Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
af.wikipedia.org17:01, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org06:16, 10 април 2014создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org15:44, 5 ноември 2015создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org22:29, 23 септември 2015создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org17:31, 4 ноември 2015создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org21:50, 24 јануари 2011создадена со најавување(?)4.557autopatrolled
cs.wikipedia.org01:32, 28 ноември 2020создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org03:54, 11 август 2021создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org19:49, 8 септември 2018создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org08:27, 17 февруари 2012создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org18:23, 2 февруари 2016создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org04:29, 10 јануари 2011нова сметка(?)40.374ipblock-exempt (привремено), autoreviewer, extendedconfirmed, extendedmover, patroller, reviewer, rollbacker
en.wikibooks.org16:11, 12 јуни 2014создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org16:11, 12 јуни 2014создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org21:18, 24 јануари 2011создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org02:55, 9 февруари 2014создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org16:11, 12 јуни 2014создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org16:12, 12 јуни 2014создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org21:36, 8 февруари 2014создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org03:00, 7 февруари 2015создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org16:57, 5 ноември 2015создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org15:10, 22 декември 2016создадена со најавување(?)0
fa.wikiquote.org15:19, 22 декември 2016создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org17:34, 17 октомври 2019создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org15:12, 29 мај 2022создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org07:36, 27 септември 2011создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org18:29, 11 јуни 2018создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org22:39, 11 јули 2014создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org01:24, 8 мај 2015создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org11:20, 23 мај 2017создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org19:31, 21 ноември 2017создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org03:44, 21 јануари 2015создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org16:08, 28 септември 2011создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org20:14, 10 јануари 2011создадена со најавување(?)1
ja.wikipedia.org22:19, 23 септември 2015создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org06:08, 2 јуни 2017создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org21:37, 15 април 2017создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org16:08, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org01:55, 15 јануари 2014создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org21:04, 1 март 2014создадена со најавување(?)11
meta.wikimedia.org05:20, 12 септември 2011создадена со најавување(?)177
mi.wikipedia.org00:14, 10 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org02:35, 24 октомври 2017создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org05:22, 31 јули 2016создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org19:59, 31 август 2016создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org04:24, 9 август 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org21:25, 29 јуни 2014создадена со најавување(?)0
nyc.wikimedia.org13:05, 23 ноември 2019создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org11:54, 13 септември 2017создадена со најавување(?)0
pap.wikipedia.org21:52, 25 јуни 2014создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org02:02, 15 септември 2016создадена со најавување(?)0
pl.wiktionary.org00:57, 3 ноември 2015создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org15:04, 30 мај 2018создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org00:50, 28 септември 2011создадена со најавување(?)1
ru.wikipedia.org22:11, 17 септември 2015создадена со најавување(?)0
ru.wikimedia.org05:17, 31 јули 2016создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org18:29, 11 јуни 2018создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org22:00, 25 септември 2014создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org22:23, 23 септември 2015создадена со најавување(?)0
wikisource.org21:36, 8 февруари 2014создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org19:43, 19 октомври 2011создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org18:43, 23 ноември 2015создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org09:10, 19 јануари 2015создадена со најавување(?)0
sv.wikisource.org22:22, 23 декември 2017создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org20:50, 23 јуни 2022создадена со најавување(?)1
test2.wikipedia.org21:02, 3 април 2016создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org04:57, 17 август 2018создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org05:18, 31 јули 2016создадена со најавување(?)0
th.wikibooks.org05:16, 31 јули 2016создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org13:16, 3 октомври 2018создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org19:18, 10 февруари 2017создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org14:32, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org14:01, 22 јуни 2017создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org16:12, 12 јуни 2014создадена со најавување(?)26
wikimania2014.wikimedia.org05:31, 28 март 2014создадена со најавување(?)0
wikimania2016.wikimedia.org07:56, 17 март 2016создадена со најавување(?)0
wikimania2017.wikimedia.org23:58, 24 март 2017создадена со најавување(?)0
wikimania2018.wikimedia.org01:08, 31 мај 2018создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org13:29, 30 мај 2019создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org21:05, 1 април 2014создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org15:51, 21 јули 2017создадена со најавување(?)0