Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ar.wikipedia.org07:39, 26 септември 2021создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org16:48, 19 јули 2021создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org09:51, 20 јули 2021создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org07:30, 12 мај 2022создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org12:58, 22 јули 2021создадена со најавување(?)2
fa.wiktionary.org16:08, 2 ноември 2021создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org12:41, 22 март 2022создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org07:39, 26 септември 2021создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org11:41, 7 март 2022создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org11:51, 5 август 2021создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org15:34, 30 август 2021создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org08:33, 30 јули 2022создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org22:53, 13 јули 2021создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org15:25, 30 јули 2021создадена со најавување(?)0
meta.wikimedia.org22:53, 13 јули 2021нова сметка(?)2
mi.wikipedia.org13:44, 30 јули 2021создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org11:58, 13 ноември 2021создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org10:19, 30 јули 2021создадена со најавување(?)0
pl.wikimedia.org08:51, 8 јуни 2022создадена со најавување(?)0
pl.wikiquote.org09:58, 16 ноември 2021создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org08:52, 30 јули 2022создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org09:41, 19 јануари 2022создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org11:51, 5 август 2021создадена со најавување(?)0