Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
aa.wikipedia.org10:18, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
aa.wikibooks.org10:16, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
aa.wiktionary.org10:17, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
ab.wikipedia.org19:48, 31 јули 2019создадена со најавување(?)3
ab.wiktionary.org10:16, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
ace.wikipedia.org08:47, 31 јули 2019создадена со најавување(?)3
advisory.wikimedia.org11:49, 3 декември 2019создадена со најавување(?)0
ady.wikipedia.org10:58, 7 август 2019создадена со најавување(?)2
af.wikipedia.org10:58, 7 август 2019создадена со најавување(?)35
af.wikibooks.org10:59, 7 август 2019создадена со најавување(?)1
af.wikiquote.org10:59, 7 август 2019создадена со најавување(?)0
af.wiktionary.org10:59, 7 август 2019создадена со најавување(?)2
ak.wikipedia.org10:59, 7 август 2019создадена со најавување(?)1
ak.wikibooks.org10:26, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
ak.wiktionary.org10:25, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org10:59, 7 август 2019создадена со најавување(?)5
alt.wikipedia.org03:49, 23 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ami.wikipedia.org15:18, 30 октомври 2021создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org11:00, 7 август 2019создадена со најавување(?)5
am.wikiquote.org10:27, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
am.wiktionary.org11:05, 7 август 2019создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org11:05, 7 август 2019создадена со најавување(?)4
ang.wikibooks.org11:14, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
ang.wikiquote.org11:14, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
ang.wikisource.org11:14, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
ang.wiktionary.org11:07, 7 август 2019создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org11:07, 7 август 2019создадена со најавување(?)6
an.wiktionary.org11:07, 7 август 2019создадена со најавување(?)0
api.wikimedia.org09:40, 18 октомври 2020создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org11:07, 7 август 2019создадена со најавување(?)1
ar.wikipedia.org20:30, 27 јули 2019создадена со најавување(?)109
ar.wikibooks.org11:08, 7 август 2019создадена со најавување(?)7
ar.wikimedia.org11:08, 7 август 2019создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org11:09, 7 август 2019создадена со најавување(?)3
ar.wikiquote.org11:09, 7 август 2019создадена со најавување(?)1
ar.wikisource.org11:09, 7 август 2019создадена со најавување(?)3
ar.wikiversity.org11:09, 7 август 2019создадена со најавување(?)4
ar.wiktionary.org11:10, 7 август 2019создадена со најавување(?)3
ary.wikipedia.org00:00, 21 јули 2020создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org11:10, 7 август 2019создадена со најавување(?)36
ast.wikipedia.org11:10, 7 август 2019создадена со најавување(?)8
ast.wikibooks.org14:32, 31 март 2020создадена со најавување(?)0
ast.wikiquote.org14:36, 31 март 2020создадена со најавување(?)0
ast.wiktionary.org11:11, 7 август 2019создадена со најавување(?)2
as.wikipedia.org11:12, 7 август 2019создадена со најавување(?)12
as.wikibooks.org14:31, 31 март 2020создадена со најавување(?)0
as.wikisource.org11:12, 7 август 2019создадена со најавување(?)0
as.wiktionary.org10:26, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
atj.wikipedia.org11:12, 7 август 2019создадена со најавување(?)1
avk.wikipedia.org06:55, 31 јули 2020создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org10:24, 31 јули 2019создадена со најавување(?)4
av.wiktionary.org14:37, 31 март 2020создадена со најавување(?)0
awa.wikipedia.org15:59, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)1
ay.wikipedia.org10:17, 31 јули 2019создадена со најавување(?)2
ay.wikibooks.org14:33, 31 март 2020создадена со најавување(?)0
ay.wiktionary.org10:20, 31 јули 2019создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org14:51, 7 август 2019создадена со најавување(?)8
az.wikipedia.org14:11, 14 јуни 2019создадена со најавување(?)32
az.wikibooks.org14:52, 7 август 2019создадена со најавување(?)0
az.wikiquote.org14:52, 7 август 2019создадена со најавување(?)6
az.wikisource.org14:52, 7 август 2019создадена со најавување(?)0
az.wiktionary.org14:53, 7 август 2019создадена со најавување(?)1
ban.wikipedia.org16:57, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)8
ban.wikisource.org05:41, 12 јули 2021создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org14:53, 7 август 2019создадена со најавување(?)8
bat-smg.wikipedia.org14:53, 7 август 2019создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org14:53, 7 август 2019создадена со најавување(?)0
ba.wikibooks.org14:53, 7 август 2019создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org14:53, 7 август 2019создадена со најавување(?)0
bcl.wiktionary.org06:56, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
bd.wikimedia.org14:54, 7 август 2019создадена со најавување(?)3
be-tarask.wikipedia.org17:34, 5 август 2019создадена со најавување(?)2
beta.wikiversity.org16:49, 30 јули 2019создадена со најавување(?)63
be.wikipedia.org14:54, 7 август 2019создадена со најавување(?)5
be.wikibooks.org14:54, 7 август 2019создадена со најавување(?)0
be.wikimedia.org14:54, 7 август 2019создадена со најавување(?)10
be.wikiquote.org14:55, 7 август 2019создадена со најавување(?)0
be.wikisource.org14:55, 7 август 2019создадена со најавување(?)0
be.wiktionary.org14:55, 7 август 2019создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org06:27, 5 септември 2019создадена со најавување(?)17
bg.wikibooks.org08:53, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
bg.wikinews.org18:16, 23 септември 2019создадена со најавување(?)0
bg.wikiquote.org16:48, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
bg.wikisource.org14:51, 29 октомври 2019создадена со најавување(?)0
bg.wiktionary.org16:13, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)1
bh.wikipedia.org18:46, 14 септември 2019создадена со најавување(?)13
bh.wiktionary.org14:57, 27 март 2020создадена со најавување(?)0
bi.wikipedia.org07:38, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)4
bi.wikibooks.org11:17, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
bi.wiktionary.org11:17, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
bjn.wikipedia.org06:12, 20 октомври 2019создадена со најавување(?)8
blk.wikipedia.org18:20, 25 јули 2022создадена со најавување(?)0
bm.wikipedia.org09:18, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
bm.wikibooks.org10:32, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
bm.wikiquote.org10:32, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
bm.wiktionary.org10:31, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org18:45, 8 мај 2019создадена со најавување(?)165
bn.wikibooks.org08:53, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)5
bn.wikisource.org06:45, 24 август 2019создадена со најавување(?)5
bn.wikivoyage.org19:17, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)5
bn.wiktionary.org15:46, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)6
bo.wikipedia.org09:18, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
bo.wikibooks.org10:38, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
bo.wiktionary.org10:39, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org07:37, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)2
br.wikipedia.org15:18, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)1
br.wikimedia.org08:30, 20 октомври 2019создадена со најавување(?)2
br.wikiquote.org15:20, 26 октомври 2019создадена со најавување(?)0
br.wikisource.org17:04, 17 октомври 2019создадена со најавување(?)0
br.wiktionary.org15:39, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org15:35, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)10
bs.wikibooks.org08:53, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
bs.wikinews.org09:14, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
bs.wikiquote.org16:48, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)1
bs.wikisource.org16:48, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
bs.wiktionary.org16:48, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org09:18, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)1
bxr.wikipedia.org09:18, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org17:05, 14 септември 2019создадена со најавување(?)7
ca.wikibooks.org15:25, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)5
ca.wikimedia.org08:32, 20 октомври 2019создадена со најавување(?)24
ca.wikinews.org18:29, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)1
ca.wikiquote.org12:53, 29 октомври 2019создадена со најавување(?)1
ca.wikisource.org08:45, 21 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ca.wiktionary.org15:43, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)7
cbk-zam.wikipedia.org09:18, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
cdo.wikipedia.org17:19, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org17:18, 14 септември 2019создадена со најавување(?)4
ce.wikipedia.org15:27, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
cho.wikipedia.org11:30, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org08:16, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)2
chr.wiktionary.org16:48, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)1
ch.wikipedia.org09:18, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ch.wikibooks.org11:30, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
ch.wiktionary.org11:30, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
chy.wikipedia.org20:28, 1 август 2019создадена со најавување(?)1
ckb.wikipedia.org15:13, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)2
commons.wikimedia.org13:39, 25 април 2019создадена со најавување(?)71.979interface-admin, sysop, translationadmin
co.wikipedia.org17:22, 7 октомври 2019создадена со најавување(?)0
co.wikibooks.org11:31, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
co.wikimedia.org16:58, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
co.wikiquote.org11:31, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
co.wiktionary.org16:48, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)2
crh.wikipedia.org12:21, 21 септември 2019создадена со најавување(?)0
cr.wikipedia.org09:18, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)4
cr.wikiquote.org11:27, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
cr.wiktionary.org11:27, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
csb.wikipedia.org18:45, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)0
csb.wiktionary.org16:48, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org18:58, 18 јули 2019создадена со најавување(?)18
cs.wikibooks.org18:28, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
cs.wikinews.org09:03, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)0
cs.wikiquote.org08:56, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)1
cs.wikisource.org19:56, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)2
cs.wikiversity.org16:51, 30 јули 2019создадена со најавување(?)5
cs.wiktionary.org15:47, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)3
cu.wikipedia.org09:12, 31 јули 2019создадена со најавување(?)0
cv.wikipedia.org08:56, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)2
cv.wikibooks.org08:54, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org15:07, 19 септември 2019создадена со најавување(?)8
cy.wikibooks.org16:48, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
cy.wikiquote.org16:48, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)1
cy.wikisource.org18:32, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)1
cy.wiktionary.org19:17, 22 октомври 2019создадена со најавување(?)0
dag.wikipedia.org05:39, 12 јули 2021создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org13:57, 10 јуни 2019создадена со најавување(?)24
da.wikibooks.org19:34, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)0
da.wikiquote.org07:19, 2 октомври 2019создадена со најавување(?)4
da.wikisource.org19:52, 22 октомври 2019создадена со најавување(?)2
da.wiktionary.org11:18, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org10:19, 30 април 2019создадена со најавување(?)84
de.wikibooks.org19:50, 31 јули 2019создадена со најавување(?)4
de.wikinews.org19:50, 31 јули 2019создадена со најавување(?)10
de.wikiquote.org19:50, 31 јули 2019создадена со најавување(?)13
de.wikisource.org15:21, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)8
de.wikiversity.org16:50, 30 јули 2019создадена со најавување(?)8
de.wikivoyage.org16:42, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)17
de.wiktionary.org19:49, 31 јули 2019создадена со најавување(?)4
din.wikipedia.org19:11, 22 октомври 2019создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org16:51, 14 септември 2019создадена со најавување(?)0
diq.wiktionary.org06:57, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
dk.wikimedia.org14:25, 23 септември 2019создадена со најавување(?)0
dsb.wikipedia.org18:09, 21 октомври 2019создадена со најавување(?)0
dty.wikipedia.org16:46, 10 август 2019создадена со најавување(?)4
dv.wikipedia.org09:18, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)1
dv.wiktionary.org16:48, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org09:18, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
dz.wiktionary.org11:31, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org14:25, 17 јуни 2019создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org14:15, 22 јули 2019создадена со најавување(?)4
el.wikibooks.org17:43, 30 јули 2019создадена со најавување(?)0
el.wikinews.org09:14, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
el.wikiquote.org17:43, 30 јули 2019создадена со најавување(?)0
el.wikisource.org17:43, 30 јули 2019создадена со најавување(?)0
el.wikiversity.org16:50, 30 јули 2019создадена со најавување(?)0
el.wikivoyage.org09:51, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)1
el.wiktionary.org17:43, 30 јули 2019создадена со најавување(?)5
eml.wikipedia.org19:19, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)3
en.wikipedia.org18:01, 23 мај 2018нова сметка(?)42.441extendedconfirmed, extendedmover, filemover, patroller, reviewer, rollbacker
en.wikibooks.org12:43, 15 јуни 2019создадена со најавување(?)70
en.wikinews.org12:02, 31 јули 2019создадена со најавување(?)382
en.wikiquote.org14:03, 11 јули 2019создадена со најавување(?)166
en.wikisource.org07:39, 14 мај 2019создадена со најавување(?)43
en.wikiversity.org13:44, 24 јуни 2019создадена со најавување(?)61
en.wikivoyage.org16:55, 14 јуни 2019создадена со најавување(?)44
en.wiktionary.org15:26, 27 април 2019создадена со најавување(?)128
eo.wikipedia.org14:23, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)29
eo.wikibooks.org08:54, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
eo.wikinews.org18:51, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)5
eo.wikiquote.org06:59, 20 октомври 2019создадена со најавување(?)0
eo.wikisource.org09:54, 24 септември 2019создадена со најавување(?)0
eo.wikivoyage.org17:36, 15 декември 2020создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org16:24, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)1
es.wikipedia.org13:34, 10 јуни 2019создадена со најавување(?)46
es.wikibooks.org18:18, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)2
es.wikinews.org18:22, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)8
es.wikiquote.org17:24, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)6
es.wikisource.org10:20, 6 октомври 2019создадена со најавување(?)6
es.wikiversity.org16:50, 30 јули 2019создадена со најавување(?)11
es.wikivoyage.org07:32, 29 јули 2019создадена со најавување(?)2
es.wiktionary.org14:22, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)8
et.wikipedia.org11:31, 30 мај 2019создадена со најавување(?)29
et.wikibooks.org08:53, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ee.wikimedia.org16:58, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
et.wikiquote.org17:40, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
et.wikisource.org16:48, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org15:14, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)4
eu.wikipedia.org15:31, 12 септември 2019создадена со најавување(?)52
eu.wikibooks.org08:54, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
eu.wikiquote.org08:32, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
eu.wikisource.org12:42, 17 октомври 2019создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org09:04, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)1
ext.wikipedia.org07:41, 27 октомври 2019создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org03:51, 8 јуни 2019создадена со најавување(?)28
fa.wikibooks.org10:36, 21 јули 2019создадена со најавување(?)2
fa.wikinews.org16:48, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)5
fa.wikiquote.org14:27, 26 октомври 2019создадена со најавување(?)1
fa.wikisource.org19:10, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)0
fa.wikivoyage.org08:01, 30 септември 2019создадена со најавување(?)6
fa.wiktionary.org14:19, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)5
ff.wikipedia.org09:18, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
fiu-vro.wikipedia.org09:18, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org15:31, 12 септември 2019создадена со најавување(?)10
fi.wikibooks.org08:44, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)3
fi.wikimedia.org16:57, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
fi.wikinews.org11:10, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)0
fi.wikiquote.org19:31, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
fi.wikisource.org18:26, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
fi.wikiversity.org16:50, 30 јули 2019создадена со најавување(?)0
fi.wikivoyage.org11:26, 29 октомври 2019создадена со најавување(?)1
fi.wiktionary.org15:47, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)6
fj.wikipedia.org09:18, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
fj.wiktionary.org16:48, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)1
foundation.wikimedia.org13:11, 30 октомври 2021создадена со најавување(?)40
fo.wikipedia.org14:24, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)2
fo.wikisource.org16:48, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
fo.wiktionary.org19:46, 5 ноември 2019создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org18:31, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
frr.wikipedia.org16:51, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org10:13, 27 мај 2019создадена со најавување(?)345
fr.wikibooks.org15:22, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
fr.wikinews.org18:28, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)11
fr.wikiquote.org15:34, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)40
fr.wikisource.org06:32, 25 август 2019создадена со најавување(?)25
fr.wikiversity.org16:50, 30 јули 2019создадена со најавување(?)0
fr.wikivoyage.org14:24, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)3
fr.wiktionary.org16:48, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)3
fur.wikipedia.org09:18, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org07:47, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)1
fy.wikibooks.org08:54, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
fy.wiktionary.org20:23, 26 октомври 2019создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org15:33, 12 ноември 2019создадена со најавување(?)1
gan.wikipedia.org09:18, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)1
ga.wikipedia.org14:20, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)2
ga.wikibooks.org11:33, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
ga.wikiquote.org11:33, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
ga.wiktionary.org16:49, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
gcr.wikipedia.org17:33, 2 февруари 2020создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org09:28, 31 јули 2019создадена со најавување(?)0
gd.wiktionary.org09:29, 31 јули 2019создадена со најавување(?)2
glk.wikipedia.org09:18, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org16:05, 28 септември 2019создадена со најавување(?)4
gl.wikibooks.org08:53, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
gl.wikiquote.org16:49, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
gl.wikisource.org19:02, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)0
gl.wiktionary.org09:44, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org08:15, 14 мај 2019создадена со најавување(?)0
gn.wikibooks.org11:32, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
gn.wiktionary.org12:03, 17 октомври 2019создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org07:29, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)1
gom.wiktionary.org08:00, 5 октомври 2020создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org16:53, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)2
got.wikipedia.org09:18, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
got.wikibooks.org11:32, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org18:48, 8 мај 2019создадена со најавување(?)2.388rollbacker
gu.wikibooks.org05:51, 24 март 2020создадена со најавување(?)0
gu.wikiquote.org17:37, 2 јули 2019создадена со најавување(?)6
gu.wikisource.org15:50, 14 јуни 2019создадена со најавување(?)7
gu.wiktionary.org11:29, 28 јули 2019создадена со најавување(?)159
guw.wikipedia.org19:06, 23 март 2022создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org09:18, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
gv.wiktionary.org16:49, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org09:18, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ha.wikipedia.org09:42, 24 септември 2019создадена со најавување(?)3
ha.wiktionary.org16:49, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)4
haw.wikipedia.org09:18, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org20:30, 27 јули 2019создадена со најавување(?)11
he.wikibooks.org17:08, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)1
he.wikinews.org16:49, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
he.wikiquote.org17:33, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
he.wikisource.org18:33, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)2
he.wikivoyage.org18:38, 26 септември 2019создадена со најавување(?)0
he.wiktionary.org16:57, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)6
hif.wikipedia.org07:53, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)12
hif.wiktionary.org20:34, 26 октомври 2019создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org19:27, 19 јануари 2019создадена со најавување(?)3.600
hi.wikibooks.org08:16, 10 август 2019создадена со најавување(?)35
hi.wikiquote.org18:17, 21 октомври 2019создадена со најавување(?)19
hi.wikisource.org16:16, 27 септември 2019создадена со најавување(?)28
hi.wikiversity.org16:48, 30 јули 2019создадена со најавување(?)19
hi.wikivoyage.org14:04, 29 октомври 2019создадена со најавување(?)7
hi.wiktionary.org18:58, 16 септември 2019создадена со најавување(?)69
ho.wikipedia.org11:34, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org09:11, 31 јули 2019создадена со најавување(?)34
hr.wikibooks.org09:11, 31 јули 2019создадена со најавување(?)0
hr.wikiquote.org09:11, 31 јули 2019создадена со најавување(?)0
hr.wikisource.org09:12, 31 јули 2019создадена со најавување(?)0
hr.wiktionary.org09:11, 31 јули 2019создадена со најавување(?)1
hsb.wikipedia.org15:22, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
hsb.wiktionary.org14:27, 29 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org17:30, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)1
ht.wikisource.org11:35, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org08:59, 31 јули 2019создадена со најавување(?)17
hu.wikibooks.org14:18, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)10
hu.wikinews.org11:34, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
hu.wikiquote.org16:49, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
hu.wikisource.org16:49, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)1
hu.wiktionary.org15:12, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)4
hy.wikipedia.org18:39, 4 септември 2019создадена со најавување(?)30
hy.wikibooks.org08:54, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
hy.wikiquote.org10:54, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)0
hy.wikisource.org15:17, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)1
hy.wiktionary.org15:26, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)1
hyw.wikipedia.org16:49, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
hz.wikipedia.org11:35, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org16:35, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ia.wikibooks.org08:53, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ia.wiktionary.org11:11, 5 ноември 2019создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org19:16, 12 јуни 2019создадена со најавување(?)138
id.wikibooks.org17:28, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)4
id.wikiquote.org15:58, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)12
id.wikisource.org17:01, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)17
id.wiktionary.org07:46, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)5
ie.wikipedia.org09:18, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ie.wikibooks.org11:38, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
ie.wiktionary.org16:49, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org19:46, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)2
ii.wikipedia.org10:21, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
ik.wikipedia.org09:18, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ik.wiktionary.org11:37, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org09:18, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)1
incubator.wikimedia.org16:56, 14 јуни 2019создадена со најавување(?)379
inh.wikipedia.org15:59, 28 октомври 2019создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org17:05, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)1
io.wiktionary.org16:09, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org14:20, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)9
is.wikibooks.org08:54, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
is.wikiquote.org16:49, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
is.wikisource.org18:26, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)0
is.wiktionary.org16:42, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org09:01, 11 мај 2019создадена со најавување(?)117
it.wikibooks.org15:57, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)1
it.wikinews.org19:17, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)1
it.wikiquote.org14:22, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)37
it.wikisource.org16:50, 30 јули 2019создадена со најавување(?)4
it.wikiversity.org16:50, 30 јули 2019создадена со најавување(?)24
it.wikivoyage.org18:39, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)6
it.wiktionary.org17:33, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)5
iu.wikipedia.org09:18, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)1
iu.wiktionary.org16:49, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
jam.wikipedia.org14:32, 14 јуни 2019создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org12:14, 2 август 2019создадена со најавување(?)32
ja.wikibooks.org16:53, 30 јули 2019создадена со најавување(?)18
ja.wikinews.org09:14, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)2
ja.wikiquote.org06:56, 22 октомври 2019создадена со најавување(?)3
ja.wikisource.org15:57, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)3
ja.wikiversity.org16:48, 30 јули 2019создадена со најавување(?)22
ja.wikivoyage.org07:08, 5 октомври 2020создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org16:12, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)39
jbo.wikipedia.org09:18, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
jbo.wiktionary.org16:49, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)1
jv.wikipedia.org15:18, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)23
jv.wikisource.org17:23, 12 август 2021создадена со најавување(?)0
jv.wiktionary.org14:42, 29 октомври 2019создадена со најавување(?)0
kaa.wikipedia.org11:48, 31 јули 2019создадена со најавување(?)0
kab.wikipedia.org18:42, 26 септември 2019создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org11:59, 21 септември 2019создадена со најавување(?)12
ka.wikibooks.org08:54, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ka.wikiquote.org16:37, 28 октомври 2019создадена со најавување(?)1
ka.wiktionary.org18:54, 23 септември 2019создадена со најавување(?)0
kbd.wikipedia.org09:23, 22 октомври 2019создадена со најавување(?)0
kbp.wikipedia.org15:57, 25 октомври 2019создадена со најавување(?)0
kcg.wikipedia.org08:10, 6 јули 2022создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org09:18, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ki.wikipedia.org09:18, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
kj.wikipedia.org11:47, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org04:27, 23 септември 2019создадена со најавување(?)30
kk.wikibooks.org08:54, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
kk.wikiquote.org11:45, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
kk.wiktionary.org16:49, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
kl.wikipedia.org09:18, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)6
kl.wiktionary.org20:34, 7 ноември 2019создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org15:35, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)4
km.wikibooks.org16:53, 30 јули 2019создадена со најавување(?)0
km.wiktionary.org19:44, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)3
kn.wikipedia.org18:12, 17 јули 2019создадена со најавување(?)25
kn.wikibooks.org11:44, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
kn.wikiquote.org06:32, 25 август 2019создадена со најавување(?)0
kn.wikisource.org06:32, 25 август 2019создадена со најавување(?)0
kn.wiktionary.org06:32, 25 август 2019создадена со најавување(?)5
koi.wikipedia.org13:30, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org05:58, 25 август 2019создадена со најавување(?)22
ko.wikibooks.org16:53, 30 јули 2019создадена со најавување(?)0
ko.wikinews.org09:14, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ko.wikiquote.org19:00, 18 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ko.wikisource.org18:31, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ko.wikiversity.org16:50, 30 јули 2019создадена со најавување(?)0
ko.wiktionary.org08:31, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)2
krc.wikipedia.org16:47, 28 октомври 2019создадена со најавување(?)0
kr.wikipedia.org11:40, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
kr.wikiquote.org11:40, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org16:49, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ks.wikipedia.org09:18, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)1
ks.wikibooks.org08:22, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
ks.wikiquote.org08:21, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
ks.wiktionary.org06:32, 20 октомври 2019создадена со најавување(?)7
ku.wikipedia.org15:19, 30 септември 2019создадена со најавување(?)1
ku.wikibooks.org08:54, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ku.wikiquote.org15:29, 29 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ku.wiktionary.org14:24, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)1
kv.wikipedia.org13:30, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)0
kw.wikipedia.org17:34, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
kw.wikiquote.org11:43, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
kw.wiktionary.org16:49, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org08:13, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)4
ky.wikibooks.org16:49, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ky.wikiquote.org17:29, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ky.wiktionary.org16:49, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org09:18, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)1
la.wikipedia.org14:19, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)1
la.wikibooks.org12:25, 4 октомври 2019создадена со најавување(?)0
la.wikiquote.org18:56, 18 октомври 2019создадена со најавување(?)1
la.wikisource.org07:25, 20 октомври 2019создадена со најавување(?)2
la.wiktionary.org19:39, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
lbe.wikipedia.org09:18, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)3
lb.wikipedia.org14:05, 21 септември 2019создадена со најавување(?)0
lb.wikibooks.org11:48, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
lb.wikiquote.org11:48, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
lb.wiktionary.org19:20, 22 октомври 2019создадена со најавување(?)7
lez.wikipedia.org15:37, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
lfn.wikipedia.org15:53, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org09:18, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)1
lij.wikipedia.org16:42, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)3
lij.wikisource.org06:20, 6 август 2020создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org08:59, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)0
li.wikibooks.org08:54, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
li.wikinews.org08:44, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)0
li.wikiquote.org16:49, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
li.wikisource.org16:49, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
li.wiktionary.org16:49, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
lld.wikipedia.org14:49, 26 август 2020создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org17:33, 5 август 2019создадена со најавување(?)8
lmo.wiktionary.org15:17, 30 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ln.wikipedia.org09:18, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ln.wikibooks.org11:49, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
ln.wiktionary.org16:50, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org18:01, 23 мај 2018создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org15:36, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
lo.wiktionary.org16:50, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
lrc.wikipedia.org17:34, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org08:42, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org14:19, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)34
lt.wikibooks.org18:41, 26 септември 2019создадена со најавување(?)0
lt.wikiquote.org19:53, 22 октомври 2019создадена со најавување(?)0
lt.wikisource.org19:00, 22 октомври 2019создадена со најавување(?)0
lt.wiktionary.org18:42, 26 септември 2019создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org19:13, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)71
lv.wikibooks.org11:50, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
lv.wiktionary.org18:42, 21 октомври 2019создадена со најавување(?)10
mad.wikipedia.org17:34, 15 декември 2020создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org16:07, 9 јуни 2019создадена со најавување(?)10
map-bms.wikipedia.org09:18, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)2
mdf.wikipedia.org13:27, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org18:01, 23 мај 2018создадена со најавување(?)248autopatrolled
meta.wikimedia.org18:01, 23 мај 2018создадена со најавување(?)6.843global-renamer, sysop, translationadmin
mg.wikipedia.org10:50, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)1
mg.wikibooks.org08:53, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
mg.wiktionary.org11:48, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)0
mhr.wikipedia.org16:16, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
mh.wikipedia.org11:57, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
mh.wiktionary.org11:56, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org18:30, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)7
min.wiktionary.org07:30, 5 октомври 2020создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org09:18, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
mi.wikibooks.org11:57, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
mi.wiktionary.org16:50, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)1
mk.wikipedia.org07:06, 15 септември 2019создадена со најавување(?)20
mk.wikibooks.org16:50, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mk.wikimedia.org16:59, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)1
mk.wikisource.org16:50, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mk.wiktionary.org07:42, 2 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org15:38, 16 јули 2019создадена со најавување(?)42
ml.wikibooks.org16:54, 30 јули 2019создадена со најавување(?)0
ml.wikiquote.org16:50, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)10
ml.wikisource.org19:48, 22 октомври 2019создадена со најавување(?)2
ml.wiktionary.org08:20, 20 октомври 2019создадена со најавување(?)5
mni.wikipedia.org10:57, 16 јули 2021создадена со најавување(?)0
mni.wiktionary.org03:48, 23 февруари 2021создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org06:15, 29 септември 2019создадена со најавување(?)7
mn.wikibooks.org11:55, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
mn.wiktionary.org18:13, 28 октомври 2019создадена со најавување(?)0
mnw.wikipedia.org16:50, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mnw.wiktionary.org11:08, 17 март 2021создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org13:40, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org15:32, 16 јули 2019создадена со најавување(?)14
mr.wikibooks.org08:54, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)2
mr.wikiquote.org16:50, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mr.wikisource.org10:46, 20 јули 2019создадена со најавување(?)0
mr.wiktionary.org13:28, 23 септември 2019создадена со најавување(?)7
ms.wikipedia.org04:27, 23 септември 2019создадена со најавување(?)47
ms.wikibooks.org09:14, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ms.wiktionary.org20:26, 26 октомври 2019создадена со најавување(?)0
mt.wikipedia.org14:20, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)1
mt.wiktionary.org16:50, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mus.wikipedia.org11:55, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org06:38, 20 октомври 2019создадена со најавување(?)0
mx.wikimedia.org18:35, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)11
myv.wikipedia.org15:40, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org15:38, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)31
my.wikibooks.org11:29, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
my.wiktionary.org19:31, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)1
mzn.wikipedia.org09:18, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)2
nah.wikipedia.org19:15, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)1
nah.wikibooks.org11:29, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
nah.wiktionary.org18:10, 28 октомври 2019создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org19:41, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)1
nap.wikisource.org04:53, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org16:50, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)2
na.wikibooks.org11:29, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
na.wikiquote.org11:29, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
na.wiktionary.org11:38, 29 октомври 2019создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org08:37, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)1
nds.wikipedia.org16:03, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)15
nds.wikibooks.org11:48, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
nds.wikiquote.org11:48, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
nds.wiktionary.org19:59, 22 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org15:36, 16 јули 2019создадена со најавување(?)39
ne.wikibooks.org16:53, 30 јули 2019создадена со најавување(?)1
ne.wiktionary.org16:50, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)1
new.wikipedia.org18:37, 17 јули 2019создадена со најавување(?)2
ng.wikipedia.org11:28, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
nia.wikipedia.org06:57, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
nia.wiktionary.org06:57, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org20:48, 23 јули 2019создадена со најавување(?)20
nl.wikibooks.org18:52, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)6
nl.wikimedia.org16:49, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)7
nl.wikinews.org19:03, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)15
nl.wikiquote.org16:28, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)4
nl.wikisource.org15:56, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)8
nl.wikivoyage.org16:11, 27 октомври 2019создадена со најавување(?)1
nl.wiktionary.org14:22, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)8
nn.wikipedia.org06:19, 23 август 2019создадена со најавување(?)12
nn.wikiquote.org16:50, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
nn.wiktionary.org16:50, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
nov.wikipedia.org09:18, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org16:15, 6 август 2019создадена со најавување(?)35
no.wikibooks.org15:52, 28 октомври 2019создадена со најавување(?)0
no.wikimedia.org17:00, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
no.wikinews.org12:02, 31 јули 2019создадена со најавување(?)0
no.wikiquote.org11:27, 17 октомври 2019создадена со најавување(?)0
no.wikisource.org18:25, 18 октомври 2019создадена со најавување(?)0
no.wiktionary.org11:33, 17 октомври 2019создадена со најавување(?)3
nqo.wikipedia.org14:46, 7 октомври 2019создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org09:18, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)1
nso.wikipedia.org16:50, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org08:50, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)3
nyc.wikimedia.org06:07, 20 октомври 2019создадена со најавување(?)7
ny.wikipedia.org11:15, 21 септември 2019создадена со најавување(?)1
nz.wikimedia.org06:59, 2 април 2020создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org15:52, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)3
oc.wikibooks.org09:14, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
oc.wiktionary.org17:12, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
olo.wikipedia.org13:40, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org09:18, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
om.wiktionary.org16:50, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)1
or.wikipedia.org14:21, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)5
or.wikisource.org07:46, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)2
or.wiktionary.org16:50, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org19:00, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org07:27, 1 август 2019создадена со најавување(?)35
pa-us.wikimedia.org12:13, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
pag.wikipedia.org09:18, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)1
pam.wikipedia.org09:18, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)1
pap.wikipedia.org09:18, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)1
pa.wikipedia.org15:45, 16 јули 2019создадена со најавување(?)18
pa.wikibooks.org16:54, 30 јули 2019создадена со најавување(?)0
pa.wikisource.org08:00, 11 август 2019создадена со најавување(?)0
pa.wiktionary.org18:28, 27 септември 2019создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org18:52, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
pdc.wikipedia.org09:18, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)1
pfl.wikipedia.org18:09, 28 октомври 2019создадена со најавување(?)0
pih.wikipedia.org08:47, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)2
pi.wikipedia.org09:18, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
pi.wiktionary.org11:23, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org20:07, 23 јули 2019создадена со најавување(?)103
pl.wikibooks.org15:22, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)1
pl.wikimedia.org18:17, 21 октомври 2019создадена со најавување(?)3
pl.wikinews.org19:14, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)2
pl.wikiquote.org19:18, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)15
pl.wikisource.org15:42, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
pl.wikivoyage.org18:54, 4 септември 2019создадена со најавување(?)0
pl.wiktionary.org14:19, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)8
pms.wikipedia.org16:21, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)4
pms.wikisource.org16:09, 24 октомври 2019создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org06:33, 5 септември 2019создадена со најавување(?)6
pnb.wiktionary.org11:54, 4 октомври 2019создадена со најавување(?)0
pnt.wikipedia.org17:42, 30 јули 2019создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org07:44, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)7
ps.wikibooks.org11:23, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
ps.wikivoyage.org16:50, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ps.wiktionary.org16:50, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org09:09, 31 јули 2019создадена со најавување(?)133
pt.wikibooks.org17:04, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)5
pt.wikimedia.org12:29, 1 април 2020создадена со најавување(?)2
pt.wikinews.org18:28, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)15
pt.wikiquote.org16:57, 17 октомври 2019создадена со најавување(?)7
pt.wikisource.org19:57, 22 октомври 2019создадена со најавување(?)4
pt.wikiversity.org16:50, 30 јули 2019создадена со најавување(?)10
pt.wikivoyage.org16:50, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)2
pt.wiktionary.org16:15, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)19
pwn.wikipedia.org15:18, 30 октомври 2021создадена со најавување(?)0
quality.wikimedia.org12:15, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org09:18, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)1
qu.wikibooks.org11:05, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
qu.wikiquote.org11:05, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
qu.wiktionary.org16:50, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org18:47, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)0
rm.wikibooks.org10:49, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
rm.wiktionary.org10:49, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org09:18, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
rn.wikipedia.org09:18, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
rn.wiktionary.org11:45, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org09:18, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
roa-rup.wiktionary.org16:50, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org08:27, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)1
ro.wikipedia.org17:01, 14 јуни 2019создадена со најавување(?)66
ro.wikibooks.org09:14, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ro.wikinews.org09:14, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ro.wikiquote.org18:49, 26 септември 2019создадена со најавување(?)0
ro.wikisource.org12:23, 4 октомври 2019создадена со најавување(?)1
ro.wikivoyage.org19:13, 17 јуни 2019создадена со најавување(?)0
ro.wiktionary.org19:24, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
rue.wikipedia.org16:09, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org14:24, 14 јули 2019создадена со најавување(?)62uploader
ru.wikibooks.org16:47, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)1
ru.wikimedia.org19:00, 23 септември 2019создадена со најавување(?)1
ru.wikinews.org18:30, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)8
ru.wikiquote.org16:47, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ru.wikisource.org14:19, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ru.wikiversity.org16:50, 30 јули 2019создадена со најавување(?)0
ru.wikivoyage.org07:20, 23 септември 2019создадена со најавување(?)1
ru.wiktionary.org14:23, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)12
rw.wikipedia.org09:18, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
rw.wiktionary.org16:50, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)2
sah.wikipedia.org09:11, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
sah.wikiquote.org13:54, 30 октомври 2019создадена со најавување(?)0
sah.wikisource.org16:51, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sat.wikipedia.org11:09, 1 мај 2019создадена со најавување(?)1
sa.wikipedia.org11:59, 8 јули 2019создадена со најавување(?)7
sa.wikibooks.org16:55, 30 јули 2019создадена со најавување(?)0
sa.wikiquote.org09:05, 22 октомври 2019создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org17:42, 30 јули 2019создадена со најавување(?)0
sa.wiktionary.org17:42, 30 јули 2019создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org09:04, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)7
scn.wiktionary.org16:51, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)1
sco.wikipedia.org16:46, 30 јули 2019создадена со најавување(?)22
sc.wikipedia.org09:18, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
sc.wiktionary.org10:45, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org17:29, 8 јули 2019создадена со најавување(?)4
sd.wikinews.org10:42, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
sd.wiktionary.org07:26, 18 октомври 2019создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org15:14, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
se.wikibooks.org11:27, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org11:06, 3 септември 2019создадена со најавување(?)0
sg.wikipedia.org09:18, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
sg.wiktionary.org16:51, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)2
shi.wikipedia.org05:39, 12 јули 2021создадена со најавување(?)0
shn.wikipedia.org15:56, 22 октомври 2019создадена со најавување(?)0
shn.wikivoyage.org19:07, 23 март 2022создадена со најавување(?)0
shn.wiktionary.org15:57, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org17:26, 14 септември 2019создадена со најавување(?)22
sh.wiktionary.org19:55, 22 октомври 2019создадена со најавување(?)2
shy.wiktionary.org06:23, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org17:27, 30 април 2019создадена со најавување(?)1.175rollbacker
simple.wikibooks.org08:25, 1 април 2020создадена со најавување(?)1
simple.wikiquote.org08:25, 1 април 2020создадена со најавување(?)1
simple.wiktionary.org16:17, 11 август 2019создадена со најавување(?)31
si.wikipedia.org04:59, 23 септември 2019создадена со најавување(?)9
si.wikibooks.org16:54, 30 јули 2019создадена со најавување(?)0
si.wiktionary.org16:04, 28 октомври 2019создадена со најавување(?)0
skr.wikipedia.org17:38, 15 декември 2020создадена со најавување(?)0
skr.wiktionary.org17:36, 15 декември 2020создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org15:31, 12 септември 2019создадена со најавување(?)21
sk.wikibooks.org09:14, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
sk.wikiquote.org18:35, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)0
sk.wikisource.org16:51, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sk.wiktionary.org19:28, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org14:19, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)41
sl.wikibooks.org09:14, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
sl.wikiquote.org16:51, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sl.wikisource.org16:42, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)1
sl.wikiversity.org16:49, 30 јули 2019создадена со најавување(?)0
sl.wiktionary.org20:14, 26 октомври 2019создадена со најавување(?)0
smn.wikipedia.org15:50, 19 октомври 2020создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org09:18, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
sm.wiktionary.org16:51, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)1
sn.wikipedia.org11:58, 8 јули 2019создадена со најавување(?)1
sn.wiktionary.org10:46, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
wikisource.org15:34, 28 мај 2019создадена со најавување(?)15
so.wikipedia.org16:45, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)1
so.wiktionary.org16:51, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org17:04, 8 јули 2019создадена со најавување(?)146
sq.wikipedia.org15:43, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)34
sq.wikibooks.org09:14, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
sq.wikinews.org09:14, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
sq.wikiquote.org14:57, 26 октомври 2019создадена со најавување(?)1
sq.wiktionary.org16:04, 22 октомври 2019создадена со најавување(?)1
srn.wikipedia.org16:51, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org11:58, 8 јули 2019создадена со најавување(?)58
sr.wikibooks.org16:00, 24 октомври 2019создадена со најавување(?)1
sr.wikinews.org16:51, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sr.wikiquote.org16:44, 2 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sr.wikisource.org17:38, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)1
sr.wiktionary.org11:42, 25 август 2019создадена со најавување(?)2
ss.wikipedia.org16:10, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)1
ss.wiktionary.org16:51, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org19:48, 31 јули 2019создадена со најавување(?)0
strategy.wikimedia.org10:43, 1 април 2020создадена со најавување(?)2
st.wikipedia.org09:18, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
st.wiktionary.org16:51, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)1
su.wikipedia.org16:06, 28 септември 2019создадена со најавување(?)3
su.wikibooks.org10:34, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
su.wikiquote.org16:51, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
su.wiktionary.org16:51, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org15:31, 12 септември 2019создадена со најавување(?)10
sv.wikibooks.org10:51, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)0
sv.wikinews.org09:14, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
sv.wikiquote.org11:53, 4 ноември 2019создадена со најавување(?)1
sv.wikisource.org17:39, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
sv.wikiversity.org16:50, 30 јули 2019создадена со најавување(?)2
sv.wikivoyage.org16:51, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sv.wiktionary.org15:38, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)7
sw.wikipedia.org14:18, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)4
sw.wikibooks.org10:44, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
sw.wiktionary.org16:24, 27 октомври 2019создадена со најавување(?)0
szl.wikipedia.org16:58, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)1
szy.wikipedia.org09:21, 25 декември 2019создадена со најавување(?)1
ta.wikipedia.org15:46, 16 јули 2019создадена со најавување(?)55
ta.wikibooks.org16:54, 30 јули 2019создадена со најавување(?)2
ta.wikinews.org09:14, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ta.wikiquote.org18:48, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ta.wikisource.org15:18, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)1
ta.wiktionary.org16:47, 31 јули 2019создадена со најавување(?)4
tay.wikipedia.org11:09, 17 март 2021создадена со најавување(?)0
tcy.wikipedia.org18:41, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)3
ten.wikipedia.org10:14, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org11:48, 3 август 2019создадена со најавување(?)0
test-commons.wikimedia.org17:32, 5 август 2019создадена со најавување(?)5
test.wikipedia.org03:56, 5 јуни 2019создадена со најавување(?)41
test.wikidata.org10:48, 25 јули 2019создадена со најавување(?)30
tet.wikipedia.org10:28, 16 август 2019создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org18:16, 17 јули 2019создадена со најавување(?)48
te.wikibooks.org16:53, 30 јули 2019создадена со најавување(?)0
te.wikiquote.org16:51, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
te.wikisource.org15:18, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)1
te.wiktionary.org16:51, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)2
tg.wikipedia.org14:20, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)12
tg.wikibooks.org16:51, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
tg.wiktionary.org18:09, 28 октомври 2019создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org14:19, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)78
th.wikibooks.org16:53, 30 јули 2019создадена со најавување(?)1
th.wikinews.org10:40, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
th.wikiquote.org06:08, 20 октомври 2019создадена со најавување(?)2
th.wikisource.org13:24, 23 септември 2019создадена со најавување(?)4
th.wiktionary.org15:28, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)5
ti.wikipedia.org09:18, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ti.wiktionary.org16:51, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org20:16, 12 октомври 2019создадена со најавување(?)1
tk.wikibooks.org10:35, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
tk.wikiquote.org10:35, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
tk.wiktionary.org16:51, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org15:25, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)15
tl.wikibooks.org09:14, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)5
tl.wiktionary.org16:51, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
tn.wikipedia.org15:32, 20 август 2019создадена со најавување(?)1
tn.wiktionary.org15:32, 20 август 2019создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org15:31, 20 август 2019создадена со најавување(?)0
to.wiktionary.org10:37, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org09:18, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
tpi.wiktionary.org16:51, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)1
trv.wikipedia.org11:08, 17 март 2021создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org18:57, 7 септември 2019создадена со најавување(?)32
tr.wikibooks.org19:06, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)1
tr.wikimedia.org16:56, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
tr.wikinews.org09:14, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
tr.wikiquote.org11:47, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)0
tr.wikisource.org14:20, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
tr.wikivoyage.org01:46, 20 јануари 2021создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org15:16, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)6
ts.wikipedia.org09:18, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ts.wiktionary.org08:33, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)10
tt.wikipedia.org15:19, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)1
tt.wikibooks.org16:52, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
tt.wikiquote.org10:41, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
tt.wiktionary.org16:52, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
tum.wikipedia.org09:18, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)1
tw.wikipedia.org10:29, 31 јули 2019создадена со најавување(?)2
tw.wiktionary.org10:35, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
tyv.wikipedia.org13:27, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)1
ty.wikipedia.org09:18, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)4
ua.wikimedia.org08:30, 20 октомври 2019создадена со најавување(?)28
udm.wikipedia.org15:18, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)5
ug.wikipedia.org09:18, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ug.wikibooks.org10:30, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
ug.wikiquote.org11:24, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
ug.wiktionary.org16:52, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org14:50, 29 јули 2019создадена со најавување(?)106
uk.wikibooks.org16:09, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
uk.wikinews.org09:14, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
uk.wikiquote.org12:26, 17 октомври 2019создадена со најавување(?)4
uk.wikisource.org18:31, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
uk.wikivoyage.org11:12, 21 септември 2019создадена со најавување(?)0
uk.wiktionary.org18:38, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org13:46, 11 август 2019создадена со најавување(?)13
ur.wikibooks.org09:14, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ur.wikiquote.org16:52, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)1
ur.wiktionary.org18:27, 27 септември 2019создадена со најавување(?)3
usability.wikimedia.org12:03, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org14:45, 1 октомври 2019создадена со најавување(?)11
uz.wikibooks.org10:31, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
uz.wikiquote.org16:52, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
uz.wiktionary.org16:49, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
vec.wikipedia.org11:28, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)2
vec.wikisource.org12:24, 29 октомври 2019создадена со најавување(?)0
vec.wiktionary.org13:32, 30 октомври 2019создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org10:34, 16 август 2019создадена со најавување(?)1
ve.wikipedia.org09:18, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org11:27, 2 јуни 2019создадена со најавување(?)35
vi.wikibooks.org09:14, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)2
vi.wikiquote.org16:57, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)2
vi.wikisource.org19:12, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)1
vi.wikivoyage.org16:52, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
vi.wiktionary.org09:11, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)5
vls.wikipedia.org17:41, 30 јули 2019создадена со најавување(?)1
vo.wikipedia.org19:56, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
vo.wikibooks.org10:29, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
vo.wikiquote.org10:30, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
vo.wiktionary.org16:52, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org10:23, 18 септември 2019создадена со најавување(?)1
wa.wikipedia.org09:18, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
wa.wikibooks.org10:24, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
wa.wikisource.org17:37, 15 декември 2020создадена со најавување(?)0
wa.wiktionary.org09:42, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org14:09, 11 мај 2019создадена со најавување(?)9.317rollbacker
wikimania2005.wikimedia.org10:51, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2006.wikimedia.org10:51, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2007.wikimedia.org10:52, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2008.wikimedia.org10:52, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2009.wikimedia.org10:55, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2010.wikimedia.org10:55, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2011.wikimedia.org10:57, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2012.wikimedia.org10:57, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2013.wikimedia.org10:58, 1 април 2020создадена со најавување(?)1
wikimania2014.wikimedia.org10:58, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2015.wikimedia.org17:23, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)1
wikimania2016.wikimedia.org11:00, 1 април 2020создадена со најавување(?)1
wikimania2017.wikimedia.org11:01, 1 април 2020создадена со најавување(?)2
wikimania2018.wikimedia.org11:02, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org14:16, 30 мај 2019создадена со најавување(?)72
wo.wikipedia.org09:18, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
wo.wikiquote.org16:52, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
wo.wiktionary.org16:52, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org16:47, 30 јули 2019создадена со најавување(?)2
xal.wikipedia.org09:18, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)3
xh.wikipedia.org08:56, 1 август 2019создадена со најавување(?)0
xh.wikibooks.org10:23, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
xh.wiktionary.org10:22, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org09:41, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)0
yi.wikipedia.org15:58, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)1
yi.wikisource.org16:08, 7 ноември 2019создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org07:53, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org07:07, 2 октомври 2019создадена со најавување(?)0
yo.wikibooks.org10:21, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
yo.wiktionary.org10:21, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
yue.wiktionary.org12:24, 4 октомври 2019создадена со најавување(?)1
za.wikipedia.org09:18, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
za.wikibooks.org10:20, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
za.wikiquote.org10:20, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
za.wiktionary.org10:19, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org09:18, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org10:21, 16 август 2019создадена со најавување(?)13
zh-min-nan.wikipedia.org10:21, 16 август 2019создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikibooks.org11:20, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikiquote.org11:20, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikisource.org10:22, 16 август 2019создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wiktionary.org10:22, 16 август 2019создадена со најавување(?)2
zh-yue.wikipedia.org10:23, 16 август 2019создадена со најавување(?)8
zh.wikipedia.org11:46, 18 јули 2019создадена со најавување(?)181
zh.wikibooks.org16:52, 30 јули 2019создадена со најавување(?)6
zh.wikinews.org09:14, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)2
zh.wikiquote.org18:48, 26 септември 2019создадена со најавување(?)0
zh.wikisource.org15:35, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)5
zh.wikiversity.org16:48, 30 јули 2019создадена со најавување(?)11
zh.wikivoyage.org08:30, 23 октомври 2019создадена со најавување(?)4
zh.wiktionary.org14:21, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)6
zu.wikipedia.org18:38, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
zu.wikibooks.org08:15, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
zu.wiktionary.org18:22, 27 септември 2019создадена со најавување(?)2