Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: Bluerasberry
  • Зачленет: 00:22, 11 септември 2008 (пред 13 години)
  • Вкупно уредувања: 162.226
  • Број на приврзани сметки: 338
  • Глобална група: VRT-претставници за дозволи
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ady.wikipedia.org19:31, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org21:47, 9 март 2014создадена со најавување(?)1
als.wikipedia.org23:55, 9 јануари 2014создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org15:40, 7 мај 2014создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org17:12, 18 август 2009создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org19:09, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org19:23, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org21:36, 18 декември 2012создадена со најавување(?)11
ar.wikibooks.org22:53, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ar.wiktionary.org19:33, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org19:08, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ast.wikipedia.org15:56, 2 април 2014создадена со најавување(?)0
ast.wiktionary.org04:58, 21 јуни 2020создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org02:52, 10 април 2019создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org02:51, 18 октомври 2021создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org04:31, 25 март 2014создадена со најавување(?)0
ban.wikipedia.org03:41, 21 јуни 2020создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org17:31, 2 јули 2018создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org22:56, 9 февруари 2018создадена со најавување(?)0
bd.wikimedia.org21:11, 16 јуни 2014создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org21:51, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org20:28, 4 декември 2015создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org22:53, 6 април 2013создадена со најавување(?)0
bg.wikibooks.org21:05, 13 мај 2014создадена со најавување(?)0
bg.wiktionary.org19:22, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
bh.wikipedia.org20:11, 16 септември 2015создадена со најавување(?)0
bjn.wikipedia.org04:03, 21 јуни 2020создадена со најавување(?)0
bm.wikipedia.org16:10, 16 септември 2013создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org15:38, 5 јули 2012создадена со најавување(?)4
bn.wikisource.org21:16, 17 февруари 2016создадена со најавување(?)0
bn.wiktionary.org22:10, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
bo.wikipedia.org16:11, 28 август 2019создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org06:08, 20 декември 2010создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org17:16, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
br.wikimedia.org20:00, 19 април 2022создадена со најавување(?)0
br.wiktionary.org20:17, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org04:04, 18 ноември 2013создадена со најавување(?)1
ca.wikipedia.org00:17, 21 декември 2010создадена со најавување(?)5
ca.wikimedia.org01:29, 30 ноември 2017создадена со најавување(?)1
ca.wiktionary.org19:30, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org03:12, 8 април 2013создадена со најавување(?)5
ce.wikipedia.org17:35, 19 септември 2019создадена со најавување(?)0
cho.wikipedia.org22:01, 22 април 2020создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org00:02, 24 јануари 2019создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org19:23, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org19:45, 29 октомври 2008создадена со најавување(?)9.065autopatrolled
co.wikipedia.org23:08, 24 мај 2013создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org19:54, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
cr.wikipedia.org19:38, 31 октомври 2017создадена со најавување(?)0
csb.wikipedia.org22:44, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org20:28, 20 март 2012создадена со најавување(?)0
cs.wikiquote.org22:02, 28 декември 2016создадена со најавување(?)0
cs.wiktionary.org22:07, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
cv.wikipedia.org00:03, 21 јуни 2020создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org20:34, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org19:26, 13 февруари 2012создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org21:23, 1 септември 2010создадена со најавување(?)32
de.wikibooks.org22:23, 26 април 2016создадена со најавување(?)0
de.wikiquote.org17:06, 12 септември 2014создадена со најавување(?)0
de.wikisource.org16:22, 19 август 2018создадена со најавување(?)0
de.wikiversity.org16:33, 25 јули 2018создадена со најавување(?)0
de.wiktionary.org23:08, 24 мај 2013создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org22:21, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
dty.wikipedia.org07:04, 21 јуни 2020создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org15:34, 26 март 2013создадена со најавување(?)0
dv.wiktionary.org02:14, 21 јуни 2020создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org15:04, 5 февруари 2014создадена со најавување(?)8
el.wiktionary.org19:43, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org00:22, 11 септември 2008нова сметка(?)54.281autoreviewer, eventcoordinator, extendedconfirmed, filemover, patroller, reviewer, rollbacker
en.wikibooks.org17:41, 8 мај 2009создадена со најавување(?)11
en.wikinews.org17:41, 8 мај 2009создадена со најавување(?)62
en.wikiquote.org20:04, 3 ноември 2008создадена со најавување(?)13
en.wikisource.org17:41, 8 мај 2009создадена со најавување(?)385autopatrolled
en.wikiversity.org17:41, 8 мај 2009создадена со најавување(?)25
en.wikivoyage.org14:56, 13 ноември 2012создадена со најавување(?)11
en.wiktionary.org01:16, 11 февруари 2009создадена со најавување(?)10
eo.wikipedia.org21:40, 3 ноември 2011создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org18:13, 20 октомври 2009создадена со најавување(?)21
es.wikibooks.org03:31, 21 јуни 2020создадена со најавување(?)0
es.wikiquote.org22:59, 16 август 2021создадена со најавување(?)0
es.wikisource.org17:21, 17 јануари 2014создадена со најавување(?)4
es.wiktionary.org01:31, 21 јуни 2020создадена со најавување(?)0
et.wikipedia.org19:11, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org20:06, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org22:48, 22 ноември 2013создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org02:13, 21 јуни 2020создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org20:29, 12 јуни 2012создадена со најавување(?)0
fa.wiktionary.org19:12, 21 јуни 2020создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org05:02, 1 март 2011создадена со најавување(?)0
fi.wikimedia.org20:59, 16 февруари 2016создадена со најавување(?)0
fi.wikisource.org15:31, 5 септември 2018создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org20:00, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org22:46, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
frr.wikipedia.org21:59, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org07:08, 27 септември 2011создадена со најавување(?)10
fr.wikibooks.org20:03, 19 мај 2016создадена со најавување(?)0
fr.wikinews.org18:10, 30 јануари 2021создадена со најавување(?)0
fr.wikisource.org20:21, 19 септември 2014создадена со најавување(?)0
fr.wikiversity.org22:59, 6 мај 2014создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org00:36, 30 ноември 2020создадена со најавување(?)0
fur.wikipedia.org20:31, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org21:59, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
gan.wikipedia.org22:34, 10 мај 2017создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org21:45, 8 март 2016создадена со најавување(?)0
ga.wiktionary.org19:34, 28 септември 2013создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org20:48, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org01:30, 21 јуни 2020создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org03:20, 30 октомври 2013создадена со најавување(?)1
gl.wiktionary.org19:38, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org08:45, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org21:54, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org20:27, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org19:52, 3 септември 2014создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org19:34, 28 септември 2013создадена со најавување(?)0
ha.wikipedia.org20:19, 28 април 2020создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org18:54, 9 март 2017создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org19:59, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)1
he.wikisource.org16:24, 24 јули 2017создадена со најавување(?)0
he.wiktionary.org20:19, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
hif.wikipedia.org21:48, 15 ноември 2013создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org06:08, 20 декември 2010создадена со најавување(?)26
hi.wikibooks.org01:27, 21 јуни 2020создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org05:25, 5 март 2012создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org19:25, 26 јуни 2013создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org17:21, 1 јуни 2014создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org15:50, 28 септември 2013создадена со најавување(?)2
hu.wikibooks.org20:39, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
hu.wiktionary.org19:10, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org20:37, 1 декември 2013создадена со најавување(?)1
hy.wikisource.org16:22, 19 август 2018создадена со најавување(?)0
hy.wiktionary.org00:32, 21 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org03:14, 8 јануари 2013создадена со најавување(?)0
ia.wiktionary.org01:50, 21 јуни 2020создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org21:44, 28 декември 2012создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org23:16, 1 јануари 2012создадена со најавување(?)0
inh.wikipedia.org19:31, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org22:53, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
io.wiktionary.org20:22, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org14:59, 19 јули 2012создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org00:11, 24 септември 2011создадена со најавување(?)6
it.wikibooks.org20:22, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
it.wikisource.org16:08, 25 јуни 2013создадена со најавување(?)0
it.wikivoyage.org17:07, 4 март 2014создадена со најавување(?)0
it.wiktionary.org16:39, 22 јануари 2019создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org20:06, 13 февруари 2012создадена со најавување(?)3
jv.wikipedia.org23:02, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
kab.wikipedia.org22:30, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org21:45, 8 март 2016создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org16:22, 2 јануари 2013создадена со најавување(?)2
km.wikipedia.org19:33, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
km.wiktionary.org19:15, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org15:50, 18 мај 2016создадена со најавување(?)0
koi.wikipedia.org19:31, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org20:10, 27 април 2013создадена со најавување(?)1
ko.wiktionary.org01:17, 21 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org18:33, 24 февруари 2017создадена со најавување(?)0
ku.wiktionary.org19:11, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
kv.wikipedia.org19:31, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
kw.wikipedia.org19:10, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org19:23, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org01:53, 21 јуни 2020создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org20:36, 12 јуни 2012создадена со најавување(?)0
la.wiktionary.org22:10, 28 август 2012создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org01:17, 27 февруари 2014создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org19:31, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
lfn.wikipedia.org01:34, 21 јуни 2020создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org00:12, 21 јуни 2020создадена со најавување(?)0
lij.wikipedia.org17:02, 4 април 2013создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org17:53, 21 мај 2015создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org00:06, 24 септември 2011создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org04:35, 19 јули 2013создадена со најавување(?)0
lrc.wikipedia.org19:23, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org20:28, 20 ноември 2013создадена со најавување(?)1
lv.wikipedia.org17:49, 12 јуни 2014создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org17:46, 3 март 2020создадена со најавување(?)1
mdf.wikipedia.org19:31, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org01:54, 30 јануари 2009создадена со најавување(?)84
meta.wikimedia.org20:06, 4 ноември 2008создадена со најавување(?)7.712autopatrolled
mg.wikipedia.org19:24, 10 септември 2018создадена со најавување(?)0
mhr.wikipedia.org19:31, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
mh.wikipedia.org18:37, 8 февруари 2020создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org23:00, 17 април 2014создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org01:42, 21 јуни 2020создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org18:56, 18 декември 2012создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org18:36, 11 септември 2013создадена со најавување(?)1
ml.wikisource.org21:17, 21 март 2017создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org15:29, 9 октомври 2014создадена со најавување(?)0
mnw.wikipedia.org20:55, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org19:31, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org19:33, 27 февруари 2011создадена со најавување(?)1
ms.wikipedia.org22:50, 19 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ms.wiktionary.org03:05, 21 јуни 2020создадена со најавување(?)0
mt.wikipedia.org23:46, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org19:21, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
myv.wikipedia.org19:32, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org19:15, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
mzn.wikipedia.org03:35, 21 јуни 2020создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org22:05, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org19:23, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
nds.wikipedia.org19:46, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org03:15, 8 јануари 2013создадена со најавување(?)1
new.wikipedia.org18:05, 7 август 2015создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org16:41, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)7
nl.wikimedia.org15:06, 24 ноември 2014создадена со најавување(?)0
nl.wikiquote.org18:53, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
nl.wiktionary.org19:12, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
nn.wikipedia.org18:14, 12 јуни 2014создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org03:19, 30 октомври 2013создадена со најавување(?)1
no.wikimedia.org23:45, 9 септември 2020создадена со најавување(?)0
nqo.wikipedia.org02:07, 21 јуни 2020создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org21:49, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
nyc.wikimedia.org23:48, 5 февруари 2014создадена со најавување(?)5
ny.wikipedia.org17:17, 19 април 2017создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org19:13, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
oc.wiktionary.org21:08, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
olo.wikipedia.org19:32, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org22:23, 18 мај 2016создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org21:00, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org20:16, 15 септември 2011создадена со најавување(?)163
pa.wikipedia.org23:13, 5 ноември 2015создадена со најавување(?)0
pdc.wikipedia.org23:23, 6 јануари 2020создадена со најавување(?)0
pfl.wikipedia.org19:37, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org18:46, 10 февруари 2012создадена со најавување(?)3
pl.wikibooks.org23:00, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
pl.wikimedia.org17:57, 7 декември 2013создадена со најавување(?)0
pl.wiktionary.org19:09, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
pms.wikipedia.org23:08, 24 мај 2013создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org15:39, 28 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org20:11, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org06:57, 10 октомври 2010создадена со најавување(?)21
pt.wikibooks.org03:23, 21 јуни 2020создадена со најавување(?)0
pt.wikimedia.org15:43, 31 октомври 2018создадена со најавување(?)0
pt.wiktionary.org19:18, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org21:36, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org17:00, 27 септември 2012создадена со најавување(?)0
rue.wikipedia.org20:43, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org19:11, 5 јули 2012создадена со најавување(?)8
ru.wikibooks.org23:33, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ru.wikimedia.org18:19, 30 март 2020создадена со најавување(?)0
ru.wikisource.org22:18, 9 јануари 2019создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org19:12, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
rw.wikipedia.org18:15, 19 октомври 2020создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org03:11, 25 октомври 2013создадена со најавување(?)0
sat.wikipedia.org20:47, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org19:15, 28 декември 2013создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org19:07, 28 декември 2013создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org17:18, 20 септември 2010создадена со најавување(?)1
sc.wikipedia.org01:02, 21 јуни 2020создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org22:47, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org23:37, 2 август 2016создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org12:28, 11 август 2014создадена со најавување(?)0
sg.wikipedia.org20:26, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
sg.wiktionary.org00:49, 21 јуни 2020создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org22:57, 13 јуни 2014создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org18:16, 27 јули 2009создадена со најавување(?)97
simple.wiktionary.org09:27, 18 мај 2011создадена со најавување(?)0
si.wikipedia.org15:32, 7 јуни 2018создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org21:04, 12 јуни 2013создадена со најавување(?)0
sk.wikisource.org15:17, 18 февруари 2021создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org20:27, 4 декември 2015создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org19:19, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
wikisource.org20:38, 1 ноември 2011создадена со најавување(?)10
so.wikipedia.org23:09, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org17:41, 8 мај 2009создадена со најавување(?)7
sq.wikipedia.org22:27, 8 март 2013создадена со најавување(?)6
sr.wikipedia.org16:53, 24 април 2014создадена со најавување(?)0
sr.wikibooks.org17:51, 16 јули 2019создадена со најавување(?)0
sr.wikinews.org17:36, 25 септември 2015создадена со најавување(?)0
sr.wikisource.org17:37, 27 април 2016создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org15:53, 18 мај 2016создадена со најавување(?)0
strategy.wikimedia.org20:40, 31 декември 2019создадена со најавување(?)0
st.wikipedia.org17:58, 6 февруари 2014создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org21:40, 18 февруари 2015создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org16:52, 25 септември 2011создадена со најавување(?)9
sv.wikisource.org20:21, 19 септември 2014создадена со најавување(?)0
sv.wiktionary.org20:16, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org16:21, 10 јануари 2013создадена со најавување(?)0
szl.wikipedia.org23:49, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org15:47, 21 април 2014создадена со најавување(?)6
ta.wikibooks.org03:44, 21 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ta.wiktionary.org20:06, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
tcy.wikipedia.org07:07, 21 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ten.wikipedia.org01:32, 8 јануари 2011создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org20:36, 2 јануари 2014создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org15:06, 21 јули 2012создадена со најавување(?)0
te.wikisource.org00:36, 30 ноември 2014создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org22:31, 3 февруари 2016создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org15:48, 2 април 2013создадена со најавување(?)0
th.wikibooks.org19:12, 21 јуни 2020создадена со најавување(?)0
th.wiktionary.org19:38, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org17:55, 1 октомври 2012создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org16:59, 27 септември 2012создадена со најавување(?)0
tn.wikipedia.org22:46, 1 април 2013создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org19:06, 14 август 2012создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org20:25, 3 октомври 2012создадена со најавување(?)2
tr.wiktionary.org20:08, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ts.wikipedia.org22:44, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org16:30, 29 март 2020создадена со најавување(?)0
tyv.wikipedia.org19:17, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ua.wikimedia.org14:12, 20 мај 2018создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org19:32, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org15:59, 10 декември 2012создадена со најавување(?)1
uk.wikibooks.org23:31, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
uk.wiktionary.org19:56, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org22:31, 16 декември 2013создадена со најавување(?)0
ur.wiktionary.org20:52, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org04:04, 18 ноември 2013создадена со најавување(?)1
vec.wikipedia.org00:41, 20 август 2009создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org20:40, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org15:47, 7 април 2010создадена со најавување(?)1
vi.wikibooks.org07:14, 21 јуни 2020создадена со најавување(?)0
vi.wiktionary.org19:10, 21 јуни 2020создадена со најавување(?)0
vo.wikipedia.org23:34, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org05:45, 20 јануари 2014создадена со најавување(?)3
wa.wikipedia.org20:23, 4 декември 2015создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org23:09, 5 ноември 2012создадена со најавување(?)89.378
wikimania2012.wikimedia.org16:52, 25 септември 2011создадена со најавување(?)101
wikimania2013.wikimedia.org13:34, 18 февруари 2013создадена со најавување(?)131
wikimania2014.wikimedia.org06:19, 20 август 2013создадена со најавување(?)115
wikimania2015.wikimedia.org21:14, 17 октомври 2014создадена со најавување(?)99
wikimania2016.wikimedia.org23:44, 22 август 2015создадена со најавување(?)17
wikimania2017.wikimedia.org22:06, 13 јули 2016создадена со најавување(?)69
wikimania2018.wikimedia.org18:08, 30 август 2017создадена со најавување(?)60
wikimania.wikimedia.org20:40, 1 ноември 2018создадена со најавување(?)92
wo.wikipedia.org17:02, 9 ноември 2012создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org23:37, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
xal.wikipedia.org19:32, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
xh.wikipedia.org16:17, 5 јули 2018создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org19:59, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
yi.wikipedia.org21:28, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org21:51, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org19:19, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org18:06, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org19:14, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org05:10, 15 април 2012создадена со најавување(?)2
zh.wikibooks.org04:21, 21 јуни 2020создадена со најавување(?)0
zh.wikisource.org15:22, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)0
zu.wikipedia.org21:39, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0