Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: Courcelles
  • Зачленет: 21:52, 1 јуни 2010 (пред 12 години)
  • Вкупно уредувања: 525.122
  • Број на приврзани сметки: 755
  • Глобална група: Глобални отповикувачи
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
aa.wikipedia.org23:29, 4 мај 2011создадена со најавување(?)0
ab.wikipedia.org10:01, 4 јули 2011создадена со најавување(?)3
ace.wikipedia.org07:52, 22 јули 2010создадена со најавување(?)1
ady.wikipedia.org22:48, 21 февруари 2016создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org05:15, 12 август 2010создадена со најавување(?)149
af.wikibooks.org10:01, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
af.wikiquote.org10:01, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
af.wiktionary.org10:01, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
ak.wikipedia.org10:01, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
als.wikipedia.org02:08, 29 јануари 2011создадена со најавување(?)25
alt.wikipedia.org20:38, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org16:36, 5 јануари 2011создадена со најавување(?)5
am.wikiquote.org10:01, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
am.wiktionary.org10:01, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
ang.wikipedia.org06:39, 13 август 2010создадена со најавување(?)9
ang.wikibooks.org10:01, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
ang.wikiquote.org05:07, 22 мај 2011создадена со најавување(?)0
ang.wiktionary.org10:01, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
an.wikipedia.org19:37, 11 април 2011создадена со најавување(?)86
an.wiktionary.org10:01, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
arc.wikipedia.org07:46, 3 јули 2011создадена со најавување(?)2
ar.wikipedia.org05:16, 12 август 2010создадена со најавување(?)294editor
ar.wikibooks.org21:49, 18 април 2011создадена со најавување(?)7
ar.wikimedia.org12:51, 12 јули 2011создадена со најавување(?)1
ar.wikinews.org10:01, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
ar.wikiquote.org10:01, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
ar.wikisource.org10:01, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
ar.wikiversity.org12:51, 12 јули 2011создадена со најавување(?)2
ar.wiktionary.org15:07, 6 јуни 2010создадена со најавување(?)4
arz.wikipedia.org22:23, 22 март 2011создадена со најавување(?)42
ast.wikipedia.org05:16, 12 август 2010создадена со најавување(?)36
ast.wikibooks.org09:59, 4 јули 2011создадена со најавување(?)0
ast.wiktionary.org10:01, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
as.wikipedia.org10:01, 4 јули 2011создадена со најавување(?)12
as.wikisource.org18:41, 3 април 2013создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org10:01, 4 јули 2011создадена со најавување(?)2
ay.wikipedia.org03:55, 19 јуни 2010создадена со најавување(?)4
ay.wiktionary.org10:01, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
azb.wikipedia.org22:10, 12 декември 2017создадена со најавување(?)3
az.wikipedia.org15:25, 24 јуни 2010создадена со најавување(?)137
az.wikibooks.org10:01, 4 јули 2011создадена со најавување(?)7
az.wikiquote.org10:01, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
az.wikisource.org10:01, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
az.wiktionary.org10:01, 4 јули 2011создадена со најавување(?)13
bar.wikipedia.org19:05, 16 април 2011создадена со најавување(?)23
bat-smg.wikipedia.org22:17, 22 март 2011создадена со најавување(?)4
ba.wikipedia.org10:01, 4 јули 2011создадена со најавување(?)28
bcl.wikipedia.org10:01, 4 јули 2011создадена со најавување(?)5
bd.wikimedia.org10:56, 4 март 2018создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org04:22, 26 јуни 2010создадена со најавување(?)139
beta.wikiversity.org08:48, 25 ноември 2010создадена со најавување(?)3
be.wikipedia.org22:16, 22 март 2011создадена со најавување(?)170
be.wikibooks.org10:01, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
be.wikiquote.org10:01, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
be.wikisource.org21:01, 9 ноември 2012создадена со најавување(?)3
be.wiktionary.org10:01, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
bg.wikipedia.org20:15, 31 октомври 2010создадена со најавување(?)490
bg.wikibooks.org10:01, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
bg.wikinews.org10:01, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
bg.wikiquote.org10:01, 4 јули 2011создадена со најавување(?)2
bg.wikisource.org10:01, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
bg.wiktionary.org17:10, 30 јуни 2011создадена со најавување(?)5
bh.wikipedia.org10:01, 4 јули 2011создадена со најавување(?)2
bi.wikipedia.org10:01, 4 јули 2011создадена со најавување(?)4
bjn.wikipedia.org08:48, 25 ноември 2010создадена со најавување(?)2
bm.wikipedia.org04:41, 17 април 2011создадена со најавување(?)2
bn.wikipedia.org14:54, 10 октомври 2010создадена со најавување(?)53
bn.wikibooks.org10:01, 4 јули 2011создадена со најавување(?)3
bn.wikisource.org10:01, 4 јули 2011создадена со најавување(?)2
bn.wiktionary.org10:01, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
bo.wikipedia.org03:51, 9 јануари 2011создадена со најавување(?)22
bpy.wikipedia.org10:01, 4 јули 2011создадена со најавување(?)13
br.wikipedia.org10:01, 4 јули 2011создадена со најавување(?)82
br.wikimedia.org02:50, 22 мај 2011создадена со најавување(?)1
br.wikiquote.org10:01, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
br.wikisource.org10:01, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
br.wiktionary.org10:01, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
bs.wikipedia.org10:31, 3 април 2011создадена со најавување(?)77
bs.wikibooks.org10:01, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
bs.wikinews.org10:01, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
bs.wikiquote.org10:01, 4 јули 2011создадена со најавување(?)4
bs.wikisource.org10:01, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
bs.wiktionary.org10:01, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
bug.wikipedia.org22:16, 12 април 2011создадена со најавување(?)2
bxr.wikipedia.org10:01, 4 јули 2011создадена со најавување(?)2
ca.wikipedia.org15:32, 24 јуни 2010создадена со најавување(?)614
ca.wikibooks.org10:01, 4 јули 2011создадена со најавување(?)5
ca.wikinews.org10:01, 4 јули 2011создадена со најавување(?)2
ca.wikiquote.org10:01, 4 јули 2011создадена со најавување(?)2
ca.wikisource.org10:01, 4 јули 2011создадена со најавување(?)3
ca.wiktionary.org10:01, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
cbk-zam.wikipedia.org18:45, 14 април 2011создадена со најавување(?)3
cdo.wikipedia.org10:01, 4 јули 2011создадена со најавување(?)2
ceb.wikipedia.org10:01, 4 јули 2011создадена со најавување(?)38
ce.wikipedia.org10:01, 4 јули 2011создадена со најавување(?)14
cho.wikipedia.org02:25, 10 април 2011создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org01:30, 4 април 2011создадена со најавување(?)4
chr.wiktionary.org10:01, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
ch.wikipedia.org10:01, 4 јули 2011создадена со најавување(?)2
chy.wikipedia.org04:38, 21 април 2011создадена со најавување(?)1
ckb.wikipedia.org00:47, 24 април 2011создадена со најавување(?)15
commons.wikimedia.org05:43, 2 јуни 2010создадена со најавување(?)45.384filemover, image-reviewer
co.wikipedia.org10:01, 4 јули 2011создадена со најавување(?)9
co.wikimedia.org04:56, 12 мај 2011создадена со најавување(?)1
co.wikiquote.org03:36, 9 декември 2010создадена со најавување(?)0
co.wiktionary.org10:01, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
crh.wikipedia.org19:37, 19 мај 2011создадена со најавување(?)11
cr.wikipedia.org10:01, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
csb.wikipedia.org07:50, 4 април 2011создадена со најавување(?)5
csb.wiktionary.org10:01, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
cs.wikipedia.org06:53, 30 април 2011создадена со најавување(?)584
cs.wikibooks.org10:01, 4 јули 2011создадена со најавување(?)3
cs.wikinews.org10:01, 4 јули 2011создадена со најавување(?)5
cs.wikiquote.org10:01, 4 јули 2011создадена со најавување(?)5
cs.wikisource.org10:01, 4 јули 2011создадена со најавување(?)3
cs.wikiversity.org10:01, 4 јули 2011создадена со најавување(?)2
cs.wiktionary.org10:01, 4 јули 2011создадена со најавување(?)4
cu.wikipedia.org06:28, 29 април 2011создадена со најавување(?)3
cv.wikipedia.org21:05, 13 април 2011создадена со најавување(?)23
cv.wikibooks.org10:01, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
cy.wikipedia.org17:23, 7 април 2011создадена со најавување(?)68
cy.wikibooks.org10:01, 4 јули 2011создадена со најавување(?)2
cy.wikiquote.org10:01, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
cy.wikisource.org10:01, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
cy.wiktionary.org10:01, 4 јули 2011создадена со најавување(?)3
da.wikipedia.org21:25, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)250
da.wikibooks.org10:01, 4 јули 2011создадена со најавување(?)2
da.wikiquote.org10:01, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
da.wikisource.org10:01, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
da.wiktionary.org10:01, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
de.wikipedia.org05:57, 3 јуни 2010создадена со најавување(?)3.182autoreview, editor
de.wikibooks.org10:01, 4 јули 2011создадена со најавување(?)30
de.wikinews.org11:49, 25 јули 2010создадена со најавување(?)11
de.wikiquote.org05:08, 15 април 2011создадена со најавување(?)1
de.wikisource.org10:01, 4 јули 2011создадена со најавување(?)143
de.wikiversity.org04:43, 7 април 2011создадена со најавување(?)10
de.wikivoyage.org20:32, 10 ноември 2012создадена со најавување(?)14
de.wiktionary.org15:52, 8 мај 2011создадена со најавување(?)22
diq.wikipedia.org10:01, 4 јули 2011создадена со најавување(?)4
dsb.wikipedia.org10:01, 4 јули 2011создадена со најавување(?)15
dv.wikipedia.org02:40, 25 мај 2011создадена со најавување(?)3
dv.wiktionary.org10:01, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
dz.wikipedia.org10:01, 4 јули 2011создадена со најавување(?)10
ee.wikipedia.org11:02, 3 април 2011создадена со најавување(?)1
el.wikipedia.org20:33, 26 јули 2010создадена со најавување(?)170
el.wikibooks.org10:02, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
el.wikinews.org23:10, 29 април 2011создадена со најавување(?)3
el.wikiquote.org11:44, 25 јули 2010создадена со најавување(?)1
el.wikisource.org10:02, 4 јули 2011создадена со најавување(?)6
el.wikiversity.org10:02, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
el.wikivoyage.org19:00, 22 мај 2013создадена со најавување(?)0
el.wiktionary.org21:32, 28 август 2010создадена со најавување(?)4
eml.wikipedia.org20:04, 25 април 2011создадена со најавување(?)9
en.wikipedia.org21:52, 1 јуни 2010домашно вики(?)413.517abusefilter, sysop
en.wikibooks.org18:38, 30 август 2010создадена со најавување(?)191editor
en.wikinews.org06:11, 3 јуни 2010создадена со најавување(?)36
en.wikiquote.org14:27, 6 јуни 2010создадена со најавување(?)456
en.wikisource.org04:58, 5 јуни 2010создадена со најавување(?)46
en.wikiversity.org16:01, 7 јуни 2010создадена со најавување(?)68
en.wikivoyage.org20:31, 10 ноември 2012создадена со најавување(?)71autopatrolled
en.wiktionary.org04:04, 6 јуни 2010создадена со најавување(?)59
eo.wikipedia.org22:52, 20 април 2011создадена со најавување(?)366editor
eo.wikibooks.org21:07, 4 мај 2011создадена со најавување(?)2
eo.wikinews.org10:02, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
eo.wikiquote.org10:02, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
eo.wikisource.org10:02, 4 јули 2011создадена со најавување(?)3
eo.wiktionary.org10:02, 4 јули 2011создадена со најавување(?)12
es.wikipedia.org22:09, 7 јуни 2010создадена со најавување(?)1.832
es.wikibooks.org13:56, 4 април 2011создадена со најавување(?)11
es.wikinews.org02:41, 25 мај 2011создадена со најавување(?)6
es.wikiquote.org05:13, 4 април 2011создадена со најавување(?)48
es.wikisource.org22:25, 22 март 2011создадена со најавување(?)21
es.wikiversity.org04:16, 13 април 2011создадена со најавување(?)12
es.wikivoyage.org02:24, 21 јануари 2013создадена со најавување(?)3
es.wiktionary.org03:03, 5 април 2011создадена со најавување(?)23
et.wikipedia.org01:42, 25 април 2011создадена со најавување(?)165
et.wikibooks.org10:02, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
et.wikiquote.org10:02, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
et.wikisource.org10:02, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
et.wiktionary.org10:02, 4 јули 2011создадена со најавување(?)2
eu.wikipedia.org04:58, 20 декември 2010создадена со најавување(?)195
eu.wikibooks.org10:02, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
eu.wikiquote.org10:02, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
eu.wiktionary.org10:02, 4 јули 2011создадена со најавување(?)4
ext.wikipedia.org23:59, 26 април 2011создадена со најавување(?)5
fa.wikipedia.org11:58, 24 октомври 2010создадена со најавување(?)350
fa.wikibooks.org20:15, 11 април 2011создадена со најавување(?)2
fa.wikinews.org02:00, 22 април 2011создадена со најавување(?)1
fa.wikiquote.org17:01, 7 април 2011создадена со најавување(?)2
fa.wikisource.org10:02, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
fa.wikivoyage.org09:57, 3 октомври 2014создадена со најавување(?)0
fa.wiktionary.org10:02, 4 јули 2011создадена со најавување(?)2
ff.wikipedia.org10:02, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
fiu-vro.wikipedia.org23:58, 29 април 2011создадена со најавување(?)3
fi.wikipedia.org09:29, 5 јули 2010создадена со најавување(?)603autoreview
fi.wikibooks.org10:02, 4 јули 2011создадена со најавување(?)4
fi.wikinews.org10:02, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
fi.wikiquote.org15:20, 4 април 2011создадена со најавување(?)1
fi.wikisource.org10:02, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
fi.wikiversity.org23:01, 29 април 2011создадена со најавување(?)1
fi.wikivoyage.org01:52, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org10:02, 4 јули 2011создадена со најавување(?)2
fj.wikipedia.org04:41, 17 април 2011создадена со најавување(?)2
fj.wiktionary.org10:02, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
fo.wikipedia.org03:22, 13 април 2011создадена со најавување(?)9
fo.wikisource.org10:02, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
fo.wiktionary.org10:02, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
frp.wikipedia.org10:02, 4 јули 2011создадена со најавување(?)2
frr.wikipedia.org18:09, 21 ноември 2010создадена со најавување(?)11
fr.wikipedia.org15:03, 6 јуни 2010создадена со најавување(?)2.118
fr.wikibooks.org10:02, 4 јули 2011создадена со најавување(?)30
fr.wikinews.org10:02, 4 јули 2011создадена со најавување(?)2
fr.wikiquote.org20:32, 16 април 2011создадена со најавување(?)10
fr.wikisource.org10:02, 4 јули 2011создадена со најавување(?)6
fr.wikiversity.org10:02, 4 јули 2011создадена со најавување(?)10
fr.wikivoyage.org20:32, 10 ноември 2012создадена со најавување(?)6
fr.wiktionary.org22:53, 20 април 2011создадена со најавување(?)40
fur.wikipedia.org10:02, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
fy.wikipedia.org15:21, 4 април 2011создадена со најавување(?)60
fy.wikibooks.org10:02, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
fy.wiktionary.org10:02, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
gag.wikipedia.org08:47, 25 ноември 2010создадена со најавување(?)9
gan.wikipedia.org05:23, 11 мај 2011создадена со најавување(?)6
ga.wikipedia.org11:15, 11 јуни 2010создадена со најавување(?)27
ga.wiktionary.org11:15, 11 јуни 2010создадена со најавување(?)3
gd.wikipedia.org20:24, 15 јуни 2010создадена со најавување(?)18
gd.wiktionary.org10:02, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
glk.wikipedia.org10:02, 4 јули 2011создадена со најавување(?)3
gl.wikipedia.org15:37, 20 август 2010создадена со најавување(?)178
gl.wikibooks.org10:02, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
gl.wikiquote.org10:02, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
gl.wikisource.org10:02, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
gl.wiktionary.org10:02, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
gn.wikipedia.org10:02, 4 јули 2011создадена со најавување(?)5
gn.wiktionary.org10:02, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
got.wikipedia.org10:02, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
gu.wikipedia.org21:40, 4 април 2011создадена со најавување(?)14
gu.wikiquote.org10:02, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
gu.wikisource.org21:01, 9 ноември 2012создадена со најавување(?)0
gu.wiktionary.org10:02, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
gv.wikipedia.org14:35, 4 јануари 2011создадена со најавување(?)30
gv.wiktionary.org07:40, 23 април 2011создадена со најавување(?)1
hak.wikipedia.org10:02, 4 јули 2011создадена со најавување(?)3
ha.wikipedia.org10:02, 4 јули 2011создадена со најавување(?)4
ha.wiktionary.org10:02, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
haw.wikipedia.org10:02, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
he.wikipedia.org04:24, 12 јуни 2010создадена со најавување(?)434
he.wikibooks.org19:10, 16 април 2011создадена со најавување(?)29
he.wikinews.org17:19, 25 април 2011создадена со најавување(?)4
he.wikiquote.org00:09, 1 мај 2011создадена со најавување(?)5
he.wikisource.org04:11, 2 мај 2011создадена со најавување(?)1
he.wikivoyage.org19:44, 1 април 2013создадена со најавување(?)6
he.wiktionary.org18:36, 25 април 2011создадена со најавување(?)10
hif.wikipedia.org09:25, 1 мај 2011создадена со најавување(?)16
hif.wiktionary.org05:33, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org07:13, 24 септември 2010создадена со најавување(?)64
hi.wikibooks.org05:58, 6 мај 2011создадена со најавување(?)1
hi.wikiquote.org10:02, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
hi.wiktionary.org10:02, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
hr.wikipedia.org14:48, 10 октомври 2010создадена со најавување(?)236
hr.wikibooks.org10:02, 4 јули 2011создадена со најавување(?)2
hr.wikiquote.org10:02, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
hr.wikisource.org00:08, 28 април 2011создадена со најавување(?)1
hr.wiktionary.org10:02, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
hsb.wikipedia.org10:02, 4 јули 2011создадена со најавување(?)33
hsb.wiktionary.org10:02, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
ht.wikipedia.org07:31, 7 мај 2011создадена со најавување(?)3
hu.wikipedia.org19:37, 12 јули 2010создадена со најавување(?)702trusted
hu.wikibooks.org10:02, 4 јули 2011создадена со најавување(?)7
hu.wikinews.org18:40, 4 април 2011создадена со најавување(?)0
hu.wikiquote.org10:02, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
hu.wikisource.org10:02, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
hu.wiktionary.org10:02, 4 јули 2011создадена со најавување(?)4
hy.wikipedia.org19:06, 20 март 2011создадена со најавување(?)182
hy.wikibooks.org10:02, 4 јули 2011создадена со најавување(?)2
hy.wikiquote.org10:02, 4 јули 2011создадена со најавување(?)2
hy.wikisource.org10:02, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
hy.wiktionary.org10:02, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
hyw.wikipedia.org19:22, 7 април 2019создадена со најавување(?)0
hz.wikipedia.org00:15, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org20:07, 14 април 2011создадена со најавување(?)9
ia.wikibooks.org10:02, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
ia.wiktionary.org10:02, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
id.wikipedia.org17:27, 25 јули 2010создадена со најавување(?)479
id.wikibooks.org10:02, 4 јули 2011создадена со најавување(?)8
id.wikiquote.org16:55, 7 април 2011создадена со најавување(?)3
id.wikisource.org05:09, 3 мај 2011создадена со најавување(?)3
id.wiktionary.org10:02, 4 јули 2011создадена со најавување(?)2
ie.wikipedia.org10:02, 4 јули 2011создадена со најавување(?)12
ie.wikibooks.org10:02, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
ie.wiktionary.org10:02, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
ig.wikipedia.org01:11, 23 мај 2011создадена со најавување(?)2
ik.wikipedia.org10:02, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
ik.wiktionary.org10:02, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
ilo.wikipedia.org02:36, 29 април 2011создадена со најавување(?)6
incubator.wikimedia.org21:02, 18 ноември 2010создадена со најавување(?)93
io.wikipedia.org07:15, 21 мај 2011создадена со најавување(?)48
io.wiktionary.org10:02, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
is.wikipedia.org02:29, 29 април 2011создадена со најавување(?)40
is.wikibooks.org10:02, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
is.wikiquote.org10:02, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
is.wikisource.org10:02, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
is.wiktionary.org21:48, 4 април 2011создадена со најавување(?)4
it.wikipedia.org14:29, 24 јуни 2010создадена со најавување(?)2.744autopatrolled
it.wikibooks.org12:39, 4 април 2011создадена со најавување(?)286
it.wikinews.org10:03, 4 јули 2011создадена со најавување(?)6
it.wikiquote.org11:45, 25 јули 2010создадена со најавување(?)21
it.wikisource.org10:03, 4 јули 2011создадена со најавување(?)3
it.wikiversity.org22:59, 11 јуни 2011создадена со најавување(?)2
it.wikivoyage.org20:32, 10 ноември 2012создадена со најавување(?)13
it.wiktionary.org10:02, 4 јули 2011создадена со најавување(?)7
iu.wikipedia.org10:03, 4 јули 2011создадена со најавување(?)2
iu.wiktionary.org10:03, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
ja.wikipedia.org04:21, 3 јуни 2010создадена со најавување(?)944
ja.wikibooks.org10:03, 4 јули 2011создадена со најавување(?)5
ja.wikinews.org10:03, 4 јули 2011создадена со најавување(?)13
ja.wikiquote.org10:03, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
ja.wikisource.org10:03, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
ja.wikiversity.org10:03, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
ja.wiktionary.org10:03, 4 јули 2011создадена со најавување(?)4
jbo.wikipedia.org10:03, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
jbo.wiktionary.org10:03, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
jv.wikipedia.org02:53, 16 април 2011создадена со најавување(?)86
jv.wiktionary.org10:03, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
kaa.wikipedia.org10:03, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
kab.wikipedia.org21:24, 13 април 2011создадена со најавување(?)3
ka.wikipedia.org20:32, 26 јули 2010создадена со најавување(?)165trusted
ka.wikibooks.org10:03, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
ka.wikiquote.org10:03, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
ka.wiktionary.org10:03, 4 јули 2011создадена со најавување(?)2
kbd.wikipedia.org12:48, 4 април 2011создадена со најавување(?)9
kg.wikipedia.org10:03, 4 јули 2011создадена со најавување(?)4
ki.wikipedia.org10:03, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
kk.wikipedia.org23:48, 26 април 2011создадена со најавување(?)176
kk.wikibooks.org10:03, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
kk.wiktionary.org10:03, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
kl.wikipedia.org04:38, 17 април 2011создадена со најавување(?)7
kl.wiktionary.org10:03, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
km.wikipedia.org10:03, 4 јули 2011создадена со најавување(?)13
km.wikibooks.org10:03, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
km.wiktionary.org10:03, 4 јули 2011создадена со најавување(?)2
kn.wikipedia.org08:40, 4 април 2011создадена со најавување(?)37
kn.wikiquote.org10:03, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
kn.wikisource.org10:03, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
kn.wiktionary.org03:45, 15 април 2011создадена со најавување(?)3
koi.wikipedia.org10:03, 4 јули 2011создадена со најавување(?)8
ko.wikipedia.org08:05, 30 јануари 2011создадена со најавување(?)353
ko.wikibooks.org01:26, 2 февруари 2013создадена со најавување(?)3
ko.wikinews.org10:03, 4 јули 2011создадена со најавување(?)2
ko.wikiquote.org06:52, 29 април 2011создадена со најавување(?)1
ko.wikisource.org10:03, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
ko.wiktionary.org07:19, 23 август 2011создадена со најавување(?)14
krc.wikipedia.org10:03, 4 јули 2011создадена со најавување(?)11
ksh.wikipedia.org09:33, 16 март 2011создадена со најавување(?)9
ks.wikipedia.org10:03, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
ks.wiktionary.org10:03, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
ku.wikipedia.org04:41, 17 април 2011создадена со најавување(?)16
ku.wikibooks.org10:03, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
ku.wikiquote.org10:03, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
ku.wiktionary.org10:03, 4 јули 2011создадена со најавување(?)9
kv.wikipedia.org04:27, 18 април 2011создадена со најавување(?)16
kw.wikipedia.org10:03, 4 јули 2011создадена со најавување(?)10
ky.wikipedia.org12:41, 4 април 2011создадена со најавување(?)12
ky.wikibooks.org10:03, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
ky.wikiquote.org10:03, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
ky.wiktionary.org10:03, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
lad.wikipedia.org10:43, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)9
la.wikipedia.org22:46, 20 јули 2010создадена со најавување(?)99
la.wikibooks.org10:03, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
la.wikiquote.org10:03, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
la.wikisource.org10:03, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
la.wiktionary.org10:03, 4 јули 2011создадена со најавување(?)2
lbe.wikipedia.org10:03, 4 јули 2011создадена со најавување(?)3
lb.wikipedia.org01:42, 22 април 2011создадена со најавување(?)37
lb.wiktionary.org10:03, 4 јули 2011создадена со најавување(?)3
lez.wikipedia.org21:02, 9 ноември 2012создадена со најавување(?)1
lg.wikipedia.org10:03, 4 јули 2011создадена со најавување(?)3
lij.wikipedia.org10:03, 4 јули 2011создадена со најавување(?)5
li.wikipedia.org21:27, 16 април 2011создадена со најавување(?)24
li.wikibooks.org18:31, 14 ноември 2010создадена со најавување(?)1
li.wikiquote.org10:03, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
li.wikisource.org10:03, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
li.wiktionary.org10:03, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
lmo.wikipedia.org10:03, 4 јули 2011создадена со најавување(?)15
ln.wikipedia.org10:03, 4 јули 2011создадена со најавување(?)7
ln.wiktionary.org10:03, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
login.wikimedia.org02:58, 16 јули 2013создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org04:18, 18 април 2011создадена со најавување(?)1
lo.wiktionary.org10:03, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
lrc.wikipedia.org04:13, 8 февруари 2017создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org08:14, 27 март 2011создадена со најавување(?)1
lt.wikipedia.org21:39, 16 јануари 2011создадена со најавување(?)277
lt.wikibooks.org10:03, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
lt.wikiquote.org10:03, 4 јули 2011создадена со најавување(?)2
lt.wikisource.org10:03, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
lt.wiktionary.org10:03, 4 јули 2011создадена со најавување(?)2
lv.wikipedia.org18:14, 14 април 2011создадена со најавување(?)263
lv.wiktionary.org10:03, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
mai.wikipedia.org00:28, 6 октомври 2015создадена со најавување(?)0
map-bms.wikipedia.org12:02, 26 јуни 2011создадена со најавување(?)7
mdf.wikipedia.org10:03, 4 јули 2011создадена со најавување(?)2
www.mediawiki.org05:18, 8 јуни 2010создадена со најавување(?)44
meta.wikimedia.org21:52, 1 јуни 2010создадена со најавување(?)3.018translationadmin
mg.wikipedia.org10:03, 4 јули 2011создадена со најавување(?)8
mg.wikibooks.org10:03, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
mg.wiktionary.org10:03, 4 јули 2011создадена со најавување(?)4
mhr.wikipedia.org10:03, 4 јули 2011создадена со најавување(?)7
min.wikipedia.org09:33, 17 февруари 2013создадена со најавување(?)2
mi.wikipedia.org02:49, 11 јуни 2011создадена со најавување(?)2
mi.wiktionary.org10:03, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
mk.wikipedia.org12:44, 4 април 2011создадена со најавување(?)175
mk.wikibooks.org10:03, 4 јули 2011создадена со најавување(?)2
mk.wikisource.org10:03, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
mk.wiktionary.org10:03, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
ml.wikipedia.org16:06, 25 јуни 2010создадена со најавување(?)69
ml.wikibooks.org10:03, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
ml.wikiquote.org10:03, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
ml.wikisource.org10:03, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
ml.wiktionary.org22:31, 11 април 2011создадена со најавување(?)4
mn.wikipedia.org05:44, 6 април 2011создадена со најавување(?)23
mn.wiktionary.org10:03, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
mrj.wikipedia.org08:40, 25 ноември 2010создадена со најавување(?)14
mr.wikipedia.org00:08, 28 април 2011создадена со најавување(?)59
mr.wikibooks.org10:03, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
mr.wikiquote.org10:03, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
mr.wikisource.org08:10, 19 февруари 2012создадена со најавување(?)0
mr.wiktionary.org10:03, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
ms.wikipedia.org03:08, 9 јануари 2011создадена со најавување(?)190
ms.wikibooks.org10:04, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
ms.wiktionary.org10:03, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
mt.wikipedia.org20:53, 9 мај 2011создадена со најавување(?)11
mt.wiktionary.org10:04, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
mwl.wikipedia.org05:20, 20 април 2011создадена со најавување(?)15
mx.wikimedia.org12:51, 12 јули 2011создадена со најавување(?)1
myv.wikipedia.org10:04, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
my.wikipedia.org10:04, 4 јули 2011создадена со најавување(?)22
my.wiktionary.org04:03, 20 април 2011создадена со најавување(?)4
mzn.wikipedia.org10:04, 4 јули 2011создадена со најавување(?)11
nah.wikipedia.org19:13, 16 април 2011создадена со најавување(?)7
nah.wiktionary.org10:04, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
nap.wikipedia.org10:04, 4 јули 2011создадена со најавување(?)6
na.wikipedia.org10:04, 4 јули 2011создадена со најавување(?)3
na.wikibooks.org09:52, 17 ноември 2010создадена со најавување(?)0
na.wiktionary.org10:04, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
nds-nl.wikipedia.org00:06, 1 мај 2011создадена со најавување(?)24
nds.wikipedia.org08:39, 10 април 2011создадена со најавување(?)31
nds.wikibooks.org03:33, 9 декември 2010создадена со најавување(?)0
nds.wiktionary.org10:04, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
ne.wikipedia.org04:46, 27 април 2011создадена со најавување(?)21
ne.wikibooks.org10:04, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
ne.wiktionary.org10:04, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
new.wikipedia.org10:04, 4 јули 2011создадена со најавување(?)7
nl.wikipedia.org14:58, 11 јуни 2010создадена со најавување(?)1.349
nl.wikibooks.org10:04, 4 јули 2011создадена со најавување(?)14
nl.wikimedia.org19:39, 1 октомври 2014создадена со најавување(?)0
nl.wikinews.org03:34, 29 мај 2018создадена со најавување(?)1
nl.wikiquote.org00:23, 30 јуни 2011создадена со најавување(?)1
nl.wikisource.org10:04, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
nl.wikivoyage.org20:32, 10 ноември 2012создадена со најавување(?)3
nl.wiktionary.org10:04, 4 јули 2011создадена со најавување(?)7
nn.wikipedia.org05:13, 6 јуни 2011создадена со најавување(?)116
nn.wikiquote.org10:04, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
nn.wiktionary.org10:04, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
nov.wikipedia.org10:04, 4 јули 2011создадена со најавување(?)4
no.wikipedia.org21:25, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)487
no.wikibooks.org10:04, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
no.wikimedia.org02:06, 14 март 2016создадена со најавување(?)0
no.wikinews.org10:04, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
no.wikiquote.org10:04, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
no.wikisource.org11:47, 25 јули 2010создадена со најавување(?)1
no.wiktionary.org10:04, 4 јули 2011создадена со најавување(?)4
nrm.wikipedia.org10:04, 4 јули 2011создадена со најавување(?)5
nso.wikipedia.org09:32, 12 ноември 2011создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org04:45, 31 јули 2010создадена со најавување(?)5
nyc.wikimedia.org04:31, 3 октомври 2011создадена со најавување(?)2
ny.wikipedia.org10:04, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
oc.wikipedia.org20:39, 16 февруари 2011создадена со најавување(?)83
oc.wikibooks.org10:04, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
oc.wiktionary.org10:04, 4 јули 2011создадена со најавување(?)4
om.wikipedia.org10:04, 4 јули 2011создадена со најавување(?)2
om.wiktionary.org10:04, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
or.wikipedia.org10:20, 11 април 2011создадена со најавување(?)16
or.wiktionary.org10:44, 1 октомври 2011создадена со најавување(?)2
os.wikipedia.org10:04, 4 јули 2011создадена со најавување(?)21
outreach.wikimedia.org04:46, 14 септември 2010создадена со најавување(?)24
pag.wikipedia.org10:04, 4 јули 2011создадена со најавување(?)3
pam.wikipedia.org03:37, 27 април 2011создадена со најавување(?)7
pap.wikipedia.org00:30, 1 мај 2011создадена со најавување(?)1
pa.wikipedia.org10:04, 4 јули 2011создадена со најавување(?)14
pa.wikibooks.org10:04, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
pa.wiktionary.org10:04, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
pcd.wikipedia.org10:04, 4 јули 2011создадена со најавување(?)7
pdc.wikipedia.org09:42, 17 април 2011создадена со најавување(?)3
pfl.wikipedia.org10:04, 4 јули 2011создадена со најавување(?)4
pih.wikipedia.org10:04, 4 јули 2011создадена со најавување(?)2
pi.wikipedia.org02:47, 19 мај 2011создадена со најавување(?)1
pl.wikipedia.org20:31, 15 јуни 2010создадена со најавување(?)1.822editor
pl.wikibooks.org23:52, 3 август 2010создадена со најавување(?)13
pl.wikimedia.org03:05, 18 јануари 2013создадена со најавување(?)19
pl.wikinews.org10:04, 4 јули 2011создадена со најавување(?)10
pl.wikiquote.org22:17, 22 март 2011создадена со најавување(?)12
pl.wikisource.org06:14, 18 јуни 2010создадена со најавување(?)3
pl.wikivoyage.org03:01, 16 февруари 2013создадена со најавување(?)3
pl.wiktionary.org10:04, 4 јули 2011создадена со најавување(?)52
pms.wikipedia.org01:26, 14 април 2011создадена со најавување(?)13
pnb.wikipedia.org06:58, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)42
pnb.wiktionary.org06:49, 3 февруари 2012создадена со најавување(?)0
pnt.wikipedia.org10:04, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
ps.wikipedia.org01:21, 7 мај 2011создадена со најавување(?)7
ps.wiktionary.org10:04, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
pt.wikipedia.org20:32, 15 јуни 2010создадена со најавување(?)1.218
pt.wikibooks.org03:58, 4 април 2011создадена со најавување(?)25
pt.wikinews.org05:17, 20 април 2011создадена со најавување(?)18
pt.wikiquote.org04:11, 12 мај 2011создадена со најавување(?)5
pt.wikisource.org23:55, 19 април 2011создадена со најавување(?)4
pt.wikiversity.org18:01, 7 април 2011создадена со најавување(?)6
pt.wikivoyage.org02:24, 21 јануари 2013создадена со најавување(?)3
pt.wiktionary.org22:29, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)15
quality.wikimedia.org12:08, 18 декември 2010создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org20:43, 4 мај 2011создадена со најавување(?)117
qu.wiktionary.org10:04, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
rm.wikipedia.org10:04, 4 јули 2011создадена со најавување(?)21
rmy.wikipedia.org10:04, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
rn.wikipedia.org09:34, 17 април 2011создадена со најавување(?)2
roa-rup.wikipedia.org05:22, 2 јуни 2011создадена со најавување(?)5
roa-rup.wiktionary.org05:09, 14 мај 2011создадена со најавување(?)1
roa-tara.wikipedia.org10:04, 4 јули 2011создадена со најавување(?)11
ro.wikipedia.org20:36, 14 јули 2010создадена со најавување(?)799
ro.wikibooks.org10:04, 4 јули 2011создадена со најавување(?)2
ro.wikinews.org10:04, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
ro.wikiquote.org10:04, 4 јули 2011создадена со најавување(?)2
ro.wikisource.org10:04, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
ro.wikivoyage.org03:01, 16 февруари 2013создадена со најавување(?)0
ro.wiktionary.org10:04, 4 јули 2011создадена со најавување(?)2
rue.wikipedia.org10:04, 4 јули 2011создадена со најавување(?)8
ru.wikipedia.org21:53, 1 јуни 2010создадена со најавување(?)2.552autoreview, uploader
ru.wikibooks.org07:20, 23 април 2011создадена со најавување(?)1
ru.wikimedia.org17:34, 7 октомври 2014создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org10:04, 4 јули 2011создадена со најавување(?)11
ru.wikiquote.org20:30, 26 јули 2010создадена со најавување(?)18
ru.wikisource.org07:58, 4 април 2011создадена со најавување(?)4
ru.wikiversity.org10:04, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
ru.wikivoyage.org20:32, 10 ноември 2012создадена со најавување(?)8
ru.wiktionary.org09:02, 3 април 2011создадена со најавување(?)36
rw.wikipedia.org10:04, 4 јули 2011создадена со најавување(?)2
rw.wiktionary.org10:04, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
sah.wikipedia.org04:00, 29 април 2011создадена со најавување(?)12
sah.wikisource.org10:04, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
sa.wikipedia.org20:02, 14 април 2011создадена со најавување(?)12
sa.wikibooks.org10:04, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
sa.wikiquote.org09:33, 17 февруари 2013создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org04:59, 31 март 2011создадена со најавување(?)1
sa.wiktionary.org10:04, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
scn.wikipedia.org14:44, 9 мај 2011создадена со најавување(?)15
scn.wiktionary.org10:04, 4 јули 2011создадена со најавување(?)5
sco.wikipedia.org22:27, 15 февруари 2011создадена со најавување(?)60
sc.wikipedia.org10:04, 4 јули 2011создадена со најавување(?)10
sd.wikipedia.org10:04, 4 јули 2011создадена со најавување(?)3
sd.wiktionary.org10:04, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
se.wikipedia.org10:04, 4 јули 2011создадена со најавување(?)7
se.wikimedia.org10:21, 19 октомври 2011создадена со најавување(?)0
sg.wikipedia.org10:04, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
sg.wiktionary.org10:04, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
shi.wikipedia.org20:15, 30 јуни 2021создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org06:05, 24 јануари 2011создадена со најавување(?)124
sh.wiktionary.org10:04, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
simple.wikipedia.org04:12, 5 јуни 2010создадена со најавување(?)784patroller, rollbacker
simple.wikibooks.org06:37, 29 јуни 2010создадена со најавување(?)0
simple.wikiquote.org16:05, 7 јуни 2010создадена со најавување(?)0
simple.wiktionary.org11:17, 16 јули 2010создадена со најавување(?)16
si.wikipedia.org08:52, 3 април 2011создадена со најавување(?)33
si.wikibooks.org10:04, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
si.wiktionary.org10:04, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
sk.wikipedia.org04:55, 20 јули 2010создадена со најавување(?)276
sk.wikibooks.org10:04, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
sk.wikiquote.org10:04, 4 јули 2011создадена со најавување(?)4
sk.wikisource.org10:04, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
sk.wiktionary.org10:04, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
sl.wikipedia.org05:10, 26 јануари 2011создадена со најавување(?)102
sl.wikibooks.org10:04, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
sl.wikiquote.org10:04, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
sl.wikisource.org20:45, 18 мај 2011создадена со најавување(?)1
sl.wikiversity.org21:01, 9 ноември 2012создадена со најавување(?)0
sl.wiktionary.org10:38, 5 мај 2011создадена со најавување(?)2
sm.wikipedia.org10:04, 4 јули 2011создадена со најавување(?)2
sm.wiktionary.org10:04, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
sn.wikipedia.org06:58, 9 април 2011создадена со најавување(?)3
wikisource.org03:53, 19 јуни 2010создадена со најавување(?)3
so.wikipedia.org12:38, 4 април 2011создадена со најавување(?)5
so.wiktionary.org10:04, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
species.wikimedia.org21:52, 4 јуни 2010создадена со најавување(?)44
sq.wikipedia.org03:58, 9 јануари 2011создадена со најавување(?)124
sq.wikibooks.org10:04, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
sq.wikinews.org12:48, 4 април 2011создадена со најавување(?)1
sq.wikiquote.org10:04, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
sq.wiktionary.org10:04, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
srn.wikipedia.org10:05, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
sr.wikipedia.org02:10, 24 април 2011создадена со најавување(?)679
sr.wikibooks.org10:04, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
sr.wikinews.org10:05, 4 јули 2011создадена со најавување(?)6
sr.wikiquote.org10:05, 4 јули 2011создадена со најавување(?)2
sr.wikisource.org21:46, 20 април 2011создадена со најавување(?)1
sr.wiktionary.org10:04, 4 јули 2011создадена со најавување(?)2
ss.wikipedia.org10:05, 4 јули 2011создадена со најавување(?)2
ss.wiktionary.org10:05, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
stq.wikipedia.org10:05, 4 јули 2011создадена со најавување(?)3
strategy.wikimedia.org12:44, 10 март 2011создадена со најавување(?)38
st.wikipedia.org10:05, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
st.wiktionary.org10:05, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
su.wikipedia.org10:05, 4 јули 2011создадена со најавување(?)15
su.wikibooks.org10:05, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
su.wikiquote.org10:05, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
su.wiktionary.org10:05, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
sv.wikipedia.org21:25, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)1.231
sv.wikibooks.org10:05, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
sv.wikinews.org10:05, 4 јули 2011создадена со најавување(?)3
sv.wikiquote.org07:01, 29 април 2011создадена со најавување(?)1
sv.wikisource.org10:05, 4 јули 2011создадена со најавување(?)2
sv.wikiversity.org10:05, 4 јули 2011создадена со најавување(?)2
sv.wikivoyage.org20:32, 10 ноември 2012создадена со најавување(?)5
sv.wiktionary.org10:05, 4 јули 2011создадена со најавување(?)2
sw.wikipedia.org23:07, 25 октомври 2010создадена со најавување(?)47
sw.wikibooks.org16:03, 7 јуни 2010создадена со најавување(?)0
sw.wiktionary.org23:02, 20 април 2011создадена со најавување(?)2
szl.wikipedia.org21:03, 3 мај 2011создадена со најавување(?)11
ta.wikipedia.org11:45, 25 јули 2010создадена со најавување(?)58
ta.wikibooks.org10:05, 4 јули 2011создадена со најавување(?)3
ta.wikinews.org10:05, 4 јули 2011создадена со најавување(?)3
ta.wikiquote.org10:05, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
ta.wikisource.org10:05, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
ta.wiktionary.org11:45, 25 јули 2010создадена со најавување(?)25
tcy.wikipedia.org11:21, 11 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ten.wikipedia.org21:20, 13 ноември 2010создадена со најавување(?)3
test2.wikipedia.org23:28, 4 мај 2011создадена со најавување(?)8editor, sysop
test.wikipedia.org06:17, 10 јуни 2010создадена со најавување(?)5reviewer, sysop
test.wikidata.org03:01, 16 јули 2013создадена со најавување(?)0
tet.wikipedia.org13:07, 29 септември 2011создадена со најавување(?)3
te.wikipedia.org18:03, 7 април 2011создадена со најавување(?)41
te.wikibooks.org10:05, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
te.wikiquote.org10:05, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
te.wikisource.org10:05, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
te.wiktionary.org06:07, 24 јануари 2011создадена со најавување(?)6
tg.wikipedia.org04:35, 21 април 2011создадена со најавување(?)26
tg.wikibooks.org10:05, 4 јули 2011создадена со најавување(?)2
tg.wiktionary.org10:05, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
th.wikipedia.org00:20, 10 септември 2010создадена со најавување(?)203
th.wikibooks.org10:05, 4 јули 2011создадена со најавување(?)2
th.wikiquote.org10:05, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
th.wikisource.org07:17, 21 мај 2011создадена со најавување(?)2
th.wiktionary.org10:05, 4 јули 2011создадена со најавување(?)2
ti.wikipedia.org03:32, 26 август 2010создадена со најавување(?)3
ti.wiktionary.org10:05, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
tk.wikipedia.org01:01, 6 април 2011создадена со најавување(?)6
tk.wiktionary.org10:05, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
tl.wikipedia.org22:28, 22 март 2011создадена со најавување(?)47
tl.wikibooks.org10:05, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
tl.wiktionary.org10:05, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
tn.wikipedia.org10:05, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
tn.wiktionary.org10:05, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
to.wikipedia.org10:05, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
tpi.wikipedia.org01:07, 27 март 2011создадена со најавување(?)8
tpi.wiktionary.org10:05, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
tr.wikipedia.org14:28, 24 јуни 2010создадена со најавување(?)390autoreview
tr.wikibooks.org10:05, 4 јули 2011создадена со најавување(?)4
tr.wikinews.org10:05, 4 јули 2011создадена со најавување(?)2
tr.wikiquote.org06:52, 29 април 2011создадена со најавување(?)5
tr.wikisource.org10:05, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
tr.wiktionary.org22:24, 22 март 2011создадена со најавување(?)15
ts.wikipedia.org10:05, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
ts.wiktionary.org10:05, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
tt.wikipedia.org01:43, 4 август 2010создадена со најавување(?)37
tt.wikibooks.org10:05, 4 јули 2011создадена со најавување(?)6
tt.wiktionary.org10:05, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
tum.wikipedia.org22:51, 20 април 2011создадена со најавување(?)3
tw.wikipedia.org10:05, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
tyv.wikipedia.org06:56, 21 октомври 2013создадена со најавување(?)0
ty.wikipedia.org10:05, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
ua.wikimedia.org16:28, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org21:05, 20 април 2011создадена со најавување(?)8
ug.wikipedia.org10:05, 4 јули 2011создадена со најавување(?)4
ug.wiktionary.org10:05, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
uk.wikipedia.org23:26, 10 јули 2010создадена со најавување(?)928autoreview
uk.wikibooks.org10:05, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
uk.wikinews.org21:51, 4 април 2011создадена со најавување(?)2
uk.wikiquote.org10:05, 4 јули 2011создадена со најавување(?)5
uk.wikisource.org10:05, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
uk.wikivoyage.org19:14, 1 април 2013создадена со најавување(?)0
uk.wiktionary.org10:05, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
ur.wikipedia.org03:23, 7 април 2011создадена со најавување(?)53
ur.wikibooks.org10:05, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
ur.wikiquote.org10:05, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
ur.wiktionary.org10:05, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
usability.wikimedia.org07:02, 15 април 2011создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org03:44, 27 април 2011создадена со најавување(?)115
uz.wikibooks.org10:05, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
uz.wikiquote.org10:05, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
uz.wiktionary.org10:05, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
vec.wikipedia.org10:05, 4 јули 2011создадена со најавување(?)14
vec.wikisource.org10:05, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
vep.wikipedia.org06:49, 3 февруари 2012создадена со најавување(?)8
ve.wikipedia.org10:05, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
vi.wikipedia.org04:52, 20 јули 2010создадена со најавување(?)479
vi.wikibooks.org18:19, 14 април 2011создадена со најавување(?)8
vi.wikiquote.org10:05, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
vi.wikisource.org10:05, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
vi.wikivoyage.org17:34, 25 август 2013создадена со најавување(?)0
vi.wiktionary.org10:05, 4 јули 2011создадена со најавување(?)15
vls.wikipedia.org16:41, 20 септември 2010создадена со најавување(?)17
vo.wikipedia.org04:57, 4 април 2011создадена со најавување(?)190
vo.wikibooks.org10:05, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
vo.wiktionary.org10:05, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
war.wikipedia.org16:41, 20 септември 2010создадена со најавување(?)61
wa.wikipedia.org10:05, 4 јули 2011создадена со најавување(?)7
wa.wiktionary.org10:05, 4 јули 2011создадена со најавување(?)3
www.wikidata.org06:00, 2 ноември 2012создадена со најавување(?)22.779
wikimania2011.wikimedia.org10:34, 18 август 2010создадена со најавување(?)0
wikimania2012.wikimedia.org20:49, 3 јули 2012создадена со најавување(?)1
wikimania2013.wikimedia.org21:17, 7 мај 2013создадена со најавување(?)2
wikimania2014.wikimedia.org19:51, 8 јануари 2014создадена со најавување(?)3
wikimania2015.wikimedia.org04:54, 10 јули 2014создадена со најавување(?)0
wikimania2016.wikimedia.org06:41, 6 јануари 2016создадена со најавување(?)0
wikimania2017.wikimedia.org09:32, 13 април 2016создадена со најавување(?)0
wikimania2018.wikimedia.org07:03, 16 јануари 2018создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org17:28, 14 јули 2019создадена со најавување(?)0
wo.wikipedia.org10:05, 4 јули 2011создадена со најавување(?)3
wo.wikiquote.org10:05, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
wo.wiktionary.org10:05, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
wuu.wikipedia.org16:41, 20 септември 2010создадена со најавување(?)3
xal.wikipedia.org10:05, 4 јули 2011создадена со најавување(?)4
xh.wikipedia.org10:05, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
xmf.wikipedia.org12:51, 12 јули 2011создадена со најавување(?)19
yi.wikipedia.org00:27, 24 април 2011создадена со најавување(?)9
yi.wikisource.org10:05, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
yi.wiktionary.org19:02, 14 мај 2011создадена со најавување(?)1
yo.wikipedia.org10:05, 4 јули 2011создадена со најавување(?)20
za.wikipedia.org10:05, 4 јули 2011создадена со најавување(?)2
za.wiktionary.org10:05, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
zea.wikipedia.org04:30, 7 април 2011создадена со најавување(?)6
zh-classical.wikipedia.org16:41, 2 мај 2011создадена со најавување(?)4
zh-min-nan.wikipedia.org10:05, 4 јули 2011создадена со најавување(?)34
zh-min-nan.wikibooks.org22:12, 22 март 2011создадена со најавување(?)1
zh-min-nan.wikiquote.org10:05, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
zh-min-nan.wikisource.org10:05, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1
zh-min-nan.wiktionary.org06:27, 29 април 2011создадена со најавување(?)2
zh-yue.wikipedia.org10:02, 19 јануари 2011создадена со најавување(?)28
zh.wikipedia.org21:44, 9 јуни 2010создадена со најавување(?)752
zh.wikibooks.org10:05, 4 јули 2011создадена со најавување(?)2
zh.wikinews.org21:52, 28 април 2011создадена со најавување(?)2
zh.wikiquote.org05:09, 7 април 2011создадена со најавување(?)1
zh.wikisource.org00:49, 15 мај 2011создадена со најавување(?)119
zh.wikiversity.org20:10, 12 август 2018создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org18:42, 9 јануари 2015создадена со најавување(?)0
zh.wiktionary.org04:49, 5 мај 2011создадена со најавување(?)9
zu.wikipedia.org04:43, 17 април 2011создадена со најавување(?)2
zu.wiktionary.org10:05, 4 јули 2011создадена со најавување(?)1