Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: Ciell
  • Зачленет: 07:30, 4 април 2008 (пред 14 години)
  • Вкупно уредувања: 82.917
  • Број на приврзани сметки: 190
  • Глобална група: VRT-претставници за дозволи
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
af.wikipedia.org00:07, 22 јули 2008создадена со најавување(?)14
als.wikipedia.org13:16, 11 ноември 2020создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org18:00, 27 ноември 2020создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org17:37, 6 јули 2008создадена со најавување(?)7
ar.wikiquote.org23:02, 7 јуни 2021создадена со најавување(?)0
ar.wikisource.org22:28, 24 јануари 2016создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org14:14, 4 февруари 2021создадена со најавување(?)1
ast.wikipedia.org15:23, 4 октомври 2020создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org22:53, 7 мај 2019создадена со најавување(?)1
az.wikipedia.org13:12, 22 мај 2011создадена со најавување(?)1
be-tarask.wikipedia.org22:58, 10 август 2021создадена со најавување(?)0
beta.wikiversity.org21:35, 31 декември 2013создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org21:43, 28 јануари 2016создадена со најавување(?)0
be.wikimedia.org17:17, 19 јануари 2014создадена со најавување(?)7
bg.wikipedia.org21:45, 28 јануари 2016создадена со најавување(?)6
bn.wikipedia.org19:17, 26 септември 2020создадена со најавување(?)0
bo.wikipedia.org22:13, 18 мај 2021создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org23:25, 9 август 2008создадена со најавување(?)0
br.wikimedia.org19:37, 18 јули 2022создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org17:33, 3 мај 2008создадена со најавување(?)2
ca.wikipedia.org16:58, 4 август 2008создадена со најавување(?)4
ca.wikimedia.org15:38, 21 август 2017создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org23:46, 9 февруари 2018создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org07:30, 4 април 2008потврдено со лозинка(?)25.411sysop
cs.wikipedia.org21:21, 6 април 2009создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org11:37, 24 август 2008создадена со најавување(?)0
dag.wikipedia.org21:20, 13 октомври 2021создадена со најавување(?)1
da.wikipedia.org22:31, 19 јануари 2009создадена со најавување(?)2
de.wikipedia.org07:30, 4 април 2008потврдено со лозинка(?)146autoreview, editor
de.wikibooks.org12:06, 24 мај 2011создадена со најавување(?)0
de.wikinews.org18:48, 30 ноември 2008создадена со најавување(?)0
de.wikiquote.org22:27, 6 август 2008создадена со најавување(?)0
de.wikisource.org21:03, 16 јануари 2011создадена со најавување(?)0
de.wikivoyage.org23:41, 6 февруари 2016создадена со најавување(?)0
de.wiktionary.org17:36, 28 јуни 2008создадена со најавување(?)0
dk.wikimedia.org12:48, 9 јуни 2019создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org13:04, 22 април 2009создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org07:30, 4 април 2008потврдено со лозинка(?)277
en.wikibooks.org15:00, 3 јуни 2008создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org15:00, 3 јуни 2008создадена со најавување(?)1
en.wikiquote.org15:00, 3 јуни 2008создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org15:00, 3 јуни 2008создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org15:00, 3 јуни 2008создадена со најавување(?)2
en.wikivoyage.org20:09, 21 ноември 2012создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org15:00, 3 јуни 2008создадена со најавување(?)2
eo.wikipedia.org07:30, 4 април 2008потврдено со лозинка(?)7
es.wikipedia.org07:30, 4 април 2008потврдено со лозинка(?)12
es.wikibooks.org19:34, 30 јули 2008создадена со најавување(?)0
es.wikinews.org19:19, 30 јули 2008создадена со најавување(?)0
es.wikiquote.org19:34, 30 јули 2008создадена со најавување(?)0
es.wikisource.org19:04, 30 јули 2008создадена со најавување(?)15
es.wiktionary.org19:34, 30 јули 2008создадена со најавување(?)0
et.wikipedia.org21:11, 20 јули 2008создадена со најавување(?)1
eu.wikipedia.org15:16, 4 октомври 2020создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org23:04, 2 јуни 2008создадена со најавување(?)2
fi.wikipedia.org21:12, 16 јуни 2008создадена со најавување(?)4
foundation.wikimedia.org21:59, 13 февруари 2022создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org23:47, 20 декември 2015создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org13:16, 11 ноември 2020создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org21:41, 19 мај 2008создадена со најавување(?)41
fr.wikibooks.org07:30, 4 април 2008потврдено со лозинка(?)3
fr.wikisource.org09:07, 23 август 2021создадена со најавување(?)0
fr.wikiversity.org11:04, 16 ноември 2021создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org21:41, 2 мај 2008создадена со најавување(?)14
ga.wikipedia.org00:50, 22 декември 2009создадена со најавување(?)0
gcr.wikipedia.org19:02, 29 мај 2021создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org22:06, 8 август 2016создадена со најавување(?)1
gv.wiktionary.org22:52, 8 јули 2008создадена со најавување(?)0
ha.wikipedia.org22:11, 28 април 2021создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org09:35, 1 декември 2008создадена со најавување(?)1
hi.wikipedia.org21:32, 28 јануари 2016создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org20:34, 29 ноември 2009создадена со најавување(?)1
ht.wikipedia.org22:12, 28 април 2021создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org11:36, 24 август 2008создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org19:06, 16 ноември 2020создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org17:01, 4 август 2008создадена со најавување(?)0
id.wiktionary.org14:09, 14 ноември 2021создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org10:28, 22 мај 2022создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org11:25, 27 септември 2011создадена со најавување(?)1
is.wikipedia.org18:22, 28 април 2012создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org22:43, 19 мај 2008создадена со најавување(?)9
it.wikinews.org10:30, 13 јуни 2008создадена со најавување(?)0
it.wikiquote.org11:11, 7 декември 2020создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org20:58, 20 јули 2008создадена со најавување(?)1
ka.wikipedia.org21:46, 27 февруари 2018создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org19:45, 16 јули 2016создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org17:40, 6 јануари 2019создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org14:18, 7 мај 2020создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org22:46, 10 септември 2016создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org20:48, 8 декември 2015создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org20:04, 5 декември 2018создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org19:18, 25 мај 2008создадена со најавување(?)7
li.wikiquote.org15:01, 23 јануари 2020создадена со најавување(?)1
lmo.wikipedia.org09:38, 11 мај 2009создадена со најавување(?)1
login.wikimedia.org13:03, 22 јули 2013создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org21:43, 28 јануари 2016создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org18:04, 30 јуни 2008создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org22:27, 18 јули 2021создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org22:51, 8 јули 2008создадена со најавување(?)278autopatrolled
meta.wikimedia.org07:30, 4 април 2008потврдено со лозинка(?)4.897centralnoticeadmin
mi.wikipedia.org17:49, 11 април 2009создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org11:06, 5 февруари 2010создадена со најавување(?)1
mr.wikipedia.org17:41, 9 април 2009создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org09:56, 30 декември 2008создадена со најавување(?)1
nah.wikipedia.org19:47, 16 април 2009создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org21:42, 2 мај 2008создадена со најавување(?)45
nds.wikipedia.org14:04, 9 ноември 2008создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org17:40, 2 септември 2013создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org07:30, 4 април 2008домашно вики(?)42.423sysop
nl.wikibooks.org07:30, 4 април 2008потврдено со лозинка(?)16
nl.wikimedia.org07:30, 4 април 2008потврдено со лозинка(?)1.058sysop
nl.wikinews.org07:30, 4 април 2008потврдено со лозинка(?)11
nl.wikiquote.org07:30, 4 април 2008потврдено со лозинка(?)36
nl.wikisource.org07:30, 4 април 2008потврдено со лозинка(?)39
nl.wikivoyage.org23:47, 16 ноември 2012создадена со најавување(?)1
nl.wiktionary.org07:30, 4 април 2008потврдено со лозинка(?)20
nn.wikipedia.org22:39, 15 јуни 2009создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org10:12, 29 јуни 2008создадена со најавување(?)5
oc.wikipedia.org13:16, 11 ноември 2020создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org17:54, 23 октомври 2011создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org20:52, 3 септември 2013создадена со најавување(?)30
pap.wikipedia.org20:33, 19 март 2018создадена со најавување(?)233sysop (привремено)
pa.wikipedia.org16:00, 25 април 2020создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org13:16, 11 ноември 2020создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org23:00, 28 август 2008создадена со најавување(?)6
pl.wikimedia.org22:51, 20 октомври 2021создадена со најавување(?)0
pl.wikinews.org23:38, 26 април 2009создадена со најавување(?)0
pl.wiktionary.org21:23, 14 септември 2019создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org07:30, 4 април 2008потврдено со лозинка(?)11
pt.wikimedia.org13:27, 18 декември 2021создадена со најавување(?)2
rm.wikipedia.org23:03, 29 јуни 2008создадена со најавување(?)1
ro.wikipedia.org09:40, 10 август 2008создадена со најавување(?)4
rue.wikipedia.org22:10, 21 октомври 2014создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org21:03, 1 јули 2008создадена со најавување(?)6
ru.wikimedia.org11:16, 8 март 2020создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org15:00, 23 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ru.wikisource.org09:00, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org20:58, 26 октомври 2013создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org10:13, 15 декември 2010создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org12:47, 9 јуни 2019создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org18:19, 9 август 2017создадена со најавување(?)0
shi.wikipedia.org18:19, 9 јануари 2022создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org12:08, 30 јули 2008создадена со најавување(?)3
simple.wikipedia.org08:45, 16 декември 2008создадена со најавување(?)1
simple.wiktionary.org21:22, 29 ноември 2015создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org13:48, 7 јуни 2008создадена со најавување(?)1
sl.wikipedia.org09:59, 31 декември 2008создадена со најавување(?)1
smn.wikipedia.org18:42, 14 ноември 2020создадена со најавување(?)0
wikisource.org20:48, 8 декември 2015создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org21:26, 16 јануари 2009создадена со најавување(?)0
sq.wikipedia.org18:23, 4 септември 2012создадена со најавување(?)0
srn.wikipedia.org15:57, 21 април 2021создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org13:49, 28 јули 2008создадена со најавување(?)2
stq.wikipedia.org17:38, 22 август 2010создадена со најавување(?)0
strategy.wikimedia.org18:42, 9 февруари 2020создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org11:38, 23 јуни 2008создадена со најавување(?)12
ta.wikipedia.org19:16, 16 април 2009создадена со најавување(?)0
ten.wikipedia.org22:00, 12 јануари 2011создадена со најавување(?)1
test.wikipedia.org19:07, 26 септември 2013создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org22:34, 2 јули 2021создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org17:55, 6 јануари 2009создадена со најавување(?)0
ti.wikipedia.org23:41, 16 октомври 2020создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org11:16, 7 јуни 2008создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org11:01, 27 мај 2021создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org22:54, 29 јули 2008потврдено со лозинка(?)7
ua.wikimedia.org17:33, 18 јули 2018создадена со најавување(?)2
uk.wikipedia.org15:58, 9 јули 2008создадена со најавување(?)2
uk.wikibooks.org18:20, 22 ноември 2021создадена со најавување(?)0
uk.wiktionary.org18:20, 22 ноември 2021создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org21:31, 21 август 2021создадена со најавување(?)0
usability.wikimedia.org20:29, 10 март 2020создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org17:25, 3 мај 2008создадена со најавување(?)1
vls.wikipedia.org14:18, 31 август 2008создадена со најавување(?)6
vo.wikipedia.org23:04, 29 јуни 2008создадена со најавување(?)1
war.wikipedia.org12:13, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org11:47, 2 ноември 2012создадена со најавување(?)7.586
wikimania2013.wikimedia.org12:39, 10 декември 2013создадена со најавување(?)0
wikimania2014.wikimedia.org22:31, 8 јануари 2014создадена со најавување(?)5
wikimania2015.wikimedia.org23:28, 28 јануари 2015создадена со најавување(?)0
wikimania2016.wikimedia.org23:11, 31 јули 2015создадена со најавување(?)13
wikimania2017.wikimedia.org15:10, 11 октомври 2016создадена со најавување(?)4
wikimania2018.wikimedia.org10:08, 18 ноември 2017создадена со најавување(?)24
wikimania.wikimedia.org18:01, 14 јануари 2019создадена со најавување(?)107
wo.wikipedia.org10:22, 15 декември 2008создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org20:22, 4 март 2022создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org18:46, 17 јуни 2020создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org20:58, 26 октомври 2013создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org11:41, 20 август 2008создадена со најавување(?)7
zh-min-nan.wikipedia.org16:38, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org11:11, 28 март 2009создадена со најавување(?)0