Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: Avicennasis
  • Зачленет: 13:26, 12 јануари 2010 (пред 12 години)
  • Вкупно уредувања: 282.680
  • Број на приврзани сметки: 843
  • Глобална група: Глобални отповикувачи
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
aa.wikipedia.org14:08, 20 март 2010создадена со најавување(?)0
aa.wikibooks.org21:33, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
aa.wiktionary.org20:55, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
ab.wikipedia.org13:01, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)7
ab.wiktionary.org20:55, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
ace.wikipedia.org13:08, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)7
advisory.wikimedia.org01:22, 27 јуни 2010создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org13:12, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)11
af.wikibooks.org21:13, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
af.wikiquote.org11:03, 23 март 2010создадена со најавување(?)3
af.wiktionary.org20:45, 23 март 2010создадена со најавување(?)2
ak.wikipedia.org09:24, 18 мај 2010создадена со најавување(?)2
ak.wikibooks.org21:18, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
ak.wiktionary.org20:55, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org13:08, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)32
am.wikipedia.org13:08, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)3
am.wikiquote.org11:08, 23 март 2010создадена со најавување(?)3
am.wiktionary.org20:47, 23 март 2010создадена со најавување(?)1
ang.wikipedia.org13:07, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)7
ang.wikibooks.org00:34, 27 јуни 2010создадена со најавување(?)0
ang.wikiquote.org11:07, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
ang.wikisource.org21:45, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
ang.wiktionary.org20:46, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org13:12, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)17
an.wiktionary.org20:47, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org13:08, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)1
ar.wikipedia.org13:14, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)1.027editor
ar.wikibooks.org21:01, 23 март 2010создадена со најавување(?)1
ar.wikimedia.org14:22, 12 јули 2011создадена со најавување(?)1
ar.wikinews.org22:01, 23 март 2010создадена со најавување(?)6
ar.wikiquote.org11:03, 23 март 2010создадена со најавување(?)10
ar.wikisource.org21:35, 23 март 2010создадена со најавување(?)3
ar.wikiversity.org14:22, 12 јули 2011создадена со најавување(?)5
ar.wiktionary.org20:44, 23 март 2010создадена со најавување(?)1
arz.wikipedia.org13:05, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)1
ast.wikipedia.org13:12, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)10
ast.wikibooks.org21:13, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
ast.wikiquote.org11:07, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
ast.wiktionary.org20:45, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org13:00, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)47
as.wikibooks.org21:32, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
as.wikisource.org17:36, 20 јуни 2013создадена со најавување(?)3
as.wiktionary.org20:55, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org13:01, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)1
av.wiktionary.org20:55, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org13:01, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)1
ay.wikibooks.org21:32, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
ay.wiktionary.org20:54, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org21:15, 2 август 2015создадена со најавување(?)1
az.wikipedia.org13:12, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)29
az.wikibooks.org21:10, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
az.wikiquote.org11:07, 23 март 2010создадена со најавување(?)23
az.wikisource.org21:36, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
az.wiktionary.org20:46, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org13:07, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)6
bat-smg.wikipedia.org13:08, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)2
ba.wikipedia.org13:01, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)5
ba.wikibooks.org21:33, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org13:08, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)1
bd.wikimedia.org07:35, 8 февруари 2012создадена со најавување(?)2
be-tarask.wikipedia.org13:12, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)11
beta.wikiversity.org12:54, 7 март 2010создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org13:12, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)14
be.wikibooks.org21:13, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
be.wikimedia.org07:35, 8 февруари 2012создадена со најавување(?)2
be.wikiquote.org11:07, 23 март 2010создадена со најавување(?)5
be.wikisource.org04:11, 24 мај 2012создадена со најавување(?)0
be.wiktionary.org20:48, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org13:12, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)16
bg.wikibooks.org21:10, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
bg.wikinews.org20:43, 23 март 2010создадена со најавување(?)8
bg.wikiquote.org11:03, 23 март 2010создадена со најавување(?)42
bg.wikisource.org21:45, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
bg.wiktionary.org20:44, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
bh.wikipedia.org13:08, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)3
bh.wiktionary.org20:55, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
bi.wikipedia.org13:01, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)1
bi.wikibooks.org21:33, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
bi.wiktionary.org20:55, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
bjn.wikipedia.org02:06, 3 декември 2010создадена со најавување(?)2
bm.wikipedia.org13:01, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)1
bm.wikibooks.org21:18, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
bm.wikiquote.org11:08, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
bm.wiktionary.org20:55, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org13:12, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)8
bn.wikibooks.org21:13, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
bn.wikisource.org21:36, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
bn.wiktionary.org20:47, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
bo.wikipedia.org13:07, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)4
bo.wikibooks.org21:32, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
bo.wiktionary.org20:55, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org09:38, 18 мај 2010создадена со најавување(?)6
br.wikipedia.org13:12, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)19
br.wikimedia.org01:35, 27 јуни 2010создадена со најавување(?)1
br.wikiquote.org11:07, 23 март 2010создадена со најавување(?)3
br.wikisource.org04:19, 9 април 2011создадена со најавување(?)0
br.wiktionary.org20:45, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org13:12, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)8
bs.wikibooks.org21:13, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
bs.wikinews.org20:43, 23 март 2010создадена со најавување(?)8
bs.wikiquote.org11:03, 23 март 2010создадена со најавување(?)37
bs.wikisource.org21:36, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
bs.wiktionary.org20:47, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org12:58, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)1
bxr.wikipedia.org13:01, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)1
ca.wikipedia.org13:14, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)15
ca.wikibooks.org21:01, 23 март 2010создадена со најавување(?)1
ca.wikimedia.org17:28, 27 јули 2015создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org20:43, 23 март 2010создадена со најавување(?)8
ca.wikiquote.org11:03, 23 март 2010создадена со најавување(?)18
ca.wikisource.org23:54, 24 март 2010создадена со најавување(?)11
ca.wiktionary.org20:44, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
cbk-zam.wikipedia.org13:01, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)1
cdo.wikipedia.org13:00, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)1
ceb.wikipedia.org13:09, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)5
ce.wikipedia.org13:00, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)2
cho.wikipedia.org14:08, 20 март 2010создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org12:58, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)5
chr.wiktionary.org20:47, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
ch.wikipedia.org13:01, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)38
ch.wikibooks.org21:32, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
ch.wiktionary.org20:55, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
chy.wikipedia.org09:24, 18 мај 2010создадена со најавување(?)1
ckb.wikipedia.org13:04, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)5
commons.wikimedia.org19:10, 13 јануари 2010создадена со најавување(?)132.136filemover, patroller, rollbacker
co.wikipedia.org13:07, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)3
co.wikibooks.org21:13, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
co.wikimedia.org01:33, 27 јуни 2010создадена со најавување(?)1
co.wikiquote.org11:08, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
co.wiktionary.org20:46, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org13:04, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)1
cr.wikipedia.org13:00, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)86
cr.wikiquote.org11:08, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
cr.wiktionary.org20:55, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
csb.wikipedia.org13:05, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)1
csb.wiktionary.org20:47, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org13:14, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)19
cs.wikibooks.org21:01, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
cs.wikinews.org20:43, 23 март 2010создадена со најавување(?)8
cs.wikiquote.org11:03, 23 март 2010создадена со најавување(?)44
cs.wikisource.org21:35, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
cs.wikiversity.org22:02, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
cs.wiktionary.org20:45, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
cu.wikipedia.org12:59, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)1
cv.wikipedia.org13:12, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)1
cv.wikibooks.org21:10, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org13:12, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)24
cy.wikibooks.org21:13, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
cy.wikiquote.org11:07, 23 март 2010создадена со најавување(?)6
cy.wikisource.org21:45, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
cy.wiktionary.org20:47, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org13:14, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)19
da.wikibooks.org21:01, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
da.wikiquote.org11:07, 23 март 2010создадена со најавување(?)13
da.wikisource.org21:36, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
da.wiktionary.org00:35, 27 јуни 2010создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org13:14, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)435autoreview, editor
de.wikibooks.org21:01, 23 март 2010создадена со најавување(?)1
de.wikinews.org20:43, 23 март 2010создадена со најавување(?)1
de.wikiquote.org11:04, 23 март 2010создадена со најавување(?)33
de.wikisource.org21:35, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
de.wikiversity.org22:02, 23 март 2010создадена со најавување(?)2
de.wikivoyage.org17:27, 20 јуни 2013создадена со најавување(?)8
de.wiktionary.org20:44, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org13:03, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)5
dk.wikimedia.org02:28, 8 февруари 2011создадена со најавување(?)0
dsb.wikipedia.org13:01, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)4
dv.wikipedia.org13:07, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)2
dv.wiktionary.org20:48, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org13:00, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)3
dz.wiktionary.org20:55, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org13:01, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)8
el.wikipedia.org13:12, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)35
el.wikibooks.org21:10, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
el.wikinews.org10:46, 9 април 2011создадена со најавување(?)8
el.wikiquote.org11:03, 23 март 2010создадена со најавување(?)24
el.wikisource.org21:35, 23 март 2010создадена со најавување(?)10
el.wikiversity.org22:02, 23 март 2010создадена со најавување(?)2
el.wikivoyage.org17:27, 20 јуни 2013создадена со најавување(?)12
el.wiktionary.org20:44, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
eml.wikipedia.org13:01, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)2
en.wikipedia.org13:26, 12 јануари 2010домашно вики(?)119.574autoreviewer, extendedconfirmed, reviewer, rollbacker
en.wikibooks.org18:58, 13 јануари 2010создадена со најавување(?)4.771editor
en.wikinews.org13:17, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)30
en.wikiquote.org08:51, 2 февруари 2010создадена со најавување(?)66
en.wikisource.org13:20, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)119
en.wikiversity.org10:43, 20 јануари 2010создадена со најавување(?)15
en.wikivoyage.org21:31, 19 јуни 2013создадена со најавување(?)68
en.wiktionary.org07:36, 31 јануари 2010создадена со најавување(?)101
eo.wikipedia.org07:19, 29 јануари 2010создадена со најавување(?)1.208
eo.wikibooks.org12:54, 7 март 2010создадена со најавување(?)0
eo.wikinews.org12:18, 17 ноември 2010создадена со најавување(?)8
eo.wikiquote.org12:54, 7 март 2010создадена со најавување(?)30
eo.wikisource.org18:28, 19 март 2011создадена со најавување(?)1
eo.wiktionary.org12:54, 7 март 2010создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org07:29, 29 јануари 2010создадена со најавување(?)55
es.wikibooks.org21:01, 23 март 2010создадена со најавување(?)7
es.wikinews.org20:43, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
es.wikiquote.org11:04, 23 март 2010создадена со најавување(?)58
es.wikisource.org00:24, 25 март 2010создадена со најавување(?)2
es.wikiversity.org22:02, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
es.wikivoyage.org17:27, 20 јуни 2013создадена со најавување(?)5
es.wiktionary.org20:44, 23 март 2010создадена со најавување(?)1
et.wikipedia.org13:12, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)8
et.wikibooks.org21:10, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
ee.wikimedia.org02:26, 8 февруари 2011создадена со најавување(?)0
et.wikiquote.org11:04, 23 март 2010создадена со најавување(?)6
et.wikisource.org21:36, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org20:44, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org13:12, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)24
eu.wikibooks.org21:10, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
eu.wikiquote.org11:03, 23 март 2010создадена со најавување(?)5
eu.wiktionary.org20:47, 23 март 2010создадена со најавување(?)1
ext.wikipedia.org13:07, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)2
fa.wikipedia.org09:42, 18 мај 2010создадена со најавување(?)30
fa.wikibooks.org21:01, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
fa.wikinews.org19:52, 14 февруари 2011создадена со најавување(?)13
fa.wikiquote.org11:04, 23 март 2010создадена со најавување(?)25
fa.wikisource.org21:35, 23 март 2010создадена со најавување(?)8
fa.wikivoyage.org09:22, 21 јули 2015создадена со најавување(?)3
fa.wiktionary.org20:44, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
ff.wikipedia.org09:24, 18 мај 2010создадена со најавување(?)2
fiu-vro.wikipedia.org13:03, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)2
fi.wikipedia.org13:13, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)27
fi.wikibooks.org21:01, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
fi.wikimedia.org01:29, 27 јуни 2010создадена со најавување(?)1
fi.wikinews.org20:43, 23 март 2010создадена со најавување(?)8
fi.wikiquote.org11:04, 23 март 2010создадена со најавување(?)23
fi.wikisource.org21:35, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
fi.wikiversity.org22:02, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org20:44, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
fj.wikipedia.org09:24, 18 мај 2010создадена со најавување(?)3
fj.wiktionary.org20:55, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org13:07, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)6
fo.wikisource.org21:45, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
fo.wiktionary.org20:47, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org13:08, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)2
frr.wikipedia.org09:06, 31 март 2011создадена со најавување(?)2
fr.wikipedia.org13:14, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)703
fr.wikibooks.org21:01, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
fr.wikinews.org20:43, 23 март 2010создадена со најавување(?)3
fr.wikiquote.org11:04, 23 март 2010создадена со најавување(?)24
fr.wikisource.org21:35, 23 март 2010создадена со најавување(?)2
fr.wikiversity.org22:02, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
fr.wikivoyage.org17:27, 20 јуни 2013создадена со најавување(?)3
fr.wiktionary.org20:44, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
fur.wikipedia.org13:07, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)3
fy.wikipedia.org13:11, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)13
fy.wikibooks.org21:10, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
fy.wiktionary.org20:45, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org12:22, 17 ноември 2010создадена со најавување(?)3
gan.wikipedia.org13:07, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)2
ga.wikipedia.org13:07, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)19
ga.wikibooks.org21:33, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
ga.wikiquote.org11:08, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
ga.wiktionary.org20:46, 23 март 2010создадена со најавување(?)3
gd.wikipedia.org13:07, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)25
gd.wiktionary.org20:48, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org13:07, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)1
gl.wikipedia.org13:11, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)16
gl.wikibooks.org21:10, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
gl.wikiquote.org11:04, 23 март 2010создадена со најавување(?)14
gl.wikisource.org21:45, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
gl.wiktionary.org20:44, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org13:08, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)1
gn.wikibooks.org21:33, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
gn.wiktionary.org20:46, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org21:45, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org13:01, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)7
got.wikibooks.org21:32, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org13:11, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)6
gu.wikibooks.org21:18, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
gu.wikiquote.org11:07, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
gu.wikisource.org04:12, 24 мај 2012создадена со најавување(?)0
gu.wiktionary.org00:35, 27 јуни 2010создадена со најавување(?)1
gv.wikipedia.org13:07, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)9
gv.wiktionary.org20:48, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org13:06, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)6
ha.wikipedia.org13:01, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)10
ha.wiktionary.org20:54, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org13:06, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)6
he.wikipedia.org07:19, 29 јануари 2010создадена со најавување(?)28
he.wikibooks.org12:16, 7 март 2010создадена со најавување(?)2
he.wikinews.org12:16, 7 март 2010создадена со најавување(?)8
he.wikiquote.org12:16, 7 март 2010создадена со најавување(?)32autopatrolled
he.wikisource.org07:26, 3 март 2010создадена со најавување(?)17
he.wikivoyage.org17:27, 20 јуни 2013создадена со најавување(?)10
he.wiktionary.org12:16, 7 март 2010создадена со најавување(?)0
hif.wikipedia.org13:07, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)6
hi.wikipedia.org13:11, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)9
hi.wikibooks.org21:10, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
hi.wikiquote.org11:07, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org00:36, 27 јуни 2010создадена со најавување(?)0
ho.wikipedia.org14:08, 20 март 2010создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org13:11, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)16
hr.wikibooks.org21:01, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
hr.wikiquote.org11:04, 23 март 2010создадена со најавување(?)8
hr.wikisource.org21:35, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
hr.wiktionary.org20:45, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
hsb.wikipedia.org13:06, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)4
hsb.wiktionary.org20:45, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org13:12, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)13
ht.wikisource.org21:45, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org13:13, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)24
hu.wikibooks.org21:01, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
hu.wikinews.org20:43, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
hu.wikiquote.org11:04, 23 март 2010создадена со најавување(?)21
hu.wikisource.org21:35, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
hu.wiktionary.org20:44, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org13:06, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)9
hy.wikibooks.org21:13, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
hy.wikiquote.org11:06, 23 март 2010создадена со најавување(?)22
hy.wikisource.org21:36, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
hy.wiktionary.org20:45, 23 март 2010создадена со најавување(?)1
hz.wikipedia.org02:08, 12 јули 2010создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org13:06, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)14
ia.wikibooks.org21:10, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
ia.wiktionary.org20:46, 23 март 2010создадена со најавување(?)3
id.wikipedia.org13:14, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)31
id.wikibooks.org21:01, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
id.wikiquote.org11:03, 23 март 2010создадена со најавување(?)8
id.wikisource.org21:36, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
id.wiktionary.org20:44, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
ie.wikipedia.org13:06, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)1
ie.wikibooks.org21:10, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
ie.wiktionary.org20:47, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org13:01, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)1
ii.wikipedia.org14:08, 20 март 2010создадена со најавување(?)0
ik.wikipedia.org09:25, 18 мај 2010создадена со најавување(?)1
ik.wiktionary.org20:54, 23 март 2010создадена со најавување(?)1
ilo.wikipedia.org13:06, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)5
incubator.wikimedia.org08:14, 13 февруари 2010создадена со најавување(?)1.277
io.wikipedia.org13:11, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)11
io.wiktionary.org20:44, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org13:11, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)10
is.wikibooks.org21:01, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
is.wikiquote.org11:04, 23 март 2010создадена со најавување(?)13
is.wikisource.org21:36, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
is.wiktionary.org20:44, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org13:14, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)47
it.wikibooks.org15:36, 20 март 2010создадена со најавување(?)2
it.wikinews.org15:36, 20 март 2010создадена со најавување(?)2
it.wikiquote.org11:48, 19 март 2010создадена со најавување(?)57
it.wikisource.org15:36, 20 март 2010создадена со најавување(?)10
it.wikiversity.org15:36, 20 март 2010создадена со најавување(?)2
it.wikivoyage.org17:26, 20 јуни 2013создадена со најавување(?)6
it.wiktionary.org15:36, 20 март 2010создадена со најавување(?)2
iu.wikipedia.org13:01, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)2
iu.wiktionary.org20:47, 23 март 2010создадена со најавување(?)1
ja.wikipedia.org13:13, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)32
ja.wikibooks.org21:01, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
ja.wikinews.org20:43, 23 март 2010создадена со најавување(?)8
ja.wikiquote.org11:04, 23 март 2010создадена со најавување(?)15
ja.wikisource.org21:35, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
ja.wikiversity.org22:02, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org20:44, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
jbo.wikipedia.org13:05, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)6
jbo.wiktionary.org20:55, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org13:11, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)17
jv.wiktionary.org20:54, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
kaa.wikipedia.org13:00, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)1
kab.wikipedia.org12:58, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)1
ka.wikipedia.org13:11, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)11
ka.wikibooks.org21:10, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
ka.wikiquote.org11:04, 23 март 2010создадена со најавување(?)28
ka.wiktionary.org20:47, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
kbd.wikipedia.org02:31, 30 март 2011создадена со најавување(?)7
kg.wikipedia.org13:00, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)5
ki.wikipedia.org13:01, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)2
kj.wikipedia.org14:08, 20 март 2010создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org13:04, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)7
kk.wikibooks.org21:32, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
kk.wiktionary.org20:45, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
kl.wikipedia.org13:00, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)0
kl.wiktionary.org00:36, 27 јуни 2010создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org13:05, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)1
km.wikibooks.org21:13, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
km.wiktionary.org20:47, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org13:06, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)2
kn.wikiquote.org11:07, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
kn.wikisource.org21:45, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
kn.wiktionary.org20:44, 23 март 2010создадена со најавување(?)1
koi.wikipedia.org04:19, 9 април 2011создадена со најавување(?)3
ko.wikipedia.org13:14, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)33
ko.wikibooks.org21:10, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
ko.wikinews.org04:19, 9 април 2011создадена со најавување(?)8
ko.wikiquote.org11:04, 23 март 2010создадена со најавување(?)17
ko.wikisource.org21:35, 23 март 2010создадена со најавување(?)8
ko.wikiversity.org17:36, 20 јуни 2013создадена со најавување(?)3
ko.wiktionary.org20:44, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
krc.wikipedia.org00:40, 25 март 2010создадена со најавување(?)3
kr.wikipedia.org14:07, 20 март 2010создадена со најавување(?)0
kr.wikiquote.org11:08, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org13:10, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)11
ks.wikipedia.org13:00, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)1
ks.wikibooks.org21:32, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
ks.wikiquote.org11:08, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
ks.wiktionary.org20:55, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org13:11, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)14
ku.wikibooks.org21:13, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
ku.wikiquote.org11:04, 23 март 2010создадена со најавување(?)7
ku.wiktionary.org20:44, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
kv.wikipedia.org13:05, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)1
kw.wikipedia.org13:05, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)18
kw.wikiquote.org11:08, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
kw.wiktionary.org20:48, 23 март 2010создадена со најавување(?)1
ky.wikipedia.org13:05, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)3
ky.wikibooks.org21:13, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
ky.wikiquote.org11:07, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
ky.wiktionary.org20:45, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org13:05, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)1
la.wikipedia.org13:11, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)23
la.wikibooks.org21:10, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
la.wikiquote.org11:04, 23 март 2010создадена со најавување(?)7
la.wikisource.org21:35, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
la.wiktionary.org20:45, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
lbe.wikipedia.org09:24, 18 мај 2010создадена со најавување(?)2
lb.wikipedia.org13:11, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)10
lb.wikibooks.org21:32, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
lb.wikiquote.org11:07, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
lb.wiktionary.org20:55, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org04:12, 24 мај 2012создадена со најавување(?)7
lg.wikipedia.org09:23, 18 мај 2010создадена со најавување(?)2
lij.wikipedia.org13:05, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)7
li.wikipedia.org13:05, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)4
li.wikibooks.org12:21, 17 ноември 2010создадена со најавување(?)2
li.wikiquote.org11:07, 23 март 2010создадена со најавување(?)8
li.wikisource.org21:35, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
li.wiktionary.org20:44, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org13:05, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)1
ln.wikipedia.org13:05, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)2
ln.wikibooks.org21:33, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
ln.wiktionary.org20:55, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org08:08, 19 јули 2013создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org13:00, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)1
lo.wiktionary.org20:44, 23 март 2010создадена со најавување(?)1
lrc.wikipedia.org21:46, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org02:31, 30 март 2011создадена со најавување(?)3
lt.wikipedia.org13:14, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)13
lt.wikibooks.org21:10, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
lt.wikiquote.org11:04, 23 март 2010создадена со најавување(?)36
lt.wikisource.org21:45, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
lt.wiktionary.org20:44, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org13:11, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)17
lv.wikibooks.org21:10, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
lv.wiktionary.org20:46, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org17:23, 27 јули 2015создадена со најавување(?)2
map-bms.wikipedia.org13:08, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)1
mdf.wikipedia.org13:00, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)6
www.mediawiki.org09:18, 20 јануари 2010создадена со најавување(?)51
meta.wikimedia.org09:31, 20 јануари 2010создадена со најавување(?)520autopatrolled
mg.wikipedia.org13:05, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)7
mg.wikibooks.org21:13, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
mg.wiktionary.org20:47, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
mhr.wikipedia.org13:04, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)2
mh.wikipedia.org14:08, 20 март 2010создадена со најавување(?)0
mh.wiktionary.org20:55, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org17:36, 20 јуни 2013создадена со најавување(?)3
mi.wikipedia.org13:05, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)2
mi.wikibooks.org21:33, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
mi.wiktionary.org20:54, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org13:11, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)12
mk.wikibooks.org21:01, 23 март 2010создадена со најавување(?)1
mk.wikimedia.org02:25, 8 февруари 2011создадена со најавување(?)0
mk.wikisource.org21:36, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
mk.wiktionary.org20:47, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org13:11, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)1
ml.wikibooks.org21:10, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
ml.wikiquote.org11:04, 23 март 2010создадена со најавување(?)1
ml.wikisource.org21:36, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
ml.wiktionary.org20:44, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org13:04, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)13
mn.wikibooks.org21:32, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
mn.wiktionary.org20:47, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org21:13, 14 февруари 2011создадена со најавување(?)3
mr.wikipedia.org13:11, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)9
mr.wikibooks.org21:10, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
mr.wikiquote.org11:07, 23 март 2010создадена со најавување(?)2
mr.wikisource.org07:32, 8 февруари 2012создадена со најавување(?)2
mr.wiktionary.org20:47, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org13:11, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)25
ms.wikibooks.org21:10, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
ms.wiktionary.org20:47, 23 март 2010создадена со најавување(?)3
mt.wikipedia.org13:05, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)5
mt.wiktionary.org20:48, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
mus.wikipedia.org14:07, 20 март 2010создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org13:00, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)7
mx.wikimedia.org14:23, 12 јули 2011создадена со најавување(?)1
myv.wikipedia.org13:07, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)1
my.wikipedia.org13:04, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)8
my.wikibooks.org21:33, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
my.wiktionary.org20:47, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
mzn.wikipedia.org13:04, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)2
nah.wikipedia.org13:04, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)7
nah.wikibooks.org21:33, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
nah.wiktionary.org20:47, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org13:11, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)4
na.wikipedia.org13:00, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)1
na.wikibooks.org21:18, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
na.wikiquote.org11:08, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
na.wiktionary.org20:55, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org13:04, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)5
nds.wikipedia.org13:10, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)15
nds.wikibooks.org21:32, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
nds.wikiquote.org11:08, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
nds.wiktionary.org20:47, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org13:04, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)1
ne.wikibooks.org21:13, 23 март 2010создадена со најавување(?)1
ne.wiktionary.org20:47, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org13:11, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)8
ng.wikipedia.org09:19, 18 мај 2010создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org13:13, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)24
nl.wikibooks.org21:01, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
nl.wikimedia.org01:25, 27 јуни 2010создадена со најавување(?)2
nl.wikiquote.org11:03, 23 март 2010создадена со најавување(?)8
nl.wikisource.org21:35, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
nl.wikivoyage.org17:27, 20 јуни 2013создадена со најавување(?)3
nl.wiktionary.org20:44, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
nn.wikipedia.org13:11, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)11
nn.wikiquote.org11:04, 23 март 2010создадена со најавување(?)16
nn.wiktionary.org20:48, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
nov.wikipedia.org13:04, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)3
no.wikipedia.org13:13, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)32
no.wikibooks.org21:10, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
no.wikimedia.org01:26, 27 јуни 2010создадена со најавување(?)1
no.wikinews.org20:43, 23 март 2010создадена со најавување(?)8
no.wikiquote.org11:04, 23 март 2010создадена со најавување(?)14
no.wikisource.org21:36, 23 март 2010создадена со најавување(?)9
no.wiktionary.org20:44, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org13:04, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)7
nso.wikipedia.org07:32, 8 февруари 2012создадена со најавување(?)3
nv.wikipedia.org13:07, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)6
nyc.wikimedia.org10:37, 19 јули 2011создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org09:24, 18 мај 2010создадена со најавување(?)5
nz.wikimedia.org01:31, 27 јуни 2010создадена со најавување(?)1
oc.wikipedia.org13:11, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)119
oc.wikibooks.org21:10, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
oc.wiktionary.org20:45, 23 март 2010создадена со најавување(?)4
om.wikipedia.org13:00, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)11
om.wiktionary.org20:47, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org13:00, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)147
or.wikisource.org21:48, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
or.wiktionary.org20:55, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org13:06, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)11
outreach.wikimedia.org05:50, 14 март 2010создадена со најавување(?)9
pa-us.wikimedia.org01:33, 27 јуни 2010создадена со најавување(?)1
pag.wikipedia.org13:04, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)0
pam.wikipedia.org13:06, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)1
pap.wikipedia.org13:00, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)7
pa.wikipedia.org13:04, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)4
pa.wikibooks.org21:13, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
pa.wiktionary.org20:48, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org13:00, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)5
pdc.wikipedia.org09:32, 18 мај 2010создадена со најавување(?)2
pfl.wikipedia.org12:20, 17 ноември 2010создадена со најавување(?)2
pih.wikipedia.org13:00, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)1
pi.wikipedia.org13:04, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)1
pi.wiktionary.org20:55, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org13:13, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)501editor
pl.wikibooks.org07:24, 19 март 2010создадена со најавување(?)3
pl.wikimedia.org01:33, 27 јуни 2010создадена со најавување(?)1
pl.wikinews.org20:43, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
pl.wikiquote.org11:04, 23 март 2010создадена со најавување(?)52
pl.wikisource.org21:35, 23 март 2010создадена со најавување(?)9
pl.wikivoyage.org17:27, 20 јуни 2013создадена со најавување(?)4
pl.wiktionary.org20:44, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
pms.wikipedia.org13:10, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)8
pnb.wikipedia.org13:04, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)1
pnb.wiktionary.org07:32, 8 февруари 2012создадена со најавување(?)2
pnt.wikipedia.org13:00, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)1
ps.wikipedia.org13:04, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)2
ps.wikibooks.org21:32, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
ps.wiktionary.org20:47, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org13:13, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)50
pt.wikibooks.org21:01, 23 март 2010создадена со најавување(?)4
pt.wikinews.org20:43, 23 март 2010создадена со најавување(?)9
pt.wikiquote.org11:04, 23 март 2010создадена со најавување(?)38
pt.wikisource.org21:35, 23 март 2010создадена со најавување(?)3
pt.wikiversity.org22:02, 23 март 2010создадена со најавување(?)3
pt.wikivoyage.org17:27, 20 јуни 2013создадена со најавување(?)3
pt.wiktionary.org20:44, 23 март 2010создадена со најавување(?)2
quality.wikimedia.org01:35, 27 јуни 2010создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org13:10, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)9
qu.wikibooks.org21:13, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
qu.wikiquote.org11:08, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
qu.wiktionary.org20:47, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org13:04, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)1
rm.wikibooks.org21:32, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
rm.wiktionary.org20:55, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org12:59, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)5
rn.wikipedia.org14:08, 20 март 2010создадена со најавување(?)1
rn.wiktionary.org20:55, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org13:08, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)1
roa-rup.wiktionary.org20:54, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org13:04, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)2
ro.wikipedia.org13:13, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)39
ro.wikibooks.org21:10, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
ro.wikinews.org20:43, 23 март 2010создадена со најавување(?)7
ro.wikiquote.org11:04, 23 март 2010создадена со најавување(?)11
ro.wikisource.org21:35, 23 март 2010создадена со најавување(?)1
ro.wikivoyage.org17:27, 20 јуни 2013создадена со најавување(?)3
ro.wiktionary.org20:44, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
rue.wikipedia.org20:25, 14 февруари 2011создадена со најавување(?)3
ru.wikipedia.org13:13, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)56uploader
ru.wikibooks.org21:01, 23 март 2010создадена со најавување(?)4
ru.wikimedia.org01:33, 27 јуни 2010создадена со најавување(?)1
ru.wikinews.org20:43, 23 март 2010создадена со најавување(?)8
ru.wikiquote.org06:53, 19 март 2010создадена со најавување(?)51
ru.wikisource.org08:10, 19 март 2010создадена со најавување(?)11
ru.wikiversity.org22:02, 23 март 2010создадена со најавување(?)1
ru.wikivoyage.org17:27, 20 јуни 2013создадена со најавување(?)9
ru.wiktionary.org20:44, 23 март 2010создадена со најавување(?)4
rw.wikipedia.org09:24, 18 мај 2010создадена со најавување(?)2
rw.wiktionary.org20:47, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org13:04, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)8
sah.wikisource.org09:42, 31 март 2011создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org13:04, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)3
sa.wikibooks.org21:13, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
sa.wikiquote.org17:36, 20 јуни 2013создадена со најавување(?)3
sa.wikisource.org04:19, 9 април 2011создадена со најавување(?)0
sa.wiktionary.org20:55, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org13:10, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)14
scn.wiktionary.org20:44, 23 март 2010создадена со најавување(?)6
sco.wikipedia.org13:04, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)6.816sysop
sc.wikipedia.org13:04, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)4
sc.wiktionary.org20:55, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org12:59, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)5
sd.wikinews.org20:43, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
sd.wiktionary.org20:47, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org13:04, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)5
se.wikibooks.org21:32, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org01:31, 27 јуни 2010создадена со најавување(?)0
sg.wikipedia.org09:24, 18 мај 2010создадена со најавување(?)1
sg.wiktionary.org20:54, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org13:09, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)15
sh.wiktionary.org20:47, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org08:02, 29 јануари 2010создадена со најавување(?)5.613patroller, rollbacker
simple.wikibooks.org18:47, 25 јуни 2010создадена со најавување(?)0
simple.wikiquote.org11:28, 8 март 2010создадена со најавување(?)0
simple.wiktionary.org09:30, 14 март 2010создадена со најавување(?)1.055rollbacker
si.wikipedia.org13:04, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)1
si.wikibooks.org21:13, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
si.wiktionary.org20:48, 23 март 2010создадена со најавување(?)1
sk.wikipedia.org13:13, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)26
sk.wikibooks.org21:10, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
sk.wikiquote.org11:04, 23 март 2010создадена со најавување(?)40
sk.wikisource.org21:45, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
sk.wiktionary.org20:47, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org13:09, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)19
sl.wikibooks.org21:10, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
sl.wikiquote.org11:04, 23 март 2010создадена со најавување(?)29
sl.wikisource.org21:35, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
sl.wikiversity.org04:12, 24 мај 2012создадена со најавување(?)0
sl.wiktionary.org20:45, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org12:59, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)1
sm.wiktionary.org20:55, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org09:24, 18 мај 2010создадена со најавување(?)6
sn.wiktionary.org20:55, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
wikisource.org13:17, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)8
so.wikipedia.org12:59, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)5
so.wiktionary.org20:54, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org13:17, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)4
sq.wikipedia.org13:10, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)9
sq.wikibooks.org21:01, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
sq.wikinews.org02:31, 30 март 2011создадена со најавување(?)10
sq.wikiquote.org11:03, 23 март 2010создадена со најавување(?)5
sq.wiktionary.org20:45, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
srn.wikipedia.org12:58, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)1
sr.wikipedia.org13:13, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)11
sr.wikibooks.org21:01, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
sr.wikinews.org20:43, 23 март 2010создадена со најавување(?)8
sr.wikiquote.org11:04, 23 март 2010создадена со најавување(?)10
sr.wikisource.org21:35, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
sr.wiktionary.org20:45, 23 март 2010создадена со најавување(?)3
ss.wikipedia.org12:59, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)1
ss.wiktionary.org20:47, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org13:04, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)1
strategy.wikimedia.org05:47, 14 март 2010создадена со најавување(?)75
st.wikipedia.org09:24, 18 мај 2010создадена со најавување(?)5
st.wiktionary.org20:47, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org13:09, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)8
su.wikibooks.org21:13, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
su.wikiquote.org11:07, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
su.wiktionary.org20:47, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org13:13, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)68
sv.wikibooks.org23:06, 24 март 2010создадена со најавување(?)1
sv.wikinews.org20:43, 23 март 2010создадена со најавување(?)8
sv.wikiquote.org11:05, 23 март 2010создадена со најавување(?)18
sv.wikisource.org21:35, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
sv.wikiversity.org04:19, 9 април 2011создадена со најавување(?)0
sv.wikivoyage.org17:27, 20 јуни 2013создадена со најавување(?)3
sv.wiktionary.org20:44, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org13:09, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)15
sw.wikibooks.org21:13, 23 март 2010создадена со најавување(?)1
sw.wiktionary.org20:45, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
szl.wikipedia.org13:04, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)7
ta.wikipedia.org13:09, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)13
ta.wikibooks.org21:10, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
ta.wikinews.org20:43, 23 март 2010создадена со најавување(?)8
ta.wikiquote.org11:07, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
ta.wikisource.org21:36, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
ta.wiktionary.org20:44, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
tcy.wikipedia.org06:42, 24 декември 2016создадена со најавување(?)0
ten.wikipedia.org04:41, 15 декември 2010создадена со најавување(?)1
test2.wikipedia.org14:58, 12 октомври 2011создадена со најавување(?)1
test.wikipedia.org05:55, 14 март 2010создадена со најавување(?)13reviewer
test.wikidata.org17:37, 20 јуни 2013создадена со најавување(?)4
tet.wikipedia.org12:58, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)2
te.wikipedia.org13:09, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)7
te.wikibooks.org21:13, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
te.wikiquote.org11:07, 23 март 2010создадена со најавување(?)1
te.wikisource.org21:35, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
te.wiktionary.org20:44, 23 март 2010создадена со најавување(?)1
tg.wikipedia.org13:03, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)3
tg.wikibooks.org21:10, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
tg.wiktionary.org20:48, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org13:09, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)13
th.wikibooks.org21:01, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
th.wikinews.org20:43, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
th.wikiquote.org11:05, 23 март 2010создадена со најавување(?)2
th.wikisource.org21:35, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
th.wiktionary.org20:45, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
ti.wikipedia.org12:58, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)62
ti.wiktionary.org20:47, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org13:03, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)5
tk.wikibooks.org21:13, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
tk.wikiquote.org11:08, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
tk.wiktionary.org20:45, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org13:09, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)41
tl.wikibooks.org21:01, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
tl.wiktionary.org20:47, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
tn.wikipedia.org12:59, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)2
tn.wiktionary.org20:55, 23 март 2010создадена со најавување(?)1
to.wikipedia.org13:03, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)1
to.wiktionary.org20:55, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org12:58, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)5
tpi.wiktionary.org20:54, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org13:13, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)61
tr.wikibooks.org21:01, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
tr.wikimedia.org01:34, 27 јуни 2010создадена со најавување(?)1
tr.wikinews.org20:43, 23 март 2010создадена со најавување(?)8
tr.wikiquote.org11:05, 23 март 2010создадена со најавување(?)36
tr.wikisource.org21:35, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org20:44, 23 март 2010создадена со најавување(?)1
ts.wikipedia.org12:58, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)5
ts.wiktionary.org20:47, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org13:04, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)5
tt.wikibooks.org21:13, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
tt.wikiquote.org11:08, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
tt.wiktionary.org20:45, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
tum.wikipedia.org09:20, 18 мај 2010создадена со најавување(?)95
tw.wikipedia.org09:24, 18 мај 2010создадена со најавување(?)1
tw.wiktionary.org20:55, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
tyv.wikipedia.org21:49, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
ty.wikipedia.org12:58, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)2
ua.wikimedia.org01:33, 27 јуни 2010создадена со најавување(?)1
udm.wikipedia.org12:58, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)0
ug.wikipedia.org13:03, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)2
ug.wikibooks.org21:32, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
ug.wikiquote.org11:08, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
ug.wiktionary.org20:47, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org13:13, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)18
uk.wikibooks.org21:10, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
uk.wikinews.org20:43, 23 март 2010создадена со најавување(?)8
uk.wikiquote.org11:05, 23 март 2010создадена со најавување(?)32
uk.wikisource.org21:35, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
uk.wikivoyage.org17:27, 20 јуни 2013создадена со најавување(?)3
uk.wiktionary.org20:44, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org13:09, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)13
ur.wikibooks.org21:10, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
ur.wikiquote.org11:07, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
ur.wiktionary.org20:45, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
usability.wikimedia.org05:47, 14 март 2010создадена со најавување(?)17
uz.wikipedia.org13:04, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)3
uz.wikibooks.org21:18, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
uz.wikiquote.org11:07, 23 март 2010создадена со најавување(?)1
uz.wiktionary.org20:54, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
vec.wikipedia.org13:03, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)4
vec.wikisource.org04:19, 9 април 2011создадена со најавување(?)0
vec.wiktionary.org17:36, 20 јуни 2013создадена со најавување(?)3
vep.wikipedia.org07:32, 8 февруари 2012создадена со најавување(?)3
ve.wikipedia.org12:58, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)83
vi.wikipedia.org13:13, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)19
vi.wikibooks.org21:01, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
vi.wikiquote.org11:05, 23 март 2010создадена со најавување(?)9
vi.wikisource.org21:35, 23 март 2010создадена со најавување(?)8
vi.wikivoyage.org09:22, 21 јули 2015создадена со најавување(?)0
vi.wiktionary.org20:44, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
vls.wikipedia.org13:03, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)2
vo.wikipedia.org13:13, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)2
vo.wikibooks.org21:18, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
vo.wikiquote.org11:08, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
vo.wiktionary.org20:44, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org13:08, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)7
wa.wikipedia.org13:09, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)23
wa.wikibooks.org21:33, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
wa.wiktionary.org20:45, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org10:37, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)721
wikimania2008.wikimedia.org02:34, 8 февруари 2011создадена со најавување(?)0
wikimania2009.wikimedia.org06:05, 14 март 2010создадена со најавување(?)0
wikimania2010.wikimedia.org06:06, 14 март 2010создадена со најавување(?)0
wikimania2011.wikimedia.org02:33, 8 февруари 2011создадена со најавување(?)0
wikimania2012.wikimedia.org07:36, 8 февруари 2012создадена со најавување(?)2
wikimania2013.wikimedia.org04:19, 24 мај 2012создадена со најавување(?)1
wikimania2014.wikimedia.org12:56, 25 јули 2015создадена со најавување(?)0
wikimania2015.wikimedia.org12:56, 25 јули 2015создадена со најавување(?)0
wikimania2016.wikimedia.org12:58, 25 јули 2015создадена со најавување(?)0
wo.wikipedia.org13:03, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)6
wo.wikiquote.org11:07, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
wo.wiktionary.org20:46, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org13:03, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)9
xal.wikipedia.org13:01, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)1
xh.wikipedia.org12:58, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)1
xh.wikibooks.org21:32, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
xh.wiktionary.org20:55, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org14:22, 12 јули 2011создадена со најавување(?)10
yi.wikipedia.org13:03, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)1.123
yi.wikisource.org21:36, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org20:48, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org13:03, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)14
yo.wikibooks.org21:32, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
yo.wiktionary.org20:55, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org13:01, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)1
za.wikiquote.org11:08, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
za.wiktionary.org20:55, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org12:58, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)2
zh-classical.wikipedia.org13:07, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)1
zh-min-nan.wikipedia.org13:08, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)6
zh-min-nan.wikibooks.org21:13, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikiquote.org11:07, 23 март 2010создадена со најавување(?)1
zh-min-nan.wikisource.org21:45, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wiktionary.org20:45, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org13:08, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)17
zh.wikipedia.org13:12, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)51
zh.wikibooks.org21:01, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
zh.wikinews.org20:43, 23 март 2010создадена со најавување(?)7
zh.wikiquote.org11:03, 23 март 2010создадена со најавување(?)28
zh.wikisource.org21:35, 23 март 2010создадена со најавување(?)9
zh.wikivoyage.org09:21, 21 јули 2015создадена со најавување(?)0
zh.wiktionary.org20:44, 23 март 2010создадена со најавување(?)2
zu.wikipedia.org12:58, 9 февруари 2010создадена со најавување(?)2
zu.wikibooks.org00:34, 27 јуни 2010создадена со најавување(?)0
zu.wiktionary.org20:48, 23 март 2010создадена со најавување(?)0