8
da.wikibooks.org20:19, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
da.wikiquote.org20:19, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
da.wikisource.org20:19, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
da.wiktionary.org20:19, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org14:10, 20 јануари 2009создадена со најавување(?)106autoreview
de.wikibooks.org02:38, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)1
de.wikinews.org20:19, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
de.wikiquote.org13:10, 28 април 2014создадена со најавување(?)0
de.wikisource.org20:19, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
de.wikiversity.org02:37, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)5
de.wikivoyage.org02:35, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)2
de.wiktionary.org21:31, 7 март 2014создадена со најавување(?)1
din.wikipedia.org15:25, 4 јуни 2018создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org22:19, 7 март 2014создадена со најавување(?)0
dk.wikimedia.org20:20, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
dsb.wikipedia.org02:19, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
dty.wikipedia.org09:42, 5 јуни 2018создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org20:20, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
dv.wiktionary.org20:20, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org02:10, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org02:12, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org21:43, 10 март 2012создадена со најавување(?)8
el.wikibooks.org20:20, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
el.wikinews.org20:20, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
el.wikiquote.org20:20, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
el.wikisource.org20:44, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
el.wikiversity.org02:37, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
el.wikivoyage.org02:35, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)1
el.wiktionary.org20:44, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
eml.wikipedia.org22:19, 7 март 2014создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org11:05, 1 септември 2008домашно вики(?)41.139autoreviewer, extendedconfirmed, reviewer, rollbacker
en.wikibooks.org11:05, 1 септември 2008потврдено со лозинка(?)1.848editor
en.wikinews.org11:05, 1 септември 2008потврдено со лозинка(?)15.975bureaucrat, checkuser, editor, sysop
en.wikiquote.org11:05, 1 септември 2008потврдено со лозинка(?)1.310
en.wikisource.org11:05, 1 септември 2008потврдено со лозинка(?)12.334autopatrolled
en.wikiversity.org11:05, 1 септември 2008потврдено со лозинка(?)17.809curator
en.wikivoyage.org15:59, 4 мај 2013создадена со најавување(?)351autopatrolled
en.wiktionary.org11:05, 1 септември 2008потврдено со лозинка(?)133
eo.wikipedia.org23:58, 11 ноември 2009создадена со најавување(?)6
eo.wikibooks.org20:44, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
eo.wikinews.org20:44, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
eo.wikiquote.org20:44, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
eo.wikisource.org20:44, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org20:45, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org10:40, 7 август 2009создадена со најавување(?)93
es.wikibooks.org02:38, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)1
es.wikinews.org20:45, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
es.wikiquote.org13:10, 28 април 2014создадена со најавување(?)0
es.wikisource.org22:32, 22 декември 2013создадена со најавување(?)0
es.wikiversity.org02:37, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)2
es.wikivoyage.org02:35, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
es.wiktionary.org20:45, 5 јули 2014создадена со најавување(?)1
et.wikipedia.org16:54, 18 февруари 2014создадена со најавување(?)12
et.wikibooks.org20:45, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
ee.wikimedia.org20:45, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
et.wikiquote.org20:45, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
et.wikisource.org20:45, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org20:45, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org23:58, 11 ноември 2009создадена со најавување(?)7
eu.wikibooks.org20:58, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
eu.wikiquote.org20:58, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org20:58, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
ext.wikipedia.org20:58, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org23:54, 11 ноември 2009создадена со најавување(?)8
fa.wikibooks.org02:38, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
fa.wikinews.org20:58, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
fa.wikiquote.org13:11, 28 април 2014создадена со најавување(?)0
fa.wikisource.org20:58, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
fa.wikivoyage.org15:35, 19 февруари 2015создадена со најавување(?)1
fa.wiktionary.org20:58, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
ff.wikipedia.org02:10, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
fiu-vro.wikipedia.org20:58, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org00:01, 12 ноември 2009создадена со најавување(?)7
fi.wikibooks.org20:58, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
fi.wikimedia.org20:58, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
fi.wikinews.org20:58, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
fi.wikiquote.org20:58, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
fi.wikisource.org20:58, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
fi.wikiversity.org02:37, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org20:57, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
fj.wikipedia.org02:11, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
fj.wiktionary.org20:57, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org18:11, 9 декември 2021создадена со најавување(?)1
fo.wikipedia.org20:19, 27 февруари 2014создадена со најавување(?)0
fo.wikisource.org20:57, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
fo.wiktionary.org20:57, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org02:22, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
frr.wikipedia.org22:18, 28 април 2014создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org23:58, 11 ноември 2009создадена со најавување(?)93
fr.wikibooks.org06:33, 15 август 2010создадена со најавување(?)1
fr.wikinews.org23:14, 12 мај 2014создадена со најавување(?)1
fr.wikiquote.org20:57, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
fr.wikisource.org01:53, 13 мај 2014создадена со најавување(?)1
fr.wikiversity.org02:37, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)2
fr.wikivoyage.org02:35, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)3
fr.wiktionary.org20:56, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
fur.wikipedia.org20:55, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org23:58, 11 ноември 2009создадена со најавување(?)1
fy.wikibooks.org20:55, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
fy.wiktionary.org20:55, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org22:30, 27 април 2014создадена со најавување(?)0
gan.wikipedia.org22:14, 7 март 2014создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org16:50, 18 февруари 2014создадена со најавување(?)0
ga.wiktionary.org12:14, 18 мај 2014создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org16:07, 5 февруари 2014создадена со најавување(?)0
gd.wiktionary.org20:55, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org20:55, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org23:58, 11 ноември 2009создадена со најавување(?)4
gl.wikibooks.org20:55, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
gl.wikiquote.org20:55, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
gl.wikisource.org20:55, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
gl.wiktionary.org20:55, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org22:14, 7 март 2014создадена со најавување(?)0
gn.wiktionary.org02:34, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org13:22, 18 јули 2015создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org02:13, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org22:14, 7 март 2014создадена со најавување(?)1
gu.wikiquote.org20:55, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
gu.wikisource.org20:55, 5 јули 2014создадена со најавување(?)1
gu.wiktionary.org20:55, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org22:14, 7 март 2014создадена со најавување(?)0
gv.wiktionary.org20:55, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org20:55, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
ha.wikipedia.org02:12, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
ha.wiktionary.org20:54, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org02:19, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org23:59, 11 ноември 2009создадена со најавување(?)14
he.wikibooks.org20:54, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
he.wikinews.org20:54, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
he.wikiquote.org21:01, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
he.wikisource.org19:39, 2 јули 2014создадена со најавување(?)0
he.wikivoyage.org02:36, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)3
he.wiktionary.org20:54, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
hif.wikipedia.org15:42, 24 април 2014создадена со најавување(?)1
hi.wikipedia.org19:04, 29 октомври 2010создадена со најавување(?)13
hi.wikibooks.org20:54, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
hi.wikiquote.org20:54, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
hi.wikisource.org20:35, 18 април 2020создадена со најавување(?)0
hi.wikiversity.org00:28, 6 јуни 2019создадена со најавување(?)0
hi.wikivoyage.org11:25, 3 април 2018создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org19:04, 29 октомври 2010создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org23:58, 11 ноември 2009создадена со најавување(?)7
hr.wikibooks.org20:54, 5 јули 2014создадена со најавување(?)1
hr.wikiquote.org20:54, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
hr.wikisource.org20:54, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
hr.wiktionary.org20:54, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
hsb.wikipedia.org20:54, 5 јули 2014создадена со најавување(?)1
hsb.wiktionary.org20:54, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org22:22, 28 април 2014создадена со најавување(?)1
hu.wikipedia.org02:11, 27 февруари 2012создадена со најавување(?)54
hu.wikibooks.org20:54, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
hu.wikinews.org02:16, 18 мај 2020создадена со најавување(?)0
hu.wikiquote.org20:53, 5 јули 2014создадена со најавување(?)1
hu.wikisource.org20:53, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
hu.wiktionary.org20:53, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org14:32, 13 февруари 2014создадена со најавување(?)6
hy.wikibooks.org20:53, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
hy.wikiquote.org13:11, 28 април 2014создадена со најавување(?)0
hy.wikisource.org17:30, 29 јуни 2014создадена со најавување(?)0
hy.wiktionary.org20:53, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org04:00, 20 февруари 2014создадена со најавување(?)0
ia.wikibooks.org20:53, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
ia.wiktionary.org20:53, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org23:59, 11 ноември 2009создадена со најавување(?)18
id.wikibooks.org20:52, 5 јули 2014создадена со најавување(?)2
id.wikiquote.org20:52, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
id.wikisource.org20:52, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
id.wiktionary.org02:34, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
ie.wikipedia.org03:28, 30 август 2010создадена со најавување(?)0
ie.wikibooks.org20:52, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
ie.wiktionary.org20:52, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org02:15, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
ik.wikipedia.org02:09, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org21:42, 7 март 2014создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org04:46, 6 ноември 2013создадена со најавување(?)182
io.wikipedia.org23:48, 20 јануари 2014создадена со најавување(?)0
io.wiktionary.org20:52, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org14:32, 13 февруари 2014создадена со најавување(?)0
is.wikibooks.org20:51, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
is.wikiquote.org20:51, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
is.wikisource.org20:51, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
is.wiktionary.org20:51, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org23:23, 20 април 2015создадена со најавување(?)21
it.wikibooks.org02:38, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)1
it.wikinews.org20:51, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
it.wikiquote.org13:12, 28 април 2014создадена со најавување(?)0
it.wikisource.org20:21, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
it.wikiversity.org02:37, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
it.wikivoyage.org02:35, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)1
it.wiktionary.org20:51, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
iu.wikipedia.org02:13, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
iu.wiktionary.org20:51, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org05:17, 7 септември 2009создадена со најавување(?)41
ja.wikibooks.org02:38, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)3
ja.wikinews.org20:51, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
ja.wikiquote.org20:51, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
ja.wikisource.org20:51, 5 јули 2014создадена со најавување(?)1
ja.wikiversity.org02:37, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
ja.wikivoyage.org19:36, 28 јуни 2022создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org20:51, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
jbo.wikipedia.org02:17, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
jbo.wiktionary.org20:51, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org23:59, 11 ноември 2009создадена со најавување(?)11
jv.wiktionary.org20:51, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
kaa.wikipedia.org02:15, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)1
kab.wikipedia.org02:18, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)1
ka.wikipedia.org23:43, 30 ноември 2013создадена со најавување(?)3
ka.wikibooks.org20:51, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
ka.wikiquote.org20:51, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
ka.wiktionary.org20:51, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
kbd.wikipedia.org02:36, 9 јануари 2014создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org02:16, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
ki.wikipedia.org02:12, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org21:41, 7 март 2014создадена со најавување(?)2
kk.wikibooks.org20:49, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
kk.wiktionary.org20:49, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
kl.wikipedia.org02:18, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
kl.wiktionary.org20:49, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org21:41, 7 март 2014создадена со најавување(?)0
km.wikibooks.org20:49, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
km.wiktionary.org20:49, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org09:04, 9 август 2009создадена со најавување(?)4
kn.wikiquote.org20:49, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
kn.wikisource.org20:49, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
kn.wiktionary.org20:49, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
koi.wikipedia.org20:49, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org23:58, 11 ноември 2009создадена со најавување(?)12
ko.wikibooks.org20:49, 5 јули 2014создадена со најавување(?)1
ko.wikinews.org20:49, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
ko.wikiquote.org20:49, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
ko.wikisource.org20:49, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
ko.wikiversity.org02:37, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
ko.wiktionary.org20:49, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
krc.wikipedia.org02:19, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org22:25, 28 април 2014создадена со најавување(?)0
ks.wikipedia.org02:11, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
ks.wiktionary.org20:49, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org23:59, 11 ноември 2009создадена со најавување(?)1
ku.wikibooks.org20:49, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
ku.wikiquote.org20:49, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
ku.wiktionary.org20:49, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
kv.wikipedia.org20:49, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
kw.wikipedia.org20:48, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
kw.wiktionary.org20:48, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org21:41, 7 март 2014создадена со најавување(?)3
ky.wikibooks.org20:48, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
ky.wikiquote.org20:48, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
ky.wiktionary.org20:48, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org21:41, 7 март 2014создадена со најавување(?)1
la.wikipedia.org23:43, 30 ноември 2013создадена со најавување(?)5
la.wikibooks.org20:48, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
la.wikiquote.org20:48, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org20:36, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
la.wiktionary.org20:48, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
lbe.wikipedia.org02:17, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org23:59, 11 ноември 2009создадена со најавување(?)0
lb.wiktionary.org20:48, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org02:19, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org02:09, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
lij.wikipedia.org23:59, 11 ноември 2009создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org13:26, 28 април 2014создадена со најавување(?)0
li.wikibooks.org20:48, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
li.wikinews.org18:21, 10 мај 2020создадена со најавување(?)0
li.wikiquote.org20:48, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
li.wikisource.org20:48, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
li.wiktionary.org20:48, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org16:48, 18 февруари 2014создадена со најавување(?)0
ln.wikipedia.org02:20, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
ln.wiktionary.org20:48, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org22:00, 24 јули 2013создадена со најавување(?)0checkuser
lo.wikipedia.org02:17, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)1
lo.wiktionary.org20:48, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
lrc.wikipedia.org19:07, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org02:15, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org23:59, 11 ноември 2009создадена со најавување(?)10
lt.wikibooks.org20:48, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
lt.wikiquote.org13:40, 1 мај 2014создадена со најавување(?)0
lt.wikisource.org20:48, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
lt.wiktionary.org20:48, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org23:43, 30 ноември 2013создадена со најавување(?)2
lv.wiktionary.org20:47, 5 јули 2014создадена со најавување(?)1
mai.wikipedia.org05:33, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
map-bms.wikipedia.org22:25, 28 април 2014создадена со најавување(?)0
mdf.wikipedia.org02:16, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org11:09, 1 септември 2008создадена со најавување(?)38
meta.wikimedia.org11:05, 1 септември 2008потврдено со лозинка(?)5.925steward
mg.wikipedia.org13:25, 28 април 2014создадена со најавување(?)4
mg.wikibooks.org20:47, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
mg.wiktionary.org20:47, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
mhr.wikipedia.org21:40, 7 март 2014создадена со најавување(?)1
min.wikipedia.org20:22, 7 јануари 2014создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org20:47, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
mi.wiktionary.org20:47, 5 јули 2014создадена со најавување(?)2
mk.wikipedia.org16:46, 18 февруари 2014создадена со најавување(?)10
mk.wikibooks.org20:47, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
mk.wikimedia.org20:47, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
mk.wikisource.org20:47, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
mk.wiktionary.org20:37, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org06:15, 20 јули 2009создадена со најавување(?)3
ml.wikibooks.org20:37, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
ml.wikiquote.org20:37, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
ml.wikisource.org20:37, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
ml.wiktionary.org20:37, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org21:37, 7 март 2014создадена со најавување(?)3
mn.wiktionary.org20:37, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org20:37, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org16:46, 18 февруари 2014создадена со најавување(?)2
mr.wikibooks.org20:37, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
mr.wikiquote.org20:37, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
mr.wikisource.org20:37, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
mr.wiktionary.org20:37, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org18:36, 11 август 2010создадена со најавување(?)4
ms.wikibooks.org20:37, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
ms.wiktionary.org20:37, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
mt.wikipedia.org21:37, 7 март 2014создадена со најавување(?)0
mt.wiktionary.org20:37, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org02:21, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
mx.wikimedia.org20:37, 5 јули 2014создадена со најавување(?)5
myv.wikipedia.org02:18, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org21:37, 7 март 2014создадена со најавување(?)0
my.wiktionary.org20:37, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
mzn.wikipedia.org21:37, 7 март 2014создадена со најавување(?)0
nah.wikipedia.org21:36, 7 март 2014создадена со најавување(?)4
nah.wiktionary.org20:37, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org20:36, 5 јули 2014создадена со најавување(?)1
na.wikipedia.org02:16, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
na.wiktionary.org20:36, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org21:36, 7 март 2014создадена со најавување(?)0
nds.wikipedia.org21:36, 7 март 2014создадена со најавување(?)0
nds.wiktionary.org20:36, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org16:46, 18 февруари 2014создадена со најавување(?)0
ne.wikibooks.org20:36, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
ne.wiktionary.org20:36, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org12:15, 26 април 2014создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org23:59, 11 ноември 2009создадена со најавување(?)32
nl.wikibooks.org02:38, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)1
nl.wikimedia.org20:36, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
nl.wikinews.org06:50, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)1
nl.wikiquote.org20:36, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
nl.wikisource.org20:36, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
nl.wikivoyage.org02:35, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)4
nl.wiktionary.org20:36, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
nn.wikipedia.org00:00, 12 ноември 2009создадена со најавување(?)5
nn.wikiquote.org20:36, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
nn.wiktionary.org20:36, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
nov.wikipedia.org20:36, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org00:00, 12 ноември 2009создадена со најавување(?)15
no.wikibooks.org20:36, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
no.wikimedia.org20:36, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
no.wikinews.org20:36, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
no.wikiquote.org20:35, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
no.wikisource.org20:35, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
no.wiktionary.org20:35, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org20:35, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
nso.wikipedia.org02:15, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org16:05, 30 април 2010создадена со најавување(?)1
nyc.wikimedia.org20:35, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org02:08, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org00:00, 12 ноември 2009создадена со најавување(?)1
oc.wikibooks.org02:38, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
oc.wiktionary.org20:35, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
olo.wikipedia.org01:02, 18 април 2021создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org02:12, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
om.wiktionary.org20:35, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org21:32, 7 март 2014создадена со најавување(?)0
or.wikisource.org15:30, 19 февруари 2015создадена со најавување(?)0
or.wiktionary.org20:35, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org21:31, 7 март 2014создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org01:32, 14 март 2014создадена со најавување(?)1
pag.wikipedia.org20:35, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
pam.wikipedia.org21:31, 7 март 2014создадена со најавување(?)0
pap.wikipedia.org02:17, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org03:21, 30 август 2010создадена со најавување(?)3
pa.wikibooks.org20:35, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
pa.wikisource.org17:16, 19 април 2017создадена со најавување(?)0
pa.wiktionary.org20:35, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org20:34, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
pdc.wikipedia.org02:19, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
pfl.wikipedia.org02:20, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
pih.wikipedia.org02:14, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
pi.wikipedia.org20:34, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org00:00, 12 ноември 2009создадена со најавување(?)27autoreview
pl.wikibooks.org02:38, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
pl.wikimedia.org20:34, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
pl.wikinews.org20:34, 5 јули 2014создадена со најавување(?)74
pl.wikiquote.org13:12, 28 април 2014создадена со најавување(?)0
pl.wikisource.org20:34, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
pl.wikivoyage.org02:35, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
pl.wiktionary.org20:34, 5 јули 2014создадена со најавување(?)2
pms.wikipedia.org21:31, 7 март 2014создадена со најавување(?)0
pms.wikisource.org20:36, 8 јуни 2018создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org15:06, 30 април 2010создадена со најавување(?)0
pnb.wiktionary.org20:34, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
pnt.wikipedia.org02:12, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org15:05, 30 април 2010создадена со најавување(?)0
ps.wiktionary.org20:34, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org00:00, 12 ноември 2009создадена со најавување(?)26
pt.wikibooks.org20:34, 5 јули 2014создадена со најавување(?)1
pt.wikimedia.org17:31, 7 април 2018создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org23:08, 12 мај 2014создадена со најавување(?)2
pt.wikiquote.org20:33, 5 јули 2014создадена со најавување(?)1
pt.wikisource.org20:33, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
pt.wikiversity.org02:37, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
pt.wikivoyage.org02:35, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)2
pt.wiktionary.org20:33, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org00:00, 12 ноември 2009создадена со најавување(?)1
qu.wiktionary.org20:33, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org20:33, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org02:14, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
rn.wikipedia.org02:12, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org02:14, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
roa-rup.wiktionary.org02:34, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org22:33, 28 април 2014создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org14:21, 15 август 2009создадена со најавување(?)9
ro.wikibooks.org02:38, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
ro.wikinews.org20:33, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
ro.wikiquote.org20:33, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
ro.wikisource.org20:33, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
ro.wikivoyage.org02:35, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
ro.wiktionary.org20:33, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
rue.wikipedia.org20:33, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org00:00, 12 ноември 2009создадена со најавување(?)109uploader
ru.wikibooks.org20:33, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
ru.wikimedia.org20:33, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org16:41, 21 јануари 2014создадена со најавување(?)55
ru.wikiquote.org13:12, 28 април 2014создадена со најавување(?)0
ru.wikisource.org20:33, 5 јули 2014создадена со најавување(?)1
ru.wikiversity.org02:37, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)1
ru.wikivoyage.org02:36, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)1
ru.wiktionary.org20:33, 5 јули 2014создадена со најавување(?)1
rw.wikipedia.org02:19, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
rw.wiktionary.org20:33, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org21:31, 7 март 2014создадена со најавување(?)0
sah.wikisource.org20:33, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
sat.wikipedia.org22:40, 5 јули 2019создадена со најавување(?)5
sa.wikipedia.org21:31, 7 март 2014создадена со најавување(?)0
sa.wikibooks.org20:33, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
sa.wikiquote.org20:33, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org20:33, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
sa.wiktionary.org20:32, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org21:31, 7 март 2014создадена со најавување(?)0
scn.wiktionary.org20:32, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org23:06, 1 октомври 2010создадена со најавување(?)3
sc.wikipedia.org13:20, 28 април 2014создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org02:12, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)4
sd.wiktionary.org20:32, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org00:00, 12 ноември 2009создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org13:59, 29 мај 2014создадена со најавување(?)0
sg.wikipedia.org02:10, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
sg.wiktionary.org20:31, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org22:46, 8 јануари 2014создадена со најавување(?)3
sh.wiktionary.org01:19, 7 мај 2014создадена со најавување(?)0
shy.wiktionary.org23:55, 27 март 2020создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org11:05, 1 септември 2008потврдено со лозинка(?)2.651
simple.wikibooks.org11:05, 1 септември 2008потврдено со лозинка(?)4
simple.wikiquote.org11:05, 1 септември 2008потврдено со лозинка(?)4
simple.wiktionary.org11:05, 1 септември 2008потврдено со лозинка(?)94
si.wikipedia.org16:43, 18 февруари 2014создадена со најавување(?)0
si.wikibooks.org20:30, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
si.wiktionary.org20:30, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org00:01, 12 ноември 2009создадена со најавување(?)3
sk.wikibooks.org20:30, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
sk.wikiquote.org20:29, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
sk.wikisource.org20:29, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
sk.wiktionary.org20:29, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org00:01, 12 ноември 2009создадена со најавување(?)1
sl.wikibooks.org20:29, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
sl.wikiquote.org20:29, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
sl.wikisource.org20:29, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
sl.wikiversity.org20:29, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
sl.wiktionary.org20:29, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org02:13, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
sm.wiktionary.org20:29, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org02:20, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
wikisource.org05:11, 6 јануари 2014создадена со најавување(?)447
so.wikipedia.org21:24, 7 март 2014создадена со најавување(?)0
so.wiktionary.org20:27, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org11:05, 1 септември 2008потврдено со лозинка(?)286autopatrolled
sq.wikipedia.org17:00, 18 февруари 2014создадена со најавување(?)2
sq.wikibooks.org20:27, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
sq.wikinews.org22:14, 28 април 2014создадена со најавување(?)0
sq.wikiquote.org20:27, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
sq.wiktionary.org20:27, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
srn.wikipedia.org02:16, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org11:57, 20 август 2010создадена со најавување(?)12
sr.wikibooks.org20:27, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
sr.wikinews.org20:27, 5 јули 2014создадена со најавување(?)4
sr.wikiquote.org20:27, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
sr.wikisource.org08:50, 30 август 2010создадена со најавување(?)0
sr.wiktionary.org20:27, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
ss.wikipedia.org02:13, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
ss.wiktionary.org20:27, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org21:24, 7 март 2014создадена со најавување(?)0
st.wikipedia.org02:10, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
st.wiktionary.org20:27, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org21:24, 7 март 2014создадена со најавување(?)0
su.wikiquote.org20:26, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
su.wiktionary.org20:26, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org00:01, 12 ноември 2009создадена со најавување(?)15
sv.wikibooks.org20:26, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
sv.wikinews.org20:26, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
sv.wikiquote.org20:26, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
sv.wikisource.org00:20, 19 декември 2013создадена со најавување(?)0
sv.wikiversity.org02:37, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
sv.wikivoyage.org02:35, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
sv.wiktionary.org20:26, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org23:59, 11 ноември 2009создадена со најавување(?)2
sw.wiktionary.org11:16, 13 мај 2014создадена со најавување(?)0
szl.wikipedia.org21:24, 7 март 2014создадена со најавување(?)0
szy.wikipedia.org03:39, 31 март 2020создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org16:31, 9 март 2013создадена со најавување(?)5
ta.wikibooks.org20:26, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
ta.wikinews.org20:26, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
ta.wikiquote.org20:26, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
ta.wikisource.org20:26, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
ta.wiktionary.org20:26, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
ten.wikipedia.org10:10, 26 декември 2010создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org02:33, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)1bureaucrat, sysop
test-commons.wikimedia.org12:39, 5 август 2021создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org02:32, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)3
test.wikidata.org23:12, 28 април 2014создадена со најавување(?)1
tet.wikipedia.org02:15, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org03:46, 27 јануари 2014создадена со најавување(?)6
te.wikibooks.org20:26, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
te.wikiquote.org20:26, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
te.wikisource.org14:21, 1 јуни 2014создадена со најавување(?)0
te.wiktionary.org20:26, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org00:01, 12 ноември 2009создадена со најавување(?)0
tg.wikibooks.org20:26, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
tg.wiktionary.org20:26, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org00:01, 12 ноември 2009создадена со најавување(?)15
th.wikibooks.org20:26, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
th.wikiquote.org20:25, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
th.wikisource.org20:25, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
th.wiktionary.org20:25, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
ti.wikipedia.org02:11, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
ti.wiktionary.org20:25, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org05:13, 7 септември 2009создадена со најавување(?)0
tk.wiktionary.org20:25, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org02:56, 2 јуни 2013создадена со најавување(?)1
tl.wikibooks.org20:25, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
tl.wiktionary.org20:25, 5 јули 2014создадена со најавување(?)3
tn.wikipedia.org02:14, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
tn.wiktionary.org20:25, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org02:18, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org02:17, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
tpi.wiktionary.org20:25, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org00:01, 12 ноември 2009создадена со најавување(?)24autoreview
tr.wikibooks.org02:38, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
tr.wikimedia.org20:25, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
tr.wikinews.org20:25, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
tr.wikiquote.org13:09, 28 април 2014создадена со најавување(?)0
tr.wikisource.org20:25, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org20:25, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
ts.wikipedia.org02:11, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
ts.wiktionary.org20:25, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org21:23, 7 март 2014создадена со најавување(?)0
tt.wikibooks.org20:25, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
tt.wiktionary.org20:24, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
tum.wikipedia.org02:09, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
tw.wikipedia.org02:11, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
tyv.wikipedia.org02:12, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
ty.wikipedia.org02:16, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
ua.wikimedia.org20:24, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org02:36, 5 мај 2014создадена со најавување(?)0
ug.wikipedia.org21:23, 7 март 2014создадена со најавување(?)0
ug.wiktionary.org20:24, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org00:01, 12 ноември 2009создадена со најавување(?)31
uk.wikibooks.org04:04, 28 април 2014создадена со најавување(?)0
uk.wikinews.org20:24, 5 јули 2014создадена со најавување(?)4
uk.wikiquote.org20:24, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
uk.wikisource.org20:24, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
uk.wikivoyage.org02:36, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
uk.wiktionary.org20:24, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org05:37, 27 август 2010создадена со најавување(?)1
ur.wikibooks.org17:10, 11 мај 2014создадена со најавување(?)0
ur.wikiquote.org20:24, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
ur.wiktionary.org20:24, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
usability.wikimedia.org19:17, 18 февруари 2020создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org16:39, 18 февруари 2014создадена со најавување(?)0
uz.wikiquote.org20:21, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
uz.wiktionary.org20:21, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
vec.wikipedia.org00:01, 12 ноември 2009создадена со најавување(?)0
vec.wikisource.org20:21, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
vec.wiktionary.org20:21, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org21:17, 7 март 2014создадена со најавување(?)0
ve.wikipedia.org02:10, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org19:26, 10 август 2009создадена со најавување(?)8
vi.wikibooks.org20:21, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
vi.wikiquote.org20:21, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
vi.wikisource.org20:21, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
vi.wikivoyage.org02:36, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
vi.wiktionary.org20:21, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
vls.wikipedia.org00:02, 12 ноември 2009создадена со најавување(?)0
vo.wikipedia.org22:35, 28 април 2014создадена со најавување(?)0
vo.wiktionary.org20:21, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org21:17, 7 март 2014создадена со најавување(?)3
wa.wikipedia.org19:34, 12 мај 2014создадена со најавување(?)0
wa.wiktionary.org20:21, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org15:59, 4 мај 2013создадена со најавување(?)1.890
wikimania2012.wikimedia.org11:42, 12 јули 2021создадена со најавување(?)0
wikimania2014.wikimedia.org14:35, 21 јануари 2014создадена со најавување(?)0
wikimania2015.wikimedia.org19:50, 21 јануари 2015создадена со најавување(?)0
wikimania2016.wikimedia.org19:41, 28 јули 2015создадена со најавување(?)0
wikimania2017.wikimedia.org23:15, 13 март 2017создадена со најавување(?)0
wikimania2018.wikimedia.org22:52, 13 февруари 2018создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org11:43, 12 јули 2021создадена со најавување(?)0
wo.wikipedia.org02:17, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
wo.wikiquote.org20:21, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
wo.wiktionary.org20:21, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org22:35, 28 април 2014создадена со најавување(?)0
xal.wikipedia.org02:19, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
xh.wikipedia.org02:09, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org21:17, 7 март 2014создадена со најавување(?)0
yi.wikipedia.org23:53, 30 ноември 2013создадена со најавување(?)0
yi.wikisource.org20:21, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org21:17, 7 март 2014создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org20:21, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
yue.wiktionary.org19:41, 28 јуни 2022создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org02:15, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org20:21, 5 јули 2014создадена со најавување(?)25
zh-classical.wikipedia.org21:17, 7 март 2014создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikipedia.org23:57, 11 ноември 2009создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikisource.org20:20, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wiktionary.org20:20, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org21:16, 7 март 2014создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org00:02, 12 ноември 2009создадена со најавување(?)31
zh.wikibooks.org02:38, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
zh.wikinews.org20:21, 5 јули 2014создадена со најавување(?)1
zh.wikiquote.org20:20, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
zh.wikisource.org20:20, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0
zh.wikiversity.org15:09, 6 август 2018создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org02:36, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
zh.wiktionary.org05:15, 7 септември 2009создадена со најавување(?)2
zu.wikipedia.org02:14, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)10
zu.wiktionary.org20:20, 5 јули 2014создадена со најавување(?)0