Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
aa.wikipedia.org15:27, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
aa.wiktionary.org15:27, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ab.wikipedia.org14:25, 24 февруари 2019создадена со најавување(?)0
ace.wikipedia.org15:40, 24 јуни 2018создадена со најавување(?)0
ady.wikipedia.org15:27, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org22:11, 9 февруари 2018создадена со најавување(?)4
af.wikibooks.org15:27, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
af.wikiquote.org15:27, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
af.wiktionary.org15:27, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ak.wikipedia.org15:27, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ak.wikibooks.org15:27, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ak.wiktionary.org15:27, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org15:27, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org15:27, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)1
am.wikiquote.org15:27, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
am.wiktionary.org15:27, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org11:21, 27 август 2013создадена со најавување(?)0
ang.wikibooks.org15:27, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ang.wikiquote.org15:27, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ang.wikisource.org15:27, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ang.wiktionary.org15:27, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org15:27, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)2
an.wiktionary.org15:27, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org15:27, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org21:50, 12 декември 2017создадена со најавување(?)543autoreview
ar.wikibooks.org15:27, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)1
ar.wikimedia.org15:27, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org15:27, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)1
ar.wikiquote.org15:27, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)1
ar.wikisource.org15:27, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)1
ar.wikiversity.org15:27, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)1
ar.wiktionary.org15:27, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)1
ary.wikipedia.org14:52, 20 ноември 2020создадена со најавување(?)4
arz.wikipedia.org15:27, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)4
ast.wikipedia.org13:32, 23 февруари 2019создадена со најавување(?)0
ast.wikibooks.org15:28, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ast.wikiquote.org15:28, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ast.wiktionary.org15:28, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org15:28, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
as.wikibooks.org15:28, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
as.wikisource.org15:28, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
as.wiktionary.org15:28, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org15:28, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
av.wiktionary.org15:28, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
awa.wikipedia.org11:34, 19 јули 2020создадена со најавување(?)1
ay.wikipedia.org15:28, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ay.wikibooks.org15:28, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ay.wiktionary.org15:28, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org09:19, 29 мај 2019создадена со најавување(?)14
az.wikipedia.org09:45, 8 октомври 2017создадена со најавување(?)5
az.wikibooks.org15:28, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
az.wikiquote.org15:28, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
az.wikisource.org15:28, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)1
az.wiktionary.org15:28, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org15:28, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)1
bat-smg.wikipedia.org15:28, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org17:10, 9 јули 2017создадена со најавување(?)0
ba.wikibooks.org15:28, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org15:28, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
bd.wikimedia.org15:28, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org22:59, 9 февруари 2018создадена со најавување(?)1
beta.wikiversity.org11:22, 20 август 2019создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org23:03, 9 февруари 2018создадена со најавување(?)0
be.wikibooks.org15:28, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
be.wikimedia.org15:28, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
be.wikiquote.org15:28, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
be.wikisource.org15:28, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
be.wiktionary.org15:28, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org21:47, 12 декември 2017создадена со најавување(?)4
bg.wikibooks.org15:28, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
bg.wikinews.org15:28, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
bg.wikiquote.org15:28, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
bg.wikisource.org15:28, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
bg.wiktionary.org15:28, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
bh.wikipedia.org15:28, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)2
bh.wiktionary.org15:28, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
bi.wikipedia.org15:28, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
bjn.wikipedia.org15:28, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)1
bm.wikipedia.org15:28, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
bm.wikiquote.org15:28, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
bm.wiktionary.org15:28, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org23:23, 9 февруари 2018создадена со најавување(?)1
bn.wikibooks.org15:28, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)1
bn.wikisource.org15:28, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)1
bn.wiktionary.org15:28, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)1
bo.wikipedia.org15:28, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
bo.wikibooks.org15:28, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
bo.wiktionary.org15:28, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org15:28, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org15:28, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
br.wikimedia.org15:28, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
br.wikiquote.org15:28, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
br.wikisource.org15:28, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
br.wiktionary.org15:28, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org14:21, 2 август 2018создадена со најавување(?)4
bs.wikibooks.org15:28, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
bs.wikinews.org15:28, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
bs.wikiquote.org23:35, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
bs.wikisource.org15:28, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
bs.wiktionary.org15:28, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org15:28, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
bxr.wikipedia.org23:33, 9 февруари 2018создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org22:10, 12 декември 2017создадена со најавување(?)3
ca.wikibooks.org15:28, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ca.wikimedia.org15:28, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org15:28, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ca.wikiquote.org15:28, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ca.wikisource.org15:28, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ca.wiktionary.org15:28, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
cbk-zam.wikipedia.org15:28, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
cdo.wikipedia.org15:28, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org08:22, 22 април 2016создадена со најавување(?)46
ce.wikipedia.org08:14, 18 септември 2018создадена со најавување(?)1
cho.wikipedia.org15:28, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org15:28, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
chr.wiktionary.org09:51, 29 јуни 2019создадена со најавување(?)0
ch.wikipedia.org15:28, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ch.wikibooks.org15:28, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ch.wiktionary.org15:28, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
chy.wikipedia.org15:28, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org09:22, 29 мај 2019создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org13:36, 25 мај 2013создадена со најавување(?)5.687patroller
co.wikipedia.org15:28, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)3
co.wikibooks.org15:28, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
co.wikimedia.org15:29, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
co.wikiquote.org15:29, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
co.wiktionary.org15:29, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org15:33, 8 август 2016создадена со најавување(?)0
cr.wikipedia.org15:29, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
cr.wikiquote.org15:29, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
cr.wiktionary.org15:29, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
csb.wikipedia.org15:29, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
csb.wiktionary.org15:29, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org17:23, 28 септември 2017создадена со најавување(?)5
cs.wikibooks.org15:29, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
cs.wikinews.org15:29, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
cs.wikiquote.org00:03, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
cs.wikisource.org15:29, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
cs.wikiversity.org15:29, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
cs.wiktionary.org15:40, 24 јуни 2018создадена со најавување(?)0
cu.wikipedia.org15:29, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
cv.wikipedia.org15:29, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)1
cv.wikibooks.org15:29, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org15:55, 4 април 2018создадена со најавување(?)2
cy.wikibooks.org15:29, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
cy.wikiquote.org15:29, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
cy.wikisource.org15:29, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
cy.wiktionary.org15:29, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org11:05, 2 февруари 2014создадена со најавување(?)5
da.wikibooks.org15:29, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
da.wikiquote.org15:29, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
da.wikisource.org15:29, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
da.wiktionary.org15:29, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org21:30, 13 декември 2013создадена со најавување(?)16
de.wikibooks.org15:29, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
de.wikinews.org15:29, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
de.wikiquote.org15:29, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
de.wikisource.org15:29, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
de.wikiversity.org15:29, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
de.wikivoyage.org15:29, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)1
de.wiktionary.org15:29, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org12:40, 15 јуни 2019создадена со најавување(?)4
dk.wikimedia.org15:29, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
dsb.wikipedia.org15:29, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org15:29, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
dv.wiktionary.org15:29, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org15:29, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
dz.wiktionary.org15:29, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org15:29, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)2
el.wikipedia.org00:40, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)1
el.wikibooks.org15:29, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
el.wikinews.org15:29, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)1
el.wikiquote.org15:29, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
el.wikisource.org15:29, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
el.wikiversity.org15:29, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
el.wikivoyage.org15:29, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
el.wiktionary.org15:29, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
eml.wikipedia.org15:29, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)2
en.wikipedia.org14:41, 28 мај 2013создадена со најавување(?)728extendedconfirmed
en.wikibooks.org11:21, 29 септември 2013создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org11:21, 29 септември 2013создадена со најавување(?)6
en.wikiquote.org11:21, 29 септември 2013создадена со најавување(?)18
en.wikisource.org11:21, 29 септември 2013создадена со најавување(?)2
en.wikiversity.org11:21, 29 септември 2013создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org11:21, 29 септември 2013создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org11:21, 29 септември 2013создадена со најавување(?)0
eo.wikipedia.org10:38, 4 јануари 2015создадена со најавување(?)7
eo.wikibooks.org15:29, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
eo.wikinews.org15:29, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
eo.wikiquote.org15:29, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
eo.wikisource.org15:29, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org15:29, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org17:02, 21 октомври 2013создадена со најавување(?)15
es.wikibooks.org15:29, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
es.wikinews.org15:29, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)1
es.wikiquote.org15:29, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
es.wikisource.org15:29, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
es.wikiversity.org15:29, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
es.wikivoyage.org15:29, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
es.wiktionary.org15:29, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
et.wikipedia.org21:03, 14 март 2017создадена со најавување(?)6
et.wikibooks.org15:29, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ee.wikimedia.org15:29, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
et.wikiquote.org15:29, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
et.wikisource.org15:29, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org15:29, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org03:32, 13 декември 2017создадена со најавување(?)3
eu.wikibooks.org15:29, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
eu.wikiquote.org15:29, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org15:29, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ext.wikipedia.org15:29, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org01:30, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)13
fa.wikibooks.org15:29, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
fa.wikinews.org15:29, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)1
fa.wikiquote.org15:29, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
fa.wikisource.org15:30, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
fa.wikivoyage.org15:30, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)1
fa.wiktionary.org15:30, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ff.wikipedia.org15:30, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
fiu-vro.wikipedia.org15:30, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org09:41, 23 ноември 2015создадена со најавување(?)2
fi.wikibooks.org15:30, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
fi.wikimedia.org15:30, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
fi.wikinews.org15:30, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
fi.wikiquote.org15:30, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
fi.wikisource.org15:30, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
fi.wikiversity.org15:30, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org15:30, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
fj.wikipedia.org15:30, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
fj.wiktionary.org15:30, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org18:36, 13 декември 2021создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org15:30, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
fo.wikisource.org15:30, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
fo.wiktionary.org15:30, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org15:30, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
frr.wikipedia.org15:41, 24 јуни 2018создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org15:20, 14 март 2014создадена со најавување(?)55
fr.wikibooks.org15:30, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
fr.wikinews.org15:30, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)1
fr.wikiquote.org15:30, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)1
fr.wikisource.org02:08, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
fr.wikiversity.org15:30, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
fr.wikivoyage.org15:30, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org09:51, 29 јуни 2019создадена со најавување(?)1
fur.wikipedia.org15:30, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org15:30, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)1
fy.wikibooks.org15:30, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
fy.wiktionary.org15:30, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org15:30, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
gan.wikipedia.org15:30, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org14:22, 2 август 2018создадена со најавување(?)1
ga.wikibooks.org15:30, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ga.wikiquote.org15:30, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ga.wiktionary.org15:30, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
gcr.wikipedia.org17:24, 7 август 2020создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org15:30, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
gd.wiktionary.org15:30, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org15:30, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)1
gl.wikipedia.org02:20, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
gl.wikibooks.org15:30, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
gl.wikiquote.org15:30, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
gl.wikisource.org15:30, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
gl.wiktionary.org15:30, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org15:30, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
gn.wiktionary.org15:30, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org12:53, 1 јануари 2019создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org14:03, 2 јануари 2019создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org15:30, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
got.wikibooks.org15:30, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org15:30, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
gu.wikibooks.org15:30, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
gu.wikiquote.org15:30, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)3
gu.wikisource.org15:30, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
gu.wiktionary.org15:30, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org15:30, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
gv.wiktionary.org15:30, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org09:57, 28 јуни 2019создадена со најавување(?)0
ha.wikipedia.org15:30, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ha.wiktionary.org15:30, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org15:30, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org02:36, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
he.wikibooks.org15:30, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
he.wikinews.org15:30, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
he.wikiquote.org15:30, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
he.wikisource.org15:30, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
he.wikivoyage.org15:30, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
he.wiktionary.org15:30, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
hif.wikipedia.org15:30, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)2
hi.wikipedia.org13:42, 2 јуни 2019создадена со најавување(?)80
hi.wikibooks.org15:30, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
hi.wikiquote.org15:30, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org15:30, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ho.wikipedia.org15:30, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org15:41, 24 јуни 2018создадена со најавување(?)1
hr.wikibooks.org15:30, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
hr.wikiquote.org15:30, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
hr.wikisource.org05:54, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
hr.wiktionary.org15:30, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
hsb.wikipedia.org15:30, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
hsb.wiktionary.org15:30, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org20:22, 22 декември 2018создадена со најавување(?)3
ht.wikisource.org15:30, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org14:59, 28 август 2012нова сметка(?)17.265bureaucrat, editor, interface-editor, templateeditor
hu.wikibooks.org10:45, 13 јули 2017создадена со најавување(?)9
hu.wikinews.org15:30, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
hu.wikiquote.org16:38, 24 јануари 2014создадена со најавување(?)6
hu.wikisource.org08:54, 29 август 2016создадена со најавување(?)4
hu.wiktionary.org11:27, 2 јули 2013создадена со најавување(?)2
hy.wikipedia.org06:02, 13 декември 2017создадена со најавување(?)6
hy.wikibooks.org15:31, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
hy.wikiquote.org15:31, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
hy.wikisource.org15:31, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
hy.wiktionary.org15:31, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
hyw.wikipedia.org07:41, 8 април 2019создадена со најавување(?)0
hz.wikipedia.org15:31, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org15:31, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ia.wikibooks.org15:31, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ia.wiktionary.org15:31, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org03:33, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)12
id.wikibooks.org15:31, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
id.wikiquote.org15:31, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
id.wikisource.org15:31, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
id.wiktionary.org15:31, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ie.wikipedia.org18:54, 18 јуни 2019создадена со најавување(?)0
ie.wikibooks.org15:31, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ie.wiktionary.org15:31, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org15:31, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)1
ii.wikipedia.org15:31, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ik.wikipedia.org15:31, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ik.wiktionary.org15:31, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org15:31, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org11:21, 29 септември 2013создадена со најавување(?)7
io.wikipedia.org12:40, 15 јуни 2019создадена со најавување(?)3
io.wiktionary.org15:31, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org15:31, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)1
is.wikibooks.org15:31, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
is.wikiquote.org15:31, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
is.wikisource.org15:31, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
is.wiktionary.org15:31, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org13:16, 18 април 2015создадена со најавување(?)27
it.wikibooks.org15:31, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
it.wikinews.org15:31, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
it.wikiquote.org03:55, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)3
it.wikisource.org15:31, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)1
it.wikiversity.org15:31, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
it.wikivoyage.org15:31, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)1
it.wiktionary.org15:31, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
iu.wikipedia.org15:31, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
iu.wiktionary.org15:31, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org04:04, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)24
ja.wikibooks.org15:31, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ja.wikinews.org15:31, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ja.wikiquote.org15:31, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ja.wikisource.org15:31, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ja.wikiversity.org15:31, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org15:31, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
jbo.wikipedia.org15:31, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
jbo.wiktionary.org15:31, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org15:32, 17 јуни 2019создадена со најавување(?)3
jv.wiktionary.org15:31, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
kaa.wikipedia.org15:31, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
kab.wikipedia.org15:31, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org04:14, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)1
ka.wikibooks.org15:31, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ka.wikiquote.org15:31, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ka.wiktionary.org15:31, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
kbd.wikipedia.org15:31, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org15:31, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ki.wikipedia.org15:31, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
kj.wikipedia.org15:31, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org04:18, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)2
kk.wikibooks.org15:31, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
kk.wikiquote.org15:31, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
kk.wiktionary.org15:31, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
kl.wikipedia.org15:31, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
kl.wiktionary.org15:31, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org15:31, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
km.wikibooks.org15:31, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
km.wiktionary.org15:31, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org15:31, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
kn.wikibooks.org15:31, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
kn.wikiquote.org15:31, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
kn.wikisource.org15:31, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
kn.wiktionary.org15:31, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
koi.wikipedia.org15:31, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org12:26, 6 јуни 2015создадена со најавување(?)11
ko.wikibooks.org15:31, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)1
ko.wikinews.org15:31, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ko.wikiquote.org15:31, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ko.wikisource.org15:31, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ko.wikiversity.org15:31, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ko.wiktionary.org15:31, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)1
krc.wikipedia.org15:31, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
kr.wikipedia.org15:31, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
kr.wikiquote.org15:31, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org15:31, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ks.wikipedia.org15:31, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ks.wikibooks.org15:31, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ks.wikiquote.org15:31, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ks.wiktionary.org15:31, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org15:32, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)3
ku.wikibooks.org15:32, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ku.wikiquote.org15:32, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ku.wiktionary.org15:32, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
kv.wikipedia.org15:32, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
kw.wikipedia.org15:32, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
kw.wikiquote.org15:32, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
kw.wiktionary.org15:32, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org14:13, 1 декември 2018создадена со најавување(?)0
ky.wikibooks.org15:32, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ky.wikiquote.org15:32, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ky.wiktionary.org15:32, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org15:32, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)1
la.wikipedia.org15:08, 21 април 2014создадена со најавување(?)2
la.wikibooks.org15:32, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
la.wikiquote.org15:32, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org15:32, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
la.wiktionary.org15:32, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
lbe.wikipedia.org15:32, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org15:32, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)1
lb.wikibooks.org15:32, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
lb.wikiquote.org15:32, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
lb.wiktionary.org15:32, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org15:32, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org15:32, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
lij.wikipedia.org15:32, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)1
li.wikipedia.org15:32, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
li.wikibooks.org15:32, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)1
li.wikiquote.org15:32, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)1
li.wikisource.org15:32, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
li.wiktionary.org15:32, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)1
lmo.wikipedia.org15:32, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)1
ln.wikipedia.org15:32, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ln.wikibooks.org15:32, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ln.wiktionary.org15:32, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org07:38, 21 јули 2013создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org15:32, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
lo.wiktionary.org15:32, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
lrc.wikipedia.org15:32, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org15:32, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org09:05, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
lt.wikibooks.org15:32, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
lt.wikiquote.org15:32, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
lt.wikisource.org15:32, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
lt.wiktionary.org15:32, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org11:36, 15 март 2014создадена со најавување(?)1
lv.wikibooks.org15:32, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
lv.wiktionary.org15:32, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org10:55, 22 јули 2019создадена со најавување(?)1
map-bms.wikipedia.org15:32, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)2
mdf.wikipedia.org15:32, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org11:21, 29 септември 2013создадена со најавување(?)61
meta.wikimedia.org15:05, 8 мај 2013создадена со најавување(?)425global-renamer
mg.wikipedia.org05:45, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)4
mg.wikibooks.org15:32, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mg.wiktionary.org15:32, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mhr.wikipedia.org15:32, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mh.wikipedia.org15:32, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mh.wiktionary.org15:32, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org05:48, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org15:32, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mi.wikibooks.org15:32, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mi.wiktionary.org15:32, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org05:50, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)12
mk.wikibooks.org15:32, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mk.wikimedia.org15:32, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mk.wikisource.org15:32, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mk.wiktionary.org15:32, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org06:00, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)4
ml.wikibooks.org15:32, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ml.wikiquote.org15:32, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)1
ml.wikisource.org15:32, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)1
ml.wiktionary.org15:32, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org15:41, 24 јуни 2018создадена со најавување(?)0
mn.wikibooks.org15:32, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mn.wiktionary.org15:32, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org15:32, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org15:58, 12 април 2019создадена со најавување(?)26
mr.wikibooks.org15:32, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mr.wikiquote.org15:32, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mr.wikisource.org15:32, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mr.wiktionary.org15:32, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org06:20, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)7
ms.wikibooks.org15:32, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ms.wiktionary.org15:32, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mt.wikipedia.org19:08, 11 април 2018создадена со најавување(?)0
mt.wiktionary.org15:32, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mus.wikipedia.org15:33, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org15:33, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mx.wikimedia.org15:33, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
myv.wikipedia.org06:28, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org06:28, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
my.wikibooks.org15:33, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
my.wiktionary.org15:33, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mzn.wikipedia.org11:13, 19 мај 2019создадена со најавување(?)8
nah.wikipedia.org15:33, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
nah.wikibooks.org15:33, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
nah.wiktionary.org15:33, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org15:33, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org15:33, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
na.wikibooks.org15:33, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
na.wikiquote.org15:33, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
na.wiktionary.org15:33, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org15:33, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
nds.wikipedia.org15:33, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)5
nds.wikibooks.org15:33, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
nds.wikiquote.org15:33, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
nds.wiktionary.org15:33, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org06:42, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)1
ne.wikibooks.org15:33, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ne.wiktionary.org15:53, 19 јануари 2019создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org15:33, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ng.wikipedia.org15:33, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org12:37, 30 август 2014создадена со најавување(?)1
nl.wikibooks.org15:33, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
nl.wikimedia.org15:33, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
nl.wikinews.org15:33, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
nl.wikiquote.org15:33, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
nl.wikisource.org15:33, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
nl.wikivoyage.org15:33, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
nl.wiktionary.org15:33, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
nn.wikipedia.org06:55, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
nn.wikiquote.org15:33, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
nn.wiktionary.org15:33, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
nov.wikipedia.org15:33, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org07:03, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)1
no.wikibooks.org15:33, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
no.wikimedia.org15:33, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
no.wikinews.org15:33, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
no.wikiquote.org15:33, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
no.wikisource.org15:33, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
no.wiktionary.org15:33, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org15:33, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
nso.wikipedia.org15:33, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org15:33, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
nyc.wikimedia.org15:33, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org15:33, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org07:17, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)1
oc.wikibooks.org15:33, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
oc.wiktionary.org15:33, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org15:33, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
om.wiktionary.org15:33, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org07:20, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)1
or.wikisource.org15:33, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
or.wiktionary.org15:33, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org15:33, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org15:04, 10 август 2018создадена со најавување(?)1
pa-us.wikimedia.org15:33, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
pag.wikipedia.org15:33, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
pam.wikipedia.org15:33, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
pap.wikipedia.org15:33, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org15:33, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)3
pa.wikibooks.org15:33, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
pa.wiktionary.org15:33, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org15:33, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)1
pdc.wikipedia.org15:33, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
pfl.wikipedia.org15:33, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
pih.wikipedia.org15:33, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
pi.wikipedia.org15:33, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
pi.wiktionary.org15:33, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org18:01, 31 октомври 2014создадена со најавување(?)7
pl.wikibooks.org15:33, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
pl.wikimedia.org15:33, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
pl.wikinews.org15:33, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
pl.wikiquote.org15:33, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
pl.wikisource.org07:48, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
pl.wikivoyage.org15:33, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
pl.wiktionary.org15:33, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
pms.wikipedia.org15:33, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)4
pnb.wikipedia.org15:33, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
pnb.wiktionary.org15:33, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
pnt.wikipedia.org15:33, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org15:33, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)2
ps.wikibooks.org15:33, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ps.wiktionary.org15:33, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org19:08, 14 декември 2017создадена со најавување(?)4
pt.wikibooks.org15:33, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org15:33, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
pt.wikiquote.org15:33, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)1
pt.wikisource.org15:34, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)1
pt.wikiversity.org15:34, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
pt.wikivoyage.org15:34, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
pt.wiktionary.org15:34, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)1
qu.wikipedia.org15:34, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)2
qu.wikibooks.org15:34, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
qu.wikiquote.org15:34, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
qu.wiktionary.org15:34, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org15:34, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
rm.wikibooks.org15:34, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
rm.wiktionary.org15:34, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org11:00, 22 ноември 2013создадена со најавување(?)0
rn.wikipedia.org15:34, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
rn.wiktionary.org15:34, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org15:34, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
roa-rup.wiktionary.org15:34, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org15:34, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org09:01, 12 јуни 2014создадена со најавување(?)26
ro.wikibooks.org15:34, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ro.wikinews.org15:34, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ro.wikiquote.org15:34, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ro.wikisource.org15:34, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ro.wikivoyage.org15:34, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ro.wiktionary.org15:34, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
rue.wikipedia.org15:34, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org11:13, 27 март 2015создадена со најавување(?)18
ru.wikibooks.org15:34, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ru.wikimedia.org15:57, 1 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org13:31, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ru.wikiquote.org08:57, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
ru.wikisource.org09:00, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
ru.wikiversity.org15:34, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ru.wikivoyage.org15:34, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org15:34, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
rw.wikipedia.org15:34, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
rw.wiktionary.org15:34, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org15:34, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sah.wikisource.org15:34, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org14:43, 2 февруари 2016создадена со најавување(?)0
sa.wikibooks.org15:34, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sa.wikiquote.org15:34, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org15:34, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sa.wiktionary.org15:34, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org15:34, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
scn.wiktionary.org15:34, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)1
sco.wikipedia.org14:12, 13 декември 2017создадена со најавување(?)1
sc.wikipedia.org15:34, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sc.wiktionary.org15:34, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org09:16, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
sd.wikinews.org15:34, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sd.wiktionary.org15:34, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org15:34, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
se.wikibooks.org15:34, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org15:34, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sg.wikipedia.org15:34, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sg.wiktionary.org15:34, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org11:49, 17 октомври 2013создадена со најавување(?)4
sh.wiktionary.org15:34, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org09:22, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)64
simple.wikibooks.org15:34, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
simple.wiktionary.org15:34, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
si.wikipedia.org09:25, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)4
si.wikibooks.org15:34, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
si.wiktionary.org15:34, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org14:46, 13 декември 2017создадена со најавување(?)7
sk.wikibooks.org15:34, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sk.wikiquote.org15:41, 24 јуни 2018создадена со најавување(?)0
sk.wikisource.org15:34, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sk.wiktionary.org15:41, 24 јуни 2018создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org11:01, 22 ноември 2013создадена со најавување(?)5
sl.wikibooks.org15:34, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sl.wikiquote.org15:34, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sl.wikisource.org15:34, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sl.wikiversity.org15:34, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sl.wiktionary.org15:34, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org15:34, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sm.wiktionary.org15:34, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org15:34, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sn.wiktionary.org15:34, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
wikisource.org21:26, 19 април 2017создадена со најавување(?)0
so.wikipedia.org09:38, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
so.wiktionary.org15:34, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org11:21, 29 септември 2013создадена со најавување(?)1
sq.wikipedia.org20:24, 11 јуни 2018создадена со најавување(?)1
sq.wikibooks.org15:34, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sq.wikinews.org15:34, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sq.wikiquote.org15:34, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sq.wiktionary.org15:34, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
srn.wikipedia.org15:34, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org09:47, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)7
sr.wikibooks.org15:34, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sr.wikinews.org15:35, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sr.wikiquote.org15:35, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sr.wikisource.org15:35, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sr.wiktionary.org15:35, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ss.wikipedia.org15:35, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ss.wiktionary.org15:35, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org15:35, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
st.wikipedia.org15:35, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
st.wiktionary.org15:35, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org15:35, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
su.wikibooks.org15:35, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
su.wikiquote.org15:35, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
su.wiktionary.org15:35, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org08:14, 25 август 2014создадена со најавување(?)10
sv.wikibooks.org15:35, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sv.wikinews.org15:35, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sv.wikiquote.org15:35, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sv.wikisource.org15:35, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sv.wikiversity.org15:35, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sv.wikivoyage.org15:35, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sv.wiktionary.org15:35, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org17:21, 17 јануари 2015создадена со најавување(?)0
sw.wikibooks.org15:35, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sw.wiktionary.org15:35, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
szl.wikipedia.org15:35, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org10:17, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)3
ta.wikibooks.org15:35, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ta.wikinews.org15:35, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ta.wikiquote.org15:35, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ta.wikisource.org15:35, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ta.wiktionary.org15:35, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
tcy.wikipedia.org15:35, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ten.wikipedia.org15:35, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org09:20, 27 септември 2017создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org08:59, 7 септември 2019создадена со најавување(?)1
test.wikidata.org15:35, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
tet.wikipedia.org15:35, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org10:30, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
te.wikibooks.org15:35, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
te.wikiquote.org15:35, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
te.wikisource.org15:35, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
te.wiktionary.org15:35, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org10:34, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)3
tg.wikibooks.org15:35, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
tg.wiktionary.org15:35, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org10:45, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)2
th.wikibooks.org15:35, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
th.wikinews.org15:35, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
th.wikiquote.org15:35, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
th.wikisource.org15:35, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
th.wiktionary.org15:35, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ti.wikipedia.org15:35, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ti.wiktionary.org15:35, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org10:53, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
tk.wikibooks.org15:35, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
tk.wikiquote.org15:35, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
tk.wiktionary.org15:35, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org10:55, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)4
tl.wikibooks.org15:35, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
tl.wiktionary.org15:35, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
tn.wikipedia.org15:35, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
tn.wiktionary.org15:35, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org15:35, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org18:16, 4 март 2017создадена со најавување(?)0
tpi.wiktionary.org15:35, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org10:49, 4 октомври 2017создадена со најавување(?)5
tr.wikibooks.org15:35, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
tr.wikimedia.org15:35, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
tr.wikinews.org15:35, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
tr.wikiquote.org15:35, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
tr.wikisource.org15:35, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org15:35, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ts.wikipedia.org15:35, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ts.wiktionary.org15:35, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org13:49, 2 јуни 2019создадена со најавување(?)1
tt.wikibooks.org15:35, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
tt.wikiquote.org15:35, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
tt.wiktionary.org15:35, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
tum.wikipedia.org15:35, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
tw.wikipedia.org15:35, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
tw.wiktionary.org15:35, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
tyv.wikipedia.org15:35, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ty.wikipedia.org15:35, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ua.wikimedia.org15:35, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org15:35, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ug.wikipedia.org15:35, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ug.wikibooks.org15:35, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ug.wikiquote.org15:35, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ug.wiktionary.org15:35, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org20:00, 25 октомври 2017создадена со најавување(?)18
uk.wikibooks.org15:35, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
uk.wikinews.org15:35, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
uk.wikiquote.org15:36, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
uk.wikisource.org15:36, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
uk.wikivoyage.org15:36, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
uk.wiktionary.org15:36, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org16:04, 12 април 2019создадена со најавување(?)30
ur.wikibooks.org15:36, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ur.wikiquote.org15:36, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)2
ur.wiktionary.org15:36, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org15:36, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)2
uz.wikibooks.org15:36, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
uz.wikiquote.org15:36, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
uz.wiktionary.org15:36, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
vec.wikipedia.org15:36, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)1
vec.wikisource.org15:36, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
vec.wiktionary.org15:36, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org15:36, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ve.wikipedia.org15:36, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)1
vi.wikipedia.org09:26, 11 септември 2016создадена со најавување(?)4
vi.wikibooks.org15:36, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
vi.wikiquote.org15:36, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
vi.wikisource.org15:36, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
vi.wikivoyage.org15:36, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
vi.wiktionary.org15:36, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
vls.wikipedia.org15:36, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
vo.wikipedia.org15:36, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)2
vo.wikibooks.org15:36, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
vo.wikiquote.org15:36, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
vo.wiktionary.org15:36, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org16:51, 2 јуни 2019создадена со најавување(?)3
wa.wikipedia.org15:36, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
wa.wikibooks.org15:36, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
wa.wiktionary.org15:36, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org13:10, 23 јуни 2013создадена со најавување(?)97.076sysop, translationadmin
wikimania2011.wikimedia.org15:36, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania2012.wikimedia.org15:36, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania2013.wikimedia.org15:36, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania2014.wikimedia.org12:58, 20 јануари 2014создадена со најавување(?)0
wikimania2015.wikimedia.org15:36, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania2016.wikimedia.org15:36, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania2017.wikimedia.org15:36, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania2018.wikimedia.org20:44, 29 јули 2018создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org12:58, 16 август 2018создадена со најавување(?)0
wo.wikipedia.org15:36, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
wo.wikiquote.org15:36, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
wo.wiktionary.org15:36, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org15:36, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
xal.wikipedia.org15:36, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
xh.wikipedia.org19:02, 22 март 2019создадена со најавување(?)0
xh.wikibooks.org15:36, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org15:36, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
yi.wikipedia.org15:36, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
yi.wikisource.org15:36, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org15:36, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org15:36, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
yo.wikibooks.org15:36, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
yo.wiktionary.org15:36, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org15:36, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
za.wikibooks.org15:36, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
za.wikiquote.org15:36, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
za.wiktionary.org15:36, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org15:36, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)1
zh-classical.wikipedia.org15:36, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikipedia.org15:41, 24 јуни 2018создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikibooks.org15:36, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikiquote.org15:36, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikisource.org15:36, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wiktionary.org15:36, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org12:27, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org01:53, 15 декември 2017создадена со најавување(?)6
zh.wikibooks.org15:36, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
zh.wikinews.org15:36, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
zh.wikiquote.org15:36, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
zh.wikisource.org12:36, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org15:36, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
zh.wiktionary.org15:36, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
zu.wikipedia.org18:49, 23 октомври 2019создадена со најавување(?)2
zu.wikibooks.org15:36, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
zu.wiktionary.org15:36, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0