Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: Bartosz Dziewoński (WMF)
  • Зачленет: 03:21, 17 септември 2014 (пред 7 години)
  • Вкупно уредувања: 6
  • Број на приврзани сметки: 26
  • Глобална група: Системски администратори
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
commons.wikimedia.org02:06, 27 септември 2014создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org22:30, 12 јуни 2017создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org02:15, 20 септември 2018создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org03:21, 17 септември 2014нова сметка(?)2
en.wikibooks.org02:06, 27 септември 2014создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org02:06, 27 септември 2014создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org02:06, 27 септември 2014создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org02:06, 27 септември 2014создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org02:06, 27 септември 2014создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org02:06, 27 септември 2014создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org02:06, 27 септември 2014создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org02:14, 20 септември 2018создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org12:15, 4 ноември 2021создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org01:55, 20 септември 2018создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org04:47, 29 ноември 2016создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org02:06, 27 септември 2014создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org17:50, 1 јули 2021создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org02:05, 27 септември 2014создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org02:05, 27 септември 2014создадена со најавување(?)0
meta.wikimedia.org02:06, 27 септември 2014создадена со најавување(?)4
pl.wikipedia.org22:04, 25 септември 2014создадена со најавување(?)0
pl.wikisource.org20:49, 17 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org02:06, 16 октомври 2016создадена со најавување(?)0
wikisource.org15:37, 15 декември 2016создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org02:06, 27 септември 2014создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org02:06, 27 септември 2014создадена со најавување(?)0