Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: Andrei Stroe
  • Зачленет: 10:26, 17 април 2008 (пред 14 години)
  • Вкупно уредувања: 521.437
  • Број на приврзани сметки: 276
  • Глобална група: VRT-претставници за дозволи
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ab.wikipedia.org09:28, 12 август 2016создадена со најавување(?)0
ace.wikipedia.org15:28, 21 март 2010создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org21:13, 19 јуни 2008создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org09:58, 6 октомври 2015создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org16:39, 29 февруари 2016создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org14:42, 13 јули 2011создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org13:38, 19 февруари 2009создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org16:09, 11 јуни 2008создадена со најавување(?)3
ar.wikiquote.org22:38, 9 февруари 2018создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org22:41, 9 февруари 2018создадена со најавување(?)0
ast.wikipedia.org16:39, 8 јули 2011создадена со најавување(?)1
as.wikipedia.org22:04, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org13:00, 28 март 2012создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org18:27, 6 септември 2017создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org10:04, 4 декември 2009создадена со најавување(?)1
az.wikisource.org22:52, 9 февруари 2018создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org22:25, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
bat-smg.wikipedia.org16:39, 8 јули 2011создадена со најавување(?)1
ba.wikipedia.org16:35, 30 март 2016создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org09:52, 8 октомври 2010создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org08:30, 25 јули 2011создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org01:16, 30 мај 2008создадена со најавување(?)8
bh.wikipedia.org23:17, 9 февруари 2018создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org12:43, 21 октомври 2010создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org16:37, 8 јули 2011создадена со најавување(?)1
bs.wikipedia.org01:54, 12 ноември 2008создадена со најавување(?)0
bxr.wikipedia.org23:37, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org00:36, 14 септември 2008создадена со најавување(?)4
ca.wikibooks.org23:41, 9 февруари 2018создадена со најавување(?)0
ca.wikiquote.org23:43, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
ca.wikisource.org23:43, 9 февруари 2018создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org10:54, 15 април 2014создадена со најавување(?)0
ce.wikipedia.org00:28, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ch.wikipedia.org08:28, 7 јуни 2018создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org08:54, 13 април 2012создадена со најавување(?)1
commons.wikimedia.org10:26, 17 април 2008потврдено со лозинка(?)34.896autopatrolled
co.wikipedia.org17:24, 14 февруари 2013создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org00:40, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org21:50, 15 јуни 2008создадена со најавување(?)5
cs.wikiquote.org00:45, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
cs.wikisource.org00:04, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
cv.wikipedia.org09:58, 6 октомври 2015создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org14:49, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org14:44, 27 ноември 2008создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org12:55, 23 април 2008создадена со најавување(?)69
de.wikiversity.org14:53, 20 октомври 2011создадена со најавување(?)0
de.wikivoyage.org09:04, 19 септември 2016создадена со најавување(?)0
de.wiktionary.org17:52, 31 декември 2018создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org00:33, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org01:40, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org09:26, 2 април 2015создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org15:40, 23 јуни 2008создадена со најавување(?)3
el.wikisource.org00:43, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
el.wikivoyage.org02:09, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
eml.wikipedia.org15:29, 20 ноември 2014создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org10:26, 17 април 2008потврдено со лозинка(?)5.261autoreviewer, extendedconfirmed, reviewer, rollbacker
en.wikibooks.org18:26, 15 јули 2008создадена со најавување(?)2
en.wikinews.org19:08, 3 октомври 2008создадена со најавување(?)1
en.wikiquote.org13:40, 2 јуни 2008создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org21:38, 15 јуни 2008создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org15:00, 19 јуни 2008создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org18:42, 14 ноември 2012создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org16:47, 9 јуни 2008создадена со најавување(?)0
eo.wikipedia.org12:34, 25 ноември 2008создадена со најавување(?)1
es.wikipedia.org12:31, 18 јуни 2008создадена со најавување(?)12
es.wikibooks.org01:13, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
es.wikiquote.org09:58, 6 октомври 2015создадена со најавување(?)0
es.wikisource.org01:16, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
es.wikivoyage.org03:19, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
es.wiktionary.org23:23, 9 април 2021создадена со најавување(?)0
et.wikipedia.org12:11, 30 мај 2008создадена со најавување(?)1
eu.wikipedia.org19:12, 7 февруари 2010создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org13:31, 14 мај 2009создадена со најавување(?)9
fa.wikinews.org03:42, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
fa.wikisource.org03:45, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
fa.wikivoyage.org01:36, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org12:00, 21 мај 2008создадена со најавување(?)3
fi.wikibooks.org03:50, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
fi.wikinews.org03:51, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
fi.wikivoyage.org03:55, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org03:58, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
fo.wiktionary.org13:01, 28 март 2012создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org10:26, 17 април 2008потврдено со лозинка(?)39
fr.wikinews.org02:05, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
fr.wikisource.org13:15, 9 мај 2009создадена со најавување(?)0
fr.wikiversity.org02:09, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
fr.wikivoyage.org02:10, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org16:40, 4 март 2013создадена со најавување(?)0
fur.wikipedia.org09:58, 6 октомври 2015создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org20:11, 23 јуни 2009создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org16:42, 25 февруари 2011создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org13:05, 14 август 2008создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org04:38, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org22:59, 13 септември 2008создадена со најавување(?)2
gl.wikiquote.org04:45, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
gl.wikisource.org02:24, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org19:23, 10 септември 2008создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org14:13, 6 декември 2008создадена со најавување(?)1
he.wikisource.org17:31, 26 мај 2008создадена со најавување(?)1
he.wikivoyage.org05:22, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org15:28, 24 август 2012создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org15:10, 14 април 2009создадена со најавување(?)4
hsb.wikipedia.org03:11, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org00:10, 24 август 2008создадена со најавување(?)1
hu.wikipedia.org18:19, 6 мај 2008создадена со најавување(?)13
hu.wikisource.org03:25, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org10:34, 14 мај 2014создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org11:56, 30 септември 2014создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org03:21, 10 декември 2008создадена со најавување(?)3
ie.wikipedia.org02:16, 24 декември 2008создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org06:32, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org08:40, 27 септември 2011создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org09:58, 6 октомври 2015создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org10:01, 6 октомври 2015создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org20:48, 29 мај 2008создадена со најавување(?)71
it.wikibooks.org03:52, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
it.wikiquote.org06:58, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
it.wikisource.org12:21, 30 октомври 2015создадена со најавување(?)0
it.wikivoyage.org07:13, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
it.wiktionary.org09:58, 6 октомври 2015создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org12:15, 11 август 2008создадена со најавување(?)3
jbo.wikipedia.org09:58, 6 октомври 2015создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org09:58, 6 октомври 2015создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org16:21, 8 јули 2011создадена со најавување(?)1
ka.wikibooks.org15:31, 24 август 2015создадена со најавување(?)0
kbd.wikipedia.org07:35, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org19:12, 9 април 2009создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org17:56, 26 јуни 2009создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org04:29, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org02:02, 23 мај 2008создадена со најавување(?)2
ku.wikipedia.org12:24, 16 февруари 2016создадена со најавување(?)0
kv.wikipedia.org03:10, 12 декември 2010создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org08:38, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org08:39, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org14:16, 12 март 2009создадена со најавување(?)1
la.wikisource.org12:29, 28 март 2011создадена со најавување(?)0
lbe.wikipedia.org12:41, 12 јуни 2009создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org01:43, 30 мај 2008создадена со најавување(?)1
lez.wikipedia.org17:03, 21 април 2012создадена со најавување(?)0
lij.wikipedia.org13:00, 28 март 2012создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org08:58, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ln.wikipedia.org12:36, 19 ноември 2008создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org14:22, 18 јули 2013создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org16:44, 25 февруари 2011создадена со најавување(?)1
lv.wikipedia.org12:47, 4 јули 2008создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org05:37, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
mdf.wikipedia.org09:52, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org15:12, 24 јуни 2008создадена со најавување(?)376autopatrolled
meta.wikimedia.org10:26, 17 април 2008потврдено со лозинка(?)957autopatrolled
mg.wikipedia.org10:56, 29 јули 2019создадена со најавување(?)0
mhr.wikipedia.org09:58, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org18:27, 6 септември 2017создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org09:51, 21 мај 2010создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org12:50, 21 октомври 2010создадена со најавување(?)3
mn.wikipedia.org09:58, 6 октомври 2015создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org10:01, 6 октомври 2015создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org14:25, 15 октомври 2008создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org11:05, 7 јануари 2011создадена со најавување(?)0
mt.wikipedia.org11:28, 11 мај 2021создадена со најавување(?)0
myv.wikipedia.org11:13, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org11:16, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org11:21, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org16:20, 8 јули 2011создадена со најавување(?)1
nds.wikipedia.org17:07, 1 јуни 2009создадена со најавување(?)1
ne.wikipedia.org06:43, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org11:31, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org19:45, 29 мај 2008создадена со најавување(?)17
nl.wikivoyage.org11:41, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
nn.wikipedia.org12:58, 4 јули 2008создадена со најавување(?)0
nov.wikipedia.org11:52, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org14:49, 29 мај 2008создадена со најавување(?)3
oc.wikipedia.org19:00, 21 ноември 2008создадена со најавување(?)0
olo.wikipedia.org12:04, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org12:05, 1 април 2016создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org08:15, 8 октомври 2017создадена со најавување(?)0
pap.wikipedia.org02:18, 13 јуни 2008создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org07:32, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
pdc.wikipedia.org16:20, 8 јули 2011создадена со најавување(?)1
pl.wikipedia.org19:51, 6 јуни 2008создадена со најавување(?)7
pl.wikimedia.org10:01, 6 октомври 2015создадена со најавување(?)0
pl.wikisource.org07:48, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
pl.wikivoyage.org12:42, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
pms.wikipedia.org10:01, 6 октомври 2015создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org10:05, 12 јули 2011создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org07:54, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org12:54, 24 ноември 2008создадена со најавување(?)51
pt.wikisource.org13:08, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
pt.wikivoyage.org13:13, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org16:17, 8 јули 2011создадена со најавување(?)1
rm.wikipedia.org11:23, 10 август 2020создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org21:36, 13 март 2009создадена со најавување(?)1
roa-rup.wikipedia.org01:32, 30 мај 2008создадена со најавување(?)4
roa-tara.wikipedia.org16:22, 11 октомври 2011создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org10:26, 17 април 2008домашно вики(?)210.826abusefilter, interface-admin, sysop
ro.wikibooks.org16:05, 13 август 2008создадена со најавување(?)5transwiki
ro.wikinews.org17:58, 13 мај 2008создадена со најавување(?)21
ro.wikiquote.org13:40, 2 јуни 2008создадена со најавување(?)1
ro.wikisource.org16:09, 2 јуни 2008создадена со најавување(?)17
ro.wikivoyage.org09:38, 12 ноември 2013создадена со најавување(?)0
ro.wiktionary.org19:05, 21 јануари 2009создадена со најавување(?)0
rue.wikipedia.org08:54, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org17:22, 3 јуни 2008создадена со најавување(?)11
ru.wikinews.org13:27, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ru.wikiquote.org13:33, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ru.wikisource.org23:30, 9 март 2010создадена со најавување(?)0
ru.wikivoyage.org13:51, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org08:32, 28 април 2015создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org09:58, 6 октомври 2015создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org10:36, 1 септември 2010создадена со најавување(?)1
sco.wikipedia.org09:58, 6 октомври 2015создадена со најавување(?)0
sc.wikipedia.org14:14, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org09:27, 12 август 2016создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org17:10, 21 април 2012создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org10:34, 12 јуни 2013создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org22:01, 5 јули 2008создадена со најавување(?)2
si.wikipedia.org14:37, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org17:09, 18 јануари 2009создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org03:46, 17 септември 2008создадена со најавување(?)1
sl.wikisource.org09:37, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org08:59, 11 април 2012создадена со најавување(?)0
wikisource.org13:57, 22 април 2012создадена со најавување(?)0
so.wikipedia.org15:03, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org20:42, 4 јануари 2009создадена со најавување(?)1
sq.wikipedia.org23:57, 5 јануари 2009создадена со најавување(?)0
sq.wiktionary.org15:57, 27 март 2019создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org13:30, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)3
stq.wikipedia.org09:58, 6 октомври 2015создадена со најавување(?)0
st.wiktionary.org12:43, 12 јуни 2009создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org22:04, 5 јули 2008создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org11:38, 20 јуни 2008создадена со најавување(?)5
sv.wikivoyage.org15:27, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org09:58, 6 октомври 2015создадена со најавување(?)0
szl.wikipedia.org10:10, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org08:55, 13 април 2012создадена со најавување(?)0
ten.wikipedia.org12:56, 8 јануари 2011создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org14:00, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org14:08, 15 јуни 2009создадена со најавување(?)0
test.wikidata.org09:21, 20 август 2018создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org14:13, 6 декември 2008создадена со најавување(?)1
th.wikipedia.org10:13, 23 ноември 2014создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org13:28, 14 мај 2018создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org09:58, 6 октомври 2015создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org10:26, 17 април 2008потврдено со лозинка(?)3
tt.wikipedia.org18:27, 6 септември 2017создадена со најавување(?)0
tyv.wikipedia.org16:25, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org16:28, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ug.wikipedia.org09:58, 6 октомври 2015создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org12:02, 16 јули 2008создадена со најавување(?)568
uk.wikiquote.org16:33, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
uk.wikisource.org11:49, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
uk.wikivoyage.org16:38, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org18:27, 6 септември 2017создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org11:55, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
vec.wikipedia.org18:47, 18 јануари 2016создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org16:55, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ve.wikipedia.org17:08, 21 април 2012создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org14:33, 10 јуни 2008создадена со најавување(?)5
vi.wikivoyage.org17:04, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
vo.wikipedia.org09:52, 10 јули 2009создадена со најавување(?)46
war.wikipedia.org13:38, 19 февруари 2009создадена со најавување(?)0
wa.wikipedia.org13:01, 28 март 2012создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org09:48, 2 ноември 2012создадена со најавување(?)268.068
wikimania2014.wikimedia.org10:01, 6 октомври 2015создадена со најавување(?)0
wikimania2015.wikimedia.org12:36, 20 јануари 2015создадена со најавување(?)0
wikimania2016.wikimedia.org11:55, 4 јануари 2016создадена со најавување(?)0
wikimania2018.wikimedia.org11:51, 4 јуни 2018создадена со најавување(?)0
wo.wikipedia.org15:17, 24 јануари 2014создадена со најавување(?)0
xh.wikipedia.org12:59, 28 март 2012создадена со најавување(?)0
yi.wikipedia.org00:42, 7 декември 2008создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org12:33, 26 февруари 2009создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org09:58, 6 октомври 2015создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikipedia.org19:44, 10 септември 2008создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org09:58, 6 октомври 2015создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org11:45, 2 јуни 2008создадена со најавување(?)2
zh.wikisource.org23:49, 3 јули 2022создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org17:50, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0