Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: Bridget
  • Зачленет: 23:31, 15 декември 2018 (пред 3 години)
  • Вкупно уредувања: 64.294
  • Број на приврзани сметки: 800
  • Глобална група: Глобални отповикувачи
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
aa.wiktionary.org13:29, 19 август 2020создадена со најавување(?)0
ab.wikipedia.org18:24, 21 мај 2019создадена со најавување(?)0
ace.wikipedia.org18:24, 21 мај 2019создадена со најавување(?)7
ady.wikipedia.org18:24, 21 мај 2019создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org18:24, 21 мај 2019создадена со најавување(?)154
af.wikibooks.org20:00, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)0
af.wikiquote.org20:00, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)40
af.wiktionary.org19:59, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)2
ak.wikipedia.org18:24, 21 мај 2019создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org18:24, 21 мај 2019создадена со најавување(?)10
alt.wikipedia.org02:40, 8 август 2021создадена со најавување(?)0
ami.wikipedia.org14:41, 28 октомври 2021создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org18:24, 21 мај 2019создадена со најавување(?)6
am.wikiquote.org20:01, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)0
am.wiktionary.org20:01, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org02:56, 9 мај 2019создадена со најавување(?)3
ang.wikibooks.org20:01, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ang.wiktionary.org20:01, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org18:24, 21 мај 2019создадена со најавување(?)12
an.wiktionary.org20:01, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org18:24, 21 мај 2019создадена со најавување(?)3
ar.wikipedia.org18:24, 21 мај 2019создадена со најавување(?)9
ar.wikibooks.org20:01, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)1
ar.wikinews.org20:01, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ar.wikiquote.org20:01, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ar.wikisource.org15:31, 20 април 2020создадена со најавување(?)2
ar.wikiversity.org20:01, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)1
ar.wiktionary.org20:01, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ary.wikipedia.org16:19, 19 јули 2021создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org18:24, 21 мај 2019создадена со најавување(?)10
ast.wikipedia.org06:17, 15 мај 2019создадена со најавување(?)48
ast.wikiquote.org13:29, 19 август 2020создадена со најавување(?)0
ast.wiktionary.org20:02, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org18:24, 21 мај 2019создадена со најавување(?)7
as.wikisource.org20:01, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)1
atj.wikipedia.org03:06, 30 јануари 2020создадена со најавување(?)0
avk.wikipedia.org13:18, 24 август 2020создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org20:01, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)0
awa.wikipedia.org15:50, 4 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org20:01, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)3
ay.wiktionary.org20:02, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)1
azb.wikipedia.org02:54, 27 ноември 2019создадена со најавување(?)2
az.wikipedia.org16:56, 20 февруари 2019создадена со најавување(?)112
az.wikibooks.org20:01, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)0
az.wikiquote.org20:01, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)1
az.wikisource.org20:01, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)0
az.wiktionary.org20:02, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ban.wikipedia.org02:53, 30 јануари 2020создадена со најавување(?)1
bar.wikipedia.org20:01, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)4
bat-smg.wikipedia.org08:36, 20 јануари 2020создадена со најавување(?)4
ba.wikipedia.org02:14, 11 јануари 2020создадена со најавување(?)1
ba.wikibooks.org19:49, 30 јануари 2020создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org20:03, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)2
bd.wikimedia.org23:32, 7 ноември 2020создадена со најавување(?)1
be-tarask.wikipedia.org21:45, 17 јануари 2020создадена со најавување(?)3
beta.wikiversity.org20:00, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org02:15, 11 јануари 2020создадена со најавување(?)5
be.wikibooks.org20:03, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)0
be.wikiquote.org20:03, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)2
be.wikisource.org20:03, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)0
be.wiktionary.org20:03, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org06:17, 15 мај 2019создадена со најавување(?)74
bg.wikibooks.org20:03, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)0
bg.wikinews.org20:03, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)0
bg.wikiquote.org20:03, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)1
bg.wikisource.org20:03, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)1
bg.wiktionary.org20:03, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)1
bh.wikipedia.org08:49, 20 јануари 2020создадена со најавување(?)6
bi.wikipedia.org20:03, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)1
bjn.wikipedia.org20:03, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)2
bm.wikipedia.org20:03, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)1
bn.wikipedia.org07:03, 9 април 2019создадена со најавување(?)59
bn.wikibooks.org20:03, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)2
bn.wikisource.org20:03, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)0
bn.wikivoyage.org15:50, 4 јуни 2020создадена со најавување(?)0
bn.wiktionary.org20:03, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)0
bo.wikipedia.org20:03, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)3
bpy.wikipedia.org20:03, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org22:48, 16 јануари 2020создадена со најавување(?)1
br.wikimedia.org22:52, 17 јануари 2020создадена со најавување(?)0
br.wikiquote.org20:03, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)0
br.wikisource.org20:03, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)0
br.wiktionary.org20:03, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org20:03, 6 декември 2019создадена со најавување(?)28
bs.wikibooks.org20:03, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)0
bs.wikinews.org20:03, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)0
bs.wikiquote.org20:03, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)1
bs.wikisource.org20:03, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)0
bs.wiktionary.org20:03, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org20:03, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)0
bxr.wikipedia.org20:03, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org13:30, 5 април 2019создадена со најавување(?)1.645autopatrolled, rollbacker
ca.wikibooks.org20:03, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)4
ca.wikimedia.org21:13, 3 јули 2020создадена со најавување(?)1
ca.wikinews.org20:03, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ca.wikiquote.org15:49, 12 декември 2019создадена со најавување(?)2
ca.wikisource.org20:03, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ca.wiktionary.org08:10, 11 јануари 2020создадена со најавување(?)6
cbk-zam.wikipedia.org20:03, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)0
cdo.wikipedia.org20:03, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org21:47, 17 јануари 2020создадена со најавување(?)14
ce.wikipedia.org20:04, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org20:04, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)2
chr.wiktionary.org21:47, 17 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ch.wikipedia.org20:04, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)2
chy.wikipedia.org18:09, 17 јануари 2020создадена со најавување(?)1
ckb.wikipedia.org21:03, 18 јануари 2020создадена со најавување(?)8
commons.wikimedia.org07:34, 27 декември 2018создадена со најавување(?)13.054image-reviewer, rollbacker
co.wikipedia.org20:04, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)0
co.wikimedia.org22:52, 17 јануари 2020создадена со најавување(?)0
co.wiktionary.org20:04, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org22:44, 16 јануари 2020создадена со најавување(?)0
cr.wikipedia.org20:04, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)1
csb.wikipedia.org20:04, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)0
csb.wiktionary.org20:04, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)1
cs.wikipedia.org22:06, 6 септември 2019создадена со најавување(?)5
cs.wikibooks.org20:04, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)0
cs.wikinews.org20:04, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)0
cs.wikiquote.org20:04, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)2
cs.wikisource.org20:04, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)1
cs.wikiversity.org20:04, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)0
cs.wiktionary.org21:47, 17 јануари 2020создадена со најавување(?)6
cu.wikipedia.org20:04, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)2
cv.wikipedia.org20:04, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)1
cv.wikibooks.org20:04, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org19:45, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)4
cy.wikibooks.org20:04, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)0
cy.wikiquote.org20:04, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)1
cy.wikisource.org20:04, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)0
cy.wiktionary.org20:04, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)1
dag.wikipedia.org18:57, 17 август 2021создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org07:55, 21 мај 2019создадена со најавување(?)2
da.wikibooks.org20:04, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)0
da.wikiquote.org20:04, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)3
da.wikisource.org20:04, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)1
da.wiktionary.org20:04, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)1
de.wikipedia.org20:10, 27 декември 2018создадена со најавување(?)13
de.wikibooks.org20:20, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)6
de.wikinews.org20:20, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)4
de.wikiquote.org20:20, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)4
de.wikisource.org15:50, 4 јуни 2020создадена со најавување(?)2
de.wikiversity.org20:20, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)8
de.wikivoyage.org20:20, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)6
de.wiktionary.org21:49, 17 јануари 2020создадена со најавување(?)7
din.wikipedia.org15:50, 4 јуни 2020создадена со најавување(?)3
diq.wikipedia.org08:36, 20 јануари 2020создадена со најавување(?)1
dk.wikimedia.org23:50, 12 јули 2021создадена со најавување(?)3
dsb.wikipedia.org20:20, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)0
dty.wikipedia.org16:43, 24 април 2020создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org20:20, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)1
dv.wiktionary.org20:20, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)1
dz.wikipedia.org20:20, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)1
ee.wikipedia.org20:20, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)5
el.wikipedia.org16:19, 14 септември 2019создадена со најавување(?)11
el.wikibooks.org20:20, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)2
el.wikinews.org20:20, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)0
el.wikiquote.org20:20, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)3
el.wikisource.org20:20, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)0
el.wikiversity.org20:20, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)1
el.wikivoyage.org20:20, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)2
el.wiktionary.org21:47, 17 јануари 2020создадена со најавување(?)44
eml.wikipedia.org18:45, 21 мај 2019создадена со најавување(?)2
en.wikipedia.org23:31, 15 декември 2018нова сметка(?)33.149extendedconfirmed, reviewer, rollbacker
en.wikibooks.org22:54, 3 јули 2019создадена со најавување(?)217editor
en.wikinews.org13:36, 5 април 2019создадена со најавување(?)8
en.wikiquote.org22:15, 9 октомври 2019создадена со најавување(?)179
en.wikisource.org04:22, 25 април 2019создадена со најавување(?)1
en.wikiversity.org19:56, 17 февруари 2019создадена со најавување(?)55
en.wikivoyage.org21:20, 2 октомври 2019создадена со најавување(?)2
en.wiktionary.org05:32, 16 декември 2018создадена со најавување(?)6
eo.wikipedia.org17:14, 14 април 2019создадена со најавување(?)14
eo.wikibooks.org20:20, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)0
eo.wikinews.org20:20, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)0
eo.wikiquote.org20:20, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)2
eo.wikisource.org20:20, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)0
eo.wikivoyage.org16:54, 22 август 2021создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org20:20, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)7
es.wikipedia.org22:44, 26 декември 2018создадена со најавување(?)275
es.wikibooks.org20:20, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)13
es.wikinews.org20:00, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)0
es.wikiquote.org20:20, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)7
es.wikisource.org07:42, 30 јуни 2019создадена со најавување(?)17
es.wikiversity.org13:45, 5 април 2019создадена со најавување(?)20
es.wikivoyage.org20:20, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)7
es.wiktionary.org21:47, 17 јануари 2020создадена со најавување(?)119
et.wikipedia.org18:46, 21 мај 2019создадена со најавување(?)40
et.wikibooks.org20:20, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)0
et.wikiquote.org20:20, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)0
et.wikisource.org20:20, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org21:47, 17 јануари 2020создадена со најавување(?)2
eu.wikipedia.org18:46, 21 мај 2019создадена со најавување(?)38
eu.wikibooks.org20:20, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)0
eu.wikiquote.org20:20, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)0
eu.wikisource.org20:20, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org20:21, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ext.wikipedia.org18:46, 21 мај 2019создадена со најавување(?)3
fa.wikipedia.org03:52, 8 февруари 2019создадена со најавување(?)28
fa.wikibooks.org20:20, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)0
fa.wikinews.org20:20, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)0
fa.wikiquote.org20:21, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)1
fa.wikisource.org20:21, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)1
fa.wikivoyage.org00:56, 19 мај 2020создадена со најавување(?)2
fa.wiktionary.org21:47, 17 јануари 2020создадена со најавување(?)10
ff.wikipedia.org18:46, 21 мај 2019создадена со најавување(?)2
fiu-vro.wikipedia.org18:46, 21 мај 2019создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org18:46, 21 мај 2019создадена со најавување(?)3
fi.wikibooks.org20:21, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)0
fi.wikinews.org20:21, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)42
fi.wikiquote.org20:21, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)0
fi.wikisource.org20:21, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)0
fi.wikiversity.org20:21, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)1
fi.wikivoyage.org15:50, 4 јуни 2020создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org21:47, 17 јануари 2020создадена со најавување(?)1
fj.wikipedia.org18:24, 21 мај 2019создадена со најавување(?)3
fj.wiktionary.org20:22, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)2
foundation.wikimedia.org02:14, 12 февруари 2022создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org18:24, 21 мај 2019создадена со најавување(?)4
fo.wikisource.org20:21, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)0
fo.wiktionary.org20:25, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org18:24, 21 мај 2019создадена со најавување(?)0
frr.wikipedia.org18:24, 21 мај 2019создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org05:53, 17 февруари 2019создадена со најавување(?)35
fr.wikibooks.org20:25, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)3
fr.wikinews.org20:00, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)1
fr.wikiquote.org20:25, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)1
fr.wikisource.org07:42, 30 јуни 2019создадена со најавување(?)5
fr.wikiversity.org07:42, 30 јуни 2019создадена со најавување(?)4
fr.wikivoyage.org20:25, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)1
fr.wiktionary.org15:50, 4 јуни 2020создадена со најавување(?)0
fur.wikipedia.org18:46, 21 мај 2019создадена со најавување(?)4
fy.wikipedia.org18:46, 21 мај 2019создадена со најавување(?)6
fy.wikibooks.org20:25, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)0
fy.wiktionary.org20:25, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)1
gag.wikipedia.org18:46, 21 мај 2019создадена со најавување(?)0
gan.wikipedia.org18:46, 21 мај 2019создадена со најавување(?)1
ga.wikipedia.org18:46, 21 мај 2019создадена со најавување(?)3
ga.wiktionary.org20:25, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)1
gcr.wikipedia.org15:50, 4 јуни 2020создадена со најавување(?)1
gd.wikipedia.org18:46, 21 мај 2019создадена со најавување(?)3
gd.wiktionary.org20:25, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org18:46, 21 мај 2019создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org18:46, 21 мај 2019создадена со најавување(?)32
gl.wikibooks.org20:25, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)0
gl.wikiquote.org20:25, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)0
gl.wikisource.org20:25, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)0
gl.wiktionary.org20:25, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)1
gn.wikipedia.org18:46, 21 мај 2019создадена со најавување(?)6
gn.wiktionary.org20:25, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)2
gom.wikipedia.org18:46, 21 мај 2019создадена со најавување(?)0
gom.wiktionary.org15:50, 4 јуни 2020создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org04:00, 30 јануари 2020создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org18:46, 21 мај 2019создадена со најавување(?)5
gu.wikipedia.org16:06, 30 април 2019создадена со најавување(?)3
gu.wikiquote.org20:25, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)0
gu.wikisource.org19:37, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)0
gu.wiktionary.org20:25, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org20:25, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)0
gv.wiktionary.org20:25, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org20:25, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)8
ha.wikipedia.org20:25, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)3
ha.wiktionary.org20:25, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org20:25, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)1
he.wikipedia.org18:25, 21 мај 2019создадена со најавување(?)7
he.wikibooks.org20:25, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)4
he.wikinews.org20:25, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)0
he.wikiquote.org20:25, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)4
he.wikisource.org15:40, 26 февруари 2020создадена со најавување(?)2
he.wikivoyage.org20:25, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)0
he.wiktionary.org20:25, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)21
hif.wikipedia.org16:27, 31 октомври 2019создадена со најавување(?)7
hif.wiktionary.org15:50, 4 јуни 2020создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org20:26, 7 април 2019создадена со најавување(?)211
hi.wikibooks.org20:25, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)5
hi.wikiquote.org20:25, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)1
hi.wikisource.org19:41, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)0
hi.wikiversity.org15:50, 4 јуни 2020создадена со најавување(?)1
hi.wikivoyage.org15:50, 4 јуни 2020создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org20:25, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)1
hr.wikipedia.org04:19, 30 ноември 2019создадена со најавување(?)199
hr.wikibooks.org20:25, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)0
hr.wikiquote.org20:25, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)2
hr.wikisource.org20:25, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)1
hr.wiktionary.org20:25, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)0
hsb.wikipedia.org22:46, 16 јануари 2020создадена со најавување(?)0
hsb.wiktionary.org20:25, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org22:45, 16 јануари 2020создадена со најавување(?)5
hu.wikipedia.org07:41, 30 јуни 2019создадена со најавување(?)3
hu.wikibooks.org04:06, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)1
hu.wikinews.org13:29, 19 август 2020создадена со најавување(?)0
hu.wikiquote.org04:06, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)1
hu.wikisource.org04:06, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)3
hu.wiktionary.org21:47, 17 јануари 2020создадена со најавување(?)3
hy.wikipedia.org08:15, 20 јануари 2020создадена со најавување(?)28
hy.wikibooks.org04:06, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
hy.wikiquote.org04:06, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
hy.wikisource.org04:06, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)3
hy.wiktionary.org04:06, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)3
hyw.wikipedia.org15:50, 4 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org04:06, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)2
ia.wikibooks.org04:06, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ia.wiktionary.org04:06, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org05:39, 16 декември 2018создадена со најавување(?)19
id.wikibooks.org15:49, 12 декември 2019создадена со најавување(?)1
id.wikiquote.org04:06, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)1
id.wikisource.org04:06, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)3
id.wiktionary.org21:48, 17 јануари 2020создадена со најавување(?)13
ie.wikipedia.org22:46, 16 јануари 2020создадена со најавување(?)1
ie.wikibooks.org04:06, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ie.wiktionary.org04:06, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org18:47, 21 мај 2019создадена со најавување(?)7
ik.wikipedia.org18:47, 21 мај 2019создадена со најавување(?)3
ik.wiktionary.org04:06, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org18:47, 21 мај 2019создадена со најавување(?)1
incubator.wikimedia.org06:04, 18 октомври 2019создадена со најавување(?)15
inh.wikipedia.org15:50, 4 јуни 2020создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org18:47, 21 мај 2019создадена со најавување(?)0
io.wiktionary.org21:48, 17 јануари 2020создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org18:16, 25 април 2019создадена со најавување(?)13
is.wikibooks.org04:06, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
is.wikiquote.org04:06, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
is.wikisource.org04:06, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
is.wiktionary.org04:06, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org01:13, 19 февруари 2019создадена со најавување(?)58
it.wikibooks.org04:06, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)6
it.wikinews.org04:06, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)1
it.wikiquote.org04:06, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)3
it.wikisource.org21:48, 17 јануари 2020создадена со најавување(?)0
it.wikiversity.org04:06, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)7
it.wikivoyage.org04:06, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
it.wiktionary.org21:48, 17 јануари 2020создадена со најавување(?)12
iu.wikipedia.org18:47, 21 мај 2019создадена со најавување(?)1
iu.wiktionary.org04:06, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)1
jam.wikipedia.org15:50, 4 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org05:46, 8 март 2019создадена со најавување(?)11
ja.wikibooks.org04:06, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)4
ja.wikinews.org04:06, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)5
ja.wikiquote.org04:06, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)9
ja.wikisource.org04:06, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)4
ja.wikiversity.org04:06, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)10
ja.wiktionary.org21:48, 17 јануари 2020создадена со најавување(?)44
jbo.wikipedia.org18:47, 21 мај 2019создадена со најавување(?)1
jbo.wiktionary.org04:06, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org21:47, 17 јануари 2020создадена со најавување(?)10
jv.wiktionary.org21:47, 17 јануари 2020создадена со најавување(?)3
kaa.wikipedia.org04:06, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
kab.wikipedia.org19:34, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org21:47, 17 јануари 2020создадена со најавување(?)27
ka.wikibooks.org04:06, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ka.wikiquote.org04:06, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ka.wiktionary.org04:06, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
kbd.wikipedia.org04:06, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)1
kbp.wikipedia.org15:50, 4 јуни 2020создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org04:06, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ki.wikipedia.org04:06, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)2
kk.wikipedia.org08:14, 20 јануари 2020создадена со најавување(?)2
kk.wikibooks.org04:06, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)2
kk.wiktionary.org04:06, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
kl.wikipedia.org04:06, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
kl.wiktionary.org04:06, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org04:07, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)4
km.wikibooks.org04:07, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
km.wiktionary.org04:07, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)3
kn.wikipedia.org21:47, 17 јануари 2020создадена со најавување(?)3
kn.wikiquote.org04:07, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
kn.wikisource.org04:07, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
kn.wiktionary.org21:48, 17 јануари 2020создадена со најавување(?)1
koi.wikipedia.org04:07, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org20:02, 5 април 2019создадена со најавување(?)25
ko.wikibooks.org04:07, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)1
ko.wikinews.org04:07, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ko.wikiquote.org04:07, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ko.wikisource.org04:07, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)2
ko.wikiversity.org04:07, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)1
ko.wiktionary.org21:48, 17 јануари 2020создадена со најавување(?)3
krc.wikipedia.org04:07, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org04:07, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ks.wikipedia.org04:07, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)5
ks.wiktionary.org04:07, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org19:45, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)1
ku.wikibooks.org04:07, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ku.wikiquote.org04:07, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ku.wiktionary.org21:48, 17 јануари 2020создадена со најавување(?)2
kv.wikipedia.org04:07, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)8
kw.wikipedia.org22:44, 16 јануари 2020создадена со најавување(?)1
kw.wiktionary.org04:07, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org04:07, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)4
ky.wikibooks.org04:07, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ky.wikiquote.org04:07, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ky.wiktionary.org04:07, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org04:07, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org22:50, 16 јануари 2020создадена со најавување(?)6
la.wikibooks.org04:07, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
la.wikiquote.org04:07, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org04:07, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
la.wiktionary.org04:07, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
lbe.wikipedia.org04:07, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org22:44, 16 јануари 2020создадена со најавување(?)0
lb.wiktionary.org04:07, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org04:07, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
lfn.wikipedia.org17:14, 24 април 2020создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org04:07, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)1
lij.wikipedia.org18:47, 21 мај 2019создадена со најавување(?)0
lij.wikisource.org01:09, 8 март 2021создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org18:47, 21 мај 2019создадена со најавување(?)1
li.wikibooks.org04:07, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
li.wikinews.org15:50, 4 јуни 2020создадена со најавување(?)0
li.wikiquote.org04:07, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
li.wikisource.org04:07, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
li.wiktionary.org21:48, 17 јануари 2020создадена со најавување(?)0
lld.wikipedia.org13:29, 19 август 2020создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org18:47, 21 мај 2019создадена со најавување(?)0
ln.wikipedia.org04:07, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ln.wiktionary.org04:07, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org23:31, 15 декември 2018создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org18:47, 21 мај 2019создадена со најавување(?)3
lo.wiktionary.org04:07, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
lrc.wikipedia.org18:47, 21 мај 2019создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org04:07, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)39
lt.wikipedia.org01:48, 11 јануари 2020создадена со најавување(?)37
lt.wikibooks.org04:07, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
lt.wikiquote.org04:09, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
lt.wikisource.org04:09, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)1
lt.wiktionary.org21:48, 17 јануари 2020создадена со најавување(?)5
lv.wikipedia.org18:47, 21 мај 2019создадена со најавување(?)53
lv.wiktionary.org04:09, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
mad.wikipedia.org06:01, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org15:50, 4 јуни 2020создадена со најавување(?)2
map-bms.wikipedia.org04:09, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
mdf.wikipedia.org04:09, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org23:31, 15 декември 2018создадена со најавување(?)152autopatrolled
meta.wikimedia.org23:31, 15 декември 2018создадена со најавување(?)714autopatrolled
mg.wikipedia.org18:47, 21 мај 2019создадена со најавување(?)2
mg.wikibooks.org04:09, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
mg.wiktionary.org21:48, 17 јануари 2020создадена со најавување(?)0
mhr.wikipedia.org18:47, 21 мај 2019создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org18:47, 21 мај 2019создадена со најавување(?)0
min.wiktionary.org15:50, 4 јуни 2020создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org18:47, 21 мај 2019создадена со најавување(?)0
mi.wiktionary.org04:11, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org18:47, 21 мај 2019создадена со најавување(?)9
mk.wikibooks.org04:09, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
mk.wikisource.org04:09, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
mk.wiktionary.org04:11, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org08:40, 20 јануари 2020создадена со најавување(?)19
ml.wikibooks.org04:09, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ml.wikiquote.org04:09, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ml.wikisource.org04:09, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ml.wiktionary.org21:49, 17 јануари 2020создадена со најавување(?)0
mni.wikipedia.org16:09, 10 март 2021создадена со најавување(?)2
mni.wiktionary.org16:08, 10 март 2021создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org08:14, 20 јануари 2020создадена со најавување(?)6
mn.wiktionary.org04:11, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)3
mnw.wikipedia.org08:43, 20 јануари 2020создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org04:09, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)1
mr.wikipedia.org16:59, 12 мај 2019создадена со најавување(?)0
mr.wikibooks.org04:09, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
mr.wikiquote.org04:09, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)1
mr.wikisource.org04:09, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
mr.wiktionary.org04:11, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org05:39, 16 декември 2018создадена со најавување(?)62
ms.wikibooks.org04:09, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ms.wiktionary.org04:11, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)1
mt.wikipedia.org18:47, 21 мај 2019создадена со најавување(?)0
mt.wiktionary.org04:11, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org18:47, 21 мај 2019создадена со најавување(?)0
mx.wikimedia.org01:09, 6 мај 2020создадена со најавување(?)1
myv.wikipedia.org18:47, 21 мај 2019создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org15:11, 14 мај 2019создадена со најавување(?)9
my.wiktionary.org21:49, 17 јануари 2020создадена со најавување(?)2
mzn.wikipedia.org18:47, 21 мај 2019создадена со најавување(?)3
nah.wikipedia.org18:47, 21 мај 2019создадена со најавување(?)2
nah.wiktionary.org04:11, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org04:10, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)4
nap.wikisource.org15:50, 4 јуни 2020создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org04:10, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)4
na.wiktionary.org04:12, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org04:10, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
nds.wikipedia.org04:10, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)1
nds.wiktionary.org04:12, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org08:49, 20 јануари 2020создадена со најавување(?)1
ne.wikibooks.org04:10, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ne.wiktionary.org04:12, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org21:49, 17 јануари 2020создадена со најавување(?)0
nia.wikipedia.org14:42, 26 септември 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org18:56, 21 мај 2019создадена со најавување(?)4
nl.wikibooks.org04:10, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)4
nl.wikinews.org15:50, 4 јуни 2020создадена со најавување(?)3
nl.wikiquote.org04:10, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
nl.wikisource.org04:10, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)2
nl.wikivoyage.org04:10, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
nl.wiktionary.org21:49, 17 јануари 2020создадена со најавување(?)6
nn.wikipedia.org22:07, 21 април 2020создадена со најавување(?)12
nn.wikiquote.org04:10, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
nn.wiktionary.org15:50, 4 јуни 2020создадена со најавување(?)0
nov.wikipedia.org04:10, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org07:41, 30 јуни 2019создадена со најавување(?)2
no.wikibooks.org04:10, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
no.wikimedia.org17:36, 22 април 2020создадена со најавување(?)1
no.wikinews.org04:10, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
no.wikiquote.org04:10, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
no.wikisource.org04:10, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
no.wiktionary.org21:49, 17 јануари 2020создадена со најавување(?)0
nqo.wikipedia.org22:28, 23 ноември 2019создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org04:10, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
nso.wikipedia.org04:10, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org04:10, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
nyc.wikimedia.org20:07, 11 октомври 2020создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org04:10, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
nz.wikimedia.org13:30, 19 август 2020создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org21:49, 17 јануари 2020создадена со најавување(?)2
oc.wikibooks.org04:10, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
oc.wiktionary.org04:12, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
olo.wikipedia.org15:50, 4 јуни 2020создадена со најавување(?)3
om.wikipedia.org04:10, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)4
om.wiktionary.org04:12, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org04:10, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)2
or.wikisource.org15:50, 4 јуни 2020создадена со најавување(?)0
or.wiktionary.org04:12, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org04:10, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)2
outreach.wikimedia.org00:49, 30 јануари 2020создадена со најавување(?)14
pag.wikipedia.org18:48, 21 мај 2019создадена со најавување(?)1
pam.wikipedia.org18:48, 21 мај 2019создадена со најавување(?)0
pap.wikipedia.org18:48, 21 мај 2019создадена со најавување(?)3
pa.wikipedia.org16:05, 30 април 2019создадена со најавување(?)8
pa.wikibooks.org04:10, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
pa.wikisource.org15:50, 4 јуни 2020создадена со најавување(?)1
pa.wiktionary.org04:12, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org04:10, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
pdc.wikipedia.org18:48, 21 мај 2019создадена со најавување(?)2
pfl.wikipedia.org18:48, 21 мај 2019создадена со најавување(?)0
pih.wikipedia.org18:48, 21 мај 2019создадена со најавување(?)0
pi.wikipedia.org18:48, 21 мај 2019создадена со најавување(?)2
pi.wiktionary.org13:29, 19 август 2020создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org18:48, 21 мај 2019создадена со најавување(?)12
pl.wikibooks.org04:10, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)4
pl.wikimedia.org23:58, 6 август 2020создадена со најавување(?)1
pl.wikinews.org04:10, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)2
pl.wikiquote.org04:10, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)7
pl.wikisource.org19:40, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)0
pl.wikivoyage.org04:10, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)1
pl.wiktionary.org16:30, 25 јануари 2020создадена со најавување(?)14
pms.wikipedia.org21:49, 17 јануари 2020создадена со најавување(?)1
pms.wikisource.org15:50, 4 јуни 2020создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org04:10, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)1
pnb.wiktionary.org15:50, 4 јуни 2020создадена со најавување(?)0
pnt.wikipedia.org04:10, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)1
ps.wikipedia.org04:10, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ps.wikivoyage.org15:50, 4 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ps.wiktionary.org15:50, 4 јуни 2020создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org19:59, 5 април 2019создадена со најавување(?)85
pt.wikibooks.org04:10, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)17
pt.wikimedia.org13:29, 19 август 2020создадена со најавување(?)1
pt.wikinews.org04:10, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)3
pt.wikiquote.org04:10, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)3
pt.wikisource.org04:10, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)1
pt.wikiversity.org04:10, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)7
pt.wikivoyage.org04:10, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)5
pt.wiktionary.org21:49, 17 јануари 2020создадена со најавување(?)36
quality.wikimedia.org13:29, 19 август 2020создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org22:51, 23 октомври 2019создадена со најавување(?)0
qu.wiktionary.org15:50, 4 јуни 2020создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org04:10, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org04:10, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)3
rn.wikipedia.org04:10, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)3
roa-rup.wikipedia.org18:48, 21 мај 2019создадена со најавување(?)1
roa-rup.wiktionary.org15:50, 4 јуни 2020создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org18:48, 21 мај 2019создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org23:54, 15 декември 2018создадена со најавување(?)2
ro.wikibooks.org04:10, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ro.wikinews.org04:10, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ro.wikiquote.org04:10, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ro.wikisource.org04:10, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)2
ro.wikivoyage.org04:11, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ro.wiktionary.org21:49, 17 јануари 2020создадена со најавување(?)4
rue.wikipedia.org22:49, 16 јануари 2020создадена со најавување(?)2
ru.wikipedia.org07:41, 30 јуни 2019создадена со најавување(?)21uploader
ru.wikibooks.org04:11, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)3
ru.wikinews.org04:11, 21 декември 2019создадена со најавување(?)0
ru.wikiquote.org04:11, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)1
ru.wikisource.org21:49, 17 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ru.wikiversity.org04:11, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ru.wikivoyage.org04:11, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)3
ru.wiktionary.org21:49, 17 јануари 2020создадена со најавување(?)27
rw.wikipedia.org18:48, 21 мај 2019создадена со најавување(?)2
rw.wiktionary.org15:50, 4 јуни 2020создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org18:48, 21 мај 2019создадена со најавување(?)3
sah.wikiquote.org01:37, 2 февруари 2020создадена со најавување(?)0
sah.wikisource.org04:11, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
sat.wikipedia.org08:36, 20 јануари 2020создадена со најавување(?)1
sa.wikipedia.org18:48, 21 мај 2019создадена со најавување(?)0
sa.wikibooks.org04:11, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
sa.wikiquote.org04:11, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org04:11, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)1
sa.wiktionary.org15:50, 4 јуни 2020создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org02:21, 30 мај 2019создадена со најавување(?)1
scn.wiktionary.org15:50, 4 јуни 2020создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org01:51, 11 јануари 2020создадена со најавување(?)66
sc.wikipedia.org22:45, 16 јануари 2020создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org02:03, 11 јануари 2020создадена со најавување(?)2
sd.wiktionary.org04:12, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org04:12, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)1
se.wikimedia.org04:49, 22 октомври 2020создадена со најавување(?)2
sg.wikipedia.org04:12, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)2
sg.wiktionary.org04:12, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
shi.wikipedia.org15:54, 6 септември 2021создадена со најавување(?)0
shn.wikipedia.org02:38, 29 август 2019создадена со најавување(?)0
shn.wiktionary.org18:54, 25 јули 2020создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org16:00, 30 ноември 2019создадена со најавување(?)74
sh.wiktionary.org21:49, 17 јануари 2020создадена со најавување(?)1
shy.wiktionary.org15:50, 4 јуни 2020создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org10:20, 30 декември 2018создадена со најавување(?)2.155rollbacker
simple.wikibooks.org13:30, 19 август 2020создадена со најавување(?)0
simple.wikiquote.org13:30, 19 август 2020создадена со најавување(?)0
simple.wiktionary.org04:12, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)30
si.wikipedia.org19:40, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)12
si.wikibooks.org04:12, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
si.wiktionary.org04:12, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org07:42, 30 јуни 2019создадена со најавување(?)92
sk.wikibooks.org04:13, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
sk.wikiquote.org04:13, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
sk.wikisource.org04:13, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
sk.wiktionary.org04:13, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org07:42, 30 јуни 2019создадена со најавување(?)50
sl.wikibooks.org04:13, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
sl.wikiquote.org04:13, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)1
sl.wikisource.org04:13, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
sl.wikiversity.org04:13, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)1
sl.wiktionary.org04:13, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
smn.wikipedia.org02:55, 23 октомври 2020создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org04:13, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)2
sm.wiktionary.org04:13, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org04:13, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)1
wikisource.org07:42, 30 јуни 2019создадена со најавување(?)7
so.wikipedia.org19:22, 26 септември 2019создадена со најавување(?)4
so.wiktionary.org04:13, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)2
species.wikimedia.org02:30, 22 мај 2020создадена со најавување(?)23
sq.wikipedia.org07:42, 30 јуни 2019создадена со најавување(?)53
sq.wikibooks.org04:13, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
sq.wikinews.org04:13, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
sq.wikiquote.org04:13, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
sq.wiktionary.org04:13, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
srn.wikipedia.org04:14, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)1
sr.wikipedia.org22:04, 21 април 2020создадена со најавување(?)19
sr.wikibooks.org04:14, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
sr.wikinews.org21:50, 17 јануари 2020создадена со најавување(?)1
sr.wikiquote.org04:14, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)4
sr.wikisource.org04:14, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)3
sr.wiktionary.org21:49, 17 јануари 2020создадена со најавување(?)17
ss.wikipedia.org04:14, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ss.wiktionary.org04:14, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org04:14, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)8
strategy.wikimedia.org18:23, 26 април 2020создадена со најавување(?)0
st.wikipedia.org04:14, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)4
st.wiktionary.org04:14, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)1
su.wikipedia.org19:38, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)2
su.wikiquote.org04:14, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
su.wiktionary.org15:50, 4 јуни 2020создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org13:22, 5 април 2019создадена со најавување(?)10
sv.wikibooks.org04:14, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
sv.wikinews.org04:14, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
sv.wikiquote.org04:14, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
sv.wikisource.org21:49, 17 јануари 2020создадена со најавување(?)2
sv.wikiversity.org04:14, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)1
sv.wikivoyage.org04:14, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)1
sv.wiktionary.org14:48, 30 јануари 2020создадена со најавување(?)7
sw.wikipedia.org08:42, 20 јануари 2020создадена со најавување(?)7
sw.wiktionary.org15:50, 4 јуни 2020создадена со најавување(?)0
szl.wikipedia.org04:14, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
szy.wikipedia.org22:45, 16 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org18:52, 2 февруари 2019создадена со најавување(?)11
ta.wikibooks.org04:14, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ta.wikinews.org04:14, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ta.wikiquote.org04:14, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ta.wikisource.org04:14, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)2
ta.wiktionary.org21:49, 17 јануари 2020создадена со најавување(?)4
tcy.wikipedia.org14:18, 30 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ten.wikipedia.org05:54, 7 декември 2019создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org22:03, 28 мај 2020создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org17:31, 14 февруари 2019создадена со најавување(?)0
test.wikidata.org03:18, 14 јули 2020создадена со најавување(?)0
tet.wikipedia.org04:14, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org17:13, 14 април 2019создадена со најавување(?)12
te.wikibooks.org04:14, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
te.wikiquote.org04:14, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
te.wikisource.org04:14, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)1
te.wiktionary.org21:49, 17 јануари 2020создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org18:48, 21 мај 2019создадена со најавување(?)4
tg.wikibooks.org04:14, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
tg.wiktionary.org15:35, 3 јуни 2020создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org18:48, 21 мај 2019создадена со најавување(?)66
th.wikibooks.org04:14, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
th.wikiquote.org04:14, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)1
th.wikisource.org04:14, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
th.wiktionary.org14:10, 30 јануари 2020создадена со најавување(?)10
ti.wikipedia.org04:14, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ti.wiktionary.org15:50, 4 јуни 2020создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org04:14, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)2
tk.wiktionary.org15:50, 4 јуни 2020создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org20:39, 28 април 2019создадена со најавување(?)25
tl.wikibooks.org04:14, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)3
tl.wiktionary.org15:50, 4 јуни 2020создадена со најавување(?)1
tn.wikipedia.org04:14, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)3
tn.wiktionary.org15:50, 4 јуни 2020создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org04:14, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)2
tpi.wikipedia.org18:48, 21 мај 2019создадена со најавување(?)1
tpi.wiktionary.org15:50, 4 јуни 2020создадена со најавување(?)0
trv.wikipedia.org03:51, 27 август 2021создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org07:42, 30 јуни 2019создадена со најавување(?)10
tr.wikibooks.org04:14, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)4
tr.wikimedia.org15:31, 28 мај 2020создадена со најавување(?)0
tr.wikinews.org04:14, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)1
tr.wikiquote.org04:14, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)2
tr.wikisource.org04:14, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)2
tr.wiktionary.org21:49, 17 јануари 2020создадена со најавување(?)24
ts.wikipedia.org14:52, 30 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ts.wiktionary.org14:52, 30 јануари 2020создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org21:49, 17 јануари 2020создадена со најавување(?)0
tt.wikibooks.org14:52, 30 јануари 2020создадена со најавување(?)0
tt.wiktionary.org14:52, 30 јануари 2020создадена со најавување(?)0
tum.wikipedia.org14:52, 30 јануари 2020создадена со најавување(?)1
tw.wikipedia.org14:52, 30 јануари 2020создадена со најавување(?)0
tyv.wikipedia.org14:52, 30 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ty.wikipedia.org14:52, 30 јануари 2020создадена со најавување(?)2
ua.wikimedia.org18:32, 15 јануари 2021создадена со најавување(?)3
udm.wikipedia.org14:49, 30 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ug.wikipedia.org14:53, 30 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ug.wiktionary.org14:53, 30 јануари 2020создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org18:49, 21 мај 2019создадена со најавување(?)14
uk.wikibooks.org14:53, 30 јануари 2020создадена со најавување(?)0
uk.wikinews.org14:53, 30 јануари 2020создадена со најавување(?)0
uk.wikiquote.org14:53, 30 јануари 2020создадена со најавување(?)0
uk.wikisource.org00:15, 30 јануари 2020создадена со најавување(?)0
uk.wikivoyage.org14:53, 30 јануари 2020создадена со најавување(?)4
uk.wiktionary.org14:53, 30 јануари 2020создадена со најавување(?)2
ur.wikipedia.org18:49, 21 мај 2019создадена со најавување(?)20
ur.wikibooks.org14:53, 30 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ur.wikiquote.org14:53, 30 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ur.wiktionary.org14:53, 30 јануари 2020создадена со најавување(?)0
usability.wikimedia.org15:20, 19 август 2020создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org18:49, 21 мај 2019создадена со најавување(?)11
uz.wikibooks.org14:53, 30 јануари 2020создадена со најавување(?)0
uz.wikiquote.org14:53, 30 јануари 2020создадена со најавување(?)1
uz.wiktionary.org14:53, 30 јануари 2020создадена со најавување(?)3
vec.wikipedia.org18:49, 21 мај 2019создадена со најавување(?)5
vec.wikisource.org14:53, 30 јануари 2020создадена со најавување(?)0
vec.wiktionary.org14:53, 30 јануари 2020создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org18:49, 21 мај 2019создадена со најавување(?)0
ve.wikipedia.org18:49, 21 мај 2019создадена со најавување(?)1
vi.wikipedia.org17:02, 28 април 2019создадена со најавување(?)12
vi.wikibooks.org14:53, 30 јануари 2020создадена со најавување(?)4
vi.wikiquote.org14:53, 30 јануари 2020создадена со најавување(?)0
vi.wikisource.org14:53, 30 јануари 2020создадена со најавување(?)1
vi.wikivoyage.org14:53, 30 јануари 2020создадена со најавување(?)2
vi.wiktionary.org21:49, 17 јануари 2020создадена со најавување(?)6
vls.wikipedia.org18:49, 21 мај 2019создадена со најавување(?)3
vo.wikipedia.org18:49, 21 мај 2019создадена со најавување(?)0
vo.wikibooks.org14:53, 30 јануари 2020создадена со најавување(?)0
vo.wiktionary.org14:53, 30 јануари 2020создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org18:49, 21 мај 2019создадена со најавување(?)3
wa.wikipedia.org18:49, 21 мај 2019создадена со најавување(?)0
wa.wikisource.org01:09, 8 март 2021создадена со најавување(?)0
wa.wiktionary.org14:53, 30 јануари 2020создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org03:45, 7 март 2019создадена со најавување(?)8.944rollbacker
wikimania2006.wikimedia.org15:20, 19 август 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2014.wikimedia.org17:47, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2015.wikimedia.org15:03, 24 април 2020создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org00:15, 30 мај 2019создадена со најавување(?)0
wo.wikipedia.org18:49, 21 мај 2019создадена со најавување(?)0
wo.wikiquote.org14:53, 30 јануари 2020создадена со најавување(?)0
wo.wiktionary.org14:53, 30 јануари 2020создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org18:49, 21 мај 2019создадена со најавување(?)1
xal.wikipedia.org18:49, 21 мај 2019создадена со најавување(?)0
xh.wikipedia.org18:49, 21 мај 2019создадена со најавување(?)2
xh.wiktionary.org13:29, 19 август 2020создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org18:49, 21 мај 2019создадена со најавување(?)0
yi.wikipedia.org18:49, 21 мај 2019создадена со најавување(?)1
yi.wikisource.org15:50, 4 јуни 2020создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org14:53, 30 јануари 2020создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org18:49, 21 мај 2019создадена со најавување(?)2
yue.wiktionary.org14:53, 30 јануари 2020создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org18:49, 21 мај 2019создадена со најавување(?)0
za.wiktionary.org14:53, 30 јануари 2020создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org18:49, 21 мај 2019создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org18:49, 21 мај 2019создадена со најавување(?)3
zh-min-nan.wikipedia.org18:49, 21 мај 2019создадена со најавување(?)5
zh-min-nan.wikibooks.org14:53, 30 јануари 2020создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikiquote.org14:53, 30 јануари 2020создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikisource.org14:54, 30 јануари 2020создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wiktionary.org14:53, 30 јануари 2020создадена со најавување(?)1
zh-yue.wikipedia.org18:49, 21 мај 2019создадена со најавување(?)14
zh.wikipedia.org04:34, 17 јануари 2019создадена со најавување(?)10
zh.wikibooks.org14:53, 30 јануари 2020создадена со најавување(?)1
zh.wikinews.org15:51, 4 јуни 2020создадена со најавување(?)0
zh.wikiquote.org07:28, 30 јануари 2020создадена со најавување(?)0
zh.wikisource.org04:00, 11 ноември 2019создадена со најавување(?)2
zh.wikiversity.org14:53, 30 јануари 2020создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org15:51, 4 јуни 2020создадена со најавување(?)0
zh.wiktionary.org21:49, 17 јануари 2020создадена со најавување(?)4
zu.wikipedia.org18:49, 21 мај 2019создадена со најавување(?)3
zu.wiktionary.org14:53, 30 јануари 2020создадена со најавување(?)1