Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: Az1568
  • Зачленет: 08:51, 25 март 2008 (пред 14 години)
  • Вкупно уредувања: 35.954
  • Број на приврзани сметки: 869
  • Глобална група: Глобални отповикувачи
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
aa.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)7
aa.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено по е-пошта(?)2
aa.wiktionary.org06:31, 31 јануари 2009потврдено со лозинка(?)2
ab.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ab.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ace.wikipedia.org22:51, 12 август 2009создадена со најавување(?)3
advisory.wikimedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)16
ady.wikipedia.org08:16, 12 февруари 2016создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)39
af.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено по е-пошта(?)2
af.wikiquote.org08:51, 25 март 2008потврдено по е-пошта(?)2
af.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ak.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
ak.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено по е-пошта(?)2
ak.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено по е-пошта(?)2
als.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)22
am.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
am.wikiquote.org08:51, 25 март 2008потврдено по е-пошта(?)2
am.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено по е-пошта(?)2
ang.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)22
ang.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено по е-пошта(?)2
ang.wikiquote.org08:51, 25 март 2008потврдено по е-пошта(?)2
ang.wikisource.org11:55, 26 мај 2008создадена со најавување(?)0
ang.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено по е-пошта(?)1
an.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)13
an.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено по е-пошта(?)2
arc.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
ar.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено по е-пошта(?)2
ar.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено по е-пошта(?)1
ar.wikimedia.org15:55, 12 јули 2011создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
ar.wikiquote.org08:51, 25 март 2008потврдено по е-пошта(?)1
ar.wikisource.org08:51, 25 март 2008потврдено по е-пошта(?)0
ar.wikiversity.org15:54, 12 јули 2011создадена со најавување(?)0
ar.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено по е-пошта(?)0
arz.wikipedia.org22:57, 24 ноември 2008создадена со најавување(?)2
ast.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)7
ast.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)8
ast.wikiquote.org08:51, 25 март 2008потврдено по е-пошта(?)1
ast.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
as.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)8
as.wikibooks.org06:33, 31 јануари 2009потврдено со лозинка(?)7
as.wikisource.org11:03, 4 март 2015создадена со најавување(?)0
as.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
atj.wikipedia.org02:39, 3 мај 2018создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)7
av.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено по е-пошта(?)0
ay.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено по е-пошта(?)1
ay.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено по е-пошта(?)0
ay.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено по е-пошта(?)0
azb.wikipedia.org06:52, 23 ноември 2015создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)8
az.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено по е-пошта(?)0
az.wikiquote.org08:51, 25 март 2008потврдено по е-пошта(?)0
az.wikisource.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
az.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено по е-пошта(?)0
ban.wikisource.org14:48, 12 август 2021создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
bat-smg.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
ba.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ba.wikibooks.org06:32, 31 јануари 2009потврдено со лозинка(?)2
bcl.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
bd.wikimedia.org11:02, 4 март 2015создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
beta.wikiversity.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
be.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
be.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
be.wikimedia.org11:02, 4 март 2015создадена со најавување(?)0
be.wikiquote.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
be.wikisource.org11:01, 4 март 2015создадена со најавување(?)0
be.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
bg.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
bg.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
bg.wikinews.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
bg.wikiquote.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
bg.wikisource.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
bg.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
bh.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
bh.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
bi.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
bi.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
bi.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
bjn.wikipedia.org11:31, 26 октомври 2010создадена со најавување(?)0
bm.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
bm.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
bm.wikiquote.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
bm.wiktionary.org06:34, 31 јануари 2009потврдено со лозинка(?)1
bn.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
bn.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
bn.wikisource.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
bn.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
bo.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)6
bo.wikibooks.org06:34, 31 јануари 2009потврдено со лозинка(?)1
bo.wiktionary.org11:56, 26 мај 2008создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
br.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)221
br.wikimedia.org21:17, 24 декември 2009создадена со најавување(?)0
br.wikiquote.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
br.wikisource.org11:02, 4 март 2015создадена со најавување(?)0
br.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
bs.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
bs.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
bs.wikinews.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
bs.wikiquote.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
bs.wikisource.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
bs.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
bug.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
bxr.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
ca.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
ca.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
ca.wikimedia.org10:59, 4 март 2015создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ca.wikiquote.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
ca.wikisource.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
ca.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
cbk-zam.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
cdo.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
ceb.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
ce.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)6
cho.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)12
chr.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
chr.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
ch.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)17
ch.wikibooks.org06:36, 31 јануари 2009потврдено со лозинка(?)3
ch.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
chy.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)26
ckb.wikipedia.org22:44, 12 август 2009создадена со најавување(?)1
commons.wikimedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)799patroller
co.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)35
co.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
co.wikimedia.org22:43, 12 август 2009создадена со најавување(?)1
co.wikiquote.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
co.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)8
crh.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
cr.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)8
cr.wikiquote.org06:36, 31 јануари 2009потврдено со лозинка(?)0
cr.wiktionary.org06:37, 31 јануари 2009потврдено со лозинка(?)1
csb.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
csb.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
cs.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)10
cs.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
cs.wikinews.org10:33, 26 мај 2008создадена со најавување(?)2
cs.wikiquote.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
cs.wikisource.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
cs.wikiversity.org10:21, 26 мај 2008создадена со најавување(?)2
cs.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
cu.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
cv.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
cv.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
cy.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)32
cy.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)7
cy.wikiquote.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
cy.wikisource.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
cy.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
da.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
da.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
da.wikiquote.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
da.wikisource.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
da.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
de.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)14autoreview
de.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)15
de.wikinews.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
de.wikiquote.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)45
de.wikisource.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
de.wikiversity.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
de.wikivoyage.org20:56, 1 март 2015создадена со најавување(?)0
de.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)23
din.wikipedia.org02:39, 3 мај 2018создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
diq.wiktionary.org00:41, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
dk.wikimedia.org21:19, 24 декември 2009создадена со најавување(?)0
dsb.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
dty.wikipedia.org11:19, 25 април 2017создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
dv.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
dz.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)9
dz.wiktionary.org06:37, 31 јануари 2009потврдено со лозинка(?)0
ee.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
el.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
el.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
el.wikinews.org11:02, 4 март 2015создадена со најавување(?)0
el.wikiquote.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
el.wikisource.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
el.wikiversity.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
el.wikivoyage.org11:03, 4 март 2015создадена со најавување(?)0
el.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
eml.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
en.wikipedia.org22:44, 13 август 2008потврдено со лозинка(?)7.727extendedconfirmed, extendedmover, reviewer, rollbacker
en.wikibooks.org08:51, 25 март 2008домашно вики(?)3.719editor, sysop
en.wikinews.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)19
en.wikiquote.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)40
en.wikisource.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)82
en.wikiversity.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)199
en.wikivoyage.org09:12, 18 ноември 2012создадена со најавување(?)1
en.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)302autopatrolled
eo.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)8
eo.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
eo.wikinews.org11:02, 4 март 2015создадена со најавување(?)0
eo.wikiquote.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
eo.wikisource.org11:57, 19 март 2011создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
es.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)37
es.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)10
es.wikinews.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)9
es.wikiquote.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)13
es.wikisource.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)6
es.wikiversity.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
es.wikivoyage.org20:56, 1 март 2015создадена со најавување(?)0
es.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
et.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
et.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ee.wikimedia.org11:01, 4 март 2015создадена со најавување(?)0
et.wikiquote.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
et.wikisource.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
et.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
eu.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
eu.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
eu.wikiquote.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
eu.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ext.wikipedia.org10:29, 26 мај 2008создадена со најавување(?)2
fa.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
fa.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
fa.wikinews.org11:00, 4 март 2015создадена со најавување(?)0
fa.wikiquote.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
fa.wikisource.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
fa.wikivoyage.org20:57, 1 март 2015создадена со најавување(?)0
fa.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ff.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
fiu-vro.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)53
fi.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
fi.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
fi.wikimedia.org19:13, 30 октомври 2009создадена со најавување(?)1
fi.wikinews.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
fi.wikiquote.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)66
fi.wikisource.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
fi.wikiversity.org19:48, 6 април 2009создадена со најавување(?)1
fi.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
fj.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)13
fj.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)9
foundation.wikimedia.org13:12, 4 ноември 2021создадена со најавување(?)2.743
fo.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
fo.wikisource.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
fo.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
frp.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
frr.wikipedia.org23:16, 25 август 2010создадена со најавување(?)1
fr.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
fr.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
fr.wikinews.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
fr.wikiquote.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
fr.wikisource.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
fr.wikiversity.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
fr.wikivoyage.org20:56, 1 март 2015создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
fur.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
fy.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)7
fy.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
fy.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
gag.wikipedia.org18:44, 13 ноември 2010создадена со најавување(?)0
gan.wikipedia.org10:30, 26 мај 2008создадена со најавување(?)2
ga.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)9
ga.wikibooks.org06:38, 31 јануари 2009потврдено со лозинка(?)2
ga.wikiquote.org06:38, 31 јануари 2009потврдено со лозинка(?)2
ga.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
gd.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
gd.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
glk.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
gl.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)6
gl.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
gl.wikiquote.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
gl.wikisource.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
gl.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
gn.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
gn.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
gn.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
gom.wikipedia.org18:52, 16 јуни 2015создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org02:39, 3 мај 2018создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
got.wikibooks.org06:38, 31 јануари 2009потврдено со лозинка(?)1
gu.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
gu.wikibooks.org06:39, 31 јануари 2009потврдено со лозинка(?)2
gu.wikiquote.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)12
gu.wikisource.org11:02, 4 март 2015создадена со најавување(?)0
gu.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
gv.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
gv.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
hak.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ha.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)7
ha.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
haw.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)113
he.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
he.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
he.wikinews.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
he.wikiquote.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
he.wikisource.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
he.wikivoyage.org10:58, 4 март 2015создадена со најавување(?)0
he.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
hif.wikipedia.org10:22, 26 мај 2008создадена со најавување(?)2
hi.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
hi.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
hi.wikiquote.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
hi.wikisource.org14:20, 8 октомври 2019создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ho.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)13
hr.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
hr.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
hr.wikiquote.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
hr.wikisource.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
hr.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
hsb.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)10
hsb.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ht.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
ht.wikisource.org06:39, 31 јануари 2009потврдено со лозинка(?)2
hu.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
hu.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
hu.wikinews.org10:20, 26 мај 2008создадена со најавување(?)2
hu.wikiquote.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
hu.wikisource.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
hu.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
hy.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
hy.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
hy.wikiquote.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
hy.wikisource.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
hy.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
hz.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)18
ia.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)30
ia.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ia.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
id.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
id.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
id.wikiquote.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
id.wikisource.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
id.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ie.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)20
ie.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ie.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ig.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)9
ii.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ik.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)7
ik.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ilo.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
incubator.wikimedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)219
inh.wikipedia.org02:39, 3 мај 2018создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
io.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
is.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
is.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
is.wikiquote.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
is.wikisource.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
is.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
it.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
it.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)46
it.wikinews.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)7
it.wikiquote.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
it.wikisource.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
it.wikiversity.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
it.wikivoyage.org20:57, 1 март 2015создадена со најавување(?)0
it.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
iu.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)16
iu.wiktionary.org07:11, 16 јуни 2008потврдено со лозинка(?)5
jam.wikipedia.org18:45, 24 ноември 2017создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
ja.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
ja.wikinews.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ja.wikiquote.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ja.wikisource.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
ja.wikiversity.org10:31, 26 мај 2008создадена со најавување(?)2
ja.wiktionary.org02:38, 2 јануари 2010создадена со најавување(?)0
jbo.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)17
jbo.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
jv.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
jv.wikisource.org02:08, 9 август 2021создадена со најавување(?)0
jv.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
kaa.wikipedia.org10:23, 26 мај 2008создадена со најавување(?)2
kab.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ka.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)14
ka.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ka.wikiquote.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ka.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
kbd.wikipedia.org11:56, 19 март 2011создадена со најавување(?)0
kbp.wikipedia.org02:39, 3 мај 2018создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)33
ki.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
kj.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
kk.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
kk.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
kk.wikiquote.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
kk.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
kl.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)41
kl.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
km.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
km.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
km.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
kn.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
kn.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
kn.wikiquote.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
kn.wikisource.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
kn.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
koi.wikipedia.org11:02, 4 март 2015создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ko.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ko.wikinews.org00:37, 20 август 2010создадена со најавување(?)1
ko.wikiquote.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ko.wikisource.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ko.wikiversity.org11:00, 4 март 2015создадена со најавување(?)0
ko.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
krc.wikipedia.org21:05, 19 март 2010создадена со најавување(?)0
kr.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)43
kr.wikiquote.org11:56, 26 мај 2008создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
ks.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ks.wikibooks.org06:40, 31 јануари 2009потврдено со лозинка(?)2
ks.wikiquote.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ks.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
ku.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)15
ku.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ku.wikiquote.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ku.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
kv.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)7
kw.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
kw.wikiquote.org06:40, 31 јануари 2009потврдено со лозинка(?)2
kw.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)6
ky.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ky.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ky.wikiquote.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ky.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
lad.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
la.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)20
la.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
la.wikiquote.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
la.wikisource.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
la.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
lbe.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)7
lb.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)9
lb.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
lb.wikiquote.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
lb.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
lez.wikipedia.org11:00, 4 март 2015создадена со најавување(?)0
lfn.wikipedia.org02:39, 3 мај 2018создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
lij.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
li.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
li.wikibooks.org11:02, 4 март 2015создадена со најавување(?)0
li.wikiquote.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
li.wikisource.org10:26, 26 мај 2008создадена со најавување(?)2
li.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
lmo.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)195
ln.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ln.wikibooks.org06:41, 31 јануари 2009потврдено со лозинка(?)3
ln.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)11
login.wikimedia.org06:48, 27 јули 2013создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
lo.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
lrc.wikipedia.org18:26, 16 јуни 2015создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org11:56, 19 март 2011создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
lt.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
lt.wikiquote.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
lt.wikisource.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
lt.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
lv.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
lv.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
lv.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
mai.wikipedia.org11:02, 4 март 2015создадена со најавување(?)0
map-bms.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
mdf.wikipedia.org10:24, 26 мај 2008создадена со најавување(?)2
www.mediawiki.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)197sysop, translationadmin
meta.wikimedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)12.456translationadmin
mg.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)6
mg.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
mg.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
mhr.wikipedia.org19:39, 9 јули 2009создадена со најавување(?)1
mh.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
mh.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
min.wikipedia.org11:00, 4 март 2015создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)12
mi.wikibooks.org22:20, 8 јули 2014потврдено со лозинка(?)0
mi.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
mk.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
mk.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
mk.wikimedia.org00:37, 20 август 2010создадена со најавување(?)1
mk.wikisource.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
mk.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ml.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)6
ml.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ml.wikiquote.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ml.wikisource.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ml.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
mn.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
mn.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
mn.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
mrj.wikipedia.org11:01, 4 март 2015создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)8
mr.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
mr.wikiquote.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
mr.wikisource.org11:02, 4 март 2015создадена со најавување(?)0
mr.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ms.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
ms.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ms.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
mt.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
mt.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
mus.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
mwl.wikipedia.org22:49, 12 август 2009создадена со најавување(?)1
mx.wikimedia.org16:58, 12 јули 2011создадена со најавување(?)0
myv.wikipedia.org10:29, 26 мај 2008создадена со најавување(?)2
my.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
my.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
my.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
mzn.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
nah.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
nah.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
nah.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
nap.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)16
nap.wikisource.org17:46, 22 август 2019создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
na.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
na.wikiquote.org06:46, 31 јануари 2009потврдено со лозинка(?)2
na.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
nds-nl.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
nds.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
nds.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
nds.wikiquote.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
nds.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ne.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)7
ne.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)7
ne.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
new.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ng.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
nl.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
nl.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
nl.wikimedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
nl.wikinews.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
nl.wikiquote.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
nl.wikisource.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
nl.wikivoyage.org14:10, 11 јануари 2015создадена со најавување(?)0
nl.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
nn.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
nn.wikiquote.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
nn.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
nov.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
no.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)14
no.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
no.wikimedia.org02:05, 9 декември 2008создадена со најавување(?)2
no.wikinews.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
no.wikiquote.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
no.wikisource.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
no.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
nrm.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
nso.wikipedia.org11:02, 4 март 2015создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
nyc.wikimedia.org03:37, 22 јуни 2011создадена со најавување(?)1
ny.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
nz.wikimedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
oc.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
oc.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)7
oc.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
olo.wikipedia.org02:50, 7 октомври 2016создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
om.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
or.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)10
or.wikisource.org10:58, 4 март 2015создадена со најавување(?)0
or.wiktionary.org11:57, 26 мај 2008создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
outreach.wikimedia.org23:27, 27 октомври 2009создадена со најавување(?)35sysop
pa-us.wikimedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)31
pag.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
pam.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)40
pap.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
pa.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
pa.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
pa.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
pcd.wikipedia.org21:18, 24 декември 2009создадена со најавување(?)0
pdc.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
pfl.wikipedia.org12:34, 10 декември 2010создадена со најавување(?)0
pih.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
pi.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
pi.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
pl.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
pl.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)14
pl.wikimedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
pl.wikinews.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
pl.wikiquote.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)7
pl.wikisource.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
pl.wikivoyage.org20:56, 1 март 2015создадена со најавување(?)0
pl.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
pms.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
pnb.wikipedia.org22:48, 12 август 2009создадена со најавување(?)1
pnb.wiktionary.org11:03, 4 март 2015создадена со најавување(?)0
pnt.wikipedia.org10:45, 9 март 2009создадена со најавување(?)2
ps.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ps.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ps.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
pt.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)115
pt.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
pt.wikimedia.org13:03, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
pt.wikiquote.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)10
pt.wikisource.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
pt.wikiversity.org10:28, 26 мај 2008создадена со најавување(?)2
pt.wikivoyage.org20:56, 1 март 2015создадена со најавување(?)0
pt.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
quality.wikimedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)85
qu.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
qu.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
qu.wikiquote.org11:57, 26 мај 2008создадена со најавување(?)0
qu.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
rm.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)370
rm.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
rm.wiktionary.org11:57, 26 мај 2008создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
rn.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)18
rn.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
roa-rup.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
roa-rup.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
roa-tara.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ro.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ro.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ro.wikinews.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ro.wikiquote.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ro.wikisource.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ro.wikivoyage.org11:02, 4 март 2015создадена со најавување(?)0
ro.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
rue.wikipedia.org04:25, 25 јануари 2011создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)18
ru.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ru.wikimedia.org11:00, 4 март 2015создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
ru.wikiquote.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ru.wikisource.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
ru.wikiversity.org12:06, 13 ноември 2009создадена со најавување(?)2
ru.wikivoyage.org20:56, 1 март 2015создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
rw.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
rw.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)8
sah.wikipedia.org10:24, 26 мај 2008создадена со најавување(?)2
sah.wikisource.org11:57, 19 март 2011создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
sa.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
sa.wikiquote.org11:02, 4 март 2015создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org11:57, 19 март 2011создадена со најавување(?)0
sa.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
scn.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)9
scn.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
sco.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)31
sc.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
sc.wiktionary.org22:20, 8 јули 2014потврдено со лозинка(?)0
sd.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
sd.wikinews.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
sd.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
se.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
se.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)27
se.wikimedia.org05:23, 19 мај 2008создадена со најавување(?)2
sg.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
sg.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
sh.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)19
sh.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
simple.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)911
simple.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)26
simple.wikiquote.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)30
simple.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)19
si.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)6
si.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)14
si.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
sk.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)6
sk.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
sk.wikiquote.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
sk.wikisource.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
sk.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
sl.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
sl.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
sl.wikiquote.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
sl.wikisource.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
sl.wikiversity.org10:59, 4 март 2015создадена со најавување(?)0
sl.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
sm.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
sm.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
sn.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)34
sn.wiktionary.org06:43, 31 јануари 2009потврдено со лозинка(?)3
wikisource.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)109
so.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
so.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
species.wikimedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)146
sq.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)431
sq.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
sq.wikinews.org11:57, 19 март 2011создадена со најавување(?)0
sq.wikiquote.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
sq.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
srn.wikipedia.org10:26, 26 мај 2008создадена со најавување(?)2
sr.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
sr.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
sr.wikinews.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
sr.wikiquote.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
sr.wikisource.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
sr.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ss.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ss.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
stq.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
strategy.wikimedia.org00:23, 28 јули 2009создадена со најавување(?)187
st.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
st.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
su.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)49
su.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
su.wikiquote.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
su.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
sv.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
sv.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
sv.wikinews.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
sv.wikiquote.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
sv.wikisource.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
sv.wikiversity.org11:02, 4 март 2015создадена со најавување(?)0
sv.wikivoyage.org11:01, 4 март 2015создадена со најавување(?)0
sv.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
sw.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)8
sw.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
sw.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
szl.wikipedia.org10:25, 26 мај 2008создадена со најавување(?)2
ta.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
ta.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ta.wikinews.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ta.wikiquote.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
ta.wikisource.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ta.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
tcy.wikipedia.org11:20, 5 август 2016создадена со најавување(?)0
ten.wikipedia.org02:26, 9 ноември 2010создадена со најавување(?)7
test2.wikipedia.org03:41, 10 февруари 2011создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)85bureaucrat, sysop, translationadmin
test.wikidata.org04:34, 13 февруари 2015создадена со најавување(?)0
tet.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
te.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)16
te.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
te.wikiquote.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
te.wikisource.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
te.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
tg.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
tg.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
tg.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
th.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
th.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
th.wikinews.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
th.wikiquote.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
th.wikisource.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
th.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ti.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
ti.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
tk.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
tk.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
tk.wikiquote.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
tk.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
tl.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)20
tl.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)12
tl.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
tn.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)11
tn.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
to.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
to.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
tpi.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)7
tpi.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
tr.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)85
tr.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
tr.wikimedia.org01:23, 7 јануари 2010создадена со најавување(?)0
tr.wikinews.org22:51, 12 август 2009создадена со најавување(?)1
tr.wikiquote.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
tr.wikisource.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
tr.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)7
ts.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)17
ts.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
tt.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)13
tt.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
tt.wikiquote.org06:43, 31 јануари 2009потврдено со лозинка(?)2
tt.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
tum.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
tw.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)20
tw.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
tyv.wikipedia.org11:00, 4 март 2015создадена со најавување(?)0
ty.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
ua.wikimedia.org23:18, 12 август 2009создадена со најавување(?)1
udm.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ug.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
ug.wikibooks.org06:44, 31 јануари 2009потврдено со лозинка(?)2
ug.wikiquote.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ug.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
uk.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
uk.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
uk.wikinews.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
uk.wikiquote.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
uk.wikisource.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
uk.wikivoyage.org11:01, 4 март 2015создадена со најавување(?)0
uk.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ur.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ur.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ur.wikiquote.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ur.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
usability.wikimedia.org23:48, 16 јули 2009потврдено со лозинка(?)72
uz.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)30
uz.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
uz.wikiquote.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
uz.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
vec.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
vec.wikisource.org12:31, 10 декември 2010создадена со најавување(?)0
vec.wiktionary.org11:02, 4 март 2015создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org11:01, 4 март 2015создадена со најавување(?)0
ve.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)9
vi.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
vi.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
vi.wikiquote.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
vi.wikisource.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
vi.wikivoyage.org10:59, 4 март 2015создадена со најавување(?)0
vi.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
vls.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
vo.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
vo.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
vo.wikiquote.org06:44, 31 јануари 2009потврдено со лозинка(?)2
vo.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
war.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
wa.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
wa.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
wa.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
www.wikidata.org09:11, 18 ноември 2012создадена со најавување(?)49
wikimania2007.wikimedia.org22:18, 7 мај 2013потврдено со лозинка(?)16
wikimania2008.wikimedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)355
wikimania2009.wikimedia.org02:44, 13 мај 2008создадена со најавување(?)482
wikimania2010.wikimedia.org00:17, 13 мај 2009создадена со најавување(?)180
wikimania2011.wikimedia.org16:34, 9 јули 2010создадена со најавување(?)62
wikimania2012.wikimedia.org17:51, 15 мај 2011создадена со најавување(?)3
wikimania2013.wikimedia.org07:01, 6 август 2012создадена со најавување(?)0
wikimania2014.wikimedia.org20:12, 2 мај 2013создадена со најавување(?)1
wikimania2015.wikimedia.org12:14, 12 јануари 2015создадена со најавување(?)7
wikimania2016.wikimedia.org21:29, 26 јануари 2015создадена со најавување(?)1
wikimania2017.wikimedia.org21:29, 28 декември 2015создадена со најавување(?)0
wikimania2018.wikimedia.org00:29, 4 септември 2017создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org04:05, 31 декември 2018создадена со најавување(?)0
wo.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)13
wo.wikiquote.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
wo.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
wuu.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
xal.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)51
xh.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)14
xh.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
xh.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
xmf.wikipedia.org15:53, 12 јули 2011создадена со најавување(?)0
yi.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)8
yi.wikisource.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
yi.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
yo.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)10
yo.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
yo.wiktionary.org06:45, 31 јануари 2009потврдено со лозинка(?)4
za.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
za.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
za.wikiquote.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
za.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
zea.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
zh-classical.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
zh-min-nan.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
zh-min-nan.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
zh-min-nan.wikiquote.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
zh-min-nan.wikisource.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
zh-min-nan.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
zh-yue.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)34
zh.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
zh.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
zh.wikinews.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
zh.wikiquote.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
zh.wikisource.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
zh.wikiversity.org17:44, 16 август 2018создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org11:03, 4 март 2015создадена со најавување(?)0
zh.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
zu.wikipedia.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)7
zu.wikibooks.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
zu.wiktionary.org08:51, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2