Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: CSteigenberger (WMF)
  • Зачленет: 00:26, 1 јули 2017 (пред 5 години)
  • Вкупно уредувања: 1.964
  • Број на приврзани сметки: 186
  • Глобална група: Персонал
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ace.wikipedia.org09:32, 18 јуни 2020создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org09:55, 11 декември 2019создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org10:04, 3 август 2020создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org15:29, 11 октомври 2017создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org17:40, 16 октомври 2018создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org09:47, 2 мај 2019создадена со најавување(?)0
ban.wikipedia.org13:37, 21 декември 2020создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org10:23, 10 август 2020создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org17:16, 19 март 2019создадена со најавување(?)0
bd.wikimedia.org17:24, 10 октомври 2017создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org10:28, 12 март 2020создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org13:08, 12 октомври 2017создадена со најавување(?)0
bn.wikibooks.org20:05, 8 декември 2017создадена со најавување(?)0
bn.wikisource.org18:57, 6 мај 2019создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org19:48, 25 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org10:20, 13 мај 2020создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org17:39, 24 јули 2017создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org16:56, 5 август 2020создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org10:13, 3 јули 2017создадена со најавување(?)30
co.wikipedia.org12:41, 17 декември 2019создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org13:05, 23 септември 2018создадена со најавување(?)1
da.wikipedia.org09:29, 25 јули 2017создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org11:07, 3 јули 2017создадена со најавување(?)160
de.wikiquote.org10:50, 28 март 2018создадена со најавување(?)0
de.wikisource.org15:57, 26 јули 2017создадена со најавување(?)0
de.wikiversity.org16:46, 24 август 2017создадена со најавување(?)0
de.wikivoyage.org17:05, 25 октомври 2017создадена со најавување(?)0
de.wiktionary.org17:37, 10 октомври 2017создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org20:04, 8 декември 2017создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org11:40, 3 јули 2017создадена со најавување(?)4
en.wikibooks.org17:05, 16 јули 2019создадена со најавување(?)5
en.wikinews.org19:53, 31 јули 2017создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org10:22, 4 мај 2018создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org17:36, 10 октомври 2017создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org19:11, 22 јануари 2020создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org17:01, 25 октомври 2017создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org19:50, 10 јули 2017создадена со најавување(?)0
eo.wikipedia.org09:37, 23 октомври 2020создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org20:02, 8 декември 2017создадена со најавување(?)0
es.wikibooks.org20:06, 8 декември 2017создадена со најавување(?)0
es.wikinews.org20:07, 8 декември 2017создадена со најавување(?)0
es.wikiquote.org20:09, 8 декември 2017создадена со најавување(?)0
es.wikivoyage.org18:49, 17 јануари 2019создадена со најавување(?)0
et.wikipedia.org12:40, 2 август 2019создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org20:33, 16 декември 2021создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org16:59, 15 февруари 2018создадена со најавување(?)0
fa.wikivoyage.org11:26, 25 април 2021создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org20:44, 18 октомври 2019создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org12:15, 4 ноември 2021создадена со најавување(?)4
fo.wikipedia.org12:36, 22 јануари 2021создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org11:49, 14 јули 2017создадена со најавување(?)3
fr.wikibooks.org15:26, 11 септември 2020создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org12:14, 12 јануари 2018создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org11:29, 25 април 2021создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org19:56, 23 јуни 2022создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org10:14, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org14:08, 17 декември 2019создадена со најавување(?)0
ha.wikipedia.org13:01, 17 декември 2019создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org14:18, 17 декември 2019создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org15:32, 6 септември 2017создадена со најавување(?)0
he.wikisource.org20:10, 8 декември 2017создадена со најавување(?)0
hif.wikipedia.org14:04, 17 декември 2019создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org19:50, 8 декември 2017создадена со најавување(?)0
hi.wikivoyage.org16:38, 6 јули 2020создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org16:17, 11 август 2020создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org14:15, 17 декември 2019создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org15:49, 13 ноември 2020создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org14:38, 19 септември 2018создадена со најавување(?)0
hy.wikiquote.org10:01, 21 септември 2018создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org10:02, 4 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org13:08, 17 декември 2019создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org19:20, 19 февруари 2018создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org17:58, 28 јули 2017создадена со најавување(?)0
it.wikisource.org18:57, 6 мај 2019создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org20:03, 8 декември 2017создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org14:23, 17 декември 2019создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org10:23, 23 октомври 2020создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org14:25, 17 декември 2019создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org16:47, 6 јули 2020создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org13:40, 9 октомври 2017создадена со најавување(?)0
ko.wikinews.org10:17, 24 ноември 2020создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org12:51, 17 декември 2019создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org12:48, 6 ноември 2019создадена со најавување(?)0
lij.wikipedia.org11:54, 21 март 2022создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org00:26, 1 јули 2017создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org16:37, 17 декември 2019создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org10:23, 18 декември 2019создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org11:45, 4 јули 2018создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org10:15, 23 октомври 2020создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org00:26, 1 јули 2017создадена со најавување(?)0
meta.wikimedia.org00:26, 1 јули 2017нова сметка(?)1.730translationadmin, wmf-supportsafety
mg.wikipedia.org13:18, 17 декември 2019создадена со најавување(?)0
mhr.wikipedia.org10:15, 23 октомври 2020создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org12:42, 22 октомври 2020создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org10:25, 18 декември 2019создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org12:36, 5 март 2018создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org16:48, 6 јули 2020создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org10:28, 18 декември 2019создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org09:14, 20 октомври 2017создадена со најавување(?)0
mr.wikisource.org18:44, 31 октомври 2017создадена со најавување(?)0
mt.wikipedia.org12:48, 17 декември 2019создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org12:20, 21 јули 2020создадена со најавување(?)0
mx.wikimedia.org10:05, 18 август 2020создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org13:36, 17 декември 2019создадена со најавување(?)0
mzn.wikipedia.org10:01, 23 октомври 2020создадена со најавување(?)0
nds.wikipedia.org19:42, 14 јули 2021создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org12:20, 19 март 2018создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org10:51, 18 декември 2019создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org19:59, 8 декември 2017создадена со најавување(?)0
nl.wikimedia.org10:33, 30 октомври 2017создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org09:59, 23 октомври 2020создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org13:43, 17 декември 2019создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org09:56, 23 октомври 2020создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org14:17, 20 септември 2017создадена со најавување(?)0
or.wikisource.org19:48, 6 февруари 2018создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org19:11, 28 август 2017создадена со најавување(?)1
pa.wikipedia.org17:34, 28 јули 2017создадена со најавување(?)0
pdc.wikipedia.org09:55, 23 октомври 2020создадена со најавување(?)0
pfl.wikipedia.org12:26, 17 декември 2019создадена со најавување(?)0
pi.wikipedia.org11:15, 18 декември 2019создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org16:07, 28 август 2017создадена со најавување(?)0
pl.wikimedia.org16:13, 21 септември 2018создадена со најавување(?)0
pl.wikinews.org20:07, 8 декември 2017создадена со најавување(?)0
pl.wikiquote.org20:10, 8 декември 2017создадена со најавување(?)0
pl.wiktionary.org01:37, 6 октомври 2017создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org09:54, 23 октомври 2020создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org09:38, 12 октомври 2017создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org17:39, 24 јули 2017создадена со најавување(?)0
ro.wikinews.org13:18, 9 август 2019создадена со најавување(?)0
ro.wikiquote.org13:18, 9 август 2019создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org16:58, 6 јули 2020создадена со најавување(?)0
ru.wikimedia.org18:36, 25 септември 2018создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org13:43, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
rw.wikipedia.org13:14, 18 јуни 2020создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org09:50, 23 октомври 2020создадена со најавување(?)0
sat.wikipedia.org12:24, 19 февруари 2019создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org11:41, 18 декември 2019создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org09:49, 23 октомври 2020создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org09:48, 23 октомври 2020создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org10:04, 23 март 2021создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org10:04, 23 март 2021создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org09:46, 23 октомври 2020создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org12:14, 11 април 2018создадена со најавување(?)0
simple.wiktionary.org09:10, 23 октомври 2020создадена со најавување(?)0
si.wikipedia.org12:46, 22 октомври 2020создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org09:43, 23 октомври 2020создадена со најавување(?)0
sk.wiktionary.org09:09, 23 октомври 2020создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org11:27, 18 декември 2019создадена со најавување(?)0
wikisource.org18:44, 31 октомври 2017создадена со најавување(?)0
so.wikipedia.org09:36, 23 октомври 2020создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org09:07, 23 октомври 2020создадена со најавување(?)0
sq.wikipedia.org12:30, 17 декември 2019создадена со најавување(?)0
sq.wikiquote.org10:02, 21 септември 2018создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org18:24, 8 септември 2017создадена со најавување(?)0
ss.wikipedia.org12:47, 6 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org20:00, 8 декември 2017создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org14:07, 13 март 2018создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org17:05, 6 јули 2020создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org15:44, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
tet.wikipedia.org10:03, 14 јули 2017создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org21:56, 19 јули 2017создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org09:28, 23 октомври 2020создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org21:55, 15 октомври 2018создадена со најавување(?)0
th.wiktionary.org09:08, 23 октомври 2020создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org09:06, 11 август 2020создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org09:26, 23 октомври 2020создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org16:57, 6 јули 2020создадена со најавување(?)0
ua.wikimedia.org10:19, 11 декември 2018создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org16:55, 17 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org11:41, 16 јуни 2020создадена со најавување(?)0
vec.wikipedia.org09:19, 23 октомври 2020создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org20:02, 8 декември 2017создадена со најавување(?)0
vi.wikiquote.org13:22, 22 октомври 2020создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org11:20, 26 јули 2017создадена со најавување(?)0
wikimania2017.wikimedia.org17:11, 2 август 2017создадена со најавување(?)1
wikimania2018.wikimedia.org16:37, 16 февруари 2018создадена со најавување(?)3
wikimania.wikimedia.org16:14, 26 февруари 2019создадена со најавување(?)22
xh.wikipedia.org19:15, 2 ноември 2020создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org13:15, 27 октомври 2020создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org15:16, 12 јули 2018создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org09:16, 23 октомври 2020создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org22:41, 5 септември 2017создадена со најавување(?)0
zh.wikibooks.org11:51, 4 мај 2018создадена со најавување(?)0
zh.wikiquote.org10:26, 1 мај 2018создадена со најавување(?)0
zh.wikisource.org13:44, 13 февруари 2019создадена со најавување(?)0
zh.wiktionary.org11:40, 4 мај 2018создадена со најавување(?)0