Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: Camouflaged Mirage
  • Зачленет: 10:35, 28 мај 2018 (пред 4 години)
  • Вкупно уредувања: 41.571
  • Број на приврзани сметки: 753
  • Глобална група: Глобални отповикувачи
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ab.wikipedia.org21:35, 4 јануари 2019создадена со најавување(?)1
ace.wikipedia.org18:56, 13 октомври 2018создадена со најавување(?)4
ady.wikipedia.org01:27, 8 јануари 2019создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org08:19, 7 октомври 2018создадена со најавување(?)0
af.wikibooks.org18:14, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
af.wikiquote.org18:14, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
af.wiktionary.org18:14, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
ak.wikipedia.org18:14, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org08:55, 4 јануари 2019создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org02:59, 7 јануари 2019создадена со најавување(?)0
am.wiktionary.org18:14, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org18:14, 11 април 2019создадена со најавување(?)3
ang.wiktionary.org18:14, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org10:26, 2 декември 2018создадена со најавување(?)0
an.wiktionary.org18:14, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org10:26, 2 декември 2018создадена со најавување(?)1
ar.wikipedia.org18:43, 3 јули 2018создадена со најавување(?)11
ar.wikibooks.org04:23, 28 јануари 2019создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org18:14, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
ar.wikiquote.org18:14, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
ar.wikisource.org18:14, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
ar.wikiversity.org18:14, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
ar.wiktionary.org18:14, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org18:14, 11 април 2019создадена со најавување(?)1
ast.wikipedia.org01:06, 30 август 2018создадена со најавување(?)1
ast.wiktionary.org18:14, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org04:54, 28 ноември 2018создадена со најавување(?)0
as.wikisource.org18:14, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
atj.wikipedia.org14:30, 14 декември 2018создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org18:14, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org14:22, 31 август 2018создадена со најавување(?)0
ay.wiktionary.org18:14, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org15:24, 11 јануари 2019создадена со најавување(?)1
az.wikipedia.org10:30, 2 декември 2018создадена со најавување(?)2
az.wikibooks.org12:19, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
az.wikiquote.org17:44, 5 март 2019создадена со најавување(?)1
az.wikisource.org18:14, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
az.wiktionary.org06:44, 6 април 2019создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org00:59, 6 јануари 2019создадена со најавување(?)0
bat-smg.wikipedia.org18:14, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org08:13, 18 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ba.wikibooks.org18:14, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org08:25, 6 јануари 2019создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org18:14, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
beta.wikiversity.org18:59, 25 јули 2018создадена со најавување(?)6
be.wikipedia.org08:03, 26 јули 2018создадена со најавување(?)3
be.wikibooks.org18:14, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
be.wikimedia.org16:56, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
be.wikiquote.org18:14, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
be.wikisource.org18:14, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
be.wiktionary.org18:14, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org21:39, 18 август 2018создадена со најавување(?)1
bg.wikibooks.org18:14, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
bg.wikinews.org18:14, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
bg.wikiquote.org18:15, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
bg.wikisource.org18:15, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
bg.wiktionary.org18:00, 16 март 2019создадена со најавување(?)0
bh.wikipedia.org12:21, 8 февруари 2019создадена со најавување(?)0
bi.wikipedia.org18:15, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
bjn.wikipedia.org06:58, 27 март 2019создадена со најавување(?)1
bm.wikipedia.org06:54, 20 март 2019создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org01:03, 26 јуни 2018создадена со најавување(?)6
bn.wikibooks.org18:15, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
bn.wikisource.org01:29, 23 јуни 2018создадена со најавување(?)0
bn.wikivoyage.org20:18, 14 декември 2018создадена со најавување(?)0
bn.wiktionary.org18:15, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
bo.wikipedia.org11:45, 13 јануари 2019создадена со најавување(?)1
bpy.wikipedia.org01:46, 26 февруари 2019создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org18:15, 11 април 2019создадена со најавување(?)1
br.wikiquote.org18:15, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
br.wikisource.org18:15, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
br.wiktionary.org18:15, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org18:15, 11 април 2019создадена со најавување(?)1
bs.wikibooks.org18:15, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
bs.wikinews.org18:15, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
bs.wikiquote.org18:15, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
bs.wikisource.org18:15, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
bs.wiktionary.org18:15, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org08:43, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)1
bxr.wikipedia.org18:15, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org18:11, 25 јули 2018создадена со најавување(?)3
ca.wikibooks.org18:15, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
ca.wikimedia.org12:37, 17 јануари 2020создадена со најавување(?)3
ca.wikinews.org18:15, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
ca.wikiquote.org18:15, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
ca.wikisource.org08:03, 8 јануари 2019создадена со најавување(?)0
ca.wiktionary.org18:15, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
cbk-zam.wikipedia.org07:00, 27 март 2019создадена со најавување(?)1
cdo.wikipedia.org11:13, 10 април 2019создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org23:31, 26 јуни 2018создадена со најавување(?)2
ce.wikipedia.org21:17, 20 август 2018создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org18:15, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
chr.wiktionary.org04:23, 19 март 2019создадена со најавување(?)1
ch.wikipedia.org17:11, 7 декември 2018создадена со најавување(?)0
chy.wikipedia.org06:41, 18 декември 2018создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org22:01, 28 октомври 2018создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org21:21, 30 мај 2018создадена со најавување(?)1.109patroller, rollbacker
co.wikipedia.org18:15, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
co.wiktionary.org18:15, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org18:15, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
cr.wikipedia.org01:41, 27 јуни 2018создадена со најавување(?)2
csb.wikipedia.org18:15, 11 април 2019создадена со најавување(?)2
csb.wiktionary.org18:15, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org22:32, 9 јули 2018создадена со најавување(?)1
cs.wikibooks.org18:15, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
cs.wikinews.org18:15, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
cs.wikiquote.org18:15, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
cs.wikisource.org18:15, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
cs.wikiversity.org18:15, 11 април 2019создадена со најавување(?)2
cs.wiktionary.org18:15, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
cu.wikipedia.org06:42, 18 декември 2018создадена со најавување(?)0
cv.wikipedia.org20:56, 19 декември 2018создадена со најавување(?)0
cv.wikibooks.org18:15, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org03:30, 14 септември 2018создадена со најавување(?)2
cy.wikibooks.org18:15, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
cy.wikiquote.org18:15, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
cy.wikisource.org18:15, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
cy.wiktionary.org18:15, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org20:06, 26 јуни 2018создадена со најавување(?)0
da.wikibooks.org18:15, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
da.wikiquote.org18:15, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
da.wikisource.org18:15, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
da.wiktionary.org18:15, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org12:20, 29 мај 2018создадена со најавување(?)12
de.wikibooks.org18:16, 11 април 2019создадена со најавување(?)1
de.wikinews.org11:34, 9 март 2019создадена со најавување(?)4
de.wikiquote.org15:22, 3 јануари 2019создадена со најавување(?)0
de.wikisource.org18:16, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
de.wikiversity.org11:48, 23 август 2018создадена со најавување(?)2
de.wikivoyage.org18:16, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
de.wiktionary.org18:16, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
din.wikipedia.org20:03, 9 декември 2018создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org18:16, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
dsb.wikipedia.org18:16, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
dty.wikipedia.org18:16, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org16:12, 9 декември 2018создадена со најавување(?)0
dv.wiktionary.org18:16, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org08:57, 10 март 2019создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org18:16, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org23:12, 18 јуни 2018создадена со најавување(?)0
el.wikibooks.org18:16, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
el.wikinews.org18:16, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
el.wikiquote.org18:16, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
el.wikisource.org05:31, 28 март 2019создадена со најавување(?)0
el.wikiversity.org18:16, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
el.wikivoyage.org18:16, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
el.wiktionary.org18:08, 11 август 2018создадена со најавување(?)0
eml.wikipedia.org04:21, 4 септември 2018создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org17:04, 29 мај 2018создадена со најавување(?)0
en.wikibooks.org02:55, 7 јули 2018создадена со најавување(?)279editor
en.wikinews.org01:29, 10 јули 2018создадена со најавување(?)1
en.wikiquote.org11:16, 19 ноември 2018создадена со најавување(?)67
en.wikisource.org18:45, 18 јуни 2018создадена со најавување(?)20
en.wikiversity.org19:21, 8 август 2018создадена со најавување(?)55
en.wikivoyage.org00:27, 16 јуни 2018создадена со најавување(?)35
en.wiktionary.org16:51, 9 јуни 2018создадена со најавување(?)19
eo.wikipedia.org19:38, 27 јули 2018создадена со најавување(?)18
eo.wikibooks.org18:16, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
eo.wikinews.org18:16, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
eo.wikiquote.org18:16, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
eo.wikisource.org18:16, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org20:06, 30 август 2018создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org23:08, 13 јуни 2018создадена со најавување(?)20
es.wikibooks.org11:47, 30 декември 2018создадена со најавување(?)2
es.wikinews.org02:15, 3 јануари 2019создадена со најавување(?)2
es.wikiquote.org17:25, 5 февруари 2019создадена со најавување(?)0
es.wikisource.org06:20, 11 март 2019создадена со најавување(?)0
es.wikiversity.org10:09, 16 декември 2018создадена со најавување(?)2
es.wikivoyage.org02:15, 3 јануари 2019создадена со најавување(?)1
es.wiktionary.org15:46, 10 декември 2018создадена со најавување(?)2
et.wikipedia.org04:51, 24 ноември 2018создадена со најавување(?)1
et.wikibooks.org18:16, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
et.wikiquote.org18:16, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
et.wikisource.org17:00, 5 февруари 2019создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org18:16, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org16:09, 26 јули 2018создадена со најавување(?)0
eu.wikibooks.org18:16, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
eu.wikiquote.org18:16, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
eu.wikisource.org18:16, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org18:16, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
ext.wikipedia.org18:16, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org21:13, 10 јуни 2018создадена со најавување(?)9
fa.wikibooks.org18:24, 20 јули 2018создадена со најавување(?)0
fa.wikinews.org18:16, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
fa.wikiquote.org18:16, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
fa.wikisource.org18:16, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
fa.wikivoyage.org18:16, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
fa.wiktionary.org18:16, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
ff.wikipedia.org18:16, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
fiu-vro.wikipedia.org18:16, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org17:32, 8 јуни 2018создадена со најавување(?)4
fi.wikibooks.org18:16, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
fi.wikinews.org18:16, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
fi.wikiquote.org18:16, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
fi.wikisource.org18:16, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
fi.wikiversity.org18:16, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
fi.wikivoyage.org18:16, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org18:16, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
fj.wikipedia.org19:57, 29 март 2019создадена со најавување(?)0
fj.wiktionary.org18:17, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org11:34, 14 декември 2021создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org18:17, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
fo.wikisource.org18:17, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
fo.wiktionary.org18:17, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org18:17, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
frr.wikipedia.org18:17, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org12:31, 9 јуни 2018создадена со најавување(?)19
fr.wikibooks.org18:17, 11 април 2019создадена со најавување(?)2
fr.wikinews.org02:16, 3 јануари 2019создадена со најавување(?)2
fr.wikiquote.org18:17, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
fr.wikisource.org18:17, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
fr.wikiversity.org10:09, 16 декември 2018создадена со најавување(?)2
fr.wikivoyage.org02:16, 3 јануари 2019создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org15:56, 2 октомври 2018создадена со најавување(?)4
fur.wikipedia.org18:17, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org23:53, 27 јуни 2018создадена со најавување(?)0
fy.wikibooks.org18:17, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
fy.wiktionary.org18:17, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org18:17, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
gan.wikipedia.org12:32, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)4
ga.wikipedia.org05:58, 7 декември 2018создадена со најавување(?)1
ga.wiktionary.org18:17, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org18:17, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
gd.wiktionary.org18:17, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org18:17, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org18:42, 24 декември 2018создадена со најавување(?)2
gl.wikibooks.org18:17, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
gl.wikiquote.org18:17, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
gl.wikisource.org18:17, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
gl.wiktionary.org18:17, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org07:34, 21 ноември 2018создадена со најавување(?)0
gn.wiktionary.org18:17, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org18:17, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org18:17, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org12:17, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org18:17, 11 април 2019создадена со најавување(?)1
gu.wikiquote.org18:17, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
gu.wikisource.org18:17, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
gu.wiktionary.org16:34, 23 март 2019создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org18:17, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
gv.wiktionary.org18:17, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org12:18, 17 март 2019создадена со најавување(?)0
ha.wikipedia.org18:17, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
ha.wiktionary.org18:17, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org18:17, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org18:43, 3 јули 2018создадена со најавување(?)1
he.wikibooks.org18:17, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
he.wikinews.org18:17, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
he.wikiquote.org18:17, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
he.wikisource.org18:17, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
he.wikivoyage.org03:55, 11 октомври 2018создадена со најавување(?)0
he.wiktionary.org18:17, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
hif.wikipedia.org06:34, 28 март 2019создадена со најавување(?)2
hif.wiktionary.org18:17, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org17:17, 12 август 2018создадена со најавување(?)17
hi.wikibooks.org20:08, 4 ноември 2018создадена со најавување(?)1
hi.wikiquote.org18:17, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
hi.wikisource.org15:03, 19 јануари 2020создадена со најавување(?)0
hi.wikiversity.org19:25, 17 декември 2018создадена со најавување(?)1
hi.wikivoyage.org07:02, 7 јануари 2019создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org18:17, 11 април 2019создадена со најавување(?)1
hr.wikipedia.org05:34, 18 јули 2018создадена со најавување(?)20
hr.wikibooks.org18:17, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
hr.wikiquote.org18:17, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
hr.wikisource.org18:18, 11 април 2019создадена со најавување(?)2
hr.wiktionary.org12:14, 6 февруари 2019создадена со најавување(?)0
hsb.wikipedia.org18:18, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
hsb.wiktionary.org18:18, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org18:18, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org19:57, 22 јуни 2018создадена со најавување(?)2
hu.wikibooks.org18:18, 11 април 2019создадена со најавување(?)4
hu.wikiquote.org18:18, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
hu.wikisource.org18:18, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
hu.wiktionary.org18:18, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org01:00, 2 септември 2018создадена со најавување(?)3
hy.wikibooks.org18:18, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
hy.wikiquote.org18:18, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
hy.wikisource.org18:18, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
hy.wiktionary.org09:47, 23 јануари 2019создадена со најавување(?)0
hyw.wikipedia.org18:18, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org18:18, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
ia.wikibooks.org18:18, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
ia.wiktionary.org18:18, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org21:13, 10 јуни 2018создадена со најавување(?)80autoreview
id.wikibooks.org15:25, 22 март 2019создадена со најавување(?)20
id.wikiquote.org15:42, 29 март 2019создадена со најавување(?)10
id.wikisource.org00:04, 17 ноември 2018создадена со најавување(?)2
id.wiktionary.org18:15, 6 февруари 2019создадена со најавување(?)9
ie.wikipedia.org18:18, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
ie.wiktionary.org18:18, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org20:11, 4 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ik.wikipedia.org00:06, 6 јануари 2019создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org19:12, 13 август 2018создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org09:44, 8 октомври 2018создадена со најавување(?)33
inh.wikipedia.org18:18, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org18:18, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
io.wiktionary.org18:18, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org18:18, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
is.wikibooks.org18:18, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
is.wikiquote.org18:18, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
is.wikisource.org18:18, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
is.wiktionary.org18:18, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org11:02, 15 јуни 2018создадена со најавување(?)9
it.wikibooks.org18:18, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
it.wikinews.org18:57, 26 март 2019создадена со најавување(?)0
it.wikiquote.org18:18, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
it.wikisource.org01:29, 23 јуни 2018создадена со најавување(?)0
it.wikiversity.org18:20, 12 август 2018создадена со најавување(?)2
it.wikivoyage.org02:16, 3 јануари 2019создадена со најавување(?)0
it.wiktionary.org18:18, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
iu.wikipedia.org16:28, 1 февруари 2019создадена со најавување(?)0
iu.wiktionary.org18:18, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
jam.wikipedia.org20:22, 14 декември 2018создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org12:31, 9 јуни 2018создадена со најавување(?)37
ja.wikibooks.org18:18, 11 април 2019создадена со најавување(?)4
ja.wikinews.org17:00, 22 декември 2018создадена со најавување(?)0
ja.wikiquote.org09:19, 1 февруари 2019создадена со најавување(?)14
ja.wikisource.org18:18, 11 април 2019создадена со најавување(?)2
ja.wikiversity.org10:09, 16 декември 2018создадена со најавување(?)4
ja.wiktionary.org07:05, 22 февруари 2019создадена со најавување(?)27
jbo.wikipedia.org22:52, 24 ноември 2018создадена со најавување(?)0
jbo.wiktionary.org18:18, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org18:40, 23 ноември 2018создадена со најавување(?)44
jv.wiktionary.org18:18, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
kaa.wikipedia.org18:18, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
kab.wikipedia.org18:18, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org09:13, 5 декември 2018создадена со најавување(?)0
ka.wikibooks.org18:18, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
ka.wikiquote.org18:18, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
ka.wiktionary.org21:38, 18 декември 2018создадена со најавување(?)0
kbd.wikipedia.org18:18, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
kbp.wikipedia.org18:18, 11 април 2019создадена со најавување(?)1
kg.wikipedia.org18:19, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
ki.wikipedia.org18:19, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org00:16, 6 јануари 2019создадена со најавување(?)0
kk.wikibooks.org18:19, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
kk.wiktionary.org18:19, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
kl.wikipedia.org22:52, 24 ноември 2018создадена со најавување(?)0
kl.wiktionary.org18:19, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org13:36, 8 март 2019создадена со најавување(?)1
km.wikibooks.org18:19, 11 април 2019создадена со најавување(?)1
km.wiktionary.org18:19, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org06:08, 27 март 2019создадена со најавување(?)0
kn.wikiquote.org18:19, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
kn.wikisource.org18:19, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
kn.wiktionary.org18:19, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
koi.wikipedia.org18:19, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org12:20, 29 мај 2018создадена со најавување(?)28
ko.wikibooks.org18:19, 11 април 2019создадена со најавување(?)1
ko.wikinews.org19:15, 7 февруари 2019создадена со најавување(?)1
ko.wikiquote.org18:19, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
ko.wikisource.org18:19, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
ko.wikiversity.org18:45, 22 јули 2018создадена со најавување(?)2
ko.wiktionary.org23:34, 11 август 2018создадена со најавување(?)0
krc.wikipedia.org18:19, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org18:19, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
ks.wikipedia.org18:19, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
ks.wiktionary.org18:19, 11 април 2019создадена со најавување(?)1
ku.wikipedia.org18:19, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
ku.wikibooks.org18:19, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
ku.wikiquote.org18:19, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
ku.wiktionary.org18:19, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
kv.wikipedia.org18:19, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
kw.wikipedia.org18:19, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
kw.wiktionary.org18:19, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org19:17, 25 декември 2018создадена со најавување(?)1
ky.wikibooks.org18:19, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
ky.wikiquote.org18:19, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
ky.wiktionary.org18:15, 24 март 2019создадена со најавување(?)1
lad.wikipedia.org07:03, 27 март 2019создадена со најавување(?)1
la.wikipedia.org15:15, 28 декември 2018создадена со најавување(?)1
la.wikibooks.org18:19, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
la.wikiquote.org18:20, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org06:02, 30 март 2019создадена со најавување(?)0
la.wiktionary.org18:19, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
lbe.wikipedia.org18:20, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org18:41, 24 декември 2018создадена со најавување(?)0
lb.wiktionary.org18:20, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org18:20, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
lfn.wikipedia.org18:20, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org18:20, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
lij.wikipedia.org18:20, 11 април 2019создадена со најавување(?)2
li.wikipedia.org18:20, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
li.wikibooks.org18:20, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
li.wikinews.org14:18, 30 декември 2018создадена со најавување(?)0
li.wikiquote.org18:20, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
li.wikisource.org18:20, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
li.wiktionary.org18:20, 11 април 2019создадена со најавување(?)4
lmo.wikipedia.org07:03, 27 март 2019создадена со најавување(?)3
ln.wikipedia.org07:02, 27 март 2019создадена со најавување(?)1
ln.wiktionary.org18:20, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org10:35, 28 мај 2018создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org18:20, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
lo.wiktionary.org18:20, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
lrc.wikipedia.org18:20, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org18:20, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org03:32, 13 ноември 2018создадена со најавување(?)1
lt.wikibooks.org18:20, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
lt.wikiquote.org18:20, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
lt.wikisource.org18:20, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
lt.wiktionary.org18:20, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org18:20, 11 април 2019создадена со најавување(?)1
lv.wiktionary.org18:20, 11 април 2019создадена со најавување(?)1
mad.wikipedia.org19:14, 15 декември 2020создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org18:20, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
map-bms.wikipedia.org16:41, 4 март 2019создадена со најавување(?)0
mdf.wikipedia.org18:20, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org10:35, 28 мај 2018создадена со најавување(?)217autopatrolled
meta.wikimedia.org10:35, 28 мај 2018создадена со најавување(?)8.703interface-admin, sysop, translationadmin
mg.wikipedia.org18:20, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
mg.wikibooks.org15:45, 8 јануари 2019создадена со најавување(?)2
mg.wiktionary.org18:20, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
mhr.wikipedia.org18:20, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org18:20, 11 април 2019создадена со најавување(?)1
min.wiktionary.org17:49, 6 март 2020создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org09:06, 4 јануари 2019создадена со најавување(?)2
mi.wiktionary.org18:20, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org18:20, 11 април 2019создадена со најавување(?)1
mk.wikibooks.org18:20, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
mk.wikimedia.org16:38, 28 февруари 2021создадена со најавување(?)0
mk.wikisource.org18:20, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
mk.wiktionary.org18:20, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org19:53, 18 јули 2018создадена со најавување(?)0
ml.wikibooks.org15:43, 8 јануари 2019создадена со најавување(?)0
ml.wikiquote.org18:20, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
ml.wikisource.org18:20, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
ml.wiktionary.org18:20, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org18:20, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
mn.wiktionary.org19:41, 29 март 2019создадена со најавување(?)0
mnw.wikipedia.org16:44, 3 март 2020создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org18:21, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org05:47, 14 ноември 2018создадена со најавување(?)2
mr.wikibooks.org18:20, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
mr.wikiquote.org19:18, 25 декември 2018создадена со најавување(?)0
mr.wikisource.org18:21, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
mr.wiktionary.org18:20, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org23:29, 11 јуни 2018создадена со најавување(?)33
ms.wikibooks.org22:00, 4 јануари 2019создадена со најавување(?)3
ms.wiktionary.org18:21, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
mt.wikipedia.org18:21, 11 април 2019создадена со најавување(?)1
mt.wiktionary.org18:21, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org18:21, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
mx.wikimedia.org12:24, 13 февруари 2020создадена со најавување(?)0
myv.wikipedia.org18:21, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org01:18, 23 јуни 2018создадена со најавување(?)0
my.wiktionary.org18:21, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
mzn.wikipedia.org18:21, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
nah.wikipedia.org18:21, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
nah.wiktionary.org18:21, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org18:21, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
nap.wikisource.org14:19, 18 август 2019создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org18:21, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
na.wiktionary.org18:21, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org18:21, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
nds.wikipedia.org17:14, 4 април 2019создадена со најавување(?)0
nds.wiktionary.org18:21, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org13:17, 19 ноември 2018создадена со најавување(?)2
ne.wikibooks.org18:21, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
ne.wiktionary.org18:21, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org18:21, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org23:15, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
nl.wikibooks.org16:49, 28 јануари 2019создадена со најавување(?)1
nl.wikimedia.org11:34, 27 февруари 2020создадена со најавување(?)3
nl.wikinews.org18:21, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
nl.wikiquote.org18:21, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
nl.wikisource.org06:02, 30 март 2019создадена со најавување(?)4
nl.wikivoyage.org18:21, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
nl.wiktionary.org05:39, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)1
nn.wikipedia.org03:31, 23 јануари 2019создадена со најавување(?)0
nn.wikiquote.org18:21, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
nn.wiktionary.org18:21, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
nov.wikipedia.org18:21, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org17:41, 25 јули 2018создадена со најавување(?)0
no.wikibooks.org18:21, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
no.wikinews.org18:21, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
no.wikiquote.org18:21, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
no.wikisource.org18:21, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
no.wiktionary.org18:21, 11 април 2019создадена со најавување(?)2
nrm.wikipedia.org18:21, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
nso.wikipedia.org18:21, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org09:37, 6 јануари 2019создадена со најавување(?)0
nyc.wikimedia.org21:02, 21 февруари 2020создадена со најавување(?)3
ny.wikipedia.org18:22, 25 декември 2018создадена со најавување(?)2
oc.wikipedia.org18:21, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
oc.wikibooks.org18:21, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
oc.wiktionary.org18:21, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
olo.wikipedia.org18:21, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org18:21, 11 април 2019создадена со најавување(?)1
om.wiktionary.org18:21, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org18:21, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
or.wikisource.org18:55, 30 октомври 2018создадена со најавување(?)0
or.wiktionary.org18:21, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org18:58, 9 февруари 2019создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org00:38, 9 септември 2018создадена со најавување(?)2
pag.wikipedia.org16:07, 10 април 2019создадена со најавување(?)0
pam.wikipedia.org18:21, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
pap.wikipedia.org18:22, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org18:21, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
pa.wikibooks.org15:43, 8 јануари 2019создадена со најавување(?)0
pa.wikisource.org16:21, 17 декември 2018создадена со најавување(?)0
pa.wiktionary.org18:21, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org07:48, 4 април 2019создадена со најавување(?)1
pdc.wikipedia.org10:29, 9 февруари 2019создадена со најавување(?)0
pfl.wikipedia.org18:22, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
pih.wikipedia.org07:02, 27 март 2019создадена со најавување(?)0
pi.wikipedia.org18:14, 15 јануари 2019создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org00:35, 15 јуни 2018создадена со најавување(?)20
pl.wikibooks.org18:22, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
pl.wikimedia.org09:49, 7 март 2019создадена со најавување(?)3
pl.wikinews.org09:18, 26 март 2019создадена со најавување(?)0
pl.wikiquote.org18:22, 11 април 2019создадена со најавување(?)2
pl.wikisource.org18:22, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
pl.wikivoyage.org18:22, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
pl.wiktionary.org18:22, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
pms.wikipedia.org18:22, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
pms.wikisource.org19:51, 28 јануари 2019создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org18:36, 13 декември 2018создадена со најавување(?)0
pnb.wiktionary.org18:22, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
pnt.wikipedia.org18:22, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org22:01, 30 јули 2018создадена со најавување(?)1
ps.wikivoyage.org20:39, 25 декември 2018создадена со најавување(?)0
ps.wiktionary.org18:22, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org04:24, 23 јуни 2018создадена со најавување(?)10
pt.wikibooks.org20:26, 18 декември 2018создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org20:26, 18 декември 2018создадена со најавување(?)0
pt.wikiquote.org20:26, 18 декември 2018создадена со најавување(?)0
pt.wikisource.org18:22, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
pt.wikiversity.org19:09, 18 декември 2018создадена со најавување(?)2
pt.wikivoyage.org02:16, 3 јануари 2019создадена со најавување(?)0
pt.wiktionary.org18:22, 11 април 2019создадена со најавување(?)1
qu.wikipedia.org18:22, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
qu.wiktionary.org18:22, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org13:31, 23 ноември 2018создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org07:47, 4 април 2019создадена со најавување(?)2
rn.wikipedia.org15:10, 9 март 2019создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org18:22, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
roa-rup.wiktionary.org18:22, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org18:22, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org21:05, 14 август 2018создадена со најавување(?)5
ro.wikibooks.org18:22, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
ro.wikinews.org18:22, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
ro.wikiquote.org18:22, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
ro.wikisource.org20:41, 4 февруари 2019создадена со најавување(?)0
ro.wikivoyage.org18:22, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
ro.wiktionary.org18:22, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
rue.wikipedia.org18:22, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org15:42, 8 јуни 2018создадена со најавување(?)11
ru.wikibooks.org13:29, 2 март 2019создадена со најавување(?)1
ru.wikimedia.org20:56, 3 јануари 2019создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org13:29, 2 март 2019создадена со најавување(?)0
ru.wikiquote.org20:37, 25 декември 2018создадена со најавување(?)0
ru.wikisource.org21:42, 18 декември 2018создадена со најавување(?)0
ru.wikiversity.org10:08, 16 декември 2018создадена со најавување(?)0
ru.wikivoyage.org03:19, 7 јануари 2019создадена со најавување(?)1
ru.wiktionary.org04:57, 22 февруари 2019создадена со најавување(?)0
rw.wikipedia.org18:22, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
rw.wiktionary.org18:22, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org18:22, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
sah.wikiquote.org18:22, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
sah.wikisource.org18:22, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
sat.wikipedia.org08:22, 19 декември 2018создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org18:22, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
sa.wikibooks.org18:22, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
sa.wikiquote.org18:22, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org18:22, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
sa.wiktionary.org18:22, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org18:22, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
scn.wiktionary.org18:22, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org15:22, 14 декември 2018создадена со најавување(?)15
sc.wikipedia.org14:27, 22 декември 2018создадена со најавување(?)2
sd.wikipedia.org08:42, 18 ноември 2018создадена со најавување(?)0
sd.wiktionary.org18:22, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org00:07, 6 јануари 2019создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org18:02, 17 јануари 2020создадена со најавување(?)1
sg.wikipedia.org18:22, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
sg.wiktionary.org19:48, 29 март 2019создадена со најавување(?)0
shn.wikipedia.org18:22, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org15:23, 11 јануари 2019создадена со најавување(?)4
sh.wiktionary.org18:22, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org20:37, 30 мај 2018создадена со најавување(?)6.474patroller, rollbacker
simple.wiktionary.org17:37, 6 декември 2018создадена со најавување(?)123
si.wikipedia.org22:00, 3 август 2018создадена со најавување(?)0
si.wikibooks.org18:22, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
si.wiktionary.org18:22, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org07:24, 26 февруари 2019создадена со најавување(?)0
sk.wikibooks.org18:22, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
sk.wikiquote.org18:22, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
sk.wikisource.org18:22, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
sk.wiktionary.org14:24, 5 март 2019создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org12:45, 5 март 2019создадена со најавување(?)0
sl.wikibooks.org18:22, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
sl.wikiquote.org17:08, 3 октомври 2018создадена со најавување(?)0
sl.wikisource.org18:22, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
sl.wikiversity.org18:22, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
sl.wiktionary.org11:06, 14 март 2019создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org20:11, 4 ноември 2018создадена со најавување(?)0
sm.wiktionary.org17:48, 23 март 2019создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org18:23, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
wikisource.org01:29, 23 јуни 2018создадена со најавување(?)1
so.wikipedia.org20:09, 4 ноември 2018создадена со најавување(?)0
so.wiktionary.org06:39, 22 февруари 2019создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org20:46, 1 јули 2018создадена со најавување(?)8
sq.wikipedia.org14:12, 12 јули 2018создадена со најавување(?)0
sq.wikibooks.org18:23, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
sq.wikinews.org18:23, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
sq.wikiquote.org18:23, 11 април 2019создадена со најавување(?)2
sq.wiktionary.org18:23, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
srn.wikipedia.org18:23, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org12:01, 25 декември 2018создадена со најавување(?)1
sr.wikibooks.org15:44, 8 јануари 2019создадена со најавување(?)0
sr.wikinews.org18:23, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
sr.wikiquote.org18:23, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
sr.wikisource.org18:23, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
sr.wiktionary.org18:23, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
ss.wikipedia.org18:23, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
ss.wiktionary.org18:23, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org18:23, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
st.wikipedia.org18:23, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
st.wiktionary.org18:23, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org10:09, 24 март 2019создадена со најавување(?)3
su.wikiquote.org18:23, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
su.wiktionary.org18:23, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org12:00, 27 јули 2018создадена со најавување(?)0
sv.wikibooks.org18:23, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
sv.wikinews.org18:23, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
sv.wikiquote.org18:23, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
sv.wikisource.org18:23, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
sv.wikiversity.org08:42, 19 декември 2018создадена со најавување(?)0
sv.wikivoyage.org11:24, 5 јануари 2019создадена со најавување(?)0
sv.wiktionary.org12:20, 5 март 2019создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org08:03, 24 јануари 2019создадена со најавување(?)2
sw.wiktionary.org18:23, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
szl.wikipedia.org18:23, 11 април 2019создадена со најавување(?)3
szy.wikipedia.org17:46, 6 март 2020создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org11:34, 14 јуни 2018создадена со најавување(?)2
ta.wikibooks.org22:01, 4 јануари 2019создадена со најавување(?)1
ta.wikinews.org18:23, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
ta.wikiquote.org18:23, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
ta.wikisource.org18:23, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
ta.wiktionary.org09:11, 9 април 2019создадена со најавување(?)0
tcy.wikipedia.org14:27, 26 јануари 2019создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org10:45, 13 март 2019создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org04:04, 6 јули 2018создадена со најавување(?)0
test.wikidata.org12:10, 25 февруари 2020создадена со најавување(?)2
tet.wikipedia.org18:23, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org09:39, 16 март 2019создадена со најавување(?)2
te.wikibooks.org18:23, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
te.wikiquote.org18:23, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
te.wikisource.org18:23, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
te.wiktionary.org18:23, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org18:31, 22 декември 2018создадена со најавување(?)2
tg.wikibooks.org18:23, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
tg.wiktionary.org18:23, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org01:40, 28 јуни 2018создадена со најавување(?)7
th.wikibooks.org18:23, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
th.wikiquote.org18:23, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
th.wikisource.org18:23, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
th.wiktionary.org18:23, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
ti.wikipedia.org18:23, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
ti.wiktionary.org18:23, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org18:23, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
tk.wiktionary.org18:23, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org20:17, 25 јули 2018создадена со најавување(?)1
tl.wikibooks.org05:15, 6 март 2019создадена со најавување(?)2
tl.wiktionary.org18:23, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
tn.wikipedia.org18:23, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
tn.wiktionary.org18:23, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org18:23, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org17:47, 17 јули 2018создадена со најавување(?)0
tpi.wiktionary.org05:10, 14 март 2019создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org20:17, 25 јули 2018создадена со најавување(?)3
tr.wikibooks.org20:21, 25 декември 2018создадена со најавување(?)0
tr.wikinews.org18:23, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
tr.wikiquote.org18:24, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
tr.wikisource.org18:24, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org18:26, 30 март 2019создадена со најавување(?)0
ts.wikipedia.org18:19, 12 август 2018создадена со најавување(?)0
ts.wiktionary.org18:24, 11 април 2019создадена со најавување(?)3
tt.wikipedia.org18:24, 11 април 2019создадена со најавување(?)1
tt.wikibooks.org18:24, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
tt.wiktionary.org18:24, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
tum.wikipedia.org18:24, 11 април 2019создадена со најавување(?)3
tw.wikipedia.org06:42, 18 декември 2018создадена со најавување(?)0
tyv.wikipedia.org18:24, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
ty.wikipedia.org18:24, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
ua.wikimedia.org08:52, 26 декември 2018создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org18:24, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
ug.wikipedia.org07:40, 19 ноември 2018создадена со најавување(?)1
ug.wiktionary.org18:24, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org18:43, 3 јули 2018создадена со најавување(?)4
uk.wikibooks.org18:24, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
uk.wikinews.org18:24, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
uk.wikiquote.org18:24, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
uk.wikisource.org18:24, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
uk.wikivoyage.org18:24, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
uk.wiktionary.org18:24, 11 април 2019создадена со најавување(?)3
ur.wikipedia.org11:34, 14 јуни 2018создадена со најавување(?)1
ur.wikibooks.org15:43, 8 јануари 2019создадена со најавување(?)2
ur.wikiquote.org18:24, 11 април 2019создадена со најавување(?)1
ur.wiktionary.org18:24, 11 април 2019создадена со најавување(?)1
usability.wikimedia.org10:03, 3 јануари 2020создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org18:24, 11 април 2019создадена со најавување(?)1
uz.wikiquote.org18:24, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
uz.wiktionary.org18:24, 11 април 2019создадена со најавување(?)1
vec.wikipedia.org18:24, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
vec.wikisource.org18:24, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
vec.wiktionary.org20:43, 14 декември 2018создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org18:24, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
ve.wikipedia.org18:24, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org12:32, 9 јуни 2018создадена со најавување(?)12
vi.wikibooks.org15:56, 5 април 2019создадена со најавување(?)1
vi.wikiquote.org20:18, 14 декември 2018создадена со најавување(?)0
vi.wikisource.org18:24, 11 април 2019создадена со најавување(?)1
vi.wikivoyage.org08:44, 19 декември 2018создадена со најавување(?)1
vi.wiktionary.org18:40, 4 јануари 2019создадена со најавување(?)2
vls.wikipedia.org18:24, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
vo.wikipedia.org08:16, 6 септември 2018создадена со најавување(?)0
vo.wiktionary.org18:24, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org18:40, 19 јули 2018создадена со најавување(?)0
wa.wikipedia.org07:01, 27 март 2019создадена со најавување(?)1
wa.wiktionary.org18:24, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org18:46, 8 јуни 2018создадена со најавување(?)739rollbacker
wikimania2018.wikimedia.org09:08, 26 септември 2018создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org20:44, 30 декември 2018создадена со најавување(?)8
wo.wikipedia.org21:31, 4 јануари 2019создадена со најавување(?)0
wo.wikiquote.org18:24, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
wo.wiktionary.org18:24, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org11:22, 19 ноември 2018создадена со најавување(?)8
xal.wikipedia.org18:24, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
xh.wikipedia.org18:24, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org18:24, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
yi.wikipedia.org18:24, 11 април 2019создадена со најавување(?)1
yi.wikisource.org18:24, 11 април 2019создадена со најавување(?)1
yi.wiktionary.org18:24, 11 април 2019создадена со најавување(?)1
yo.wikipedia.org17:16, 3 октомври 2018создадена со најавување(?)0
yue.wiktionary.org16:56, 18 декември 2018создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org10:12, 14 март 2019создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org18:24, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org04:01, 4 јули 2018создадена со најавување(?)3
zh-min-nan.wikipedia.org20:54, 30 мај 2018создадена со најавување(?)4
zh-min-nan.wikisource.org05:11, 29 јануари 2019создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wiktionary.org05:57, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org23:25, 30 јуни 2018создадена со најавување(?)17
zh.wikipedia.org10:35, 28 мај 2018нова сметка(?)20.032
zh.wikibooks.org02:56, 17 јуни 2018создадена со најавување(?)18
zh.wikinews.org01:14, 23 јуни 2018создадена со најавување(?)9
zh.wikiquote.org20:38, 28 октомври 2018создадена со најавување(?)10
zh.wikisource.org20:04, 30 јуни 2018создадена со најавување(?)25
zh.wikiversity.org19:00, 8 август 2018создадена со најавување(?)2.391patroller, transwiki
zh.wikivoyage.org19:37, 9 јуни 2018создадена со најавување(?)363autopatrolled, patroller, transwiki
zh.wiktionary.org01:32, 1 јули 2018создадена со најавување(?)21
zu.wikipedia.org22:34, 13 август 2018создадена со најавување(?)0
zu.wiktionary.org04:31, 21 септември 2018создадена со најавување(?)1