Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: Captain-tucker
  • Зачленет: 22:09, 23 септември 2008 (пред 13 години)
  • Вкупно уредувања: 39.856
  • Број на приврзани сметки: 163
  • Глобална група: VRT-претставници за дозволи
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ace.wikipedia.org21:26, 3 јуни 2014создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org03:05, 6 октомври 2009создадена со најавување(?)5
ang.wikibooks.org11:00, 12 октомври 2010создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org16:33, 15 септември 2009создадена со најавување(?)5
ar.wikipedia.org13:08, 7 октомври 2009создадена со најавување(?)5
azb.wikipedia.org03:08, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org12:38, 28 април 2020создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org22:40, 8 октомври 2009создадена со најавување(?)1
be-tarask.wikipedia.org18:57, 6 октомври 2009создадена со најавување(?)3
be.wikipedia.org03:09, 6 октомври 2009создадена со најавување(?)3
bg.wikipedia.org14:18, 28 август 2009создадена со најавување(?)8
bn.wikipedia.org03:17, 6 октомври 2009создадена со најавување(?)5
bo.wikipedia.org17:06, 2 јуни 2010создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org19:05, 6 октомври 2009создадена со најавување(?)5
bs.wikipedia.org20:27, 9 септември 2009создадена со најавување(?)2
ca.wikipedia.org03:42, 7 јули 2009создадена со најавување(?)15
commons.wikimedia.org22:09, 23 септември 2008потврдено со лозинка(?)23.984sysop
cs.wikipedia.org03:44, 7 јули 2009создадена со најавување(?)9
cy.wikipedia.org18:47, 30 јули 2009создадена со најавување(?)2
da.wikipedia.org20:38, 16 јули 2009создадена со најавување(?)8
de.wikipedia.org20:10, 27 октомври 2008создадена со најавување(?)114autoreview, editor
de.wikibooks.org13:36, 29 август 2009создадена со најавување(?)3
de.wikisource.org02:45, 20 декември 2010создадена со најавување(?)1
de.wiktionary.org22:04, 11 јули 2022создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org00:20, 12 август 2009создадена со најавување(?)2
el.wikipedia.org12:31, 10 октомври 2009создадена со најавување(?)1
en.wikipedia.org22:09, 23 септември 2008домашно вики(?)14.648extendedconfirmed, reviewer, rollbacker
en.wikibooks.org14:47, 23 октомври 2008создадена со најавување(?)3
en.wikinews.org05:48, 22 октомври 2008создадена со најавување(?)52
en.wikiquote.org14:47, 23 октомври 2008создадена со најавување(?)2
en.wikisource.org14:47, 23 октомври 2008создадена со најавување(?)3
en.wikiversity.org14:47, 23 октомври 2008создадена со најавување(?)6
en.wikivoyage.org13:51, 12 јануари 2013создадена со најавување(?)1
en.wiktionary.org14:47, 23 октомври 2008создадена со најавување(?)4
eo.wikipedia.org12:37, 7 јуни 2009создадена со најавување(?)2
es.wikipedia.org12:12, 7 јуни 2009создадена со најавување(?)33
es.wikinews.org19:28, 20 јануари 2010создадена со најавување(?)6
es.wiktionary.org15:19, 27 август 2009создадена со најавување(?)4
et.wikipedia.org02:59, 26 март 2012создадена со најавување(?)1
eu.wikipedia.org03:09, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org16:15, 29 декември 2008создадена со најавување(?)4
ff.wikipedia.org11:25, 28 март 2012создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org15:46, 17 јули 2009создадена со најавување(?)12
fo.wikipedia.org21:50, 5 октомври 2009создадена со најавување(?)4
fr.wikipedia.org23:05, 16 ноември 2008создадена со најавување(?)39
fr.wikibooks.org23:23, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)1
fr.wikinews.org03:33, 2 февруари 2010создадена со најавување(?)4
fr.wikisource.org21:49, 18 јануари 2010создадена со најавување(?)1
fr.wiktionary.org07:13, 14 октомври 2009создадена со најавување(?)0
fy.wiktionary.org19:00, 20 септември 2009создадена со најавување(?)3
gl.wikipedia.org03:06, 26 март 2012создадена со најавување(?)1
he.wikipedia.org12:48, 8 јули 2009создадена со најавување(?)15
he.wikisource.org16:05, 17 март 2021создадена со најавување(?)0
he.wikivoyage.org05:19, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org03:33, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)2
hr.wikipedia.org03:56, 10 јули 2009создадена со најавување(?)3
hsb.wikipedia.org03:50, 16 мај 2010создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org18:50, 16 јули 2009создадена со најавување(?)17
hu.wikiquote.org18:38, 17 септември 2009создадена со најавување(?)4
ia.wikipedia.org21:52, 5 октомври 2009создадена со најавување(?)4
id.wikipedia.org18:56, 16 септември 2009создадена со најавување(?)8
id.wiktionary.org02:05, 22 февруари 2012создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org22:05, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org13:24, 30 август 2009создадена со најавување(?)3
is.wikipedia.org11:32, 9 октомври 2009создадена со најавување(?)2
it.wikipedia.org16:51, 4 април 2009создадена со најавување(?)24
it.wikinews.org04:14, 16 ноември 2021создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org19:43, 22 декември 2008создадена со најавување(?)58
ja.wiktionary.org20:12, 18 септември 2009создадена со најавување(?)3
jv.wikipedia.org18:53, 6 октомври 2009создадена со најавување(?)6
ka.wikipedia.org02:28, 12 август 2009создадена со најавување(?)10
kk.wikipedia.org00:35, 2 септември 2009создадена со најавување(?)4
km.wikipedia.org22:37, 8 октомври 2009создадена со најавување(?)1
kn.wikipedia.org11:08, 23 април 2009создадена со најавување(?)2
ko.wikipedia.org19:30, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)5
ko.wiktionary.org19:40, 18 септември 2009создадена со најавување(?)4
kw.wikipedia.org18:48, 30 јули 2009создадена со најавување(?)2
la.wikipedia.org21:28, 26 август 2009создадена со најавување(?)5
lmo.wikipedia.org21:55, 5 октомври 2009создадена со најавување(?)3
login.wikimedia.org22:16, 29 јули 2013создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org12:56, 31 август 2009создадена со најавување(?)8
lt.wiktionary.org15:14, 27 август 2009создадена со најавување(?)3
lv.wikipedia.org16:22, 27 август 2009создадена со најавување(?)4
www.mediawiki.org14:47, 23 октомври 2008создадена со најавување(?)2
meta.wikimedia.org22:09, 23 септември 2008создадена со најавување(?)46
mg.wikipedia.org01:51, 28 август 2009создадена со најавување(?)3
mk.wikipedia.org02:52, 28 март 2011создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org16:25, 27 август 2009создадена со најавување(?)10
mn.wikipedia.org21:49, 5 октомври 2009создадена со најавување(?)4
mr.wikipedia.org19:02, 6 октомври 2009создадена со најавување(?)5
ms.wikipedia.org12:47, 3 октомври 2009создадена со најавување(?)11
mt.wikipedia.org21:47, 5 октомври 2009создадена со најавување(?)4
mwl.wikipedia.org16:15, 26 август 2009создадена со најавување(?)4
nds.wikipedia.org03:22, 26 март 2012создадена со најавување(?)1
nl.wikipedia.org20:17, 13 февруари 2009создадена со најавување(?)13
nl.wikibooks.org15:23, 27 август 2009создадена со најавување(?)3
nl.wiktionary.org13:49, 12 септември 2009создадена со најавување(?)5
nn.wikipedia.org03:03, 7 октомври 2009создадена со најавување(?)5
nov.wikipedia.org13:32, 30 август 2009создадена со најавување(?)3
no.wikipedia.org02:21, 8 октомври 2009создадена со најавување(?)4
no.wikinews.org18:53, 18 март 2010создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org23:02, 11 септември 2009создадена со најавување(?)2
ny.wikipedia.org03:41, 30 август 2009создадена со најавување(?)2
oc.wikipedia.org14:32, 28 август 2009создадена со најавување(?)5
oc.wiktionary.org03:47, 28 август 2009создадена со најавување(?)4
os.wikipedia.org16:28, 27 август 2009создадена со најавување(?)5
outreach.wikimedia.org13:58, 18 ноември 2021создадена со најавување(?)0
pam.wikipedia.org03:02, 6 октомври 2009создадена со најавување(?)7
pl.wikipedia.org12:16, 7 јуни 2009создадена со најавување(?)16
pl.wiktionary.org13:19, 30 август 2009создадена со најавување(?)4
pt.wikipedia.org12:19, 7 јуни 2009создадена со најавување(?)13
pt.wikibooks.org11:08, 23 април 2009создадена со најавување(?)2
pt.wikisource.org18:17, 1 февруари 2011создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org08:44, 26 март 2022создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org13:30, 30 август 2009создадена со најавување(?)2
ro.wikipedia.org21:10, 3 септември 2009создадена со најавување(?)7
ro.wiktionary.org21:45, 24 мај 2010создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org05:38, 29 декември 2008создадена со најавување(?)30uploader
sah.wikipedia.org21:54, 5 октомври 2009создадена со најавување(?)4
sa.wikipedia.org03:33, 28 април 2021создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org13:34, 30 август 2009создадена со најавување(?)2
sh.wikipedia.org19:11, 4 септември 2009создадена со најавување(?)8
simple.wikipedia.org03:58, 3 ноември 2008создадена со најавување(?)246
simple.wikibooks.org15:01, 29 септември 2009создадена со најавување(?)3
simple.wikiquote.org20:40, 26 октомври 2009создадена со најавување(?)0
simple.wiktionary.org17:18, 12 октомври 2009создадена со најавување(?)0
si.wikipedia.org21:11, 1 октомври 2009создадена со најавување(?)3
sk.wikipedia.org13:10, 1 јули 2009создадена со најавување(?)2
sk.wikiquote.org19:10, 18 јануари 2010создадена со најавување(?)1
sl.wikipedia.org03:11, 7 октомври 2009создадена со најавување(?)9
wikisource.org12:48, 27 август 2009создадена со најавување(?)2
species.wikimedia.org21:21, 4 декември 2008создадена со најавување(?)6
sq.wikipedia.org16:05, 27 август 2009создадена со најавување(?)4
sr.wikipedia.org19:01, 13 февруари 2009создадена со најавување(?)8
sr.wikinews.org03:07, 6 октомври 2009создадена со најавување(?)3
su.wikipedia.org13:36, 30 август 2009создадена со најавување(?)2
sv.wikipedia.org20:09, 21 јануари 2009создадена со најавување(?)11
ta.wikipedia.org03:14, 6 октомври 2009создадена со најавување(?)8
ta.wiktionary.org13:48, 17 јануари 2010создадена со најавување(?)0
ten.wikipedia.org19:42, 13 јануари 2011создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org04:53, 28 декември 2008создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org19:08, 6 октомври 2009создадена со најавување(?)4
th.wikipedia.org21:14, 3 септември 2009создадена со најавување(?)8
tk.wikipedia.org03:44, 2 октомври 2021создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org19:00, 6 октомври 2009создадена со најавување(?)4
tpi.wikipedia.org15:03, 1 септември 2009создадена со најавување(?)5
tr.wikipedia.org11:03, 1 септември 2009создадена со најавување(?)7
tr.wiktionary.org20:14, 18 септември 2009создадена со најавување(?)3
tt.wikipedia.org22:27, 27 февруари 2015создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org17:34, 7 октомври 2009создадена со најавување(?)6
uk.wikinews.org16:31, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org21:15, 3 септември 2009создадена со најавување(?)4
uz.wikipedia.org22:16, 17 октомври 2009создадена со најавување(?)0
vec.wikipedia.org12:23, 7 јули 2009создадена со најавување(?)4
vi.wikipedia.org17:18, 3 септември 2009создадена со најавување(?)6
war.wikipedia.org15:15, 12 септември 2009создадена со најавување(?)4
www.wikidata.org18:59, 15 март 2013создадена со најавување(?)2
wikimania2014.wikimedia.org18:39, 10 јули 2014создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org22:38, 8 октомври 2009создадена со најавување(?)1
zh-yue.wikipedia.org22:42, 8 октомври 2009создадена со најавување(?)1
zh.wikipedia.org18:25, 10 февруари 2009создадена со најавување(?)35
zh.wikinews.org16:26, 28 август 2009создадена со најавување(?)3
zh.wikiversity.org13:50, 17 август 2018создадена со најавување(?)0