Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ab.wikipedia.org04:48, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ace.wikipedia.org02:00, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ady.wikipedia.org04:48, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org00:54, 15 октомври 2015создадена со најавување(?)3
af.wikibooks.org04:48, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
af.wikiquote.org04:48, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
af.wiktionary.org04:48, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ak.wikipedia.org17:39, 4 октомври 2019создадена со најавување(?)15
als.wikipedia.org19:17, 21 јуни 2016создадена со најавување(?)0
ami.wikipedia.org19:52, 10 ноември 2021создадена со најавување(?)2
am.wikipedia.org02:45, 12 јули 2018создадена со најавување(?)0
am.wiktionary.org04:48, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org20:03, 8 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ang.wiktionary.org04:48, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org00:18, 24 јануари 2018создадена со најавување(?)1
an.wiktionary.org04:48, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org04:48, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)1
ar.wikipedia.org23:32, 24 јули 2008создадена со најавување(?)6autoreview
ar.wikibooks.org04:48, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org18:02, 18 јули 2022создадена со најавување(?)0
ar.wikiquote.org04:48, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ar.wikisource.org04:48, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ar.wikiversity.org04:48, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ar.wiktionary.org04:48, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ary.wikipedia.org19:40, 20 јули 2022создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org19:05, 14 септември 2018создадена со најавување(?)4
ast.wikipedia.org21:59, 12 декември 2017создадена со најавување(?)1
ast.wiktionary.org04:48, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org04:48, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
as.wikisource.org04:48, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
atj.wikipedia.org04:48, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org04:48, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org04:48, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ay.wiktionary.org04:48, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org23:40, 13 ноември 2019создадена со најавување(?)3
az.wikipedia.org00:18, 24 јануари 2018создадена со најавување(?)0
az.wikibooks.org04:48, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
az.wikiquote.org20:39, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
az.wikisource.org04:48, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
az.wiktionary.org04:48, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ban.wikipedia.org04:48, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org00:18, 24 јануари 2018создадена со најавување(?)0
bat-smg.wikipedia.org04:48, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org04:31, 8 октомври 2015создадена со најавување(?)0
ba.wikibooks.org04:48, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org02:00, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)0
bd.wikimedia.org02:00, 25 септември 2018создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org00:18, 24 јануари 2018создадена со најавување(?)0
beta.wikiversity.org04:57, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org21:56, 10 септември 2010создадена со најавување(?)0
be.wikibooks.org04:48, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
be.wikiquote.org04:48, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
be.wikisource.org04:48, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
be.wiktionary.org04:48, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org07:42, 12 октомври 2010создадена со најавување(?)4
bg.wikibooks.org04:49, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
bg.wikiquote.org04:49, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
bg.wikisource.org04:49, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
bg.wiktionary.org04:49, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
bh.wikipedia.org00:18, 24 јануари 2018создадена со најавување(?)0
bi.wikipedia.org04:49, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
bjn.wikipedia.org04:49, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
bm.wikipedia.org04:49, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org01:11, 24 февруари 2017создадена со најавување(?)0
bn.wikibooks.org04:49, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
bn.wikisource.org04:49, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
bn.wikivoyage.org04:49, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
bn.wiktionary.org04:49, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
bo.wikipedia.org04:49, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org04:49, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org20:36, 5 октомври 2013создадена со најавување(?)1
br.wikiquote.org04:49, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
br.wikisource.org04:49, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
br.wiktionary.org04:49, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org19:59, 19 август 2018создадена со најавување(?)1
bs.wikibooks.org04:49, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
bs.wikiquote.org04:49, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
bs.wikisource.org04:49, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
bs.wiktionary.org04:49, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org04:49, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
bxr.wikipedia.org01:05, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org04:21, 8 октомври 2015создадена со најавување(?)6
ca.wikibooks.org04:49, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)1
ca.wikiquote.org04:49, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ca.wikisource.org04:49, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ca.wiktionary.org04:49, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
cbk-zam.wikipedia.org04:49, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)2
cdo.wikipedia.org04:49, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org20:24, 15 март 2016создадена со најавување(?)4
ce.wikipedia.org04:49, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)1
chr.wikipedia.org04:49, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)1
chr.wiktionary.org04:49, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ch.wikipedia.org03:14, 20 февруари 2016создадена со најавување(?)1
chy.wikipedia.org04:49, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org00:18, 24 јануари 2018создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org00:32, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)397autopatrolled, rollbacker
co.wikipedia.org04:49, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
co.wiktionary.org04:49, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org20:26, 9 мај 2019создадена со најавување(?)0
cr.wikipedia.org04:49, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
csb.wikipedia.org04:49, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
csb.wiktionary.org04:49, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org01:12, 24 февруари 2017создадена со најавување(?)1
cs.wikibooks.org04:49, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
cs.wikiquote.org04:49, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
cs.wikisource.org04:49, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
cs.wikiversity.org04:49, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
cs.wiktionary.org04:49, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
cu.wikipedia.org04:49, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)1
cv.wikipedia.org00:18, 24 јануари 2018создадена со најавување(?)0
cv.wikibooks.org04:49, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org03:45, 25 август 2016создадена со најавување(?)5
cy.wikibooks.org04:50, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
cy.wikiquote.org04:50, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
cy.wikisource.org04:50, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
cy.wiktionary.org04:49, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
dag.wikipedia.org18:20, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)1
da.wikipedia.org00:01, 8 јули 2012создадена со најавување(?)0
da.wikibooks.org04:50, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
da.wikiquote.org19:00, 5 ноември 2019создадена со најавување(?)0
da.wikisource.org04:50, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
da.wiktionary.org04:50, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org09:50, 24 октомври 2010создадена со најавување(?)2
de.wikibooks.org04:50, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
de.wikiquote.org04:50, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
de.wikisource.org19:54, 5 април 2019создадена со најавување(?)0
de.wikiversity.org04:50, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
de.wikivoyage.org04:50, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
de.wiktionary.org04:50, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
din.wikipedia.org04:50, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org00:18, 24 јануари 2018создадена со најавување(?)4
dsb.wikipedia.org04:50, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
dty.wikipedia.org04:50, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org04:50, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
dv.wiktionary.org04:50, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org04:50, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org04:50, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org06:25, 20 март 2017создадена со најавување(?)1
el.wikibooks.org04:50, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
el.wikiquote.org04:50, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
el.wikisource.org04:50, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
el.wikiversity.org04:50, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
el.wikivoyage.org04:50, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
el.wiktionary.org04:50, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
eml.wikipedia.org04:50, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)1
en.wikipedia.org00:32, 26 март 2008домашно вики(?)6.131sysop
en.wikibooks.org18:41, 29 јули 2008создадена со најавување(?)1
en.wikinews.org00:32, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)12
en.wikiquote.org18:41, 29 јули 2008создадена со најавување(?)1
en.wikisource.org18:41, 29 јули 2008создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org18:41, 29 јули 2008создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org08:06, 16 декември 2012создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org00:32, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)4
eo.wikipedia.org07:51, 26 март 2016создадена со најавување(?)0
eo.wikibooks.org04:50, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
eo.wikinews.org02:44, 17 ноември 2022создадена со најавување(?)0
eo.wikiquote.org04:50, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
eo.wikisource.org04:50, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org04:50, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org23:48, 12 јануари 2009создадена со најавување(?)95
es.wikibooks.org17:17, 13 мај 2019создадена со најавување(?)0
es.wikinews.org17:17, 29 август 2019создадена со најавување(?)0
es.wikiquote.org20:42, 11 август 2019создадена со најавување(?)1
es.wikisource.org00:54, 7 јули 2018создадена со најавување(?)0
es.wikiversity.org19:49, 19 јули 2019создадена со најавување(?)0
es.wikivoyage.org04:50, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
es.wiktionary.org01:33, 26 март 2009создадена со најавување(?)0
et.wikipedia.org01:13, 25 октомври 2015создадена со најавување(?)0
et.wikibooks.org04:50, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
et.wikiquote.org04:50, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
et.wikisource.org04:50, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org04:50, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org18:02, 3 октомври 2016создадена со најавување(?)2
eu.wikibooks.org04:50, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
eu.wikiquote.org04:50, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
eu.wikisource.org04:50, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org04:50, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ext.wikipedia.org04:50, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org03:47, 8 октомври 2015создадена со најавување(?)8
fa.wikibooks.org04:50, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
fa.wikinews.org01:25, 20 јуни 2023создадена со најавување(?)1
fa.wikiquote.org04:50, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
fa.wikisource.org04:50, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
fa.wikivoyage.org04:50, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)1
fa.wiktionary.org04:50, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ff.wikipedia.org04:50, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
fiu-vro.wikipedia.org04:50, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org04:23, 8 октомври 2015создадена со најавување(?)0
fi.wikibooks.org04:50, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
fi.wikiquote.org04:50, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
fi.wikisource.org04:50, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
fi.wikiversity.org17:19, 6 ноември 2019создадена со најавување(?)0
fi.wikivoyage.org03:56, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org04:50, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
fj.wikipedia.org04:50, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
fj.wiktionary.org04:51, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org20:56, 19 ноември 2021создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org01:53, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)1
fo.wikisource.org04:51, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
fo.wiktionary.org04:51, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org04:51, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
frr.wikipedia.org02:00, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org00:32, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)30
fr.wikibooks.org04:51, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
fr.wikinews.org20:14, 6 септември 2022создадена со најавување(?)0
fr.wikiquote.org04:51, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
fr.wikisource.org23:29, 26 ноември 2017создадена со најавување(?)0
fr.wikiversity.org04:51, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
fr.wikivoyage.org04:51, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org23:46, 7 јуни 2016создадена со најавување(?)0
fur.wikipedia.org04:51, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org01:13, 22 јуни 2017создадена со најавување(?)0
fy.wikibooks.org04:51, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
fy.wiktionary.org04:51, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org04:51, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
gan.wikipedia.org04:51, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org04:51, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ga.wiktionary.org04:51, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org01:34, 29 јули 2008создадена со најавување(?)1
gd.wiktionary.org04:51, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org01:39, 8 септември 2018создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org04:41, 13 декември 2017создадена со најавување(?)3
gl.wikibooks.org04:51, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
gl.wikiquote.org04:51, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
gl.wikisource.org04:51, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
gl.wiktionary.org04:51, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org22:53, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
gn.wiktionary.org04:51, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org04:49, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org04:51, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org04:51, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org04:51, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
gu.wikiquote.org04:51, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
gu.wikisource.org04:51, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
gu.wiktionary.org04:51, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org04:51, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)2
gv.wiktionary.org04:51, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org02:00, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ha.wikipedia.org04:51, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)11
ha.wiktionary.org04:51, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org18:18, 2 јули 2018создадена со најавување(?)52
he.wikipedia.org01:22, 25 октомври 2015создадена со најавување(?)0
he.wikibooks.org04:51, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
he.wikiquote.org04:51, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
he.wikisource.org04:51, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
he.wikivoyage.org04:51, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
he.wiktionary.org04:51, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
hif.wikipedia.org05:27, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
hif.wiktionary.org04:51, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org00:18, 24 јануари 2018создадена со најавување(?)6
hi.wikibooks.org04:51, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
hi.wikiquote.org04:51, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
hi.wikisource.org04:51, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
hi.wikiversity.org04:51, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
hi.wikivoyage.org04:51, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org04:51, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org00:18, 24 јануари 2018создадена со најавување(?)0
hr.wikibooks.org04:51, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
hr.wikiquote.org04:51, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
hr.wikisource.org04:51, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
hr.wiktionary.org04:51, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
hsb.wikipedia.org18:53, 14 мај 2019создадена со најавување(?)0
hsb.wiktionary.org04:51, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org20:58, 16 ноември 2015создадена со најавување(?)10
hu.wikipedia.org01:19, 25 октомври 2015создадена со најавување(?)1
hu.wikibooks.org04:51, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
hu.wikiquote.org04:51, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
hu.wikisource.org04:51, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
hu.wiktionary.org04:51, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org04:23, 8 октомври 2015создадена со најавување(?)2
hy.wikibooks.org04:51, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
hy.wikiquote.org04:52, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
hy.wikisource.org04:52, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
hy.wiktionary.org04:51, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
hyw.wikipedia.org04:52, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org04:52, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ia.wikibooks.org04:52, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ia.wiktionary.org04:52, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org00:27, 14 април 2017создадена со најавување(?)6
id.wikibooks.org04:52, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
id.wikiquote.org04:52, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
id.wikisource.org19:02, 30 мај 2019создадена со најавување(?)0
id.wiktionary.org04:52, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ie.wikipedia.org04:52, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ie.wiktionary.org04:52, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org04:52, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ik.wikipedia.org04:52, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org04:52, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org23:42, 12 октомври 2011создадена со најавување(?)0
inh.wikipedia.org04:52, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)1
io.wikipedia.org01:24, 23 мај 2019создадена со најавување(?)0
io.wiktionary.org04:52, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org04:52, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)1
is.wikibooks.org04:52, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
is.wikiquote.org04:52, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
is.wikisource.org04:52, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
is.wiktionary.org04:52, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org21:37, 2 ноември 2010создадена со најавување(?)1
it.wikibooks.org04:52, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
it.wikiquote.org03:54, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
it.wikisource.org04:52, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
it.wikiversity.org04:52, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
it.wikivoyage.org04:52, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
it.wiktionary.org04:52, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
iu.wikipedia.org04:52, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
iu.wiktionary.org04:52, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
jam.wikipedia.org04:52, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org02:35, 29 декември 2012создадена со најавување(?)2
ja.wikibooks.org04:52, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ja.wikinews.org22:34, 24 ноември 2022создадена со најавување(?)0
ja.wikiquote.org04:52, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ja.wikisource.org04:52, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ja.wikiversity.org04:52, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org04:52, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
jbo.wikipedia.org18:36, 23 мај 2016создадена со најавување(?)0
jbo.wiktionary.org04:52, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org04:10, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)1
jv.wiktionary.org04:52, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
kaa.wikipedia.org04:52, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
kab.wikipedia.org04:52, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org04:52, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)1
ka.wikibooks.org04:52, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ka.wikiquote.org04:52, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ka.wiktionary.org04:52, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
kbd.wikipedia.org04:52, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
kbp.wikipedia.org04:52, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org04:52, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ki.wikipedia.org04:52, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org21:37, 4 декември 2014создадена со најавување(?)0
kk.wikibooks.org04:52, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
kk.wiktionary.org04:52, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
kl.wikipedia.org04:52, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
kl.wiktionary.org04:52, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org18:03, 3 октомври 2016создадена со најавување(?)6
km.wikibooks.org04:52, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
km.wiktionary.org04:52, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org04:52, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
kn.wikiquote.org04:52, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
kn.wikisource.org04:52, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
kn.wiktionary.org04:52, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
koi.wikipedia.org04:53, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org01:22, 25 октомври 2015создадена со најавување(?)4
ko.wikibooks.org04:53, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ko.wikiquote.org04:53, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ko.wikisource.org04:53, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)2
ko.wikiversity.org04:53, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ko.wiktionary.org04:53, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
krc.wikipedia.org04:53, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)1
ksh.wikipedia.org06:06, 24 август 2018создадена со најавување(?)0
ks.wikipedia.org04:53, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)2
ks.wiktionary.org04:53, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org22:34, 23 септември 2016создадена со најавување(?)2
ku.wikibooks.org04:53, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ku.wikiquote.org04:53, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ku.wiktionary.org04:53, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
kv.wikipedia.org04:53, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
kw.wikipedia.org04:53, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
kw.wiktionary.org04:53, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org00:12, 4 септември 2016создадена со најавување(?)1
ky.wikibooks.org04:53, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ky.wikiquote.org04:53, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ky.wiktionary.org04:53, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org18:55, 26 октомври 2018создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org17:32, 20 октомври 2016создадена со најавување(?)0
la.wikibooks.org04:53, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
la.wikiquote.org04:53, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org04:53, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
la.wiktionary.org04:53, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
lbe.wikipedia.org04:53, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)1
lb.wikipedia.org22:22, 7 април 2019создадена со најавување(?)1
lb.wiktionary.org04:53, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org04:53, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
lfn.wikipedia.org04:53, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org04:53, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
lij.wikipedia.org04:53, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org00:18, 24 јануари 2018создадена со најавување(?)0
li.wikibooks.org04:53, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
li.wikiquote.org04:53, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
li.wikisource.org04:53, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
li.wiktionary.org04:53, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
lld.wikipedia.org23:19, 15 јули 2023создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org04:53, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ln.wikipedia.org04:53, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ln.wiktionary.org04:53, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org20:03, 30 јули 2013создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org04:53, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
lo.wiktionary.org04:53, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
lrc.wikipedia.org04:53, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org04:53, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org23:24, 7 јуни 2013создадена со најавување(?)0
lt.wikibooks.org04:53, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
lt.wikiquote.org04:53, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
lt.wikisource.org04:53, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
lt.wiktionary.org04:53, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org05:49, 25 мај 2016создадена со најавување(?)0
lv.wiktionary.org04:53, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org05:38, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
map-bms.wikipedia.org19:00, 27 септември 2018создадена со најавување(?)1
mdf.wikipedia.org04:53, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org00:32, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)64
meta.wikimedia.org00:32, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)206autopatrolled
mg.wikipedia.org03:01, 7 април 2016создадена со најавување(?)6
mg.wikibooks.org04:53, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mg.wiktionary.org04:53, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mhr.wikipedia.org04:53, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org04:53, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)1
mi.wikipedia.org04:53, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)1
mi.wiktionary.org04:53, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org04:23, 8 октомври 2015создадена со најавување(?)0
mk.wikibooks.org04:53, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mk.wikisource.org04:53, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mk.wiktionary.org04:53, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org06:02, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)2
ml.wikibooks.org04:53, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ml.wikiquote.org04:53, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ml.wikisource.org04:53, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ml.wiktionary.org04:53, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org05:34, 21 мај 2018создадена со најавување(?)0
mn.wiktionary.org04:53, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mnw.wikipedia.org04:53, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org04:54, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org04:53, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)3
mr.wikibooks.org04:54, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mr.wikiquote.org04:54, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mr.wikisource.org04:54, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mr.wiktionary.org04:53, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org05:02, 6 август 2013создадена со најавување(?)3
ms.wikibooks.org04:54, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ms.wiktionary.org04:54, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mt.wikipedia.org04:54, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mt.wiktionary.org04:54, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org04:54, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)1
myv.wikipedia.org04:54, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org03:43, 25 август 2016создадена со најавување(?)1
my.wiktionary.org04:54, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mzn.wikipedia.org01:34, 15 ноември 2019создадена со најавување(?)0
nah.wikipedia.org00:18, 24 јануари 2018создадена со најавување(?)1
nah.wiktionary.org04:54, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org04:54, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
nap.wikisource.org04:54, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org04:54, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
na.wiktionary.org04:54, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org04:54, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
nds.wikipedia.org04:54, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
nds.wiktionary.org04:54, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org04:54, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ne.wikibooks.org04:54, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ne.wiktionary.org04:54, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org04:54, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org04:31, 15 август 2014создадена со најавување(?)2
nl.wikibooks.org04:54, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
nl.wikiquote.org04:54, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
nl.wikisource.org04:54, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
nl.wikivoyage.org11:42, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
nl.wiktionary.org04:54, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
nn.wikipedia.org11:45, 13 декември 2017создадена со најавување(?)1
nn.wikiquote.org04:54, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
nn.wiktionary.org04:54, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
nov.wikipedia.org04:54, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)1
no.wikipedia.org04:23, 8 октомври 2015создадена со најавување(?)0
no.wikibooks.org04:54, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
no.wikiquote.org04:54, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
no.wikisource.org04:54, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
no.wiktionary.org04:54, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
nqo.wikipedia.org04:54, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org04:54, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
nso.wikipedia.org04:54, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org02:00, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)0
nyc.wikimedia.org02:01, 25 септември 2018создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org04:54, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)1
oc.wikipedia.org00:18, 24 јануари 2018создадена со најавување(?)0
oc.wikibooks.org04:54, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
oc.wiktionary.org04:54, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
olo.wikipedia.org04:54, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org04:54, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
om.wiktionary.org04:54, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org18:42, 15 јули 2018создадена со најавување(?)0
or.wikisource.org04:54, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
or.wiktionary.org04:54, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org04:54, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org17:19, 29 август 2019создадена со најавување(?)0
pag.wikipedia.org04:54, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
pam.wikipedia.org04:54, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
pap.wikipedia.org04:54, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org00:18, 24 јануари 2018создадена со најавување(?)0
pa.wikibooks.org04:54, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
pa.wikisource.org04:54, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
pa.wiktionary.org04:54, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org18:40, 4 ноември 2019создадена со најавување(?)1
pcm.wikipedia.org21:17, 9 април 2023создадена со најавување(?)0
pdc.wikipedia.org01:37, 29 август 2018создадена со најавување(?)0
pfl.wikipedia.org04:54, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
pih.wikipedia.org04:54, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
pi.wikipedia.org04:54, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org18:57, 27 јуни 2009создадена со најавување(?)2
pl.wikibooks.org01:18, 23 мај 2019создадена со најавување(?)0
pl.wikiquote.org01:24, 23 мај 2019создадена со најавување(?)0
pl.wikisource.org02:04, 25 септември 2018создадена со најавување(?)0
pl.wikivoyage.org12:44, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
pl.wiktionary.org01:24, 23 мај 2019создадена со најавување(?)0
pms.wikipedia.org22:51, 19 март 2018создадена со најавување(?)0
pms.wikisource.org04:54, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org00:18, 24 јануари 2018создадена со најавување(?)13
pnb.wiktionary.org04:54, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
pnt.wikipedia.org04:54, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org19:04, 22 септември 2019создадена со најавување(?)6
ps.wikivoyage.org04:54, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ps.wiktionary.org04:54, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org16:56, 11 ноември 2010создадена со најавување(?)2
pt.wikibooks.org04:54, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org02:44, 17 ноември 2022создадена со најавување(?)0
pt.wikiquote.org04:55, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
pt.wikisource.org04:55, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
pt.wikiversity.org04:55, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
pt.wikivoyage.org08:17, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
pt.wiktionary.org04:54, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org00:18, 24 јануари 2018создадена со најавување(?)1
qu.wiktionary.org04:55, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org04:55, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org04:55, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
rn.wikipedia.org04:55, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org04:55, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
roa-rup.wiktionary.org04:55, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org02:00, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org19:37, 4 ноември 2012создадена со најавување(?)2
ro.wikibooks.org04:55, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ro.wikinews.org21:09, 20 октомври 2022создадена со најавување(?)0
ro.wikiquote.org04:55, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ro.wikisource.org04:55, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ro.wikivoyage.org04:55, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ro.wiktionary.org04:55, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
rue.wikipedia.org04:55, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org17:45, 25 јануари 2013создадена со најавување(?)2
ru.wikibooks.org04:55, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org20:29, 25 април 2016создадена со најавување(?)0
ru.wikiquote.org13:33, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ru.wikisource.org13:39, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ru.wikiversity.org04:55, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ru.wikivoyage.org13:53, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org22:28, 30 март 2017создадена со најавување(?)0
rw.wikipedia.org04:55, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)1
rw.wiktionary.org04:55, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org04:55, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sah.wikiquote.org04:55, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sah.wikisource.org04:55, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sat.wikipedia.org19:04, 20 јуни 2019создадена со најавување(?)8
sa.wikipedia.org04:55, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sa.wikibooks.org04:55, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sa.wikiquote.org04:55, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org00:11, 17 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sa.wiktionary.org04:55, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org04:55, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
scn.wiktionary.org04:55, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org19:59, 20 декември 2008создадена со најавување(?)2
sc.wikipedia.org04:55, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)1
sd.wikipedia.org04:55, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)1
sd.wiktionary.org04:55, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org00:45, 3 јули 2018создадена со најавување(?)3
sg.wikipedia.org04:55, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sg.wiktionary.org04:55, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
shn.wikipedia.org04:55, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org04:23, 8 октомври 2015создадена со најавување(?)0
sh.wiktionary.org04:55, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org22:52, 4 ноември 2010создадена со најавување(?)19
simple.wiktionary.org04:55, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
si.wikipedia.org20:48, 5 април 2019создадена со најавување(?)1
si.wikibooks.org04:55, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
si.wiktionary.org04:55, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
skr.wikipedia.org20:39, 16 април 2023создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org00:18, 24 јануари 2018создадена со најавување(?)0
sk.wikibooks.org04:55, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sk.wikiquote.org20:07, 19 мај 2018создадена со најавување(?)0
sk.wikisource.org04:55, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sk.wiktionary.org04:55, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org14:53, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
sl.wikibooks.org04:55, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sl.wikiquote.org04:55, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sl.wikisource.org04:55, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sl.wikiversity.org04:55, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sl.wiktionary.org04:55, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org04:55, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)2
sm.wiktionary.org04:55, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org04:55, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)1
wikisource.org07:18, 20 октомври 2015создадена со најавување(?)0
so.wikipedia.org04:55, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)3
so.wiktionary.org04:55, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org23:42, 12 октомври 2011создадена со најавување(?)1
sq.wikipedia.org19:38, 4 ноември 2012создадена со најавување(?)6
sq.wikibooks.org04:55, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sq.wikiquote.org04:55, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sq.wiktionary.org04:55, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
srn.wikipedia.org04:55, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org04:23, 8 октомври 2015создадена со најавување(?)0
sr.wikibooks.org04:55, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sr.wikiquote.org04:55, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sr.wikisource.org04:55, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sr.wiktionary.org04:55, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ss.wikipedia.org04:55, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ss.wiktionary.org04:56, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org00:18, 24 јануари 2018создадена со најавување(?)0
st.wikipedia.org01:14, 8 март 2019создадена со најавување(?)0
st.wiktionary.org04:56, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org04:56, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)3
su.wikiquote.org04:56, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
su.wiktionary.org04:56, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org06:43, 19 март 2013создадена со најавување(?)3
sv.wikibooks.org04:56, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sv.wikiquote.org04:56, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sv.wikisource.org04:56, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sv.wikiversity.org04:56, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sv.wikivoyage.org04:56, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sv.wiktionary.org04:56, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org00:10, 9 октомври 2016создадена со најавување(?)11
sw.wiktionary.org04:56, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
szl.wikipedia.org04:56, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org22:51, 19 март 2018создадена со најавување(?)0
ta.wikibooks.org04:56, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ta.wikiquote.org04:56, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ta.wikisource.org04:56, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ta.wiktionary.org04:56, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
tcy.wikipedia.org04:56, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org04:57, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org22:15, 26 октомври 2019создадена со најавување(?)0
test.wikidata.org07:18, 20 октомври 2015создадена со најавување(?)4
tet.wikipedia.org04:56, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org20:10, 29 март 2019создадена со најавување(?)0
te.wikibooks.org04:56, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
te.wikiquote.org04:56, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
te.wikisource.org04:56, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
te.wiktionary.org04:56, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org20:17, 16 ноември 2019создадена со најавување(?)0
tg.wikibooks.org04:56, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
tg.wiktionary.org04:56, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org00:18, 24 јануари 2018создадена со најавување(?)1
th.wikibooks.org04:56, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
th.wikiquote.org04:56, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
th.wikisource.org04:56, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
th.wiktionary.org04:56, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ti.wikipedia.org04:56, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ti.wiktionary.org04:56, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org04:56, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
tk.wiktionary.org04:56, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org20:23, 4 април 2016создадена со најавување(?)0
tl.wikibooks.org04:56, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
tl.wiktionary.org04:56, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
tn.wikipedia.org04:56, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
tn.wiktionary.org04:56, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org04:56, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org04:14, 10 септември 2019создадена со најавување(?)0
tpi.wiktionary.org04:56, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org19:12, 25 февруари 2016создадена со најавување(?)10
tr.wikibooks.org04:56, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
tr.wikinews.org01:40, 4 ноември 2016создадена со најавување(?)0
tr.wikiquote.org18:41, 22 октомври 2016создадена со најавување(?)0
tr.wikisource.org04:56, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org04:56, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ts.wikipedia.org04:56, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ts.wiktionary.org04:56, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org16:21, 13 декември 2017создадена со најавување(?)1
tt.wikibooks.org04:56, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
tt.wiktionary.org04:56, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
tum.wikipedia.org04:56, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)7
tw.wikipedia.org04:56, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)3
tyv.wikipedia.org11:07, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
ty.wikipedia.org04:56, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org04:56, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ug.wikipedia.org04:56, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ug.wiktionary.org04:56, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org01:06, 18 ноември 2014создадена со најавување(?)1
uk.wikibooks.org04:56, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
uk.wikinews.org06:56, 16 ноември 2022создадена со најавување(?)0
uk.wikiquote.org04:56, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
uk.wikisource.org04:56, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
uk.wikivoyage.org04:56, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
uk.wiktionary.org04:56, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org16:44, 13 декември 2017создадена со најавување(?)4
ur.wikibooks.org04:56, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ur.wikiquote.org04:56, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ur.wiktionary.org04:56, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org02:20, 16 март 2016создадена со најавување(?)4
uz.wikiquote.org04:56, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
uz.wiktionary.org04:56, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
vec.wikipedia.org04:56, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
vec.wikisource.org04:57, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
vec.wiktionary.org04:56, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org16:56, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ve.wikipedia.org04:56, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)8
vi.wikipedia.org04:23, 8 октомври 2015создадена со најавување(?)4
vi.wikibooks.org04:57, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
vi.wikiquote.org04:57, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
vi.wikisource.org04:57, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
vi.wikivoyage.org12:09, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
vi.wiktionary.org04:57, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
vls.wikipedia.org04:57, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
vo.wikipedia.org04:57, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
vo.wiktionary.org04:57, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org00:13, 4 септември 2016создадена со најавување(?)1
wa.wikipedia.org04:57, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
wa.wiktionary.org04:57, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org08:06, 16 декември 2012создадена со најавување(?)75.196sysop
wikimania2014.wikimedia.org00:57, 1 април 2014создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org15:40, 25 јуни 2019создадена со најавување(?)0
wo.wikipedia.org04:57, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
wo.wikiquote.org04:57, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
wo.wiktionary.org04:57, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org04:57, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
xal.wikipedia.org04:57, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
xh.wikipedia.org04:57, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)5
xmf.wikipedia.org04:57, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
yi.wikipedia.org22:20, 4 октомври 2019создадена со најавување(?)1
yi.wikisource.org04:57, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org04:57, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org04:57, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)1
yue.wiktionary.org04:57, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org04:57, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org04:57, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org15:50, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikipedia.org00:29, 26 март 2019создадена со најавување(?)5
zh-min-nan.wikisource.org04:57, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wiktionary.org04:57, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org23:18, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org21:04, 14 октомври 2015создадена со најавување(?)0
zh.wikibooks.org04:57, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
zh.wikiquote.org04:57, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
zh.wikisource.org04:57, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
zh.wikiversity.org04:57, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org04:57, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
zh.wiktionary.org04:57, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
zu.wikipedia.org20:25, 11 ноември 2019создадена со најавување(?)4
zu.wiktionary.org04:57, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0