Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
 • Корисничко име: AvicBot
 • Зачленет: 08:34, 18 март 2010 (пред 13 години)
 • Вкупно уредувања: 1.992.215
 • Број на приврзани сметки: 731
 • Глобална група: Глобални ботови
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
aa.wikipedia.org15:30, 26 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ab.wikipedia.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)178
ace.wikipedia.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)275
ady.wikipedia.org10:05, 4 јануари 2017создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)1.513bot
af.wikibooks.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
af.wikiquote.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)32
af.wiktionary.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
ak.wikipedia.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)96
als.wikipedia.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)624bot
am.wikipedia.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)587bot
am.wikiquote.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
am.wiktionary.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)469
ang.wikibooks.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)2
ang.wiktionary.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)1.690bot
an.wiktionary.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)6
arc.wikipedia.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)360
ar.wikipedia.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)18.667
ar.wikibooks.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)60
ar.wikiquote.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)108
ar.wikisource.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
ar.wikiversity.org15:05, 15 јули 2011создадена со најавување(?)0
ar.wiktionary.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)1.693bot
ast.wikipedia.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)1.976
ast.wikibooks.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
ast.wiktionary.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)1
as.wikipedia.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)152
as.wikisource.org03:30, 5 септември 2015создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)275
ay.wikipedia.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)235
ay.wiktionary.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org08:40, 3 август 2015создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)4.829
az.wikibooks.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
az.wikiquote.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)173
az.wikisource.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
az.wiktionary.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)2
bar.wikipedia.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)826bot
bat-smg.wikipedia.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)949bot
ba.wikipedia.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)401
bcl.wikipedia.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)508
be-tarask.wikipedia.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)2.408bot
beta.wikiversity.org10:31, 19 јули 2011создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)7.206bot
be.wikibooks.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
be.wikiquote.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)28
be.wikisource.org04:13, 24 мај 2012создадена со најавување(?)0
be.wiktionary.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)3
bg.wikipedia.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)2.670
bg.wikibooks.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
bg.wikinews.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)2
bg.wikiquote.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)352bot
bg.wikisource.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
bg.wiktionary.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)122
bh.wikipedia.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)157
bi.wikipedia.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)144
bjn.wikipedia.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)354
bm.wikipedia.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)169
bn.wikipedia.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)847
bn.wikibooks.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
bn.wikisource.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
bn.wikivoyage.org03:15, 11 јуни 2019создадена со најавување(?)0
bn.wiktionary.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)2
bo.wikipedia.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)485bot
bpy.wikipedia.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)832bot
br.wikipedia.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)2.378
br.wikiquote.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)43
br.wikisource.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
br.wiktionary.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)1
bs.wikipedia.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)1.764
bs.wikibooks.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
bs.wikinews.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)4
bs.wikiquote.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)327bot
bs.wikisource.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
bs.wiktionary.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)255
bxr.wikipedia.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)152
ca.wikipedia.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)4.729bot
ca.wikibooks.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)11
ca.wikiquote.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)150
ca.wikisource.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)2
ca.wiktionary.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
cbk-zam.wikipedia.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)170
cdo.wikipedia.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)183
ceb.wikipedia.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)1.151bot
ce.wikipedia.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)271
chr.wikipedia.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)143
chr.wiktionary.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
ch.wikipedia.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)40
chy.wikipedia.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)67
ckb.wikipedia.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)709bot
commons.wikimedia.org12:06, 18 март 2010создадена со најавување(?)220.761
co.wikipedia.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)734bot
co.wiktionary.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)448
cr.wikipedia.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)136
csb.wikipedia.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)473
csb.wiktionary.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)3.456
cs.wikibooks.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
cs.wikinews.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)5
cs.wikiquote.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)361
cs.wikisource.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
cs.wikiversity.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
cs.wiktionary.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
cu.wikipedia.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)193
cv.wikipedia.org21:03, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)1.005bot
cv.wikibooks.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)2.170bot
cy.wikibooks.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
cy.wikiquote.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)98
cy.wikisource.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
cy.wiktionary.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)2.808bot
da.wikibooks.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
da.wikiquote.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)81
da.wikisource.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
da.wiktionary.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)5.592
de.wikibooks.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
de.wikinews.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
de.wikiquote.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)247
de.wikisource.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
de.wikiversity.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
de.wikivoyage.org01:44, 6 август 2015создадена со најавување(?)0
de.wiktionary.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
din.wikipedia.org16:25, 4 јануари 2020создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)562
dsb.wikipedia.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)482
dty.wikipedia.org03:15, 11 јуни 2019создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)434bot
dv.wiktionary.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)87
ee.wikipedia.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)310
el.wikipedia.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)2.018bot
el.wikibooks.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
el.wikinews.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)2
el.wikiquote.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)169
el.wikisource.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)194
el.wikiversity.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
el.wikivoyage.org14:32, 5 август 2015создадена со најавување(?)89
el.wiktionary.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
eml.wikipedia.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)236
en.wikipedia.org02:49, 19 март 2010создадена со најавување(?)1.227.735bot
en.wikibooks.org21:25, 14 април 2011создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)2.215
en.wikiquote.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)Блокиран засекогаш.
 • уредување (на цело вики)
 • создавањето на кориснички сметки е блокирано
 • оневозможено автоблокирање
469
en.wikisource.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org10:58, 19 ноември 2013создадена со најавување(?)998
en.wiktionary.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
eo.wikipedia.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)8.793
eo.wikibooks.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
eo.wikinews.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)17
eo.wikiquote.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)167
eo.wikisource.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)24
es.wikipedia.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)8.835
es.wikibooks.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
es.wikinews.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
es.wikiquote.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)684bot
es.wikisource.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
es.wikiversity.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
es.wikivoyage.org14:02, 5 август 2015создадена со најавување(?)53
es.wiktionary.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
et.wikipedia.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)2.745bot
et.wikibooks.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
et.wikiquote.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)82
et.wikisource.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)1
eu.wikipedia.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)3.154bot
eu.wikibooks.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
eu.wikiquote.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)48
eu.wiktionary.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
ext.wikipedia.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)377
fa.wikipedia.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)44.344bot
fa.wikibooks.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)5
fa.wikinews.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)45
fa.wikiquote.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)398
fa.wikisource.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)130
fa.wikivoyage.org14:04, 5 август 2015создадена со најавување(?)56
fa.wiktionary.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)1
ff.wikipedia.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)161
fiu-vro.wikipedia.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)887bot
fi.wikipedia.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)3.447
fi.wikibooks.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
fi.wikinews.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)4
fi.wikiquote.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)202bot
fi.wikisource.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
fi.wikiversity.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
fi.wikivoyage.org03:15, 11 јуни 2019создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)3
fj.wikipedia.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)84
fj.wiktionary.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)1
fo.wikipedia.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)807bot
fo.wikisource.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
fo.wiktionary.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)528bot
frr.wikipedia.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)262
fr.wikipedia.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)31.472bot
fr.wikibooks.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
fr.wikinews.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
fr.wikiquote.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)131
fr.wikisource.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
fr.wikiversity.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
fr.wikivoyage.org03:30, 5 септември 2015создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
fur.wikipedia.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)538
fy.wikipedia.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)348
fy.wikibooks.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)2
fy.wiktionary.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)288
gan.wikipedia.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)838bot
ga.wikipedia.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)1.411bot
ga.wiktionary.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)989bot
gd.wiktionary.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)85
gl.wikipedia.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
gl.wikibooks.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
gl.wikiquote.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)156
gl.wikisource.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
gl.wiktionary.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)37
gn.wikipedia.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)381
gn.wiktionary.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org12:47, 5 август 2015создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org03:15, 11 јуни 2019создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)112
gu.wikipedia.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)511
gu.wikiquote.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)1
gu.wikisource.org04:13, 24 мај 2012создадена со најавување(?)0
gu.wiktionary.org21:04, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)1.014bot
gv.wiktionary.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)342
ha.wikipedia.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)140
ha.wiktionary.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)181
he.wikipedia.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)6.167
he.wikibooks.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
he.wikinews.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)5
he.wikiquote.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)265
he.wikisource.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
he.wikivoyage.org03:30, 5 септември 2015создадена со најавување(?)0
he.wiktionary.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
hif.wikipedia.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)837bot
hi.wikipedia.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)1.689autoreview
hi.wikibooks.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
hi.wikiquote.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)5
hi.wiktionary.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)2.862
hr.wikibooks.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
hr.wikiquote.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)32
hr.wikisource.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
hr.wiktionary.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
hsb.wikipedia.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)761
hsb.wiktionary.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)1.026bot
hu.wikipedia.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)3.761
hu.wikibooks.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
hu.wikiquote.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)199bot
hu.wikisource.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
hu.wiktionary.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)3
hy.wikipedia.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)2.059
hy.wikibooks.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
hy.wikiquote.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)317
hy.wikisource.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
hy.wiktionary.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)1.102
ia.wikibooks.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
ia.wiktionary.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)353
id.wikipedia.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)3.208bot
id.wikibooks.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
id.wikiquote.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)29
id.wikisource.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
id.wiktionary.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
ie.wikipedia.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)505
ie.wikibooks.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
ie.wiktionary.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)3
ig.wikipedia.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)259
ik.wikipedia.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)220
ik.wiktionary.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)468
incubator.wikimedia.org06:36, 13 јули 2011создадена со најавување(?)2
inh.wikipedia.org03:15, 11 јуни 2019создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)1.559bot
io.wiktionary.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)5
is.wikipedia.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)1.509
is.wikibooks.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
is.wikiquote.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)42bot
is.wikisource.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
is.wiktionary.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)5.974bot
it.wikibooks.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)2
it.wikinews.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
it.wikiquote.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)831bot
it.wikisource.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)108
it.wikiversity.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
it.wikivoyage.org15:18, 5 август 2015создадена со најавување(?)0
it.wiktionary.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
iu.wikipedia.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)210
iu.wiktionary.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
jam.wikipedia.org06:22, 4 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)7.338
ja.wikibooks.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
ja.wikinews.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)5
ja.wikiquote.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)93
ja.wikisource.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
ja.wikiversity.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)2
ja.wiktionary.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
jbo.wikipedia.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)423
jbo.wiktionary.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)1.553bot
jv.wiktionary.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
kaa.wikipedia.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)154
kab.wikipedia.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)199
ka.wikipedia.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)2.464bot, trusted
ka.wikibooks.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
ka.wikiquote.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)191bot
ka.wiktionary.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)12
kbd.wikipedia.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)284bot
kg.wikipedia.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)130
ki.wikipedia.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)41
kk.wikipedia.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)1.603bot
kk.wikibooks.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
kk.wikiquote.org13:35, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
kk.wiktionary.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
kl.wikipedia.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)430
kl.wiktionary.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)300
km.wikibooks.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
km.wiktionary.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)871bot
kn.wikiquote.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)1
kn.wikisource.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
kn.wiktionary.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
koi.wikipedia.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)237
ko.wikipedia.org21:05, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)4.064bot
ko.wikibooks.org01:58, 6 септември 2011создадена со најавување(?)0
ko.wikinews.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)10
ko.wikiquote.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)151
ko.wikisource.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)803
ko.wiktionary.org02:00, 6 септември 2011создадена со најавување(?)0
krc.wikipedia.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)405
ksh.wikipedia.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)390bot
ks.wikipedia.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)85
ks.wiktionary.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)1.122bot
ku.wikibooks.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
ku.wikiquote.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)60
ku.wiktionary.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
kv.wikipedia.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)669
kw.wikipedia.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)479bot
kw.wiktionary.org02:00, 6 септември 2011создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)290
ky.wikibooks.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
ky.wikiquote.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
ky.wiktionary.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)2
lad.wikipedia.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)434
la.wikipedia.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)2.228
la.wikibooks.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
la.wikiquote.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)43
la.wikisource.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
la.wiktionary.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
lbe.wikipedia.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)287
lb.wikipedia.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)1.182bot
lb.wiktionary.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org04:13, 24 мај 2012создадена со најавување(?)69
lg.wikipedia.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)78
lij.wikipedia.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)419bot
li.wikipedia.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)886bot
li.wikibooks.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
li.wikiquote.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)44
li.wikisource.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
li.wiktionary.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)1.035bot
ln.wikipedia.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)428bot
ln.wiktionary.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org10:49, 19 ноември 2013создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)137
lo.wiktionary.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
lrc.wikipedia.org08:55, 18 јули 2015создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)216
lt.wikipedia.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)59
lt.wikibooks.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
lt.wikiquote.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)286bot
lt.wikisource.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
lt.wiktionary.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)1
lv.wikipedia.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)2.049bot
lv.wiktionary.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org08:55, 18 јули 2015создадена со најавување(?)1
map-bms.wikipedia.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)304
mdf.wikipedia.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)249
www.mediawiki.org06:36, 13 јули 2011создадена со најавување(?)0
meta.wikimedia.org20:38, 9 јули 2010создадена со најавување(?)5.695
mg.wikipedia.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)820bot
mg.wikibooks.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
mg.wiktionary.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
mhr.wikipedia.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)547
min.wikipedia.org08:10, 18 јули 2015создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)400
mi.wiktionary.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)3.967bot
mk.wikibooks.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
mk.wikisource.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
mk.wiktionary.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)1.346
ml.wikibooks.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
ml.wikiquote.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)27
ml.wikisource.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
ml.wiktionary.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)1
mn.wikipedia.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)1.091bot
mn.wiktionary.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)440
mr.wikipedia.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
mr.wikibooks.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
mr.wikiquote.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)1
mr.wikisource.org04:13, 24 мај 2012создадена со најавување(?)0
mr.wiktionary.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)1.436
ms.wikibooks.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
ms.wiktionary.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
mt.wikipedia.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)119bot
mt.wiktionary.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)359
myv.wikipedia.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)453
my.wikipedia.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)514bot
my.wiktionary.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
mzn.wikipedia.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)328
nah.wikipedia.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)1.559bot
nah.wiktionary.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)831bot
nap.wikisource.org18:01, 24 октомври 2019создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)264
na.wiktionary.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)700bot
nds.wikipedia.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
nds.wiktionary.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)724bot
ne.wikibooks.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
ne.wiktionary.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)742bot
nl.wikipedia.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)4.946
nl.wikibooks.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)2
nl.wikinews.org03:15, 11 јуни 2019создадена со најавување(?)0
nl.wikiquote.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)60
nl.wikisource.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
nl.wikivoyage.org03:30, 5 септември 2015создадена со најавување(?)0
nl.wiktionary.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
nn.wikipedia.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
nn.wikiquote.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)121bot
nn.wiktionary.org21:06, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
nov.wikipedia.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)598
no.wikipedia.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)3.457
no.wikibooks.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
no.wikinews.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)20
no.wikiquote.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)112
no.wikisource.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)13
no.wiktionary.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)2
nrm.wikipedia.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)579
nso.wikipedia.org04:13, 24 мај 2012создадена со најавување(?)51
nv.wikipedia.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)381
ny.wikipedia.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)120
oc.wikipedia.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)1.566
oc.wikibooks.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
oc.wiktionary.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
olo.wikipedia.org05:45, 4 јануари 2017создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)51
om.wiktionary.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)150
or.wikisource.org03:30, 5 септември 2015создадена со најавување(?)0
or.wiktionary.org04:13, 24 мај 2012создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)915bot
outreach.wikimedia.org06:36, 13 јули 2011создадена со најавување(?)0
pag.wikipedia.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)190
pam.wikipedia.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)653bot
pap.wikipedia.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)287
pa.wikipedia.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)338
pa.wikibooks.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
pa.wiktionary.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
pdc.wikipedia.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)371
pfl.wikipedia.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)80
pih.wikipedia.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)153
pi.wikipedia.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)171
pl.wikipedia.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)Блокиран засекогаш.
Причина: Bot without approval/Bot bez zgody
 • уредување (на цело вики)
 • создавањето на кориснички сметки е блокирано
10.156
pl.wikibooks.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
pl.wikinews.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
pl.wikiquote.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)222
pl.wikisource.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)Блокиран засекогаш.
Причина: bot malfunction
 • уредување (на цело вики)
 • создавањето на кориснички сметки е блокирано
 • оневозможено автоблокирање
106
pl.wikivoyage.org03:30, 5 септември 2015создадена со најавување(?)0
pl.wiktionary.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
pms.wikipedia.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)1.092bot
pnb.wikipedia.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)1.145bot
pnb.wiktionary.org04:13, 24 мај 2012создадена со најавување(?)0
pnt.wikipedia.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)173
ps.wikipedia.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)370
ps.wiktionary.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)2.588bot
pt.wikibooks.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)6
pt.wikiquote.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)524bot
pt.wikisource.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
pt.wikiversity.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
pt.wikivoyage.org03:30, 5 септември 2015создадена со најавување(?)0
pt.wiktionary.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)1
qu.wikipedia.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)1.571bot
qu.wiktionary.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)380
rmy.wikipedia.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)117
rn.wikipedia.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)113
roa-rup.wikipedia.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)268
roa-rup.wiktionary.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)267
ro.wikipedia.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)4.613bot
ro.wikibooks.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
ro.wikinews.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)16
ro.wikiquote.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)89
ro.wikisource.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
ro.wikivoyage.org03:30, 5 септември 2015создадена со најавување(?)0
ro.wiktionary.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
rue.wikipedia.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)743
ru.wikipedia.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)26.571uploader
ru.wikibooks.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)17
ru.wikinews.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)363
ru.wikiquote.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)280autoeditor
ru.wikisource.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
ru.wikiversity.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
ru.wikivoyage.org14:08, 5 август 2015создадена со најавување(?)45
ru.wiktionary.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
rw.wikipedia.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)533
rw.wiktionary.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)1.005bot
sah.wikisource.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)441bot
sa.wikibooks.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
sa.wikiquote.org03:03, 5 септември 2015создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
sa.wiktionary.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)1.111
scn.wiktionary.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org03:35, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)59.920bot
sc.wikipedia.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)432
sd.wikipedia.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)64
sd.wiktionary.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)839bot
sg.wikipedia.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)86
sg.wiktionary.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
shn.wikipedia.org03:15, 11 јуни 2019создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)2.970bot
sh.wiktionary.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org08:34, 18 март 2010нова сметка(?)32.493
simple.wikiquote.org04:01, 30 ноември 2019создадена со најавување(?)0
simple.wiktionary.org04:56, 23 март 2010создадена со најавување(?)6
si.wikipedia.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)273
si.wikibooks.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
si.wiktionary.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)5.672bot
sk.wikibooks.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
sk.wikiquote.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)285bot
sk.wikisource.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
sk.wiktionary.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)2
sl.wikipedia.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)2.392bot
sl.wikibooks.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
sl.wikiquote.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)234bot
sl.wikisource.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
sl.wikiversity.org04:13, 24 мај 2012создадена со најавување(?)0
sl.wiktionary.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)2
sm.wikipedia.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)139
sm.wiktionary.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)2
sn.wikipedia.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)187
wikisource.org10:35, 19 јули 2011создадена со најавување(?)0
so.wikipedia.org21:07, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)408
so.wiktionary.org21:08, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org09:09, 18 март 2010создадена со најавување(?)0
sq.wikipedia.org21:08, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)477autoreview, bot
sq.wikibooks.org21:08, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
sq.wikinews.org21:08, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)2
sq.wikiquote.org21:08, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)54
sq.wiktionary.org21:08, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
srn.wikipedia.org21:08, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)160
sr.wikipedia.org21:08, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)1.541
sr.wikibooks.org21:08, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
sr.wikinews.org21:08, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)8
sr.wikiquote.org21:08, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)80
sr.wikisource.org21:08, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
sr.wiktionary.org21:08, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
ss.wikipedia.org21:08, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)139
ss.wiktionary.org21:08, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org21:08, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)406
strategy.wikimedia.org06:37, 13 јули 2011создадена со најавување(?)0
st.wikipedia.org21:08, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)68
st.wiktionary.org21:08, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org21:08, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)995bot
su.wikibooks.org21:08, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
su.wikiquote.org21:08, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)1
su.wiktionary.org21:08, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)2
sv.wikipedia.org21:08, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)4.759
sv.wikibooks.org21:08, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
sv.wikinews.org21:08, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)3
sv.wikiquote.org21:08, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)136
sv.wikisource.org21:08, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
sv.wikiversity.org21:08, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
sv.wikivoyage.org03:30, 5 септември 2015создадена со најавување(?)0
sv.wiktionary.org21:08, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org21:08, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)1.745bot
sw.wiktionary.org21:08, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
szl.wikipedia.org21:08, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)609
szy.wikipedia.org06:45, 15 февруари 2020создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org21:08, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)1.717bot
ta.wikibooks.org21:08, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
ta.wikinews.org21:08, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)2
ta.wikiquote.org21:08, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)14
ta.wikisource.org21:08, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
ta.wiktionary.org21:08, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
ten.wikipedia.org06:36, 13 јули 2011создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org04:13, 24 мај 2012создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org06:36, 13 јули 2011создадена со најавување(?)0
tet.wikipedia.org03:13, 18 јуни 2011создадена со најавување(?)159
te.wikipedia.org21:08, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)1.082bot
te.wikibooks.org21:08, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
te.wikiquote.org21:08, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)25
te.wikisource.org21:08, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
te.wiktionary.org21:08, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org21:08, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)820bot
tg.wikibooks.org21:08, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
tg.wiktionary.org21:08, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)2
th.wikipedia.org21:08, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)2.984bot
th.wikibooks.org21:08, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)5
th.wikiquote.org21:08, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)32
th.wikisource.org21:08, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
th.wiktionary.org21:08, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)2
ti.wikipedia.org21:08, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)112
ti.wiktionary.org21:08, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)2
tk.wikipedia.org21:08, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)853bot
tk.wiktionary.org21:08, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org21:08, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)2.091bot
tl.wikibooks.org21:08, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
tl.wiktionary.org21:08, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
tn.wikipedia.org21:08, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)61
tn.wiktionary.org21:08, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)4
to.wikipedia.org21:08, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)51
tpi.wikipedia.org21:08, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)235
tpi.wiktionary.org21:08, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)2
tr.wikipedia.org21:08, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)10.440
tr.wikibooks.org21:08, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
tr.wikinews.org21:08, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)7
tr.wikiquote.org21:08, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)485bot
tr.wikisource.org21:08, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org21:08, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
ts.wikipedia.org21:08, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)163
ts.wiktionary.org21:08, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)2
tt.wikipedia.org21:08, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)1.192bot
tt.wikibooks.org21:08, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
tt.wiktionary.org21:08, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
tum.wikipedia.org21:08, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)138
tw.wikipedia.org21:08, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)56
tyv.wikipedia.org08:10, 18 јули 2015создадена со најавување(?)0
ty.wikipedia.org21:08, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)105
udm.wikipedia.org21:08, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)356
ug.wikipedia.org21:08, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)454bot
ug.wiktionary.org21:08, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)2
uk.wikipedia.org21:08, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)4.552bot
uk.wikibooks.org21:08, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
uk.wikinews.org21:08, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)9
uk.wikiquote.org21:08, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)301bot
uk.wikisource.org21:08, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
uk.wikivoyage.org03:30, 5 септември 2015создадена со најавување(?)0
uk.wiktionary.org21:08, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)3
ur.wikipedia.org21:08, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)492bot
ur.wikibooks.org21:08, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
ur.wikiquote.org21:08, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)6
ur.wiktionary.org21:08, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org21:08, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)1.257bot
uz.wikibooks.org21:08, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
uz.wikiquote.org21:08, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)21
uz.wiktionary.org21:08, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
vec.wikipedia.org21:09, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)776
vec.wikisource.org21:09, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
vec.wiktionary.org16:53, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org04:13, 24 мај 2012создадена со најавување(?)181
ve.wikipedia.org21:09, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)106
vi.wikipedia.org21:09, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)3.026
vi.wikibooks.org21:09, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
vi.wikiquote.org21:09, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)121
vi.wikisource.org21:09, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)18
vi.wikivoyage.org03:30, 5 септември 2015создадена со најавување(?)0
vi.wiktionary.org21:09, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
vls.wikipedia.org21:09, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)683
vo.wikipedia.org21:09, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)1.551bot
vo.wikibooks.org21:09, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
vo.wiktionary.org21:09, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)2
war.wikipedia.org21:09, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)2.351bot
wa.wikipedia.org21:09, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)669
wa.wiktionary.org21:09, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)17
www.wikidata.org10:58, 19 ноември 2013создадена со најавување(?)0
wo.wikipedia.org21:09, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)417
wo.wikiquote.org21:09, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)8
wo.wiktionary.org21:09, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)34
wuu.wikipedia.org21:09, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)399
xal.wikipedia.org21:09, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)454
xh.wikipedia.org21:09, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)154
xmf.wikipedia.org15:05, 15 јули 2011создадена со најавување(?)129bot
yi.wikipedia.org21:09, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)1.427bot
yi.wikisource.org21:09, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org21:09, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org21:09, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)1.417bot
za.wikipedia.org21:09, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)111
za.wiktionary.org21:09, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)6
zea.wikipedia.org21:09, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)315bot
zh-classical.wikipedia.org21:09, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)292
zh-min-nan.wikipedia.org21:09, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)1.080
zh-min-nan.wikibooks.org21:09, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikiquote.org21:09, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)12
zh-min-nan.wikisource.org21:09, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wiktionary.org21:09, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)2
zh-yue.wikipedia.org21:09, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)1.060bot
zh.wikipedia.org21:09, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)7.247
zh.wikibooks.org21:09, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)2
zh.wikinews.org21:09, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)26
zh.wikiquote.org21:09, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)186bot
zh.wikisource.org21:09, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)668bot
zh.wikivoyage.org03:30, 5 септември 2015создадена со најавување(?)0
zh.wiktionary.org21:09, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)6
zu.wikipedia.org21:09, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)115
zu.wiktionary.org21:09, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)2