Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ab.wikipedia.org17:32, 24 мај 2019создадена со најавување(?)1
ace.wikipedia.org17:32, 24 мај 2019создадена со најавување(?)1
ady.wikipedia.org17:32, 24 мај 2019создадена со најавување(?)1
af.wikipedia.org17:45, 20 мај 2019создадена со најавување(?)2
af.wikibooks.org14:46, 10 јуни 2019создадена со најавување(?)1
af.wikiquote.org15:53, 14 септември 2019создадена со најавување(?)1
af.wiktionary.org17:58, 3 јуни 2019создадена со најавување(?)2
ak.wikipedia.org17:32, 24 мај 2019создадена со најавување(?)1
als.wikipedia.org23:58, 5 април 2019создадена со најавување(?)1
alt.wikipedia.org05:53, 1 март 2021создадена со најавување(?)1
ami.wikipedia.org09:13, 1 ноември 2021создадена со најавување(?)1
am.wikipedia.org17:22, 22 мај 2019создадена со најавување(?)1
am.wiktionary.org16:47, 4 јуни 2019создадена со најавување(?)1
ang.wikipedia.org17:33, 24 мај 2019создадена со најавување(?)1
ang.wiktionary.org16:48, 4 јуни 2019создадена со најавување(?)1
an.wikipedia.org17:33, 21 мај 2019создадена со најавување(?)1
an.wiktionary.org16:47, 4 јуни 2019создадена со најавување(?)1
api.wikimedia.org18:38, 6 септември 2020создадена со најавување(?)43docseditor
arc.wikipedia.org17:33, 24 мај 2019создадена со најавување(?)1
ar.wikipedia.org18:49, 28 март 2019создадена со најавување(?)2
ar.wikibooks.org14:41, 10 јуни 2019создадена со најавување(?)1
ar.wikimedia.org12:39, 18 септември 2019создадена со најавување(?)4
ar.wikinews.org12:30, 17 септември 2019создадена со најавување(?)1
ar.wikiquote.org15:44, 14 септември 2019создадена со најавување(?)1
ar.wikisource.org11:05, 16 септември 2019создадена со најавување(?)1
ar.wikiversity.org14:51, 15 септември 2019создадена со најавување(?)2
ar.wiktionary.org16:49, 4 јуни 2019создадена со најавување(?)1
ary.wikipedia.org08:22, 27 јули 2020создадена со најавување(?)1
arz.wikipedia.org17:21, 22 мај 2019создадена со најавување(?)1
ast.wikipedia.org17:47, 20 мај 2019создадена со најавување(?)1
ast.wiktionary.org16:49, 4 јуни 2019создадена со најавување(?)1
as.wikipedia.org17:33, 24 мај 2019создадена со најавување(?)2
as.wikisource.org11:05, 16 септември 2019создадена со најавување(?)1
atj.wikipedia.org17:33, 24 мај 2019создадена со најавување(?)1
avk.wikipedia.org08:14, 3 август 2020создадена со најавување(?)1
av.wikipedia.org17:33, 24 мај 2019создадена со најавување(?)1
awa.wikipedia.org08:19, 25 мај 2020создадена со најавување(?)1
ay.wikipedia.org17:33, 24 мај 2019создадена со најавување(?)1
ay.wiktionary.org16:50, 4 јуни 2019создадена со најавување(?)1
azb.wikipedia.org17:53, 22 мај 2019создадена со најавување(?)1
az.wikipedia.org21:12, 27 март 2019создадена со најавување(?)2
az.wikibooks.org14:16, 10 јуни 2019создадена со најавување(?)1
az.wikiquote.org17:40, 13 септември 2019создадена со најавување(?)1
az.wikisource.org11:05, 16 септември 2019создадена со најавување(?)1
az.wiktionary.org16:50, 4 јуни 2019создадена со најавување(?)1
ban.wikipedia.org14:51, 21 октомври 2019создадена со најавување(?)1
ban.wikisource.org08:13, 5 јули 2021создадена со најавување(?)1
bar.wikipedia.org00:00, 6 април 2019создадена со најавување(?)1
bat-smg.wikipedia.org17:49, 22 мај 2019создадена со најавување(?)1
ba.wikipedia.org22:19, 29 март 2019создадена со најавување(?)1
ba.wikibooks.org14:15, 10 јуни 2019создадена со најавување(?)1
bcl.wikipedia.org15:22, 25 мај 2019создадена со најавување(?)1
bcl.wiktionary.org16:58, 18 јануари 2021создадена со најавување(?)1
bd.wikimedia.org12:55, 20 септември 2019создадена со најавување(?)17translationadmin
be-tarask.wikipedia.org17:31, 21 мај 2019создадена со најавување(?)1
beta.wikiversity.org15:07, 15 септември 2019создадена со најавување(?)1.829translationadmin
be.wikipedia.org13:50, 19 мај 2019создадена со најавување(?)1
be.wikibooks.org14:15, 10 јуни 2019создадена со најавување(?)1
be.wikimedia.org12:54, 20 септември 2019создадена со најавување(?)8
be.wikiquote.org17:35, 13 септември 2019создадена со најавување(?)1
be.wikisource.org11:05, 16 септември 2019создадена со најавување(?)1
be.wiktionary.org16:51, 4 јуни 2019создадена со најавување(?)1
bg.wikipedia.org10:18, 6 април 2019создадена со најавување(?)3
bg.wikibooks.org14:15, 10 јуни 2019создадена со најавување(?)1
bg.wikinews.org12:15, 17 септември 2019создадена со најавување(?)1
bg.wikiquote.org17:35, 13 септември 2019создадена со најавување(?)1
bg.wikisource.org11:05, 16 септември 2019создадена со најавување(?)1
bg.wiktionary.org16:52, 4 јуни 2019создадена со најавување(?)1
bh.wikipedia.org15:22, 25 мај 2019создадена со најавување(?)1
bi.wikipedia.org15:22, 25 мај 2019создадена со најавување(?)1
bjn.wikipedia.org15:22, 25 мај 2019создадена со најавување(?)1
blk.wikipedia.org22:26, 25 јули 2022создадена со најавување(?)1
bm.wikipedia.org15:23, 25 мај 2019создадена со најавување(?)1
bn.wikipedia.org17:48, 20 мај 2019создадена со најавување(?)3
bn.wikibooks.org14:49, 10 јуни 2019создадена со најавување(?)1
bn.wikisource.org11:05, 16 септември 2019создадена со најавување(?)1
bn.wikivoyage.org12:30, 18 септември 2019создадена со најавување(?)1
bn.wiktionary.org16:53, 4 јуни 2019создадена со најавување(?)1
bo.wikipedia.org15:23, 25 мај 2019создадена со најавување(?)1
bpy.wikipedia.org17:36, 21 мај 2019создадена со најавување(?)1
br.wikipedia.org17:49, 20 мај 2019создадена со најавување(?)1
br.wikimedia.org12:53, 20 септември 2019создадена со најавување(?)145
br.wikiquote.org17:41, 13 септември 2019создадена со најавување(?)1
br.wikisource.org11:10, 16 септември 2019создадена со најавување(?)1
br.wiktionary.org16:53, 4 јуни 2019создадена со најавување(?)1
bs.wikipedia.org17:49, 20 мај 2019создадена со најавување(?)1
bs.wikibooks.org14:16, 10 јуни 2019создадена со најавување(?)1
bs.wikinews.org12:15, 17 септември 2019создадена со најавување(?)1
bs.wikiquote.org17:41, 13 септември 2019создадена со најавување(?)1
bs.wikisource.org11:10, 16 септември 2019создадена со најавување(?)1
bs.wiktionary.org16:54, 4 јуни 2019создадена со најавување(?)1
bug.wikipedia.org17:25, 22 мај 2019создадена со најавување(?)1
bxr.wikipedia.org15:23, 25 мај 2019создадена со најавување(?)1
ca.wikipedia.org15:56, 18 мај 2019создадена со најавување(?)1
ca.wikibooks.org14:16, 10 јуни 2019создадена со најавување(?)1
ca.wikimedia.org12:52, 20 септември 2019создадена со најавување(?)30
ca.wikinews.org12:15, 17 септември 2019создадена со најавување(?)1
ca.wikiquote.org17:42, 13 септември 2019создадена со најавување(?)5
ca.wikisource.org11:10, 16 септември 2019создадена со најавување(?)1
ca.wiktionary.org16:55, 4 јуни 2019создадена со најавување(?)1
cbk-zam.wikipedia.org10:56, 29 мај 2019создадена со најавување(?)1
cdo.wikipedia.org10:56, 29 мај 2019создадена со најавување(?)1
ceb.wikipedia.org14:20, 5 мај 2019создадена со најавување(?)5
ce.wikipedia.org13:45, 19 мај 2019создадена со најавување(?)1
chr.wikipedia.org10:57, 29 мај 2019создадена со најавување(?)1
chr.wiktionary.org16:55, 4 јуни 2019создадена со најавување(?)1
ch.wikipedia.org10:57, 29 мај 2019создадена со најавување(?)1
chy.wikipedia.org10:57, 29 мај 2019создадена со најавување(?)1
ckb.wikipedia.org17:52, 22 мај 2019создадена со најавување(?)1
commons.wikimedia.org14:29, 21 март 2016создадена со најавување(?)82.451patroller, rollbacker, translationadmin
co.wikipedia.org10:57, 29 мај 2019создадена со најавување(?)1
co.wikimedia.org12:52, 20 септември 2019создадена со најавување(?)1
co.wiktionary.org16:56, 4 јуни 2019создадена со најавување(?)1
crh.wikipedia.org10:57, 29 мај 2019создадена со најавување(?)1
cr.wikipedia.org10:57, 29 мај 2019создадена со најавување(?)1
csb.wikipedia.org17:47, 23 мај 2019создадена со најавување(?)1
csb.wiktionary.org12:30, 18 септември 2019создадена со најавување(?)1
cs.wikipedia.org16:06, 18 мај 2019создадена со најавување(?)1
cs.wikibooks.org14:30, 10 јуни 2019создадена со најавување(?)1
cs.wikinews.org12:24, 17 септември 2019создадена со најавување(?)1
cs.wikiquote.org15:32, 14 септември 2019создадена со најавување(?)1
cs.wikisource.org11:10, 16 септември 2019создадена со најавување(?)1
cs.wikiversity.org15:05, 15 септември 2019создадена со најавување(?)1
cs.wiktionary.org16:57, 4 јуни 2019создадена со најавување(?)1
cu.wikipedia.org10:57, 29 мај 2019создадена со најавување(?)1
cv.wikipedia.org17:47, 21 мај 2019создадена со најавување(?)1
cv.wikibooks.org14:15, 10 јуни 2019создадена со најавување(?)1
cy.wikipedia.org13:49, 19 мај 2019создадена со најавување(?)1
cy.wikibooks.org14:16, 10 јуни 2019создадена со најавување(?)1
cy.wikiquote.org17:46, 13 септември 2019создадена со најавување(?)1
cy.wikisource.org11:10, 16 септември 2019создадена со најавување(?)1
cy.wiktionary.org16:58, 4 јуни 2019создадена со најавување(?)1
dag.wikipedia.org08:10, 5 јули 2021создадена со најавување(?)1
da.wikipedia.org18:49, 28 март 2019создадена со најавување(?)1
da.wikibooks.org14:16, 10 јуни 2019создадена со најавување(?)1
da.wikiquote.org17:21, 13 септември 2019создадена со најавување(?)1
da.wikisource.org11:10, 16 септември 2019создадена со најавување(?)1
da.wiktionary.org16:59, 4 јуни 2019создадена со најавување(?)1
de.wikipedia.org20:49, 28 декември 2014нова сметка(?)20.645sysop (привремено), autoreview, editor, ipblock-exempt
de.wikibooks.org16:33, 9 мај 2019создадена со најавување(?)3
de.wikinews.org13:25, 13 мај 2019создадена со најавување(?)1
de.wikiquote.org17:13, 10 мај 2019создадена со најавување(?)2
de.wikisource.org14:29, 21 март 2016создадена со најавување(?)1
de.wikiversity.org13:23, 11 мај 2019создадена со најавување(?)1
de.wikivoyage.org17:33, 15 мај 2019создадена со најавување(?)36
de.wiktionary.org00:39, 6 април 2019создадена со најавување(?)369autoreview
din.wikipedia.org15:37, 30 мај 2019создадена со најавување(?)1
diq.wikipedia.org15:37, 30 мај 2019создадена со најавување(?)1
diq.wiktionary.org16:59, 18 јануари 2021создадена со најавување(?)1
dk.wikimedia.org12:51, 20 септември 2019создадена со најавување(?)2
dsb.wikipedia.org17:46, 23 мај 2019создадена со најавување(?)1
dty.wikipedia.org15:37, 30 мај 2019создадена со најавување(?)1
dv.wikipedia.org15:37, 30 мај 2019создадена со најавување(?)1
dv.wiktionary.org12:30, 18 септември 2019создадена со најавување(?)1
dz.wikipedia.org15:37, 30 мај 2019создадена со најавување(?)1
ee.wikipedia.org11:25, 31 мај 2019создадена со најавување(?)1
el.wikipedia.org10:18, 6 април 2019создадена со најавување(?)1
el.wikibooks.org14:15, 10 јуни 2019создадена со најавување(?)1
el.wikinews.org12:06, 17 септември 2019создадена со најавување(?)1
el.wikiquote.org17:21, 13 септември 2019создадена со најавување(?)1
el.wikisource.org11:10, 16 септември 2019создадена со најавување(?)1
el.wikiversity.org14:55, 15 септември 2019создадена со најавување(?)1
el.wikivoyage.org11:23, 18 септември 2019создадена со најавување(?)1
el.wiktionary.org17:09, 4 јуни 2019создадена со најавување(?)2
eml.wikipedia.org10:30, 6 април 2019создадена со најавување(?)1
en.wikipedia.org15:11, 8 јануари 2015создадена со најавување(?)592extendedconfirmed, rollbacker
en.wikibooks.org14:07, 10 јуни 2019создадена со најавување(?)1
en.wikinews.org12:08, 17 септември 2019создадена со најавување(?)1
en.wikiquote.org17:24, 13 септември 2019создадена со најавување(?)4
en.wikisource.org13:42, 20 април 2016создадена со најавување(?)1
en.wikiversity.org14:53, 15 септември 2019создадена со најавување(?)5
en.wikivoyage.org11:22, 18 септември 2019создадена со најавување(?)1
en.wiktionary.org23:15, 2 април 2019создадена со најавување(?)1
eo.wikipedia.org10:18, 6 април 2019создадена со најавување(?)1
eo.wikibooks.org14:08, 10 јуни 2019создадена со најавување(?)1
eo.wikinews.org12:13, 17 септември 2019создадена со најавување(?)1
eo.wikiquote.org17:30, 13 септември 2019создадена со најавување(?)1
eo.wikisource.org11:15, 16 септември 2019создадена со најавување(?)1
eo.wikivoyage.org18:48, 17 декември 2020создадена со најавување(?)4
eo.wiktionary.org17:11, 4 јуни 2019создадена со најавување(?)1
es.wikipedia.org18:50, 28 март 2019создадена со најавување(?)1
es.wikibooks.org14:07, 10 јуни 2019создадена со најавување(?)1
es.wikinews.org12:09, 17 септември 2019создадена со најавување(?)1
es.wikiquote.org17:24, 13 септември 2019создадена со најавување(?)1
es.wikisource.org11:15, 16 септември 2019создадена со најавување(?)1
es.wikiversity.org15:04, 15 септември 2019создадена со најавување(?)1
es.wikivoyage.org11:27, 18 септември 2019создадена со најавување(?)1
es.wiktionary.org17:10, 4 јуни 2019создадена со најавување(?)1
et.wikipedia.org13:30, 19 мај 2019создадена со најавување(?)2
et.wikibooks.org14:16, 10 јуни 2019создадена со најавување(?)1
ee.wikimedia.org12:58, 19 септември 2019создадена со најавување(?)2
et.wikiquote.org17:47, 13 септември 2019создадена со најавување(?)1
et.wikisource.org11:15, 16 септември 2019создадена со најавување(?)1
et.wiktionary.org17:11, 4 јуни 2019создадена со најавување(?)1
eu.wikipedia.org10:19, 6 април 2019создадена со најавување(?)2
eu.wikibooks.org14:16, 10 јуни 2019создадена со најавување(?)1
eu.wikiquote.org17:48, 13 септември 2019создадена со најавување(?)1
eu.wikisource.org11:15, 16 септември 2019создадена со најавување(?)1
eu.wiktionary.org17:12, 4 јуни 2019создадена со најавување(?)1
ext.wikipedia.org11:25, 31 мај 2019создадена со најавување(?)1
fa.wikipedia.org10:20, 6 април 2019создадена со најавување(?)1
fa.wikibooks.org14:41, 10 јуни 2019создадена со најавување(?)1
fa.wikinews.org12:30, 17 септември 2019создадена со најавување(?)1
fa.wikiquote.org15:44, 14 септември 2019создадена со најавување(?)1
fa.wikisource.org11:15, 16 септември 2019создадена со најавување(?)1
fa.wikivoyage.org11:26, 18 септември 2019создадена со најавување(?)1
fa.wiktionary.org17:13, 4 јуни 2019создадена со најавување(?)2
ff.wikipedia.org11:27, 31 мај 2019создадена со најавување(?)1
fiu-vro.wikipedia.org11:27, 31 мај 2019создадена со најавување(?)1
fi.wikipedia.org16:00, 18 мај 2019создадена со најавување(?)1
fi.wikibooks.org14:30, 10 јуни 2019создадена со најавување(?)1
fi.wikimedia.org12:57, 19 септември 2019создадена со најавување(?)2
fi.wikinews.org12:23, 17 септември 2019создадена со најавување(?)1
fi.wikiquote.org15:32, 14 септември 2019создадена со најавување(?)1
fi.wikisource.org11:15, 16 септември 2019создадена со најавување(?)1
fi.wikiversity.org14:53, 15 септември 2019создадена со најавување(?)1
fi.wikivoyage.org12:30, 18 септември 2019создадена со најавување(?)1
fi.wiktionary.org17:16, 4 јуни 2019создадена со најавување(?)1
fj.wikipedia.org11:27, 31 мај 2019создадена со најавување(?)1
fj.wiktionary.org17:16, 4 јуни 2019создадена со најавување(?)1
foundation.wikimedia.org18:49, 28 октомври 2021создадена со најавување(?)1.628
fo.wikipedia.org17:26, 22 мај 2019создадена со најавување(?)1
fo.wikisource.org11:20, 16 септември 2019создадена со најавување(?)1
fo.wiktionary.org17:17, 4 јуни 2019создадена со најавување(?)1
frp.wikipedia.org11:27, 31 мај 2019создадена со најавување(?)2
frr.wikipedia.org17:39, 23 мај 2019создадена со најавување(?)1
fr.wikipedia.org22:27, 16 јануари 2015создадена со најавување(?)17
fr.wikibooks.org14:09, 10 јуни 2019создадена со најавување(?)1
fr.wikinews.org12:10, 17 септември 2019создадена со најавување(?)1
fr.wikiquote.org17:25, 13 септември 2019создадена со најавување(?)1
fr.wikisource.org11:20, 16 септември 2019создадена со најавување(?)1
fr.wikiversity.org14:54, 15 септември 2019создадена со најавување(?)1
fr.wikivoyage.org11:23, 18 септември 2019создадена со најавување(?)2
fr.wiktionary.org23:51, 5 април 2019создадена со најавување(?)3
fur.wikipedia.org17:49, 23 мај 2019создадена со најавување(?)1
fy.wikipedia.org17:48, 21 мај 2019создадена со најавување(?)1
fy.wikibooks.org14:16, 10 јуни 2019создадена со најавување(?)1
fy.wiktionary.org17:19, 4 јуни 2019создадена со најавување(?)1
gag.wikipedia.org11:30, 31 мај 2019создадена со најавување(?)1
gan.wikipedia.org11:30, 31 мај 2019создадена со најавување(?)1
ga.wikipedia.org17:39, 21 мај 2019создадена со најавување(?)1
ga.wiktionary.org11:30, 31 мај 2019создадена со најавување(?)1
gcr.wikipedia.org09:55, 25 ноември 2019создадена со најавување(?)1
gd.wikipedia.org17:50, 22 мај 2019создадена со најавување(?)1
gd.wiktionary.org17:20, 4 јуни 2019создадена со најавување(?)1
glk.wikipedia.org11:30, 31 мај 2019создадена со најавување(?)1
gl.wikipedia.org13:31, 19 мај 2019создадена со најавување(?)1
gl.wikibooks.org14:16, 10 јуни 2019создадена со најавување(?)1
gl.wikiquote.org17:49, 13 септември 2019создадена со најавување(?)1
gl.wikisource.org11:20, 16 септември 2019создадена со најавување(?)1
gl.wiktionary.org17:21, 4 јуни 2019создадена со најавување(?)1
gn.wikipedia.org11:30, 31 мај 2019создадена со најавување(?)1
gn.wiktionary.org17:22, 4 јуни 2019создадена со најавување(?)1
gom.wikipedia.org11:30, 31 мај 2019создадена со најавување(?)7
gom.wiktionary.org08:21, 25 мај 2020создадена со најавување(?)1
gor.wikipedia.org11:30, 31 мај 2019создадена со најавување(?)1
got.wikipedia.org11:30, 31 мај 2019создадена со најавување(?)1
gu.wikipedia.org17:37, 21 мај 2019создадена со најавување(?)1
gu.wikiquote.org16:25, 14 септември 2019создадена со најавување(?)1
gu.wikisource.org11:20, 16 септември 2019создадена со најавување(?)1
gu.wiktionary.org17:23, 4 јуни 2019создадена со најавување(?)1
guw.wikipedia.org08:14, 28 март 2022создадена со најавување(?)1
gv.wikipedia.org11:30, 31 мај 2019создадена со најавување(?)1
gv.wiktionary.org17:23, 4 јуни 2019создадена со најавување(?)1
hak.wikipedia.org11:40, 31 мај 2019создадена со најавување(?)1
ha.wikipedia.org11:40, 31 мај 2019создадена со најавување(?)1
ha.wiktionary.org12:30, 18 септември 2019создадена со најавување(?)1
haw.wikipedia.org11:40, 31 мај 2019создадена со најавување(?)1
he.wikipedia.org18:49, 28 март 2019создадена со најавување(?)1
he.wikibooks.org14:41, 10 јуни 2019создадена со најавување(?)1
he.wikinews.org12:30, 17 септември 2019создадена со најавување(?)1
he.wikiquote.org15:44, 14 септември 2019создадена со најавување(?)1
he.wikisource.org11:20, 16 септември 2019создадена со најавување(?)1
he.wikivoyage.org11:24, 18 септември 2019создадена со најавување(?)1
he.wiktionary.org17:25, 4 јуни 2019создадена со најавување(?)1
hif.wikipedia.org11:40, 31 мај 2019создадена со најавување(?)1
hif.wiktionary.org12:30, 18 септември 2019создадена со најавување(?)1
hi.wikipedia.org13:34, 19 мај 2019создадена со најавување(?)11
hi.wikibooks.org14:49, 10 јуни 2019создадена со најавување(?)1
hi.wikiquote.org16:25, 14 септември 2019создадена со најавување(?)1
hi.wikisource.org12:56, 20 септември 2019создадена со најавување(?)2
hi.wikiversity.org12:39, 18 септември 2019создадена со најавување(?)1
hi.wikivoyage.org12:30, 18 септември 2019создадена со најавување(?)1
hi.wiktionary.org17:25, 4 јуни 2019создадена со најавување(?)2
hr.wikipedia.org13:37, 19 мај 2019создадена со најавување(?)1
hr.wikibooks.org14:16, 10 јуни 2019создадена со најавување(?)1
hr.wikiquote.org17:26, 13 септември 2019создадена со најавување(?)1
hr.wikisource.org11:20, 16 септември 2019создадена со најавување(?)1
hr.wiktionary.org17:26, 4 јуни 2019создадена со најавување(?)1
hsb.wikipedia.org17:40, 22 мај 2019создадена со најавување(?)1
hsb.wiktionary.org17:26, 4 јуни 2019создадена со најавување(?)1
ht.wikipedia.org17:50, 20 мај 2019создадена со најавување(?)1
hu.wikipedia.org16:29, 18 мај 2019создадена со најавување(?)1
hu.wikibooks.org14:29, 10 јуни 2019создадена со најавување(?)1
hu.wikiquote.org15:31, 14 септември 2019создадена со најавување(?)1
hu.wikisource.org11:20, 16 септември 2019создадена со најавување(?)1
hu.wiktionary.org17:27, 4 јуни 2019создадена со најавување(?)1
hy.wikipedia.org13:26, 19 мај 2019создадена со најавување(?)1
hy.wikibooks.org14:30, 10 јуни 2019создадена со најавување(?)1
hy.wikiquote.org15:33, 14 септември 2019создадена со најавување(?)1
hy.wikisource.org11:20, 16 септември 2019создадена со најавување(?)1
hy.wiktionary.org17:28, 4 јуни 2019создадена со најавување(?)1
hyw.wikipedia.org11:41, 31 мај 2019создадена со најавување(?)1
ia.wikipedia.org17:28, 22 мај 2019создадена со најавување(?)1
ia.wikibooks.org14:09, 10 јуни 2019создадена со најавување(?)1
ia.wiktionary.org17:28, 4 јуни 2019создадена со најавување(?)1
id.wikipedia.org00:03, 6 април 2019создадена со најавување(?)1
id.wikibooks.org14:48, 10 јуни 2019создадена со најавување(?)1
id.wikiquote.org15:55, 14 септември 2019создадена со најавување(?)1
id.wikisource.org11:20, 16 септември 2019создадена со најавување(?)1
id.wiktionary.org17:29, 4 јуни 2019создадена со најавување(?)1
ie.wikipedia.org11:45, 31 мај 2019создадена со најавување(?)1
ie.wiktionary.org12:30, 18 септември 2019создадена со најавување(?)1
ig.wikipedia.org11:45, 31 мај 2019создадена со најавување(?)1
ik.wikipedia.org11:45, 31 мај 2019создадена со најавување(?)1
ilo.wikipedia.org17:27, 22 мај 2019создадена со најавување(?)1
incubator.wikimedia.org17:43, 15 мај 2019создадена со најавување(?)404
inh.wikipedia.org11:45, 31 мај 2019создадена со најавување(?)1
io.wikipedia.org17:38, 21 мај 2019создадена со најавување(?)1
io.wiktionary.org17:30, 4 јуни 2019создадена со најавување(?)1
is.wikipedia.org17:40, 21 мај 2019создадена со најавување(?)1
is.wikibooks.org14:30, 10 јуни 2019создадена со најавување(?)1
is.wikiquote.org15:32, 14 септември 2019создадена со најавување(?)1
is.wikisource.org11:20, 16 септември 2019создадена со најавување(?)1
is.wiktionary.org17:30, 4 јуни 2019создадена со најавување(?)1
it.wikipedia.org01:01, 6 февруари 2016создадена со најавување(?)1
it.wikibooks.org14:16, 10 јуни 2019создадена со најавување(?)1
it.wikinews.org12:10, 17 септември 2019создадена со најавување(?)1
it.wikiquote.org17:26, 13 септември 2019создадена со најавување(?)1
it.wikisource.org14:17, 10 јуни 2019создадена со најавување(?)1
it.wikiversity.org14:55, 15 септември 2019создадена со најавување(?)1
it.wikivoyage.org11:24, 18 септември 2019создадена со најавување(?)1
it.wiktionary.org17:31, 4 јуни 2019создадена со најавување(?)1
iu.wikipedia.org11:45, 31 мај 2019создадена со најавување(?)1
iu.wiktionary.org17:32, 4 јуни 2019создадена со најавување(?)1
jam.wikipedia.org11:49, 31 мај 2019создадена со најавување(?)1
ja.wikipedia.org15:49, 18 мај 2019создадена со најавување(?)1
ja.wikibooks.org14:48, 10 јуни 2019создадена со најавување(?)1
ja.wikinews.org12:33, 17 септември 2019создадена со најавување(?)1
ja.wikiquote.org15:55, 14 септември 2019создадена со најавување(?)1
ja.wikisource.org11:26, 16 септември 2019создадена со најавување(?)1
ja.wikiversity.org14:57, 15 септември 2019создадена со најавување(?)1
ja.wikivoyage.org08:11, 31 август 2020создадена со најавување(?)1
ja.wiktionary.org17:32, 4 јуни 2019создадена со најавување(?)1
jbo.wikipedia.org11:49, 31 мај 2019создадена со најавување(?)1
jbo.wiktionary.org17:33, 4 јуни 2019создадена со најавување(?)1
jv.wikipedia.org17:52, 20 мај 2019создадена со најавување(?)1
jv.wikisource.org08:35, 9 август 2021создадена со најавување(?)1
jv.wiktionary.org17:34, 4 јуни 2019создадена со најавување(?)1
kaa.wikipedia.org11:51, 31 мај 2019создадена со најавување(?)1
kab.wikipedia.org11:51, 31 мај 2019создадена со најавување(?)5
ka.wikipedia.org13:32, 19 мај 2019создадена со најавување(?)1
ka.wikibooks.org14:30, 10 јуни 2019создадена со најавување(?)1
ka.wikiquote.org15:33, 14 септември 2019создадена со најавување(?)1
ka.wiktionary.org17:35, 4 јуни 2019создадена со најавување(?)1
kbd.wikipedia.org11:51, 31 мај 2019создадена со најавување(?)1
kbp.wikipedia.org11:51, 31 мај 2019создадена со најавување(?)1
kcg.wikipedia.org08:07, 23 мај 2022создадена со најавување(?)1
kg.wikipedia.org11:51, 31 мај 2019создадена со најавување(?)1
ki.wikipedia.org11:51, 31 мај 2019создадена со најавување(?)1
kk.wikipedia.org13:35, 19 мај 2019создадена со најавување(?)1
kk.wikibooks.org14:15, 10 јуни 2019создадена со најавување(?)1
kk.wiktionary.org12:30, 18 септември 2019создадена со најавување(?)1
kl.wikipedia.org11:51, 31 мај 2019создадена со најавување(?)1
kl.wiktionary.org12:30, 18 септември 2019создадена со најавување(?)1
km.wikipedia.org11:51, 31 мај 2019создадена со најавување(?)3
km.wikibooks.org14:59, 10 јуни 2019создадена со најавување(?)1
km.wiktionary.org12:30, 18 септември 2019создадена со најавување(?)1
kn.wikipedia.org17:31, 22 мај 2019создадена со најавување(?)3
kn.wikiquote.org16:25, 14 септември 2019создадена со најавување(?)1
kn.wikisource.org11:26, 16 септември 2019создадена со најавување(?)1
kn.wiktionary.org17:36, 4 јуни 2019создадена со најавување(?)1
koi.wikipedia.org11:51, 31 мај 2019создадена со најавување(?)1
ko.wikipedia.org18:50, 28 март 2019создадена со најавување(?)1
ko.wikibooks.org14:48, 10 јуни 2019создадена со најавување(?)1
ko.wikinews.org12:33, 17 септември 2019создадена со најавување(?)1
ko.wikiquote.org15:55, 14 септември 2019создадена со најавување(?)1
ko.wikisource.org11:26, 16 септември 2019создадена со најавување(?)1
ko.wikiversity.org12:41, 19 септември 2019создадена со најавување(?)1
ko.wiktionary.org17:36, 4 јуни 2019создадена со најавување(?)1
krc.wikipedia.org11:51, 31 мај 2019создадена со најавување(?)1
ksh.wikipedia.org17:45, 23 мај 2019создадена со најавување(?)1
ks.wikipedia.org11:51, 31 мај 2019создадена со најавување(?)1
ks.wiktionary.org12:30, 18 септември 2019создадена со најавување(?)1
ku.wikipedia.org17:32, 22 мај 2019создадена со најавување(?)1
ku.wikibooks.org14:29, 10 јуни 2019создадена со најавување(?)1
ku.wikiquote.org17:27, 13 септември 2019создадена со најавување(?)1
ku.wiktionary.org17:37, 4 јуни 2019создадена со најавување(?)1
kv.wikipedia.org11:51, 31 мај 2019создадена со најавување(?)1
kw.wikipedia.org11:52, 31 мај 2019создадена со најавување(?)1
kw.wiktionary.org17:34, 4 јуни 2019создадена со најавување(?)1
ky.wikipedia.org17:54, 20 мај 2019создадена со најавување(?)1
ky.wikibooks.org14:48, 10 јуни 2019создадена со најавување(?)1
ky.wikiquote.org15:55, 14 септември 2019создадена со најавување(?)1
ky.wiktionary.org12:30, 18 септември 2019создадена со најавување(?)1
lad.wikipedia.org15:32, 1 јуни 2019создадена со најавување(?)1
la.wikipedia.org13:37, 19 мај 2019создадена со најавување(?)1
la.wikibooks.org14:29, 10 јуни 2019создадена со најавување(?)1
la.wikiquote.org17:50, 13 септември 2019создадена со најавување(?)1
la.wikisource.org11:26, 16 септември 2019создадена со најавување(?)1
la.wiktionary.org14:21, 8 јуни 2019создадена со најавување(?)1
lbe.wikipedia.org15:32, 1 јуни 2019создадена со најавување(?)1
lb.wikipedia.org17:55, 20 мај 2019создадена со најавување(?)1
lb.wiktionary.org14:21, 8 јуни 2019создадена со најавување(?)1
lez.wikipedia.org15:32, 1 јуни 2019создадена со најавување(?)1
lfn.wikipedia.org15:33, 1 јуни 2019создадена со најавување(?)1
lg.wikipedia.org15:33, 1 јуни 2019создадена со најавување(?)1
lij.wikipedia.org15:33, 1 јуни 2019создадена со најавување(?)1
lij.wikisource.org08:28, 27 јули 2020создадена со најавување(?)1
li.wikipedia.org17:33, 22 мај 2019создадена со најавување(?)1
li.wikibooks.org14:29, 10 јуни 2019создадена со најавување(?)1
li.wikinews.org12:15, 17 септември 2019создадена со најавување(?)1
li.wikiquote.org17:51, 13 септември 2019создадена со најавување(?)1
li.wikisource.org11:26, 16 септември 2019создадена со најавување(?)1
li.wiktionary.org14:21, 8 јуни 2019создадена со најавување(?)1
lld.wikipedia.org05:22, 24 август 2020создадена со најавување(?)1
lmo.wikipedia.org17:41, 21 мај 2019создадена со најавување(?)1
lmo.wiktionary.org09:11, 1 ноември 2021создадена со најавување(?)1
ln.wikipedia.org15:33, 1 јуни 2019создадена со најавување(?)1
ln.wiktionary.org14:21, 8 јуни 2019создадена со најавување(?)1
login.wikimedia.org14:35, 4 јули 2015создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org15:33, 1 јуни 2019создадена со најавување(?)2
lo.wiktionary.org14:21, 8 јуни 2019создадена со најавување(?)1
lrc.wikipedia.org15:33, 1 јуни 2019создадена со најавување(?)1
ltg.wikipedia.org15:33, 1 јуни 2019создадена со најавување(?)1
lt.wikipedia.org13:38, 19 мај 2019создадена со најавување(?)1
lt.wikibooks.org14:29, 10 јуни 2019создадена со најавување(?)1
lt.wikiquote.org17:50, 13 септември 2019создадена со најавување(?)1
lt.wikisource.org11:26, 16 септември 2019создадена со најавување(?)1
lt.wiktionary.org14:21, 8 јуни 2019создадена со најавување(?)1
lv.wikipedia.org17:54, 20 мај 2019создадена со најавување(?)1
lv.wiktionary.org14:21, 8 јуни 2019создадена со најавување(?)1
mad.wikipedia.org18:57, 19 декември 2020создадена со најавување(?)3
mai.wikipedia.org15:39, 1 јуни 2019создадена со најавување(?)1
map-bms.wikipedia.org17:23, 22 мај 2019создадена со најавување(?)1
mdf.wikipedia.org15:39, 1 јуни 2019создадена со најавување(?)1
www.mediawiki.org10:42, 6 април 2019создадена со најавување(?)11.877translationadmin
meta.wikimedia.org14:45, 4 јули 2015создадена со најавување(?)9.836patroller, translationadmin
mg.wikipedia.org17:56, 20 мај 2019создадена со најавување(?)1
mg.wikibooks.org14:47, 10 јуни 2019создадена со најавување(?)1
mg.wiktionary.org14:25, 8 јуни 2019создадена со најавување(?)1
mhr.wikipedia.org15:39, 1 јуни 2019создадена со најавување(?)1
min.wikipedia.org13:40, 19 мај 2019создадена со најавување(?)1
min.wiktionary.org09:57, 25 ноември 2019создадена со најавување(?)1
mi.wikipedia.org15:39, 1 јуни 2019создадена со најавување(?)1
mi.wiktionary.org14:25, 8 јуни 2019создадена со најавување(?)1
mk.wikipedia.org17:23, 21 мај 2019создадена со најавување(?)1
mk.wikibooks.org14:15, 10 јуни 2019создадена со најавување(?)1
mk.wikimedia.org12:54, 19 септември 2019создадена со најавување(?)1
mk.wikisource.org11:31, 16 септември 2019создадена со најавување(?)1
mk.wiktionary.org14:25, 8 јуни 2019создадена со најавување(?)1
ml.wikipedia.org17:57, 20 мај 2019создадена со најавување(?)2
ml.wikibooks.org14:41, 10 јуни 2019создадена со најавување(?)1
ml.wikiquote.org15:44, 14 септември 2019создадена со најавување(?)1
ml.wikisource.org11:31, 16 септември 2019создадена со најавување(?)1
ml.wiktionary.org14:25, 8 јуни 2019создадена со најавување(?)1
mni.wikipedia.org05:54, 1 март 2021создадена со најавување(?)1
mni.wiktionary.org05:55, 1 март 2021создадена со најавување(?)1
mn.wikipedia.org17:36, 22 мај 2019создадена со најавување(?)1
mn.wiktionary.org14:25, 8 јуни 2019создадена со најавување(?)1
mnw.wikipedia.org09:16, 11 ноември 2019создадена со најавување(?)1
mnw.wiktionary.org22:58, 9 мај 2021создадена со најавување(?)1
mrj.wikipedia.org17:24, 22 мај 2019создадена со најавување(?)1
mr.wikipedia.org17:58, 20 мај 2019создадена со најавување(?)1
mr.wikibooks.org14:41, 10 јуни 2019создадена со најавување(?)1
mr.wikiquote.org15:44, 14 септември 2019создадена со најавување(?)1
mr.wikisource.org11:31, 16 септември 2019создадена со најавување(?)1
mr.wiktionary.org14:25, 8 јуни 2019создадена со најавување(?)1
ms.wikipedia.org16:02, 18 мај 2019создадена со најавување(?)8
ms.wikibooks.org14:48, 10 јуни 2019создадена со најавување(?)1
ms.wiktionary.org14:25, 8 јуни 2019создадена со најавување(?)1
mt.wikipedia.org15:39, 1 јуни 2019создадена со најавување(?)1
mt.wiktionary.org14:25, 8 јуни 2019создадена со најавување(?)1
mwl.wikipedia.org15:40, 1 јуни 2019создадена со најавување(?)1
mx.wikimedia.org12:54, 19 септември 2019создадена со најавување(?)1
myv.wikipedia.org15:40, 1 јуни 2019создадена со најавување(?)1
my.wikipedia.org17:35, 21 мај 2019создадена со најавување(?)1
my.wiktionary.org14:25, 8 јуни 2019создадена со најавување(?)1
mzn.wikipedia.org17:34, 22 мај 2019создадена со најавување(?)11uploader
nah.wikipedia.org17:38, 22 мај 2019создадена со најавување(?)1
nah.wiktionary.org14:29, 8 јуни 2019создадена со најавување(?)1
nap.wikipedia.org17:39, 22 мај 2019создадена со најавување(?)1
nap.wikisource.org11:31, 16 септември 2019создадена со најавување(?)1
na.wikipedia.org15:44, 1 јуни 2019создадена со најавување(?)1
na.wiktionary.org14:29, 8 јуни 2019создадена со најавување(?)1
nds-nl.wikipedia.org17:38, 23 мај 2019создадена со најавување(?)1
nds.wikipedia.org17:42, 21 мај 2019создадена со најавување(?)1
nds.wiktionary.org14:31, 8 јуни 2019создадена со најавување(?)1
ne.wikipedia.org17:41, 21 мај 2019создадена со најавување(?)1
ne.wikibooks.org14:49, 10 јуни 2019создадена со најавување(?)1
ne.wiktionary.org14:31, 8 јуни 2019создадена со најавување(?)1
new.wikipedia.org17:24, 21 мај 2019создадена со најавување(?)1
nia.wikipedia.org16:57, 18 јануари 2021создадена со најавување(?)1
nia.wiktionary.org16:58, 18 јануари 2021создадена со најавување(?)1
nl.wikipedia.org17:09, 8 мај 2019создадена со најавување(?)3
nl.wikibooks.org14:13, 10 јуни 2019создадена со најавување(?)2
nl.wikimedia.org12:53, 19 септември 2019создадена со најавување(?)7
nl.wikinews.org12:11, 17 септември 2019создадена со најавување(?)1
nl.wikiquote.org17:27, 13 септември 2019создадена со најавување(?)1
nl.wikisource.org11:31, 16 септември 2019создадена со најавување(?)1
nl.wikivoyage.org11:25, 18 септември 2019создадена со најавување(?)1
nl.wiktionary.org14:32, 8 јуни 2019создадена со најавување(?)1
nn.wikipedia.org13:40, 19 мај 2019создадена со најавување(?)1
nn.wikiquote.org15:32, 14 септември 2019создадена со најавување(?)1
nn.wiktionary.org14:33, 8 јуни 2019создадена со најавување(?)1
nov.wikipedia.org15:45, 1 јуни 2019создадена со најавување(?)1
no.wikipedia.org16:03, 18 мај 2019создадена со најавување(?)1
no.wikibooks.org14:29, 10 јуни 2019создадена со најавување(?)1
no.wikimedia.org12:52, 19 септември 2019создадена со најавување(?)9
no.wikinews.org12:23, 17 септември 2019создадена со најавување(?)1
no.wikiquote.org15:32, 14 септември 2019создадена со најавување(?)1
no.wikisource.org11:31, 16 септември 2019создадена со најавување(?)1
no.wiktionary.org14:33, 8 јуни 2019создадена со најавување(?)1
nqo.wikipedia.org09:46, 30 септември 2019создадена со најавување(?)1
nrm.wikipedia.org15:45, 1 јуни 2019создадена со најавување(?)1
nso.wikipedia.org15:45, 1 јуни 2019создадена со најавување(?)1
nv.wikipedia.org15:45, 1 јуни 2019создадена со најавување(?)1
nyc.wikimedia.org12:52, 19 септември 2019создадена со најавување(?)1
ny.wikipedia.org15:45, 1 јуни 2019создадена со најавување(?)1
oc.wikipedia.org17:25, 21 мај 2019создадена со најавување(?)1
oc.wikibooks.org14:29, 10 јуни 2019создадена со најавување(?)1
oc.wiktionary.org14:34, 8 јуни 2019создадена со најавување(?)1
olo.wikipedia.org13:33, 2 јуни 2019создадена со најавување(?)1
om.wikipedia.org13:33, 2 јуни 2019создадена со најавување(?)1
om.wiktionary.org14:34, 8 јуни 2019создадена со најавување(?)1
or.wikipedia.org17:41, 22 мај 2019создадена со најавување(?)1
or.wikisource.org11:31, 16 септември 2019создадена со најавување(?)1
or.wiktionary.org12:31, 18 септември 2019создадена со најавување(?)1
os.wikipedia.org17:41, 22 мај 2019создадена со најавување(?)1
outreach.wikimedia.org23:41, 23 март 2019создадена со најавување(?)6.605translationadmin
pag.wikipedia.org13:33, 2 јуни 2019создадена со најавување(?)1
pam.wikipedia.org13:33, 2 јуни 2019создадена со најавување(?)1
pap.wikipedia.org13:33, 2 јуни 2019создадена со најавување(?)1
pa.wikipedia.org17:44, 21 мај 2019создадена со најавување(?)2
pa.wikibooks.org14:49, 10 јуни 2019создадена со најавување(?)1
pa.wikisource.org11:31, 16 септември 2019создадена со најавување(?)1
pa.wiktionary.org14:35, 8 јуни 2019создадена со најавување(?)1
pcd.wikipedia.org13:33, 2 јуни 2019создадена со најавување(?)1
pdc.wikipedia.org17:43, 23 мај 2019создадена со најавување(?)1
pfl.wikipedia.org17:44, 23 мај 2019создадена со најавување(?)1
pih.wikipedia.org13:34, 2 јуни 2019создадена со најавување(?)1
pi.wikipedia.org13:33, 2 јуни 2019создадена со најавување(?)1
pl.wikipedia.org10:22, 6 април 2019создадена со најавување(?)1
pl.wikibooks.org14:30, 10 јуни 2019создадена со најавување(?)1
pl.wikimedia.org12:51, 19 септември 2019создадена со најавување(?)1
pl.wikinews.org12:12, 17 септември 2019создадена со најавување(?)1
pl.wikiquote.org17:28, 13 септември 2019создадена со најавување(?)1
pl.wikisource.org11:36, 16 септември 2019создадена со најавување(?)1
pl.wikivoyage.org11:26, 18 септември 2019создадена со најавување(?)1
pl.wiktionary.org14:35, 8 јуни 2019создадена со најавување(?)2
pms.wikipedia.org17:26, 21 мај 2019создадена со најавување(?)1
pms.wikisource.org11:36, 16 септември 2019создадена со најавување(?)1
pnb.wikipedia.org17:49, 21 мај 2019создадена со најавување(?)1
pnb.wiktionary.org12:31, 18 септември 2019создадена со најавување(?)1
pnt.wikipedia.org13:34, 2 јуни 2019создадена со најавување(?)1
ps.wikipedia.org13:34, 2 јуни 2019создадена со најавување(?)1
ps.wikivoyage.org12:31, 18 септември 2019создадена со најавување(?)1
ps.wiktionary.org12:31, 18 септември 2019создадена со најавување(?)1
pt.wikipedia.org18:50, 28 март 2019создадена со најавување(?)1
pt.wikibooks.org14:10, 10 јуни 2019создадена со најавување(?)2
pt.wikimedia.org12:50, 19 септември 2019создадена со најавување(?)1
pt.wikinews.org12:13, 17 септември 2019создадена со најавување(?)1
pt.wikiquote.org17:30, 13 септември 2019создадена со најавување(?)1
pt.wikisource.org11:36, 16 септември 2019создадена со најавување(?)1
pt.wikiversity.org14:59, 15 септември 2019создадена со најавување(?)1
pt.wikivoyage.org11:27, 18 септември 2019создадена со најавување(?)1
pt.wiktionary.org14:35, 8 јуни 2019создадена со најавување(?)2
pwn.wikipedia.org09:09, 1 ноември 2021создадена со најавување(?)1
qu.wikipedia.org17:48, 22 мај 2019создадена со најавување(?)1
qu.wiktionary.org14:37, 8 јуни 2019создадена со најавување(?)1
rm.wikipedia.org17:50, 23 мај 2019создадена со најавување(?)1
rmy.wikipedia.org17:50, 23 мај 2019создадена со најавување(?)1
rn.wikipedia.org13:40, 2 јуни 2019создадена со најавување(?)1
roa-rup.wikipedia.org13:41, 2 јуни 2019создадена со најавување(?)1
roa-rup.wiktionary.org14:38, 8 јуни 2019создадена со најавување(?)1
roa-tara.wikipedia.org13:41, 2 јуни 2019создадена со најавување(?)1
ro.wikipedia.org16:04, 18 мај 2019создадена со најавување(?)1
ro.wikibooks.org14:30, 10 јуни 2019создадена со најавување(?)1
ro.wikinews.org12:23, 17 септември 2019создадена со најавување(?)14
ro.wikiquote.org15:32, 14 септември 2019создадена со најавување(?)1
ro.wikisource.org11:36, 16 септември 2019создадена со најавување(?)1
ro.wikivoyage.org11:27, 18 септември 2019создадена со најавување(?)1
ro.wiktionary.org14:38, 8 јуни 2019создадена со најавување(?)1
rue.wikipedia.org17:47, 23 мај 2019создадена со најавување(?)1
ru.wikipedia.org18:50, 28 март 2019создадена со најавување(?)22uploader
ru.wikibooks.org14:15, 10 јуни 2019создадена со најавување(?)1
ru.wikimedia.org12:49, 19 септември 2019создадена со најавување(?)4
ru.wikinews.org12:06, 17 септември 2019создадена со најавување(?)1
ru.wikiquote.org17:21, 13 септември 2019создадена со најавување(?)1
ru.wikisource.org11:36, 16 септември 2019создадена со најавување(?)1
ru.wikiversity.org15:00, 15 септември 2019создадена со најавување(?)1
ru.wikivoyage.org11:27, 18 септември 2019создадена со најавување(?)1
ru.wiktionary.org14:38, 8 јуни 2019создадена со најавување(?)2
rw.wikipedia.org13:41, 2 јуни 2019создадена со најавување(?)1
rw.wiktionary.org14:38, 8 јуни 2019создадена со најавување(?)1
sah.wikipedia.org17:29, 22 мај 2019создадена со најавување(?)1
sah.wikiquote.org17:37, 13 септември 2019создадена со најавување(?)1
sah.wikisource.org11:36, 16 септември 2019создадена со најавување(?)1
sat.wikipedia.org13:44, 2 јуни 2019создадена со најавување(?)1
sa.wikipedia.org17:48, 22 мај 2019создадена со најавување(?)1
sa.wikibooks.org14:49, 10 јуни 2019создадена со најавување(?)1
sa.wikiquote.org16:25, 14 септември 2019создадена со најавување(?)1
sa.wikisource.org11:36, 16 септември 2019создадена со најавување(?)1
sa.wiktionary.org14:32, 9 јуни 2019создадена со најавување(?)1
scn.wikipedia.org17:45, 21 мај 2019создадена со најавување(?)1
scn.wiktionary.org14:32, 9 јуни 2019создадена со најавување(?)1
sco.wikipedia.org17:27, 21 мај 2019создадена со најавување(?)1
sc.wikipedia.org13:44, 2 јуни 2019создадена со најавување(?)1
sd.wikipedia.org17:51, 22 мај 2019создадена со најавување(?)1
sd.wiktionary.org12:31, 18 септември 2019создадена со најавување(?)1
se.wikipedia.org13:44, 2 јуни 2019создадена со најавување(?)2
se.wikimedia.org12:48, 19 септември 2019создадена со најавување(?)80
sg.wikipedia.org13:44, 2 јуни 2019создадена со најавување(?)1
sg.wiktionary.org12:31, 18 септември 2019создадена со најавување(?)1
shi.wikipedia.org08:11, 5 јули 2021создадена со најавување(?)1
shn.wikipedia.org12:31, 18 септември 2019создадена со најавување(?)1
shn.wikivoyage.org08:16, 28 март 2022создадена со најавување(?)1
shn.wiktionary.org04:33, 29 јуни 2020создадена со најавување(?)1
sh.wikipedia.org16:05, 18 мај 2019создадена со најавување(?)1
sh.wiktionary.org12:31, 18 септември 2019создадена со најавување(?)1
shy.wiktionary.org09:59, 25 ноември 2019создадена со најавување(?)1
simple.wikipedia.org13:29, 19 мај 2019создадена со најавување(?)2
simple.wiktionary.org14:32, 9 јуни 2019создадена со најавување(?)1
si.wikipedia.org17:52, 22 мај 2019создадена со најавување(?)1
si.wikibooks.org14:59, 10 јуни 2019создадена со најавување(?)1
si.wiktionary.org14:32, 9 јуни 2019создадена со најавување(?)1
skr.wikipedia.org18:57, 19 декември 2020создадена со најавување(?)1
skr.wiktionary.org18:57, 19 декември 2020создадена со најавување(?)1
sk.wikipedia.org13:41, 19 мај 2019создадена со најавување(?)6
sk.wikibooks.org14:30, 10 јуни 2019создадена со најавување(?)1
sk.wikiquote.org15:32, 14 септември 2019создадена со најавување(?)2
sk.wikisource.org11:42, 16 септември 2019создадена со најавување(?)1
sk.wiktionary.org14:32, 9 јуни 2019создадена со најавување(?)1
sl.wikipedia.org13:42, 19 мај 2019создадена со најавување(?)1
sl.wikibooks.org14:30, 10 јуни 2019создадена со најавување(?)1
sl.wikiquote.org15:32, 14 септември 2019создадена со најавување(?)1
sl.wikisource.org11:42, 16 септември 2019создадена со најавување(?)1
sl.wikiversity.org15:03, 15 септември 2019создадена со најавување(?)1
sl.wiktionary.org14:32, 9 јуни 2019создадена со најавување(?)1
smn.wikipedia.org09:10, 26 октомври 2020создадена со најавување(?)1
sm.wikipedia.org13:44, 2 јуни 2019создадена со најавување(?)1
sm.wiktionary.org14:32, 9 јуни 2019создадена со најавување(?)1
sn.wikipedia.org13:44, 2 јуни 2019создадена со најавување(?)1
wikisource.org14:30, 21 март 2016создадена со најавување(?)577
so.wikipedia.org13:44, 2 јуни 2019создадена со најавување(?)2
so.wiktionary.org14:32, 9 јуни 2019создадена со најавување(?)1
species.wikimedia.org17:41, 15 мај 2019создадена со најавување(?)2.143autopatrolled, translationadmin
sq.wikipedia.org17:46, 20 мај 2019создадена со најавување(?)3
sq.wikibooks.org14:30, 10 јуни 2019создадена со најавување(?)1
sq.wikinews.org12:23, 17 септември 2019создадена со најавување(?)1
sq.wikiquote.org15:32, 14 септември 2019создадена со најавување(?)1
sq.wiktionary.org14:32, 9 јуни 2019создадена со најавување(?)1
srn.wikipedia.org13:45, 2 јуни 2019создадена со најавување(?)1
sr.wikipedia.org15:55, 18 мај 2019создадена со најавување(?)4
sr.wikibooks.org14:15, 10 јуни 2019создадена со најавување(?)1
sr.wikinews.org12:15, 17 септември 2019создадена со најавување(?)1
sr.wikiquote.org17:38, 13 септември 2019создадена со најавување(?)1
sr.wikisource.org11:42, 16 септември 2019создадена со најавување(?)1
sr.wiktionary.org14:32, 9 јуни 2019создадена со најавување(?)1
ss.wikipedia.org13:45, 2 јуни 2019создадена со најавување(?)2
ss.wiktionary.org12:31, 18 септември 2019создадена со најавување(?)1
stq.wikipedia.org17:40, 23 мај 2019создадена со најавување(?)1
st.wikipedia.org13:45, 2 јуни 2019создадена со најавување(?)1
st.wiktionary.org12:31, 18 септември 2019создадена со најавување(?)1
su.wikipedia.org17:45, 21 мај 2019создадена со најавување(?)1
su.wikiquote.org15:56, 14 септември 2019создадена со најавување(?)1
su.wiktionary.org12:31, 18 септември 2019создадена со најавување(?)1
sv.wikipedia.org10:22, 6 април 2019создадена со најавување(?)6
sv.wikibooks.org14:30, 10 јуни 2019создадена со најавување(?)1
sv.wikinews.org12:23, 17 септември 2019создадена со најавување(?)1
sv.wikiquote.org15:32, 14 септември 2019создадена со најавување(?)1
sv.wikisource.org11:42, 16 септември 2019создадена со најавување(?)1
sv.wikiversity.org15:01, 15 септември 2019создадена со најавување(?)1
sv.wikivoyage.org11:27, 18 септември 2019создадена со најавување(?)1
sv.wiktionary.org14:32, 9 јуни 2019создадена со најавување(?)1
sw.wikipedia.org17:46, 21 мај 2019создадена со најавување(?)2
sw.wiktionary.org14:32, 9 јуни 2019создадена со најавување(?)1
szl.wikipedia.org17:48, 23 мај 2019создадена со најавување(?)1
szy.wikipedia.org09:56, 25 ноември 2019создадена со најавување(?)1
ta.wikipedia.org13:43, 19 мај 2019создадена со најавување(?)2
ta.wikibooks.org14:49, 10 јуни 2019создадена со најавување(?)1
ta.wikinews.org12:33, 17 септември 2019создадена со најавување(?)1
ta.wikiquote.org16:25, 14 септември 2019создадена со најавување(?)1
ta.wikisource.org11:42, 16 септември 2019создадена со најавување(?)1
ta.wiktionary.org14:39, 9 јуни 2019создадена со најавување(?)1
tay.wikipedia.org22:56, 9 мај 2021создадена со најавување(?)1
tcy.wikipedia.org13:51, 2 јуни 2019создадена со најавување(?)1
test2.wikipedia.org12:32, 18 септември 2019создадена со најавување(?)1
test-commons.wikimedia.org21:13, 11 јуни 2019создадена со најавување(?)1
test.wikipedia.org17:42, 3 јуни 2019создадена со најавување(?)51translationadmin
test.wikidata.org12:47, 19 септември 2019создадена со најавување(?)64bureaucrat, sysop, translationadmin
tet.wikipedia.org13:51, 2 јуни 2019создадена со најавување(?)1
te.wikipedia.org17:30, 21 мај 2019создадена со најавување(?)2
te.wikibooks.org14:49, 10 јуни 2019создадена со најавување(?)1
te.wikiquote.org16:25, 14 септември 2019создадена со најавување(?)1
te.wikisource.org11:42, 16 септември 2019создадена со најавување(?)1
te.wiktionary.org14:39, 9 јуни 2019создадена со најавување(?)1
tg.wikipedia.org17:28, 21 мај 2019создадена со најавување(?)1
tg.wikibooks.org14:48, 10 јуни 2019создадена со најавување(?)1
tg.wiktionary.org12:31, 18 септември 2019создадена со најавување(?)1
th.wikipedia.org13:45, 19 мај 2019создадена со најавување(?)1
th.wikibooks.org14:59, 10 јуни 2019создадена со најавување(?)1
th.wikiquote.org16:25, 14 септември 2019создадена со најавување(?)1
th.wikisource.org11:42, 16 септември 2019создадена со најавување(?)1
th.wiktionary.org14:39, 9 јуни 2019создадена со најавување(?)1
ti.wikipedia.org13:51, 2 јуни 2019создадена со најавување(?)1
ti.wiktionary.org14:39, 9 јуни 2019создадена со најавување(?)1
tk.wikipedia.org13:51, 2 јуни 2019создадена со најавување(?)1
tk.wiktionary.org14:39, 9 јуни 2019создадена со најавување(?)1
tl.wikipedia.org17:28, 21 мај 2019создадена со најавување(?)1
tl.wikibooks.org14:49, 10 јуни 2019создадена со најавување(?)1
tl.wiktionary.org14:39, 9 јуни 2019создадена со најавување(?)1
tn.wikipedia.org13:51, 2 јуни 2019создадена со најавување(?)1
tn.wiktionary.org14:39, 9 јуни 2019создадена со најавување(?)1
to.wikipedia.org13:51, 2 јуни 2019создадена со најавување(?)1
tpi.wikipedia.org13:51, 2 јуни 2019создадена со најавување(?)1
tpi.wiktionary.org14:39, 9 јуни 2019создадена со најавување(?)1
trv.wikipedia.org22:56, 9 мај 2021создадена со најавување(?)1
tr.wikipedia.org10:23, 6 април 2019создадена со најавување(?)1
tr.wikibooks.org14:30, 10 јуни 2019создадена со најавување(?)2
tr.wikimedia.org12:46, 19 септември 2019создадена со најавување(?)1
tr.wikinews.org12:06, 17 септември 2019создадена со најавување(?)1
tr.wikiquote.org17:29, 13 септември 2019создадена со најавување(?)1
tr.wikisource.org11:47, 16 септември 2019создадена со најавување(?)1
tr.wikivoyage.org09:10, 25 јануари 2021создадена со најавување(?)1
tr.wiktionary.org14:39, 9 јуни 2019создадена со најавување(?)2
ts.wikipedia.org13:51, 2 јуни 2019создадена со најавување(?)1
ts.wiktionary.org12:31, 18 септември 2019создадена со најавување(?)1
tt.wikipedia.org17:29, 21 мај 2019создадена со најавување(?)1
tt.wikibooks.org14:15, 10 јуни 2019создадена со најавување(?)1
tt.wiktionary.org14:39, 9 јуни 2019создадена со најавување(?)1
tum.wikipedia.org13:51, 2 јуни 2019создадена со најавување(?)1
tw.wikipedia.org13:51, 2 јуни 2019создадена со најавување(?)1
tyv.wikipedia.org13:52, 2 јуни 2019создадена со најавување(?)1
ty.wikipedia.org13:51, 2 јуни 2019создадена со најавување(?)1
ua.wikimedia.org12:45, 19 септември 2019создадена со најавување(?)10
udm.wikipedia.org13:59, 2 јуни 2019создадена со најавување(?)1
ug.wikipedia.org13:59, 2 јуни 2019создадена со најавување(?)1
ug.wiktionary.org12:31, 18 септември 2019создадена со најавување(?)1
uk.wikipedia.org15:52, 18 мај 2019создадена со најавување(?)1
uk.wikibooks.org14:15, 10 јуни 2019создадена со најавување(?)1
uk.wikinews.org12:15, 17 септември 2019создадена со најавување(?)1
uk.wikiquote.org17:39, 13 септември 2019создадена со најавување(?)1
uk.wikisource.org11:47, 16 септември 2019создадена со најавување(?)1
uk.wikivoyage.org11:27, 18 септември 2019создадена со најавување(?)1
uk.wiktionary.org14:45, 9 јуни 2019создадена со најавување(?)1
ur.wikipedia.org13:46, 19 мај 2019создадена со најавување(?)1
ur.wikibooks.org14:41, 10 јуни 2019создадена со најавување(?)1
ur.wikiquote.org15:44, 14 септември 2019создадена со најавување(?)1
ur.wiktionary.org14:45, 9 јуни 2019создадена со најавување(?)1
uz.wikipedia.org18:48, 28 март 2019создадена со најавување(?)2
uz.wikiquote.org15:56, 14 септември 2019создадена со најавување(?)1
uz.wiktionary.org14:45, 9 јуни 2019создадена со најавување(?)2
vec.wikipedia.org17:54, 22 мај 2019создадена со најавување(?)1
vec.wikisource.org11:47, 16 септември 2019создадена со најавување(?)1
vec.wiktionary.org14:47, 9 јуни 2019создадена со најавување(?)1
vep.wikipedia.org14:01, 2 јуни 2019создадена со најавување(?)1
ve.wikipedia.org14:01, 2 јуни 2019создадена со најавување(?)1
vi.wikipedia.org10:23, 6 април 2019создадена со најавување(?)1
vi.wikibooks.org14:49, 10 јуни 2019создадена со најавување(?)1
vi.wikiquote.org15:56, 14 септември 2019создадена со најавување(?)1
vi.wikisource.org11:47, 16 септември 2019создадена со најавување(?)1
vi.wikivoyage.org11:27, 18 септември 2019создадена со најавување(?)1
vi.wiktionary.org14:47, 9 јуни 2019создадена со најавување(?)1
vls.wikipedia.org17:41, 23 мај 2019создадена со најавување(?)1
vo.wikipedia.org13:48, 19 мај 2019создадена со најавување(?)1
vo.wiktionary.org14:47, 9 јуни 2019создадена со најавување(?)1
war.wikipedia.org13:23, 13 мај 2019создадена со најавување(?)1
wa.wikipedia.org17:55, 22 мај 2019создадена со најавување(?)1
wa.wikisource.org19:00, 19 декември 2020создадена со најавување(?)1
wa.wiktionary.org14:48, 9 јуни 2019создадена со најавување(?)1
www.wikidata.org21:31, 7 јули 2017создадена со најавување(?)1.556.804sysop, translationadmin
wikimania2005.wikimedia.org23:13, 27 јули 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2006.wikimedia.org23:13, 27 јули 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2007.wikimedia.org23:12, 27 јули 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2008.wikimedia.org23:12, 27 јули 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2009.wikimedia.org23:12, 27 јули 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2010.wikimedia.org23:11, 27 јули 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2011.wikimedia.org23:11, 27 јули 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2012.wikimedia.org23:11, 27 јули 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2013.wikimedia.org23:09, 27 јули 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2014.wikimedia.org23:09, 27 јули 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2015.wikimedia.org11:15, 25 април 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2016.wikimedia.org23:07, 27 јули 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2017.wikimedia.org23:07, 27 јули 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2018.wikimedia.org23:08, 27 јули 2020создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org16:38, 18 мај 2019создадена со најавување(?)6.015translationadmin (привремено)
wo.wikipedia.org14:02, 2 јуни 2019создадена со најавување(?)1
wo.wikiquote.org15:53, 14 септември 2019создадена со најавување(?)1
wo.wiktionary.org14:48, 9 јуни 2019создадена со најавување(?)1
wuu.wikipedia.org14:02, 2 јуни 2019создадена со најавување(?)1
xal.wikipedia.org14:02, 2 јуни 2019создадена со најавување(?)1
xh.wikipedia.org14:02, 2 јуни 2019создадена со најавување(?)1
xmf.wikipedia.org18:48, 28 март 2019создадена со најавување(?)1
yi.wikipedia.org17:30, 22 мај 2019создадена со најавување(?)1
yi.wikisource.org11:47, 16 септември 2019создадена со најавување(?)1
yi.wiktionary.org17:30, 22 мај 2019создадена со најавување(?)1
yo.wikipedia.org17:50, 21 мај 2019создадена со најавување(?)1
yue.wiktionary.org12:32, 18 септември 2019создадена со најавување(?)2
za.wikipedia.org14:08, 2 јуни 2019создадена со најавување(?)1
zea.wikipedia.org17:40, 23 мај 2019создадена со најавување(?)1
zh-classical.wikipedia.org14:08, 2 јуни 2019создадена со најавување(?)1
zh-min-nan.wikipedia.org10:33, 6 април 2019создадена со најавување(?)1
zh-min-nan.wikisource.org11:47, 16 септември 2019создадена со најавување(?)1
zh-min-nan.wiktionary.org12:32, 18 септември 2019создадена со најавување(?)1
zh-yue.wikipedia.org17:53, 20 мај 2019создадена со најавување(?)1
zh.wikipedia.org18:50, 28 март 2019создадена со најавување(?)6
zh.wikibooks.org14:48, 10 јуни 2019создадена со најавување(?)1
zh.wikinews.org12:32, 17 септември 2019создадена со најавување(?)1
zh.wikiquote.org15:55, 14 септември 2019создадена со најавување(?)1
zh.wikisource.org11:47, 16 септември 2019создадена со најавување(?)1
zh.wikiversity.org12:45, 19 септември 2019создадена со најавување(?)1
zh.wikivoyage.org11:21, 18 септември 2019создадена со најавување(?)1
zh.wiktionary.org14:50, 9 јуни 2019создадена со најавување(?)1
zu.wikipedia.org14:08, 2 јуни 2019создадена со најавување(?)1
zu.wiktionary.org14:50, 9 јуни 2019создадена со најавување(?)1