Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: Baiji
  • Зачленет: 12:27, 27 март 2008 (пред 14 години)
  • Вкупно уредувања: 36.261
  • Број на приврзани сметки: 295
  • Глобална група: Глобални отповикувачи
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
aa.wikipedia.org19:19, 2 февруари 2009создадена со најавување(?)0
aa.wikibooks.org06:58, 22 февруари 2009создадена со најавување(?)0
aa.wiktionary.org06:58, 22 февруари 2009создадена со најавување(?)0
ab.wikipedia.org12:54, 11 август 2008создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org12:29, 11 август 2008создадена со најавување(?)4
af.wikibooks.org12:21, 11 август 2008создадена со најавување(?)1
af.wikiquote.org12:49, 11 август 2008создадена со најавување(?)0
af.wiktionary.org12:44, 11 август 2008создадена со најавување(?)2
ak.wikipedia.org12:56, 11 август 2008создадена со најавување(?)1
ak.wiktionary.org06:30, 10 март 2009создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org16:59, 15 јули 2008создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org12:43, 11 август 2008создадена со најавување(?)1
ang.wikipedia.org08:57, 19 февруари 2009создадена со најавување(?)0
ang.wikibooks.org11:16, 23 февруари 2009создадена со најавување(?)0
ang.wikiquote.org12:21, 24 февруари 2009создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org13:52, 11 август 2008создадена со најавување(?)7
ar.wikipedia.org12:37, 18 август 2008создадена со најавување(?)0
ar.wikimedia.org01:10, 13 јули 2011создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org17:32, 9 јуни 2009создадена со најавување(?)0
ar.wikisource.org02:58, 17 февруари 2009создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org08:57, 19 февруари 2009создадена со најавување(?)0
ast.wikipedia.org16:20, 11 август 2008создадена со најавување(?)8
ay.wikipedia.org09:28, 19 март 2009создадена со најавување(?)1
az.wikipedia.org19:20, 2 февруари 2009создадена со најавување(?)1
bar.wikipedia.org16:18, 19 август 2008создадена со најавување(?)1
bat-smg.wikipedia.org06:07, 6 јуни 2009создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org04:41, 1 октомври 2009создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org18:40, 30 мај 2009создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org17:01, 2 јули 2008создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org12:05, 21 јули 2008создадена со најавување(?)2
bg.wikinews.org18:25, 21 март 2010создадена со најавување(?)0
bh.wikipedia.org07:06, 28 мај 2011создадена со најавување(?)0
bi.wikipedia.org17:21, 13 февруари 2009создадена со најавување(?)0
bjn.wikipedia.org01:57, 8 јуни 2011создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org06:42, 30 мај 2009создадена со најавување(?)0
bo.wikipedia.org04:31, 13 септември 2009создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org19:39, 26 јануари 2009создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org19:25, 17 април 2009создадена со најавување(?)1
br.wikimedia.org21:55, 3 јуни 2019создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org05:49, 23 февруари 2009создадена со најавување(?)0
bs.wikisource.org02:48, 17 февруари 2009создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org12:27, 27 март 2008потврдено со лозинка(?)19
ca.wikibooks.org16:55, 8 август 2008создадена со најавување(?)1
ca.wikinews.org14:56, 18 август 2008создадена со најавување(?)0
cbk-zam.wikipedia.org17:56, 13 февруари 2009создадена со најавување(?)3
ceb.wikipedia.org16:09, 8 јули 2008создадена со најавување(?)0
ch.wikipedia.org01:56, 4 февруари 2009создадена со најавување(?)1
chy.wikipedia.org15:17, 30 октомври 2013создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org12:27, 27 март 2008потврдено со лозинка(?)1.055
co.wikipedia.org08:55, 19 февруари 2009создадена со најавување(?)2
co.wikibooks.org11:12, 23 февруари 2009создадена со најавување(?)0
co.wikimedia.org14:54, 6 мај 2011создадена со најавување(?)109bureaucrat, ipblock-exempt, sysop
cr.wikipedia.org06:38, 10 април 2012создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org17:01, 7 август 2008создадена со најавување(?)1
cs.wikinews.org12:37, 4 јуни 2008создадена со најавување(?)2
cs.wikisource.org00:47, 21 јуни 2009создадена со најавување(?)0
cs.wiktionary.org19:19, 30 мај 2009создадена со најавување(?)0
cv.wikipedia.org18:50, 30 мај 2009создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org08:28, 25 февруари 2009создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org11:05, 13 август 2008создадена со најавување(?)4
de.wikipedia.org12:27, 27 март 2008потврдено со лозинка(?)9autoreview
de.wikinews.org12:27, 27 март 2008потврдено со лозинка(?)5
de.wikiquote.org06:30, 2 јуни 2009создадена со најавување(?)3
de.wikiversity.org19:45, 30 мај 2009создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org16:49, 6 март 2012создадена со најавување(?)0
dsb.wikipedia.org06:58, 26 мај 2009создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org05:30, 20 септември 2009создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org17:23, 13 февруари 2009создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org16:33, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
el.wikinews.org21:27, 25 април 2011создадена со најавување(?)1
en.wikipedia.org12:27, 27 март 2008потврдено со лозинка(?)1.093extendedconfirmed, rollbacker
en.wikibooks.org16:05, 29 мај 2008создадена со најавување(?)5
en.wikinews.org12:27, 27 март 2008потврдено со лозинка(?)51
en.wikiquote.org16:05, 29 мај 2008создадена со најавување(?)6
en.wikisource.org13:57, 30 мај 2008создадена со најавување(?)3
en.wikiversity.org13:57, 30 мај 2008создадена со најавување(?)2
en.wikivoyage.org22:23, 11 ноември 2012создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org16:05, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
eo.wikipedia.org14:55, 25 јуни 2008создадена со најавување(?)0
eo.wikibooks.org15:13, 23 февруари 2009создадена со најавување(?)0
eo.wikiquote.org12:21, 24 февруари 2009создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org12:27, 27 март 2008домашно вики(?)28.042bureaucrat, sysop
es.wikibooks.org19:23, 7 април 2008создадена со најавување(?)103
es.wikinews.org12:27, 27 март 2008потврдено со лозинка(?)4.092editor, reviewer
es.wikiquote.org12:27, 27 март 2008потврдено со лозинка(?)225
es.wikisource.org12:27, 27 март 2008потврдено со лозинка(?)275
es.wikiversity.org15:34, 1 септември 2008создадена со најавување(?)14
es.wikivoyage.org07:41, 11 август 2013создадена со најавување(?)4
es.wiktionary.org12:27, 27 март 2008потврдено со лозинка(?)33
et.wikipedia.org06:24, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org06:19, 21 април 2009создадена со најавување(?)1
ext.wikipedia.org08:59, 19 февруари 2009создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org15:02, 18 август 2008создадена со најавување(?)1
fa.wikibooks.org05:59, 9 јуни 2009создадена со најавување(?)0
fa.wikiquote.org06:50, 7 јуни 2009создадена со најавување(?)0
fa.wikisource.org18:40, 30 мај 2009создадена со најавување(?)0
fa.wiktionary.org03:56, 18 јули 2009создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org16:10, 23 февруари 2009создадена со најавување(?)1
fi.wikinews.org12:48, 21 август 2008создадена со најавување(?)1
fo.wikipedia.org01:57, 8 јуни 2011создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org08:38, 25 февруари 2009создадена со најавување(?)1
fr.wikipedia.org12:27, 27 март 2008потврдено со лозинка(?)385
fr.wikibooks.org18:54, 18 февруари 2009создадена со најавување(?)3
fr.wikinews.org12:27, 27 март 2008потврдено со лозинка(?)39
fr.wikiquote.org11:52, 12 септември 2008создадена со најавување(?)0
fr.wikisource.org10:55, 7 август 2008создадена со најавување(?)3
fr.wiktionary.org11:12, 9 јуни 2008создадена со најавување(?)0
fur.wikipedia.org14:51, 24 февруари 2009создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org19:39, 30 мај 2009создадена со најавување(?)0
gan.wikipedia.org04:27, 29 јуни 2011создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org18:06, 26 февруари 2009создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org15:09, 24 февруари 2009создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org16:26, 8 август 2008создадена со најавување(?)3
gn.wikipedia.org00:54, 20 февруари 2009создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org22:51, 13 септември 2009создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org18:38, 30 мај 2009создадена со најавување(?)1
gv.wikipedia.org19:54, 16 март 2009создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org07:15, 2 јуни 2009создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org19:08, 22 мај 2011создадена со најавување(?)0
he.wikibooks.org18:29, 30 мај 2009создадена со најавување(?)0
he.wikiquote.org19:08, 30 мај 2009создадена со најавување(?)0
he.wiktionary.org18:37, 30 мај 2009создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org06:48, 30 мај 2009создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org15:53, 13 август 2008создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org05:29, 22 февруари 2011создадена со најавување(?)0
hu.wikinews.org12:55, 21 јануари 2009создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org16:48, 22 мај 2011создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org00:44, 20 февруари 2009создадена со најавување(?)1
id.wikipedia.org15:23, 2 јули 2008создадена со најавување(?)0
id.wikibooks.org06:10, 1 јуни 2009создадена со најавување(?)1
ie.wikipedia.org19:41, 17 април 2009создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org21:39, 4 април 2012создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org18:43, 19 април 2014создадена со најавување(?)0
is.wiktionary.org04:54, 22 декември 2009создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org12:27, 27 март 2008потврдено со лозинка(?)34
it.wikibooks.org18:45, 18 февруари 2009создадена со најавување(?)0
it.wikinews.org18:52, 7 април 2008создадена со најавување(?)7
it.wikiquote.org17:02, 9 септември 2008создадена со најавување(?)4
it.wikisource.org06:15, 17 јуни 2009создадена со најавување(?)0
it.wiktionary.org15:29, 14 август 2008создадена со најавување(?)1
iu.wikipedia.org05:43, 6 јуни 2009создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org12:27, 27 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ja.wikinews.org11:30, 5 август 2008создадена со најавување(?)0
ja.wikiquote.org07:23, 25 мај 2011создадена со најавување(?)0
jbo.wikipedia.org11:59, 24 февруари 2009создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org03:12, 11 јуни 2009создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org19:25, 30 мај 2009создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org18:52, 30 мај 2009создадена со најавување(?)0
kl.wikipedia.org13:04, 8 август 2008создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org08:20, 25 мај 2011создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org15:09, 24 февруари 2009создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org05:57, 15 јуни 2009создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org08:29, 25 мај 2011создадена со најавување(?)0
kv.wikipedia.org10:33, 10 февруари 2009создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org08:55, 19 февруари 2009создадена со најавување(?)6
la.wikipedia.org12:05, 19 август 2008создадена со најавување(?)1
la.wikiquote.org01:10, 8 април 2009создадена со најавување(?)1
la.wikisource.org06:09, 1 јуни 2009создадена со најавување(?)0
lbe.wikipedia.org03:26, 11 јуни 2009создадена со најавување(?)1
lb.wikipedia.org18:07, 30 мај 2009создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org19:19, 17 април 2009создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org22:29, 20 март 2009создадена со најавување(?)0
ln.wikipedia.org17:15, 13 февруари 2009создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org02:02, 19 јули 2013создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org16:46, 4 јуни 2008создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org18:05, 30 мај 2009создадена со најавување(?)0
map-bms.wikipedia.org06:10, 4 јуни 2009создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org11:10, 10 јули 2008создадена со најавување(?)2
meta.wikimedia.org12:27, 27 март 2008потврдено со лозинка(?)217
mg.wikipedia.org04:09, 29 јуни 2011создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org18:54, 30 мај 2009создадена со најавување(?)2
mk.wikisource.org15:14, 29 април 2009создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org04:26, 1 јуни 2009создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org08:09, 25 мај 2011создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org07:14, 6 јуни 2009создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org07:16, 30 мај 2009создадена со најавување(?)2
mt.wikipedia.org18:04, 26 февруари 2009создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org17:20, 14 април 2013создадена со најавување(?)0
mx.wikimedia.org05:21, 24 април 2014создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org04:29, 3 август 2009создадена со најавување(?)0
nah.wikipedia.org00:52, 20 февруари 2009создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org08:35, 25 февруари 2009создадена со најавување(?)0
nds.wikipedia.org23:14, 30 мај 2009создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org07:48, 25 мај 2011создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org17:23, 13 февруари 2009создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org14:54, 25 јуни 2008создадена со најавување(?)1
nl.wikibooks.org12:22, 24 февруари 2009создадена со најавување(?)0
nl.wikinews.org11:31, 5 август 2008создадена со најавување(?)0
nl.wikiquote.org12:22, 24 февруари 2009создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org17:01, 8 септември 2008создадена со најавување(?)1
no.wiktionary.org09:22, 8 август 2008создадена со најавување(?)0
nyc.wikimedia.org11:57, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org19:23, 17 април 2009создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org20:27, 11 февруари 2019создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org19:54, 6 февруари 2010создадена со најавување(?)0
pdc.wikipedia.org18:03, 26 февруари 2009создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org12:04, 21 јули 2008создадена со најавување(?)6
pl.wikibooks.org04:50, 18 јуни 2009создадена со најавување(?)0
pl.wikinews.org12:51, 21 јануари 2009создадена со најавување(?)2
pl.wikiquote.org18:04, 30 мај 2009создадена со најавување(?)0
pl.wikisource.org18:52, 2 февруари 2009создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org14:53, 25 јуни 2008создадена со најавување(?)58
pt.wikibooks.org03:54, 2 јуни 2009создадена со најавување(?)1
pt.wikinews.org11:19, 3 јули 2008создадена со најавување(?)4
pt.wikiquote.org18:11, 15 септември 2008создадена со најавување(?)1
pt.wikisource.org22:22, 30 мај 2009создадена со најавување(?)2
qu.wikipedia.org16:48, 11 јули 2008создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org15:10, 24 февруари 2009создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org06:55, 19 јуни 2009создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org07:15, 5 март 2009создадена со најавување(?)1
roa-tara.wikipedia.org16:13, 27 август 2008создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org10:38, 3 јули 2008создадена со најавување(?)3
ro.wikinews.org12:56, 21 јануари 2009создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org11:06, 3 јуни 2008создадена со најавување(?)0
ru.wikibooks.org18:29, 30 мај 2009создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org15:05, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
ru.wikiquote.org19:09, 30 мај 2009создадена со најавување(?)1
ru.wikisource.org04:54, 24 јуни 2009создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org18:09, 30 мај 2009создадена со најавување(?)1
sah.wikipedia.org06:04, 13 септември 2009создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org22:29, 20 март 2009создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org19:54, 2 февруари 2009создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org14:51, 24 февруари 2009создадена со најавување(?)4
sc.wikipedia.org00:56, 20 февруари 2009создадена со најавување(?)0
sd.wikinews.org22:04, 23 мај 2009создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org00:02, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org14:49, 8 август 2008создадена со најавување(?)5
simple.wikiquote.org14:16, 14 август 2008создадена со најавување(?)0
simple.wiktionary.org05:42, 23 јуни 2009создадена со најавување(?)0
si.wikipedia.org06:37, 30 мај 2009создадена со најавување(?)1
sk.wikipedia.org22:02, 20 септември 2009создадена со најавување(?)3
sl.wikipedia.org21:33, 19 февруари 2011создадена со најавување(?)0
wikisource.org16:05, 29 мај 2008создадена со најавување(?)1
species.wikimedia.org12:27, 27 март 2008потврдено со лозинка(?)3
sq.wikipedia.org07:06, 30 мај 2009создадена со најавување(?)1
sq.wiktionary.org05:14, 3 март 2010создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org11:50, 8 август 2008создадена со најавување(?)0
sr.wikinews.org17:11, 12 февруари 2009создадена со најавување(?)1
st.wiktionary.org05:59, 15 јуни 2009создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org04:11, 11 јуни 2009создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org14:57, 9 јуни 2008создадена со најавување(?)3
sv.wikinews.org12:55, 21 јануари 2009создадена со најавување(?)0
sv.wikiquote.org06:14, 5 јуни 2009создадена со најавување(?)0
sv.wikisource.org06:23, 13 септември 2009создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org08:52, 19 февруари 2009создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org20:47, 2 февруари 2009создадена со најавување(?)1
ta.wiktionary.org04:09, 11 јуни 2009создадена со најавување(?)0
ten.wikipedia.org20:23, 12 април 2011создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org12:27, 27 март 2008потврдено со лозинка(?)12reviewer
te.wikipedia.org19:28, 30 мај 2009создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org04:05, 29 јуни 2011создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org11:57, 18 август 2008создадена со најавување(?)0
th.wikinews.org06:01, 9 јуни 2009создадена со најавување(?)0
th.wiktionary.org02:02, 8 јуни 2011создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org06:36, 30 мај 2009создадена со најавување(?)2
tl.wikibooks.org16:42, 13 февруари 2009создадена со најавување(?)0
tl.wiktionary.org06:17, 12 јуни 2009создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org15:58, 10 јули 2011создадена со најавување(?)0
tr.wikinews.org03:35, 1 октомври 2009создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org18:40, 22 мај 2011создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org19:19, 17 април 2009создадена со најавување(?)0
ty.wikipedia.org04:54, 3 октомври 2009создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org03:24, 30 мај 2009создадена со најавување(?)0
uk.wikinews.org19:49, 12 септември 2009создадена со најавување(?)0
uk.wikisource.org18:52, 30 мај 2009создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org08:52, 19 февруари 2009создадена со најавување(?)0
ur.wiktionary.org20:08, 22 мај 2011создадена со најавување(?)0
vec.wikipedia.org00:52, 20 февруари 2009создадена со најавување(?)1
vi.wikipedia.org16:13, 20 март 2011создадена со најавување(?)0
vi.wikibooks.org03:14, 5 јули 2009создадена со најавување(?)0
vi.wikisource.org04:46, 4 август 2009создадена со најавување(?)0
vls.wikipedia.org15:16, 21 јули 2008создадена со најавување(?)0
vo.wikipedia.org19:33, 30 мај 2009создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org00:49, 20 февруари 2009создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org06:52, 20 декември 2012создадена со најавување(?)218
wikimania2009.wikimedia.org13:04, 4 февруари 2009создадена со најавување(?)2
wikimania2012.wikimedia.org21:39, 4 април 2012создадена со најавување(?)1
wikimania2014.wikimedia.org11:23, 22 јануари 2014создадена со најавување(?)0
wikimania2015.wikimedia.org02:22, 11 февруари 2015создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org03:01, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
wo.wikipedia.org05:25, 6 јуни 2009создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org05:56, 15 јуни 2009создадена со најавување(?)0
xal.wikipedia.org19:01, 30 мај 2009создадена со најавување(?)0
xh.wikibooks.org07:59, 22 февруари 2009создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org06:37, 29 мај 2009создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org05:42, 24 јуни 2009создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org22:51, 13 јуни 2009создадена со најавување(?)1
zh-yue.wikipedia.org02:53, 17 февруари 2009создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org20:02, 22 март 2010создадена со најавување(?)0
zh.wikibooks.org05:50, 2 јуни 2009создадена со најавување(?)0
zh.wikinews.org11:34, 5 август 2008создадена со најавување(?)5
zh.wikiquote.org04:08, 11 јуни 2009создадена со најавување(?)0
zh.wikisource.org04:29, 13 септември 2009создадена со најавување(?)0
zh.wiktionary.org05:27, 4 јуни 2009создадена со најавување(?)0
zu.wikipedia.org18:55, 2 февруари 2009создадена со најавување(?)0