Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ab.wikipedia.org15:34, 9 октомври 2013создадена со најавување(?)0
ace.wikipedia.org17:42, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org17:37, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
ak.wikipedia.org17:37, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org17:42, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org17:37, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org17:42, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org17:37, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org17:42, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org17:37, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org16:19, 1 февруари 2016создадена со најавување(?)0
ar.wikiquote.org17:16, 1 февруари 2016создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org17:42, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
ast.wikipedia.org17:42, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org17:37, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org17:37, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org17:37, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org17:37, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org17:42, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
bat-smg.wikipedia.org17:45, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org17:37, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org17:42, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org17:45, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org17:37, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org17:37, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
bg.wikinews.org15:34, 3 февруари 2016создадена со најавување(?)0
bh.wikipedia.org17:37, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
bi.wikipedia.org17:37, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
bjn.wikipedia.org17:42, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
bm.wikipedia.org17:37, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org17:37, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
bo.wikipedia.org17:37, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org17:42, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org17:37, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org17:37, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
bs.wikinews.org17:07, 1 февруари 2016создадена со најавување(?)1
bs.wikiquote.org16:27, 1 февруари 2016создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org17:42, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
bxr.wikipedia.org17:42, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org17:37, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org18:51, 27 јануари 2016создадена со најавување(?)4bot
cbk-zam.wikipedia.org17:45, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
cdo.wikipedia.org17:42, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org17:42, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
ce.wikipedia.org17:37, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org17:43, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
ch.wikipedia.org17:37, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
chy.wikipedia.org17:43, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org17:43, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org12:42, 11 октомври 2013создадена со најавување(?)0
co.wikipedia.org17:37, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org17:43, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
cr.wikipedia.org17:37, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
csb.wikipedia.org17:43, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org17:37, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
cs.wikinews.org15:55, 1 февруари 2016создадена со најавување(?)0
cs.wikiquote.org16:27, 1 февруари 2016создадена со најавување(?)0
cu.wikipedia.org17:37, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
cv.wikipedia.org17:37, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org17:37, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org17:37, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org17:38, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
de.wikinews.org18:53, 27 јануари 2016создадена со најавување(?)2.553
de.wikiquote.org16:27, 1 февруари 2016создадена со најавување(?)0
de.wikivoyage.org16:46, 1 ноември 2013создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org17:43, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
dsb.wikipedia.org17:43, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org17:38, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org17:38, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org17:38, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org17:38, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
el.wikinews.org16:14, 1 февруари 2016создадена со најавување(?)1bot
el.wikiquote.org16:27, 1 февруари 2016создадена со најавување(?)0
el.wikivoyage.org16:46, 1 ноември 2013создадена со најавување(?)0
eml.wikipedia.org17:43, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org12:15, 1 октомври 2009создадена со најавување(?)0
en.wikibooks.org18:25, 25 јануари 2016создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org18:25, 25 јануари 2016создадена со најавување(?)Блокиран засекогаш.
Причина: unauthorized bot
  • уредување (на цело вики)
  • оневозможено автоблокирање
1
en.wikiquote.org18:25, 25 јануари 2016создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org18:25, 25 јануари 2016создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org18:25, 25 јануари 2016создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org16:46, 1 ноември 2013создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org18:25, 25 јануари 2016создадена со најавување(?)0
eo.wikipedia.org17:38, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
eo.wikinews.org15:56, 1 февруари 2016создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org17:38, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
es.wikinews.org18:54, 27 јануари 2016создадена со најавување(?)2.420
es.wikiquote.org16:27, 1 февруари 2016создадена со најавување(?)0
es.wikivoyage.org16:46, 1 ноември 2013создадена со најавување(?)0
et.wikipedia.org17:38, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org17:38, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
ext.wikipedia.org17:43, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org17:38, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
fa.wikinews.org16:14, 1 февруари 2016создадена со најавување(?)0
ff.wikipedia.org17:38, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
fiu-vro.wikipedia.org17:45, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org17:38, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
fi.wikinews.org15:55, 1 февруари 2016создадена со најавување(?)0
fj.wikipedia.org17:38, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org17:38, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org17:43, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
frr.wikipedia.org17:43, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org17:38, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
fr.wikinews.org18:54, 27 јануари 2016создадена со најавување(?)4.931trusteduser
fr.wikiquote.org16:30, 1 февруари 2016создадена со најавување(?)0
fr.wikivoyage.org16:46, 1 ноември 2013создадена со најавување(?)0
fur.wikipedia.org17:43, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org17:38, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org17:43, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
gan.wikipedia.org17:43, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org17:38, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org17:38, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org17:43, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org17:38, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org17:38, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org17:43, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org17:38, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org17:38, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org17:43, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
ha.wikipedia.org17:38, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org17:43, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org17:38, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
he.wikinews.org16:15, 1 февруари 2016создадена со најавување(?)0
he.wikivoyage.org16:46, 1 ноември 2013создадена со најавување(?)0
hif.wikipedia.org17:43, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org17:38, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org17:38, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
hsb.wikipedia.org17:43, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org17:38, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org17:38, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org17:38, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org17:38, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org17:39, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
ie.wikipedia.org17:39, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org17:39, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
ik.wikipedia.org17:39, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org17:43, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org18:25, 25 јануари 2016создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org17:39, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org17:39, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org18:53, 29 мај 2008домашно вики(?)95.796bot
it.wikibooks.org18:25, 25 јануари 2016создадена со најавување(?)0
it.wikinews.org18:25, 25 јануари 2016создадена со најавување(?)1.700bot
it.wikiquote.org18:25, 25 јануари 2016создадена со најавување(?)1
it.wikisource.org18:25, 25 јануари 2016создадена со најавување(?)0
it.wikiversity.org18:25, 25 јануари 2016создадена со најавување(?)0
it.wikivoyage.org16:46, 1 ноември 2013создадена со најавување(?)0
it.wiktionary.org15:04, 29 јануари 2016создадена со најавување(?)0
iu.wikipedia.org17:39, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org17:39, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
ja.wikinews.org18:54, 27 јануари 2016создадена со најавување(?)1bot
jbo.wikipedia.org17:43, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org17:39, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
kaa.wikipedia.org17:43, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
kab.wikipedia.org17:43, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org17:39, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
kbd.wikipedia.org17:43, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org17:39, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
ki.wikipedia.org17:39, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org17:39, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
kl.wikipedia.org17:39, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org17:39, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org17:39, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
koi.wikipedia.org17:43, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org17:39, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
ko.wikinews.org17:54, 1 февруари 2016создадена со најавување(?)0
krc.wikipedia.org17:43, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org17:43, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
ks.wikipedia.org17:39, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org17:39, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
kv.wikipedia.org17:39, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
kw.wikipedia.org17:39, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org17:39, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org17:43, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org17:39, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
lbe.wikipedia.org17:43, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org17:39, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org17:43, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org17:39, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
lij.wikipedia.org17:43, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org17:39, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org17:43, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
ln.wikipedia.org17:39, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org09:54, 3 октомври 2013создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org17:39, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org17:43, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org17:39, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
lt.wikiquote.org16:27, 1 февруари 2016создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org17:39, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
map-bms.wikipedia.org17:45, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
mdf.wikipedia.org17:44, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org18:25, 25 јануари 2016создадена со најавување(?)0
meta.wikimedia.org00:31, 22 јануари 2013создадена со најавување(?)0
mg.wikipedia.org17:40, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
mhr.wikipedia.org17:44, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org17:44, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org17:40, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org17:40, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org17:40, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org17:40, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org17:44, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org17:40, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org17:40, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
mt.wikipedia.org17:40, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org17:44, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
myv.wikipedia.org17:44, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org17:40, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
mzn.wikipedia.org17:44, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
nah.wikipedia.org17:44, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org17:44, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org17:40, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org17:45, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
nds.wikipedia.org17:44, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org17:40, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org17:44, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org17:40, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
nl.wikiquote.org17:15, 1 февруари 2016создадена со најавување(?)0
nl.wikivoyage.org16:46, 1 ноември 2013создадена со најавување(?)0
nn.wikipedia.org17:40, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
nn.wikiquote.org16:27, 1 февруари 2016создадена со најавување(?)0
nov.wikipedia.org17:44, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org17:40, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
no.wikinews.org15:55, 1 февруари 2016создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org17:44, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
nso.wikipedia.org17:44, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org17:40, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org17:40, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org17:40, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org17:40, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org17:40, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org17:40, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
pag.wikipedia.org17:44, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
pam.wikipedia.org17:44, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
pap.wikipedia.org17:44, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org17:40, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org17:44, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
pdc.wikipedia.org17:44, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
pfl.wikipedia.org17:44, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
pih.wikipedia.org17:44, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
pi.wikipedia.org17:40, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org17:40, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
pl.wikinews.org18:48, 27 јануари 2016создадена со најавување(?)583bot
pl.wikiquote.org16:27, 1 февруари 2016создадена со најавување(?)0
pl.wikivoyage.org16:46, 1 ноември 2013создадена со најавување(?)0
pms.wikipedia.org17:44, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org17:44, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
pnt.wikipedia.org17:44, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org17:40, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org17:40, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org18:54, 27 јануари 2016создадена со најавување(?)2.054bot
pt.wikivoyage.org16:46, 1 ноември 2013создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org17:40, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org17:40, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org17:44, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
rn.wikipedia.org17:41, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org17:45, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org14:29, 4 октомври 2013создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org17:40, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
ro.wikinews.org18:49, 27 јануари 2016создадена со најавување(?)0
ro.wikivoyage.org16:46, 1 ноември 2013создадена со најавување(?)0
rue.wikipedia.org17:44, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org17:41, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org15:55, 1 февруари 2016создадена со најавување(?)36autoreview, bot
ru.wikiquote.org16:27, 1 февруари 2016создадена со најавување(?)0
ru.wikivoyage.org16:46, 1 ноември 2013создадена со најавување(?)0
rw.wikipedia.org17:41, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org17:44, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org17:41, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org17:44, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org17:44, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
sc.wikipedia.org17:41, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org17:41, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org17:41, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
sg.wikipedia.org17:41, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org17:41, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org17:45, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
si.wikipedia.org17:41, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org17:41, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
sk.wikiquote.org16:27, 1 февруари 2016создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org17:41, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org17:41, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org17:41, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
so.wikipedia.org17:41, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org18:25, 25 јануари 2016создадена со најавување(?)0
sq.wikipedia.org17:41, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
sq.wikinews.org11:33, 5 февруари 2016создадена со најавување(?)0
srn.wikipedia.org17:44, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org17:41, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
sr.wikinews.org15:55, 1 февруари 2016создадена со најавување(?)1
ss.wikipedia.org17:41, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org17:44, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
st.wikipedia.org17:41, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org17:41, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org17:41, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
sv.wikinews.org18:49, 27 јануари 2016создадена со најавување(?)0
sv.wikivoyage.org16:46, 1 ноември 2013создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org17:41, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
szl.wikipedia.org17:44, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org17:41, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
ta.wikinews.org15:55, 1 февруари 2016создадена со најавување(?)1bot
test.wikidata.org18:28, 6 декември 2017создадена со најавување(?)0
tet.wikipedia.org17:44, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org17:41, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org17:41, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org17:41, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
ti.wikipedia.org17:41, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org17:41, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org17:41, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
tn.wikipedia.org17:41, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org17:41, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org17:45, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org17:41, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
tr.wikinews.org15:55, 1 февруари 2016создадена со најавување(?)1bot
ts.wikipedia.org17:42, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org17:42, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
tum.wikipedia.org17:45, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
tw.wikipedia.org17:42, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
tyv.wikipedia.org17:45, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
ty.wikipedia.org17:42, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org17:45, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
ug.wikipedia.org17:42, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org17:42, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
uk.wikinews.org15:55, 1 февруари 2016создадена со најавување(?)0
uk.wikivoyage.org16:46, 1 ноември 2013создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org17:42, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org17:42, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
vec.wikipedia.org17:45, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org17:45, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
ve.wikipedia.org17:42, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org17:42, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
vi.wikivoyage.org16:46, 1 ноември 2013создадена со најавување(?)0
vls.wikipedia.org17:45, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
vo.wikipedia.org17:42, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org17:45, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
wa.wikipedia.org17:42, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org00:30, 22 јануари 2013создадена со најавување(?)326.767bot
wo.wikipedia.org17:42, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org17:45, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
xal.wikipedia.org17:45, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
xh.wikipedia.org17:42, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org17:45, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
yi.wikipedia.org17:42, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org17:42, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org17:42, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org17:45, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org17:46, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikipedia.org17:46, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org17:45, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org17:42, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
zh.wikinews.org16:14, 1 февруари 2016создадена со најавување(?)1bot
zu.wikipedia.org17:42, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0