Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: Civvì
  • Зачленет: 20:32, 25 март 2008 (пред 14 години)
  • Вкупно уредувања: 139.964
  • Број на приврзани сметки: 266
  • Глобална група: VRT-претставници за дозволи
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ace.wikipedia.org14:39, 9 октомври 2021создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org14:34, 22 март 2016создадена со најавување(?)2
ak.wikipedia.org06:46, 2 декември 2020создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org15:29, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org19:15, 24 март 2021создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org14:40, 9 октомври 2021создадена со најавување(?)0
an.wiktionary.org14:40, 9 октомври 2021создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org23:45, 7 август 2017создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org15:56, 26 април 2017создадена со најавување(?)24
ar.wikiquote.org22:39, 9 февруари 2018создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org20:36, 29 март 2021создадена со најавување(?)4
ast.wikipedia.org00:13, 2 ноември 2019создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org22:07, 11 јули 2017создадена со најавување(?)2
ay.wikipedia.org14:40, 9 октомври 2021создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org14:40, 9 октомври 2021создадена со најавување(?)2
az.wikipedia.org14:51, 24 декември 2017создадена со најавување(?)3
bar.wikipedia.org15:13, 21 март 2019создадена со најавување(?)1
ba.wikipedia.org22:57, 9 февруари 2018создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org14:40, 9 октомври 2021создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org14:34, 27 март 2021создадена со најавување(?)0
beta.wikiversity.org18:08, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org14:47, 20 март 2021создадена со најавување(?)0
be.wikimedia.org10:51, 1 август 2018создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org21:55, 18 април 2017создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org09:52, 11 декември 2015создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org11:23, 10 јули 2018создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org23:57, 30 јули 2017создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org11:42, 11 февруари 2022создадена со најавување(?)0
bxr.wikipedia.org23:34, 9 февруари 2018создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org15:39, 24 јули 2009создадена со најавување(?)3
ca.wikimedia.org15:08, 29 ноември 2017создадена со најавување(?)0
ca.wikiquote.org23:43, 9 февруари 2018создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org22:29, 6 декември 2016создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org14:40, 9 октомври 2021создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org14:57, 12 јуни 2009создадена со најавување(?)6.038autopatrolled
co.wikipedia.org14:48, 20 март 2021создадена со најавување(?)0
co.wikimedia.org16:00, 10 мај 2019создадена со најавување(?)0
csb.wikipedia.org13:28, 11 април 2021создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org09:07, 25 септември 2009создадена со најавување(?)0
cs.wikiquote.org00:04, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org00:08, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org21:05, 7 јануари 2013создадена со најавување(?)1
de.wikipedia.org10:54, 27 март 2008создадена со најавување(?)90autoreview
de.wikibooks.org08:51, 6 мај 2010создадена со најавување(?)0
de.wikinews.org18:24, 4 мај 2017создадена со најавување(?)0
de.wikiquote.org20:18, 4 ноември 2009создадена со најавување(?)0
de.wikisource.org18:44, 27 април 2016создадена со најавување(?)0
de.wikiversity.org13:19, 12 март 2021создадена со најавување(?)0
de.wikivoyage.org23:46, 15 јануари 2013создадена со најавување(?)1
de.wiktionary.org08:55, 6 мај 2010создадена со најавување(?)0
dsb.wikipedia.org20:48, 18 април 2017создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org12:37, 8 февруари 2016создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org15:32, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org18:03, 21 јуни 2011создадена со најавување(?)0
el.wikisource.org15:40, 28 април 2017создадена со најавување(?)0
el.wiktionary.org01:19, 19 септември 2020создадена со најавување(?)0
eml.wikipedia.org15:33, 29 јули 2009создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org12:39, 6 јануари 2009создадена со најавување(?)101
en.wikibooks.org01:15, 20 мај 2010создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org10:25, 18 ноември 2011создадена со најавување(?)27
en.wikiquote.org20:19, 4 ноември 2009создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org11:48, 6 септември 2010создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org11:29, 18 ноември 2009создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org23:37, 15 јануари 2013создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org17:59, 7 ноември 2009создадена со најавување(?)1
eo.wikipedia.org20:37, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)0
eo.wikiquote.org14:40, 9 октомври 2021создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org10:03, 15 јуни 2009создадена со најавување(?)2
es.wikiquote.org13:32, 22 март 2012создадена со најавување(?)0
es.wikisource.org22:13, 2 април 2018создадена со најавување(?)0
et.wikipedia.org09:10, 25 јули 2009создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org21:33, 15 јануари 2013создадена со најавување(?)4
ext.wikipedia.org14:48, 20 март 2021создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org18:27, 15 јуни 2011создадена со најавување(?)0
fa.wikibooks.org00:46, 7 април 2021создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org23:19, 22 декември 2012создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org15:26, 1 јули 2021создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org20:46, 28 ноември 2021создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org15:26, 1 јули 2021создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org14:48, 20 март 2021создадена со најавување(?)0
frr.wikipedia.org01:55, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org10:03, 15 јуни 2009создадена со најавување(?)36
fr.wikibooks.org15:31, 7 декември 2021создадена со најавување(?)0
fr.wikinews.org13:11, 25 април 2018создадена со најавување(?)0
fr.wikiquote.org19:26, 16 јануари 2022создадена со најавување(?)0
fr.wikisource.org02:08, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)1
fr.wikiversity.org19:16, 24 март 2021создадена со најавување(?)0
fr.wikivoyage.org23:06, 18 јануари 2013создадена со најавување(?)2
fr.wiktionary.org16:38, 18 ноември 2015создадена со најавување(?)0
fur.wikipedia.org13:28, 11 април 2021создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org04:26, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org14:41, 9 октомври 2021создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org02:22, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
gl.wiktionary.org14:11, 24 август 2021создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org14:15, 14 јануари 2018создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org11:43, 11 февруари 2022создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org14:41, 9 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ha.wikipedia.org14:41, 9 октомври 2021создадена со најавување(?)2
he.wikipedia.org15:56, 26 април 2017создадена со најавување(?)0
he.wiktionary.org19:16, 24 март 2021создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org06:54, 3 декември 2020создадена со најавување(?)4
hi.wikisource.org01:19, 19 септември 2020создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org17:10, 26 септември 2016создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org13:48, 16 јануари 2013создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org17:39, 17 април 2017создадена со најавување(?)1
hu.wiktionary.org13:36, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org06:14, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org13:28, 11 април 2021создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org10:26, 16 февруари 2016создадена со најавување(?)9
ie.wikipedia.org15:26, 1 јули 2021создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org14:41, 9 октомври 2021создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org09:28, 6 септември 2011создадена со најавување(?)27
io.wikipedia.org14:48, 20 март 2021создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org03:42, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org20:32, 25 март 2008домашно вики(?)92.036bureaucrat, sysop
it.wikibooks.org16:52, 18 ноември 2009создадена со најавување(?)165autopatrolled
it.wikinews.org09:13, 16 ноември 2009создадена со најавување(?)12
it.wikiquote.org13:34, 25 јули 2009создадена со најавување(?)58
it.wikisource.org21:42, 12 јуни 2009создадена со најавување(?)2.538
it.wikiversity.org00:19, 28 јануари 2016создадена со најавување(?)11
it.wikivoyage.org09:13, 15 јануари 2013создадена со најавување(?)1.092
it.wiktionary.org08:10, 16 јуни 2009создадена со најавување(?)4
ja.wikipedia.org14:21, 20 март 2015создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org19:57, 6 октомври 2021создадена со најавување(?)0
jbo.wikipedia.org14:41, 9 октомври 2021создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org15:26, 1 јули 2021создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org04:15, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org15:26, 1 јули 2021создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org07:38, 13 декември 2017создадена со најавување(?)2
kl.wikipedia.org14:41, 9 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org13:51, 16 јануари 2013создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org19:37, 23 декември 2020создадена со најавување(?)0
kw.wikipedia.org14:41, 9 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org08:36, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org06:57, 4 декември 2017создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org00:18, 1 февруари 2016создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org23:46, 12 ноември 2017создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org01:15, 31 јануари 2016создадена со најавување(?)0
lij.wikipedia.org19:37, 26 јули 2009создадена со најавување(?)0
lij.wikisource.org02:03, 30 јули 2020создадена со најавување(?)0
lld.wikipedia.org10:26, 11 јануари 2021создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org21:27, 26 април 2012создадена со најавување(?)6
ln.wikipedia.org15:27, 14 април 2021создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org08:14, 24 јули 2013создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org22:31, 11 декември 2015создадена со најавување(?)2
lv.wikipedia.org16:47, 17 април 2017создадена со најавување(?)3
mad.wikipedia.org11:44, 11 февруари 2022создадена со најавување(?)0
map-bms.wikipedia.org11:42, 11 февруари 2022создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org22:31, 12 јуни 2009создадена со најавување(?)103autopatrolled
meta.wikimedia.org17:04, 12 јуни 2009создадена со најавување(?)775global-renamer
mg.wikipedia.org15:26, 1 јули 2021создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org06:54, 3 декември 2020создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org10:03, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org22:31, 16 октомври 2017создадена со најавување(?)2
mn.wikipedia.org15:31, 7 декември 2021создадена со најавување(?)0
mnw.wikipedia.org06:54, 3 декември 2020создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org23:11, 3 март 2016создадена со најавување(?)4
mt.wikipedia.org14:18, 24 август 2021создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org14:29, 19 септември 2020создадена со најавување(?)1
mzn.wikipedia.org23:15, 4 мај 2017создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org19:50, 15 февруари 2016создадена со најавување(?)0
nap.wikisource.org16:26, 15 август 2019создадена со најавување(?)7
na.wikipedia.org14:41, 9 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org21:36, 22 мај 2020создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org13:20, 20 април 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org04:30, 25 јули 2009создадена со најавување(?)1
nl.wikimedia.org10:11, 29 октомври 2017создадена со најавување(?)0
nl.wikivoyage.org11:19, 31 јануари 2013создадена со најавување(?)0
nl.wiktionary.org16:59, 6 октомври 2011создадена со најавување(?)0
nn.wikipedia.org20:19, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)0
nov.wikipedia.org16:16, 12 октомври 2019создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org10:18, 31 октомври 2012создадена со најавување(?)1
no.wikisource.org10:44, 27 февруари 2019создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org14:18, 24 август 2021создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org14:41, 9 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org14:18, 20 март 2015создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org21:31, 11 јули 2017создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org18:12, 18 октомври 2011создадена со најавување(?)8
pa.wikipedia.org20:00, 23 април 2017создадена со најавување(?)0
pdc.wikipedia.org14:49, 20 март 2021создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org14:09, 21 јули 2009создадена со најавување(?)0
pl.wikisource.org19:12, 17 ноември 2018создадена со најавување(?)0
pms.wikipedia.org09:36, 27 февруари 2018создадена со најавување(?)0
pms.wikisource.org18:37, 7 јуни 2018создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org14:07, 21 јули 2009создадена со најавување(?)1
pt.wikimedia.org11:05, 20 јули 2022создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org17:21, 10 октомври 2018создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org13:28, 11 април 2021создадена со најавување(?)0
rn.wikipedia.org12:11, 20 март 2021создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org13:47, 16 ноември 2009создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org23:03, 14 јануари 2013создадена со најавување(?)10
ro.wikinews.org19:42, 12 април 2021создадена со најавување(?)0
ro.wikisource.org22:14, 12 мај 2021создадена со најавување(?)0
ro.wiktionary.org13:28, 11 април 2021создадена со најавување(?)0
rue.wikipedia.org14:41, 9 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org20:31, 19 јули 2009создадена со најавување(?)0
ru.wikibooks.org20:02, 6 ноември 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikimedia.org15:27, 14 април 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikiquote.org08:58, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
ru.wikisource.org09:01, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org14:34, 27 март 2021создадена со најавување(?)0
sat.wikipedia.org08:40, 17 август 2021создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org09:36, 24 септември 2009создадена со најавување(?)3
scn.wiktionary.org22:59, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org17:35, 14 февруари 2016создадена со најавување(?)0
sc.wikipedia.org01:20, 27 јуни 2018создадена со најавување(?)2
se.wikipedia.org10:50, 22 јуни 2018создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org18:35, 23 февруари 2022создадена со најавување(?)0
shi.wikipedia.org17:03, 5 јули 2021создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org12:02, 22 јули 2018создадена со најавување(?)2
simple.wikipedia.org08:56, 22 јуни 2011создадена со најавување(?)0
simple.wiktionary.org19:21, 25 март 2021создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org09:28, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org13:36, 26 септември 2009создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org01:19, 19 септември 2020создадена со најавување(?)0
wikisource.org00:08, 18 јануари 2013создадена со најавување(?)2
so.wikipedia.org16:49, 8 јуни 2011создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org10:25, 18 ноември 2011создадена со најавување(?)0
sq.wikipedia.org15:31, 12 декември 2015создадена со најавување(?)2
sr.wikipedia.org13:07, 26 септември 2009создадена со најавување(?)2
sr.wikibooks.org14:27, 15 декември 2017создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org12:11, 20 март 2021создадена со најавување(?)0
strategy.wikimedia.org04:15, 21 јули 2020создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org11:44, 11 февруари 2022создадена со најавување(?)2
sv.wikipedia.org09:41, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)0
sv.wikisource.org10:44, 27 февруари 2019создадена со најавување(?)0
sv.wikivoyage.org22:13, 17 февруари 2013создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org22:33, 9 март 2016создадена со најавување(?)1
ta.wikipedia.org21:03, 14 јануари 2013создадена со најавување(?)1
test.wikipedia.org20:37, 7 ноември 2018создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org06:54, 3 декември 2020создадена со најавување(?)2
tl.wikipedia.org19:20, 17 ноември 2020создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org10:46, 20 ноември 2009создадена со најавување(?)2
tw.wikipedia.org10:48, 16 јануари 2022создадена со најавување(?)0
ty.wikipedia.org15:26, 1 јули 2021создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org13:46, 16 јануари 2013создадена со најавување(?)14
uk.wikiquote.org11:49, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org11:54, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org14:49, 20 март 2021создадена со најавување(?)0
vec.wikipedia.org18:12, 12 јуни 2009создадена со најавување(?)0
vec.wikisource.org15:12, 5 јануари 2019создадена со најавување(?)0
vec.wiktionary.org13:28, 11 април 2021создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org14:42, 9 октомври 2021создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org17:30, 26 октомври 2012создадена со најавување(?)3
vls.wikipedia.org14:42, 9 октомври 2021создадена со најавување(?)0
vo.wikipedia.org17:07, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org17:09, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
wa.wikipedia.org23:29, 21 ноември 2020создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org21:13, 9 декември 2012создадена со најавување(?)36.696
wikimania2016.wikimedia.org00:13, 22 декември 2015создадена со најавување(?)0
wikimania2017.wikimedia.org05:33, 6 август 2017создадена со најавување(?)0
wikimania2018.wikimedia.org21:53, 4 септември 2017создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org22:48, 27 февруари 2019создадена со најавување(?)0
wo.wikipedia.org14:42, 9 октомври 2021создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org15:27, 14 април 2021создадена со најавување(?)0
yi.wikipedia.org17:26, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org22:37, 20 април 2022создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org14:46, 15 јуни 2017создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org13:53, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org14:42, 9 октомври 2021создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikipedia.org13:53, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org13:53, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org16:07, 13 јули 2015создадена со најавување(?)0
zh.wikisource.org19:00, 4 јануари 2016создадена со најавување(?)0
zh.wiktionary.org13:53, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
zu.wikipedia.org14:42, 9 октомври 2021создадена со најавување(?)0