Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: BRPever
  • Зачленет: 04:25, 5 декември 2015 (пред 6 години)
  • Вкупно уредувања: 72.745
  • Број на приврзани сметки: 812
  • Глобална група: Надзорници
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
aa.wiktionary.org04:37, 13 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ab.wikipedia.org04:41, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)1
ab.wiktionary.org04:37, 13 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ace.wikipedia.org08:48, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)1
ady.wikipedia.org10:55, 27 февруари 2016создадена со најавување(?)5
af.wikipedia.org11:04, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)7
af.wikibooks.org12:23, 29 февруари 2016создадена со најавување(?)3
af.wikiquote.org19:24, 28 февруари 2016создадена со најавување(?)1
af.wiktionary.org01:54, 10 март 2016создадена со најавување(?)1
ak.wikipedia.org04:19, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)10
ak.wiktionary.org04:37, 13 јануари 2020создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org12:55, 31 јануари 2016создадена со најавување(?)3
alt.wikipedia.org08:51, 7 март 2021создадена со најавување(?)0
ami.wikipedia.org11:59, 13 јуни 2022создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org08:40, 7 февруари 2016создадена со најавување(?)3
am.wiktionary.org19:24, 10 март 2016создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org08:53, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)3
ang.wiktionary.org19:24, 10 март 2016создадена со најавување(?)2
an.wikipedia.org12:56, 31 јануари 2016создадена со најавување(?)5
an.wiktionary.org19:24, 10 март 2016создадена со најавување(?)1
arc.wikipedia.org19:24, 10 март 2016создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org11:04, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)13
ar.wikibooks.org12:23, 29 февруари 2016создадена со најавување(?)1
ar.wikinews.org18:01, 4 март 2016создадена со најавување(?)0
ar.wikiquote.org19:24, 28 февруари 2016создадена со најавување(?)2
ar.wikisource.org19:28, 10 март 2016создадена со најавување(?)1
ar.wikiversity.org19:28, 10 март 2016создадена со најавување(?)2
ar.wiktionary.org19:28, 10 март 2016создадена со најавување(?)1
ary.wikipedia.org07:27, 28 септември 2021создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org11:04, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)12
ast.wikipedia.org12:56, 31 јануари 2016создадена со најавување(?)5
ast.wiktionary.org19:29, 10 март 2016создадена со најавување(?)1
as.wikipedia.org08:45, 7 февруари 2016создадена со најавување(?)7
as.wikisource.org19:29, 10 март 2016создадена со најавување(?)0
as.wiktionary.org04:37, 13 јануари 2020создадена со најавување(?)0
atj.wikipedia.org18:05, 9 септември 2018создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org05:10, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)1
av.wiktionary.org04:37, 13 јануари 2020создадена со најавување(?)0
awa.wikipedia.org11:58, 19 јули 2020создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org09:06, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)2
ay.wiktionary.org19:29, 10 март 2016создадена со најавување(?)1
azb.wikipedia.org19:29, 10 март 2016создадена со најавување(?)1
az.wikipedia.org11:38, 29 јануари 2016создадена со најавување(?)6
az.wikibooks.org12:23, 29 февруари 2016создадена со најавување(?)3
az.wikiquote.org19:29, 10 март 2016создадена со најавување(?)1
az.wikisource.org19:29, 10 март 2016создадена со најавување(?)2
az.wiktionary.org19:33, 10 март 2016создадена со најавување(?)2
ban.wikipedia.org08:43, 13 јануари 2020создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org10:31, 5 февруари 2016создадена со најавување(?)18
bat-smg.wikipedia.org10:29, 5 февруари 2016создадена со најавување(?)1
ba.wikipedia.org19:29, 10 март 2016создадена со најавување(?)1
ba.wikibooks.org17:39, 17 февруари 2019создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org09:17, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)14
bd.wikimedia.org13:59, 2 март 2016создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org19:29, 10 март 2016создадена со најавување(?)0
beta.wikiversity.org19:29, 10 март 2016создадена со најавување(?)14
be.wikipedia.org11:37, 5 февруари 2016создадена со најавување(?)2
be.wikibooks.org12:23, 29 февруари 2016создадена со најавување(?)0
be.wikimedia.org19:30, 10 март 2016создадена со најавување(?)4
be.wikiquote.org19:30, 10 март 2016создадена со најавување(?)0
be.wikisource.org19:30, 10 март 2016создадена со најавување(?)0
be.wiktionary.org19:35, 10 март 2016создадена со најавување(?)1
bg.wikipedia.org05:40, 25 јануари 2016создадена со најавување(?)43autopatrolled
bg.wikibooks.org12:23, 29 февруари 2016создадена со најавување(?)0
bg.wikinews.org18:01, 4 март 2016создадена со најавување(?)0
bg.wikiquote.org19:23, 28 февруари 2016создадена со најавување(?)0
bg.wikisource.org19:35, 10 март 2016создадена со најавување(?)0
bg.wiktionary.org19:35, 10 март 2016создадена со најавување(?)0
bh.wikipedia.org17:03, 25 декември 2015создадена со најавување(?)32
bh.wiktionary.org04:37, 13 јануари 2020создадена со најавување(?)0
bi.wikipedia.org04:33, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)3
bi.wiktionary.org04:37, 13 јануари 2020создадена со најавување(?)0
bjn.wikipedia.org04:57, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)19
bm.wikipedia.org04:25, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)1
bm.wiktionary.org04:37, 13 јануари 2020создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org18:22, 14 декември 2015создадена со најавување(?)28
bn.wikibooks.org12:23, 29 февруари 2016создадена со најавување(?)1
bn.wikisource.org18:19, 19 февруари 2019создадена со најавување(?)0
bn.wikivoyage.org14:17, 20 февруари 2019создадена со најавување(?)11
bn.wiktionary.org09:31, 20 јануари 2019создадена со најавување(?)0
bo.wikipedia.org08:49, 7 февруари 2016создадена со најавување(?)4
bo.wiktionary.org04:36, 13 јануари 2020создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org18:41, 25 јануари 2016создадена со најавување(?)17
br.wikipedia.org11:19, 5 февруари 2016создадена со најавување(?)1
br.wikimedia.org04:42, 19 јули 2019создадена со најавување(?)1
br.wikiquote.org18:56, 14 септември 2018создадена со најавување(?)0
br.wikisource.org18:19, 19 февруари 2019создадена со најавување(?)0
br.wiktionary.org11:42, 28 јуни 2018создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org11:34, 5 февруари 2016создадена со најавување(?)5
bs.wikibooks.org12:23, 29 февруари 2016создадена со најавување(?)2
bs.wikinews.org18:02, 4 март 2016создадена со најавување(?)0
bs.wikiquote.org19:23, 28 февруари 2016создадена со најавување(?)1
bs.wikisource.org16:36, 19 февруари 2019создадена со најавување(?)0
bs.wiktionary.org14:57, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org10:25, 5 февруари 2016создадена со најавување(?)2
bxr.wikipedia.org05:00, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org05:38, 25 јануари 2016создадена со најавување(?)5
ca.wikibooks.org07:39, 23 март 2016создадена со најавување(?)3
ca.wikimedia.org14:35, 14 јуни 2019создадена со најавување(?)1
ca.wikinews.org18:03, 4 март 2016создадена со најавување(?)3
ca.wikiquote.org19:23, 28 февруари 2016создадена со најавување(?)1
ca.wikisource.org18:19, 19 февруари 2019создадена со најавување(?)0
ca.wiktionary.org16:48, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)1
cbk-zam.wikipedia.org08:56, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)13
cdo.wikipedia.org09:05, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org05:31, 25 јануари 2016создадена со најавување(?)3
ce.wikipedia.org08:52, 7 февруари 2016создадена со најавување(?)1
chr.wikipedia.org04:36, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)3
chr.wiktionary.org16:48, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)13
ch.wikipedia.org04:26, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)8
ch.wiktionary.org04:36, 13 јануари 2020создадена со најавување(?)0
chy.wikipedia.org04:38, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org10:19, 9 октомври 2018создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org11:33, 5 декември 2015создадена со најавување(?)9.177patroller, rollbacker
co.wikipedia.org09:24, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)1
co.wikimedia.org08:42, 14 јули 2019создадена со најавување(?)0
co.wiktionary.org16:47, 27 јуни 2018создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org09:27, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)0
cr.wikipedia.org15:55, 5 декември 2015создадена со најавување(?)5
cr.wiktionary.org04:36, 13 јануари 2020создадена со најавување(?)0
csb.wikipedia.org09:24, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)0
csb.wiktionary.org14:43, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org05:39, 25 јануари 2016создадена со најавување(?)1
cs.wikibooks.org12:23, 29 февруари 2016создадена со најавување(?)1
cs.wikinews.org18:05, 4 март 2016создадена со најавување(?)5
cs.wikiquote.org19:23, 28 февруари 2016создадена со најавување(?)1
cs.wikisource.org19:43, 19 февруари 2019создадена со најавување(?)3
cs.wikiversity.org19:07, 5 октомври 2018создадена со најавување(?)5
cs.wiktionary.org16:09, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)8
cu.wikipedia.org04:37, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)1
cv.wikipedia.org11:54, 10 август 2018создадена со најавување(?)1
cv.wikibooks.org12:23, 29 февруари 2016создадена со најавување(?)1
cy.wikipedia.org11:35, 5 февруари 2016создадена со најавување(?)4
cy.wikibooks.org17:02, 17 февруари 2019создадена со најавување(?)1
cy.wikiquote.org19:23, 28 февруари 2016создадена со најавување(?)0
cy.wikisource.org16:36, 19 февруари 2019создадена со најавување(?)3
cy.wiktionary.org15:21, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)27
dag.wikipedia.org11:49, 15 ноември 2021создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org05:39, 25 јануари 2016создадена со најавување(?)28
da.wikibooks.org12:22, 29 февруари 2016создадена со најавување(?)0
da.wikiquote.org18:58, 14 септември 2018создадена со најавување(?)1
da.wikisource.org16:36, 19 февруари 2019создадена со најавување(?)2
da.wiktionary.org15:21, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)1
de.wikipedia.org17:04, 25 декември 2015создадена со најавување(?)12
de.wikibooks.org12:22, 29 февруари 2016создадена со најавување(?)0
de.wikinews.org18:05, 4 март 2016создадена со најавување(?)36
de.wikiquote.org19:23, 28 февруари 2016создадена со најавување(?)40
de.wikisource.org20:17, 17 февруари 2019создадена со најавување(?)20
de.wikiversity.org19:06, 17 февруари 2019создадена со најавување(?)5
de.wikivoyage.org19:45, 14 мај 2018создадена со најавување(?)0
de.wiktionary.org15:21, 19 април 2016создадена со најавување(?)1
din.wikipedia.org17:26, 9 септември 2018создадена со најавување(?)11
diq.wikipedia.org09:18, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)0
dk.wikimedia.org06:57, 7 април 2019создадена со најавување(?)2
dsb.wikipedia.org08:56, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)2
dty.wikipedia.org09:37, 17 февруари 2018создадена со најавување(?)303
dv.wikipedia.org10:54, 8 февруари 2016создадена со најавување(?)3
dv.wiktionary.org13:24, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org04:12, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)5
dz.wiktionary.org04:36, 13 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org04:24, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org11:37, 5 февруари 2016создадена со најавување(?)8
el.wikibooks.org12:22, 29 февруари 2016создадена со најавување(?)2
el.wikinews.org18:05, 4 март 2016создадена со најавување(?)0
el.wikiquote.org19:23, 28 февруари 2016создадена со најавување(?)0
el.wikisource.org13:53, 10 март 2016создадена со најавување(?)0
el.wikiversity.org03:53, 20 февруари 2019создадена со најавување(?)0
el.wikivoyage.org14:17, 20 февруари 2019создадена со најавување(?)0
el.wiktionary.org15:16, 14 октомври 2018создадена со најавување(?)3
eml.wikipedia.org09:17, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org04:25, 5 декември 2015нова сметка(?)1.430extendedconfirmed, reviewer, rollbacker
en.wikibooks.org12:44, 5 јануари 2016создадена со најавување(?)68
en.wikinews.org12:44, 5 јануари 2016создадена со најавување(?)53
en.wikiquote.org12:44, 5 јануари 2016создадена со најавување(?)164
en.wikisource.org12:44, 5 јануари 2016создадена со најавување(?)2
en.wikiversity.org12:44, 5 јануари 2016создадена со најавување(?)9
en.wikivoyage.org12:44, 5 јануари 2016создадена со најавување(?)25
en.wiktionary.org12:44, 5 јануари 2016создадена со најавување(?)11
eo.wikipedia.org05:39, 25 јануари 2016создадена со најавување(?)2
eo.wikibooks.org12:22, 29 февруари 2016создадена со најавување(?)0
eo.wikinews.org18:05, 4 март 2016создадена со најавување(?)0
eo.wikiquote.org19:23, 28 февруари 2016создадена со најавување(?)0
eo.wikisource.org18:18, 19 февруари 2019создадена со најавување(?)0
eo.wikivoyage.org15:04, 9 јануари 2022создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org16:08, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org15:37, 2 јануари 2016создадена со најавување(?)17
es.wikibooks.org12:22, 29 февруари 2016создадена со најавување(?)11
es.wikinews.org18:05, 4 март 2016создадена со најавување(?)29
es.wikiquote.org19:23, 28 февруари 2016создадена со најавување(?)8
es.wikisource.org11:56, 17 април 2016создадена со најавување(?)6
es.wikiversity.org09:18, 7 септември 2018создадена со најавување(?)11
es.wikivoyage.org01:41, 9 март 2016создадена со најавување(?)0
es.wiktionary.org06:41, 25 септември 2018создадена со најавување(?)9
et.wikipedia.org10:04, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)25
et.wikibooks.org12:22, 29 февруари 2016создадена со најавување(?)0
ee.wikimedia.org05:54, 11 јануари 2022создадена со најавување(?)0
et.wikiquote.org19:23, 28 февруари 2016создадена со најавување(?)0
et.wikisource.org18:18, 19 февруари 2019создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org16:47, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)1
eu.wikipedia.org05:39, 25 јануари 2016создадена со најавување(?)11
eu.wikibooks.org12:22, 29 февруари 2016создадена со најавување(?)0
eu.wikiquote.org19:23, 28 февруари 2016создадена со најавување(?)0
eu.wikisource.org16:36, 19 февруари 2019создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org16:08, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)0
ext.wikipedia.org08:52, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)3
fa.wikipedia.org17:51, 11 јануари 2016создадена со најавување(?)2
fa.wikibooks.org12:22, 29 февруари 2016создадена со најавување(?)0
fa.wikinews.org13:24, 20 февруари 2019создадена со најавување(?)1
fa.wikiquote.org19:23, 28 февруари 2016создадена со најавување(?)0
fa.wikisource.org18:19, 19 февруари 2019создадена со најавување(?)0
fa.wikivoyage.org14:18, 20 февруари 2019создадена со најавување(?)1
fa.wiktionary.org16:08, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)2
ff.wikipedia.org04:14, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)4
fiu-vro.wikipedia.org09:22, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org12:12, 3 јануари 2016создадена со најавување(?)4
fi.wikibooks.org12:22, 29 февруари 2016создадена со најавување(?)1
fi.wikinews.org13:23, 20 февруари 2019создадена со најавување(?)0
fi.wikiquote.org05:49, 23 јануари 2016создадена со најавување(?)2
fi.wikisource.org18:19, 19 февруари 2019создадена со најавување(?)0
fi.wikiversity.org03:53, 20 февруари 2019создадена со најавување(?)0
fi.wikivoyage.org14:17, 20 февруари 2019создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org17:53, 26 јуни 2018создадена со најавување(?)1
fj.wikipedia.org04:19, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)5
fj.wiktionary.org15:21, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)1
foundation.wikimedia.org01:13, 29 октомври 2021создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org08:23, 3 февруари 2016создадена со најавување(?)2
fo.wikisource.org16:35, 19 февруари 2019создадена со најавување(?)0
fo.wiktionary.org13:58, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org08:43, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)1
frr.wikipedia.org09:10, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org05:37, 25 јануари 2016создадена со најавување(?)5
fr.wikibooks.org12:22, 29 февруари 2016создадена со најавување(?)2
fr.wikinews.org13:23, 20 февруари 2019создадена со најавување(?)6
fr.wikiquote.org19:23, 28 февруари 2016создадена со најавување(?)8
fr.wikisource.org16:15, 9 октомври 2018создадена со најавување(?)1
fr.wikiversity.org03:53, 20 февруари 2019создадена со најавување(?)0
fr.wikivoyage.org14:18, 20 февруари 2019создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org20:15, 19 јануари 2019создадена со најавување(?)3
fur.wikipedia.org09:00, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org08:16, 15 април 2018создадена со најавување(?)1
fy.wikibooks.org12:22, 29 февруари 2016создадена со најавување(?)0
fy.wiktionary.org15:04, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org08:51, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)0
gan.wikipedia.org11:13, 8 февруари 2016создадена со најавување(?)2
ga.wikipedia.org17:21, 14 октомври 2018создадена со најавување(?)1
ga.wiktionary.org08:27, 20 март 2016создадена со најавување(?)3
gcr.wikipedia.org12:08, 25 декември 2019создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org10:23, 5 февруари 2016создадена со најавување(?)1
gd.wiktionary.org14:43, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)2
glk.wikipedia.org11:13, 8 февруари 2016создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org13:58, 11 октомври 2018создадена со најавување(?)4
gl.wikibooks.org12:21, 29 февруари 2016создадена со најавување(?)1
gl.wikiquote.org18:59, 14 септември 2018создадена со најавување(?)0
gl.wikisource.org16:36, 19 февруари 2019создадена со најавување(?)0
gl.wiktionary.org16:08, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org08:58, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)2
gn.wiktionary.org14:43, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org14:18, 9 март 2016создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org15:00, 24 април 2018создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org13:38, 25 март 2018создадена со најавување(?)1
gu.wikipedia.org10:43, 5 февруари 2016создадена со најавување(?)3
gu.wikiquote.org20:39, 17 февруари 2019создадена со најавување(?)0
gu.wikisource.org18:19, 19 февруари 2019создадена со најавување(?)1
gu.wiktionary.org15:18, 19 јануари 2019создадена со најавување(?)1
gv.wikipedia.org09:27, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)16
gv.wiktionary.org04:12, 22 февруари 2019создадена со најавување(?)3
hak.wikipedia.org12:03, 29 јануари 2016создадена со најавување(?)3
ha.wikipedia.org05:47, 11 септември 2018создадена со најавување(?)2
ha.wiktionary.org13:25, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)5
haw.wikipedia.org05:08, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org20:31, 22 февруари 2016создадена со најавување(?)10
he.wikibooks.org12:21, 29 февруари 2016создадена со најавување(?)1
he.wikinews.org13:23, 20 февруари 2019создадена со најавување(?)1
he.wikiquote.org19:23, 28 февруари 2016создадена со најавување(?)0
he.wikisource.org08:06, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
he.wikivoyage.org14:17, 20 февруари 2019создадена со најавување(?)0
he.wiktionary.org15:19, 14 октомври 2018создадена со најавување(?)1
hif.wikipedia.org18:38, 25 јануари 2016создадена со најавување(?)44
hif.wiktionary.org11:59, 15 јануари 2019создадена со најавување(?)1
hi.wikipedia.org07:19, 19 декември 2015создадена со најавување(?)201
hi.wikibooks.org08:33, 27 февруари 2016создадена со најавување(?)8
hi.wikiquote.org10:49, 27 февруари 2016создадена со најавување(?)1
hi.wikisource.org15:22, 3 октомври 2019создадена со најавување(?)0
hi.wikiversity.org09:03, 10 септември 2018создадена со најавување(?)1
hi.wikivoyage.org09:03, 10 септември 2018создадена со најавување(?)1
hi.wiktionary.org15:31, 27 февруари 2016создадена со најавување(?)6
hr.wikipedia.org10:36, 23 јануари 2016создадена со најавување(?)14
hr.wikibooks.org12:21, 29 февруари 2016создадена со најавување(?)0
hr.wikiquote.org19:22, 28 февруари 2016создадена со најавување(?)0
hr.wikisource.org18:18, 19 февруари 2019создадена со најавување(?)0
hr.wiktionary.org15:21, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)0
hsb.wikipedia.org11:51, 1 февруари 2016создадена со најавување(?)1
hsb.wiktionary.org14:57, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org11:15, 5 февруари 2016создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org08:42, 4 февруари 2016создадена со најавување(?)0
hu.wikibooks.org12:21, 29 февруари 2016создадена со најавување(?)2
hu.wikinews.org22:58, 7 ноември 2019создадена со најавување(?)0
hu.wikiquote.org19:22, 28 февруари 2016создадена со најавување(?)9
hu.wikisource.org18:19, 19 февруари 2019создадена со најавување(?)6
hu.wiktionary.org11:39, 16 февруари 2019создадена со најавување(?)10
hy.wikipedia.org14:29, 8 јануари 2016создадена со најавување(?)14
hy.wikibooks.org12:21, 29 февруари 2016создадена со најавување(?)0
hy.wikiquote.org20:40, 17 февруари 2019создадена со најавување(?)0
hy.wikisource.org16:50, 14 октомври 2018создадена со најавување(?)1
hy.wiktionary.org16:48, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)0
hyw.wikipedia.org20:36, 18 април 2019создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org10:33, 5 февруари 2016создадена со најавување(?)4
ia.wikibooks.org12:21, 29 февруари 2016создадена со најавување(?)0
ia.wiktionary.org14:43, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org05:39, 25 јануари 2016создадена со најавување(?)11autoreview
id.wikibooks.org14:32, 28 февруари 2016создадена со најавување(?)42
id.wikiquote.org19:22, 28 февруари 2016создадена со најавување(?)24
id.wikisource.org14:32, 28 февруари 2016создадена со најавување(?)18
id.wiktionary.org16:41, 14 октомври 2018создадена со најавување(?)2
ie.wikipedia.org09:02, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)1
ie.wiktionary.org14:43, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org04:45, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)21
ik.wikipedia.org04:15, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)4
ik.wiktionary.org04:37, 13 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org09:15, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org15:43, 5 декември 2015создадена со најавување(?)475
inh.wikipedia.org18:30, 9 септември 2018создадена со најавување(?)1
io.wikipedia.org10:44, 5 февруари 2016создадена со најавување(?)1
io.wiktionary.org16:48, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org08:28, 3 февруари 2016создадена со најавување(?)6
is.wikibooks.org12:21, 29 февруари 2016создадена со најавување(?)0
is.wikiquote.org19:21, 28 февруари 2016создадена со најавување(?)0
is.wikisource.org18:18, 19 февруари 2019создадена со најавување(?)0
is.wiktionary.org15:04, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org12:43, 20 декември 2015создадена со најавување(?)8
it.wikibooks.org12:21, 29 февруари 2016создадена со најавување(?)0
it.wikinews.org12:35, 11 октомври 2018создадена со најавување(?)0
it.wikiquote.org19:21, 28 февруари 2016создадена со најавување(?)0
it.wikisource.org17:40, 17 февруари 2019создадена со најавување(?)0
it.wikiversity.org17:25, 29 октомври 2018создадена со најавување(?)5
it.wikivoyage.org14:18, 20 февруари 2019создадена со најавување(?)0
it.wiktionary.org16:48, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)0
iu.wikipedia.org04:24, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)2
iu.wiktionary.org13:24, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)0
jam.wikipedia.org17:11, 28 август 2018создадена со најавување(?)1
ja.wikipedia.org05:38, 25 јануари 2016создадена со најавување(?)8
ja.wikibooks.org12:21, 29 февруари 2016создадена со најавување(?)1
ja.wikinews.org13:23, 20 февруари 2019создадена со најавување(?)2
ja.wikiquote.org19:21, 28 февруари 2016создадена со најавување(?)10
ja.wikisource.org18:19, 19 февруари 2019создадена со најавување(?)11
ja.wikiversity.org15:24, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)22
ja.wikivoyage.org15:04, 9 јануари 2022создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org16:48, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)2
jbo.wikipedia.org04:53, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)0
jbo.wiktionary.org13:25, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)7
jv.wikipedia.org10:54, 5 февруари 2016создадена со најавување(?)1
jv.wikisource.org17:18, 11 февруари 2022создадена со најавување(?)0
jv.wiktionary.org19:30, 12 октомври 2018создадена со најавување(?)0
kaa.wikipedia.org05:05, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)0
kab.wikipedia.org08:47, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org05:49, 4 март 2016создадена со најавување(?)10
ka.wikibooks.org12:20, 29 февруари 2016создадена со најавување(?)0
ka.wikiquote.org18:58, 14 септември 2018создадена со најавување(?)0
ka.wiktionary.org14:42, 24 декември 2018создадена со најавување(?)2
kbd.wikipedia.org04:59, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)2
kbp.wikipedia.org17:12, 10 септември 2018создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org04:46, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)0
ki.wikipedia.org04:43, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)2
kk.wikipedia.org05:39, 25 јануари 2016создадена со најавување(?)1
kk.wikibooks.org12:20, 29 февруари 2016создадена со најавување(?)0
kk.wiktionary.org14:57, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)1
kl.wikipedia.org05:01, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)2
kl.wiktionary.org13:25, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org11:12, 8 февруари 2016создадена со најавување(?)17
km.wikibooks.org12:20, 29 февруари 2016создадена со најавување(?)1
km.wiktionary.org14:57, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org14:18, 9 март 2016создадена со најавување(?)5
kn.wikiquote.org18:59, 14 септември 2018создадена со најавување(?)2
kn.wikisource.org18:19, 19 февруари 2019создадена со најавување(?)4
kn.wiktionary.org16:48, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)0
koi.wikipedia.org09:03, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org13:48, 2 април 2016создадена со најавување(?)17
ko.wikibooks.org12:20, 29 февруари 2016создадена со најавување(?)0
ko.wikinews.org13:23, 20 февруари 2019создадена со најавување(?)0
ko.wikiquote.org19:21, 28 февруари 2016создадена со најавување(?)0
ko.wikisource.org18:19, 19 февруари 2019создадена со најавување(?)2
ko.wikiversity.org03:53, 20 февруари 2019создадена со најавување(?)3
ko.wiktionary.org16:24, 16 февруари 2019создадена со најавување(?)2
krc.wikipedia.org05:06, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)1
ksh.wikipedia.org08:55, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)0
ks.wikipedia.org04:20, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)2
ks.wiktionary.org13:06, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org12:40, 25 мај 2016создадена со најавување(?)0
ku.wikibooks.org12:20, 29 февруари 2016создадена со најавување(?)0
ku.wikiquote.org19:21, 28 февруари 2016создадена со најавување(?)4
ku.wiktionary.org16:56, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)3
kv.wikipedia.org09:27, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)0
kw.wikipedia.org09:05, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)2
kw.wiktionary.org13:25, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org11:17, 5 февруари 2016создадена со најавување(?)4
ky.wikibooks.org12:20, 29 февруари 2016создадена со најавување(?)5
ky.wikiquote.org18:53, 14 септември 2018создадена со најавување(?)0
ky.wiktionary.org15:21, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org09:03, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)2
la.wikipedia.org14:14, 18 април 2018создадена со најавување(?)1
la.wikibooks.org12:20, 29 февруари 2016создадена со најавување(?)0
la.wikiquote.org19:20, 28 февруари 2016создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org18:18, 19 февруари 2019создадена со најавување(?)0
la.wiktionary.org15:21, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)0
lbe.wikipedia.org04:53, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org08:33, 3 февруари 2016создадена со најавување(?)0
lb.wiktionary.org14:57, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org08:49, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)0
lfn.wikipedia.org06:02, 11 септември 2018создадена со најавување(?)1
lg.wikipedia.org04:39, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)2
lij.wikipedia.org08:57, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)2
li.wikipedia.org08:20, 3 февруари 2016создадена со најавување(?)2
li.wikibooks.org12:20, 29 февруари 2016создадена со најавување(?)0
li.wikinews.org13:24, 20 февруари 2019создадена со најавување(?)0
li.wikiquote.org20:40, 17 февруари 2019создадена со најавување(?)0
li.wikisource.org16:36, 19 февруари 2019создадена со најавување(?)0
li.wiktionary.org16:09, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)0
lld.wikipedia.org09:05, 7 март 2021создадена со најавување(?)3
lmo.wikipedia.org06:54, 6 март 2018создадена со најавување(?)1
lmo.wiktionary.org10:53, 1 мај 2022создадена со најавување(?)0
ln.wikipedia.org05:09, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)1
ln.wiktionary.org13:25, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org04:25, 5 декември 2015создадена со најавување(?)0checkuser
lo.wikipedia.org10:42, 8 февруари 2016создадена со најавување(?)9
lo.wiktionary.org15:21, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)0
lrc.wikipedia.org12:17, 12 септември 2018создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org04:40, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org05:13, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)21
lt.wikibooks.org12:20, 29 февруари 2016создадена со најавување(?)1
lt.wikiquote.org19:20, 28 февруари 2016создадена со најавување(?)1
lt.wikisource.org16:36, 19 февруари 2019создадена со најавување(?)6
lt.wiktionary.org19:24, 17 септември 2018создадена со најавување(?)3
lv.wikipedia.org10:34, 23 јануари 2016создадена со најавување(?)29
lv.wiktionary.org15:04, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)2
mad.wikipedia.org08:56, 7 март 2021создадена со најавување(?)2
mai.wikipedia.org10:07, 27 февруари 2016создадена со најавување(?)12autopatrolled
map-bms.wikipedia.org08:24, 3 февруари 2016создадена со најавување(?)4
mdf.wikipedia.org04:47, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)2
www.mediawiki.org04:25, 5 декември 2015создадена со најавување(?)78
meta.wikimedia.org04:25, 5 декември 2015создадена со најавување(?)4.194steward, sysop
mg.wikipedia.org11:54, 1 февруари 2016создадена со најавување(?)10
mg.wikibooks.org12:20, 29 февруари 2016создадена со најавување(?)0
mg.wiktionary.org16:27, 19 јануари 2019создадена со најавување(?)0
mhr.wikipedia.org09:13, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)3
mh.wiktionary.org04:36, 13 јануари 2020создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org05:39, 25 јануари 2016создадена со најавување(?)5
min.wiktionary.org04:39, 13 јануари 2020создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org09:16, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)3
mi.wiktionary.org20:27, 13 октомври 2018создадена со најавување(?)6
mk.wikipedia.org11:55, 1 февруари 2016создадена со најавување(?)3
mk.wikibooks.org12:19, 29 февруари 2016создадена со најавување(?)1
mk.wikisource.org16:36, 19 февруари 2019создадена со најавување(?)0
mk.wiktionary.org14:57, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org18:40, 28 јануари 2016создадена со најавување(?)5
ml.wikibooks.org12:19, 29 февруари 2016создадена со најавување(?)1
ml.wikiquote.org19:19, 28 февруари 2016создадена со најавување(?)1
ml.wikisource.org17:26, 5 август 2018создадена со најавување(?)0
ml.wiktionary.org16:47, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)1
mn.wikipedia.org10:30, 5 февруари 2016создадена со најавување(?)16
mn.wiktionary.org15:04, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)17
mnw.wikipedia.org12:45, 3 март 2020создадена со најавување(?)2
mrj.wikipedia.org11:49, 1 февруари 2016создадена со најавување(?)1
mr.wikipedia.org09:47, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)15
mr.wikibooks.org12:19, 29 февруари 2016создадена со најавување(?)0
mr.wikiquote.org18:56, 14 септември 2018создадена со најавување(?)0
mr.wikisource.org09:09, 5 април 2016создадена со најавување(?)2
mr.wiktionary.org15:51, 13 октомври 2018создадена со најавување(?)1
ms.wikipedia.org05:39, 25 јануари 2016создадена со најавување(?)37
ms.wikibooks.org12:19, 29 февруари 2016создадена со најавување(?)3
ms.wiktionary.org14:57, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)1
mt.wikipedia.org09:01, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)8
mt.wiktionary.org14:43, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)1
mwl.wikipedia.org08:51, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)3
mx.wikimedia.org17:51, 10 октомври 2018создадена со најавување(?)17
myv.wikipedia.org08:56, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)3
my.wikipedia.org09:49, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)5
my.wiktionary.org09:49, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
mzn.wikipedia.org13:51, 21 мај 2018создадена со најавување(?)4
nah.wikipedia.org08:21, 3 февруари 2016создадена со најавување(?)1
nah.wiktionary.org14:57, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org10:25, 5 февруари 2016создадена со најавување(?)5
nap.wikisource.org13:46, 6 март 2020создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org04:54, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)26
na.wiktionary.org13:25, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)2
nds-nl.wikipedia.org09:22, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)1
nds.wikipedia.org10:39, 5 февруари 2016создадена со најавување(?)3
nds.wiktionary.org15:04, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)1
ne.wikipedia.org04:27, 5 декември 2015создадена со најавување(?)18.459autopatrolled, rollbacker, templateeditor
ne.wikibooks.org10:18, 13 јануари 2016создадена со најавување(?)147ipblock-exempt
ne.wiktionary.org18:22, 26 јануари 2016создадена со најавување(?)368
new.wikipedia.org08:49, 19 декември 2015создадена со најавување(?)43
nia.wikipedia.org08:56, 7 март 2021создадена со најавување(?)5
nl.wikipedia.org15:36, 16 декември 2015создадена со најавување(?)9
nl.wikibooks.org12:19, 29 февруари 2016создадена со најавување(?)3
nl.wikimedia.org10:05, 7 септември 2018создадена со најавување(?)6
nl.wikinews.org13:24, 20 февруари 2019создадена со најавување(?)1
nl.wikiquote.org19:19, 28 февруари 2016создадена со најавување(?)9
nl.wikisource.org18:19, 19 февруари 2019создадена со најавување(?)8
nl.wikivoyage.org14:18, 20 февруари 2019создадена со најавување(?)2
nl.wiktionary.org07:46, 16 октомври 2018создадена со најавување(?)14
nn.wikipedia.org05:49, 4 март 2016создадена со најавување(?)0
nn.wikiquote.org20:40, 17 февруари 2019создадена со најавување(?)0
nn.wiktionary.org15:04, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)1
nov.wikipedia.org05:01, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)2
no.wikipedia.org05:38, 25 јануари 2016создадена со најавување(?)20
no.wikibooks.org12:19, 29 февруари 2016создадена со најавување(?)0
no.wikimedia.org03:34, 21 јуни 2019создадена со најавување(?)0
no.wikinews.org13:23, 20 февруари 2019создадена со најавување(?)1
no.wikiquote.org19:19, 28 февруари 2016создадена со најавување(?)1
no.wikisource.org18:18, 19 февруари 2019создадена со најавување(?)0
no.wiktionary.org16:48, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)7
nqo.wikipedia.org08:56, 7 март 2021создадена со најавување(?)2
nrm.wikipedia.org09:04, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)4
nso.wikipedia.org08:54, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)1
nv.wikipedia.org08:45, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)4
nyc.wikimedia.org06:35, 14 мај 2019создадена со најавување(?)3
ny.wikipedia.org04:13, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)10
oc.wikipedia.org11:54, 1 февруари 2016создадена со најавување(?)2
oc.wikibooks.org12:19, 29 февруари 2016создадена со најавување(?)0
oc.wiktionary.org16:08, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)0
olo.wikipedia.org06:02, 11 септември 2018создадена со најавување(?)3
om.wikipedia.org17:55, 25 јануари 2016создадена со најавување(?)7
om.wiktionary.org13:25, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)1
or.wikipedia.org14:20, 9 март 2016создадена со најавување(?)6
or.wikisource.org16:49, 13 октомври 2018создадена со најавување(?)0
or.wiktionary.org16:09, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org11:50, 1 февруари 2016создадена со најавување(?)2
outreach.wikimedia.org10:23, 27 февруари 2016создадена со најавување(?)174
pag.wikipedia.org08:46, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)2
pam.wikipedia.org09:14, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)3
pap.wikipedia.org04:55, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)4
pa.wikipedia.org14:21, 9 март 2016создадена со најавување(?)6
pa.wikibooks.org12:19, 29 февруари 2016создадена со најавување(?)0
pa.wikisource.org16:36, 19 февруари 2019создадена со најавување(?)0
pa.wiktionary.org13:02, 3 октомври 2018создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org08:59, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)6
pdc.wikipedia.org05:02, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)3
pfl.wikipedia.org05:09, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)0
pih.wikipedia.org04:34, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)4
pi.wikipedia.org11:43, 29 јануари 2016создадена со најавување(?)16
pi.wiktionary.org04:37, 13 јануари 2020создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org05:38, 25 јануари 2016создадена со најавување(?)26autoreview
pl.wikibooks.org12:19, 29 февруари 2016создадена со најавување(?)0
pl.wikimedia.org17:06, 31 август 2018создадена со најавување(?)7
pl.wikinews.org18:20, 4 март 2016создадена со најавување(?)2
pl.wikiquote.org19:19, 28 февруари 2016создадена со најавување(?)7
pl.wikisource.org09:28, 15 октомври 2018создадена со најавување(?)0
pl.wikivoyage.org21:25, 19 февруари 2019создадена со најавување(?)0
pl.wiktionary.org16:56, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)0
pms.wikipedia.org11:27, 5 февруари 2016создадена со најавување(?)4
pms.wikisource.org18:18, 19 февруари 2019создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org18:27, 25 јануари 2016создадена со најавување(?)3
pnb.wiktionary.org15:04, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)0
pnt.wikipedia.org04:31, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org11:13, 8 февруари 2016создадена со најавување(?)0
ps.wikivoyage.org14:17, 20 февруари 2019создадена со најавување(?)10
ps.wiktionary.org15:21, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org05:38, 25 јануари 2016создадена со најавување(?)5
pt.wikibooks.org12:19, 29 февруари 2016создадена со најавување(?)13
pt.wikimedia.org03:23, 9 март 2020создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org18:20, 4 март 2016создадена со најавување(?)1
pt.wikiquote.org19:19, 28 февруари 2016создадена со најавување(?)16
pt.wikisource.org17:42, 17 февруари 2019создадена со најавување(?)0
pt.wikiversity.org21:30, 19 февруари 2019создадена со најавување(?)19
pt.wikivoyage.org14:17, 20 февруари 2019создадена со најавување(?)2
pt.wiktionary.org08:48, 3 мај 2018создадена со најавување(?)4
pwn.wikipedia.org05:02, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)1
qu.wikipedia.org10:36, 5 февруари 2016создадена со најавување(?)2
qu.wiktionary.org13:25, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org09:03, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)0
rm.wiktionary.org04:36, 13 јануари 2020создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org15:58, 5 декември 2015создадена со најавување(?)31
rn.wikipedia.org04:35, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)5
rn.wiktionary.org04:36, 13 јануари 2020создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org04:48, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)3
roa-rup.wiktionary.org14:42, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org09:11, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)5
ro.wikipedia.org11:40, 5 февруари 2016создадена со најавување(?)10
ro.wikibooks.org12:18, 29 февруари 2016создадена со најавување(?)0
ro.wikinews.org19:19, 28 февруари 2016создадена со најавување(?)1
ro.wikiquote.org19:19, 28 февруари 2016создадена со најавување(?)2
ro.wikisource.org17:25, 17 февруари 2019создадена со најавување(?)2
ro.wikivoyage.org14:17, 20 февруари 2019создадена со најавување(?)0
ro.wiktionary.org13:06, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)3
rue.wikipedia.org09:22, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)3
ru.wikipedia.org05:37, 25 јануари 2016создадена со најавување(?)20
ru.wikibooks.org12:18, 29 февруари 2016создадена со најавување(?)0
ru.wikimedia.org18:35, 26 февруари 2019создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org18:20, 4 март 2016создадена со најавување(?)0
ru.wikiquote.org19:19, 28 февруари 2016создадена со најавување(?)0
ru.wikisource.org05:36, 11 април 2016создадена со најавување(?)3
ru.wikiversity.org17:28, 19 февруари 2019создадена со најавување(?)1
ru.wikivoyage.org14:18, 20 февруари 2019создадена со најавување(?)9
ru.wiktionary.org09:26, 15 октомври 2018создадена со најавување(?)2
rw.wikipedia.org05:02, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)6
rw.wiktionary.org13:25, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)1
sah.wikipedia.org08:19, 3 февруари 2016создадена со најавување(?)3
sah.wikiquote.org18:56, 14 септември 2018создадена со најавување(?)0
sah.wikisource.org16:36, 19 февруари 2019создадена со најавување(?)0
sat.wikipedia.org08:36, 23 август 2018создадена со најавување(?)7
sa.wikipedia.org17:35, 25 јануари 2016создадена со најавување(?)23
sa.wikibooks.org12:18, 29 февруари 2016создадена со најавување(?)0
sa.wikiquote.org18:56, 14 септември 2018создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org18:19, 19 февруари 2019создадена со најавување(?)0
sa.wiktionary.org16:36, 19 јануари 2019создадена со најавување(?)5
scn.wikipedia.org10:41, 5 февруари 2016создадена со најавување(?)4
scn.wiktionary.org15:04, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org05:48, 4 март 2016создадена со најавување(?)35
sc.wikipedia.org09:24, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)0
sc.wiktionary.org04:36, 13 јануари 2020создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org09:27, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)3
sd.wikinews.org22:58, 7 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sd.wiktionary.org14:43, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org09:15, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)2
se.wikimedia.org07:08, 30 март 2019создадена со најавување(?)4
sg.wikipedia.org04:18, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)0
sg.wiktionary.org13:06, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)2
shi.wikipedia.org04:58, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)4
shn.wikipedia.org16:25, 16 февруари 2019создадена со најавување(?)3
sh.wikipedia.org05:38, 25 јануари 2016создадена со најавување(?)13
sh.wiktionary.org16:56, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)1
shy.wiktionary.org06:34, 4 март 2020создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org12:00, 13 декември 2015создадена со најавување(?)23.590sysop
simple.wikiquote.org07:59, 31 декември 2019создадена со најавување(?)0
simple.wiktionary.org12:38, 6 март 2016создадена со најавување(?)247rollbacker
si.wikipedia.org18:01, 14 септември 2018создадена со најавување(?)10
si.wikibooks.org12:18, 29 февруари 2016создадена со најавување(?)1
si.wiktionary.org14:42, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)0
skr.wikipedia.org12:46, 16 декември 2020создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org05:40, 25 јануари 2016создадена со најавување(?)10
sk.wikibooks.org12:18, 29 февруари 2016создадена со најавување(?)0
sk.wikiquote.org19:19, 28 февруари 2016создадена со најавување(?)0
sk.wikisource.org16:36, 19 февруари 2019создадена со најавување(?)0
sk.wiktionary.org09:28, 8 декември 2018создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org09:28, 15 октомври 2018создадена со најавување(?)26
sl.wikibooks.org12:18, 29 февруари 2016создадена со најавување(?)0
sl.wikiquote.org19:19, 28 февруари 2016создадена со најавување(?)0
sl.wikisource.org18:19, 19 февруари 2019создадена со најавување(?)3
sl.wikiversity.org17:40, 19 февруари 2019создадена со најавување(?)0
sl.wiktionary.org15:45, 19 јануари 2019создадена со најавување(?)2
smn.wikipedia.org06:06, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)7
sm.wikipedia.org04:31, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)6
sm.wiktionary.org14:57, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)3
sn.wikipedia.org08:44, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)9
sn.wiktionary.org04:36, 13 јануари 2020создадена со најавување(?)0
wikisource.org12:22, 29 февруари 2016создадена со најавување(?)5
so.wikipedia.org09:08, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)6
so.wiktionary.org14:43, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)4
species.wikimedia.org15:43, 5 декември 2015создадена со најавување(?)135autopatrolled
sq.wikipedia.org10:54, 5 февруари 2016создадена со најавување(?)20
sq.wikibooks.org12:18, 29 февруари 2016создадена со најавување(?)3
sq.wikinews.org18:21, 4 март 2016создадена со најавување(?)0
sq.wikiquote.org18:56, 14 септември 2018создадена со најавување(?)0
sq.wiktionary.org14:57, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)0
srn.wikipedia.org04:43, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)4
sr.wikipedia.org05:39, 25 јануари 2016создадена со најавување(?)5
sr.wikibooks.org12:18, 29 февруари 2016создадена со најавување(?)0
sr.wikinews.org18:20, 4 март 2016создадена со најавување(?)0
sr.wikiquote.org19:19, 28 февруари 2016создадена со најавување(?)0
sr.wikisource.org18:19, 19 февруари 2019создадена со најавување(?)1
sr.wiktionary.org19:05, 16 јануари 2019создадена со најавување(?)2
ss.wikipedia.org04:31, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)2
ss.wiktionary.org13:25, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)2
stq.wikipedia.org09:07, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)1
strategy.wikimedia.org15:11, 15 февруари 2020создадена со најавување(?)0
st.wikipedia.org04:23, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)4
st.wiktionary.org14:43, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org10:32, 5 февруари 2016создадена со најавување(?)2
su.wikiquote.org19:18, 28 февруари 2016создадена со најавување(?)0
su.wiktionary.org13:25, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org05:29, 25 јануари 2016создадена со најавување(?)7
sv.wikibooks.org12:18, 29 февруари 2016создадена со најавување(?)0
sv.wikinews.org18:10, 4 март 2016создадена со најавување(?)0
sv.wikiquote.org19:18, 28 февруари 2016создадена со најавување(?)3
sv.wikisource.org18:19, 19 февруари 2019создадена со најавување(?)2
sv.wikiversity.org03:53, 20 февруари 2019создадена со најавување(?)9
sv.wikivoyage.org14:17, 20 февруари 2019создадена со најавување(?)1
sv.wiktionary.org08:49, 3 мај 2018создадена со најавување(?)3
sw.wikipedia.org10:51, 5 февруари 2016создадена со најавување(?)5
sw.wiktionary.org15:04, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)1
szl.wikipedia.org09:27, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)0
szy.wikipedia.org07:20, 1 март 2020создадена со најавување(?)1
ta.wikipedia.org15:50, 21 февруари 2018создадена со најавување(?)15
ta.wikibooks.org07:40, 23 март 2016создадена со најавување(?)1
ta.wikinews.org18:10, 4 март 2016создадена со најавување(?)7
ta.wikiquote.org19:18, 28 февруари 2016создадена со најавување(?)1
ta.wikisource.org18:19, 19 февруари 2019создадена со најавување(?)0
ta.wiktionary.org17:37, 2 октомври 2018создадена со најавување(?)4
tay.wikipedia.org11:59, 13 јуни 2022создадена со најавување(?)0
tcy.wikipedia.org15:40, 21 февруари 2018создадена со најавување(?)2
test2.wikipedia.org06:14, 18 март 2016создадена со најавување(?)23sysop
test-commons.wikimedia.org13:19, 4 февруари 2022создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org05:02, 27 февруари 2016создадена со најавување(?)8
test.wikidata.org11:20, 20 март 2016создадена со најавување(?)0
tet.wikipedia.org04:56, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)5
te.wikipedia.org06:13, 25 февруари 2016создадена со најавување(?)9
te.wikibooks.org12:18, 29 февруари 2016создадена со најавување(?)9
te.wikiquote.org18:59, 14 септември 2018создадена со најавување(?)0
te.wikisource.org18:19, 19 февруари 2019создадена со најавување(?)0
te.wiktionary.org16:08, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)1
tg.wikipedia.org08:31, 3 февруари 2016создадена со најавување(?)11
tg.wikibooks.org12:18, 29 февруари 2016создадена со најавување(?)2
tg.wiktionary.org15:21, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)1
th.wikipedia.org08:41, 4 февруари 2016создадена со најавување(?)30
th.wikibooks.org12:18, 29 февруари 2016создадена со најавување(?)0
th.wikinews.org22:58, 7 ноември 2019создадена со најавување(?)0
th.wikiquote.org20:40, 17 февруари 2019создадена со најавување(?)0
th.wikisource.org07:58, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
th.wiktionary.org17:49, 4 ноември 2018создадена со најавување(?)2
ti.wikipedia.org04:13, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)5
ti.wiktionary.org13:06, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org11:12, 8 февруари 2016создадена со најавување(?)3
tk.wiktionary.org14:57, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)1
tl.wikipedia.org11:31, 5 февруари 2016создадена со најавување(?)14
tl.wikibooks.org12:17, 29 февруари 2016создадена со најавување(?)1
tl.wiktionary.org15:04, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)1
tn.wikipedia.org04:35, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)5
tn.wiktionary.org13:06, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org05:02, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)2
to.wiktionary.org04:36, 13 јануари 2020создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org04:55, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)5
tpi.wiktionary.org13:24, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)12
tr.wikipedia.org05:39, 25 јануари 2016создадена со најавување(?)2
tr.wikibooks.org12:17, 29 февруари 2016создадена со најавување(?)1
tr.wikinews.org18:10, 4 март 2016создадена со најавување(?)0
tr.wikiquote.org19:18, 28 февруари 2016создадена со најавување(?)1
tr.wikisource.org20:18, 17 февруари 2019создадена со најавување(?)3
tr.wikivoyage.org07:27, 9 ноември 2021создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org15:38, 16 мај 2018создадена со најавување(?)2
ts.wikipedia.org04:23, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)18
ts.wiktionary.org13:25, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)4
tt.wikipedia.org16:24, 7 мај 2016создадена со најавување(?)7
tt.wikibooks.org12:17, 29 февруари 2016создадена со најавување(?)0
tt.wiktionary.org14:43, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)0
tum.wikipedia.org15:56, 5 декември 2015создадена со најавување(?)27
tw.wikipedia.org04:36, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)6
tw.wiktionary.org04:36, 13 јануари 2020создадена со најавување(?)0
tyv.wikipedia.org04:54, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)4
ty.wikipedia.org04:47, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)2
ua.wikimedia.org16:53, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org09:07, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)7
ug.wikipedia.org08:48, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)12
ug.wiktionary.org14:43, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org05:38, 25 јануари 2016создадена со најавување(?)17
uk.wikibooks.org12:17, 29 февруари 2016создадена со најавување(?)0
uk.wikinews.org18:10, 4 март 2016создадена со најавување(?)0
uk.wikiquote.org19:18, 28 февруари 2016создадена со најавување(?)0
uk.wikisource.org12:09, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
uk.wikivoyage.org14:17, 20 февруари 2019создадена со најавување(?)0
uk.wiktionary.org12:18, 29 февруари 2016создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org18:09, 25 јануари 2016создадена со најавување(?)11
ur.wikibooks.org12:17, 29 февруари 2016создадена со најавување(?)0
ur.wikiquote.org18:59, 14 септември 2018создадена со најавување(?)0
ur.wiktionary.org19:13, 19 јануари 2019создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org12:07, 14 март 2016создадена со најавување(?)1
uz.wikiquote.org18:56, 14 септември 2018создадена со најавување(?)0
uz.wiktionary.org16:09, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)1
vec.wikipedia.org11:53, 1 февруари 2016создадена со најавување(?)6
vec.wikisource.org18:18, 19 февруари 2019создадена со најавување(?)0
vec.wiktionary.org14:57, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)1
vep.wikipedia.org09:24, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)13
ve.wikipedia.org04:15, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)1
vi.wikipedia.org05:38, 25 јануари 2016создадена со најавување(?)23
vi.wikibooks.org12:17, 29 февруари 2016создадена со најавување(?)1
vi.wikiquote.org19:18, 28 февруари 2016создадена со најавување(?)2
vi.wikisource.org18:19, 19 февруари 2019создадена со најавување(?)1
vi.wikivoyage.org08:43, 20 април 2016создадена со најавување(?)2
vi.wiktionary.org10:38, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)10
vls.wikipedia.org09:22, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)9
vo.wikipedia.org08:43, 20 април 2016создадена со најавување(?)9
vo.wiktionary.org15:04, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org05:37, 25 јануари 2016создадена со најавување(?)91
wa.wikipedia.org10:24, 5 февруари 2016создадена со најавување(?)7
wa.wikisource.org09:52, 29 август 2021создадена со најавување(?)0
wa.wiktionary.org15:04, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org12:44, 5 јануари 2016создадена со најавување(?)10.422checkuser, sysop
wikimania2015.wikimedia.org14:23, 9 март 2016создадена со најавување(?)0
wikimania2016.wikimedia.org10:17, 27 февруари 2016создадена со најавување(?)10
wikimania2018.wikimedia.org10:50, 28 јуни 2018создадена со најавување(?)2
wikimania.wikimedia.org12:30, 24 октомври 2018создадена со најавување(?)13
wo.wikipedia.org04:44, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)5
wo.wikiquote.org18:54, 14 септември 2018создадена со најавување(?)0
wo.wiktionary.org14:43, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org11:11, 8 февруари 2016создадена со најавување(?)14
xal.wikipedia.org05:08, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)8
xh.wikipedia.org04:33, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)8
xh.wiktionary.org04:36, 13 јануари 2020создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org11:12, 8 февруари 2016создадена со најавување(?)10
yi.wikipedia.org18:01, 14 септември 2018создадена со најавување(?)11
yi.wikisource.org16:36, 19 февруари 2019создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org18:20, 4 март 2016создадена со најавување(?)1
yo.wikipedia.org10:45, 5 февруари 2016создадена со најавување(?)10
yo.wiktionary.org04:36, 13 јануари 2020создадена со најавување(?)0
yue.wiktionary.org14:43, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org04:45, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)0
za.wiktionary.org04:37, 13 јануари 2020создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org09:10, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)6
zh-classical.wikipedia.org11:11, 8 февруари 2016создадена со најавување(?)10
zh-min-nan.wikipedia.org08:37, 20 април 2016создадена со најавување(?)15
zh-min-nan.wikisource.org16:35, 19 февруари 2019создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wiktionary.org15:04, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org06:31, 27 септември 2018создадена со најавување(?)6
zh.wikipedia.org05:38, 25 јануари 2016создадена со најавување(?)16
zh.wikibooks.org12:17, 29 февруари 2016создадена со најавување(?)0
zh.wikinews.org18:10, 4 март 2016создадена со најавување(?)0
zh.wikiquote.org19:18, 28 февруари 2016создадена со најавување(?)1
zh.wikisource.org16:28, 9 април 2016создадена со најавување(?)0
zh.wikiversity.org18:26, 27 декември 2018создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org03:31, 29 октомври 2018создадена со најавување(?)0
zh.wiktionary.org12:07, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
zu.wikipedia.org04:39, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)15
zu.wiktionary.org15:37, 18 март 2016создадена со најавување(?)1