Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ab.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
ace.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)2
ady.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)5
af.wikibooks.org08:24, 9 март 2016создадена со најавување(?)0
af.wikiquote.org18:23, 30 март 2016создадена со најавување(?)0
af.wiktionary.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
ak.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org18:51, 31 јануари 2015создадена со најавување(?)1
alt.wikipedia.org05:52, 7 септември 2021создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)2
am.wiktionary.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org18:26, 18 јануари 2016создадена со најавување(?)0
ang.wiktionary.org08:20, 21 април 2016создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org18:26, 18 јануари 2016создадена со најавување(?)0
an.wiktionary.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)5
ar.wikibooks.org08:24, 9 март 2016создадена со најавување(?)1
ar.wikimedia.org10:22, 24 март 2016создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org13:17, 8 април 2016создадена со најавување(?)0
ar.wikiquote.org08:56, 1 март 2016создадена со најавување(?)0
ar.wikisource.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
ar.wikiversity.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
ar.wiktionary.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)4
ast.wikipedia.org07:43, 3 декември 2014создадена со најавување(?)2
ast.wiktionary.org18:26, 18 јануари 2016создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)2
as.wikisource.org18:10, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
awa.wikipedia.org13:30, 21 мај 2020создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org08:21, 21 април 2016создадена со најавување(?)1
ay.wiktionary.org08:21, 21 април 2016создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)12
az.wikibooks.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
az.wikiquote.org08:56, 1 март 2016создадена со најавување(?)0
az.wikisource.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
az.wiktionary.org18:27, 18 јануари 2016создадена со најавување(?)0
ban.wikipedia.org03:20, 21 април 2022создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org08:56, 1 март 2016создадена со најавување(?)0
bat-smg.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)1
bcl.wikipedia.org17:56, 6 септември 2015создадена со најавување(?)9
bcl.wiktionary.org03:22, 21 април 2022создадена со најавување(?)0
bd.wikimedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
beta.wikiversity.org08:24, 9 март 2016создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org11:50, 27 декември 2015создадена со најавување(?)0
be.wikibooks.org08:24, 21 април 2016создадена со најавување(?)0
be.wikimedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
be.wikiquote.org08:24, 21 април 2016создадена со најавување(?)0
be.wikisource.org08:24, 21 април 2016создадена со најавување(?)0
be.wiktionary.org08:24, 21 април 2016создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org11:50, 27 декември 2015создадена со најавување(?)35
bg.wikibooks.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
bg.wikinews.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
bg.wikiquote.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
bg.wikisource.org08:30, 21 април 2016создадена со најавување(?)0
bg.wiktionary.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
bh.wikipedia.org09:34, 7 јуни 2014создадена со најавување(?)100
bi.wikipedia.org08:31, 21 април 2016создадена со најавување(?)1
bjn.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)1
bm.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)64
bn.wikibooks.org08:24, 9 март 2016создадена со најавување(?)0
bn.wikisource.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
bn.wikivoyage.org11:56, 18 февруари 2020создадена со најавување(?)0
bn.wiktionary.org08:40, 21 април 2016создадена со најавување(?)0
bo.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org16:43, 21 септември 2015создадена со најавување(?)1
br.wikipedia.org18:26, 18 јануари 2016создадена со најавување(?)1
br.wikimedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
br.wikiquote.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
br.wikisource.org08:40, 21 април 2016создадена со најавување(?)0
br.wiktionary.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org11:50, 27 декември 2015создадена со најавување(?)7
bs.wikibooks.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
bs.wikinews.org08:43, 21 април 2016создадена со најавување(?)0
bs.wikiquote.org08:43, 21 април 2016создадена со најавување(?)0
bs.wikisource.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
bs.wiktionary.org08:43, 21 април 2016создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)2
bxr.wikipedia.org08:45, 21 април 2016создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org11:50, 27 декември 2015создадена со најавување(?)1
ca.wikibooks.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
ca.wikimedia.org08:45, 21 април 2016создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
ca.wikiquote.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
ca.wikisource.org18:27, 18 јануари 2016создадена со најавување(?)0
ca.wiktionary.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
cbk-zam.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
cdo.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org11:50, 27 декември 2015создадена со најавување(?)1
ce.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org13:26, 31 март 2016создадена со најавување(?)0
chr.wiktionary.org18:26, 18 јануари 2016создадена со најавување(?)0
ch.wikipedia.org18:29, 3 јануари 2016создадена со најавување(?)3
chy.wikipedia.org08:49, 21 април 2016создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org08:56, 1 март 2016создадена со најавување(?)1
commons.wikimedia.org09:36, 1 мај 2014создадена со најавување(?)7.820filemover, image-reviewer
co.wikipedia.org13:31, 31 март 2016создадена со најавување(?)0
co.wikimedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
co.wiktionary.org18:26, 18 јануари 2016создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org08:50, 21 април 2016создадена со најавување(?)0
cr.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
csb.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)2
csb.wiktionary.org13:29, 31 март 2016создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org17:28, 6 октомври 2015создадена со најавување(?)0
cs.wikibooks.org08:51, 21 април 2016создадена со најавување(?)0
cs.wikinews.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
cs.wikiquote.org18:10, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
cs.wikisource.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
cs.wikiversity.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
cs.wiktionary.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)2
cu.wikipedia.org18:29, 3 јануари 2016создадена со најавување(?)1
cv.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
cv.wikibooks.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)3
cy.wikibooks.org08:52, 21 април 2016создадена со најавување(?)0
cy.wikiquote.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
cy.wikisource.org08:52, 21 април 2016создадена со најавување(?)0
cy.wiktionary.org18:26, 18 јануари 2016создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
da.wikibooks.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
da.wikiquote.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)1
da.wikisource.org13:27, 31 март 2016создадена со најавување(?)1
da.wiktionary.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org11:54, 15 јули 2014создадена со најавување(?)3
de.wikibooks.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)1
de.wikinews.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
de.wikiquote.org08:56, 21 април 2016создадена со најавување(?)0
de.wikisource.org08:56, 21 април 2016создадена со најавување(?)0
de.wikiversity.org08:56, 21 април 2016создадена со најавување(?)0
de.wikivoyage.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
de.wiktionary.org18:26, 18 јануари 2016создадена со најавување(?)1
din.wikipedia.org16:27, 13 јули 2017создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
dsb.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
dty.wikipedia.org06:15, 25 април 2017создадена со најавување(?)135
dv.wikipedia.org08:56, 1 март 2016создадена со најавување(?)1
dv.wiktionary.org18:10, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org13:30, 31 март 2016создадена со најавување(?)1
ee.wikipedia.org13:01, 7 октомври 2015создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)1
el.wikibooks.org08:56, 21 април 2016создадена со најавување(?)0
el.wikinews.org08:56, 21 април 2016создадена со најавување(?)0
el.wikiquote.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
el.wikisource.org18:10, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
el.wikiversity.org18:11, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
el.wikivoyage.org18:11, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
el.wiktionary.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)4
eml.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org09:18, 20 април 2014создадена со најавување(?)2.127extendedconfirmed
en.wikibooks.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)8
en.wikinews.org10:04, 1 мај 2014создадена со најавување(?)4
en.wikiquote.org10:04, 1 мај 2014создадена со најавување(?)8
en.wikisource.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org10:04, 1 мај 2014создадена со најавување(?)2
en.wikivoyage.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)2
en.wiktionary.org09:19, 20 април 2014создадена со најавување(?)0
eo.wikipedia.org14:05, 1 август 2014создадена со најавување(?)3
eo.wikibooks.org18:11, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
eo.wikinews.org18:11, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
eo.wikiquote.org18:21, 30 март 2016создадена со најавување(?)0
eo.wikisource.org18:11, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org18:11, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org04:23, 5 февруари 2015создадена со најавување(?)3
es.wikibooks.org08:25, 26 февруари 2016создадена со најавување(?)0
es.wikinews.org18:11, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
es.wikiquote.org12:08, 9 март 2016создадена со најавување(?)1
es.wikisource.org08:26, 26 февруари 2016создадена со најавување(?)0
es.wikiversity.org18:11, 6 септември 2016создадена со најавување(?)1
es.wikivoyage.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
es.wiktionary.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)3
et.wikipedia.org11:50, 27 декември 2015создадена со најавување(?)20
et.wikibooks.org08:24, 9 март 2016создадена со најавување(?)0
et.wikiquote.org18:11, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
et.wikisource.org18:11, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org18:11, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)17
eu.wikibooks.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
eu.wikiquote.org18:11, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
eu.wikisource.org11:21, 24 јуни 2020создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
ext.wikipedia.org18:11, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org12:01, 16 јуни 2015создадена со најавување(?)1
fa.wikibooks.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
fa.wikinews.org08:56, 1 март 2016создадена со најавување(?)0
fa.wikiquote.org08:56, 1 март 2016создадена со најавување(?)0
fa.wikisource.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
fa.wikivoyage.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)3
fa.wiktionary.org08:56, 1 март 2016создадена со најавување(?)1
ff.wikipedia.org18:11, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
fiu-vro.wikipedia.org18:11, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)2
fi.wikibooks.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
fi.wikinews.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
fi.wikiquote.org08:24, 9 март 2016создадена со најавување(?)1
fi.wikisource.org18:11, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
fi.wikiversity.org18:11, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
fi.wikivoyage.org03:55, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org18:29, 3 јануари 2016создадена со најавување(?)3
fj.wikipedia.org18:11, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
fj.wiktionary.org18:12, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
fo.wikisource.org18:12, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
fo.wiktionary.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
frr.wikipedia.org18:12, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org07:41, 4 мај 2014создадена со најавување(?)16
fr.wikibooks.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)1
fr.wikinews.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)1
fr.wikiquote.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
fr.wikisource.org08:42, 29 декември 2015создадена со најавување(?)0
fr.wikiversity.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)1
fr.wikivoyage.org08:42, 29 декември 2015создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org08:42, 29 декември 2015создадена со најавување(?)0
fur.wikipedia.org18:12, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)2
fy.wikibooks.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
fy.wiktionary.org18:12, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org18:12, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
gan.wikipedia.org18:12, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)1
ga.wiktionary.org13:27, 31 март 2016создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
gd.wiktionary.org18:12, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)3
gl.wikibooks.org18:12, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
gl.wikiquote.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
gl.wikisource.org18:12, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
gl.wiktionary.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
gn.wiktionary.org18:12, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)6
got.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org11:41, 22 јули 2014создадена со најавување(?)10
gu.wikiquote.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
gu.wikisource.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
gu.wiktionary.org12:46, 5 февруари 2016создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org08:24, 9 март 2016создадена со најавување(?)0
gv.wiktionary.org18:12, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org18:29, 3 јануари 2016создадена со најавување(?)1
ha.wikipedia.org13:27, 31 март 2016создадена со најавување(?)3
ha.wiktionary.org18:12, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org18:12, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
he.wikibooks.org18:12, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
he.wikinews.org18:12, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
he.wikiquote.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)1
he.wikisource.org11:50, 27 декември 2015создадена со најавување(?)0
he.wikivoyage.org13:27, 31 март 2016создадена со најавување(?)0
he.wiktionary.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)3
hif.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)3
hi.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)1.266autopatrolled
hi.wikibooks.org08:24, 9 март 2016создадена со најавување(?)39
hi.wikiquote.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)30
hi.wikisource.org09:45, 8 октомври 2019создадена со најавување(?)0
hi.wikiversity.org09:58, 7 септември 2020создадена со најавување(?)0
hi.wikivoyage.org03:08, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org04:18, 9 октомври 2015создадена со најавување(?)47
hr.wikipedia.org11:50, 27 декември 2015создадена со најавување(?)20
hr.wikibooks.org18:13, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
hr.wikiquote.org18:13, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
hr.wikisource.org18:13, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
hr.wiktionary.org18:13, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
hsb.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
hsb.wiktionary.org18:13, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
hu.wikibooks.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
hu.wikiquote.org18:13, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
hu.wikisource.org18:13, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
hu.wiktionary.org18:26, 18 јануари 2016создадена со најавување(?)1
hy.wikipedia.org20:19, 27 февруари 2015создадена со најавување(?)6
hy.wikibooks.org18:13, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
hy.wikiquote.org18:13, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
hy.wikisource.org18:13, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
hy.wiktionary.org07:19, 18 март 2016создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)2
ia.wikibooks.org18:13, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
ia.wiktionary.org18:13, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org17:40, 5 ноември 2015создадена со најавување(?)8
id.wikibooks.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
id.wikiquote.org18:13, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
id.wikisource.org18:13, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
id.wiktionary.org18:13, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
ie.wikipedia.org18:35, 22 декември 2015создадена со најавување(?)0
ie.wiktionary.org18:13, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org18:14, 6 септември 2016создадена со најавување(?)2
ik.wikipedia.org18:14, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org18:14, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org10:05, 1 мај 2014создадена со најавување(?)1.771
inh.wikipedia.org08:01, 25 март 2019создадена со најавување(?)1
io.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
io.wiktionary.org18:26, 18 јануари 2016создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org18:26, 18 јануари 2016создадена со најавување(?)2
is.wikibooks.org18:14, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
is.wikiquote.org18:14, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
is.wikisource.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
is.wiktionary.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org09:57, 27 декември 2015создадена со најавување(?)4
it.wikibooks.org08:24, 9 март 2016создадена со најавување(?)0
it.wikinews.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
it.wikiquote.org08:24, 9 март 2016создадена со најавување(?)0
it.wikisource.org18:29, 3 јануари 2016создадена со најавување(?)0
it.wikiversity.org10:43, 1 април 2016создадена со најавување(?)0
it.wikivoyage.org13:24, 31 март 2016создадена со најавување(?)0
it.wiktionary.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
iu.wikipedia.org18:14, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
iu.wiktionary.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
jam.wikipedia.org18:14, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org12:34, 12 август 2014создадена со најавување(?)0
ja.wikibooks.org18:14, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
ja.wikinews.org13:27, 31 март 2016создадена со најавување(?)0
ja.wikiquote.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
ja.wikisource.org18:14, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
ja.wikiversity.org18:14, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org18:26, 18 јануари 2016создадена со најавување(?)0
jbo.wikipedia.org08:56, 1 март 2016создадена со најавување(?)0
jbo.wiktionary.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)8
jv.wiktionary.org13:27, 31 март 2016создадена со најавување(?)0
kaa.wikipedia.org11:47, 15 април 2016создадена со најавување(?)0
kab.wikipedia.org11:50, 27 декември 2015создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)10
ka.wikibooks.org08:24, 9 март 2016создадена со најавување(?)0
ka.wikiquote.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
ka.wiktionary.org13:27, 31 март 2016создадена со најавување(?)0
kbd.wikipedia.org18:14, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
kbp.wikipedia.org07:36, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org18:14, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
ki.wikipedia.org18:14, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)1
kk.wikibooks.org18:14, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
kk.wiktionary.org18:14, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
kl.wikipedia.org18:14, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
kl.wiktionary.org18:14, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)2
km.wikibooks.org18:14, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
km.wiktionary.org18:14, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org07:35, 10 декември 2014создадена со најавување(?)11
kn.wikiquote.org18:15, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
kn.wikisource.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
kn.wiktionary.org18:26, 18 јануари 2016создадена со најавување(?)1
koi.wikipedia.org18:15, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org11:50, 27 декември 2015создадена со најавување(?)2
ko.wikibooks.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)1
ko.wikinews.org18:15, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
ko.wikiquote.org18:15, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
ko.wikisource.org18:15, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
ko.wikiversity.org18:15, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
ko.wiktionary.org18:26, 18 јануари 2016создадена со најавување(?)0
krc.wikipedia.org18:15, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
ks.wikipedia.org08:24, 9 март 2016создадена со најавување(?)0
ks.wiktionary.org18:15, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)1
ku.wikibooks.org18:15, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
ku.wikiquote.org18:15, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
ku.wiktionary.org18:27, 18 јануари 2016создадена со најавување(?)2
kv.wikipedia.org18:15, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
kw.wikipedia.org18:15, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
kw.wiktionary.org18:15, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org11:50, 27 декември 2015создадена со најавување(?)1
ky.wikibooks.org18:15, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
ky.wikiquote.org13:29, 31 март 2016создадена со најавување(?)0
ky.wiktionary.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org08:07, 7 август 2016создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org11:42, 22 јули 2014создадена со најавување(?)0
la.wikibooks.org08:24, 9 март 2016создадена со најавување(?)0
la.wikiquote.org18:15, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
la.wiktionary.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
lbe.wikipedia.org18:15, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org18:26, 18 јануари 2016создадена со најавување(?)3
lb.wiktionary.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org18:16, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org18:16, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
lij.wikipedia.org13:28, 31 март 2016создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
li.wikibooks.org18:16, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
li.wikiquote.org18:16, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
li.wikisource.org13:24, 31 март 2016создадена со најавување(?)0
li.wiktionary.org18:16, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org18:16, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
ln.wikipedia.org18:16, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
ln.wiktionary.org18:16, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org09:18, 20 април 2014создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
lo.wiktionary.org18:16, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
lrc.wikipedia.org08:56, 1 март 2016создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org18:16, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org11:50, 27 декември 2015создадена со најавување(?)24
lt.wikibooks.org18:16, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
lt.wikiquote.org18:16, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
lt.wikisource.org12:12, 25 март 2016создадена со најавување(?)0
lt.wiktionary.org18:16, 6 септември 2016создадена со најавување(?)1
lv.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)19
lv.wiktionary.org18:26, 18 јануари 2016создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)13.465sysop
map-bms.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
mdf.wikipedia.org18:29, 3 јануари 2016создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org10:04, 1 мај 2014создадена со најавување(?)33
meta.wikimedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)2.730massmessage-sender
mg.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
mg.wikibooks.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
mg.wiktionary.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
mhr.wikipedia.org08:58, 21 април 2016создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
mi.wiktionary.org08:58, 21 април 2016создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
mk.wikibooks.org08:58, 21 април 2016создадена со најавување(?)0
mk.wikimedia.org10:22, 24 март 2016создадена со најавување(?)0
mk.wikisource.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
mk.wiktionary.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org19:24, 11 октомври 2015создадена со најавување(?)21
ml.wikibooks.org13:09, 1 април 2016создадена со најавување(?)0
ml.wikiquote.org08:24, 9 март 2016создадена со најавување(?)1
ml.wikisource.org13:24, 31 март 2016создадена со најавување(?)0
ml.wiktionary.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)4
mn.wiktionary.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)10
mr.wikibooks.org08:24, 9 март 2016создадена со најавување(?)0
mr.wikiquote.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)2
mr.wikisource.org08:24, 9 март 2016создадена со најавување(?)0
mr.wiktionary.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org11:50, 27 декември 2015создадена со најавување(?)23
ms.wikibooks.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
ms.wiktionary.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
mt.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
mt.wiktionary.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
mx.wikimedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
myv.wikipedia.org09:02, 21 април 2016создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)4
my.wiktionary.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
mzn.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
nah.wikipedia.org18:29, 3 јануари 2016создадена со најавување(?)0
nah.wiktionary.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org18:17, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org18:17, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
na.wiktionary.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org13:21, 1 февруари 2015создадена со најавување(?)1
nds.wikipedia.org18:29, 3 јануари 2016создадена со најавување(?)2
nds.wiktionary.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org08:46, 7 јули 2016потврдено со лозинка(?)26.835bureaucrat, interface-admin, sysop
ne.wikibooks.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)60
ne.wiktionary.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)285
new.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)25
nl.wikipedia.org09:27, 16 ноември 2014создадена со најавување(?)4
nl.wikibooks.org18:29, 3 јануари 2016создадена со најавување(?)1
nl.wikinews.org06:51, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
nl.wikiquote.org18:29, 3 јануари 2016создадена со најавување(?)0
nl.wikisource.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
nl.wikivoyage.org09:06, 21 април 2016создадена со најавување(?)0
nl.wiktionary.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)4
nn.wikipedia.org18:35, 22 декември 2015создадена со најавување(?)0
nn.wikiquote.org18:17, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
nn.wiktionary.org18:17, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
nov.wikipedia.org18:17, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)1
no.wikibooks.org18:17, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
no.wikimedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
no.wikinews.org18:17, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
no.wikiquote.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)1
no.wikisource.org18:17, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
no.wiktionary.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)3
nrm.wikipedia.org18:17, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
nso.wikipedia.org18:17, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org18:17, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
nyc.wikimedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org18:17, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org18:26, 18 јануари 2016создадена со најавување(?)1
oc.wikibooks.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
oc.wiktionary.org18:26, 18 јануари 2016создадена со најавување(?)0
olo.wikipedia.org07:20, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org18:17, 6 септември 2016создадена со најавување(?)1
om.wiktionary.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org19:45, 29 јануари 2015создадена со најавување(?)5
or.wikisource.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
or.wiktionary.org18:17, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)1
outreach.wikimedia.org11:59, 15 јануари 2015создадена со најавување(?)95
pag.wikipedia.org08:10, 7 август 2016создадена со најавување(?)0
pam.wikipedia.org08:56, 1 март 2016создадена со најавување(?)0
pap.wikipedia.org18:17, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org10:18, 15 јануари 2015создадена со најавување(?)62
pa.wikibooks.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)5
pa.wikisource.org08:43, 29 март 2019создадена со најавување(?)0
pa.wiktionary.org18:17, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org18:18, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
pdc.wikipedia.org18:18, 6 септември 2016создадена со најавување(?)1
pfl.wikipedia.org18:26, 18 јануари 2016создадена со најавување(?)0
pih.wikipedia.org18:18, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
pi.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)1
pl.wikipedia.org10:16, 27 декември 2014создадена со најавување(?)0
pl.wikibooks.org08:24, 9 март 2016создадена со најавување(?)2
pl.wikimedia.org11:18, 9 март 2016создадена со најавување(?)0
pl.wikinews.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)1
pl.wikiquote.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
pl.wikisource.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
pl.wikivoyage.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
pl.wiktionary.org18:27, 18 јануари 2016создадена со најавување(?)0
pms.wikipedia.org13:24, 31 март 2016создадена со најавување(?)1
pnb.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)2
pnb.wiktionary.org18:26, 18 јануари 2016создадена со најавување(?)0
pnt.wikipedia.org18:18, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org08:56, 1 март 2016создадена со најавување(?)0
ps.wiktionary.org18:18, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org11:10, 2 ноември 2015создадена со најавување(?)1
pt.wikibooks.org18:18, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org18:18, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
pt.wikiquote.org18:18, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
pt.wikisource.org18:18, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
pt.wikiversity.org18:18, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
pt.wikivoyage.org08:46, 7 јули 2016потврдено со лозинка(?)0
pt.wiktionary.org18:26, 18 јануари 2016создадена со најавување(?)2
qu.wikipedia.org12:34, 12 август 2014создадена со најавување(?)0
qu.wiktionary.org18:18, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org18:19, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
rn.wikipedia.org18:19, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
roa-rup.wiktionary.org18:19, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org13:25, 31 март 2016создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org11:50, 27 декември 2015создадена со најавување(?)3
ro.wikibooks.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
ro.wikinews.org08:24, 9 март 2016создадена со најавување(?)0
ro.wikiquote.org18:19, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
ro.wikisource.org18:19, 6 септември 2016создадена со најавување(?)1
ro.wikivoyage.org18:19, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
ro.wiktionary.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
rue.wikipedia.org11:25, 14 април 2016создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)1
ru.wikibooks.org10:22, 8 март 2016создадена со најавување(?)0
ru.wikimedia.org12:05, 26 мај 2016создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
ru.wikiquote.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
ru.wikisource.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
ru.wikiversity.org18:19, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
ru.wikivoyage.org18:19, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)3
rw.wikipedia.org13:24, 31 март 2016создадена со најавување(?)0
rw.wiktionary.org18:19, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)4
sah.wikisource.org18:19, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
sat.wikipedia.org18:16, 27 февруари 2019создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)30
sa.wikibooks.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
sa.wikiquote.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
sa.wiktionary.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org08:56, 1 март 2016создадена со најавување(?)0
scn.wiktionary.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org11:50, 27 декември 2015создадена со најавување(?)4
sc.wikipedia.org18:19, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
sd.wiktionary.org18:19, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org18:19, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org10:22, 24 март 2016создадена со најавување(?)0
sg.wikipedia.org13:27, 31 март 2016создадена со најавување(?)0
sg.wiktionary.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
sh.wiktionary.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org15:16, 12 декември 2014создадена со најавување(?)0
simple.wiktionary.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
si.wikipedia.org11:10, 15 август 2014создадена со најавување(?)8
si.wikibooks.org18:20, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
si.wiktionary.org18:19, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org11:50, 27 декември 2015создадена со најавување(?)14
sk.wikibooks.org18:20, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
sk.wikiquote.org18:20, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
sk.wikisource.org18:20, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
sk.wiktionary.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)18
sl.wikibooks.org18:20, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
sl.wikiquote.org18:20, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
sl.wikisource.org18:20, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
sl.wikiversity.org18:20, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
sl.wiktionary.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org18:20, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
sm.wiktionary.org18:20, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
wikisource.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)6
so.wikipedia.org08:24, 9 март 2016создадена со најавување(?)2
so.wiktionary.org18:20, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org10:52, 1 мај 2014создадена со најавување(?)2
sq.wikipedia.org11:50, 27 декември 2015создадена со најавување(?)6
sq.wikibooks.org08:24, 9 март 2016создадена со најавување(?)0
sq.wikinews.org18:20, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
sq.wikiquote.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
sq.wiktionary.org18:20, 6 септември 2016создадена со најавување(?)1
srn.wikipedia.org18:21, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org11:50, 27 декември 2015создадена со најавување(?)3
sr.wikibooks.org18:20, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
sr.wikinews.org18:20, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
sr.wikiquote.org08:56, 1 март 2016создадена со најавување(?)0
sr.wikisource.org18:21, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
sr.wiktionary.org18:20, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
ss.wikipedia.org18:21, 6 септември 2016создадена со најавување(?)1
ss.wiktionary.org13:17, 14 април 2016создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
st.wikipedia.org18:21, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
st.wiktionary.org18:21, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org11:50, 27 декември 2015создадена со најавување(?)6
su.wikiquote.org18:21, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
su.wiktionary.org18:21, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
sv.wikibooks.org08:24, 9 март 2016создадена со најавување(?)0
sv.wikinews.org18:21, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
sv.wikiquote.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
sv.wikisource.org18:21, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
sv.wikiversity.org18:21, 6 септември 2016создадена со најавување(?)1
sv.wikivoyage.org18:21, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
sv.wiktionary.org18:26, 18 јануари 2016создадена со најавување(?)1
sw.wikipedia.org08:24, 9 март 2016создадена со најавување(?)0
sw.wiktionary.org18:27, 18 јануари 2016создадена со најавување(?)0
szl.wikipedia.org18:21, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
szy.wikipedia.org14:10, 19 јули 2020создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org14:07, 18 јули 2015создадена со најавување(?)26
ta.wikibooks.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
ta.wikinews.org18:21, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
ta.wikiquote.org08:24, 9 март 2016создадена со најавување(?)0
ta.wikisource.org18:21, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
ta.wiktionary.org18:26, 18 јануари 2016создадена со најавување(?)1
tcy.wikipedia.org18:21, 6 септември 2016создадена со најавување(?)4
test2.wikipedia.org18:25, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
tet.wikipedia.org17:22, 20 октомври 2015создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org12:10, 14 декември 2014создадена со најавување(?)20
te.wikibooks.org18:22, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
te.wikiquote.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)4
te.wikisource.org09:54, 24 март 2016создадена со најавување(?)0
te.wiktionary.org18:21, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org08:56, 1 март 2016создадена со најавување(?)3
tg.wikibooks.org18:22, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
tg.wiktionary.org18:22, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)36
th.wikibooks.org18:22, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
th.wikiquote.org18:22, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
th.wikisource.org18:22, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
th.wiktionary.org18:22, 6 септември 2016создадена со најавување(?)2
ti.wikipedia.org18:22, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
ti.wiktionary.org18:22, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
tk.wiktionary.org18:22, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)12
tl.wikibooks.org18:22, 6 септември 2016создадена со најавување(?)1
tl.wiktionary.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
tn.wikipedia.org10:22, 8 март 2016создадена со најавување(?)0
tn.wiktionary.org18:22, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org18:22, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org18:22, 6 септември 2016создадена со најавување(?)1
tpi.wiktionary.org18:22, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org04:28, 13 март 2015создадена со најавување(?)0
tr.wikibooks.org18:22, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
tr.wikinews.org18:22, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
tr.wikiquote.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
tr.wikisource.org18:22, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
ts.wikipedia.org18:22, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
ts.wiktionary.org18:23, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org04:28, 13 март 2015создадена со најавување(?)1
tt.wikibooks.org18:23, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
tt.wiktionary.org18:23, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
tum.wikipedia.org13:29, 31 март 2016создадена со најавување(?)0
tw.wikipedia.org18:23, 6 септември 2016создадена со најавување(?)1
tyv.wikipedia.org18:23, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
ty.wikipedia.org18:23, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
ua.wikimedia.org20:15, 6 март 2016создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org15:29, 22 јули 2016создадена со најавување(?)1
ug.wikipedia.org04:28, 13 март 2015создадена со најавување(?)0
ug.wiktionary.org18:23, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)4
uk.wikibooks.org18:23, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
uk.wikinews.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
uk.wikiquote.org04:28, 13 март 2015создадена со најавување(?)0
uk.wikisource.org18:23, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
uk.wikivoyage.org18:23, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
uk.wiktionary.org18:23, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)2
ur.wikibooks.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)1
ur.wikiquote.org13:27, 31 март 2016создадена со најавување(?)0
ur.wiktionary.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)2
uz.wikiquote.org18:23, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
uz.wiktionary.org18:26, 18 јануари 2016создадена со најавување(?)0
vec.wikipedia.org18:23, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
vec.wikisource.org18:23, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
vec.wiktionary.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
ve.wikipedia.org18:23, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org04:27, 13 март 2015создадена со најавување(?)0
vi.wikibooks.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
vi.wikiquote.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
vi.wikisource.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
vi.wikivoyage.org18:24, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
vi.wiktionary.org18:29, 3 јануари 2016создадена со најавување(?)2
vls.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)1
vo.wikipedia.org09:32, 21 април 2016создадена со најавување(?)0
vo.wiktionary.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
wa.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
wa.wiktionary.org18:26, 18 јануари 2016создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org09:18, 20 април 2014создадена со најавување(?)14.999
wikimania2014.wikimedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)4
wikimania2015.wikimedia.org07:48, 19 јануари 2015создадена со најавување(?)53
wikimania2016.wikimedia.org12:32, 24 јули 2015создадена со најавување(?)0
wikimania2017.wikimedia.org12:25, 20 јуни 2017создадена со најавување(?)0
wikimania2018.wikimedia.org18:37, 21 јануари 2018создадена со најавување(?)1
wikimania.wikimedia.org04:07, 1 септември 2018создадена со најавување(?)71
wo.wikipedia.org18:24, 6 септември 2016создадена со најавување(?)2
wo.wikiquote.org18:24, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
wo.wiktionary.org18:26, 18 јануари 2016создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org18:29, 3 јануари 2016создадена со најавување(?)0
xal.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
xh.wikipedia.org18:24, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)1
yi.wikipedia.org04:26, 13 март 2015создадена со најавување(?)0
yi.wikisource.org18:24, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org13:27, 31 март 2016создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org18:29, 3 јануари 2016создадена со најавување(?)1
zh-min-nan.wikipedia.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)1
zh-min-nan.wikisource.org08:24, 9 март 2016создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wiktionary.org18:24, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org04:26, 13 март 2015создадена со најавување(?)3
zh.wikipedia.org14:06, 2 октомври 2014создадена со најавување(?)4
zh.wikibooks.org18:24, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
zh.wikinews.org18:24, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0
zh.wikiquote.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
zh.wikisource.org03:54, 10 јануари 2016создадена со најавување(?)1
zh.wikiversity.org03:34, 4 септември 2020создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org01:36, 22 јули 2016создадена со најавување(?)0
zh.wiktionary.org04:26, 13 март 2015создадена со најавување(?)0
zu.wikipedia.org18:24, 6 септември 2016создадена со најавување(?)1
zu.wiktionary.org18:24, 6 септември 2016создадена со најавување(?)0