Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
aa.wikipedia.org21:55, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
aa.wikibooks.org21:55, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
aa.wiktionary.org21:55, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
ab.wikipedia.org08:51, 4 март 2012создадена со најавување(?)5
ab.wiktionary.org21:55, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
ace.wikipedia.org13:05, 30 март 2011создадена со најавување(?)13
advisory.wikimedia.org21:55, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ady.wikipedia.org22:10, 9 февруари 2018создадена со најавување(?)3
af.wikipedia.org12:53, 2 декември 2010создадена со најавување(?)105
af.wikibooks.org11:12, 19 декември 2011создадена со најавување(?)4
af.wikiquote.org11:18, 19 декември 2011создадена со најавување(?)7
af.wiktionary.org11:21, 19 декември 2011создадена со најавување(?)7
ak.wikipedia.org05:53, 3 мај 2012создадена со најавување(?)7
ak.wikibooks.org21:55, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
ak.wiktionary.org21:55, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
als.wikipedia.org14:56, 16 февруари 2011создадена со најавување(?)36autoreview
alt.wikipedia.org13:48, 25 февруари 2021создадена со најавување(?)1
ami.wikipedia.org14:28, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)2
am.wikipedia.org11:26, 19 декември 2011создадена со најавување(?)27
am.wikiquote.org11:25, 19 декември 2011создадена со најавување(?)6
am.wiktionary.org05:53, 3 мај 2012создадена со најавување(?)4
ang.wikipedia.org12:48, 7 септември 2008создадена со најавување(?)18
ang.wikibooks.org11:37, 19 декември 2011создадена со најавување(?)6
ang.wikiquote.org21:55, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
ang.wikisource.org05:59, 31 јануари 2009создадена со најавување(?)1
ang.wiktionary.org11:39, 19 декември 2011создадена со најавување(?)7
an.wikipedia.org16:59, 22 ноември 2010создадена со најавување(?)77
an.wiktionary.org11:32, 19 декември 2011создадена со најавување(?)7
arc.wikipedia.org15:32, 2 мај 2012создадена со најавување(?)8
ar.wikipedia.org18:29, 20 јули 2010создадена со најавување(?)602editor
ar.wikibooks.org11:42, 19 декември 2011создадена со најавување(?)17
ar.wikimedia.org10:44, 6 мај 2012создадена со најавување(?)4
ar.wikinews.org15:17, 16 февруари 2011создадена со најавување(?)16
ar.wikiquote.org05:53, 3 мај 2012создадена со најавување(?)13
ar.wikisource.org03:01, 25 септември 2009создадена со најавување(?)47autopatrolled
ar.wikiversity.org14:01, 25 април 2012создадена со најавување(?)6
ar.wiktionary.org05:53, 3 мај 2012создадена со најавување(?)7
ary.wikipedia.org14:55, 20 јули 2020создадена со најавување(?)2
arz.wikipedia.org05:21, 30 декември 2010создадена со најавување(?)115
ast.wikipedia.org10:16, 19 февруари 2012создадена со најавување(?)70
ast.wikibooks.org21:55, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
ast.wikiquote.org21:55, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
ast.wiktionary.org05:53, 3 мај 2012создадена со најавување(?)11
as.wikipedia.org15:24, 11 август 2011создадена со најавување(?)28
as.wikibooks.org21:55, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
as.wikisource.org07:35, 5 јануари 2013создадена со најавување(?)4
as.wiktionary.org21:55, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
atj.wikipedia.org22:45, 9 февруари 2018создадена со најавување(?)1
avk.wikipedia.org10:21, 30 јули 2020создадена со најавување(?)2
av.wikipedia.org06:47, 20 февруари 2012создадена со најавување(?)12
av.wiktionary.org21:55, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
awa.wikipedia.org12:44, 21 мај 2020создадена со најавување(?)4
ay.wikipedia.org23:24, 26 јануари 2012создадена со најавување(?)9
ay.wikibooks.org21:55, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
ay.wiktionary.org05:54, 3 мај 2012создадена со најавување(?)4
azb.wikipedia.org03:04, 27 јули 2015создадена со најавување(?)51
az.wikipedia.org11:28, 20 јануари 2012создадена со најавување(?)251
az.wikibooks.org05:54, 3 мај 2012создадена со најавување(?)11
az.wikiquote.org05:54, 3 мај 2012создадена со најавување(?)4
az.wikisource.org03:01, 25 септември 2009создадена со најавување(?)6
az.wiktionary.org05:54, 3 мај 2012создадена со најавување(?)9
ban.wikipedia.org05:44, 24 ноември 2019создадена со најавување(?)2
ban.wikisource.org06:42, 24 јули 2021создадена со најавување(?)1
bar.wikipedia.org12:29, 13 март 2011создадена со најавување(?)30
bat-smg.wikipedia.org05:54, 3 мај 2012создадена со најавување(?)8
ba.wikipedia.org05:54, 3 мај 2012создадена со најавување(?)38
ba.wikibooks.org21:55, 17 мај 2013создадена со најавување(?)2
bcl.wikipedia.org16:39, 20 јули 2010создадена со најавување(?)26
bcl.wiktionary.org12:11, 13 јануари 2021создадена со најавување(?)3
bd.wikimedia.org15:31, 16 мај 2012создадена со најавување(?)5
be-tarask.wikipedia.org13:29, 15 ноември 2010создадена со најавување(?)53
beta.wikiversity.org09:46, 13 февруари 2011создадена со најавување(?)11
be.wikipedia.org12:29, 13 март 2011создадена со најавување(?)209
be.wikibooks.org05:54, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
be.wikimedia.org13:19, 6 февруари 2012создадена со најавување(?)9
be.wikiquote.org05:54, 3 мај 2012создадена со најавување(?)5
be.wikisource.org18:05, 20 април 2012создадена со најавување(?)9
be.wiktionary.org05:54, 3 мај 2012создадена со најавување(?)7
bg.wikipedia.org13:06, 7 февруари 2010создадена со најавување(?)284autopatrolled
bg.wikibooks.org05:54, 3 мај 2012создадена со најавување(?)4
bg.wikinews.org16:08, 16 февруари 2011создадена со најавување(?)5
bg.wikiquote.org05:54, 3 мај 2012создадена со најавување(?)7
bg.wikisource.org03:01, 25 септември 2009создадена со најавување(?)6
bg.wiktionary.org17:20, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)7
bh.wikipedia.org05:54, 3 мај 2012создадена со најавување(?)22
bh.wiktionary.org21:55, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
bi.wikipedia.org07:39, 27 јануари 2012создадена со најавување(?)6
bi.wikibooks.org21:55, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
bi.wiktionary.org21:55, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
bjn.wikipedia.org09:55, 3 март 2012создадена со најавување(?)31
blk.wikipedia.org13:10, 12 август 2022создадена со најавување(?)1
bm.wikipedia.org05:54, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
bm.wikibooks.org21:55, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
bm.wikiquote.org21:55, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
bm.wiktionary.org21:55, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
bn.wikipedia.org05:56, 1 јуни 2009создадена со најавување(?)240
bn.wikibooks.org05:54, 3 мај 2012создадена со најавување(?)5
bn.wikisource.org03:02, 25 септември 2009создадена со најавување(?)93
bn.wikivoyage.org16:09, 8 јуни 2018создадена со најавување(?)4
bn.wiktionary.org05:54, 3 мај 2012создадена со најавување(?)5
bo.wikipedia.org03:27, 13 март 2011создадена со најавување(?)11
bo.wikibooks.org21:55, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
bo.wiktionary.org21:55, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
bpy.wikipedia.org05:11, 1 мај 2012создадена со најавување(?)6
br.wikipedia.org13:45, 24 февруари 2011создадена со најавување(?)65
br.wikimedia.org15:41, 22 јуни 2012создадена со најавување(?)4
br.wikiquote.org05:54, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
br.wikisource.org10:18, 8 мај 2011создадена со најавување(?)333
br.wiktionary.org05:54, 3 мај 2012создадена со најавување(?)4
bs.wikipedia.org07:21, 27 февруари 2011создадена со најавување(?)66
bs.wikibooks.org00:02, 5 декември 2011создадена со најавување(?)4
bs.wikinews.org05:54, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
bs.wikiquote.org05:54, 3 мај 2012создадена со најавување(?)4
bs.wikisource.org03:02, 25 септември 2009создадена со најавување(?)5
bs.wiktionary.org05:54, 3 мај 2012создадена со најавување(?)4
bug.wikipedia.org05:54, 3 мај 2012создадена со најавување(?)4
bxr.wikipedia.org14:09, 2 април 2012создадена со најавување(?)7
ca.wikipedia.org04:21, 8 март 2010создадена со најавување(?)722
ca.wikibooks.org13:57, 28 јануари 2012создадена со најавување(?)6
ca.wikimedia.org13:54, 8 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org05:54, 3 мај 2012создадена со најавување(?)10
ca.wikiquote.org05:54, 3 мај 2012создадена со најавување(?)4
ca.wikisource.org14:47, 8 август 2009создадена со најавување(?)8
ca.wiktionary.org05:54, 3 мај 2012создадена со најавување(?)5
cbk-zam.wikipedia.org05:54, 3 мај 2012создадена со најавување(?)9
cdo.wikipedia.org05:54, 3 мај 2012создадена со најавување(?)14
ceb.wikipedia.org11:45, 6 април 2012создадена со најавување(?)86
ce.wikipedia.org16:34, 16 декември 2011создадена со најавување(?)17
cho.wikipedia.org21:55, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
chr.wikipedia.org09:52, 23 ноември 2010создадена со најавување(?)9
chr.wiktionary.org14:22, 19 март 2012создадена со најавување(?)5
ch.wikipedia.org05:54, 3 мај 2012создадена со најавување(?)5
ch.wikibooks.org21:55, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
ch.wiktionary.org21:55, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
chy.wikipedia.org05:54, 3 мај 2012создадена со најавување(?)4
ckb.wikipedia.org15:00, 19 февруари 2012создадена со најавување(?)34
commons.wikimedia.org08:22, 21 септември 2008создадена со најавување(?)75.689sysop
co.wikipedia.org02:38, 25 ноември 2010создадена со најавување(?)23
co.wikibooks.org21:55, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
co.wikimedia.org05:57, 18 август 2012создадена со најавување(?)5
co.wikiquote.org21:55, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
co.wiktionary.org05:54, 3 мај 2012создадена со најавување(?)5
crh.wikipedia.org05:54, 3 мај 2012создадена со најавување(?)6
cr.wikipedia.org05:54, 3 мај 2012создадена со најавување(?)7
cr.wikiquote.org21:55, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
cr.wiktionary.org21:55, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
csb.wikipedia.org05:54, 3 мај 2012создадена со најавување(?)8
csb.wiktionary.org05:54, 3 мај 2012создадена со најавување(?)4
cs.wikipedia.org17:30, 23 јуни 2009создадена со најавување(?)517
cs.wikibooks.org15:26, 17 април 2012создадена со најавување(?)7
cs.wikinews.org17:57, 20 април 2012создадена со најавување(?)16
cs.wikiquote.org14:03, 12 април 2012создадена со најавување(?)6
cs.wikisource.org17:35, 24 септември 2009создадена со најавување(?)28
cs.wikiversity.org05:54, 3 мај 2012создадена со најавување(?)25
cs.wiktionary.org14:21, 17 април 2012создадена со најавување(?)22
cu.wikipedia.org05:55, 3 мај 2012создадена со најавување(?)5
cv.wikipedia.org20:04, 3 февруари 2012создадена со најавување(?)162
cv.wikibooks.org05:55, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
cy.wikipedia.org01:53, 28 декември 2009создадена со најавување(?)1.937
cy.wikibooks.org05:55, 3 мај 2012создадена со најавување(?)5
cy.wikiquote.org05:55, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
cy.wikisource.org05:59, 31 јануари 2009создадена со најавување(?)12
cy.wiktionary.org05:55, 3 мај 2012создадена со најавување(?)5
dag.wikipedia.org07:53, 18 јули 2021создадена со најавување(?)4
da.wikipedia.org13:08, 7 февруари 2010создадена со најавување(?)180
da.wikibooks.org05:55, 3 мај 2012создадена со најавување(?)9
da.wikiquote.org05:55, 3 мај 2012создадена со најавување(?)13
da.wikisource.org03:02, 25 септември 2009создадена со најавување(?)13
da.wiktionary.org05:55, 3 мај 2012создадена со најавување(?)8
de.wikipedia.org07:28, 3 август 2008создадена со најавување(?)1.996autoreview, editor
de.wikibooks.org12:00, 30 април 2010создадена со најавување(?)29
de.wikinews.org17:28, 20 април 2012создадена со најавување(?)17
de.wikiquote.org05:55, 3 мај 2012создадена со најавување(?)22
de.wikisource.org00:42, 2 октомври 2008создадена со најавување(?)1.598
de.wikiversity.org14:02, 12 март 2012потврдено со лозинка(?)28
de.wikivoyage.org03:20, 11 ноември 2012создадена со најавување(?)52
de.wiktionary.org15:00, 25 јуни 2011создадена со најавување(?)20
din.wikipedia.org00:32, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)1
diq.wikipedia.org05:33, 27 април 2012создадена со најавување(?)13
diq.wiktionary.org15:23, 15 јануари 2021создадена со најавување(?)1
dk.wikimedia.org06:04, 18 август 2012создадена со најавување(?)4
dsb.wikipedia.org15:19, 24 февруари 2012создадена со најавување(?)8
dty.wikipedia.org00:37, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)6
dv.wikipedia.org14:40, 2 август 2010создадена со најавување(?)23
dv.wiktionary.org05:55, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
dz.wikipedia.org05:55, 3 мај 2012создадена со најавување(?)57
dz.wiktionary.org21:56, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
ee.wikipedia.org16:03, 7 април 2012создадена со најавување(?)5
el.wikipedia.org02:12, 22 ноември 2010создадена со најавување(?)355
el.wikibooks.org05:55, 3 мај 2012создадена со најавување(?)6
el.wikinews.org05:55, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
el.wikiquote.org05:55, 3 мај 2012создадена со најавување(?)4
el.wikisource.org03:03, 25 септември 2009создадена со најавување(?)7
el.wikiversity.org05:55, 3 мај 2012создадена со најавување(?)4
el.wikivoyage.org04:09, 17 мај 2013создадена со најавување(?)6
el.wiktionary.org05:55, 3 мај 2012создадена со најавување(?)12
eml.wikipedia.org05:55, 3 мај 2012создадена со најавување(?)6
en.wikipedia.org12:47, 25 јули 2008домашно вики(?)44.351abusefilter, autoreviewer, sysop
en.wikibooks.org15:19, 22 септември 2008создадена со најавување(?)186editor
en.wikinews.org15:19, 22 септември 2008создадена со најавување(?)126
en.wikiquote.org15:19, 22 септември 2008создадена со најавување(?)390
en.wikisource.org17:29, 28 јули 2008создадена со најавување(?)424.916abusefilter, sysop
en.wikiversity.org15:19, 22 септември 2008создадена со најавување(?)225
en.wikivoyage.org03:12, 11 ноември 2012создадена со најавување(?)158
en.wiktionary.org09:40, 25 септември 2008создадена со најавување(?)335
eo.wikipedia.org17:10, 22 февруари 2010создадена со најавување(?)176
eo.wikibooks.org05:55, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
eo.wikinews.org05:55, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
eo.wikiquote.org05:55, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
eo.wikisource.org08:55, 8 мај 2011создадена со најавување(?)12
eo.wikivoyage.org17:03, 15 декември 2020создадена со најавување(?)1
eo.wiktionary.org05:55, 3 мај 2012создадена со најавување(?)6
es.wikipedia.org09:36, 25 септември 2008создадена со најавување(?)4.230
es.wikibooks.org05:55, 3 мај 2012создадена со најавување(?)17
es.wikinews.org15:14, 11 ноември 2010создадена со најавување(?)23
es.wikiquote.org03:08, 6 јануари 2012создадена со најавување(?)16
es.wikisource.org15:34, 28 јули 2009создадена со најавување(?)35.552
es.wikiversity.org05:55, 3 мај 2012создадена со најавување(?)19
es.wikivoyage.org05:41, 5 јануари 2013создадена со најавување(?)30
es.wiktionary.org13:25, 21 јануари 2012создадена со најавување(?)28
et.wikipedia.org04:12, 7 јуни 2009создадена со најавување(?)175
et.wikibooks.org14:10, 20 декември 2010создадена со најавување(?)6
ee.wikimedia.org06:23, 18 август 2012создадена со најавување(?)3
et.wikiquote.org05:55, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
et.wikisource.org03:03, 25 септември 2009создадена со најавување(?)15
et.wiktionary.org05:55, 3 мај 2012создадена со најавување(?)5
eu.wikipedia.org16:55, 27 јануари 2010создадена со најавување(?)139
eu.wikibooks.org05:55, 3 мај 2012создадена со најавување(?)4
eu.wikiquote.org05:55, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
eu.wikisource.org07:34, 3 јануари 2019создадена со најавување(?)3
eu.wiktionary.org05:55, 3 мај 2012создадена со најавување(?)7
ext.wikipedia.org08:22, 3 март 2012создадена со најавување(?)7
fa.wikipedia.org12:36, 10 ноември 2010создадена со најавување(?)739extendedconfirmed
fa.wikibooks.org14:22, 27 април 2012создадена со најавување(?)18
fa.wikinews.org05:55, 3 мај 2012создадена со најавување(?)4
fa.wikiquote.org13:17, 5 декември 2011создадена со најавување(?)9
fa.wikisource.org03:03, 25 септември 2009создадена со најавување(?)10
fa.wikivoyage.org01:22, 3 октомври 2014создадена со најавување(?)18
fa.wiktionary.org12:26, 18 април 2012создадена со најавување(?)10
ff.wikipedia.org05:57, 5 декември 2009создадена со најавување(?)5
fiu-vro.wikipedia.org05:55, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
fi.wikipedia.org09:43, 25 септември 2008создадена со најавување(?)349autoreview
fi.wikibooks.org05:55, 3 мај 2012создадена со најавување(?)4
fi.wikimedia.org03:14, 21 август 2012создадена со најавување(?)3
fi.wikinews.org16:10, 16 февруари 2011создадена со најавување(?)5
fi.wikiquote.org08:24, 13 февруари 2011создадена со најавување(?)8
fi.wikisource.org07:39, 4 февруари 2009создадена со најавување(?)90
fi.wikiversity.org05:55, 3 мај 2012создадена со најавување(?)5
fi.wikivoyage.org01:51, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)2
fi.wiktionary.org05:55, 3 мај 2012создадена со најавување(?)6
fj.wikipedia.org05:55, 3 мај 2012создадена со најавување(?)6
fj.wiktionary.org05:55, 3 мај 2012создадена со најавување(?)4
foundation.wikimedia.org14:25, 31 октомври 2021потврдено со лозинка(?)5
fo.wikipedia.org12:17, 17 декември 2011создадена со најавување(?)17
fo.wikisource.org03:03, 25 септември 2009создадена со најавување(?)6
fo.wiktionary.org05:55, 3 мај 2012создадена со најавување(?)4
frp.wikipedia.org08:27, 13 февруари 2011создадена со најавување(?)12
frr.wikipedia.org05:56, 3 мај 2012создадена со најавување(?)6
fr.wikipedia.org09:36, 25 септември 2008создадена со најавување(?)2.974
fr.wikibooks.org14:29, 12 ноември 2010создадена со најавување(?)24
fr.wikinews.org12:43, 24 јануари 2011создадена со најавување(?)29
fr.wikiquote.org05:56, 3 мај 2012создадена со најавување(?)10
fr.wikisource.org00:27, 2 октомври 2008создадена со најавување(?)79
fr.wikiversity.org05:56, 3 мај 2012создадена со најавување(?)22
fr.wikivoyage.org03:15, 11 ноември 2012создадена со најавување(?)25
fr.wiktionary.org01:05, 17 март 2011создадена со најавување(?)33
fur.wikipedia.org05:56, 3 мај 2012создадена со најавување(?)9
fy.wikipedia.org08:30, 13 февруари 2011создадена со најавување(?)30
fy.wikibooks.org05:56, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
fy.wiktionary.org05:56, 3 мај 2012создадена со најавување(?)4
gag.wikipedia.org05:03, 4 март 2012создадена со најавување(?)8
gan.wikipedia.org15:05, 28 април 2012создадена со најавување(?)11
ga.wikipedia.org12:23, 10 ноември 2010создадена со најавување(?)158
ga.wikibooks.org21:56, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
ga.wikiquote.org21:56, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
ga.wiktionary.org05:56, 3 мај 2012создадена со најавување(?)5
gcr.wikipedia.org04:45, 24 ноември 2019создадена со најавување(?)2
gd.wikipedia.org11:50, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)9
gd.wiktionary.org05:56, 3 мај 2012создадена со најавување(?)7
glk.wikipedia.org12:26, 13 март 2011создадена со најавување(?)13
gl.wikipedia.org16:56, 27 јануари 2010создадена со најавување(?)117
gl.wikibooks.org14:48, 13 март 2012создадена со најавување(?)3
gl.wikiquote.org05:56, 3 мај 2012создадена со најавување(?)7
gl.wikisource.org03:03, 25 септември 2009создадена со најавување(?)8
gl.wiktionary.org05:56, 3 мај 2012создадена со најавување(?)5
gn.wikipedia.org05:56, 3 мај 2012создадена со најавување(?)8
gn.wikibooks.org21:56, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
gn.wiktionary.org05:56, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
gom.wikipedia.org14:10, 5 јули 2015создадена со најавување(?)5
gom.wiktionary.org12:35, 21 мај 2020создадена со најавување(?)2
gor.wikipedia.org13:42, 2 јануари 2019создадена со најавување(?)7
got.wikipedia.org05:56, 3 мај 2012создадена со најавување(?)4
got.wikibooks.org21:56, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
gu.wikipedia.org06:47, 10 декември 2011создадена со најавување(?)39
gu.wikibooks.org21:56, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
gu.wikiquote.org05:56, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
gu.wikisource.org02:21, 4 април 2012создадена со најавување(?)15
gu.wiktionary.org05:56, 3 мај 2012создадена со најавување(?)23
guw.wikipedia.org12:51, 26 март 2022создадена со најавување(?)1
gv.wikipedia.org08:40, 13 февруари 2011создадена со најавување(?)5
gv.wiktionary.org05:56, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
hak.wikipedia.org05:56, 3 мај 2012создадена со најавување(?)5
ha.wikipedia.org15:42, 2 мај 2012создадена со најавување(?)11
ha.wiktionary.org05:56, 3 мај 2012создадена со најавување(?)5
haw.wikipedia.org04:45, 26 јануари 2010создадена со најавување(?)3
he.wikipedia.org07:22, 9 септември 2009создадена со најавување(?)337
he.wikibooks.org05:56, 3 мај 2012создадена со најавување(?)8
he.wikinews.org15:19, 16 февруари 2011создадена со најавување(?)3
he.wikiquote.org14:27, 27 февруари 2012создадена со најавување(?)6
he.wikisource.org13:41, 26 јануари 2009создадена со најавување(?)27
he.wikivoyage.org16:40, 22 април 2013создадена со најавување(?)18
he.wiktionary.org10:56, 5 март 2012создадена со најавување(?)7
hif.wikipedia.org17:53, 19 февруари 2012создадена со најавување(?)42
hif.wiktionary.org07:35, 3 јануари 2019создадена со најавување(?)1
hi.wikipedia.org08:24, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)1.012
hi.wikibooks.org05:56, 3 мај 2012создадена со најавување(?)11
hi.wikiquote.org05:56, 3 мај 2012создадена со најавување(?)10
hi.wikisource.org05:44, 24 ноември 2019создадена со најавување(?)3
hi.wikiversity.org03:08, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)1
hi.wikivoyage.org03:08, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)1
hi.wiktionary.org13:58, 12 март 2012потврдено со лозинка(?)8
ho.wikipedia.org21:56, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
hr.wikipedia.org04:38, 8 март 2010создадена со најавување(?)243
hr.wikibooks.org05:56, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
hr.wikiquote.org05:56, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
hr.wikisource.org14:34, 16 февруари 2011создадена со најавување(?)6
hr.wiktionary.org05:56, 3 мај 2012создадена со најавување(?)7
hsb.wikipedia.org11:47, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)8
hsb.wiktionary.org05:56, 3 мај 2012создадена со најавување(?)4
ht.wikipedia.org14:01, 4 декември 2011создадена со најавување(?)13
ht.wikisource.org03:04, 25 септември 2009создадена со најавување(?)1
hu.wikipedia.org16:54, 27 јануари 2010создадена со најавување(?)408trusted
hu.wikibooks.org05:56, 3 мај 2012создадена со најавување(?)20
hu.wikinews.org21:56, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
hu.wikiquote.org05:56, 3 мај 2012создадена со најавување(?)13
hu.wikisource.org02:59, 9 јуни 2009создадена со најавување(?)310
hu.wiktionary.org05:56, 3 мај 2012создадена со најавување(?)16
hy.wikipedia.org04:25, 10 октомври 2009создадена со најавување(?)155
hy.wikibooks.org05:56, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
hy.wikiquote.org05:56, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
hy.wikisource.org03:04, 25 септември 2009создадена со најавување(?)638
hy.wiktionary.org04:25, 10 октомври 2009создадена со најавување(?)7
hyw.wikipedia.org23:13, 28 април 2019создадена со најавување(?)10
hz.wikipedia.org21:56, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
ia.wikipedia.org12:23, 7 јануари 2011создадена со најавување(?)12
ia.wikibooks.org05:56, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
ia.wiktionary.org05:56, 3 мај 2012создадена со најавување(?)6
id.wikipedia.org09:33, 25 септември 2008создадена со најавување(?)957reviewer
id.wikibooks.org05:56, 3 мај 2012создадена со најавување(?)26
id.wikiquote.org05:56, 3 мај 2012создадена со најавување(?)8
id.wikisource.org03:00, 25 септември 2009создадена со најавување(?)559
id.wiktionary.org05:56, 3 мај 2012создадена со најавување(?)28
ie.wikipedia.org05:57, 3 мај 2012создадена со најавување(?)9
ie.wikibooks.org05:57, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
ie.wiktionary.org05:57, 3 мај 2012создадена со најавување(?)4
ig.wikipedia.org05:57, 3 мај 2012создадена со најавување(?)29
ii.wikipedia.org21:56, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
ik.wikipedia.org05:57, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
ik.wiktionary.org05:57, 3 мај 2012создадена со најавување(?)5
ilo.wikipedia.org14:29, 2 март 2012создадена со најавување(?)11
incubator.wikimedia.org08:03, 6 декември 2009создадена со најавување(?)538
inh.wikipedia.org07:34, 3 јануари 2019создадена со најавување(?)3
io.wikipedia.org03:40, 7 ноември 2010создадена со најавување(?)21
io.wiktionary.org05:57, 3 мај 2012создадена со најавување(?)4
is.wikipedia.org18:06, 19 февруари 2012создадена со најавување(?)35
is.wikibooks.org05:57, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
is.wikiquote.org05:57, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
is.wikisource.org03:04, 25 септември 2009создадена со најавување(?)37
is.wiktionary.org05:57, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
it.wikipedia.org17:30, 23 јуни 2009создадена со најавување(?)1.679autopatrolled
it.wikibooks.org17:28, 22 април 2012создадена со најавување(?)15
it.wikinews.org15:22, 11 април 2010создадена со најавување(?)10
it.wikiquote.org07:34, 11 септември 2009создадена со најавување(?)18
it.wikisource.org02:04, 13 март 2009создадена со најавување(?)754
it.wikiversity.org14:07, 7 февруари 2012создадена со најавување(?)14
it.wikivoyage.org03:39, 11 ноември 2012создадена со најавување(?)13
it.wiktionary.org05:57, 3 мај 2012создадена со најавување(?)16
iu.wikipedia.org05:57, 3 мај 2012создадена со најавување(?)5
iu.wiktionary.org05:57, 3 мај 2012создадена со најавување(?)4
jam.wikipedia.org02:03, 17 мај 2016создадена со најавување(?)1
ja.wikipedia.org05:56, 26 јануари 2010создадена со најавување(?)1.338extendedconfirmed
ja.wikibooks.org05:57, 3 мај 2012создадена со најавување(?)8
ja.wikinews.org11:45, 30 декември 2011создадена со најавување(?)19
ja.wikiquote.org05:57, 3 мај 2012создадена со најавување(?)8
ja.wikisource.org14:46, 8 август 2009создадена со најавување(?)19
ja.wikiversity.org05:57, 3 мај 2012создадена со најавување(?)11
ja.wikivoyage.org11:23, 28 август 2020создадена со најавување(?)1
ja.wiktionary.org05:57, 3 мај 2012создадена со најавување(?)10
jbo.wikipedia.org05:57, 3 мај 2012создадена со најавување(?)8
jbo.wiktionary.org05:57, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
jv.wikipedia.org06:17, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)138
jv.wikisource.org13:56, 8 август 2021создадена со најавување(?)0
jv.wiktionary.org05:57, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
kaa.wikipedia.org05:57, 3 мај 2012создадена со најавување(?)13
kab.wikipedia.org05:57, 3 мај 2012создадена со најавување(?)6
ka.wikipedia.org06:14, 17 јули 2010создадена со најавување(?)58
ka.wikibooks.org05:57, 3 мај 2012создадена со најавување(?)5
ka.wikiquote.org05:57, 3 мај 2012создадена со најавување(?)2
ka.wiktionary.org05:57, 3 мај 2012создадена со најавување(?)4
kbd.wikipedia.org05:57, 3 мај 2012создадена со најавување(?)12
kbp.wikipedia.org11:50, 16 ноември 2017создадена со најавување(?)1
kcg.wikipedia.org13:10, 12 август 2022создадена со најавување(?)2
kg.wikipedia.org05:57, 3 мај 2012создадена со најавување(?)6
ki.wikipedia.org05:57, 3 мај 2012создадена со најавување(?)4
kj.wikipedia.org21:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
kk.wikipedia.org15:14, 1 декември 2011создадена со најавување(?)83
kk.wikibooks.org05:57, 3 мај 2012создадена со најавување(?)4
kk.wikiquote.org21:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
kk.wiktionary.org05:57, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
kl.wikipedia.org05:57, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
kl.wiktionary.org05:58, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
km.wikipedia.org05:58, 3 мај 2012создадена со најавување(?)22
km.wikibooks.org05:58, 3 мај 2012создадена со најавување(?)2
km.wiktionary.org05:58, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
kn.wikipedia.org09:53, 13 февруари 2011создадена со најавување(?)67
kn.wikibooks.org21:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
kn.wikiquote.org05:58, 3 мај 2012создадена со најавување(?)1
kn.wikisource.org03:04, 25 септември 2009создадена со најавување(?)31
kn.wiktionary.org05:58, 3 мај 2012создадена со најавување(?)4
koi.wikipedia.org05:58, 3 мај 2012создадена со најавување(?)5
ko.wikipedia.org16:55, 27 јануари 2010создадена со најавување(?)536extendedconfirmed
ko.wikibooks.org05:58, 3 мај 2012создадена со најавување(?)11
ko.wikinews.org15:08, 16 февруари 2011создадена со најавување(?)7
ko.wikiquote.org05:58, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
ko.wikisource.org03:00, 29 јули 2009создадена со најавување(?)11
ko.wikiversity.org04:25, 7 февруари 2013создадена со најавување(?)3
ko.wiktionary.org05:58, 3 мај 2012создадена со најавување(?)5
krc.wikipedia.org12:39, 17 декември 2011создадена со најавување(?)21
kr.wikipedia.org21:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
kr.wikiquote.org21:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
ksh.wikipedia.org13:43, 24 април 2012создадена со најавување(?)8
ks.wikipedia.org05:58, 3 мај 2012создадена со најавување(?)7
ks.wikibooks.org21:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
ks.wikiquote.org21:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
ks.wiktionary.org05:58, 3 мај 2012создадена со најавување(?)4
ku.wikipedia.org04:12, 13 март 2011создадена со најавување(?)28
ku.wikibooks.org05:58, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
ku.wikiquote.org05:58, 3 мај 2012создадена со најавување(?)7
ku.wiktionary.org05:58, 3 мај 2012создадена со најавување(?)4
kv.wikipedia.org05:58, 3 мај 2012создадена со најавување(?)20
kw.wikipedia.org10:03, 13 февруари 2011создадена со најавување(?)12
kw.wikiquote.org21:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
kw.wiktionary.org05:58, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
ky.wikipedia.org11:12, 20 јануари 2012создадена со најавување(?)99
ky.wikibooks.org05:58, 3 мај 2012создадена со најавување(?)4
ky.wikiquote.org05:58, 3 мај 2012создадена со најавување(?)7
ky.wiktionary.org05:58, 3 мај 2012создадена со најавување(?)21
lad.wikipedia.org02:17, 25 април 2012создадена со најавување(?)9
la.wikipedia.org01:33, 18 август 2009создадена со најавување(?)82
la.wikibooks.org05:58, 3 мај 2012создадена со најавување(?)4
la.wikiquote.org05:58, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
la.wikisource.org08:02, 31 мај 2009создадена со најавување(?)270reviewer
la.wiktionary.org05:58, 3 мај 2012создадена со најавување(?)4
lbe.wikipedia.org05:58, 3 мај 2012создадена со најавување(?)5
lb.wikipedia.org15:03, 14 март 2012создадена со најавување(?)30
lb.wikibooks.org21:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
lb.wikiquote.org21:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
lb.wiktionary.org05:58, 3 мај 2012создадена со најавување(?)5
lez.wikipedia.org16:03, 6 април 2012создадена со најавување(?)7
lfn.wikipedia.org07:34, 3 јануари 2019создадена со најавување(?)4
lg.wikipedia.org05:58, 3 мај 2012создадена со најавување(?)4
lij.wikipedia.org05:58, 3 мај 2012создадена со најавување(?)15
lij.wikisource.org14:49, 20 јули 2020создадена со најавување(?)1
li.wikipedia.org16:58, 4 март 2012создадена со најавување(?)7
li.wikibooks.org05:58, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
li.wikinews.org07:31, 3 јануари 2019создадена со најавување(?)3
li.wikiquote.org05:58, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
li.wikisource.org14:26, 16 февруари 2011создадена со најавување(?)2
li.wiktionary.org05:58, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
lld.wikipedia.org16:42, 17 август 2020создадена со најавување(?)1
lmo.wikipedia.org22:58, 15 декември 2011создадена со најавување(?)18
lmo.wiktionary.org14:28, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)2
ln.wikipedia.org05:58, 3 мај 2012создадена со најавување(?)8
ln.wikibooks.org21:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
ln.wiktionary.org05:58, 3 мај 2012создадена со најавување(?)7
login.wikimedia.org05:57, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org05:59, 3 мај 2012создадена со најавување(?)42
lo.wiktionary.org05:59, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
lrc.wikipedia.org13:58, 5 јули 2015создадена со најавување(?)4
ltg.wikipedia.org03:21, 10 февруари 2012создадена со најавување(?)3
lt.wikipedia.org05:57, 5 декември 2009создадена со најавување(?)127
lt.wikibooks.org11:48, 14 декември 2011создадена со најавување(?)6
lt.wikiquote.org05:59, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
lt.wikisource.org03:05, 25 септември 2009создадена со најавување(?)4
lt.wiktionary.org05:59, 3 мај 2012создадена со најавување(?)11
lv.wikipedia.org12:26, 10 ноември 2010создадена со најавување(?)74
lv.wikibooks.org21:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
lv.wiktionary.org05:59, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
mad.wikipedia.org12:44, 21 декември 2020создадена со најавување(?)3
mai.wikipedia.org13:33, 20 февруари 2015создадена со најавување(?)14
map-bms.wikipedia.org17:01, 31 декември 2011создадена со најавување(?)21
mdf.wikipedia.org05:59, 3 мај 2012создадена со најавување(?)6
www.mediawiki.org15:32, 21 септември 2008создадена со најавување(?)626sysop, translationadmin
meta.wikimedia.org16:43, 27 јули 2008создадена со најавување(?)89.761sysop, translationadmin
mg.wikipedia.org13:12, 17 декември 2011создадена со најавување(?)41
mg.wikibooks.org05:59, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
mg.wiktionary.org05:59, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
mhr.wikipedia.org09:31, 3 декември 2011создадена со најавување(?)24
mh.wikipedia.org21:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
mh.wiktionary.org21:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
min.wikipedia.org04:26, 7 февруари 2013создадена со најавување(?)36
min.wiktionary.org04:45, 24 ноември 2019создадена со најавување(?)3
mi.wikipedia.org05:59, 3 мај 2012создадена со најавување(?)15
mi.wikibooks.org21:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
mi.wiktionary.org05:59, 3 мај 2012создадена со најавување(?)8
mk.wikipedia.org12:16, 10 ноември 2010создадена со најавување(?)104
mk.wikibooks.org05:59, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
mk.wikimedia.org06:09, 18 август 2012создадена со најавување(?)3
mk.wikisource.org03:05, 25 септември 2009создадена со најавување(?)6
mk.wiktionary.org05:59, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
ml.wikipedia.org11:20, 2 декември 2010создадена со најавување(?)112
ml.wikibooks.org14:22, 21 март 2012создадена со најавување(?)2
ml.wikiquote.org05:59, 3 мај 2012создадена со најавување(?)4
ml.wikisource.org14:09, 24 ноември 2010создадена со најавување(?)83
ml.wiktionary.org05:59, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
mni.wikipedia.org13:48, 25 февруари 2021создадена со најавување(?)1
mni.wiktionary.org13:48, 25 февруари 2021создадена со најавување(?)1
mn.wikipedia.org18:28, 19 февруари 2012создадена со најавување(?)43
mn.wikibooks.org21:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
mn.wiktionary.org05:59, 3 мај 2012создадена со најавување(?)6
mnw.wikipedia.org04:44, 24 ноември 2019создадена со најавување(?)2
mnw.wiktionary.org23:52, 21 март 2021создадена со најавување(?)1
mrj.wikipedia.org06:00, 19 декември 2011создадена со најавување(?)11
mr.wikipedia.org02:48, 23 ноември 2011создадена со најавување(?)165
mr.wikibooks.org05:59, 3 мај 2012создадена со најавување(?)6
mr.wikiquote.org05:59, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
mr.wikisource.org18:11, 20 април 2012создадена со најавување(?)17
mr.wiktionary.org05:59, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
ms.wikipedia.org13:02, 24 јануари 2011создадена со најавување(?)522
ms.wikibooks.org05:59, 3 мај 2012создадена со најавување(?)4
ms.wiktionary.org05:59, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
mt.wikipedia.org13:30, 2 декември 2010создадена со најавување(?)17
mt.wiktionary.org05:59, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
mus.wikipedia.org21:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
mwl.wikipedia.org05:55, 27 април 2012создадена со најавување(?)351
mx.wikimedia.org15:34, 22 јуни 2012создадена со најавување(?)5
myv.wikipedia.org05:59, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
my.wikipedia.org10:25, 13 февруари 2011создадена со најавување(?)25
my.wikibooks.org21:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
my.wiktionary.org05:59, 3 мај 2012создадена со најавување(?)5
mzn.wikipedia.org04:28, 1 мај 2012создадена со најавување(?)18uploader
nah.wikipedia.org12:42, 10 ноември 2010создадена со најавување(?)10
nah.wikibooks.org21:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
nah.wiktionary.org05:59, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
nap.wikipedia.org04:08, 13 март 2011создадена со најавување(?)18
nap.wikisource.org17:06, 18 август 2019создадена со најавување(?)3
na.wikipedia.org05:59, 3 мај 2012создадена со најавување(?)5
na.wikibooks.org21:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
na.wikiquote.org21:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
na.wiktionary.org05:59, 3 мај 2012создадена со најавување(?)6
nds-nl.wikipedia.org10:28, 13 февруари 2011создадена со најавување(?)13
nds.wikipedia.org10:31, 13 февруари 2011создадена со најавување(?)31
nds.wikibooks.org21:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
nds.wikiquote.org21:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
nds.wiktionary.org05:59, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
ne.wikipedia.org17:18, 17 август 2008создадена со најавување(?)48
ne.wikibooks.org05:59, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
ne.wiktionary.org05:59, 3 мај 2012создадена со најавување(?)5
new.wikipedia.org13:56, 11 март 2012создадена со најавување(?)15
ng.wikipedia.org21:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
nia.wikipedia.org15:23, 15 јануари 2021создадена со најавување(?)3
nia.wiktionary.org10:49, 14 јануари 2021создадена со најавување(?)1
nl.wikipedia.org09:36, 25 септември 2008создадена со најавување(?)643
nl.wikibooks.org04:05, 3 мај 2012создадена со најавување(?)8
nl.wikimedia.org09:42, 13 јули 2012создадена со најавување(?)9
nl.wikinews.org21:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)3
nl.wikiquote.org05:59, 3 мај 2012создадена со најавување(?)6
nl.wikisource.org03:05, 25 септември 2009создадена со најавување(?)163
nl.wikivoyage.org03:44, 11 ноември 2012создадена со најавување(?)10
nl.wiktionary.org05:59, 3 мај 2012создадена со најавување(?)18
nn.wikipedia.org16:49, 27 јануари 2010создадена со најавување(?)87
nn.wikiquote.org05:59, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
nn.wiktionary.org05:59, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
nov.wikipedia.org06:00, 3 мај 2012создадена со најавување(?)39
no.wikipedia.org16:49, 27 јануари 2010создадена со најавување(?)308
no.wikibooks.org05:59, 3 мај 2012создадена со најавување(?)6
no.wikimedia.org15:38, 22 јуни 2012создадена со најавување(?)3
no.wikinews.org06:00, 3 мај 2012создадена со најавување(?)7
no.wikiquote.org06:00, 3 мај 2012создадена со најавување(?)4
no.wikisource.org03:05, 25 септември 2009создадена со најавување(?)16.277
no.wiktionary.org05:59, 3 мај 2012создадена со најавување(?)8
nqo.wikipedia.org23:45, 17 ноември 2019создадена со најавување(?)3
nrm.wikipedia.org06:00, 3 мај 2012создадена со најавување(?)4
nso.wikipedia.org15:11, 6 март 2012создадена со најавување(?)9
nv.wikipedia.org08:37, 19 март 2012создадена со најавување(?)6
nyc.wikimedia.org03:12, 21 август 2012создадена со најавување(?)4
ny.wikipedia.org15:29, 2 мај 2012создадена со најавување(?)7
nz.wikimedia.org21:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
oc.wikipedia.org00:45, 31 март 2009создадена со најавување(?)66
oc.wikibooks.org06:00, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
oc.wiktionary.org06:00, 3 мај 2012создадена со најавување(?)4
olo.wikipedia.org11:07, 15 октомври 2016создадена со најавување(?)2
om.wikipedia.org05:33, 3 декември 2011создадена со најавување(?)36
om.wiktionary.org06:00, 3 мај 2012создадена со најавување(?)4
or.wikipedia.org12:41, 18 април 2012создадена со најавување(?)23
or.wikisource.org00:55, 21 октомври 2014создадена со најавување(?)5
or.wiktionary.org06:00, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
os.wikipedia.org09:53, 2 декември 2010создадена со најавување(?)14
outreach.wikimedia.org08:00, 6 декември 2009создадена со најавување(?)21
pa-us.wikimedia.org10:55, 10 септември 2012создадена со најавување(?)4
pag.wikipedia.org06:00, 3 мај 2012создадена со најавување(?)4
pam.wikipedia.org06:00, 3 мај 2012создадена со најавување(?)24
pap.wikipedia.org05:04, 29 ноември 2011создадена со најавување(?)5
pa.wikipedia.org06:00, 3 мај 2012создадена со најавување(?)50
pa.wikibooks.org06:00, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
pa.wikisource.org07:34, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)4
pa.wiktionary.org06:00, 3 мај 2012создадена со најавување(?)4
pcd.wikipedia.org09:29, 20 јануари 2010создадена со најавување(?)11
pdc.wikipedia.org13:22, 17 април 2012создадена со најавување(?)6
pfl.wikipedia.org14:41, 19 март 2012создадена со најавување(?)5
pih.wikipedia.org06:00, 3 мај 2012создадена со најавување(?)10
pi.wikipedia.org06:00, 3 мај 2012создадена со најавување(?)4
pi.wiktionary.org21:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
pl.wikipedia.org01:32, 10 јануари 2009создадена со најавување(?)670editor
pl.wikibooks.org06:00, 3 мај 2012создадена со најавување(?)10
pl.wikimedia.org03:01, 21 август 2012создадена со најавување(?)8
pl.wikinews.org16:26, 15 јануари 2011создадена со најавување(?)16
pl.wikiquote.org13:38, 13 февруари 2011создадена со најавување(?)19
pl.wikisource.org14:26, 6 февруари 2009создадена со најавување(?)273editor
pl.wikivoyage.org04:22, 7 февруари 2013создадена со најавување(?)13
pl.wiktionary.org06:00, 3 мај 2012создадена со најавување(?)31
pms.wikipedia.org06:06, 19 декември 2011создадена со најавување(?)28
pms.wikisource.org07:33, 3 јануари 2019создадена со најавување(?)3
pnb.wikipedia.org12:44, 20 февруари 2012создадена со најавување(?)36
pnb.wiktionary.org06:00, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
pnt.wikipedia.org05:00, 13 декември 2011создадена со најавување(?)16
ps.wikipedia.org06:00, 3 мај 2012создадена со најавување(?)29
ps.wikibooks.org21:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
ps.wikivoyage.org07:33, 3 јануари 2019создадена со најавување(?)3
ps.wiktionary.org06:00, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
pt.wikipedia.org16:49, 27 јануари 2010создадена со најавување(?)1.341
pt.wikibooks.org06:00, 3 мај 2012создадена со најавување(?)12
pt.wikimedia.org01:12, 29 септември 2019создадена со најавување(?)2
pt.wikinews.org13:39, 17 февруари 2011создадена со најавување(?)15
pt.wikiquote.org06:00, 3 мај 2012создадена со најавување(?)11
pt.wikisource.org02:59, 25 септември 2009создадена со најавување(?)26
pt.wikiversity.org06:00, 3 мај 2012создадена со најавување(?)22
pt.wikivoyage.org05:09, 5 јануари 2013создадена со најавување(?)21
pt.wiktionary.org06:52, 15 април 2012создадена со најавување(?)17
pwn.wikipedia.org14:28, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)2
quality.wikimedia.org21:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
qu.wikipedia.org06:00, 3 мај 2012создадена со најавување(?)13
qu.wikibooks.org21:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
qu.wikiquote.org21:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
qu.wiktionary.org06:00, 3 мај 2012создадена со најавување(?)4
rm.wikipedia.org04:00, 13 март 2011создадена со најавување(?)10
rm.wikibooks.org21:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
rm.wiktionary.org21:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
rmy.wikipedia.org06:00, 3 мај 2012создадена со најавување(?)17
rn.wikipedia.org04:13, 6 мај 2012потврдено со лозинка(?)3
rn.wiktionary.org21:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
roa-rup.wikipedia.org15:16, 24 февруари 2012создадена со најавување(?)13
roa-rup.wiktionary.org06:00, 3 мај 2012создадена со најавување(?)5
roa-tara.wikipedia.org06:00, 3 мај 2012создадена со најавување(?)7
ro.wikipedia.org16:49, 27 јануари 2010создадена со најавување(?)404
ro.wikibooks.org18:53, 3 февруари 2012создадена со најавување(?)15
ro.wikinews.org13:37, 17 февруари 2011создадена со најавување(?)2
ro.wikiquote.org06:00, 3 мај 2012создадена со најавување(?)4
ro.wikisource.org03:05, 25 септември 2009создадена со најавување(?)118
ro.wikivoyage.org04:20, 7 февруари 2013создадена со најавување(?)5
ro.wiktionary.org14:48, 7 март 2012создадена со најавување(?)6
rue.wikipedia.org04:44, 4 март 2012создадена со најавување(?)8
ru.wikipedia.org09:30, 25 септември 2008создадена со најавување(?)2.450autoreview, uploader
ru.wikibooks.org09:14, 12 декември 2011создадена со најавување(?)23
ru.wikimedia.org05:46, 18 август 2012создадена со најавување(?)3
ru.wikinews.org15:20, 16 февруари 2011создадена со најавување(?)22
ru.wikiquote.org06:01, 3 мај 2012создадена со најавување(?)33
ru.wikisource.org07:40, 5 јуни 2009создадена со најавување(?)4.107editor
ru.wikiversity.org06:01, 3 мај 2012создадена со најавување(?)6
ru.wikivoyage.org03:48, 11 ноември 2012создадена со најавување(?)12
ru.wiktionary.org06:00, 3 мај 2012создадена со најавување(?)26
rw.wikipedia.org09:42, 13 февруари 2011создадена со најавување(?)21
rw.wiktionary.org06:01, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
sah.wikipedia.org14:14, 17 декември 2011создадена со најавување(?)82
sah.wikiquote.org07:33, 3 јануари 2019создадена со најавување(?)3
sah.wikisource.org18:13, 20 април 2012создадена со најавување(?)3
sat.wikipedia.org07:32, 3 јануари 2019создадена со најавување(?)8
sa.wikipedia.org08:19, 10 март 2012создадена со најавување(?)30
sa.wikibooks.org06:01, 3 мај 2012создадена со најавување(?)1
sa.wikiquote.org03:55, 7 февруари 2013создадена со најавување(?)4
sa.wikisource.org18:13, 20 април 2012создадена со најавување(?)36
sa.wiktionary.org18:19, 20 април 2012создадена со најавување(?)5
scn.wikipedia.org13:49, 13 февруари 2011создадена со најавување(?)17
scn.wiktionary.org06:01, 3 мај 2012создадена со најавување(?)6
sco.wikipedia.org13:53, 16 декември 2011создадена со најавување(?)49
sc.wikipedia.org06:01, 3 мај 2012создадена со најавување(?)9
sc.wiktionary.org21:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
sd.wikipedia.org06:01, 3 мај 2012создадена со најавување(?)10
sd.wikinews.org15:14, 16 февруари 2011создадена со најавување(?)1
sd.wiktionary.org06:01, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
se.wikipedia.org06:01, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
se.wikibooks.org21:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
se.wikimedia.org06:13, 18 август 2012создадена со најавување(?)4
sg.wikipedia.org06:01, 3 мај 2012создадена со најавување(?)4
sg.wiktionary.org06:01, 3 мај 2012создадена со најавување(?)6
shi.wikipedia.org15:05, 25 јули 2021создадена со најавување(?)1
shn.wikipedia.org14:27, 24 декември 2018создадена со најавување(?)4
shn.wikivoyage.org12:51, 26 март 2022создадена со најавување(?)1
shn.wiktionary.org15:23, 15 јануари 2021создадена со најавување(?)1
sh.wikipedia.org13:56, 13 февруари 2011создадена со најавување(?)195
sh.wiktionary.org06:01, 3 мај 2012создадена со најавување(?)9
shy.wiktionary.org04:45, 24 ноември 2019создадена со најавување(?)3
simple.wikipedia.org13:56, 6 август 2008создадена со најавување(?)625
simple.wikibooks.org21:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
simple.wikiquote.org14:04, 13 февруари 2011создадена со најавување(?)2
simple.wiktionary.org10:53, 15 јануари 2012создадена со најавување(?)17
si.wikipedia.org05:42, 24 август 2008создадена со најавување(?)45
si.wikibooks.org09:24, 13 јули 2010создадена со најавување(?)9
si.wiktionary.org06:01, 3 мај 2012создадена со најавување(?)4
skr.wikipedia.org15:23, 15 јануари 2021создадена со најавување(?)1
skr.wiktionary.org15:23, 15 јануари 2021создадена со најавување(?)1
sk.wikipedia.org16:52, 27 јануари 2010создадена со најавување(?)173
sk.wikibooks.org06:01, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
sk.wikiquote.org06:01, 3 мај 2012создадена со најавување(?)4
sk.wikisource.org14:07, 24 ноември 2010создадена со најавување(?)15
sk.wiktionary.org06:01, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
sl.wikipedia.org16:53, 27 јануари 2010создадена со најавување(?)91
sl.wikibooks.org06:01, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
sl.wikiquote.org06:01, 3 мај 2012создадена со најавување(?)4
sl.wikisource.org03:05, 25 септември 2009создадена со најавување(?)288
sl.wikiversity.org06:01, 3 мај 2012создадена со најавување(?)8
sl.wiktionary.org06:01, 3 мај 2012создадена со најавување(?)4
smn.wikipedia.org03:07, 23 октомври 2020создадена со најавување(?)1
sm.wikipedia.org06:01, 3 мај 2012создадена со најавување(?)4
sm.wiktionary.org06:01, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
sn.wikipedia.org05:00, 10 март 2012создадена со најавување(?)6
sn.wiktionary.org21:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
wikisource.org00:25, 2 октомври 2008создадена со најавување(?)183
so.wikipedia.org06:01, 3 мај 2012создадена со најавување(?)17
so.wiktionary.org06:01, 3 мај 2012создадена со најавување(?)6
species.wikimedia.org09:40, 25 септември 2008создадена со најавување(?)88autopatrolled
sq.wikipedia.org13:43, 15 ноември 2010создадена со најавување(?)77
sq.wikibooks.org06:01, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
sq.wikinews.org06:01, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
sq.wikiquote.org06:01, 3 мај 2012создадена со најавување(?)5
sq.wiktionary.org06:01, 3 мај 2012создадена со најавување(?)5
srn.wikipedia.org06:01, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
sr.wikipedia.org16:54, 27 јануари 2010создадена со најавување(?)276
sr.wikibooks.org06:01, 3 мај 2012создадена со најавување(?)4
sr.wikinews.org15:28, 16 февруари 2011создадена со најавување(?)3
sr.wikiquote.org06:01, 3 мај 2012создадена со најавување(?)14
sr.wikisource.org03:05, 25 септември 2009создадена со најавување(?)13
sr.wiktionary.org06:01, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
ss.wikipedia.org06:02, 3 мај 2012создадена со најавување(?)6
ss.wiktionary.org06:02, 3 мај 2012создадена со најавување(?)5
stq.wikipedia.org15:28, 30 април 2012создадена со најавување(?)12
strategy.wikimedia.org06:18, 13 септември 2009создадена со најавување(?)6
st.wikipedia.org03:08, 22 април 2012создадена со најавување(?)7
st.wiktionary.org06:02, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
su.wikipedia.org13:16, 4 декември 2011создадена со најавување(?)51
su.wikibooks.org06:02, 3 мај 2012создадена со најавување(?)1
su.wikiquote.org06:02, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
su.wiktionary.org06:02, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
sv.wikipedia.org09:42, 25 септември 2008создадена со најавување(?)517extendedconfirmed
sv.wikibooks.org06:02, 3 мај 2012создадена со најавување(?)6
sv.wikinews.org16:12, 16 февруари 2011создадена со најавување(?)6
sv.wikiquote.org06:02, 3 мај 2012создадена со најавување(?)6
sv.wikisource.org14:16, 6 февруари 2009создадена со најавување(?)2.584
sv.wikiversity.org14:15, 13 февруари 2011создадена со најавување(?)14
sv.wikivoyage.org03:58, 11 ноември 2012создадена со најавување(?)10
sv.wiktionary.org06:02, 3 мај 2012создадена со најавување(?)8
sw.wikipedia.org11:29, 11 ноември 2010создадена со најавување(?)54
sw.wikibooks.org21:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
sw.wiktionary.org06:02, 3 мај 2012создадена со најавување(?)4
szl.wikipedia.org06:02, 3 мај 2012создадена со најавување(?)9
szy.wikipedia.org04:45, 24 ноември 2019создадена со најавување(?)4
ta.wikipedia.org13:57, 24 февруари 2011создадена со најавување(?)140
ta.wikibooks.org06:02, 3 мај 2012создадена со најавување(?)6
ta.wikinews.org15:12, 16 февруари 2011создадена со најавување(?)4
ta.wikiquote.org06:02, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
ta.wikisource.org03:06, 25 септември 2009создадена со најавување(?)30
ta.wiktionary.org06:02, 3 мај 2012создадена со најавување(?)8
tay.wikipedia.org23:52, 21 март 2021создадена со најавување(?)1
tcy.wikipedia.org12:16, 9 август 2016создадена со најавување(?)46
ten.wikipedia.org08:52, 7 јануари 2011создадена со најавување(?)2
test2.wikipedia.org14:44, 24 април 2012создадена со најавување(?)13
test.wikipedia.org03:26, 13 март 2011создадена со најавување(?)33sysop
test.wikidata.org07:16, 22 ноември 2013создадена со најавување(?)9
tet.wikipedia.org06:02, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
te.wikipedia.org11:29, 12 декември 2011создадена со најавување(?)153
te.wikibooks.org06:02, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
te.wikiquote.org06:02, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
te.wikisource.org03:06, 25 септември 2009создадена со најавување(?)45
te.wiktionary.org16:25, 19 март 2012создадена со најавување(?)7
tg.wikipedia.org06:02, 3 мај 2012создадена со најавување(?)32
tg.wikibooks.org06:02, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
tg.wiktionary.org06:02, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
th.wikipedia.org16:54, 27 јануари 2010создадена со најавување(?)291
th.wikibooks.org06:02, 3 мај 2012создадена со најавување(?)13
th.wikinews.org15:10, 16 февруари 2011создадена со најавување(?)3
th.wikiquote.org06:02, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
th.wikisource.org03:06, 25 септември 2009создадена со најавување(?)3
th.wiktionary.org06:02, 3 мај 2012создадена со најавување(?)5
ti.wikipedia.org06:02, 3 мај 2012создадена со најавување(?)4
ti.wiktionary.org06:02, 3 мај 2012создадена со најавување(?)4
tk.wikipedia.org06:02, 3 мај 2012создадена со најавување(?)15
tk.wikibooks.org21:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
tk.wikiquote.org21:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
tk.wiktionary.org12:32, 18 април 2012создадена со најавување(?)3
tl.wikipedia.org05:31, 21 ноември 2009создадена со најавување(?)54
tl.wikibooks.org06:02, 3 мај 2012создадена со најавување(?)10
tl.wiktionary.org06:02, 3 мај 2012создадена со најавување(?)5
tn.wikipedia.org06:02, 3 мај 2012создадена со најавување(?)5
tn.wiktionary.org06:02, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
to.wikipedia.org06:02, 3 мај 2012создадена со најавување(?)4
to.wiktionary.org21:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org14:58, 17 декември 2011создадена со најавување(?)8
tpi.wiktionary.org06:02, 3 мај 2012создадена со најавување(?)4
trv.wikipedia.org23:52, 21 март 2021создадена со најавување(?)1
tr.wikipedia.org17:32, 23 јуни 2009создадена со најавување(?)616autoreview
tr.wikibooks.org15:43, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)6
tr.wikimedia.org02:56, 21 август 2012создадена со најавување(?)3
tr.wikinews.org16:14, 16 февруари 2011создадена со најавување(?)6
tr.wikiquote.org10:30, 30 ноември 2011создадена со најавување(?)12
tr.wikisource.org03:06, 25 септември 2009создадена со најавување(?)26
tr.wikivoyage.org14:42, 7 февруари 2021создадена со најавување(?)1
tr.wiktionary.org16:17, 19 јануари 2012создадена со најавување(?)43
ts.wikipedia.org19:19, 20 јули 2010создадена со најавување(?)5
ts.wiktionary.org06:02, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
tt.wikipedia.org14:36, 13 февруари 2011создадена со најавување(?)62
tt.wikibooks.org06:03, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
tt.wikiquote.org21:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
tt.wiktionary.org06:03, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
tum.wikipedia.org06:03, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
tw.wikipedia.org09:28, 20 јануари 2010создадена со најавување(?)16
tw.wiktionary.org21:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
tyv.wikipedia.org05:54, 12 август 2013создадена со најавување(?)9
ty.wikipedia.org06:03, 3 мај 2012создадена со најавување(?)4
ua.wikimedia.org02:52, 21 август 2012создадена со најавување(?)3
udm.wikipedia.org06:03, 3 мај 2012создадена со најавување(?)10
ug.wikipedia.org06:03, 3 мај 2012создадена со најавување(?)8
ug.wikibooks.org21:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
ug.wikiquote.org21:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
ug.wiktionary.org06:03, 3 мај 2012создадена со најавување(?)4
uk.wikipedia.org16:53, 27 јануари 2010создадена со најавување(?)1.286
uk.wikibooks.org06:03, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
uk.wikinews.org15:26, 16 февруари 2011создадена со најавување(?)6
uk.wikiquote.org06:03, 3 мај 2012создадена со најавување(?)4
uk.wikisource.org15:50, 13 април 2009создадена со најавување(?)1.097
uk.wikivoyage.org21:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)8
uk.wiktionary.org13:38, 10 март 2012создадена со најавување(?)6
ur.wikipedia.org06:03, 3 мај 2012создадена со најавување(?)89
ur.wikibooks.org06:03, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
ur.wikiquote.org06:03, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
ur.wiktionary.org06:03, 3 мај 2012создадена со најавување(?)5
usability.wikimedia.org23:54, 11 септември 2009создадена со најавување(?)3
uz.wikipedia.org06:03, 3 мај 2012создадена со најавување(?)42
uz.wikibooks.org06:03, 3 мај 2012создадена со најавување(?)4
uz.wikiquote.org06:03, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
uz.wiktionary.org06:03, 3 мај 2012создадена со најавување(?)4
vec.wikipedia.org06:03, 3 мај 2012создадена со најавување(?)14
vec.wikisource.org09:02, 8 мај 2011создадена со најавување(?)398
vec.wiktionary.org04:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)6
vep.wikipedia.org06:03, 3 мај 2012создадена со најавување(?)4
ve.wikipedia.org06:03, 3 мај 2012создадена со најавување(?)5
vi.wikipedia.org16:53, 27 јануари 2010создадена со најавување(?)453
vi.wikibooks.org06:03, 3 мај 2012создадена со најавување(?)33
vi.wikiquote.org06:03, 3 мај 2012создадена со најавување(?)22
vi.wikisource.org06:13, 22 август 2009создадена со најавување(?)56
vi.wikivoyage.org06:08, 12 август 2013создадена со најавување(?)12
vi.wiktionary.org11:19, 5 октомври 2011создадена со најавување(?)15
vls.wikipedia.org17:29, 19 февруари 2012создадена со најавување(?)8
vo.wikipedia.org04:25, 13 март 2011создадена со најавување(?)11
vo.wikibooks.org06:03, 3 мај 2012создадена со најавување(?)1
vo.wikiquote.org21:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
vo.wiktionary.org12:22, 18 април 2012создадена со најавување(?)4
war.wikipedia.org17:08, 29 декември 2010создадена со најавување(?)57
wa.wikipedia.org06:03, 3 мај 2012создадена со најавување(?)13
wa.wikibooks.org21:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
wa.wikisource.org14:35, 16 декември 2020создадена со најавување(?)1
wa.wiktionary.org06:03, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
www.wikidata.org13:04, 28 октомври 2012создадена со најавување(?)285.285
wikimania2005.wikimedia.org21:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
wikimania2006.wikimedia.org21:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
wikimania2007.wikimedia.org21:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
wikimania2008.wikimedia.org21:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
wikimania2009.wikimedia.org21:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
wikimania2010.wikimedia.org14:59, 25 март 2010создадена со најавување(?)4
wikimania2011.wikimedia.org21:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
wikimania2012.wikimedia.org13:40, 25 март 2012создадена со најавување(?)4
wikimania2013.wikimedia.org18:34, 29 мај 2012создадена со најавување(?)8
wikimania2014.wikimedia.org00:50, 3 мај 2013создадена со најавување(?)18
wikimania2015.wikimedia.org10:22, 6 јули 2014создадена со најавување(?)4
wikimania2016.wikimedia.org14:31, 1 февруари 2015создадена со најавување(?)4
wikimania2017.wikimedia.org14:09, 27 февруари 2016создадена со најавување(?)16
wikimania2018.wikimedia.org01:54, 7 септември 2017создадена со најавување(?)5
wikimania.wikimedia.org13:15, 2 јануари 2019создадена со најавување(?)1.316bureaucrat, sysop, translationadmin
wo.wikipedia.org18:18, 13 февруари 2011создадена со најавување(?)5
wo.wikiquote.org06:03, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
wo.wiktionary.org06:03, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
wuu.wikipedia.org14:38, 24 јануари 2009создадена со најавување(?)21
xal.wikipedia.org06:03, 3 мај 2012создадена со најавување(?)15
xh.wikipedia.org06:03, 3 мај 2012создадена со најавување(?)5
xh.wikibooks.org21:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
xh.wiktionary.org21:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
xmf.wikipedia.org04:36, 11 март 2012создадена со најавување(?)12
yi.wikipedia.org15:02, 13 февруари 2011создадена со најавување(?)17
yi.wikisource.org03:06, 25 септември 2009создадена со најавување(?)2
yi.wiktionary.org06:03, 3 мај 2012создадена со најавување(?)3
yo.wikipedia.org15:05, 13 февруари 2011создадена со најавување(?)22
yo.wikibooks.org21:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
yo.wiktionary.org21:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
yue.wiktionary.org07:30, 3 јануари 2019создадена со најавување(?)3
za.wikipedia.org17:17, 19 февруари 2012создадена со најавување(?)5
za.wikibooks.org21:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
za.wikiquote.org21:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
za.wiktionary.org06:03, 3 мај 2012создадена со најавување(?)4
zea.wikipedia.org06:04, 3 мај 2012создадена со најавување(?)12
zh-classical.wikipedia.org06:04, 3 мај 2012создадена со најавување(?)13
zh-min-nan.wikipedia.org06:04, 3 мај 2012создадена со најавување(?)395
zh-min-nan.wikibooks.org06:04, 3 мај 2012создадена со најавување(?)4
zh-min-nan.wikiquote.org06:04, 3 мај 2012создадена со најавување(?)4
zh-min-nan.wikisource.org03:06, 25 септември 2009создадена со најавување(?)3
zh-min-nan.wiktionary.org06:04, 3 мај 2012создадена со најавување(?)4
zh-yue.wikipedia.org15:13, 13 февруари 2011создадена со најавување(?)42
zh.wikipedia.org09:39, 25 септември 2008создадена со најавување(?)1.058extendedconfirmed
zh.wikibooks.org11:04, 17 март 2012создадена со најавување(?)8
zh.wikinews.org15:06, 16 февруари 2011создадена со најавување(?)5
zh.wikiquote.org13:52, 4 декември 2011создадена со најавување(?)7
zh.wikisource.org15:38, 22 декември 2008создадена со најавување(?)19
zh.wikiversity.org13:51, 17 август 2018создадена со најавување(?)7
zh.wikivoyage.org14:38, 15 јануари 2014создадена со најавување(?)4
zh.wiktionary.org06:04, 3 мај 2012создадена со најавување(?)6
zu.wikipedia.org06:04, 3 мај 2012создадена со најавување(?)12
zu.wikibooks.org21:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
zu.wiktionary.org06:04, 3 мај 2012создадена со најавување(?)4