Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
aa.wikipedia.org01:34, 20 јули 2022создадена со најавување(?)0
ab.wikipedia.org16:38, 6 септември 2019создадена со најавување(?)1
ace.wikipedia.org22:15, 25 јануари 2022создадена со најавување(?)0
ady.wikipedia.org04:24, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org16:48, 14 јули 2018создадена со најавување(?)4
ak.wikipedia.org04:40, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)2
als.wikipedia.org22:35, 11 септември 2016создадена со најавување(?)1
alt.wikipedia.org23:27, 5 мај 2021создадена со најавување(?)0
ami.wikipedia.org05:22, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org03:31, 7 јануари 2019создадена со најавување(?)1
ang.wikipedia.org18:34, 1 јануари 2018создадена со најавување(?)1
an.wikipedia.org04:53, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)0
api.wikimedia.org22:35, 16 декември 2020создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org04:43, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org16:00, 21 август 2016создадена со најавување(?)16
ar.wikibooks.org03:28, 23 август 2021создадена со најавување(?)0
ar.wikimedia.org16:41, 1 август 2022создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org00:32, 26 март 2020создадена со најавување(?)0
ar.wikiquote.org22:27, 15 февруари 2020создадена со најавување(?)0
ar.wikisource.org02:22, 17 мај 2021создадена со најавување(?)0
ar.wikiversity.org03:29, 23 август 2021создадена со најавување(?)0
ar.wiktionary.org19:52, 23 октомври 2019создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org22:58, 19 март 2017создадена со најавување(?)1
ast.wikipedia.org20:24, 24 март 2018создадена со најавување(?)3
as.wikipedia.org04:40, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)0
atj.wikipedia.org04:44, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org16:51, 24 март 2022создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org06:59, 5 декември 2021создадена со најавување(?)3
azb.wikipedia.org01:56, 9 јуни 2020создадена со најавување(?)8
az.wikipedia.org21:02, 26 март 2017создадена со најавување(?)4
az.wikibooks.org03:14, 3 август 2022создадена со најавување(?)0
az.wikisource.org03:35, 2 јули 2022создадена со најавување(?)0
ban.wikipedia.org16:51, 17 октомври 2019создадена со најавување(?)2
ban.wikisource.org03:40, 10 август 2021создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org23:24, 2 август 2021создадена со најавување(?)2
bat-smg.wikipedia.org05:11, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)1
ba.wikipedia.org23:28, 5 мај 2021создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org01:59, 13 август 2020создадена со најавување(?)3
bd.wikimedia.org00:01, 10 ноември 2021создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org02:38, 30 јануари 2022создадена со најавување(?)0
beta.wikiversity.org04:07, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org19:51, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)4
be.wikimedia.org00:02, 10 ноември 2021создадена со најавување(?)0
be.wiktionary.org22:39, 17 јуни 2022создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org19:06, 8 ноември 2016создадена со најавување(?)7
bi.wikipedia.org21:32, 3 декември 2021создадена со најавување(?)3
bm.wikipedia.org04:10, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org23:35, 18 јануари 2017создадена со најавување(?)4
bn.wikisource.org21:12, 16 февруари 2020создадена со најавување(?)0
bn.wiktionary.org17:49, 15 август 2021создадена со најавување(?)0
bo.wikipedia.org04:24, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)2
bpy.wikipedia.org05:21, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org18:25, 3 јули 2022создадена со најавување(?)0
br.wikimedia.org00:02, 10 ноември 2021создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org23:00, 21 септември 2017создадена со најавување(?)2
bs.wikinews.org00:37, 26 март 2020создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org19:55, 10 октомври 2020создадена со најавување(?)2
bxr.wikipedia.org04:23, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)1
ca.wikipedia.org18:23, 18 декември 2016создадена со најавување(?)17
ca.wikibooks.org17:27, 24 јули 2022создадена со најавување(?)0
ca.wikimedia.org20:57, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org04:09, 21 јули 2022создадена со најавување(?)0
ca.wikiquote.org17:42, 8 мај 2022создадена со најавување(?)0
ca.wikisource.org22:47, 17 јуни 2022создадена со најавување(?)0
ca.wiktionary.org22:47, 17 јуни 2022создадена со најавување(?)0
cbk-zam.wikipedia.org02:57, 19 април 2022создадена со најавување(?)0
cdo.wikipedia.org04:02, 24 август 2021создадена со најавување(?)4
ceb.wikipedia.org23:05, 9 февруари 2017создадена со најавување(?)7
ce.wikipedia.org23:28, 5 мај 2021создадена со најавување(?)2
chr.wikipedia.org16:06, 8 август 2018создадена со најавување(?)0
chr.wiktionary.org04:49, 5 јуни 2022создадена со најавување(?)0
ch.wikipedia.org05:18, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)0
chy.wikipedia.org05:13, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)1
ckb.wikipedia.org23:29, 5 мај 2021создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org18:57, 20 септември 2014создадена со најавување(?)58.204interface-admin, sysop, translationadmin
co.wikipedia.org01:33, 20 февруари 2022создадена со најавување(?)0
co.wikimedia.org20:22, 21 јули 2022создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org01:53, 2 април 2022создадена со најавување(?)5
cr.wikipedia.org05:10, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)1
csb.wikipedia.org05:13, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)2
cs.wikipedia.org17:50, 21 август 2016создадена со најавување(?)5
cs.wikinews.org17:21, 26 октомври 2019создадена со најавување(?)0
cs.wikisource.org04:23, 22 јули 2022создадена со најавување(?)0
cs.wikiversity.org04:24, 5 јуни 2022создадена со најавување(?)0
cu.wikipedia.org04:40, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)3
cv.wikipedia.org05:19, 2 март 2018создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org00:16, 28 септември 2016создадена со најавување(?)1
cy.wikisource.org00:50, 4 август 2022создадена со најавување(?)0
dag.wikipedia.org21:27, 13 јануари 2022создадена со најавување(?)4
da.wikipedia.org04:58, 23 ноември 2016создадена со најавување(?)10
da.wikibooks.org22:14, 26 јуни 2022создадена со најавување(?)0
da.wikiquote.org04:24, 5 јуни 2022создадена со најавување(?)0
da.wiktionary.org03:19, 3 август 2022создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org20:13, 1 август 2016создадена со најавување(?)26
de.wikibooks.org03:10, 25 август 2021создадена со најавување(?)0
de.wikinews.org03:10, 25 август 2021создадена со најавување(?)0
de.wikiquote.org03:10, 25 август 2021создадена со најавување(?)3
de.wikisource.org18:27, 21 август 2019создадена со најавување(?)3
de.wikiversity.org22:18, 15 август 2020создадена со најавување(?)5
de.wikivoyage.org12:49, 5 август 2019создадена со најавување(?)1
de.wiktionary.org17:57, 15 август 2021создадена со најавување(?)0
din.wikipedia.org01:01, 3 јули 2022создадена со најавување(?)15
diq.wikipedia.org04:25, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)3
dk.wikimedia.org04:31, 2 јуни 2022создадена со најавување(?)0
dsb.wikipedia.org01:29, 14 март 2022создадена со најавување(?)0
dty.wikipedia.org05:12, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)1
dv.wikipedia.org05:15, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)1
dz.wikipedia.org04:10, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org04:46, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)1
el.wikipedia.org21:19, 9 февруари 2017создадена со најавување(?)2
el.wiktionary.org22:00, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
eml.wikipedia.org05:34, 20 април 2022создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org01:46, 3 септември 2013нова сметка(?)24.151extendedconfirmed, extendedmover, filemover, patroller, reviewer, rollbacker
en.wikibooks.org18:57, 20 септември 2014создадена со најавување(?)4
en.wikinews.org18:57, 20 септември 2014создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org18:57, 20 септември 2014создадена со најавување(?)20
en.wikisource.org18:57, 20 септември 2014создадена со најавување(?)177
en.wikiversity.org18:57, 20 септември 2014создадена со најавување(?)8
en.wikivoyage.org18:58, 20 септември 2014создадена со најавување(?)13
en.wiktionary.org18:57, 20 септември 2014создадена со најавување(?)10
eo.wikipedia.org01:00, 4 јули 2019создадена со најавување(?)12
eo.wikivoyage.org16:41, 1 август 2022создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org04:46, 9 февруари 2020создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org22:39, 5 септември 2016создадена со најавување(?)42
es.wikibooks.org03:25, 28 април 2021создадена со најавување(?)0
es.wikinews.org22:45, 26 јуни 2022создадена со најавување(?)0
es.wikiquote.org01:58, 18 август 2022создадена со најавување(?)0
es.wikiversity.org20:56, 25 февруари 2020создадена со најавување(?)0
es.wikivoyage.org22:41, 22 март 2022создадена со најавување(?)0
es.wiktionary.org20:25, 31 јули 2019создадена со најавување(?)0
et.wikipedia.org05:20, 6 ноември 2020создадена со најавување(?)4
ee.wikimedia.org01:03, 22 август 2019создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org18:50, 5 февруари 2017создадена со најавување(?)6
ext.wikipedia.org04:34, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)2
fa.wikipedia.org23:52, 29 ноември 2016создадена со најавување(?)3confirmed
fa.wikibooks.org20:15, 31 март 2021создадена со најавување(?)1
fa.wikinews.org03:08, 26 август 2021создадена со најавување(?)0
fa.wikiquote.org03:09, 26 август 2021создадена со најавување(?)0
fa.wikisource.org06:55, 27 март 2021создадена со најавување(?)0
fa.wikivoyage.org03:15, 26 август 2021создадена со најавување(?)0
fa.wiktionary.org03:09, 26 август 2021создадена со најавување(?)0
ff.wikipedia.org04:35, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)1
fiu-vro.wikipedia.org04:45, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)1
fi.wikipedia.org00:15, 19 јануари 2017создадена со најавување(?)6
fi.wiktionary.org23:56, 3 декември 2017создадена со најавување(?)0
fj.wikipedia.org04:23, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)1
fj.wiktionary.org05:22, 15 мај 2022создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org19:32, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org02:42, 23 април 2021создадена со најавување(?)1
frr.wikipedia.org04:32, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)1
fr.wikipedia.org01:41, 29 јуни 2016создадена со најавување(?)127
fr.wikibooks.org04:53, 16 август 2020создадена со најавување(?)1
fr.wikinews.org13:55, 18 април 2019создадена со најавување(?)1
fr.wikiquote.org18:02, 16 јули 2017создадена со најавување(?)0
fr.wikisource.org03:49, 21 октомври 2019создадена со најавување(?)0
fr.wikiversity.org02:10, 13 август 2020создадена со најавување(?)1
fr.wikivoyage.org00:56, 13 август 2020создадена со најавување(?)1
fr.wiktionary.org15:50, 12 јули 2017создадена со најавување(?)0
fur.wikipedia.org04:35, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)1
fy.wikipedia.org21:12, 26 август 2019создадена со најавување(?)3
fy.wiktionary.org20:57, 27 октомври 2019создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org04:38, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)2
gan.wikipedia.org23:45, 16 јуни 2021создадена со најавување(?)3
ga.wikipedia.org03:19, 23 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ga.wiktionary.org04:24, 18 март 2022создадена со најавување(?)0
gcr.wikipedia.org04:33, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)1
gd.wikipedia.org00:08, 17 октомври 2016создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org21:09, 26 март 2017создадена со најавување(?)1
gl.wikipedia.org20:25, 17 јули 2020создадена со најавување(?)6
gl.wiktionary.org18:07, 15 август 2021создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org05:03, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)1
gom.wikipedia.org08:45, 24 април 2021создадена со најавување(?)1
gor.wikipedia.org17:56, 2 август 2018создадена со најавување(?)1
got.wikipedia.org02:29, 15 април 2017создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org01:50, 13 март 2017создадена со најавување(?)1
gu.wikisource.org19:05, 27 август 2020создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org04:24, 18 март 2022создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org04:43, 27 август 2021создадена со најавување(?)0
ha.wikipedia.org05:03, 21 март 2021создадена со најавување(?)2
ha.wiktionary.org21:05, 23 март 2022создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org22:07, 19 мај 2018создадена со најавување(?)1
he.wikipedia.org22:39, 19 август 2016создадена со најавување(?)7
he.wikisource.org23:00, 22 февруари 2022создадена со најавување(?)0
he.wikivoyage.org00:56, 13 август 2020создадена со најавување(?)0
he.wiktionary.org02:35, 28 февруари 2022создадена со најавување(?)0
hif.wikipedia.org04:25, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)2
hi.wikipedia.org19:52, 17 август 2016создадена со најавување(?)6
hr.wikipedia.org16:50, 7 февруари 2017создадена со најавување(?)3
hsb.wikipedia.org04:27, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)1
ht.wikipedia.org18:23, 2 февруари 2022создадена со најавување(?)2
hu.wikipedia.org02:14, 11 март 2017создадена со најавување(?)4
hu.wikibooks.org03:21, 29 јули 2022создадена со најавување(?)0
hu.wikiquote.org20:08, 29 септември 2019создадена со најавување(?)0
hu.wikisource.org21:05, 1 април 2022создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org18:35, 10 јули 2019создадена со најавување(?)5
hy.wikibooks.org19:30, 21 јули 2022создадена со најавување(?)0
hyw.wikipedia.org01:29, 13 август 2020создадена со најавување(?)4
ia.wikipedia.org18:30, 18 јуни 2018создадена со најавување(?)1
id.wikipedia.org22:06, 5 февруари 2017создадена со најавување(?)13
id.wikibooks.org19:21, 26 април 2022создадена со најавување(?)4
id.wikiquote.org19:21, 26 април 2022создадена со најавување(?)0
id.wikisource.org01:32, 22 август 2019создадена со најавување(?)0
id.wiktionary.org19:49, 24 мај 2022создадена со најавување(?)0
ie.wikipedia.org18:03, 16 јули 2017создадена со најавување(?)1
ig.wikipedia.org04:40, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)0
ik.wikipedia.org05:14, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)1
incubator.wikimedia.org18:58, 20 септември 2014создадена со најавување(?)3
inh.wikipedia.org23:31, 5 мај 2021создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org04:32, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)1
is.wikipedia.org02:50, 4 јули 2017создадена со најавување(?)3
is.wiktionary.org20:25, 3 март 2022создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org20:36, 17 септември 2016создадена со најавување(?)18
it.wikibooks.org20:33, 3 март 2022создадена со најавување(?)0
it.wikinews.org05:23, 31 март 2022создадена со најавување(?)0
it.wikiquote.org22:07, 7 август 2019создадена со најавување(?)0
it.wikisource.org21:12, 16 февруари 2020создадена со најавување(?)6
it.wikiversity.org04:35, 2 јуни 2022создадена со најавување(?)0
it.wikivoyage.org19:30, 28 декември 2021создадена со најавување(?)0
it.wiktionary.org05:26, 1 април 2022создадена со најавување(?)0
jam.wikipedia.org03:55, 24 декември 2018создадена со најавување(?)1
ja.wikipedia.org03:00, 3 август 2016создадена со најавување(?)21
ja.wikibooks.org05:03, 21 март 2022создадена со најавување(?)0
ja.wikiquote.org03:03, 9 април 2022создадена со најавување(?)0
ja.wikisource.org00:30, 18 октомври 2021создадена со најавување(?)15
ja.wikiversity.org01:38, 9 март 2022создадена со најавување(?)0
ja.wikivoyage.org04:27, 8 март 2022создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org22:31, 4 август 2019создадена со најавување(?)0
jbo.wikipedia.org03:13, 23 јануари 2017создадена со најавување(?)4
jv.wikipedia.org18:03, 7 јули 2018создадена со најавување(?)0
jv.wikisource.org17:09, 27 август 2021создадена со најавување(?)0
jv.wiktionary.org03:04, 30 август 2021создадена со најавување(?)0
kaa.wikipedia.org03:25, 31 јули 2022создадена со најавување(?)0
kab.wikipedia.org04:23, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org21:11, 26 август 2019создадена со најавување(?)0
kbp.wikipedia.org05:22, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org01:40, 5 мај 2022создадена со најавување(?)0
ki.wikipedia.org05:16, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)1
kk.wikipedia.org04:41, 28 март 2021создадена со најавување(?)0
kk.wikibooks.org05:03, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org04:23, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)1
kn.wikipedia.org17:05, 21 август 2016создадена со најавување(?)4
kn.wikisource.org22:29, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
kn.wiktionary.org02:39, 6 ноември 2020создадена со најавување(?)1
koi.wikipedia.org16:51, 24 март 2022создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org17:25, 3 декември 2016создадена со најавување(?)13
ko.wikibooks.org03:41, 30 август 2021создадена со најавување(?)0
ko.wikinews.org03:41, 30 август 2021создадена со најавување(?)0
ko.wikiquote.org03:41, 30 август 2021создадена со најавување(?)0
ko.wikisource.org18:20, 12 мај 2020создадена со најавување(?)0
ko.wikiversity.org03:42, 30 август 2021создадена со најавување(?)0
ko.wiktionary.org03:41, 30 август 2021создадена со најавување(?)0
krc.wikipedia.org05:10, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)1
ksh.wikipedia.org04:44, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)1
ks.wikipedia.org15:58, 11 јули 2021создадена со најавување(?)1
ks.wiktionary.org04:05, 21 јули 2022создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org00:11, 31 декември 2017создадена со најавување(?)2
ku.wiktionary.org05:52, 4 јуни 2022создадена со најавување(?)0
kv.wikipedia.org16:51, 24 март 2022создадена со најавување(?)0
kw.wikipedia.org20:33, 24 ноември 2017создадена со најавување(?)2
ky.wikipedia.org21:08, 26 март 2017создадена со најавување(?)0
ky.wikibooks.org05:08, 18 јуни 2022создадена со најавување(?)0
ky.wiktionary.org16:51, 8 јуни 2022создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org04:33, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)1
la.wikipedia.org02:11, 21 август 2021создадена со најавување(?)7
la.wikisource.org02:51, 8 јуни 2020создадена со најавување(?)0
la.wiktionary.org18:34, 20 февруари 2022создадена со најавување(?)0
lbe.wikipedia.org01:10, 5 мај 2022создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org04:55, 29 јули 2019создадена со најавување(?)0
lb.wiktionary.org18:03, 3 јули 2022создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org23:31, 5 мај 2021создадена со најавување(?)1
lfn.wikipedia.org05:33, 6 ноември 2020создадена со најавување(?)1
lg.wikipedia.org22:41, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
lij.wikipedia.org01:50, 24 септември 2019создадена со најавување(?)2
li.wikipedia.org04:11, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)2
lld.wikipedia.org05:10, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)1
lmo.wikipedia.org04:37, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)3
login.wikimedia.org01:46, 3 септември 2013создадена со најавување(?)3checkuser
lo.wikipedia.org04:23, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org19:14, 23 јануари 2017создадена со најавување(?)5
lt.wiktionary.org23:53, 16 март 2022создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org16:32, 19 август 2018создадена со најавување(?)5
lv.wiktionary.org21:02, 25 септември 2021создадена со најавување(?)1
mad.wikipedia.org18:24, 27 јули 2022создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org05:11, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)2
map-bms.wikipedia.org05:17, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)0
mdf.wikipedia.org17:37, 3 јули 2022создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org18:57, 20 септември 2014создадена со најавување(?)122autopatrolled
meta.wikimedia.org18:06, 20 септември 2014создадена со најавување(?)638steward
mg.wikipedia.org17:50, 28 мај 2020создадена со најавување(?)2
mhr.wikipedia.org16:52, 24 март 2022создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org21:00, 26 март 2017создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org04:13, 25 септември 2020создадена со најавување(?)0
mi.wiktionary.org00:27, 13 јуни 2022создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org01:53, 27 септември 2021создадена со најавување(?)2
mk.wikibooks.org01:53, 27 септември 2021создадена со најавување(?)0
mk.wikisource.org01:55, 27 септември 2021создадена со најавување(?)0
mk.wiktionary.org01:53, 27 септември 2021создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org20:21, 17 јули 2020создадена со најавување(?)6
ml.wikisource.org18:56, 19 август 2019создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org17:05, 10 септември 2016создадена со најавување(?)0
mn.wiktionary.org21:08, 1 април 2022создадена со најавување(?)0
mnw.wikipedia.org07:34, 19 јануари 2020создадена со најавување(?)1
mnw.wiktionary.org17:04, 19 октомври 2021создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org23:13, 29 јуни 2022создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org04:15, 11 март 2017создадена со најавување(?)1
mr.wikibooks.org17:15, 19 октомври 2021создадена со најавување(?)0
mr.wikiquote.org17:16, 19 октомври 2021создадена со најавување(?)0
mr.wikisource.org23:28, 25 ноември 2020создадена со најавување(?)0
mr.wiktionary.org17:15, 19 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org21:06, 3 јули 2016создадена со најавување(?)9
ms.wiktionary.org04:25, 18 април 2022создадена со најавување(?)0
mt.wikipedia.org05:15, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org17:25, 19 октомври 2021создадена со најавување(?)1
mx.wikimedia.org20:22, 10 октомври 2018создадена со најавување(?)0
myv.wikipedia.org04:28, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org17:34, 19 октомври 2021создадена со најавување(?)1
my.wiktionary.org17:34, 19 октомври 2021создадена со најавување(?)0
mzn.wikipedia.org05:16, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)0
nah.wikipedia.org21:07, 26 март 2017создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org05:15, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org04:35, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)1
nds-nl.wikipedia.org04:25, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)2
nds.wikipedia.org01:02, 3 јули 2022создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org01:34, 2 август 2018создадена со најавување(?)0
ne.wikibooks.org17:44, 19 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ne.wiktionary.org17:44, 19 октомври 2021создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org04:25, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)1
nia.wikipedia.org04:25, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)2
nl.wikipedia.org22:12, 24 септември 2016создадена со најавување(?)14
nl.wikibooks.org06:01, 12 март 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikimedia.org04:33, 5 јуни 2022создадена со најавување(?)0
nl.wikinews.org02:05, 14 јули 2017создадена со најавување(?)0
nl.wikiquote.org17:22, 22 јуни 2018создадена со најавување(?)0
nl.wikisource.org02:51, 8 јуни 2020создадена со најавување(?)0
nl.wikivoyage.org04:22, 22 јули 2022создадена со најавување(?)0
nl.wiktionary.org07:15, 10 март 2020создадена со најавување(?)1
nn.wikipedia.org02:10, 13 август 2020создадена со најавување(?)2
nov.wikipedia.org04:26, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)2
no.wikipedia.org20:19, 12 февруари 2017создадена со најавување(?)6
no.wikibooks.org03:17, 12 мај 2020создадена со најавување(?)0
no.wikisource.org05:14, 20 декември 2020создадена со најавување(?)0
no.wiktionary.org20:20, 27 март 2022создадена со најавување(?)0
nqo.wikipedia.org16:47, 17 октомври 2019создадена со најавување(?)2
nrm.wikipedia.org05:11, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)0
nso.wikipedia.org04:46, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)1
nv.wikipedia.org00:59, 14 декември 2018создадена со најавување(?)1
ny.wikipedia.org04:33, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)1
oc.wikipedia.org01:00, 24 јули 2019создадена со најавување(?)5
olo.wikipedia.org05:11, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org01:40, 5 мај 2022создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org19:25, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)1
os.wikipedia.org04:23, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)2
outreach.wikimedia.org05:59, 15 декември 2016создадена со најавување(?)0
pag.wikipedia.org05:13, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)0
pam.wikipedia.org21:08, 26 март 2017создадена со најавување(?)3
pap.wikipedia.org03:51, 12 декември 2018создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org23:33, 2 септември 2020создадена со најавување(?)2
pcd.wikipedia.org04:37, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)1
pdc.wikipedia.org04:25, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)1
pih.wikipedia.org04:38, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)1
pi.wikipedia.org16:51, 24 март 2022создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org03:33, 2 октомври 2016создадена со најавување(?)10
pl.wikibooks.org17:54, 19 октомври 2021создадена со најавување(?)0
pl.wikimedia.org19:29, 4 септември 2021создадена со најавување(?)0
pl.wikinews.org04:05, 6 март 2021создадена со најавување(?)0
pl.wikiquote.org01:16, 1 јануари 2021создадена со најавување(?)0
pl.wikisource.org19:12, 21 мај 2020создадена со најавување(?)0
pl.wikivoyage.org01:38, 13 август 2020создадена со најавување(?)1
pl.wiktionary.org20:20, 27 март 2022создадена со најавување(?)0
pms.wikipedia.org21:48, 26 март 2017создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org23:05, 11 октомври 2021создадена со најавување(?)0
pnt.wikipedia.org00:58, 20 јули 2022создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org20:53, 26 март 2017создадена со најавување(?)0
ps.wikivoyage.org18:19, 19 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ps.wiktionary.org18:19, 19 октомври 2021создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org03:14, 23 јануари 2017создадена со најавување(?)9
pt.wikinews.org05:24, 15 септември 2020создадена со најавување(?)0
pt.wikiquote.org05:24, 15 септември 2020создадена со најавување(?)0
pt.wikisource.org00:18, 20 јули 2022создадена со најавување(?)0
pt.wikiversity.org00:58, 2 август 2022создадена со најавување(?)0
pt.wikivoyage.org04:13, 22 јули 2022создадена со најавување(?)0
pt.wiktionary.org04:21, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)0
pwn.wikipedia.org23:10, 25 јули 2022создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org05:15, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org04:24, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)3
rmy.wikipedia.org21:21, 1 декември 2020создадена со најавување(?)0
rn.wikipedia.org02:10, 21 август 2021создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org05:11, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org04:34, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)1
ro.wikipedia.org00:40, 15 октомври 2017создадена со најавување(?)7
ro.wikibooks.org18:28, 16 ноември 2021создадена со најавување(?)0
ro.wikinews.org15:42, 2 јуни 2019создадена со најавување(?)0
ro.wikiquote.org15:42, 2 јуни 2019создадена со најавување(?)0
ro.wikisource.org18:28, 16 ноември 2021создадена со најавување(?)0
ro.wikivoyage.org18:28, 16 ноември 2021создадена со најавување(?)0
ro.wiktionary.org18:28, 16 ноември 2021создадена со најавување(?)0
rue.wikipedia.org04:42, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)1
ru.wikipedia.org19:57, 24 август 2016создадена со најавување(?)13
ru.wikibooks.org18:27, 16 ноември 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikimedia.org20:54, 1 март 2022создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org04:40, 29 април 2017создадена со најавување(?)0
ru.wikiquote.org18:27, 16 ноември 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikisource.org07:48, 14 мај 2020создадена со најавување(?)0
ru.wikiversity.org18:27, 16 ноември 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikivoyage.org19:17, 13 октомври 2020создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org18:26, 16 ноември 2021создадена со најавување(?)0
rw.wikipedia.org06:24, 14 октомври 2021создадена со најавување(?)1
sah.wikipedia.org23:34, 5 мај 2021создадена со најавување(?)0
sah.wikiquote.org03:21, 18 мај 2022создадена со најавување(?)0
sat.wikipedia.org23:49, 8 септември 2021создадена со најавување(?)3
sa.wikipedia.org04:37, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)1
scn.wikipedia.org03:20, 27 јануари 2021создадена со најавување(?)0
scn.wiktionary.org20:24, 5 јануари 2022создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org18:31, 1 јануари 2018создадена со најавување(?)5
sc.wikipedia.org23:04, 9 февруари 2017создадена со најавување(?)1
sd.wikipedia.org04:22, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)2
se.wikipedia.org14:43, 2 март 2019создадена со најавување(?)1
shi.wikipedia.org04:25, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)1
sh.wikipedia.org19:06, 7 јули 2018создадена со најавување(?)2
simple.wikipedia.org23:08, 2 јули 2016создадена со најавување(?)39
simple.wiktionary.org17:07, 14 јули 2017создадена со најавување(?)1
si.wikipedia.org23:53, 9 септември 2020создадена со најавување(?)0
skr.wikipedia.org03:15, 4 март 2022создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org21:04, 26 март 2017создадена со најавување(?)4
sk.wikibooks.org20:08, 20 ноември 2016создадена со најавување(?)0
sk.wikiquote.org05:23, 1 април 2022создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org19:57, 27 декември 2016создадена со најавување(?)7
sl.wikibooks.org18:52, 2 септември 2020создадена со најавување(?)0
sl.wikisource.org20:33, 3 март 2022создадена со најавување(?)0
wikisource.org21:57, 16 септември 2017создадена со најавување(?)1
so.wikipedia.org05:18, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)0
so.wiktionary.org23:49, 4 април 2022создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org18:58, 20 септември 2014создадена со најавување(?)10
sq.wikipedia.org15:09, 24 февруари 2019создадена со најавување(?)9
sq.wikibooks.org21:44, 17 февруари 2019создадена со најавување(?)0
srn.wikipedia.org04:44, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org20:20, 4 ноември 2018создадена со најавување(?)5
sr.wikisource.org20:25, 3 март 2022создадена со најавување(?)1
sr.wiktionary.org17:27, 2 март 2022создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org04:33, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)1
st.wikipedia.org05:14, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org04:40, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)2
sv.wikipedia.org20:50, 16 јуни 2016создадена со најавување(?)8
sv.wikibooks.org01:49, 26 јули 2022создадена со најавување(?)0
sv.wikiquote.org03:07, 17 јуни 2022создадена со најавување(?)0
sv.wikisource.org21:58, 5 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sv.wikiversity.org04:27, 22 јули 2022создадена со најавување(?)0
sv.wikivoyage.org04:24, 5 јуни 2022создадена со најавување(?)0
sv.wiktionary.org03:13, 2 јуни 2021создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org23:35, 7 јули 2019создадена со најавување(?)2
szl.wikipedia.org20:36, 3 април 2021создадена со најавување(?)0
szy.wikipedia.org04:46, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)1
ta.wikipedia.org02:58, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)6
ta.wikinews.org05:27, 3 март 2022создадена со најавување(?)0
ta.wiktionary.org21:04, 30 јуни 2018создадена со најавување(?)1
test2.wikipedia.org22:31, 10 декември 2016создадена со најавување(?)0
test-commons.wikimedia.org20:59, 16 август 2021создадена со најавување(?)1
test.wikipedia.org19:09, 12 ноември 2016создадена со најавување(?)82sysop, translationadmin
test.wikidata.org00:18, 16 ноември 2021создадена со најавување(?)0
tet.wikipedia.org04:40, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)1
te.wikipedia.org05:32, 30 јули 2019создадена со најавување(?)2
tg.wikipedia.org00:03, 15 декември 2021создадена со најавување(?)1
tg.wiktionary.org18:42, 29 јуни 2018создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org03:16, 7 септември 2018создадена со најавување(?)1
th.wikiquote.org02:54, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)0
th.wikisource.org15:34, 29 март 2022создадена со најавување(?)0
ti.wikipedia.org04:23, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)2
tk.wikipedia.org04:32, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)2
tl.wikipedia.org14:48, 21 август 2016создадена со најавување(?)3
tn.wikipedia.org05:03, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org05:14, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org05:10, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)0
tpi.wiktionary.org23:44, 4 април 2022создадена со најавување(?)0
trv.wikipedia.org01:40, 5 мај 2022создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org15:46, 29 април 2017создадена со најавување(?)2
tr.wikiquote.org19:37, 8 јули 2022создадена со најавување(?)0
tr.wikivoyage.org03:42, 23 јули 2022создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org05:15, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)0
ts.wikipedia.org04:23, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org21:51, 26 март 2017создадена со најавување(?)2
tum.wikipedia.org13:54, 15 август 2019создадена со најавување(?)2
tw.wikipedia.org05:16, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)0
tyv.wikipedia.org23:07, 9 февруари 2017создадена со најавување(?)1
ty.wikipedia.org04:41, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)1
ug.wikipedia.org04:21, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)1
uk.wikipedia.org20:09, 24 август 2016создадена со најавување(?)4
uk.wikibooks.org05:54, 12 јуни 2022создадена со најавување(?)0
uk.wiktionary.org05:54, 12 јуни 2022создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org22:08, 27 август 2019создадена со најавување(?)3
usability.wikimedia.org21:15, 7 февруари 2020создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org21:09, 26 март 2017создадена со најавување(?)0
uz.wiktionary.org04:37, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org04:24, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org17:21, 13 февруари 2017создадена со најавување(?)9
vi.wikibooks.org19:12, 8 јули 2022создадена со најавување(?)0
vi.wikiquote.org22:40, 22 март 2022создадена со најавување(?)0
vi.wikisource.org21:11, 1 април 2022создадена со најавување(?)0
vi.wikivoyage.org21:10, 1 април 2022создадена со најавување(?)0
vi.wiktionary.org16:30, 20 јануари 2018создадена со најавување(?)0
vls.wikipedia.org04:42, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)1
vo.wikipedia.org05:15, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org17:24, 1 февруари 2019создадена со најавување(?)0
wa.wikipedia.org21:06, 8 февруари 2021создадена со најавување(?)3
www.wikidata.org18:57, 20 септември 2014создадена со најавување(?)3.246
wikimania2017.wikimedia.org20:56, 18 февруари 2017создадена со најавување(?)0
wikimania2018.wikimedia.org01:53, 12 март 2018создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org01:18, 13 август 2019создадена со најавување(?)9
wo.wikipedia.org03:23, 31 март 2021создадена со најавување(?)3
wuu.wikipedia.org05:15, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)0
xal.wikipedia.org05:36, 20 мај 2022создадена со најавување(?)0
xh.wikipedia.org04:38, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)2
xmf.wikipedia.org04:25, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)1
yi.wikipedia.org06:12, 7 февруари 2022создадена со најавување(?)1
yi.wiktionary.org18:28, 16 ноември 2021создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org05:10, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org04:33, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)1
zea.wikipedia.org04:40, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)1
zh-classical.wikipedia.org21:45, 14 февруари 2022создадена со најавување(?)1
zh-min-nan.wikipedia.org00:18, 18 ноември 2021создадена со најавување(?)1
zh-yue.wikipedia.org21:05, 26 март 2017создадена со најавување(?)5
zh.wikipedia.org22:29, 11 ноември 2016создадена со најавување(?)10
zh.wikibooks.org20:42, 15 август 2020создадена со најавување(?)0
zh.wikinews.org04:05, 6 март 2021создадена со најавување(?)0
zh.wikisource.org04:29, 5 септември 2021создадена со најавување(?)0
zh.wikiversity.org02:02, 18 октомври 2021создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org03:14, 11 март 2022создадена со најавување(?)0
zh.wiktionary.org17:24, 16 септември 2021создадена со најавување(?)0
zu.wikipedia.org04:34, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)1