Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ab.wikipedia.org16:57, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ace.wikipedia.org15:42, 4 февруари 2020создадена со најавување(?)0
ady.wikipedia.org22:47, 4 февруари 2020создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org21:39, 15 септември 2012создадена со најавување(?)0
af.wiktionary.org19:45, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ak.wikipedia.org16:50, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org19:03, 4 февруари 2020создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org14:43, 7 јануари 2019создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org14:38, 12 јануари 2016создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org19:51, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org23:07, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org23:16, 16 февруари 2017создадена со најавување(?)0
ar.wikibooks.org21:39, 4 февруари 2020создадена со најавување(?)0
ar.wikiquote.org15:56, 6 февруари 2020создадена со најавување(?)0
ar.wikisource.org23:11, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ar.wikiversity.org14:04, 5 февруари 2020создадена со најавување(?)0
ar.wiktionary.org23:08, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org21:39, 24 ноември 2015создадена со најавување(?)0
ast.wikipedia.org10:11, 29 јули 2018создадена со најавување(?)0
ast.wiktionary.org21:35, 4 февруари 2020создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org16:22, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
atj.wikipedia.org17:29, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org14:01, 5 февруари 2020создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org22:39, 4 февруари 2020создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org19:48, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org19:56, 24 јуни 2019создадена со најавување(?)0
az.wikiquote.org01:26, 22 јануари 2020создадена со најавување(?)0
az.wikisource.org14:00, 5 февруари 2020создадена со најавување(?)0
az.wiktionary.org16:43, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ban.wikipedia.org02:34, 22 јануари 2020создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org17:12, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
bat-smg.wikipedia.org21:50, 4 февруари 2020создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org17:19, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ba.wikibooks.org19:46, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org16:44, 4 февруари 2020создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org16:16, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
beta.wikiversity.org22:26, 4 февруари 2020создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org16:17, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
be.wikimedia.org17:42, 25 април 2018создадена со најавување(?)0
be.wikiquote.org19:28, 4 февруари 2020создадена со најавување(?)0
be.wikisource.org21:50, 4 февруари 2020создадена со најавување(?)0
be.wiktionary.org21:05, 4 февруари 2020создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org18:25, 28 јануари 2012создадена со најавување(?)0
bg.wikiquote.org21:34, 4 февруари 2020создадена со најавување(?)0
bg.wiktionary.org22:15, 4 февруари 2020создадена со најавување(?)0
bh.wikipedia.org17:46, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
bjn.wikipedia.org00:59, 22 јануари 2020создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org19:03, 20 јануари 2012создадена со најавување(?)0
bn.wikibooks.org17:29, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
bn.wikivoyage.org20:18, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
bn.wiktionary.org19:45, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
bo.wikipedia.org19:47, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org14:00, 5 февруари 2020создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org03:08, 8 септември 2012создадена со најавување(?)0
br.wikimedia.org16:53, 5 август 2012создадена со најавување(?)28
br.wikisource.org19:46, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
br.wiktionary.org16:31, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org16:44, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org14:03, 5 февруари 2020создадена со најавување(?)0
bxr.wikipedia.org19:39, 4 февруари 2020создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org22:31, 3 мај 2012создадена со најавување(?)0
ca.wikibooks.org17:19, 26 декември 2018создадена со најавување(?)0
ca.wikimedia.org22:12, 2 март 2021создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org17:20, 26 декември 2018создадена со најавување(?)0
ca.wikiquote.org17:20, 26 декември 2018создадена со најавување(?)0
ca.wikisource.org17:20, 26 декември 2018создадена со најавување(?)0
ca.wiktionary.org17:20, 26 декември 2018создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org16:38, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ce.wikipedia.org20:21, 4 февруари 2020создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org23:07, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ch.wikipedia.org22:10, 4 февруари 2020создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org17:31, 14 јануари 2019создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org23:35, 12 јануари 2012создадена со најавување(?)4.411autopatrolled, ipblock-exempt
co.wikipedia.org17:22, 4 февруари 2020создадена со најавување(?)0
co.wikimedia.org19:15, 18 март 2019создадена со најавување(?)0
co.wiktionary.org20:42, 4 февруари 2020создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org17:51, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
csb.wikipedia.org00:43, 22 јануари 2020создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org17:30, 4 декември 2017создадена со најавување(?)0
cs.wikinews.org17:41, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
cs.wikiquote.org20:30, 6 февруари 2020создадена со најавување(?)0
cs.wikisource.org19:45, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
cs.wikiversity.org23:08, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
cs.wiktionary.org16:33, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
cu.wikipedia.org22:04, 4 февруари 2020создадена со најавување(?)0
cv.wikipedia.org16:14, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org16:19, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
cy.wikisource.org23:08, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org02:13, 28 јули 2018создадена со најавување(?)0
da.wikibooks.org19:45, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
da.wikisource.org19:46, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
da.wiktionary.org17:48, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org11:55, 9 јануари 2012создадена со најавување(?)5
de.wikibooks.org17:33, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
de.wikinews.org19:45, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
de.wikiquote.org20:51, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
de.wikisource.org16:29, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
de.wikiversity.org16:14, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
de.wikivoyage.org20:27, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
de.wiktionary.org16:14, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org19:45, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
dsb.wikipedia.org00:43, 22 јануари 2020создадена со најавување(?)0
dty.wikipedia.org17:46, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org06:47, 19 март 2012создадена со најавување(?)0
el.wikisource.org19:45, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
el.wikivoyage.org19:42, 4 февруари 2020создадена со најавување(?)0
el.wiktionary.org16:28, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
eml.wikipedia.org18:08, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org22:19, 24 декември 2011домашно вики(?)1.148extendedconfirmed, rollbacker
en.wikibooks.org04:48, 30 јануари 2012создадена со најавување(?)2
en.wikinews.org06:23, 15 февруари 2012создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org06:23, 15 февруари 2012создадена со најавување(?)2
en.wikisource.org08:14, 16 јануари 2012создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org04:44, 30 јануари 2012создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org18:46, 24 декември 2012создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org22:30, 28 јануари 2012создадена со најавување(?)0
eo.wikipedia.org15:40, 25 февруари 2012создадена со најавување(?)0
eo.wikibooks.org16:26, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
eo.wikinews.org16:30, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
eo.wikiquote.org15:12, 4 февруари 2020создадена со најавување(?)0
eo.wikisource.org18:33, 24 март 2019создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org23:08, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org22:19, 24 декември 2011потврдено со лозинка(?)11
es.wikibooks.org19:46, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
es.wikinews.org22:59, 22 јуни 2012создадена со најавување(?)0
es.wikiquote.org18:14, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
es.wikisource.org16:14, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
es.wikiversity.org20:21, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
es.wikivoyage.org19:51, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
es.wiktionary.org02:27, 24 август 2012создадена со најавување(?)0
et.wikipedia.org19:43, 10 октомври 2017создадена со најавување(?)0
et.wikiquote.org23:07, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org14:04, 5 февруари 2020создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org21:11, 15 август 2018создадена со најавување(?)4
eu.wikiquote.org18:34, 6 февруари 2020создадена со најавување(?)0
eu.wikisource.org23:22, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org23:04, 3 мај 2012создадена со најавување(?)0
fa.wikibooks.org15:22, 4 февруари 2020создадена со најавување(?)0
fa.wikiquote.org03:39, 5 февруари 2020создадена со најавување(?)0
fa.wikisource.org22:04, 4 февруари 2020создадена со најавување(?)0
fa.wiktionary.org22:11, 4 февруари 2020создадена со најавување(?)0
ff.wikipedia.org00:32, 5 февруари 2020создадена со најавување(?)0
fiu-vro.wikipedia.org21:04, 4 февруари 2020создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org16:18, 30 јуни 2017создадена со најавување(?)0
fi.wikibooks.org15:27, 4 февруари 2020создадена со најавување(?)0
fi.wikimedia.org16:19, 30 јуни 2017создадена со најавување(?)0
fi.wikiquote.org20:07, 4 февруари 2020создадена со најавување(?)0
fi.wikisource.org23:08, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org17:03, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org17:59, 26 ноември 2021создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org16:45, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
frr.wikipedia.org23:08, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org22:19, 24 декември 2011потврдено со лозинка(?)1
fr.wikibooks.org03:36, 22 јануари 2020создадена со најавување(?)0
fr.wikinews.org17:48, 26 декември 2016создадена со најавување(?)0
fr.wikiquote.org19:45, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
fr.wikisource.org00:11, 21 ноември 2017создадена со најавување(?)0
fr.wikiversity.org16:13, 6 декември 2017создадена со најавување(?)0
fr.wikivoyage.org16:59, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
fur.wikipedia.org20:11, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org03:27, 5 февруари 2020создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org19:56, 4 февруари 2020создадена со најавување(?)0
gan.wikipedia.org19:46, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org16:16, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
gcr.wikipedia.org00:02, 22 јануари 2020создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org21:02, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
gd.wiktionary.org23:07, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org19:29, 4 февруари 2020создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org23:29, 3 мај 2012создадена со најавување(?)0
gl.wikisource.org01:01, 22 јануари 2020создадена со најавување(?)0
gl.wiktionary.org15:41, 4 февруари 2020создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org04:27, 3 јануари 2012создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org16:25, 4 февруари 2020создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org23:33, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org13:15, 9 март 2018создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org00:17, 21 ноември 2019создадена со најавување(?)0
gu.wikisource.org16:13, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
gu.wiktionary.org17:28, 4 февруари 2020создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org03:39, 22 јануари 2020создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org14:03, 5 февруари 2020создадена со најавување(?)0
ha.wikipedia.org16:57, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org23:08, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org15:31, 2 јуни 2012создадена со најавување(?)0
he.wikibooks.org18:10, 5 февруари 2020создадена со најавување(?)0
he.wikiquote.org23:15, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
he.wikisource.org16:35, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
he.wiktionary.org23:22, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org06:06, 6 февруари 2019создадена со најавување(?)1
hi.wikibooks.org03:57, 22 јануари 2020создадена со најавување(?)0
hi.wikiquote.org15:09, 6 февруари 2020создадена со најавување(?)0
hi.wikisource.org16:15, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
hi.wikiversity.org20:08, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
hi.wikivoyage.org14:04, 5 февруари 2020создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org15:19, 6 февруари 2020создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org16:47, 16 јануари 2020создадена со најавување(?)0
hr.wikiquote.org00:39, 5 февруари 2020создадена со најавување(?)0
hr.wiktionary.org16:20, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
hsb.wikipedia.org17:42, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
hsb.wiktionary.org16:25, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org14:24, 9 ноември 2017создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org03:32, 19 јануари 2012создадена со најавување(?)0
hu.wikibooks.org17:47, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
hu.wikisource.org20:28, 4 февруари 2020создадена со најавување(?)0
hu.wiktionary.org16:14, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org02:53, 18 февруари 2017создадена со најавување(?)0
hy.wikiquote.org16:23, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
hy.wikisource.org16:27, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
hy.wiktionary.org16:13, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org22:31, 3 мај 2012создадена со најавување(?)0
ia.wikibooks.org19:45, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org02:15, 24 април 2012создадена со најавување(?)0
id.wikibooks.org16:04, 6 февруари 2020создадена со најавување(?)0
id.wikisource.org02:15, 24 април 2012создадена со најавување(?)0
id.wiktionary.org17:53, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ie.wikipedia.org21:04, 5 февруари 2020создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org19:46, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org19:45, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org06:23, 15 февруари 2012создадена со најавување(?)0
inh.wikipedia.org19:18, 4 февруари 2020создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org17:11, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
io.wiktionary.org19:45, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org17:31, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
is.wiktionary.org17:46, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org06:35, 3 јануари 2012создадена со најавување(?)0
it.wikibooks.org19:39, 23 март 2018создадена со најавување(?)0
it.wikinews.org02:11, 22 март 2018создадена со најавување(?)0
it.wikiquote.org19:44, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
it.wikisource.org17:19, 21 март 2018создадена со најавување(?)0
it.wikiversity.org20:11, 20 март 2018создадена со најавување(?)0
it.wikivoyage.org16:30, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
it.wiktionary.org19:46, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org05:15, 3 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ja.wikibooks.org16:22, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)1
ja.wikiquote.org16:54, 6 февруари 2020создадена со најавување(?)0
ja.wikisource.org16:17, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ja.wikiversity.org14:01, 5 февруари 2020создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org13:57, 5 февруари 2020создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org03:10, 22 јануари 2020создадена со најавување(?)0
kaa.wikipedia.org23:07, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
kab.wikipedia.org21:54, 4 февруари 2020создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org16:13, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
kbd.wikipedia.org19:46, 5 февруари 2020создадена со најавување(?)0
kbp.wikipedia.org17:28, 4 февруари 2020создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org21:30, 4 февруари 2020создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org16:13, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
kl.wikipedia.org20:33, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org19:49, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
km.wiktionary.org19:46, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org16:22, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
kn.wikisource.org15:31, 4 февруари 2020создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org01:31, 18 јануари 2016создадена со најавување(?)0
ko.wikibooks.org03:01, 22 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ko.wikiquote.org23:32, 4 февруари 2020создадена со најавување(?)0
ko.wikisource.org19:20, 4 февруари 2020создадена со најавување(?)0
ko.wikiversity.org01:23, 22 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ko.wiktionary.org01:41, 22 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ks.wiktionary.org14:04, 5 февруари 2020создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org16:13, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ku.wiktionary.org17:24, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
kv.wikipedia.org17:26, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
kw.wikipedia.org16:15, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org23:08, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org21:56, 5 февруари 2020создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org20:33, 22 јануари 2017создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org15:20, 4 февруари 2020создадена со најавување(?)0
la.wiktionary.org17:28, 5 февруари 2020создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org16:16, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
lb.wiktionary.org20:44, 6 февруари 2020создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org19:48, 5 февруари 2020создадена со најавување(?)0
lfn.wikipedia.org16:58, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org21:31, 5 февруари 2020создадена со најавување(?)0
lij.wikipedia.org23:56, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org16:31, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
li.wikinews.org20:28, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
li.wiktionary.org23:08, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org20:11, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ln.wikipedia.org20:58, 5 февруари 2020создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org16:02, 15 август 2013создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org16:50, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
lrc.wikipedia.org16:19, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org00:52, 5 февруари 2020создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org23:17, 16 февруари 2017создадена со најавување(?)0
lt.wikiquote.org23:07, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
lt.wiktionary.org23:07, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org16:14, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
lv.wiktionary.org20:54, 4 февруари 2020создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org17:46, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
map-bms.wikipedia.org14:03, 5 февруари 2020создадена со најавување(?)0
mdf.wikipedia.org20:02, 4 февруари 2020создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org10:16, 7 јануари 2012создадена со најавување(?)70autopatrolled
meta.wikimedia.org01:46, 29 декември 2011создадена со најавување(?)733autopatrolled, ipblock-exempt
mg.wikipedia.org14:02, 5 февруари 2020создадена со најавување(?)0
mg.wiktionary.org22:07, 4 февруари 2020создадена со најавување(?)0
mhr.wikipedia.org16:49, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org19:45, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org16:13, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
mk.wiktionary.org20:45, 4 февруари 2020создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org19:41, 30 август 2018создадена со најавување(?)0
ml.wikisource.org17:14, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ml.wiktionary.org17:59, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org16:14, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
mnw.wikipedia.org23:07, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org12:36, 31 октомври 2017создадена со најавување(?)0
mr.wikiquote.org13:58, 5 февруари 2020создадена со најавување(?)0
mr.wikisource.org16:45, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org17:31, 14 јануари 2019создадена со најавување(?)0
ms.wiktionary.org18:00, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
mt.wikipedia.org02:41, 5 февруари 2020создадена со најавување(?)0
mt.wiktionary.org20:49, 4 февруари 2020создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org21:18, 8 март 2012создадена со најавување(?)0
myv.wikipedia.org23:08, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org16:19, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
my.wiktionary.org14:02, 5 февруари 2020создадена со најавување(?)0
mzn.wikipedia.org01:11, 5 февруари 2020создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org18:33, 5 февруари 2020создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org23:08, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
nds.wikipedia.org19:46, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org16:19, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org00:01, 21 јуни 2012создадена со најавување(?)0
nl.wikibooks.org16:40, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
nl.wikimedia.org20:58, 11 декември 2017создадена со најавување(?)0
nl.wikinews.org19:30, 4 февруари 2020создадена со најавување(?)0
nl.wikiquote.org18:42, 6 февруари 2020создадена со најавување(?)0
nl.wikisource.org19:55, 4 февруари 2020создадена со најавување(?)0
nl.wikivoyage.org23:08, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
nl.wiktionary.org16:28, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
nn.wikipedia.org00:16, 21 ноември 2019создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org11:30, 20 февруари 2012создадена со најавување(?)0
no.wiktionary.org16:36, 4 февруари 2020создадена со најавување(?)0
nqo.wikipedia.org22:23, 4 февруари 2020создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org19:45, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org16:22, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
oc.wiktionary.org19:46, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
olo.wikipedia.org03:14, 22 јануари 2020создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org03:08, 22 јануари 2020создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org20:35, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
or.wikisource.org20:25, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org23:08, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org02:18, 25 јануари 2017создадена со најавување(?)4
pag.wikipedia.org19:45, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
pam.wikipedia.org14:02, 5 февруари 2020создадена со најавување(?)0
pap.wikipedia.org17:15, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org17:22, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
pa.wikisource.org17:15, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org19:44, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org23:01, 13 февруари 2012создадена со најавување(?)0
pl.wikibooks.org16:38, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
pl.wikinews.org16:51, 4 февруари 2020создадена со најавување(?)0
pl.wikiquote.org01:22, 22 јануари 2020создадена со најавување(?)0
pl.wikisource.org16:25, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
pl.wikivoyage.org16:32, 4 февруари 2020создадена со најавување(?)0
pl.wiktionary.org16:13, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
pms.wikipedia.org23:39, 4 февруари 2020создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org19:58, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org19:13, 4 февруари 2020создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org22:19, 24 декември 2011потврдено со лозинка(?)24.317ipblock-exempt (привремено), autoreviewer, rollbacker
pt.wikibooks.org08:32, 1 јануари 2012создадена со најавување(?)5
pt.wikimedia.org16:03, 31 јануари 2018создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org23:00, 5 јануари 2012создадена со најавување(?)2
pt.wikiquote.org20:04, 23 јули 2012создадена со најавување(?)0
pt.wikisource.org08:14, 16 јануари 2012создадена со најавување(?)1
pt.wikiversity.org18:59, 14 ноември 2012создадена со најавување(?)4
pt.wikivoyage.org06:12, 7 февруари 2017создадена со најавување(?)3
pt.wiktionary.org10:08, 1 јануари 2012создадена со најавување(?)2
qu.wikipedia.org17:21, 6 февруари 2020создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org00:15, 22 јануари 2020создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org02:54, 22 јануари 2020создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org15:13, 4 февруари 2020создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org20:03, 10 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ro.wikibooks.org18:08, 6 февруари 2020создадена со најавување(?)0
ro.wikisource.org19:45, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ro.wiktionary.org23:07, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
rue.wikipedia.org23:07, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org23:30, 3 мај 2012создадена со најавување(?)0
ru.wikibooks.org16:15, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ru.wikimedia.org18:19, 27 февруари 2019создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org16:32, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ru.wikiquote.org17:13, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ru.wikisource.org16:15, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ru.wikiversity.org15:54, 6 февруари 2020создадена со најавување(?)0
ru.wikivoyage.org16:33, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org16:17, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org00:50, 22 јануари 2020создадена со најавување(?)0
sat.wikipedia.org16:22, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org19:45, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
sa.wikiquote.org14:04, 5 февруари 2020создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org17:15, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org22:05, 4 февруари 2020создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org16:15, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
sc.wikipedia.org17:08, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org16:27, 30 август 2018создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org19:54, 4 февруари 2020создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org19:26, 22 април 2019создадена со најавување(?)0
sg.wikipedia.org01:39, 22 јануари 2020создадена со најавување(?)0
shn.wikipedia.org14:55, 5 февруари 2020создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org17:56, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org21:01, 11 март 2012создадена со најавување(?)0
simple.wiktionary.org17:49, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
si.wikipedia.org19:46, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org16:15, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
sk.wikiquote.org14:04, 5 февруари 2020создадена со најавување(?)0
sk.wiktionary.org18:09, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org16:13, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
sl.wikibooks.org16:51, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
sl.wikiquote.org23:28, 5 февруари 2020создадена со најавување(?)0
sl.wikisource.org20:23, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
sl.wikiversity.org20:18, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
sl.wiktionary.org20:50, 4 февруари 2020создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org02:49, 22 јануари 2020создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org02:39, 22 јануари 2020создадена со најавување(?)0
wikisource.org02:11, 24 април 2012создадена со најавување(?)0
so.wikipedia.org17:05, 2 јуни 2017создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org06:23, 15 февруари 2012создадена со најавување(?)0
sq.wikipedia.org14:23, 9 ноември 2017создадена со најавување(?)0
sq.wikiquote.org21:47, 5 февруари 2020создадена со најавување(?)0
sq.wiktionary.org20:53, 4 февруари 2020создадена со најавување(?)0
srn.wikipedia.org02:42, 22 јануари 2020создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org19:26, 27 јануари 2018создадена со најавување(?)0
sr.wikibooks.org16:41, 10 декември 2017создадена со најавување(?)0
sr.wikiquote.org19:15, 5 февруари 2020создадена со најавување(?)0
sr.wiktionary.org20:49, 4 февруари 2020создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org21:39, 4 февруари 2020создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org17:41, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org03:50, 1 март 2012создадена со најавување(?)0
sv.wikisource.org19:46, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
sv.wikivoyage.org16:15, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
sv.wiktionary.org16:15, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org05:10, 12 април 2017создадена со најавување(?)0
szl.wikipedia.org14:50, 31 октомври 2019создадена со најавување(?)0
szy.wikipedia.org03:27, 22 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org16:19, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ta.wikinews.org19:44, 4 февруари 2020создадена со најавување(?)0
ta.wikiquote.org04:54, 22 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ta.wikisource.org16:28, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ta.wiktionary.org17:30, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
tcy.wikipedia.org17:13, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org18:42, 11 јануари 2017создадена со најавување(?)1
test.wikipedia.org22:03, 19 јуни 2012создадена со најавување(?)1
test.wikidata.org16:08, 19 мај 2019создадена со најавување(?)2
te.wikipedia.org16:21, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
te.wikisource.org16:20, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org16:21, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
tg.wiktionary.org16:35, 4 февруари 2020создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org16:13, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
th.wikibooks.org19:46, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
th.wikiquote.org02:05, 22 јануари 2020создадена со најавување(?)0
th.wikisource.org21:31, 4 февруари 2020создадена со најавување(?)0
th.wiktionary.org19:46, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ti.wikipedia.org21:26, 4 февруари 2020создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org17:38, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
tk.wiktionary.org20:43, 4 февруари 2020создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org00:45, 8 март 2012создадена со најавување(?)0
tl.wikibooks.org15:29, 4 февруари 2020создадена со најавување(?)0
tn.wikipedia.org02:35, 22 јануари 2020создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org17:23, 5 февруари 2020создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org16:31, 30 август 2017создадена со најавување(?)0
tr.wikibooks.org13:59, 5 февруари 2020создадена со најавување(?)0
tr.wikinews.org21:35, 5 февруари 2020создадена со најавување(?)0
tr.wikiquote.org19:46, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
tr.wikisource.org23:09, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org16:20, 30 август 2018создадена со најавување(?)0
ts.wikipedia.org17:00, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org16:40, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
tt.wiktionary.org20:48, 4 февруари 2020создадена со најавување(?)0
tw.wikipedia.org01:04, 22 јануари 2020создадена со најавување(?)0
tyv.wikipedia.org20:12, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org23:07, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ug.wikipedia.org19:46, 4 февруари 2020создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org23:17, 16 февруари 2017создадена со најавување(?)0
uk.wikibooks.org16:16, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
uk.wikinews.org16:17, 4 февруари 2020создадена со најавување(?)0
uk.wikiquote.org17:14, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
uk.wikisource.org16:36, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
uk.wiktionary.org16:30, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org18:22, 20 јануари 2018создадена со најавување(?)0
ur.wikiquote.org17:02, 6 февруари 2020создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org15:15, 4 февруари 2020создадена со најавување(?)0
vec.wikipedia.org16:15, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org19:44, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org23:16, 16 февруари 2017создадена со најавување(?)0
vi.wikibooks.org19:45, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
vi.wikiquote.org19:45, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
vi.wikisource.org19:45, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
vi.wikivoyage.org19:45, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
vi.wiktionary.org00:10, 22 јануари 2020создадена со најавување(?)0
vls.wikipedia.org23:07, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
vo.wikipedia.org21:14, 4 февруари 2020создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org23:08, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
wa.wikipedia.org19:45, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
wa.wiktionary.org20:39, 6 февруари 2020создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org18:46, 24 декември 2012создадена со најавување(?)322
wikimania2013.wikimedia.org04:45, 5 декември 2012создадена со најавување(?)0
wikimania2016.wikimedia.org01:36, 22 април 2016создадена со најавување(?)0
wikimania2017.wikimedia.org14:08, 1 февруари 2017создадена со најавување(?)0
wikimania2018.wikimedia.org20:27, 18 јануари 2018создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org15:28, 1 февруари 2019создадена со најавување(?)18
wo.wikipedia.org20:39, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
wo.wiktionary.org23:08, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org15:31, 4 февруари 2020создадена со најавување(?)0
xal.wikipedia.org20:08, 4 февруари 2020создадена со најавување(?)0
xh.wikipedia.org20:25, 4 февруари 2020создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org20:12, 4 февруари 2020создадена со најавување(?)0
yi.wikipedia.org23:16, 16 февруари 2017создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org04:39, 10 јануари 2012создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org20:10, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org19:46, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikipedia.org16:28, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org16:27, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org22:28, 6 октомври 2017создадена со најавување(?)0
zh.wikibooks.org16:25, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
zh.wikinews.org14:01, 5 февруари 2020создадена со најавување(?)0
zh.wikiquote.org16:13, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
zh.wikisource.org16:13, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
zh.wikiversity.org16:29, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org02:58, 5 декември 2017создадена со најавување(?)0
zh.wiktionary.org18:11, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
zu.wikipedia.org16:33, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0