Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: Bsadowski1
  • Зачленет: 02:21, 19 декември 2008 (пред 13 години)
  • Вкупно уредувања: 27.238
  • Број на приврзани сметки: 930
  • Глобална група: Надзорници
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
aa.wikipedia.org07:36, 27 февруари 2009создадена со најавување(?)0
aa.wikibooks.org04:49, 19 ноември 2010создадена со најавување(?)0
aa.wiktionary.org07:18, 3 март 2009создадена со најавување(?)0
ab.wikipedia.org00:07, 18 јуни 2009создадена со најавување(?)0
ab.wiktionary.org06:37, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
ace.wikipedia.org10:48, 7 ноември 2009создадена со најавување(?)8
advisory.wikimedia.org09:20, 13 декември 2009создадена со најавување(?)0
ady.wikipedia.org15:00, 11 септември 2018создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org07:37, 22 мај 2009создадена со најавување(?)9
af.wikibooks.org04:27, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
af.wikiquote.org08:00, 22 октомври 2009создадена со најавување(?)0
af.wiktionary.org20:59, 18 септември 2009создадена со најавување(?)0
ak.wikipedia.org07:38, 27 февруари 2009создадена со најавување(?)1
ak.wikibooks.org06:12, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
ak.wiktionary.org10:26, 27 јули 2009создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org22:52, 22 јули 2009создадена со најавување(?)2
alt.wikipedia.org20:19, 25 септември 2021создадена со најавување(?)0
ami.wikipedia.org23:55, 17 август 2022создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org22:52, 22 јули 2009создадена со најавување(?)0
am.wikiquote.org06:50, 12 јануари 2010создадена со најавување(?)0
am.wiktionary.org10:26, 27 јули 2009создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org07:40, 27 февруари 2009создадена со најавување(?)2
ang.wikibooks.org08:17, 23 јули 2009создадена со најавување(?)0
ang.wikiquote.org08:17, 23 јули 2009создадена со најавување(?)0
ang.wikisource.org22:34, 22 јули 2009создадена со најавување(?)0
ang.wiktionary.org08:17, 23 јули 2009создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org23:42, 14 август 2009создадена со најавување(?)2
an.wiktionary.org10:26, 27 јули 2009создадена со најавување(?)0
api.wikimedia.org00:08, 16 ноември 2020создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org04:25, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org11:59, 22 февруари 2009создадена со најавување(?)4autoreview
ar.wikibooks.org04:27, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)1
ar.wikimedia.org21:55, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org22:33, 22 јули 2009создадена со најавување(?)0
ar.wikiquote.org08:01, 22 октомври 2009создадена со најавување(?)1
ar.wikisource.org22:34, 22 јули 2009создадена со најавување(?)0
ar.wikiversity.org22:32, 12 јули 2011создадена со најавување(?)0
ar.wiktionary.org05:47, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)4
ary.wikipedia.org20:10, 23 јуни 2022создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org07:40, 27 февруари 2009создадена со најавување(?)1
ast.wikipedia.org12:00, 22 февруари 2009создадена со најавување(?)2
ast.wikibooks.org08:05, 22 октомври 2009создадена со најавување(?)0
ast.wikiquote.org04:28, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
ast.wiktionary.org21:00, 18 септември 2009создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org04:26, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
as.wikibooks.org06:14, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
as.wikisource.org21:25, 3 јануари 2013создадена со најавување(?)0
as.wiktionary.org06:37, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
atj.wikipedia.org06:12, 7 октомври 2020создадена со најавување(?)0
avk.wikipedia.org23:55, 17 август 2022создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org07:52, 23 јули 2009создадена со најавување(?)0
av.wiktionary.org06:14, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
awa.wikipedia.org23:55, 17 август 2022создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org04:26, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
ay.wikibooks.org06:15, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
ay.wiktionary.org21:00, 18 септември 2009создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org23:55, 17 август 2022создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org08:02, 28 декември 2008создадена со најавување(?)24
az.wikibooks.org08:29, 12 септември 2009создадена со најавување(?)0
az.wikiquote.org04:28, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
az.wikisource.org04:27, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
az.wiktionary.org21:00, 18 септември 2009создадена со најавување(?)0
ban.wikipedia.org21:00, 3 декември 2019создадена со најавување(?)0
ban.wikisource.org05:15, 20 февруари 2022создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org07:52, 23 јули 2009создадена со најавување(?)4
bat-smg.wikipedia.org07:52, 23 јули 2009создадена со најавување(?)1
ba.wikipedia.org08:17, 23 јули 2009создадена со најавување(?)0
ba.wikibooks.org08:17, 23 јули 2009создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org07:40, 27 февруари 2009создадена со најавување(?)0
bcl.wiktionary.org23:56, 17 август 2022создадена со најавување(?)0
bd.wikimedia.org21:55, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org09:16, 19 октомври 2009создадена со најавување(?)1
beta.wikiversity.org09:15, 19 октомври 2009создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org07:30, 17 октомври 2009создадена со најавување(?)4
be.wikibooks.org10:28, 27 јули 2009создадена со најавување(?)0
be.wikimedia.org05:18, 20 септември 2012создадена со најавување(?)0
be.wikiquote.org10:28, 27 јули 2009создадена со најавување(?)0
be.wikisource.org21:55, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
be.wiktionary.org10:28, 27 јули 2009создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org12:09, 22 февруари 2009создадена со најавување(?)9
bg.wikibooks.org08:29, 12 септември 2009создадена со најавување(?)0
bg.wikinews.org22:34, 22 јули 2009создадена со најавување(?)0
bg.wikiquote.org08:01, 22 октомври 2009создадена со најавување(?)0
bg.wikisource.org04:27, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
bg.wiktionary.org05:47, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)1
bh.wikipedia.org23:19, 22 јули 2009создадена со најавување(?)0
bh.wiktionary.org06:37, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
bi.wikipedia.org23:19, 22 јули 2009создадена со најавување(?)0
bi.wikibooks.org22:31, 22 јули 2009создадена со најавување(?)0
bi.wiktionary.org06:36, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
bjn.wikipedia.org09:14, 18 октомври 2010создадена со најавување(?)1
bjn.wiktionary.org23:56, 17 август 2022создадена со најавување(?)0
blk.wikipedia.org23:56, 17 август 2022создадена со најавување(?)0
bm.wikipedia.org23:18, 22 јули 2009создадена со најавување(?)0
bm.wikibooks.org22:31, 22 јули 2009создадена со најавување(?)0
bm.wikiquote.org06:15, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
bm.wiktionary.org06:38, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org07:42, 27 февруари 2009создадена со најавување(?)3
bn.wikibooks.org22:31, 22 јули 2009создадена со најавување(?)0
bn.wikisource.org04:27, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
bn.wikivoyage.org23:56, 17 август 2022создадена со најавување(?)0
bn.wiktionary.org06:32, 16 јануари 2010создадена со најавување(?)0
bo.wikipedia.org23:18, 22 јули 2009создадена со најавување(?)1
bo.wikibooks.org22:31, 22 јули 2009создадена со најавување(?)0
bo.wiktionary.org06:17, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org07:42, 27 февруари 2009создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org23:18, 22 јули 2009создадена со најавување(?)1
br.wikimedia.org06:10, 30 март 2010создадена со најавување(?)0
br.wikiquote.org04:28, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
br.wikisource.org23:02, 13 ноември 2010создадена со најавување(?)0
br.wiktionary.org23:45, 15 јануари 2010создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org23:18, 22 јули 2009создадена со најавување(?)6
bs.wikibooks.org04:27, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
bs.wikinews.org07:03, 3 март 2009создадена со најавување(?)0
bs.wikiquote.org08:38, 12 септември 2009создадена со најавување(?)0
bs.wikisource.org04:27, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
bs.wiktionary.org04:33, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org23:18, 22 јули 2009создадена со најавување(?)1
bxr.wikipedia.org23:18, 22 јули 2009создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org23:18, 22 јули 2009создадена со најавување(?)37
ca.wikibooks.org08:14, 23 јули 2009создадена со најавување(?)0
ca.wikimedia.org06:35, 29 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org07:03, 3 март 2009создадена со најавување(?)1
ca.wikiquote.org08:14, 23 јули 2009создадена со најавување(?)1
ca.wikisource.org08:14, 23 јули 2009создадена со најавување(?)1
ca.wiktionary.org08:14, 23 јули 2009создадена со најавување(?)0
cbk-zam.wikipedia.org10:29, 27 јули 2009создадена со најавување(?)0
cdo.wikipedia.org10:29, 27 јули 2009создадена со најавување(?)1
ceb.wikipedia.org08:01, 28 декември 2008создадена со најавување(?)8
ce.wikipedia.org10:29, 27 јули 2009создадена со најавување(?)2
cho.wikipedia.org06:18, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org07:55, 22 октомври 2009создадена со најавување(?)2
chr.wiktionary.org05:47, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
ch.wikipedia.org22:09, 22 јули 2009создадена со најавување(?)0
ch.wikibooks.org22:31, 22 јули 2009создадена со најавување(?)0
ch.wiktionary.org06:18, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
chy.wikipedia.org07:52, 22 октомври 2009создадена со најавување(?)1
ckb.wikipedia.org08:31, 12 септември 2009создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org04:42, 9 јануари 2009создадена со најавување(?)1.127filemover, image-reviewer, rollbacker
co.wikipedia.org08:00, 23 јули 2009создадена со најавување(?)10
co.wikibooks.org08:00, 23 јули 2009создадена со најавување(?)0
co.wikimedia.org06:36, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
co.wikiquote.org04:28, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
co.wiktionary.org08:00, 23 јули 2009создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org04:25, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
cr.wikipedia.org04:19, 18 декември 2009создадена со најавување(?)0
cr.wikiquote.org06:18, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
cr.wiktionary.org04:50, 19 ноември 2010создадена со најавување(?)0
csb.wikipedia.org04:25, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)1
csb.wiktionary.org04:35, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org12:00, 22 февруари 2009создадена со најавување(?)4
cs.wikibooks.org22:31, 22 јули 2009создадена со најавување(?)0
cs.wikinews.org07:03, 3 март 2009создадена со најавување(?)0
cs.wikiquote.org08:38, 12 септември 2009создадена со најавување(?)0
cs.wikisource.org04:27, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
cs.wikiversity.org07:03, 3 март 2009создадена со најавување(?)0
cs.wiktionary.org05:47, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)1
cu.wikipedia.org04:25, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)1
cv.wikipedia.org09:43, 12 јануари 2010создадена со најавување(?)0
cv.wikibooks.org22:31, 22 јули 2009создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org08:02, 28 декември 2008создадена со најавување(?)6
cy.wikibooks.org08:05, 22 октомври 2009создадена со најавување(?)0
cy.wikiquote.org04:28, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
cy.wikisource.org04:27, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
cy.wiktionary.org02:37, 17 јануари 2010создадена со најавување(?)0
dag.wikipedia.org23:56, 17 август 2022создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org08:01, 28 декември 2008создадена со најавување(?)12
da.wikibooks.org22:31, 22 јули 2009создадена со најавување(?)0
da.wikiquote.org04:28, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
da.wikisource.org04:27, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
da.wiktionary.org05:46, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org07:59, 28 декември 2008создадена со најавување(?)36autoreview
de.wikibooks.org07:03, 3 март 2009создадена со најавување(?)0
de.wikinews.org03:55, 18 мај 2009создадена со најавување(?)0
de.wikiquote.org09:56, 23 декември 2009создадена со најавување(?)7
de.wikisource.org04:27, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
de.wikiversity.org07:03, 3 март 2009создадена со најавување(?)0
de.wikivoyage.org00:47, 19 ноември 2012создадена со најавување(?)0
de.wiktionary.org11:22, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
din.wikipedia.org18:28, 12 декември 2018создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org04:25, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
diq.wiktionary.org23:56, 17 август 2022создадена со најавување(?)0
dk.wikimedia.org21:56, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
dsb.wikipedia.org04:25, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
dty.wikipedia.org18:30, 25 октомври 2019создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org04:25, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)15
dv.wiktionary.org05:47, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org04:25, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
dz.wiktionary.org06:19, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org23:14, 21 август 2009создадена со најавување(?)19
el.wikipedia.org08:01, 28 декември 2008создадена со најавување(?)7
el.wikibooks.org04:26, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
el.wikinews.org21:56, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
el.wikiquote.org05:50, 18 јануари 2010создадена со најавување(?)0
el.wikisource.org04:27, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
el.wikiversity.org07:03, 3 март 2009создадена со најавување(?)0
el.wikivoyage.org05:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
el.wiktionary.org07:57, 22 октомври 2009создадена со најавување(?)0
eml.wikipedia.org04:25, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)1
en.wikipedia.org02:21, 19 декември 2008домашно вики(?)16.728abusefilter, sysop
en.wikibooks.org07:41, 16 февруари 2009создадена со најавување(?)45editor
en.wikinews.org08:58, 26 декември 2008создадена со најавување(?)13
en.wikiquote.org07:54, 25 март 2009создадена со најавување(?)251
en.wikisource.org04:40, 25 февруари 2009создадена со најавување(?)23autopatrolled
en.wikiversity.org04:40, 25 февруари 2009создадена со најавување(?)84
en.wikivoyage.org06:23, 11 ноември 2012создадена со најавување(?)19
en.wiktionary.org05:34, 25 февруари 2009создадена со најавување(?)20
eo.wikipedia.org12:10, 22 февруари 2009создадена со најавување(?)7
eo.wikibooks.org08:00, 23 јули 2009создадена со најавување(?)0
eo.wikinews.org23:01, 13 ноември 2010создадена со најавување(?)0
eo.wikiquote.org08:00, 23 јули 2009создадена со најавување(?)0
eo.wikisource.org21:56, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
eo.wikivoyage.org22:20, 15 декември 2020создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org08:00, 23 јули 2009создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org07:59, 28 декември 2008создадена со најавување(?)67
es.wikibooks.org07:03, 3 март 2009создадена со најавување(?)6
es.wikinews.org03:42, 8 ноември 2009создадена со најавување(?)4
es.wikiquote.org11:23, 29 декември 2009создадена со најавување(?)5
es.wikisource.org05:22, 17 јануари 2010создадена со најавување(?)5
es.wikiversity.org22:55, 22 јули 2009создадена со најавување(?)4
es.wikivoyage.org05:14, 18 јануари 2013создадена со најавување(?)0
es.wiktionary.org05:47, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)1
et.wikipedia.org08:09, 24 август 2009создадена со најавување(?)4
et.wikibooks.org08:31, 12 септември 2009создадена со најавување(?)0
ee.wikimedia.org02:38, 27 ноември 2010создадена со најавување(?)0
et.wikiquote.org04:28, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
et.wikisource.org10:21, 16 јули 2009создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org05:47, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org07:42, 27 февруари 2009создадена со најавување(?)19
eu.wikibooks.org08:31, 12 септември 2009создадена со најавување(?)0
eu.wikiquote.org05:50, 18 јануари 2010создадена со најавување(?)0
eu.wikisource.org23:56, 17 август 2022создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org05:47, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
ext.wikipedia.org04:25, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)6
fa.wikipedia.org07:42, 27 февруари 2009создадена со најавување(?)16
fa.wikibooks.org10:23, 9 јануари 2010создадена со најавување(?)1
fa.wikinews.org09:15, 18 октомври 2010создадена со најавување(?)1
fa.wikiquote.org07:49, 17 октомври 2009создадена со најавување(?)1
fa.wikisource.org04:27, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
fa.wikivoyage.org23:56, 17 август 2022создадена со најавување(?)0
fa.wiktionary.org10:23, 9 јануари 2010создадена со најавување(?)0
ff.wikipedia.org08:02, 23 јули 2009создадена со најавување(?)0
fiu-vro.wikipedia.org22:10, 22 јули 2009создадена со најавување(?)1
fi.wikipedia.org12:01, 22 февруари 2009создадена со најавување(?)6
fi.wikibooks.org04:27, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)1
fi.wikimedia.org06:01, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
fi.wikinews.org07:55, 17 октомври 2009создадена со најавување(?)0
fi.wikiquote.org08:04, 23 јули 2009создадена со најавување(?)0
fi.wikisource.org04:27, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
fi.wikiversity.org04:26, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
fi.wikivoyage.org23:56, 17 август 2022создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org05:47, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
fj.wikipedia.org08:35, 12 септември 2009создадена со најавување(?)1
fj.wiktionary.org05:47, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org01:19, 29 октомври 2021создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org08:03, 23 јули 2009создадена со најавување(?)0
fo.wikisource.org04:27, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
fo.wiktionary.org05:47, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org08:35, 12 септември 2009создадена со најавување(?)1
frr.wikipedia.org05:32, 21 август 2010создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org07:59, 28 декември 2008создадена со најавување(?)39
fr.wikibooks.org07:03, 3 март 2009создадена со најавување(?)0
fr.wikinews.org07:03, 3 март 2009создадена со најавување(?)0
fr.wikiquote.org22:53, 22 јули 2009создадена со најавување(?)0
fr.wikisource.org04:27, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
fr.wikiversity.org07:03, 3 март 2009создадена со најавување(?)0
fr.wikivoyage.org00:46, 19 ноември 2012создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org04:20, 23 септември 2009создадена со најавување(?)0
fur.wikipedia.org22:13, 22 јули 2009создадена со најавување(?)1
fy.wikipedia.org00:11, 18 јуни 2009создадена со најавување(?)1
fy.wikibooks.org22:31, 22 јули 2009создадена со најавување(?)0
fy.wiktionary.org05:47, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org23:01, 13 ноември 2010создадена со најавување(?)1
gan.wikipedia.org04:26, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)1
ga.wikipedia.org08:02, 28 декември 2008создадена со најавување(?)1
ga.wikibooks.org22:31, 22 јули 2009создадена со најавување(?)0
ga.wikiquote.org22:53, 22 јули 2009создадена со најавување(?)0
ga.wiktionary.org05:46, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
gcr.wikipedia.org15:10, 11 декември 2019создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org03:59, 19 декември 2009создадена со најавување(?)33
gd.wiktionary.org05:46, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org04:25, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org22:49, 24 декември 2009создадена со најавување(?)33
gl.wikibooks.org04:26, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
gl.wikiquote.org22:53, 22 јули 2009создадена со најавување(?)1
gl.wikisource.org04:27, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
gl.wiktionary.org05:46, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org04:25, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
gn.wikibooks.org06:19, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
gn.wiktionary.org05:46, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org23:56, 17 август 2022создадена со најавување(?)0
gom.wiktionary.org23:56, 17 август 2022создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org23:56, 17 август 2022создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org04:25, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)2
got.wikibooks.org06:35, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org03:25, 12 декември 2009создадена со најавување(?)0
gu.wikibooks.org06:19, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
gu.wikiquote.org04:28, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
gu.wikisource.org21:56, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
gu.wiktionary.org05:46, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
guw.wikipedia.org23:56, 17 август 2022создадена со најавување(?)0
guw.wiktionary.org23:56, 17 август 2022создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org04:25, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)11
gv.wiktionary.org05:46, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org08:04, 23 јули 2009создадена со најавување(?)0
ha.wikipedia.org22:16, 22 јули 2009создадена со најавување(?)2
ha.wiktionary.org05:47, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org08:04, 23 јули 2009создадена со најавување(?)5
he.wikipedia.org00:11, 18 јуни 2009создадена со најавување(?)6
he.wikibooks.org04:27, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
he.wikinews.org04:25, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
he.wikiquote.org07:49, 17 октомври 2009создадена со најавување(?)1
he.wikisource.org04:27, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
he.wikivoyage.org21:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
he.wiktionary.org05:47, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
hif.wikipedia.org08:04, 23 јули 2009создадена со најавување(?)1
hif.wiktionary.org23:56, 17 август 2022создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org08:04, 23 јули 2009создадена со најавување(?)23
hi.wikibooks.org04:27, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
hi.wikiquote.org04:28, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
hi.wikisource.org07:39, 23 ноември 2020создадена со најавување(?)0
hi.wikiversity.org23:56, 17 август 2022создадена со најавување(?)0
hi.wikivoyage.org23:56, 17 август 2022создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org23:36, 17 јуни 2009создадена со најавување(?)0
ho.wikipedia.org07:36, 27 февруари 2009создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org12:01, 22 февруари 2009создадена со најавување(?)11
hr.wikibooks.org08:31, 12 септември 2009создадена со најавување(?)0
hr.wikiquote.org04:28, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
hr.wikisource.org04:27, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
hr.wiktionary.org05:47, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
hsb.wikipedia.org01:02, 25 декември 2009создадена со најавување(?)0
hsb.wiktionary.org05:47, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org07:42, 27 февруари 2009создадена со најавување(?)0
ht.wikisource.org06:20, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org12:10, 22 февруари 2009создадена со најавување(?)4
hu.wikibooks.org22:30, 22 јули 2009создадена со најавување(?)0
hu.wikinews.org07:03, 3 март 2009создадена со најавување(?)0
hu.wikiquote.org08:14, 23 јули 2009создадена со најавување(?)0
hu.wikisource.org10:20, 23 декември 2009создадена со најавување(?)0
hu.wiktionary.org05:47, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org22:16, 22 јули 2009создадена со најавување(?)0
hy.wikibooks.org22:30, 22 јули 2009создадена со најавување(?)0
hy.wikiquote.org04:28, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
hy.wikisource.org04:27, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
hy.wiktionary.org05:47, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
hyw.wikipedia.org23:56, 17 август 2022создадена со најавување(?)0
hz.wikipedia.org07:36, 27 февруари 2009создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org00:10, 18 јуни 2009создадена со најавување(?)3
ia.wikibooks.org22:30, 22 јули 2009создадена со најавување(?)0
ia.wiktionary.org08:14, 23 јули 2009создадена со најавување(?)1
id.wikipedia.org22:30, 22 јули 2009создадена со најавување(?)24
id.wikibooks.org22:30, 22 јули 2009создадена со најавување(?)0
id.wikiquote.org07:49, 17 октомври 2009создадена со најавување(?)0
id.wikisource.org07:00, 24 декември 2009создадена со најавување(?)0
id.wiktionary.org05:47, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
ie.wikipedia.org07:40, 27 февруари 2009создадена со најавување(?)0
ie.wikibooks.org22:30, 22 јули 2009создадена со најавување(?)0
ie.wiktionary.org08:14, 23 јули 2009создадена со најавување(?)1
ig.wikipedia.org08:35, 12 септември 2009создадена со најавување(?)4
ii.wikipedia.org06:20, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
ik.wikipedia.org04:26, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
ik.wiktionary.org05:47, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org23:18, 22 јули 2009создадена со најавување(?)2
incubator.wikimedia.org23:05, 18 октомври 2009создадена со најавување(?)43
inh.wikipedia.org23:56, 17 август 2022создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org23:18, 22 јули 2009создадена со најавување(?)2
io.wiktionary.org08:05, 23 јули 2009создадена со најавување(?)1
is.wikipedia.org23:18, 22 јули 2009создадена со најавување(?)39
is.wikibooks.org08:05, 22 октомври 2009создадена со најавување(?)0
is.wikiquote.org22:53, 22 јули 2009создадена со најавување(?)0
is.wikisource.org04:27, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
is.wiktionary.org08:05, 23 јули 2009создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org08:00, 28 декември 2008создадена со најавување(?)15
it.wikibooks.org08:33, 12 септември 2009создадена со најавување(?)0
it.wikinews.org23:42, 15 јануари 2010создадена со најавување(?)0
it.wikiquote.org22:53, 22 јули 2009создадена со најавување(?)2
it.wikisource.org09:38, 12 јануари 2010создадена со најавување(?)0
it.wikiversity.org07:03, 3 март 2009создадена со најавување(?)0
it.wikivoyage.org00:47, 19 ноември 2012создадена со најавување(?)0
it.wiktionary.org08:05, 23 јули 2009создадена со најавување(?)0
iu.wikipedia.org23:18, 22 јули 2009создадена со најавување(?)1
iu.wiktionary.org05:47, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
jam.wikipedia.org03:15, 3 мај 2016создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org08:20, 20 септември 2009создадена со најавување(?)44
ja.wikibooks.org04:33, 28 декември 2008создадена со најавување(?)0
ja.wikinews.org04:25, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
ja.wikiquote.org22:53, 22 јули 2009создадена со најавување(?)0
ja.wikisource.org04:27, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
ja.wikiversity.org07:03, 3 март 2009создадена со најавување(?)1
ja.wikivoyage.org06:28, 3 септември 2020создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org23:51, 17 јуни 2009создадена со најавување(?)0
jbo.wikipedia.org02:32, 19 декември 2009создадена со најавување(?)0
jbo.wiktionary.org02:32, 19 декември 2009создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org12:01, 22 февруари 2009создадена со најавување(?)60
jv.wikisource.org16:44, 8 август 2021создадена со најавување(?)0
jv.wiktionary.org05:47, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
kaa.wikipedia.org04:25, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)1
kab.wikipedia.org04:26, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org22:37, 12 септември 2009создадена со најавување(?)4
ka.wikibooks.org04:27, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
ka.wikiquote.org04:28, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
ka.wiktionary.org05:47, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
kbd.wikipedia.org21:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
kbp.wikipedia.org23:56, 17 август 2022создадена со најавување(?)0
kcg.wikipedia.org23:56, 17 август 2022создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org07:39, 27 февруари 2009создадена со најавување(?)2
ki.wikipedia.org04:26, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)1
kj.wikipedia.org07:36, 27 февруари 2009создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org08:14, 23 јули 2009создадена со најавување(?)2
kk.wikibooks.org08:14, 23 јули 2009создадена со најавување(?)0
kk.wikiquote.org22:53, 22 јули 2009создадена со најавување(?)0
kk.wiktionary.org08:14, 23 јули 2009создадена со најавување(?)0
kl.wikipedia.org07:59, 28 декември 2008создадена со најавување(?)0
kl.wiktionary.org10:31, 27 јули 2009создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org22:28, 22 јули 2009создадена со најавување(?)0
km.wikibooks.org08:14, 23 јули 2009создадена со најавување(?)0
km.wiktionary.org08:14, 23 јули 2009создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org22:28, 22 јули 2009создадена со најавување(?)0
kn.wikibooks.org22:30, 22 јули 2009создадена со најавување(?)0
kn.wikiquote.org22:53, 22 јули 2009создадена со најавување(?)0
kn.wikisource.org04:27, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
kn.wiktionary.org06:32, 3 декември 2009создадена со најавување(?)0
koi.wikipedia.org09:15, 18 октомври 2010создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org08:01, 28 декември 2008создадена со најавување(?)4
ko.wikibooks.org22:30, 22 јули 2009создадена со најавување(?)0
ko.wikinews.org11:18, 20 август 2010создадена со најавување(?)0
ko.wikiquote.org22:53, 22 јули 2009создадена со најавување(?)0
ko.wikisource.org04:27, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
ko.wikiversity.org19:17, 7 февруари 2013создадена со најавување(?)0
ko.wiktionary.org05:47, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
krc.wikipedia.org00:23, 19 март 2010создадена со најавување(?)0
kr.wikipedia.org07:36, 27 февруари 2009создадена со најавување(?)0
kr.wikiquote.org22:53, 22 јули 2009создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org04:25, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)3
ks.wikipedia.org22:28, 22 јули 2009создадена со најавување(?)0
ks.wikibooks.org22:30, 22 јули 2009создадена со најавување(?)0
ks.wikiquote.org22:53, 22 јули 2009создадена со најавување(?)0
ks.wiktionary.org05:47, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org00:46, 5 јануари 2010создадена со најавување(?)0
ku.wikibooks.org04:27, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
ku.wikiquote.org04:28, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
ku.wiktionary.org05:47, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
kv.wikipedia.org04:38, 18 јануари 2010создадена со најавување(?)0
kw.wikipedia.org07:40, 27 февруари 2009создадена со најавување(?)0
kw.wikiquote.org06:21, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
kw.wiktionary.org05:47, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org04:26, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)2
ky.wikibooks.org04:27, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
ky.wikiquote.org04:28, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
ky.wiktionary.org05:47, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org10:32, 27 јули 2009создадена со најавување(?)2
la.wikipedia.org10:32, 27 јули 2009создадена со најавување(?)8
la.wikibooks.org04:26, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
la.wikiquote.org04:28, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org04:06, 16 јануари 2010создадена со најавување(?)1
la.wiktionary.org05:46, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)1
lbe.wikipedia.org10:31, 27 јули 2009создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org10:32, 27 јули 2009создадена со најавување(?)1
lb.wikibooks.org04:26, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
lb.wikiquote.org22:53, 22 јули 2009создадена со најавување(?)0
lb.wiktionary.org05:46, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org21:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
lfn.wikipedia.org20:01, 23 јануари 2021создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org10:32, 27 јули 2009создадена со најавување(?)0
lij.wikipedia.org10:31, 27 јули 2009создадена со најавување(?)0
lij.wikisource.org23:56, 17 август 2022создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org10:31, 27 јули 2009создадена со најавување(?)2
li.wikibooks.org23:01, 13 ноември 2010создадена со најавување(?)0
li.wikinews.org23:56, 17 август 2022создадена со најавување(?)0
li.wikiquote.org22:53, 22 јули 2009создадена со најавување(?)0
li.wikisource.org04:27, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
li.wiktionary.org05:46, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
lld.wikipedia.org23:56, 17 август 2022создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org10:31, 27 јули 2009создадена со најавување(?)0
lmo.wiktionary.org23:56, 17 август 2022создадена со најавување(?)0
ln.wikipedia.org04:25, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
ln.wikibooks.org06:21, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
ln.wiktionary.org05:46, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org05:56, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0checkuser
lo.wikipedia.org03:22, 2 декември 2009создадена со најавување(?)1
lo.wiktionary.org05:46, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
lrc.wikipedia.org23:53, 17 август 2022создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org21:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org22:17, 22 јули 2009создадена со најавување(?)3
lt.wikibooks.org04:53, 16 јануари 2010создадена со најавување(?)0
lt.wikiquote.org08:13, 23 јули 2009создадена со најавување(?)0
lt.wikisource.org08:13, 23 јули 2009создадена со најавување(?)0
lt.wiktionary.org05:46, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org07:42, 27 февруари 2009создадена со најавување(?)11
lv.wikibooks.org04:26, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
lv.wiktionary.org05:46, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
mad.wikipedia.org23:56, 17 август 2022создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org05:16, 20 јуни 2018создадена со најавување(?)0
map-bms.wikipedia.org22:17, 22 јули 2009создадена со најавување(?)1
mdf.wikipedia.org04:25, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org04:33, 28 декември 2008создадена со најавување(?)61autopatrolled
meta.wikimedia.org02:21, 19 декември 2008потврдено со лозинка(?)1.769steward, sysop
mg.wikipedia.org23:31, 12 јануари 2010создадена со најавување(?)20
mg.wikibooks.org04:27, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
mg.wiktionary.org09:17, 1 октомври 2009потврдено со лозинка(?)0
mhr.wikipedia.org04:25, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
mh.wikipedia.org06:22, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
mh.wiktionary.org06:22, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org19:17, 7 февруари 2013создадена со најавување(?)0
min.wiktionary.org20:59, 3 декември 2019создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org04:26, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)1
mi.wikibooks.org21:08, 7 јуни 2010создадена со најавување(?)0
mi.wiktionary.org22:23, 22 јули 2009создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org08:13, 23 јули 2009создадена со најавување(?)3
mk.wikibooks.org08:13, 23 јули 2009создадена со најавување(?)0
mk.wikimedia.org21:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
mk.wikisource.org08:13, 23 јули 2009создадена со најавување(?)0
mk.wiktionary.org22:24, 22 јули 2009создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org08:13, 23 јули 2009создадена со најавување(?)5
ml.wikibooks.org04:27, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
ml.wikiquote.org08:13, 23 јули 2009создадена со најавување(?)0
ml.wikisource.org08:13, 23 јули 2009создадена со најавување(?)0
ml.wiktionary.org05:47, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
mni.wikipedia.org23:56, 17 август 2022создадена со најавување(?)0
mni.wiktionary.org23:56, 17 август 2022создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org10:35, 9 јануари 2010создадена со најавување(?)0
mn.wikibooks.org04:27, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
mn.wiktionary.org07:57, 22 октомври 2009создадена со најавување(?)0
mnw.wikipedia.org21:00, 3 декември 2019создадена со најавување(?)0
mnw.wiktionary.org23:56, 17 август 2022создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org09:15, 18 октомври 2010создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org07:42, 27 февруари 2009создадена со најавување(?)3
mr.wikibooks.org04:27, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
mr.wikiquote.org08:01, 22 октомври 2009создадена со најавување(?)0
mr.wikisource.org21:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
mr.wiktionary.org05:47, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org23:41, 15 октомври 2009создадена со најавување(?)46
ms.wikibooks.org04:27, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
ms.wiktionary.org05:47, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
mt.wikipedia.org23:05, 14 јануари 2010создадена со најавување(?)1
mt.wiktionary.org05:47, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
mus.wikipedia.org07:36, 27 февруари 2009создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org04:25, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
mx.wikimedia.org01:56, 8 ноември 2011создадена со најавување(?)0
myv.wikipedia.org22:17, 22 јули 2009создадена со најавување(?)1
my.wikipedia.org06:17, 13 октомври 2009создадена со најавување(?)3
my.wikibooks.org06:23, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
my.wiktionary.org05:47, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
mzn.wikipedia.org04:26, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
nah.wikipedia.org08:12, 23 јули 2009создадена со најавување(?)0
nah.wikibooks.org08:12, 23 јули 2009создадена со најавување(?)0
nah.wiktionary.org08:12, 23 јули 2009создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org00:49, 26 октомври 2009создадена со најавување(?)3
nap.wikisource.org16:56, 30 септември 2019создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org08:12, 23 јули 2009создадена со најавување(?)2
na.wikibooks.org08:12, 23 јули 2009создадена со најавување(?)0
na.wikiquote.org22:54, 22 јули 2009создадена со најавување(?)0
na.wiktionary.org08:12, 23 јули 2009создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org08:55, 12 јануари 2010создадена со најавување(?)10
nds.wikipedia.org23:53, 13 јануари 2010создадена со најавување(?)14
nds.wikibooks.org04:27, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
nds.wikiquote.org22:53, 22 јули 2009создадена со најавување(?)0
nds.wiktionary.org05:47, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org09:58, 9 јануари 2010создадена со најавување(?)1
ne.wikibooks.org04:27, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
ne.wiktionary.org05:47, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org07:42, 27 февруари 2009создадена со најавување(?)0
ng.wikipedia.org02:39, 27 декември 2009создадена со најавување(?)1
nia.wikipedia.org23:56, 17 август 2022создадена со најавување(?)0
nia.wiktionary.org23:56, 17 август 2022создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org07:59, 28 декември 2008создадена со најавување(?)11
nl.wikibooks.org09:37, 30 декември 2009создадена со најавување(?)0
nl.wikimedia.org06:09, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
nl.wikinews.org04:09, 9 август 2009создадена со најавување(?)0
nl.wikiquote.org22:53, 22 јули 2009создадена со најавување(?)0
nl.wikisource.org11:24, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
nl.wikivoyage.org00:47, 19 ноември 2012создадена со најавување(?)0
nl.wiktionary.org05:47, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
nn.wikipedia.org22:17, 22 јули 2009создадена со најавување(?)13
nn.wikiquote.org22:53, 22 јули 2009создадена со најавување(?)0
nn.wiktionary.org05:47, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
nov.wikipedia.org10:36, 27 јули 2009создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org07:59, 28 декември 2008создадена со најавување(?)15
no.wikibooks.org08:12, 23 јули 2009создадена со најавување(?)0
no.wikimedia.org08:59, 13 декември 2009создадена со најавување(?)0
no.wikinews.org08:12, 23 јули 2009создадена со најавување(?)0
no.wikiquote.org22:53, 22 јули 2009создадена со најавување(?)0
no.wikisource.org08:12, 23 јули 2009создадена со најавување(?)5
no.wiktionary.org08:12, 23 јули 2009создадена со најавување(?)2
nqo.wikipedia.org02:19, 17 јануари 2020создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org10:36, 27 јули 2009создадена со најавување(?)0
nso.wikipedia.org21:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org10:36, 27 јули 2009создадена со најавување(?)0
nyc.wikimedia.org02:17, 24 јуни 2011создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org04:26, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
nz.wikimedia.org06:02, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org10:34, 19 декември 2009создадена со најавување(?)5
oc.wikibooks.org04:27, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
oc.wiktionary.org05:47, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
olo.wikipedia.org20:57, 3 декември 2019создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org04:47, 10 септември 2009создадена со најавување(?)0
om.wiktionary.org05:47, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org04:25, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
or.wikisource.org23:57, 17 август 2022создадена со најавување(?)0
or.wiktionary.org06:26, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org22:18, 22 јули 2009создадена со најавување(?)4
outreach.wikimedia.org03:04, 28 октомври 2009создадена со најавување(?)2
pa-us.wikimedia.org05:09, 25 октомври 2009создадена со најавување(?)0
pag.wikipedia.org22:18, 22 јули 2009создадена со најавување(?)0
pam.wikipedia.org04:26, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
pap.wikipedia.org07:39, 27 февруари 2009создадена со најавување(?)1
pa.wikipedia.org22:18, 22 јули 2009создадена со најавување(?)1
pa.wikibooks.org04:27, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
pa.wikisource.org23:57, 17 август 2022создадена со најавување(?)0
pa.wiktionary.org05:47, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org04:25, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)1
pcm.wikipedia.org23:57, 17 август 2022создадена со најавување(?)0
pdc.wikipedia.org03:39, 11 јануари 2010создадена со најавување(?)1
pfl.wikipedia.org04:47, 19 ноември 2010создадена со најавување(?)1
pih.wikipedia.org04:26, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)2
pi.wikipedia.org04:26, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)1
pi.wiktionary.org06:27, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org11:39, 27 јули 2009создадена со најавување(?)10autoreview
pl.wikibooks.org12:18, 16 јануари 2010создадена со најавување(?)0
pl.wikimedia.org06:07, 30 март 2010создадена со најавување(?)0
pl.wikinews.org13:04, 20 декември 2009создадена со најавување(?)1
pl.wikiquote.org22:54, 22 јули 2009создадена со најавување(?)3
pl.wikisource.org04:27, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)1
pl.wikivoyage.org19:17, 7 февруари 2013создадена со најавување(?)0
pl.wiktionary.org05:47, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
pms.wikipedia.org07:42, 27 февруари 2009создадена со најавување(?)1
pms.wikisource.org23:57, 17 август 2022создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org04:26, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)1
pnb.wiktionary.org21:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
pnt.wikipedia.org10:36, 27 јули 2009создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org07:40, 27 февруари 2009создадена со најавување(?)0
ps.wikibooks.org06:01, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
ps.wikivoyage.org23:57, 17 август 2022создадена со најавување(?)0
ps.wiktionary.org05:47, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org07:59, 28 декември 2008создадена со најавување(?)14
pt.wikibooks.org08:10, 23 јули 2009создадена со најавување(?)4
pt.wikinews.org07:03, 3 март 2009создадена со најавување(?)1
pt.wikiquote.org22:54, 22 јули 2009создадена со најавување(?)1
pt.wikisource.org08:10, 23 јули 2009создадена со најавување(?)0
pt.wikiversity.org07:03, 3 март 2009создадена со најавување(?)1
pt.wikivoyage.org22:20, 8 јули 2014потврдено со лозинка(?)0
pt.wiktionary.org08:10, 23 јули 2009создадена со најавување(?)1
pwn.wikipedia.org23:57, 17 август 2022создадена со најавување(?)0
quality.wikimedia.org11:08, 3 јануари 2010создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org08:35, 12 септември 2009создадена со најавување(?)30
qu.wikibooks.org06:27, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
qu.wikiquote.org22:54, 22 јули 2009создадена со најавување(?)0
qu.wiktionary.org05:47, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org22:18, 22 јули 2009создадена со најавување(?)1
rm.wikibooks.org06:27, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
rm.wiktionary.org06:28, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org22:18, 22 јули 2009создадена со најавување(?)0
rn.wikipedia.org04:25, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
rn.wiktionary.org08:05, 23 јули 2009создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org22:18, 22 јули 2009создадена со најавување(?)0
roa-rup.wiktionary.org20:59, 18 септември 2009создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org22:18, 22 јули 2009создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org07:04, 15 јануари 2010создадена со најавување(?)30
ro.wikibooks.org08:05, 23 јули 2009создадена со најавување(?)0
ro.wikinews.org07:03, 3 март 2009создадена со најавување(?)0
ro.wikiquote.org08:05, 23 јули 2009создадена со најавување(?)0
ro.wikisource.org08:05, 23 јули 2009создадена со најавување(?)1
ro.wikivoyage.org19:16, 7 февруари 2013создадена со најавување(?)0
ro.wiktionary.org05:47, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
rue.wikipedia.org21:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
ru.wikipedia.org04:34, 28 декември 2008создадена со најавување(?)40uploader
ru.wikibooks.org10:36, 27 јули 2009создадена со најавување(?)1
ru.wikimedia.org06:02, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org10:36, 27 јули 2009создадена со најавување(?)0
ru.wikiquote.org22:54, 22 јули 2009создадена со најавување(?)5
ru.wikisource.org10:36, 27 јули 2009создадена со најавување(?)2
ru.wikiversity.org04:26, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
ru.wikivoyage.org00:47, 19 ноември 2012создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org10:36, 27 јули 2009создадена со најавување(?)0
rw.wikipedia.org07:38, 27 февруари 2009создадена со најавување(?)0
rw.wiktionary.org05:47, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)1
sah.wikipedia.org22:19, 22 јули 2009создадена со најавување(?)1
sah.wikiquote.org09:59, 29 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sah.wikisource.org21:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
sat.wikipedia.org11:47, 4 октомври 2021создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org22:19, 22 јули 2009создадена со најавување(?)3
sa.wikibooks.org08:10, 23 јули 2009создадена со најавување(?)0
sa.wikiquote.org19:16, 7 февруари 2013создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org11:32, 19 март 2011создадена со најавување(?)0
sa.wiktionary.org08:10, 23 јули 2009создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org22:19, 22 јули 2009создадена со најавување(?)0
scn.wiktionary.org05:46, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org12:01, 22 февруари 2009создадена со најавување(?)21
sc.wikipedia.org07:40, 27 февруари 2009создадена со најавување(?)1
sc.wiktionary.org06:28, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org22:27, 22 јули 2009создадена со најавување(?)1
sd.wikinews.org08:10, 23 јули 2009создадена со најавување(?)0
sd.wiktionary.org05:47, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org22:27, 22 јули 2009создадена со најавување(?)2
se.wikibooks.org08:10, 23 јули 2009создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org06:08, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
sg.wikipedia.org22:27, 22 јули 2009создадена со најавување(?)3
sg.wiktionary.org05:47, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
shi.wikipedia.org23:58, 17 август 2022создадена со најавување(?)0
shn.wikipedia.org23:58, 17 август 2022создадена со најавување(?)0
shn.wikivoyage.org23:58, 17 август 2022создадена со најавување(?)0
shn.wiktionary.org23:58, 17 август 2022создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org08:02, 28 декември 2008создадена со најавување(?)2
sh.wiktionary.org05:47, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
shy.wiktionary.org20:59, 3 декември 2019создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org05:18, 24 февруари 2009создадена со најавување(?)5.135checkuser, sysop
simple.wikibooks.org07:11, 3 март 2009создадена со најавување(?)5
simple.wikiquote.org08:05, 23 јули 2009создадена со најавување(?)18
simple.wiktionary.org20:54, 17 август 2009создадена со најавување(?)65
si.wikipedia.org07:40, 27 февруари 2009создадена со најавување(?)3
si.wikibooks.org04:27, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
si.wiktionary.org05:47, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
skr.wikipedia.org23:58, 17 август 2022создадена со најавување(?)0
skr.wiktionary.org23:58, 17 август 2022создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org12:10, 22 февруари 2009создадена со најавување(?)61
sk.wikibooks.org04:27, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
sk.wikiquote.org08:01, 22 октомври 2009создадена со најавување(?)0
sk.wikisource.org08:09, 23 јули 2009создадена со најавување(?)0
sk.wiktionary.org05:47, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org23:20, 22 јули 2009создадена со најавување(?)3
sl.wikibooks.org04:27, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
sl.wikiquote.org04:28, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
sl.wikisource.org08:09, 23 јули 2009создадена со најавување(?)0
sl.wikiversity.org21:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
sl.wiktionary.org05:47, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
smn.wikipedia.org13:41, 25 ноември 2020создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org02:36, 23 септември 2009создадена со најавување(?)2
sm.wiktionary.org05:47, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org23:38, 15 јануари 2010создадена со најавување(?)1
sn.wiktionary.org06:29, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
wikisource.org05:57, 3 март 2009создадена со најавување(?)21
so.wikipedia.org22:25, 22 јули 2009создадена со најавување(?)3
so.wiktionary.org05:47, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org04:40, 25 февруари 2009создадена со најавување(?)19
sq.wikipedia.org08:01, 28 декември 2008создадена со најавување(?)108
sq.wikibooks.org04:27, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
sq.wikinews.org21:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
sq.wikiquote.org04:28, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
sq.wiktionary.org05:47, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
srn.wikipedia.org22:20, 22 јули 2009создадена со најавување(?)1
sr.wikipedia.org08:01, 28 декември 2008создадена со најавување(?)7
sr.wikibooks.org04:27, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
sr.wikinews.org08:05, 23 јули 2009создадена со најавување(?)0
sr.wikiquote.org04:28, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
sr.wikisource.org08:09, 23 јули 2009создадена со најавување(?)0
sr.wiktionary.org05:47, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
ss.wikipedia.org22:19, 22 јули 2009создадена со најавување(?)2
ss.wiktionary.org05:47, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org04:26, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)8
strategy.wikimedia.org09:19, 19 октомври 2009создадена со најавување(?)5
st.wikipedia.org22:19, 22 јули 2009создадена со најавување(?)2
st.wiktionary.org05:46, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)1
su.wikipedia.org23:31, 22 јули 2009создадена со најавување(?)2
su.wikibooks.org08:05, 23 јули 2009создадена со најавување(?)0
su.wikiquote.org04:28, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
su.wiktionary.org05:47, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org12:01, 22 февруари 2009создадена со најавување(?)2
sv.wikibooks.org08:05, 23 јули 2009создадена со најавување(?)0
sv.wikinews.org08:05, 23 јули 2009создадена со најавување(?)0
sv.wikiquote.org03:21, 12 декември 2009создадена со најавување(?)0
sv.wikisource.org08:09, 23 јули 2009создадена со најавување(?)0
sv.wikiversity.org04:48, 19 ноември 2010создадена со најавување(?)0
sv.wikivoyage.org00:47, 19 ноември 2012создадена со најавување(?)0
sv.wiktionary.org05:47, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org23:31, 22 јули 2009создадена со најавување(?)16
sw.wikibooks.org04:27, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
sw.wiktionary.org05:47, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)1
szl.wikipedia.org22:19, 22 јули 2009создадена со најавување(?)1
szy.wikipedia.org03:01, 20 февруари 2020создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org23:31, 22 јули 2009создадена со најавување(?)10
ta.wikibooks.org04:26, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
ta.wikinews.org09:15, 30 ноември 2009создадена со најавување(?)0
ta.wikiquote.org08:01, 22 октомври 2009создадена со најавување(?)0
ta.wikisource.org08:09, 23 јули 2009создадена со најавување(?)0
ta.wiktionary.org08:42, 15 јануари 2010создадена со најавување(?)1
tay.wikipedia.org23:58, 17 август 2022создадена со најавување(?)0
tcy.wikipedia.org10:19, 24 јуни 2019создадена со најавување(?)0
ten.wikipedia.org05:24, 17 ноември 2010создадена со најавување(?)4
test2.wikipedia.org09:21, 10 февруари 2011создадена со најавување(?)1
test-commons.wikimedia.org22:38, 17 октомври 2021создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org05:56, 3 март 2009создадена со најавување(?)6reviewer
test.wikidata.org18:27, 6 декември 2017создадена со најавување(?)1
tet.wikipedia.org04:25, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)1
te.wikipedia.org23:31, 22 јули 2009создадена со најавување(?)12
te.wikibooks.org04:26, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
te.wikiquote.org04:28, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
te.wikisource.org08:09, 23 јули 2009создадена со најавување(?)0
te.wiktionary.org05:46, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org08:02, 28 декември 2008создадена со најавување(?)0
tg.wikibooks.org04:26, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
tg.wiktionary.org05:46, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org02:27, 13 декември 2009создадена со најавување(?)3
th.wikibooks.org04:26, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
th.wikinews.org08:05, 23 јули 2009создадена со најавување(?)0
th.wikiquote.org08:05, 23 јули 2009создадена со најавување(?)0
th.wikisource.org08:05, 23 јули 2009создадена со најавување(?)0
th.wiktionary.org05:46, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
ti.wikipedia.org04:25, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)1
ti.wiktionary.org05:46, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org07:40, 27 февруари 2009создадена со најавување(?)1
tk.wikibooks.org04:26, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
tk.wikiquote.org06:29, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
tk.wiktionary.org05:46, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org08:02, 28 декември 2008создадена со најавување(?)36
tl.wikibooks.org05:25, 10 јануари 2010создадена со најавување(?)0
tl.wiktionary.org05:47, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
tn.wikipedia.org22:19, 22 јули 2009создадена со најавување(?)11
tn.wiktionary.org05:47, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org07:40, 27 февруари 2009создадена со најавување(?)1
to.wiktionary.org06:31, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org10:59, 17 јануари 2010создадена со најавување(?)0
tpi.wiktionary.org05:47, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)1
trv.wikipedia.org23:58, 17 август 2022создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org12:10, 22 февруари 2009создадена со најавување(?)18
tr.wikibooks.org04:26, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
tr.wikimedia.org21:11, 7 јуни 2010создадена со најавување(?)0
tr.wikinews.org04:24, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
tr.wikiquote.org04:28, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
tr.wikisource.org04:27, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
tr.wikivoyage.org23:58, 17 август 2022создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org10:37, 27 јули 2009создадена со најавување(?)0
ts.wikipedia.org10:37, 27 јули 2009создадена со најавување(?)1
ts.wiktionary.org10:37, 27 јули 2009создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org10:37, 27 јули 2009создадена со најавување(?)0
tt.wikibooks.org04:26, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
tt.wikiquote.org06:31, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
tt.wiktionary.org10:37, 27 јули 2009создадена со најавување(?)0
tum.wikipedia.org04:25, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)1
tw.wikipedia.org07:38, 27 февруари 2009создадена со најавување(?)1
tw.wiktionary.org06:31, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
tyv.wikipedia.org00:55, 13 август 2013создадена со најавување(?)0
ty.wikipedia.org04:25, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)1
ua.wikimedia.org05:06, 25 октомври 2009создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org04:26, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)1
ug.wikipedia.org22:19, 22 јули 2009создадена со најавување(?)1
ug.wikibooks.org06:32, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
ug.wikiquote.org06:32, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
ug.wiktionary.org05:47, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org12:10, 22 февруари 2009создадена со најавување(?)6
uk.wikibooks.org04:27, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
uk.wikinews.org08:07, 23 јули 2009создадена со најавување(?)0
uk.wikiquote.org08:07, 23 јули 2009создадена со најавување(?)0
uk.wikisource.org08:07, 23 јули 2009создадена со најавување(?)0
uk.wikivoyage.org21:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
uk.wiktionary.org21:37, 15 јуни 2009создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org22:27, 22 јули 2009создадена со најавување(?)1
ur.wikibooks.org04:27, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
ur.wikiquote.org04:28, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
ur.wiktionary.org05:47, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
usability.wikimedia.org06:07, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)3
uz.wikipedia.org22:27, 22 јули 2009создадена со најавување(?)5
uz.wikibooks.org04:27, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
uz.wikiquote.org04:28, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
uz.wiktionary.org05:47, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
vec.wikipedia.org22:21, 22 јули 2009создадена со најавување(?)0
vec.wikisource.org23:01, 13 ноември 2010создадена со најавување(?)0
vec.wiktionary.org05:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org21:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ve.wikipedia.org22:21, 22 јули 2009создадена со најавување(?)1
vi.wikipedia.org04:47, 3 февруари 2009создадена со најавување(?)6
vi.wikibooks.org10:53, 16 јануари 2010создадена со најавување(?)4
vi.wikiquote.org04:28, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
vi.wikisource.org04:27, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
vi.wikivoyage.org00:55, 13 август 2013создадена со најавување(?)0
vi.wiktionary.org05:47, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
vls.wikipedia.org22:21, 22 јули 2009создадена со најавување(?)1
vo.wikipedia.org22:21, 22 јули 2009создадена со најавување(?)4
vo.wikibooks.org04:27, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
vo.wikiquote.org06:32, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
vo.wiktionary.org10:37, 27 јули 2009создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org22:21, 22 јули 2009создадена со најавување(?)3
wa.wikipedia.org23:20, 22 јули 2009создадена со најавување(?)1
wa.wikibooks.org04:27, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
wa.wikisource.org18:41, 16 декември 2020создадена со најавување(?)0
wa.wiktionary.org05:47, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org13:03, 28 октомври 2012создадена со најавување(?)27
wikimania2005.wikimedia.org21:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
wikimania2006.wikimedia.org21:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
wikimania2007.wikimedia.org21:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
wikimania2008.wikimedia.org05:03, 25 октомври 2009создадена со најавување(?)0
wikimania2009.wikimedia.org09:22, 19 октомври 2009создадена со најавување(?)0
wikimania2010.wikimedia.org09:24, 13 декември 2009создадена со најавување(?)2
wikimania2011.wikimedia.org06:06, 10 јули 2010создадена со најавување(?)3
wikimania2012.wikimedia.org06:04, 22 мај 2011создадена со најавување(?)0
wikimania2013.wikimedia.org00:25, 2 август 2012создадена со најавување(?)0
wikimania2014.wikimedia.org07:16, 3 мај 2013создадена со најавување(?)0
wikimania2015.wikimedia.org01:49, 25 февруари 2015создадена со најавување(?)0
wikimania2016.wikimedia.org04:43, 5 март 2015создадена со најавување(?)0
wikimania2017.wikimedia.org09:59, 30 декември 2016создадена со најавување(?)0
wikimania2018.wikimedia.org11:22, 12 мај 2018создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org20:10, 11 мај 2019создадена со најавување(?)0
wo.wikipedia.org23:20, 22 јули 2009создадена со најавување(?)1
wo.wikiquote.org04:28, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
wo.wiktionary.org05:47, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org23:37, 17 јуни 2009создадена со најавување(?)14
xal.wikipedia.org07:38, 27 февруари 2009создадена со најавување(?)0
xh.wikipedia.org22:19, 22 јули 2009создадена со најавување(?)0
xh.wikibooks.org04:27, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
xh.wiktionary.org06:32, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org22:31, 12 јули 2011создадена со најавување(?)0
yi.wikipedia.org00:11, 18 јуни 2009создадена со најавување(?)1
yi.wikisource.org04:27, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org05:46, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org22:27, 22 јули 2009создадена со најавување(?)3
yo.wikibooks.org08:07, 23 јули 2009создадена со најавување(?)0
yo.wiktionary.org06:33, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
yue.wiktionary.org23:58, 17 август 2022создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org22:27, 22 јули 2009создадена со најавување(?)0
za.wikibooks.org23:11, 13 јануари 2010создадена со најавување(?)0
za.wikiquote.org06:33, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
za.wiktionary.org23:12, 13 јануари 2010создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org22:27, 22 јули 2009создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org22:21, 22 јули 2009создадена со најавување(?)3
zh-min-nan.wikipedia.org22:21, 22 јули 2009создадена со најавување(?)42
zh-min-nan.wikibooks.org08:09, 23 јули 2009создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikiquote.org08:09, 23 јули 2009создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikisource.org08:09, 23 јули 2009создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wiktionary.org08:09, 23 јули 2009создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org01:32, 28 март 2009создадена со најавување(?)72
zh.wikipedia.org06:01, 24 февруари 2009создадена со најавување(?)23
zh.wikibooks.org08:08, 23 јули 2009создадена со најавување(?)0
zh.wikinews.org08:07, 23 јули 2009создадена со најавување(?)0
zh.wikiquote.org08:07, 23 јули 2009создадена со најавување(?)0
zh.wikisource.org08:07, 23 јули 2009создадена со најавување(?)0
zh.wikiversity.org09:13, 7 јули 2019создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org04:25, 15 јануари 2014создадена со најавување(?)0
zh.wiktionary.org07:11, 3 јануари 2010создадена со најавување(?)6
zu.wikipedia.org22:21, 22 јули 2009создадена со најавување(?)1
zu.wikibooks.org08:09, 23 јули 2009создадена со најавување(?)0
zu.wiktionary.org08:09, 23 јули 2009создадена со најавување(?)0