Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: Amire80
  • Зачленет: 23:16, 26 март 2008 (пред 15 години)
  • Вкупно уредувања: 138.111
  • Број на приврзани сметки: 913
  • Глобална група: Глобални администратори
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
aa.wikipedia.org23:51, 21 мај 2010создадена со најавување(?)0
aa.wikibooks.org21:10, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
aa.wiktionary.org21:03, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
ab.wikipedia.org15:26, 13 септември 2008создадена со најавување(?)21
ab.wiktionary.org21:11, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
ace.wikipedia.org23:02, 25 август 2009создадена со најавување(?)1
advisory.wikimedia.org17:39, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
ady.wikipedia.org07:53, 12 февруари 2016создадена со најавување(?)24
af.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)13
af.wikibooks.org21:10, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
af.wikiquote.org21:10, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
af.wiktionary.org12:08, 12 април 2010создадена со најавување(?)0
ak.wikipedia.org12:57, 15 септември 2008создадена со најавување(?)911
ak.wikibooks.org21:10, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
ak.wiktionary.org21:10, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)11
alt.wikipedia.org18:30, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)1
ami.wikipedia.org13:27, 28 октомври 2021создадена со најавување(?)31
am.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)7
am.wikiquote.org21:10, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
am.wiktionary.org10:44, 27 октомври 2010создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org18:50, 3 август 2008создадена со најавување(?)2
ang.wikibooks.org21:13, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
ang.wikiquote.org21:13, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
ang.wikisource.org21:13, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
ang.wiktionary.org21:10, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
anp.wikipedia.org09:40, 22 март 2023создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org22:50, 29 април 2008создадена со најавување(?)7
an.wiktionary.org21:10, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
api.wikimedia.org11:01, 7 октомври 2020создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)15
ar.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)133autoreview
ar.wikibooks.org21:13, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org00:06, 22 февруари 2011создадена со најавување(?)0
ar.wikiquote.org21:13, 8 март 2011создадена со најавување(?)2
ar.wikisource.org13:32, 6 јануари 2010создадена со најавување(?)6
ar.wikiversity.org16:42, 11 јули 2017создадена со најавување(?)1
ar.wiktionary.org12:08, 12 април 2010создадена со најавување(?)1
ary.wikipedia.org23:40, 20 јули 2020создадена со најавување(?)1
arz.wikipedia.org17:49, 28 ноември 2008создадена со најавување(?)21
ast.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)9
ast.wikibooks.org21:14, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
ast.wikiquote.org17:55, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
ast.wiktionary.org21:14, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org13:59, 15 септември 2008создадена со најавување(?)2
as.wikibooks.org21:14, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
as.wikisource.org22:06, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
as.wiktionary.org21:14, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
atj.wikipedia.org05:58, 15 јуни 2017создадена со најавување(?)0
avk.wikipedia.org07:58, 30 јули 2020создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org15:41, 13 септември 2008создадена со најавување(?)6
av.wiktionary.org01:02, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
awa.wikipedia.org14:20, 20 мај 2020создадена со најавување(?)1
ay.wikipedia.org16:15, 13 септември 2008создадена со најавување(?)1
ay.wikibooks.org01:02, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
ay.wiktionary.org01:02, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org21:24, 22 јули 2015создадена со најавување(?)5
az.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)20
az.wikibooks.org01:02, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
az.wikiquote.org01:02, 9 март 2011создадена со најавување(?)1
az.wikisource.org01:02, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
az.wiktionary.org01:02, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
ban.wikipedia.org15:43, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ban.wikisource.org14:48, 12 август 2021создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org11:02, 7 јуни 2008создадена со најавување(?)7
bat-smg.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)6
ba.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)87
ba.wikibooks.org01:02, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org14:14, 15 септември 2008создадена со најавување(?)1
bcl.wikiquote.org15:03, 10 октомври 2022создадена со најавување(?)0
bcl.wiktionary.org23:20, 18 јануари 2021создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)85
beta.wikiversity.org11:46, 18 август 2010создадена со најавување(?)5
be.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)64
be.wikibooks.org01:02, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
be.wikiquote.org14:18, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
be.wikisource.org11:57, 29 јули 2012создадена со најавување(?)1
be.wiktionary.org01:02, 9 март 2011создадена со најавување(?)14
bg.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)64
bg.wikibooks.org01:06, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
bg.wikinews.org01:06, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
bg.wikiquote.org01:06, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
bg.wikisource.org16:35, 6 септември 2008создадена со најавување(?)0
bg.wiktionary.org22:04, 11 април 2010создадена со најавување(?)0
bh.wikipedia.org11:21, 6 јуни 2008создадена со најавување(?)2
bh.wiktionary.org17:57, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
bi.wikipedia.org12:23, 23 јули 2008создадена со најавување(?)3
bi.wikibooks.org17:58, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
bi.wiktionary.org17:58, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
bjn.wikipedia.org23:18, 17 октомври 2010создадена со најавување(?)0
blk.wikipedia.org15:29, 19 јули 2022создадена со најавување(?)762
bm.wikipedia.org14:45, 25 јуни 2008создадена со најавување(?)2
bm.wikibooks.org17:58, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
bm.wikiquote.org01:06, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
bm.wiktionary.org01:06, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)22
bn.wikibooks.org01:06, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
bn.wikisource.org14:06, 1 август 2010создадена со најавување(?)0
bn.wikivoyage.org12:15, 27 јуни 2018создадена со најавување(?)0
bn.wiktionary.org01:06, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
bo.wikipedia.org14:41, 15 септември 2008создадена со најавување(?)4
bo.wikibooks.org17:57, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
bo.wiktionary.org01:06, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org23:18, 17 април 2008создадена со најавување(?)4
br.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)20
br.wikimedia.org17:39, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
br.wikiquote.org01:08, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
br.wikisource.org21:13, 13 ноември 2010создадена со најавување(?)0
br.wiktionary.org01:08, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)19
bs.wikibooks.org01:08, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
bs.wikinews.org01:08, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
bs.wikiquote.org01:08, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
bs.wikisource.org01:08, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
bs.wiktionary.org01:08, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
btm.wiktionary.org11:37, 26 јули 2023создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)15
bxr.wikipedia.org18:48, 13 септември 2008создадена со најавување(?)3
ca.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)515
ca.wikibooks.org01:08, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
ca.wikimedia.org01:02, 8 февруари 2018создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org14:01, 26 октомври 2010создадена со најавување(?)0
ca.wikiquote.org01:08, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
ca.wikisource.org13:23, 6 септември 2008создадена со најавување(?)19
ca.wiktionary.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)9
cbk-zam.wikipedia.org17:53, 13 септември 2008создадена со најавување(?)5
cdo.wikipedia.org15:21, 11 август 2008создадена со најавување(?)3
ceb.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)8
ce.wikipedia.org11:41, 7 јуни 2008создадена со најавување(?)26
cho.wikipedia.org01:48, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org14:12, 10 јули 2008создадена со најавување(?)1
chr.wiktionary.org01:48, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
ch.wikipedia.org08:49, 7 јули 2008создадена со најавување(?)2
ch.wikibooks.org01:48, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
ch.wiktionary.org01:48, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
chy.wikipedia.org17:06, 15 септември 2008создадена со најавување(?)1
ckb.wikipedia.org18:11, 13 август 2009создадена со најавување(?)8
commons.wikimedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)2.646autopatrolled, filemover
co.wikipedia.org11:22, 6 јуни 2008создадена со најавување(?)1
co.wikibooks.org01:48, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
co.wikimedia.org17:40, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
co.wikiquote.org01:48, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
co.wiktionary.org01:48, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org12:15, 7 јуни 2008создадена со најавување(?)3
cr.wikipedia.org10:13, 4 август 2008создадена со најавување(?)1
cr.wikiquote.org01:48, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
cr.wiktionary.org01:48, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
csb.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)5
csb.wiktionary.org01:53, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)98autopatrolled
cs.wikibooks.org01:48, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
cs.wikinews.org01:48, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
cs.wikiquote.org01:53, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
cs.wikisource.org16:24, 6 септември 2008создадена со најавување(?)3
cs.wikiversity.org01:53, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
cs.wiktionary.org12:08, 12 април 2010создадена со најавување(?)0
cu.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)16
cv.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)106
cv.wikibooks.org01:53, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)21
cy.wikibooks.org01:53, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
cy.wikiquote.org01:53, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
cy.wikisource.org01:53, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
cy.wiktionary.org10:51, 18 јануари 2011создадена со најавување(?)0
dag.wikipedia.org19:08, 30 јуни 2021создадена со најавување(?)20
da.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)64
da.wikibooks.org01:55, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
da.wikiquote.org01:55, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
da.wikisource.org01:55, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
da.wiktionary.org12:08, 12 април 2010создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)212autoreview
de.wikibooks.org01:55, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
de.wikinews.org01:55, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
de.wikiquote.org01:55, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
de.wikisource.org16:35, 6 септември 2008создадена со најавување(?)77
de.wikiversity.org01:55, 9 март 2011создадена со најавување(?)2
de.wikivoyage.org14:47, 7 јануари 2019создадена со најавување(?)0
de.wiktionary.org12:07, 12 април 2010создадена со најавување(?)3
din.wikipedia.org13:19, 12 јули 2017создадена со најавување(?)146
diq.wikipedia.org11:48, 7 јуни 2008создадена со најавување(?)6
dk.wikimedia.org17:41, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
dsb.wikipedia.org11:06, 7 јуни 2008создадена со најавување(?)7
dty.wikipedia.org09:04, 8 мај 2017создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org11:06, 7 јуни 2008создадена со најавување(?)9
dv.wiktionary.org01:55, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org17:37, 15 септември 2008создадена со најавување(?)8
dz.wiktionary.org01:55, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org18:32, 20 јули 2008создадена со најавување(?)10
el.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)62
el.wikibooks.org01:55, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
el.wikinews.org12:17, 20 октомври 2019создадена со најавување(?)0
el.wikiquote.org02:08, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
el.wikisource.org16:35, 6 септември 2008создадена со најавување(?)6
el.wikiversity.org02:08, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
el.wikivoyage.org15:12, 13 октомври 2020создадена со најавување(?)0
el.wiktionary.org11:04, 6 февруари 2010создадена со најавување(?)0
eml.wikipedia.org11:10, 7 јуни 2008создадена со најавување(?)3
en.wikipedia.org23:16, 26 март 2008домашно вики(?)19.385abusefilter, sysop
en.wikibooks.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)62
en.wikinews.org00:29, 9 јули 2008создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)43
en.wikisource.org19:48, 9 јуни 2008создадена со најавување(?)6.189autopatrolled
en.wikiversity.org00:29, 9 јули 2008создадена со најавување(?)1
en.wikivoyage.org16:54, 24 ноември 2012создадена со најавување(?)11
en.wiktionary.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)1.307
eo.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)706editor
eo.wikibooks.org02:08, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
eo.wikinews.org21:13, 13 ноември 2010создадена со најавување(?)0
eo.wikiquote.org02:08, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
eo.wikisource.org18:57, 21 март 2011создадена со најавување(?)0
eo.wikivoyage.org20:47, 27 декември 2020создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org17:01, 10 април 2010создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)243
es.wikibooks.org02:08, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
es.wikinews.org02:08, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
es.wikiquote.org02:08, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
es.wikisource.org16:33, 6 септември 2008создадена со најавување(?)2
es.wikiversity.org18:05, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
es.wikivoyage.org12:16, 27 јуни 2018создадена со најавување(?)0
es.wiktionary.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)6
et.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)26
et.wikibooks.org02:10, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
ee.wikimedia.org21:19, 23 април 2012создадена со најавување(?)1
et.wikiquote.org02:10, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
et.wikisource.org16:36, 6 септември 2008создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org12:07, 12 април 2010создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)40
eu.wikibooks.org02:10, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
eu.wikiquote.org02:10, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org02:10, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
ext.wikipedia.org19:31, 29 мај 2008создадена со најавување(?)6
fat.wikipedia.org21:35, 20 април 2023создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)53
fa.wikibooks.org02:10, 9 март 2011создадена со најавување(?)2
fa.wikinews.org22:00, 19 октомври 2010создадена со најавување(?)0
fa.wikiquote.org02:10, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
fa.wikisource.org02:10, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
fa.wikivoyage.org22:39, 4 јули 2016создадена со најавување(?)1
fa.wiktionary.org12:07, 12 април 2010создадена со најавување(?)0
ff.wikipedia.org11:22, 14 септември 2008создадена со најавување(?)14
fiu-vro.wikipedia.org23:41, 15 септември 2008создадена со најавување(?)1
fi.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)81
fi.wikibooks.org02:10, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
fi.wikimedia.org17:40, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
fi.wikinews.org02:10, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
fi.wikiquote.org02:10, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
fi.wikisource.org00:40, 21 јануари 2009создадена со најавување(?)2
fi.wikiversity.org02:10, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
fi.wikivoyage.org14:48, 7 јануари 2019создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org12:07, 12 април 2010создадена со најавување(?)0
fj.wikipedia.org23:45, 15 септември 2008создадена со најавување(?)1
fj.wiktionary.org11:02, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org14:25, 30 октомври 2021потврдено со лозинка(?)103
fo.wikipedia.org10:50, 14 септември 2008создадена со најавување(?)1
fo.wikisource.org11:02, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
fo.wiktionary.org11:02, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org09:11, 29 мај 2008создадена со најавување(?)2
frr.wikipedia.org11:02, 9 март 2011создадена со најавување(?)2
fr.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)340
fr.wikibooks.org11:02, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
fr.wikinews.org11:02, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
fr.wikiquote.org11:02, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
fr.wikisource.org16:33, 6 септември 2008создадена со најавување(?)8
fr.wikiversity.org14:26, 18 ноември 2009создадена со најавување(?)0
fr.wikivoyage.org11:19, 17 јули 2018создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org19:38, 7 септември 2008создадена со најавување(?)4
fur.wikipedia.org21:42, 13 јуни 2008создадена со најавување(?)1
fy.wikipedia.org11:12, 7 јуни 2008создадена со најавување(?)4
fy.wikibooks.org11:02, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
fy.wiktionary.org11:02, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org21:13, 13 ноември 2010создадена со најавување(?)4
gan.wikipedia.org06:53, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)1
ga.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)6
ga.wikibooks.org11:02, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
ga.wikiquote.org11:02, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
ga.wiktionary.org23:20, 14 март 2009создадена со најавување(?)0
gcr.wikipedia.org15:58, 26 ноември 2019создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)7
gd.wiktionary.org11:05, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org11:05, 9 март 2011создадена со најавување(?)1
gl.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)29
gl.wikibooks.org11:05, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
gl.wikiquote.org11:05, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
gl.wikisource.org11:05, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
gl.wiktionary.org00:55, 30 март 2010создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org17:23, 18 јуни 2008создадена со најавување(?)2
gn.wikibooks.org18:11, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
gn.wiktionary.org11:05, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org21:58, 16 јуни 2015создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org10:39, 19 април 2018создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org18:23, 13 септември 2008создадена со најавување(?)3
got.wikibooks.org11:05, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
gpe.wikipedia.org09:25, 5 јули 2023создадена со најавување(?)2
guc.wikipedia.org19:49, 27 февруари 2023создадена со најавување(?)0
gur.wikipedia.org21:55, 27 февруари 2023создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org11:05, 9 март 2011создадена со најавување(?)2
gu.wikibooks.org11:05, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
gu.wikiquote.org11:05, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
gu.wikisource.org07:08, 28 март 2012создадена со најавување(?)1
gu.wiktionary.org11:05, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
guw.wikipedia.org17:42, 23 март 2022создадена со најавување(?)71
guw.wiktionary.org20:06, 21 април 2023создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)4
gv.wiktionary.org11:05, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org23:01, 27 јуни 2008создадена со најавување(?)7
ha.wikipedia.org08:05, 19 јануари 2009создадена со најавување(?)7
ha.wiktionary.org11:05, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org11:18, 7 јуни 2008создадена со најавување(?)5
he.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)48.561interface-admin
he.wikibooks.org20:54, 11 јануари 2009создадена со најавување(?)13
he.wikinews.org12:43, 5 јули 2008создадена со најавување(?)8
he.wikiquote.org00:28, 26 јануари 2010создадена со најавување(?)9
he.wikisource.org17:22, 7 јуни 2008создадена со најавување(?)785editor, interface-admin, reviewer, sysop
he.wikivoyage.org13:41, 28 март 2013создадена со најавување(?)13autopatrolled
he.wiktionary.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)164sysop
hif.wikipedia.org20:42, 14 јули 2008создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)49
hi.wikibooks.org12:37, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
hi.wikiquote.org12:37, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
hi.wikisource.org19:35, 18 септември 2019создадена со најавување(?)0
hi.wikivoyage.org15:11, 13 октомври 2020создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org12:37, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
ho.wikipedia.org12:37, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)41
hr.wikibooks.org12:37, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
hr.wikiquote.org12:37, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
hr.wikisource.org16:36, 6 септември 2008создадена со најавување(?)0
hr.wiktionary.org12:37, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
hsb.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)8
hsb.wiktionary.org12:37, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)87
ht.wikisource.org12:37, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)69
hu.wikibooks.org12:37, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
hu.wikinews.org12:37, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
hu.wikiquote.org12:37, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
hu.wikisource.org16:36, 6 септември 2008создадена со најавување(?)2
hu.wiktionary.org21:16, 6 мај 2009создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org11:19, 7 јуни 2008создадена со најавување(?)10
hy.wikibooks.org12:37, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
hy.wikiquote.org18:13, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
hy.wikisource.org18:13, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
hy.wiktionary.org12:37, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
hyw.wikipedia.org19:35, 1 април 2019создадена со најавување(?)0
hz.wikipedia.org18:13, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)9
ia.wikibooks.org13:09, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
ia.wiktionary.org12:07, 12 април 2010создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)41
id.wikibooks.org13:09, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
id.wikiquote.org13:09, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
id.wikisource.org16:38, 6 септември 2008создадена со најавување(?)2
id.wiktionary.org12:07, 12 април 2010создадена со најавување(?)0
ie.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)4
ie.wikibooks.org13:09, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
ie.wiktionary.org13:09, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org13:09, 9 март 2011создадена со најавување(?)25
ig.wikiquote.org10:15, 17 октомври 2022создадена со најавување(?)0
ig.wiktionary.org21:14, 22 октомври 2022создадена со најавување(?)0
ii.wikipedia.org13:09, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
ik.wikipedia.org17:11, 30 јули 2010создадена со најавување(?)2
ik.wiktionary.org13:09, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org23:29, 13 јуни 2008создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)1.267
inh.wikipedia.org08:57, 19 април 2018создадена со најавување(?)9
io.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)13
io.wiktionary.org12:07, 12 април 2010создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)13
is.wikibooks.org13:09, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
is.wikiquote.org13:09, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
is.wikisource.org13:09, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
is.wiktionary.org13:09, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)179
it.wikibooks.org14:06, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
it.wikinews.org18:26, 22 октомври 2010создадена со најавување(?)0
it.wikiquote.org14:06, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
it.wikisource.org16:38, 6 септември 2008создадена со најавување(?)0
it.wikiversity.org14:06, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
it.wikivoyage.org07:09, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
it.wiktionary.org11:56, 10 октомври 2009создадена со најавување(?)0
iu.wikipedia.org23:51, 22 март 2009создадена со најавување(?)3
iu.wiktionary.org14:06, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
jam.wikipedia.org06:49, 3 мај 2016создадена со најавување(?)25
ja.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)125
ja.wikibooks.org14:06, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
ja.wikinews.org14:06, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
ja.wikiquote.org14:06, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
ja.wikisource.org16:38, 6 септември 2008создадена со најавување(?)0
ja.wikiversity.org14:06, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
ja.wikivoyage.org15:12, 13 октомври 2020создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org12:07, 12 април 2010создадена со најавување(?)0
jbo.wikipedia.org10:38, 18 април 2008создадена со најавување(?)2
jbo.wiktionary.org14:06, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org11:23, 6 јуни 2008создадена со најавување(?)13
jv.wikisource.org14:19, 8 август 2021создадена со најавување(?)0
jv.wiktionary.org14:06, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
kaa.wikipedia.org18:24, 14 јуни 2008создадена со најавување(?)12
kab.wikipedia.org10:55, 24 јули 2010создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)36trusted
ka.wikibooks.org14:06, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
ka.wikiquote.org14:06, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
ka.wiktionary.org12:07, 12 април 2010создадена со најавување(?)0
kbd.wikipedia.org18:35, 21 март 2011создадена со најавување(?)64
kbp.wikipedia.org15:47, 5 јули 2017создадена со најавување(?)7
kcg.wikipedia.org14:24, 16 мај 2022создадена со најавување(?)815
kg.wikipedia.org00:18, 23 септември 2008создадена со најавување(?)0
ki.wikipedia.org14:33, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
kj.wikipedia.org14:33, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org23:03, 29 април 2008создадена со најавување(?)31
kk.wikibooks.org14:33, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
kk.wikiquote.org14:33, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
kk.wiktionary.org12:07, 12 април 2010создадена со најавување(?)0
kl.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)2
kl.wiktionary.org14:33, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org17:59, 8 март 2011создадена со најавување(?)10
km.wikibooks.org14:33, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
km.wiktionary.org14:33, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org10:25, 13 септември 2008создадена со најавување(?)6
kn.wikibooks.org14:33, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
kn.wikiquote.org14:33, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
kn.wikisource.org17:07, 11 февруари 2011создадена со најавување(?)0
kn.wiktionary.org12:07, 12 април 2010создадена со најавување(?)0
koi.wikipedia.org09:06, 18 октомври 2010создадена со најавување(?)7
ko.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)41
ko.wikibooks.org18:26, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
ko.wikinews.org14:33, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
ko.wikiquote.org14:33, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
ko.wikisource.org14:33, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
ko.wiktionary.org12:04, 26 август 2008создадена со најавување(?)0
krc.wikipedia.org00:32, 20 март 2010создадена со најавување(?)0
kr.wikipedia.org14:33, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
kr.wikiquote.org14:40, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org11:23, 6 јуни 2008создадена со најавување(?)1
ks.wikipedia.org14:40, 9 март 2011создадена со најавување(?)1
ks.wikibooks.org14:40, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
ks.wikiquote.org14:40, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
ks.wiktionary.org14:40, 9 март 2011создадена со најавување(?)1
ku.wikipedia.org14:18, 5 мај 2008создадена со најавување(?)10
ku.wikibooks.org14:40, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
ku.wikiquote.org14:40, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
ku.wiktionary.org14:40, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
kv.wikipedia.org00:01, 14 септември 2008создадена со најавување(?)15
kw.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)4
kw.wikiquote.org14:40, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
kw.wiktionary.org18:27, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)21
ky.wikibooks.org14:40, 9 март 2011создадена со најавување(?)1
ky.wikiquote.org14:40, 9 март 2011создадена со најавување(?)1
ky.wiktionary.org14:40, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org23:50, 15 јуни 2008создадена со најавување(?)9
la.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)12
la.wikibooks.org14:40, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
la.wikiquote.org14:40, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org16:38, 6 септември 2008создадена со најавување(?)5
la.wiktionary.org11:04, 20 февруари 2011создадена со најавување(?)0
lbe.wikipedia.org08:17, 14 јуни 2008создадена со најавување(?)8
lb.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)9
lb.wikibooks.org14:49, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
lb.wikiquote.org14:49, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
lb.wiktionary.org14:49, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org08:06, 28 март 2012создадена со најавување(?)11
lfn.wikipedia.org19:21, 20 април 2018создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org10:47, 23 април 2010создадена со најавување(?)0
lij.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)3
lij.wikisource.org13:17, 5 ноември 2022создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org23:09, 29 април 2008создадена со најавување(?)3
li.wikibooks.org21:13, 13 ноември 2010создадена со најавување(?)0
li.wikinews.org22:39, 1 април 2022создадена со најавување(?)0
li.wikiquote.org14:49, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
li.wikisource.org14:49, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
li.wiktionary.org14:49, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
lld.wikipedia.org16:28, 17 август 2020создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)14
lmo.wiktionary.org12:13, 2 ноември 2021создадена со најавување(?)0
ln.wikipedia.org11:36, 7 јуни 2008создадена со најавување(?)7
ln.wikibooks.org14:49, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
ln.wiktionary.org14:49, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org17:55, 18 јули 2013создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org19:32, 21 јули 2010создадена со најавување(?)4
lo.wiktionary.org11:21, 28 февруари 2009создадена со најавување(?)0
lrc.wikipedia.org18:27, 16 јуни 2015создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org15:28, 21 март 2011создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)35
lt.wikibooks.org14:49, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
lt.wikiquote.org14:49, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
lt.wikisource.org14:49, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
lt.wiktionary.org22:29, 11 февруари 2009создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)15
lv.wikibooks.org22:34, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
lv.wiktionary.org14:49, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
mad.wikipedia.org07:24, 16 декември 2020создадена со најавување(?)3
mai.wikipedia.org09:30, 6 ноември 2014создадена со најавување(?)0
map-bms.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)5
mdf.wikipedia.org23:23, 28 мај 2008создадена со најавување(?)43
www.mediawiki.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)15.440sysop, translationadmin
meta.wikimedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)13.971centralnoticeadmin, sysop, translationadmin
mg.wikipedia.org16:00, 1 август 2008создадена со најавување(?)3
mg.wikibooks.org22:34, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
mg.wiktionary.org22:34, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
mhr.wikipedia.org16:43, 16 јули 2009создадена со најавување(?)12
mh.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)1
mh.wiktionary.org22:34, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org06:38, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
min.wiktionary.org13:13, 21 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org13:46, 8 јануари 2010создадена со најавување(?)0
mi.wikibooks.org22:34, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
mi.wiktionary.org22:34, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)28
mk.wikibooks.org22:34, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
mk.wikimedia.org17:43, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
mk.wikisource.org22:34, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
mk.wiktionary.org22:34, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org23:07, 27 јуни 2008создадена со најавување(?)8
ml.wikibooks.org22:35, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
ml.wikiquote.org22:35, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
ml.wikisource.org21:08, 27 октомври 2010создадена со најавување(?)1
ml.wiktionary.org12:07, 12 април 2010создадена со најавување(?)0
mni.wikipedia.org18:30, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)2
mn.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)25
mn.wikibooks.org22:35, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
mn.wiktionary.org22:35, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
mnw.wikipedia.org15:21, 4 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mnw.wiktionary.org10:00, 29 јануари 2022создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org16:21, 17 октомври 2010создадена со најавување(?)10
mr.wikipedia.org11:24, 6 јуни 2008создадена со најавување(?)14
mr.wikibooks.org23:08, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
mr.wikiquote.org23:08, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
mr.wikisource.org20:20, 20 февруари 2012создадена со најавување(?)0
mr.wiktionary.org23:08, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)39
ms.wikibooks.org23:08, 9 март 2011создадена со најавување(?)11
ms.wiktionary.org23:08, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
mt.wikipedia.org20:28, 27 јули 2008создадена со најавување(?)4
mt.wiktionary.org23:08, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
mus.wikipedia.org23:08, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org18:10, 13 август 2009создадена со најавување(?)0
myv.wikipedia.org08:17, 14 јуни 2008создадена со најавување(?)4
my.wikipedia.org23:27, 13 јуни 2008создадена со најавување(?)15
my.wikibooks.org23:08, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
my.wiktionary.org12:07, 12 април 2010создадена со најавување(?)0
mzn.wikipedia.org08:42, 14 јуни 2008создадена со најавување(?)15uploader
nah.wikipedia.org11:24, 6 јуни 2008создадена со најавување(?)7
nah.wikibooks.org23:05, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
nah.wiktionary.org23:04, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org11:14, 6 јуни 2008создадена со најавување(?)4
nap.wikisource.org10:38, 15 август 2019создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org11:13, 21 мај 2008создадена со најавување(?)1
na.wikibooks.org23:11, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
na.wikiquote.org23:11, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
na.wiktionary.org23:11, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org11:24, 6 јуни 2008создадена со најавување(?)1
nds.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)6
nds.wikibooks.org23:11, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
nds.wikiquote.org23:11, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
nds.wiktionary.org23:11, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org11:41, 7 јуни 2008создадена со најавување(?)6
ne.wikibooks.org23:11, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
ne.wiktionary.org23:11, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)4
ng.wikipedia.org23:11, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
nia.wikipedia.org13:47, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)1
nia.wiktionary.org23:08, 18 јануари 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)123
nl.wikibooks.org23:11, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
nl.wikimedia.org17:42, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
nl.wikinews.org23:12, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
nl.wikiquote.org23:12, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
nl.wikisource.org16:38, 6 септември 2008создадена со најавување(?)0
nl.wikivoyage.org15:13, 13 октомври 2020создадена со најавување(?)0
nl.wiktionary.org12:07, 12 април 2010создадена со најавување(?)4
nn.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)20autopatrolled
nn.wikiquote.org23:15, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
nn.wiktionary.org23:15, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
nov.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)5
no.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)61
no.wikibooks.org23:15, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
no.wikimedia.org17:43, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
no.wikinews.org23:15, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
no.wikiquote.org23:15, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
no.wikisource.org23:15, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
no.wiktionary.org12:07, 12 април 2010создадена со најавување(?)0
nqo.wikipedia.org20:43, 25 септември 2019создадена со најавување(?)38
nrm.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)2
nso.wikipedia.org10:03, 8 септември 2014создадена со најавување(?)5
nv.wikipedia.org17:55, 25 јули 2008создадена со најавување(?)1
ny.wikipedia.org18:39, 13 септември 2008создадена со најавување(?)31
nz.wikimedia.org17:43, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)65
oc.wikibooks.org23:15, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
oc.wiktionary.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)51
olo.wikipedia.org07:00, 7 октомври 2016создадена со најавување(?)4
om.wikipedia.org21:34, 3 јуни 2008создадена со најавување(?)4
om.wiktionary.org23:15, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org11:44, 14 март 2009создадена со најавување(?)16
or.wikisource.org09:44, 23 октомври 2014создадена со најавување(?)0
or.wiktionary.org23:15, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org21:36, 3 јуни 2008создадена со најавување(?)22
outreach.wikimedia.org16:12, 18 јули 2010создадена со најавување(?)12
pa-us.wikimedia.org17:44, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
pag.wikipedia.org23:15, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
pam.wikipedia.org11:23, 7 јуни 2008создадена со најавување(?)2
pap.wikipedia.org10:43, 29 декември 2010создадена со најавување(?)1
pa.wikipedia.org11:57, 24 ноември 2009создадена со најавување(?)240
pa.wikibooks.org23:15, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
pa.wikisource.org12:24, 13 јуни 2017создадена со најавување(?)0
pa.wiktionary.org23:15, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org16:48, 4 јануари 2010создадена со најавување(?)4
pcm.wikipedia.org13:27, 17 август 2022создадена со најавување(?)96
pdc.wikipedia.org17:57, 25 јули 2008создадена со најавување(?)5
pfl.wikipedia.org22:08, 3 декември 2010создадена со најавување(?)0
pih.wikipedia.org10:13, 4 август 2008создадена со најавување(?)0
pi.wikipedia.org11:25, 6 јуни 2008создадена со најавување(?)1
pi.wiktionary.org23:20, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)169
pl.wikibooks.org23:20, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
pl.wikimedia.org17:44, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
pl.wikinews.org23:20, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
pl.wikiquote.org23:20, 9 март 2011создадена со најавување(?)1
pl.wikisource.org16:39, 6 септември 2008создадена со најавување(?)0
pl.wiktionary.org17:01, 10 април 2010создадена со најавување(?)0
pms.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)6
pnb.wikipedia.org21:19, 14 ноември 2010создадена со најавување(?)9
pnb.wiktionary.org16:56, 17 јули 2015создадена со најавување(?)0
pnt.wikipedia.org18:39, 8 март 2009создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org12:10, 7 јуни 2008создадена со најавување(?)4
ps.wikibooks.org23:20, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
ps.wikivoyage.org13:01, 11 јули 2018создадена со најавување(?)0
ps.wiktionary.org23:20, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)152
pt.wikibooks.org23:20, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org23:20, 9 март 2011создадена со најавување(?)1
pt.wikiquote.org19:08, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
pt.wikisource.org16:39, 6 септември 2008создадена со најавување(?)1
pt.wikiversity.org19:08, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
pt.wikivoyage.org19:11, 1 мај 2017создадена со најавување(?)0
pt.wiktionary.org22:22, 7 јануари 2009создадена со најавување(?)1
pwn.wikipedia.org06:02, 8 ноември 2021создадена со најавување(?)0
quality.wikimedia.org17:44, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)8
qu.wikibooks.org23:25, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
qu.wikiquote.org23:25, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
qu.wiktionary.org23:25, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org23:29, 14 јуни 2008создадена со најавување(?)0
rm.wikibooks.org23:25, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
rm.wiktionary.org23:25, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)19
rn.wikipedia.org09:02, 22 јануари 2009создадена со најавување(?)7
rn.wiktionary.org23:25, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org17:21, 19 јули 2008создадена со најавување(?)2
roa-rup.wiktionary.org23:25, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org14:01, 23 јануари 2011создадена со најавување(?)1
ro.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)51autopatrolled
ro.wikibooks.org23:25, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
ro.wikinews.org23:25, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
ro.wikiquote.org23:25, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
ro.wikisource.org16:24, 6 септември 2008создадена со најавување(?)5
ro.wikivoyage.org15:32, 22 август 2016создадена со најавување(?)0
ro.wiktionary.org15:58, 9 мај 2010создадена со најавување(?)0
rue.wikipedia.org17:45, 23 јануари 2011создадена со најавување(?)11
ru.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)2.247autoreview, uploader
ru.wikibooks.org01:16, 25 јуни 2009создадена со најавување(?)0
ru.wikimedia.org17:45, 10 март 2011создадена со најавување(?)21
ru.wikinews.org11:13, 11 октомври 2009создадена со најавување(?)2
ru.wikiquote.org21:24, 27 јули 2008создадена со најавување(?)1
ru.wikisource.org12:22, 8 јуни 2008создадена со најавување(?)24
ru.wikiversity.org13:56, 28 јануари 2011создадена со најавување(?)0
ru.wikivoyage.org20:57, 8 јуни 2014создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org22:28, 11 февруари 2009создадена со најавување(?)36
rw.wikipedia.org23:53, 12 ноември 2009создадена со најавување(?)3
rw.wiktionary.org23:28, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org08:19, 29 мај 2008создадена со најавување(?)45
sah.wikiquote.org00:39, 8 јуни 2018создадена со најавување(?)0
sah.wikisource.org14:48, 21 март 2011создадена со најавување(?)3
sat.wikipedia.org17:27, 2 август 2018создадена со најавување(?)26
sa.wikipedia.org12:53, 7 јуни 2008создадена со најавување(?)3
sa.wikibooks.org23:28, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org18:59, 21 март 2011создадена со најавување(?)0
sa.wiktionary.org23:28, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org12:53, 7 јуни 2008создадена со најавување(?)5
scn.wiktionary.org23:28, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)11
sc.wikipedia.org12:25, 20 јули 2008создадена со најавување(?)0
sc.wiktionary.org23:28, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org13:31, 21 јули 2008создадена со најавување(?)1
sd.wikinews.org23:28, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
sd.wiktionary.org23:28, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org23:18, 26 март 2008создадена со најавување(?)2
se.wikibooks.org23:28, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org17:45, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
sg.wikipedia.org20:21, 20 јуни 2008создадена со најавување(?)0
sg.wiktionary.org23:28, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
shi.wikipedia.org20:28, 30 јуни 2021создадена со најавување(?)340
shn.wikipedia.org13:46, 20 октомври 2019создадена со најавување(?)0
shn.wikivoyage.org11:21, 5 април 2022создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org12:53, 7 јуни 2008создадена со најавување(?)8
sh.wiktionary.org23:28, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
shy.wiktionary.org13:21, 9 март 2021создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)42
simple.wikibooks.org23:31, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
simple.wikiquote.org19:12, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
simple.wiktionary.org12:07, 12 април 2010создадена со најавување(?)0
si.wikipedia.org18:20, 22 август 2010создадена со најавување(?)8
si.wikibooks.org23:31, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
si.wiktionary.org23:31, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
skr.wikipedia.org07:24, 16 декември 2020создадена со најавување(?)1
skr.wiktionary.org06:17, 13 јуни 2022создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)40
sk.wikibooks.org23:31, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
sk.wikiquote.org23:32, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
sk.wikisource.org23:32, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
sk.wiktionary.org23:31, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)46
sl.wikibooks.org23:32, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
sl.wikiquote.org23:32, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
sl.wikisource.org23:32, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
sl.wiktionary.org23:32, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
smn.wikipedia.org18:02, 19 октомври 2020создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org11:28, 14 септември 2008создадена со најавување(?)2
sm.wiktionary.org23:32, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org21:30, 13 септември 2008создадена со најавување(?)3
sn.wiktionary.org23:32, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
wikisource.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)51
so.wikipedia.org08:06, 19 јануари 2009создадена со најавување(?)16
so.wiktionary.org23:32, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org13:47, 16 февруари 2009создадена со најавување(?)4
sq.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)37
sq.wikibooks.org23:35, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
sq.wikinews.org18:58, 21 март 2011создадена со најавување(?)0
sq.wikiquote.org23:35, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
sq.wiktionary.org23:35, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
srn.wikipedia.org20:19, 29 јануари 2011создадена со најавување(?)1
sr.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)51
sr.wikibooks.org23:35, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
sr.wikinews.org23:35, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
sr.wikiquote.org23:35, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
sr.wikisource.org09:56, 6 септември 2008создадена со најавување(?)5
sr.wiktionary.org12:46, 25 ноември 2009создадена со најавување(?)0
ss.wikipedia.org23:35, 9 март 2011создадена со најавување(?)2
ss.wiktionary.org23:35, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org18:01, 14 јуни 2008создадена со најавување(?)0
strategy.wikimedia.org11:44, 28 февруари 2010создадена со најавување(?)84
st.wikipedia.org23:35, 9 март 2011создадена со најавување(?)10
st.wiktionary.org23:35, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org11:25, 6 јуни 2008создадена со најавување(?)3
su.wikibooks.org23:35, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
su.wikiquote.org23:35, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
su.wikisource.org12:28, 29 август 2023создадена со најавување(?)0
su.wiktionary.org23:35, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)86
sv.wikibooks.org23:20, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
sv.wikinews.org23:35, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
sv.wikiquote.org23:35, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
sv.wikisource.org16:40, 6 септември 2008создадена со најавување(?)0
sv.wikivoyage.org15:13, 13 октомври 2020создадена со најавување(?)0
sv.wiktionary.org12:07, 12 април 2010создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)22
sw.wikibooks.org10:14, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
sw.wiktionary.org10:14, 10 март 2011создадена со најавување(?)1
szl.wikipedia.org08:17, 14 јуни 2008создадена со најавување(?)1
szy.wikipedia.org10:28, 26 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org12:48, 7 јуни 2008создадена со најавување(?)15
ta.wikibooks.org10:14, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
ta.wikinews.org10:14, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
ta.wikiquote.org10:14, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
ta.wikisource.org10:14, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
ta.wiktionary.org12:07, 12 април 2010создадена со најавување(?)0
tay.wikipedia.org03:26, 21 март 2021создадена со најавување(?)0
tcy.wikipedia.org22:18, 7 август 2016создадена со најавување(?)9
ten.wikipedia.org13:03, 14 ноември 2010создадена со најавување(?)1
test2.wikipedia.org14:53, 9 февруари 2011создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено по е-пошта(?)8
test.wikidata.org15:00, 27 март 2014создадена со најавување(?)4
tet.wikipedia.org12:48, 7 јуни 2008создадена со најавување(?)2
te.wikipedia.org19:58, 30 јуни 2008создадена со најавување(?)5
te.wikibooks.org10:14, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
te.wikiquote.org10:14, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
te.wikisource.org10:14, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
te.wiktionary.org12:07, 12 април 2010создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)27
tg.wikibooks.org10:14, 10 март 2011создадена со најавување(?)1
tg.wiktionary.org10:14, 10 март 2011создадена со најавување(?)1
th.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)25
th.wikibooks.org10:14, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
th.wikinews.org10:14, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
th.wikiquote.org10:14, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
th.wikisource.org10:14, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
th.wiktionary.org10:14, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
ti.wikipedia.org16:23, 2 декември 2010создадена со најавување(?)3
ti.wiktionary.org10:16, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)31
tk.wikibooks.org10:16, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
tk.wikiquote.org10:16, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
tk.wiktionary.org10:16, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org12:48, 7 јуни 2008создадена со најавување(?)6
tl.wikibooks.org10:16, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
tl.wiktionary.org10:16, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
tly.wikipedia.org17:34, 29 август 2023создадена со најавување(?)0
tn.wikipedia.org10:16, 10 март 2011создадена со најавување(?)10
tn.wiktionary.org10:16, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org10:48, 14 септември 2008создадена со најавување(?)1
to.wiktionary.org19:24, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org12:00, 7 јуни 2008создадена со најавување(?)2
tpi.wiktionary.org10:16, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
trv.wikipedia.org09:05, 28 мај 2021создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)70autoreview
tr.wikibooks.org10:16, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
tr.wikimedia.org17:46, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
tr.wikinews.org10:16, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
tr.wikiquote.org10:16, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
tr.wikisource.org16:40, 6 септември 2008создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org12:07, 12 април 2010создадена со најавување(?)1
ts.wikipedia.org13:02, 23 јули 2008создадена со најавување(?)4
ts.wiktionary.org10:16, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)34
tt.wikibooks.org10:20, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
tt.wikiquote.org10:20, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
tt.wiktionary.org10:20, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
tum.wikipedia.org13:58, 23 јули 2008создадена со најавување(?)19
tw.wikipedia.org13:00, 15 септември 2008создадена со најавување(?)743
tw.wiktionary.org10:20, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
tyv.wikipedia.org14:29, 14 август 2013создадена со најавување(?)14
ty.wikipedia.org13:01, 23 јули 2008создадена со најавување(?)0
ua.wikimedia.org17:46, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org10:49, 7 јуни 2008создадена со најавување(?)16
ug.wikipedia.org23:03, 7 јуни 2008создадена со најавување(?)1
ug.wikibooks.org10:20, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
ug.wikiquote.org10:20, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
ug.wiktionary.org10:20, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)133
uk.wikibooks.org10:20, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
uk.wikinews.org10:20, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
uk.wikiquote.org10:20, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
uk.wikisource.org00:47, 28 декември 2008создадена со најавување(?)0
uk.wikivoyage.org21:06, 26 април 2013создадена со најавување(?)0
uk.wiktionary.org23:19, 26 март 2008создадена со најавување(?)1
ur.wikipedia.org12:00, 7 јуни 2008создадена со најавување(?)54
ur.wikibooks.org10:21, 10 март 2011создадена со најавување(?)4
ur.wikiquote.org10:20, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
ur.wiktionary.org10:20, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
usability.wikimedia.org00:21, 17 февруари 2010создадена со најавување(?)32
uz.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)26
uz.wikibooks.org10:23, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
uz.wikiquote.org10:23, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
uz.wiktionary.org10:23, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
vec.wikipedia.org11:25, 6 јуни 2008создадена со најавување(?)2
vec.wikisource.org21:13, 13 ноември 2010создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org22:58, 1 февруари 2012создадена со најавување(?)2
ve.wikipedia.org21:50, 13 септември 2008создадена со најавување(?)5
vi.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)24
vi.wikibooks.org10:23, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
vi.wikiquote.org10:23, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
vi.wikisource.org10:23, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
vi.wikivoyage.org15:13, 13 октомври 2020создадена со најавување(?)0
vi.wiktionary.org12:07, 12 април 2010создадена со најавување(?)0
vls.wikipedia.org16:25, 21 јули 2008создадена со најавување(?)0
vo.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)9
vo.wikibooks.org10:23, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
vo.wikiquote.org10:23, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
vo.wiktionary.org12:07, 12 април 2010создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org11:48, 7 јуни 2008создадена со најавување(?)3
wa.wikipedia.org22:47, 29 април 2008создадена со најавување(?)4
wa.wikibooks.org10:23, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
wa.wiktionary.org12:07, 12 април 2010создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org12:04, 30 октомври 2012создадена со најавување(?)13.299rollbacker
www.wikifunctions.org00:22, 27 јули 2023создадена со најавување(?)7
wikimania2008.wikimedia.org17:49, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
wikimania2009.wikimedia.org17:49, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
wikimania2010.wikimedia.org08:28, 22 јуни 2010создадена со најавување(?)23
wikimania2011.wikimedia.org17:11, 14 јули 2010создадена со најавување(?)206
wikimania2012.wikimedia.org23:11, 4 март 2012создадена со најавување(?)134
wikimania2013.wikimedia.org10:40, 18 февруари 2013создадена со најавување(?)100
wikimania2014.wikimedia.org17:09, 14 август 2013создадена со најавување(?)15
wikimania2015.wikimedia.org10:15, 10 февруари 2015создадена со најавување(?)46
wikimania2016.wikimedia.org20:31, 23 јуни 2015создадена со најавување(?)7
wikimania2017.wikimedia.org22:41, 18 јануари 2017создадена со најавување(?)222
wikimania2018.wikimedia.org12:24, 11 септември 2017создадена со најавување(?)17
wikimania.wikimedia.org16:39, 16 февруари 2019создадена со најавување(?)40
wo.wikipedia.org11:48, 7 јуни 2008создадена со најавување(?)5
wo.wikiquote.org10:23, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
wo.wiktionary.org10:23, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org19:29, 26 септември 2009создадена со најавување(?)0
xal.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)9
xh.wikipedia.org14:42, 25 јуни 2008создадена со најавување(?)41
xh.wikibooks.org10:23, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org23:12, 3 август 2011создадена со најавување(?)1
yi.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)46
yi.wikisource.org18:47, 29 октомври 2010создадена со најавување(?)5
yi.wiktionary.org10:05, 16 август 2008создадена со најавување(?)7
yo.wikipedia.org22:40, 30 август 2008создадена со најавување(?)8
yo.wikibooks.org10:23, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
yo.wiktionary.org10:23, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org01:19, 14 септември 2008создадена со најавување(?)1
za.wikibooks.org10:23, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
za.wikiquote.org10:23, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
za.wiktionary.org10:23, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org18:59, 14 септември 2008создадена со најавување(?)6
zh-classical.wikipedia.org22:52, 12 јули 2008создадена со најавување(?)1
zh-min-nan.wikipedia.org10:56, 7 јуни 2008создадена со најавување(?)4
zh-min-nan.wikibooks.org10:23, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikiquote.org10:23, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikisource.org16:40, 6 септември 2008создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wiktionary.org10:23, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)6
zh.wikipedia.org23:16, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)88
zh.wikibooks.org10:23, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
zh.wikinews.org10:23, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
zh.wikiquote.org10:23, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
zh.wikisource.org00:26, 25 февруари 2011создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org15:13, 13 октомври 2020создадена со најавување(?)0
zh.wiktionary.org12:07, 12 април 2010создадена со најавување(?)0
zu.wikipedia.org10:23, 10 март 2011создадена со најавување(?)24
zu.wikibooks.org10:23, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
zu.wiktionary.org10:23, 10 март 2011создадена со најавување(?)3