Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: Count Count
  • Зачленет: 18:06, 11 септември 2017 (пред 4 години)
  • Вкупно уредувања: 25.268
  • Број на приврзани сметки: 140
  • Глобална група: VRT-претставници за дозволи
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
af.wikipedia.org15:29, 8 септември 2020создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org17:00, 3 февруари 2018создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org22:38, 24 февруари 2022создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org21:32, 13 септември 2018создадена со најавување(?)0
ar.wikibooks.org20:00, 13 декември 2020создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org00:19, 3 март 2020создадена со најавување(?)0
ast.wikipedia.org23:29, 13 јуни 2021создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org20:32, 7 ноември 2018создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org09:21, 10 јануари 2018создадена со најавување(?)0
bat-smg.wikipedia.org00:13, 2 октомври 2019создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org15:31, 8 септември 2020создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org14:46, 19 септември 2019создадена со најавување(?)0
be.wikimedia.org13:09, 3 јуни 2021создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org18:47, 22 април 2019создадена со најавување(?)0
bm.wikipedia.org15:01, 1 јуни 2020создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org14:32, 4 април 2020создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org10:46, 4 август 2019создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org08:30, 19 ноември 2017создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org16:22, 23 август 2019создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org18:51, 28 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org15:29, 8 септември 2020создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org14:48, 27 септември 2017создадена со најавување(?)87
cs.wikipedia.org12:17, 16 октомври 2017создадена со најавување(?)0
cv.wikipedia.org15:30, 8 септември 2020создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org17:43, 27 јануари 2022создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org13:17, 14 ноември 2017создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org18:06, 11 септември 2017нова сметка(?)20.157autoreview, editor, interface-admin, sysop
de.wikibooks.org13:01, 3 јануари 2020создадена со најавување(?)0
de.wikinews.org13:57, 15 септември 2017создадена со најавување(?)0
de.wikiquote.org08:03, 20 мај 2018создадена со најавување(?)0
de.wikisource.org19:27, 28 април 2018создадена со најавување(?)0
de.wikiversity.org13:33, 16 јуни 2019создадена со најавување(?)0
de.wikivoyage.org00:13, 27 февруари 2020создадена со најавување(?)0
de.wiktionary.org14:50, 9 октомври 2017создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org13:24, 30 мај 2019создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org18:15, 11 септември 2017создадена со најавување(?)4.537extendedconfirmed, reviewer, rollbacker
en.wikibooks.org09:36, 6 декември 2019создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org23:49, 18 март 2019создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org11:13, 27 мај 2018создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org14:58, 22 април 2018создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org21:50, 21 април 2018создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org23:03, 28 декември 2017создадена со најавување(?)0
eo.wikipedia.org15:32, 8 септември 2020создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org15:52, 30 април 2018создадена со најавување(?)2
es.wiktionary.org23:01, 24 февруари 2022создадена со најавување(?)0
et.wikipedia.org15:33, 8 септември 2020создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org01:54, 16 јануари 2019создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org00:16, 14 април 2020создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org00:06, 30 март 2019создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org22:22, 8 јуни 2022создадена со најавување(?)0
frr.wikipedia.org00:17, 27 мај 2019создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org13:19, 4 октомври 2017создадена со најавување(?)0
fr.wikisource.org02:26, 21 ноември 2019создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org23:21, 28 ноември 2020создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org19:14, 18 април 2019создадена со најавување(?)0
ha.wikipedia.org15:01, 1 јуни 2020создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org13:22, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org22:17, 12 август 2019создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org15:47, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
hsb.wikipedia.org18:09, 1 јануари 2019создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org18:42, 3 јануари 2019создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org15:28, 8 септември 2020создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org19:19, 15 јуни 2020создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org21:43, 20 јануари 2018создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org10:57, 24 март 2021создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org13:44, 7 ноември 2020создадена со најавување(?)0
is.wiktionary.org11:39, 9 февруари 2020создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org10:06, 20 октомври 2017создадена со најавување(?)1
it.wikibooks.org23:06, 27 декември 2020создадена со најавување(?)0
it.wiktionary.org20:06, 7 декември 2019создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org22:48, 7 јули 2018создадена со најавување(?)0
kab.wikipedia.org19:36, 13 април 2020создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org17:26, 18 септември 2019создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org16:06, 8 декември 2018создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org19:37, 20 мај 2019создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org00:36, 17 јули 2021создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org23:29, 8 ноември 2018создадена со најавување(?)0
la.wiktionary.org00:51, 4 ноември 2019создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org15:27, 8 септември 2020создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org15:31, 8 септември 2020создадена со најавување(?)0
lld.wikipedia.org15:03, 6 мај 2021создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org18:06, 11 септември 2017создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org22:16, 27 јули 2018создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org15:27, 8 септември 2020создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org18:06, 11 септември 2017создадена со најавување(?)5autopatrolled
meta.wikimedia.org18:06, 11 септември 2017создадена со најавување(?)134autopatrolled
ml.wikipedia.org19:21, 16 јануари 2019создадена со најавување(?)0
mnw.wikipedia.org17:19, 23 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org16:39, 5 ноември 2019создадена со најавување(?)0
nds.wikipedia.org01:54, 16 јануари 2019создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org17:11, 31 декември 2019создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org23:27, 16 октомври 2017создадена со најавување(?)20
no.wikipedia.org17:41, 10 март 2019создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org15:27, 8 септември 2020создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org15:29, 8 септември 2020создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org14:43, 27 септември 2019создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org10:03, 4 јули 2020создадена со најавување(?)0
pdc.wikipedia.org16:28, 30 март 2020создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org21:44, 30 декември 2017создадена со најавување(?)2
pt.wikipedia.org13:13, 4 октомври 2017создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org23:09, 29 април 2021создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org18:14, 7 декември 2018создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org15:32, 8 септември 2020создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org11:38, 4 јули 2018создадена со најавување(?)1
ru.wikipedia.org15:31, 17 декември 2018создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org23:33, 31 август 2019создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org01:53, 16 јануари 2019создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org11:36, 30 април 2018создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org11:23, 19 декември 2017создадена со најавување(?)1
sk.wikipedia.org12:57, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org15:35, 8 септември 2020создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org10:16, 29 јануари 2022создадена со најавување(?)0
wikisource.org19:27, 28 април 2018создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org22:02, 29 декември 2021создадена со најавување(?)0
sq.wikipedia.org15:28, 8 септември 2020создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org10:28, 19 октомври 2020создадена со најавување(?)0
st.wikipedia.org15:28, 8 септември 2020создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org20:04, 8 ноември 2017создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org15:37, 8 септември 2020создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org15:27, 8 септември 2020создадена со најавување(?)0
ta.wikisource.org14:13, 18 ноември 2020создадена со најавување(?)0
tay.wikipedia.org16:26, 16 март 2021создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org00:36, 10 јануари 2020создадена со најавување(?)0editor, sysop
test.wikipedia.org22:26, 25 април 2019создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org16:06, 8 декември 2018создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org18:50, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
th.wikisource.org18:54, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org15:31, 8 септември 2020создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org01:13, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)0
ts.wikipedia.org13:11, 22 март 2021создадена со најавување(?)0
tyv.wikipedia.org15:30, 8 септември 2020создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org07:59, 28 април 2019создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org22:06, 1 август 2020создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org15:12, 23 ноември 2017создадена со најавување(?)321rollbacker
wikimania.wikimedia.org23:36, 12 октомври 2019создадена со најавување(?)0
wo.wikipedia.org09:01, 18 март 2019создадена со најавување(?)0
yi.wikipedia.org00:28, 19 март 2020создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org00:28, 19 март 2020создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org15:41, 11 јуни 2019создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org14:15, 7 јуни 2018создадена со најавување(?)0