Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ab.wikipedia.org21:18, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ace.wikipedia.org21:18, 25 април 2012создадена со најавување(?)1
advisory.wikimedia.org00:18, 3 април 2020создадена со најавување(?)0
ady.wikipedia.org17:22, 26 февруари 2021создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org21:18, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
af.wikibooks.org21:18, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
af.wikiquote.org21:19, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
af.wiktionary.org21:18, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ak.wikipedia.org21:19, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org21:19, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
alt.wikipedia.org17:22, 26 февруари 2021создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org21:19, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
am.wikiquote.org21:19, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
am.wiktionary.org21:19, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org16:17, 4 јули 2011создадена со најавување(?)0
ang.wikibooks.org21:19, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ang.wiktionary.org21:19, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org21:19, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
an.wiktionary.org21:19, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
api.wikimedia.org11:45, 27 јануари 2021создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org21:19, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org21:19, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ar.wikibooks.org21:19, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org21:19, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ar.wikiquote.org21:19, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ar.wikisource.org21:19, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ar.wikiversity.org09:20, 2 март 2021создадена со најавување(?)0
ar.wiktionary.org21:19, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ary.wikipedia.org17:22, 26 февруари 2021создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org21:19, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ast.wikipedia.org21:20, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ast.wiktionary.org21:20, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org21:20, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
as.wikisource.org21:38, 21 април 2020создадена со најавување(?)0
atj.wikipedia.org17:22, 26 февруари 2021создадена со најавување(?)0
avk.wikipedia.org17:22, 26 февруари 2021создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org21:20, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
awa.wikipedia.org17:22, 26 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org21:20, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ay.wiktionary.org21:20, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org17:36, 20 април 2020создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org21:20, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
az.wikibooks.org21:20, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
az.wikiquote.org21:20, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
az.wikisource.org21:20, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
az.wiktionary.org21:20, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ban.wikipedia.org17:22, 26 февруари 2021создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org21:20, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
bat-smg.wikipedia.org21:20, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org21:20, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org21:20, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
bcl.wiktionary.org17:22, 26 февруари 2021создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org21:21, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
beta.wikiversity.org23:16, 21 август 2011создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org21:20, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
be.wikibooks.org21:21, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
be.wikimedia.org00:58, 19 јануари 2020создадена со најавување(?)0
be.wikiquote.org21:21, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
be.wikisource.org21:21, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
be.wiktionary.org21:20, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org21:21, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
bg.wikibooks.org21:21, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
bg.wikinews.org21:21, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
bg.wikiquote.org21:21, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
bg.wikisource.org21:21, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
bg.wiktionary.org21:21, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
bh.wikipedia.org21:21, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
bi.wikipedia.org21:21, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
bjn.wikipedia.org21:22, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
bjn.wiktionary.org09:36, 10 октомври 2022создадена со најавување(?)0
bm.wikipedia.org21:22, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org21:22, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
bn.wikibooks.org21:22, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
bn.wikisource.org21:22, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
bn.wikivoyage.org18:34, 16 октомври 2021создадена со најавување(?)0
bn.wiktionary.org21:22, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
bo.wikipedia.org21:22, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org21:22, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org21:22, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
br.wikiquote.org21:22, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
br.wikisource.org21:22, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
br.wiktionary.org21:22, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org21:22, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
bs.wikibooks.org21:22, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
bs.wikinews.org21:22, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
bs.wikiquote.org21:22, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
bs.wikisource.org21:22, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
bs.wiktionary.org21:22, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org16:39, 11 април 2011создадена со најавување(?)0
bxr.wikipedia.org21:22, 25 април 2012создадена со најавување(?)1
ca.wikipedia.org21:22, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ca.wikibooks.org21:22, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ca.wikimedia.org19:40, 29 јули 2019создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org21:22, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ca.wikiquote.org21:22, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ca.wikisource.org21:22, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ca.wiktionary.org21:22, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
cbk-zam.wikipedia.org21:22, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
cdo.wikipedia.org21:23, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org21:23, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ce.wikipedia.org21:23, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org21:23, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
chr.wiktionary.org21:23, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ch.wikipedia.org21:23, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
chy.wikipedia.org21:23, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org21:23, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org20:58, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)194autopatrolled
co.wikipedia.org21:23, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
co.wikimedia.org15:01, 21 јуни 2021создадена со најавување(?)0
co.wiktionary.org21:23, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org21:23, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
cr.wikipedia.org21:23, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
csb.wikipedia.org21:23, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
csb.wiktionary.org21:23, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org12:46, 6 мај 2011создадена со најавување(?)0
cs.wikibooks.org21:23, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
cs.wikinews.org21:23, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
cs.wikiquote.org21:23, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
cs.wikisource.org21:23, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
cs.wikiversity.org10:01, 27 февруари 2021создадена со најавување(?)0
cs.wiktionary.org21:23, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
cu.wikipedia.org21:23, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
cv.wikipedia.org21:24, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
cv.wikibooks.org21:24, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org21:24, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
cy.wikibooks.org21:24, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
cy.wikiquote.org21:24, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
cy.wikisource.org21:24, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
cy.wiktionary.org21:24, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
dag.wikipedia.org17:46, 27 октомври 2021создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org21:24, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
da.wikibooks.org21:24, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
da.wikiquote.org21:24, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
da.wikisource.org21:24, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
da.wiktionary.org21:24, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org17:39, 26 јули 2010создадена со најавување(?)2
de.wikibooks.org21:24, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
de.wikinews.org21:24, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
de.wikiquote.org21:24, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
de.wikisource.org21:24, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
de.wikiversity.org06:40, 1 септември 2016создадена со најавување(?)0
de.wikivoyage.org00:09, 31 јануари 2013создадена со најавување(?)0
de.wiktionary.org21:24, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
din.wikipedia.org17:22, 26 февруари 2021создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org10:05, 3 февруари 2012создадена со најавување(?)0
diq.wiktionary.org17:22, 26 февруари 2021создадена со најавување(?)0
dk.wikimedia.org18:31, 11 август 2021создадена со најавување(?)0
dsb.wikipedia.org21:24, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
dty.wikipedia.org17:22, 26 февруари 2021создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org21:24, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
dv.wiktionary.org21:24, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org21:24, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org21:24, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org14:49, 18 август 2010создадена со најавување(?)0
el.wikibooks.org21:24, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
el.wikinews.org21:24, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
el.wikiquote.org21:24, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
el.wikisource.org21:24, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
el.wikivoyage.org03:45, 18 јули 2021создадена со најавување(?)0
el.wiktionary.org21:24, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
eml.wikipedia.org21:24, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org20:58, 13 јуни 2010домашно вики(?)44.713abusefilter, autoreviewer, bureaucrat, checkuser, suppress, sysop
en.wikibooks.org23:32, 27 јуни 2010создадена со најавување(?)5
en.wikinews.org21:33, 21 јули 2010создадена со најавување(?)9
en.wikiquote.org21:42, 10 август 2010создадена со најавување(?)3
en.wikisource.org22:02, 12 септември 2010создадена со најавување(?)2
en.wikiversity.org21:42, 10 август 2010создадена со најавување(?)3
en.wikivoyage.org01:43, 3 декември 2012создадена со најавување(?)1
en.wiktionary.org02:35, 20 јуни 2010создадена со најавување(?)3
eo.wikipedia.org21:24, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
eo.wikibooks.org21:24, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
eo.wikinews.org21:24, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
eo.wikiquote.org21:24, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
eo.wikisource.org21:24, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org21:24, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org20:28, 24 јули 2010создадена со најавување(?)1
es.wikibooks.org21:24, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
es.wikinews.org21:24, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
es.wikiquote.org21:24, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
es.wikisource.org21:24, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
es.wikiversity.org03:42, 1 март 2021создадена со најавување(?)0
es.wikivoyage.org06:14, 3 февруари 2013создадена со најавување(?)0
es.wiktionary.org21:24, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
et.wikipedia.org21:24, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
et.wikibooks.org21:24, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
et.wikiquote.org21:24, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
et.wikisource.org21:24, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org21:24, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org21:24, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
eu.wikibooks.org21:24, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
eu.wikiquote.org21:24, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
eu.wikisource.org23:55, 20 октомври 2019создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org21:24, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ext.wikipedia.org21:24, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org21:24, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
fa.wikibooks.org21:24, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
fa.wikinews.org21:24, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
fa.wikiquote.org21:24, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
fa.wikisource.org21:24, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
fa.wiktionary.org21:24, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ff.wikipedia.org21:25, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
fiu-vro.wikipedia.org21:25, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org17:51, 26 август 2011создадена со најавување(?)0
fi.wikibooks.org21:25, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
fi.wikinews.org21:25, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
fi.wikiquote.org21:25, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
fi.wikisource.org21:25, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org21:25, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
fj.wikipedia.org21:25, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
fj.wiktionary.org21:25, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org06:30, 5 декември 2021создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org21:25, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
fo.wikisource.org21:25, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
fo.wiktionary.org21:25, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org21:25, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
frr.wikipedia.org21:25, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org02:30, 20 јуни 2010создадена со најавување(?)17
fr.wikibooks.org21:25, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
fr.wikinews.org21:03, 14 јуни 2010создадена со најавување(?)2
fr.wikiquote.org19:42, 31 јануари 2011создадена со најавување(?)1
fr.wikisource.org21:25, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
fr.wikiversity.org04:01, 30 септември 2012создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org21:25, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
fur.wikipedia.org21:25, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org21:25, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
fy.wikibooks.org21:25, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
fy.wiktionary.org21:25, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org21:25, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
gan.wikipedia.org21:25, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org21:25, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ga.wiktionary.org21:25, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
gcr.wikipedia.org17:22, 26 февруари 2021создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org21:25, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
gd.wiktionary.org21:25, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org21:25, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org02:12, 13 октомври 2010создадена со најавување(?)0
gl.wikibooks.org21:25, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
gl.wikiquote.org21:25, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
gl.wikisource.org21:25, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
gl.wiktionary.org21:25, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org21:25, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
gn.wiktionary.org21:25, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org17:22, 26 февруари 2021создадена со најавување(?)0
gom.wiktionary.org17:22, 26 февруари 2021создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org17:22, 26 февруари 2021создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org21:25, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org21:26, 17 март 2012создадена со најавување(?)1
gu.wikiquote.org21:25, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
gu.wikisource.org21:25, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
gu.wiktionary.org21:25, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
guw.wikipedia.org23:19, 25 март 2022создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org21:25, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
gv.wiktionary.org21:25, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org21:25, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ha.wikipedia.org21:25, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ha.wiktionary.org21:25, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org21:25, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org08:21, 30 март 2012создадена со најавување(?)0
he.wikibooks.org21:25, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
he.wikinews.org21:25, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
he.wikiquote.org21:25, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
he.wikisource.org21:25, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
he.wikivoyage.org11:23, 23 октомври 2019создадена со најавување(?)0
he.wiktionary.org21:25, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
hif.wikipedia.org21:25, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
hif.wiktionary.org17:22, 26 февруари 2021создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org19:38, 16 април 2012создадена со најавување(?)2
hi.wikibooks.org21:25, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
hi.wikiquote.org21:25, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
hi.wikisource.org17:22, 26 февруари 2021создадена со најавување(?)0
hi.wikiversity.org20:15, 11 декември 2021создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org21:25, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org22:12, 21 јануари 2011создадена со најавување(?)0
hr.wikibooks.org21:25, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
hr.wikiquote.org21:25, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
hr.wikisource.org21:25, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
hr.wiktionary.org21:25, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
hsb.wikipedia.org21:25, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
hsb.wiktionary.org21:25, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org04:04, 24 септември 2011создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org21:25, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
hu.wikibooks.org21:25, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
hu.wikiquote.org21:25, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
hu.wikisource.org21:25, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
hu.wiktionary.org21:25, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org21:25, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
hy.wikibooks.org21:25, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
hy.wikiquote.org21:25, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
hy.wikisource.org21:25, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
hy.wiktionary.org21:25, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
hyw.wikipedia.org17:22, 26 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org21:25, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ia.wikibooks.org21:25, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ia.wiktionary.org21:25, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org21:25, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
id.wikibooks.org21:25, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
id.wikiquote.org21:25, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
id.wikisource.org21:25, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
id.wiktionary.org21:25, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ie.wikipedia.org21:25, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ie.wikibooks.org21:25, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ie.wiktionary.org21:25, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org21:25, 25 април 2012создадена со најавување(?)1
ik.wikipedia.org21:26, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ik.wiktionary.org21:26, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org21:26, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org02:32, 2 август 2011создадена со најавување(?)0
inh.wikipedia.org17:22, 26 февруари 2021создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org21:26, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
io.wiktionary.org21:26, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org21:26, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
is.wikibooks.org21:26, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
is.wikiquote.org21:26, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
is.wikisource.org21:26, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
is.wiktionary.org21:26, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org20:27, 24 јули 2010создадена со најавување(?)1
it.wikibooks.org21:26, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
it.wikinews.org21:26, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
it.wikiquote.org21:26, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
it.wikisource.org21:26, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
it.wikiversity.org18:33, 28 февруари 2016создадена со најавување(?)0
it.wikivoyage.org17:33, 11 април 2022создадена со најавување(?)0
it.wiktionary.org21:26, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
iu.wikipedia.org21:26, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
iu.wiktionary.org21:26, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
jam.wikipedia.org09:11, 11 јануари 2019создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org02:07, 28 јуни 2010создадена со најавување(?)2
ja.wikibooks.org21:26, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ja.wikinews.org21:26, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ja.wikiquote.org21:26, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ja.wikisource.org21:26, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ja.wikiversity.org16:54, 27 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ja.wikivoyage.org16:17, 9 мај 2021создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org21:26, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
jbo.wikipedia.org21:26, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
jbo.wiktionary.org21:26, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org21:26, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
jv.wikisource.org16:54, 26 јануари 2022создадена со најавување(?)0
jv.wiktionary.org21:26, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
kaa.wikipedia.org21:26, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
kab.wikipedia.org21:26, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org21:26, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ka.wikibooks.org21:26, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ka.wikiquote.org21:26, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ka.wiktionary.org21:26, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
kbd.wikipedia.org21:26, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
kbp.wikipedia.org17:23, 26 февруари 2021создадена со најавување(?)0
kcg.wikipedia.org13:07, 12 август 2022создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org21:26, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ki.wikipedia.org21:26, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org03:49, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
kk.wikibooks.org21:26, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
kk.wiktionary.org21:26, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
kl.wikipedia.org21:26, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
kl.wiktionary.org21:26, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org21:26, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
km.wikibooks.org21:26, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
km.wiktionary.org21:26, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org21:26, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
kn.wikiquote.org21:26, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
kn.wikisource.org21:26, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
kn.wiktionary.org21:26, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
koi.wikipedia.org21:26, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org10:54, 4 декември 2011создадена со најавување(?)0
ko.wikibooks.org21:26, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ko.wikinews.org21:26, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ko.wikiquote.org21:26, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ko.wikisource.org21:26, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ko.wikiversity.org04:01, 24 февруари 2017создадена со најавување(?)0
ko.wiktionary.org21:26, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
krc.wikipedia.org21:26, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org01:35, 6 септември 2011создадена со најавување(?)0
ks.wikipedia.org21:26, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ks.wiktionary.org21:26, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org21:26, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ku.wikibooks.org21:26, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ku.wikiquote.org21:26, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ku.wiktionary.org21:26, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
kv.wikipedia.org21:26, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
kw.wikipedia.org21:26, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
kw.wiktionary.org21:26, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org21:26, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ky.wikibooks.org21:26, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ky.wikiquote.org21:26, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ky.wiktionary.org21:26, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org21:26, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org21:26, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
la.wikibooks.org21:26, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
la.wikiquote.org21:26, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org21:26, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
la.wiktionary.org21:26, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
lbe.wikipedia.org21:26, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org21:26, 25 април 2012создадена со најавување(?)1
lb.wiktionary.org21:26, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org21:26, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
lfn.wikipedia.org17:24, 26 февруари 2021создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org21:26, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
lij.wikipedia.org21:27, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
lij.wikisource.org17:24, 26 февруари 2021создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org21:26, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
li.wikibooks.org21:27, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
li.wikinews.org17:24, 26 февруари 2021создадена со најавување(?)0
li.wikiquote.org21:27, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
li.wikisource.org21:27, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
li.wiktionary.org21:26, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
lld.wikipedia.org17:24, 26 февруари 2021создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org21:27, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
lmo.wiktionary.org01:49, 6 мај 2022создадена со најавување(?)0
ln.wikipedia.org21:27, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ln.wiktionary.org21:27, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org18:33, 18 јули 2013создадена со најавување(?)2checkuser
lo.wikipedia.org21:27, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
lo.wiktionary.org21:27, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org21:27, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org21:27, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
lt.wikibooks.org21:27, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
lt.wikiquote.org21:27, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
lt.wikisource.org21:27, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
lt.wiktionary.org21:27, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org21:27, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
lv.wiktionary.org21:27, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
mad.wikipedia.org17:24, 26 февруари 2021создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org07:10, 15 август 2018создадена со најавување(?)0
map-bms.wikipedia.org21:27, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
mdf.wikipedia.org21:27, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org16:24, 14 јуни 2010создадена со најавување(?)5
meta.wikimedia.org23:28, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)2.042steward, translationadmin
mg.wikipedia.org21:27, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
mg.wikibooks.org21:27, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
mg.wiktionary.org21:27, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
mhr.wikipedia.org21:27, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org17:24, 26 февруари 2021создадена со најавување(?)0
min.wiktionary.org17:24, 26 февруари 2021создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org21:27, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
mi.wiktionary.org21:27, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org21:27, 25 април 2012создадена со најавување(?)1
mk.wikibooks.org21:27, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
mk.wikisource.org21:27, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
mk.wiktionary.org21:27, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org21:27, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ml.wikibooks.org21:27, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ml.wikiquote.org21:27, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ml.wikisource.org21:27, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ml.wiktionary.org21:27, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
mni.wikipedia.org17:24, 26 февруари 2021создадена со најавување(?)0
mni.wiktionary.org17:24, 26 февруари 2021создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org21:27, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
mn.wiktionary.org21:27, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
mnw.wikipedia.org11:08, 4 март 2020создадена со најавување(?)0
mnw.wiktionary.org04:56, 29 март 2021создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org21:27, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org21:27, 25 април 2012создадена со најавување(?)1
mr.wikibooks.org21:27, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
mr.wikiquote.org21:27, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
mr.wikisource.org21:27, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
mr.wiktionary.org21:27, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org21:27, 25 април 2012создадена со најавување(?)1
ms.wikibooks.org21:27, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ms.wiktionary.org21:27, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
mt.wikipedia.org21:27, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
mt.wiktionary.org21:27, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org21:27, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
myv.wikipedia.org21:27, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org21:27, 25 април 2012создадена со најавување(?)1
my.wiktionary.org21:27, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
mzn.wikipedia.org21:27, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
nah.wikipedia.org21:27, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
nah.wiktionary.org21:27, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org21:27, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
nap.wikisource.org17:25, 26 февруари 2021создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org21:27, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
na.wiktionary.org21:27, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org21:27, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
nds.wikipedia.org21:27, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
nds.wiktionary.org21:27, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org21:27, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ne.wikibooks.org21:27, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ne.wiktionary.org21:27, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org21:27, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
nia.wikipedia.org17:25, 26 февруари 2021создадена со најавување(?)0
nia.wiktionary.org12:19, 26 февруари 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org20:26, 9 јануари 2011создадена со најавување(?)6
nl.wikibooks.org21:27, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
nl.wikimedia.org11:09, 28 септември 2022создадена со најавување(?)0
nl.wikinews.org17:25, 26 февруари 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikiquote.org21:27, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
nl.wikisource.org21:27, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
nl.wikivoyage.org05:16, 17 октомври 2021создадена со најавување(?)0
nl.wiktionary.org21:27, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
nn.wikipedia.org21:27, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
nn.wikiquote.org21:27, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
nn.wiktionary.org21:27, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
nov.wikipedia.org21:27, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org21:27, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
no.wikibooks.org21:27, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
no.wikinews.org21:27, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
no.wikiquote.org21:27, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
no.wikisource.org21:27, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
no.wiktionary.org21:27, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
nqo.wikipedia.org17:25, 26 февруари 2021создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org21:27, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
nso.wikipedia.org21:27, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org21:27, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org21:28, 25 април 2012создадена со најавување(?)1
oc.wikipedia.org21:28, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
oc.wikibooks.org21:28, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
oc.wiktionary.org21:28, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
olo.wikipedia.org17:25, 26 февруари 2021создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org21:28, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
om.wiktionary.org21:28, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org07:15, 21 март 2012создадена со најавување(?)1
or.wikisource.org16:25, 24 февруари 2016создадена со најавување(?)0
or.wiktionary.org21:28, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org21:28, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org00:15, 31 јануари 2013создадена со најавување(?)0
pag.wikipedia.org21:28, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
pam.wikipedia.org21:28, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
pap.wikipedia.org21:28, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org21:28, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
pa.wikibooks.org21:28, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
pa.wikisource.org17:25, 26 февруари 2021создадена со најавување(?)0
pa.wiktionary.org21:28, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org21:28, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
pcm.wikipedia.org06:28, 27 септември 2022создадена со најавување(?)0
pdc.wikipedia.org21:28, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
pfl.wikipedia.org21:28, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
pih.wikipedia.org21:28, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
pi.wikipedia.org21:28, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org16:03, 19 август 2010создадена со најавување(?)0autoreview
pl.wikibooks.org21:28, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
pl.wikimedia.org17:33, 7 октомври 2021создадена со најавување(?)0
pl.wikinews.org21:28, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
pl.wikiquote.org21:28, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
pl.wikisource.org21:28, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
pl.wiktionary.org21:28, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
pms.wikipedia.org21:28, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
pms.wikisource.org17:26, 26 февруари 2021создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org21:28, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
pnb.wiktionary.org21:28, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
pnt.wikipedia.org21:28, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org21:28, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ps.wiktionary.org21:28, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org15:57, 17 јуни 2010создадена со најавување(?)3
pt.wikibooks.org21:28, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
pt.wikimedia.org20:43, 12 април 2022создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org21:28, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
pt.wikiquote.org21:28, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
pt.wikisource.org21:28, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
pt.wikiversity.org04:15, 18 октомври 2021создадена со најавување(?)0
pt.wikivoyage.org13:09, 2 јуни 2021создадена со најавување(?)0
pt.wiktionary.org21:28, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org21:28, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
qu.wiktionary.org21:28, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org21:28, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org21:28, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
rn.wikipedia.org21:28, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org21:28, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
roa-rup.wiktionary.org21:28, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org21:28, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org16:16, 8 јануари 2011создадена со најавување(?)1
ro.wikibooks.org21:28, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ro.wikinews.org02:53, 15 март 2011создадена со најавување(?)0
ro.wikiquote.org21:28, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ro.wikisource.org21:28, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ro.wiktionary.org21:28, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
rue.wikipedia.org21:28, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org02:26, 15 јуни 2010создадена со најавување(?)1
ru.wikibooks.org21:28, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ru.wikimedia.org22:41, 28 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org21:28, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ru.wikiquote.org21:28, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ru.wikisource.org21:28, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ru.wikiversity.org00:16, 31 јануари 2013создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org21:28, 25 април 2012создадена со најавување(?)1
rw.wikipedia.org21:28, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
rw.wiktionary.org21:28, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org21:28, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
sah.wikisource.org21:28, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
sat.wikipedia.org17:26, 26 февруари 2021создадена со најавување(?)2
sa.wikipedia.org21:28, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
sa.wikibooks.org21:28, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org21:28, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
sa.wiktionary.org21:28, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org21:28, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
scn.wiktionary.org21:28, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org20:18, 22 јануари 2011создадена со најавување(?)0
sc.wikipedia.org21:28, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org21:28, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
sd.wiktionary.org21:28, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org21:28, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
sg.wikipedia.org21:28, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
sg.wiktionary.org21:28, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
shi.wikipedia.org01:18, 5 јули 2021создадена со најавување(?)0
shn.wikipedia.org17:26, 26 февруари 2021создадена со најавување(?)0
shn.wikivoyage.org14:13, 7 мај 2022создадена со најавување(?)0
shn.wiktionary.org17:26, 26 февруари 2021создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org21:28, 25 април 2012создадена со најавување(?)1
sh.wiktionary.org21:28, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
shy.wiktionary.org17:26, 26 февруари 2021создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org21:44, 2 јули 2010создадена со најавување(?)640rollbacker
simple.wiktionary.org21:28, 25 април 2012создадена со најавување(?)2
si.wikipedia.org05:25, 19 август 2010создадена со најавување(?)0
si.wikibooks.org21:28, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
si.wiktionary.org21:28, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
skr.wikipedia.org17:26, 26 февруари 2021создадена со најавување(?)0
skr.wiktionary.org17:26, 26 февруари 2021создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org23:07, 14 јуни 2011создадена со најавување(?)1
sk.wikibooks.org21:28, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
sk.wikiquote.org21:28, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
sk.wikisource.org21:28, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
sk.wiktionary.org21:28, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org21:28, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
sl.wikibooks.org21:28, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
sl.wikiquote.org21:28, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
sl.wikisource.org21:28, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
sl.wikiversity.org06:07, 21 октомври 2019создадена со најавување(?)0
sl.wiktionary.org21:28, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
smn.wikipedia.org17:27, 26 февруари 2021создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org21:28, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
sm.wiktionary.org21:28, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org21:28, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
wikisource.org11:51, 10 март 2012создадена со најавување(?)0
so.wikipedia.org21:28, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
so.wiktionary.org21:28, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org22:01, 12 септември 2010создадена со најавување(?)1
sq.wikipedia.org21:29, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
sq.wikibooks.org21:29, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
sq.wikinews.org21:29, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
sq.wikiquote.org21:29, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
sq.wiktionary.org21:29, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
srn.wikipedia.org21:29, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org21:29, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
sr.wikibooks.org21:29, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
sr.wikinews.org20:21, 3 февруари 2012создадена со најавување(?)0
sr.wikiquote.org21:29, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
sr.wikisource.org21:29, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
sr.wiktionary.org21:29, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ss.wikipedia.org21:29, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ss.wiktionary.org21:29, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org21:29, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
st.wikipedia.org21:29, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
st.wiktionary.org21:29, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org21:29, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
su.wikibooks.org21:29, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
su.wikiquote.org21:29, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
su.wiktionary.org21:29, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org02:22, 21 август 2011создадена со најавување(?)0
sv.wikibooks.org21:29, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
sv.wikinews.org21:29, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
sv.wikiquote.org21:29, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
sv.wikisource.org21:29, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
sv.wiktionary.org21:29, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org21:29, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
sw.wiktionary.org21:29, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
szl.wikipedia.org21:29, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
szy.wikipedia.org00:09, 31 декември 2019создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org21:29, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ta.wikibooks.org21:29, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ta.wikinews.org21:29, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ta.wikiquote.org21:29, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ta.wikisource.org21:29, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ta.wiktionary.org21:29, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
tay.wikipedia.org05:01, 29 март 2021создадена со најавување(?)0
tcy.wikipedia.org07:57, 6 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ten.wikipedia.org02:58, 13 јануари 2011создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org21:30, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
test-commons.wikimedia.org21:13, 17 октомври 2021создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org14:18, 17 август 2010создадена со најавување(?)0
test.wikidata.org21:59, 27 февруари 2022создадена со најавување(?)0
tet.wikipedia.org21:29, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org23:08, 28 август 2010создадена со најавување(?)0
te.wikibooks.org21:29, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
te.wikiquote.org21:29, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
te.wikisource.org21:29, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
te.wiktionary.org21:29, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org21:29, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
tg.wikibooks.org21:29, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
tg.wiktionary.org21:29, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org21:29, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
th.wikibooks.org21:29, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
th.wikiquote.org21:29, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
th.wikisource.org21:29, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
th.wiktionary.org21:29, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ti.wikipedia.org21:29, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ti.wiktionary.org21:29, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org21:29, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
tk.wiktionary.org21:29, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org21:29, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
tl.wikibooks.org21:29, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
tl.wiktionary.org21:29, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
tn.wikipedia.org21:29, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
tn.wiktionary.org21:29, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org21:29, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org21:29, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
tpi.wiktionary.org21:29, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
trv.wikipedia.org14:55, 21 јуни 2021создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org03:45, 3 септември 2011создадена со најавување(?)0
tr.wikibooks.org21:29, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
tr.wikinews.org16:16, 4 август 2011создадена со најавување(?)0
tr.wikiquote.org21:29, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
tr.wikisource.org21:29, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
tr.wikivoyage.org11:42, 21 јануари 2021создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org21:29, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ts.wikipedia.org21:29, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ts.wiktionary.org21:29, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org21:29, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
tt.wikibooks.org21:29, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
tt.wiktionary.org21:29, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
tum.wikipedia.org21:29, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
tw.wikipedia.org21:29, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
tyv.wikipedia.org17:28, 26 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ty.wikipedia.org21:29, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ua.wikimedia.org07:27, 21 декември 2014создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org21:29, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ug.wikipedia.org21:29, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ug.wiktionary.org21:29, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org21:30, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
uk.wikibooks.org21:30, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
uk.wikinews.org21:30, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
uk.wikiquote.org21:30, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
uk.wikisource.org21:30, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
uk.wikivoyage.org00:41, 23 март 2021создадена со најавување(?)0
uk.wiktionary.org21:30, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org21:30, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ur.wikibooks.org21:30, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ur.wikiquote.org21:30, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ur.wiktionary.org21:30, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org21:30, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
uz.wikibooks.org21:30, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
uz.wikiquote.org21:30, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
uz.wiktionary.org21:30, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
vec.wikipedia.org21:30, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
vec.wikisource.org21:30, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
vec.wiktionary.org17:28, 26 февруари 2021создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org21:30, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
ve.wikipedia.org21:30, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org21:30, 25 април 2012создадена со најавување(?)1
vi.wikibooks.org21:30, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
vi.wikiquote.org21:30, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
vi.wikisource.org21:30, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
vi.wikivoyage.org18:28, 10 јули 2021создадена со најавување(?)0
vi.wiktionary.org21:30, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
vls.wikipedia.org21:30, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
vo.wikipedia.org21:30, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
vo.wikibooks.org21:30, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
vo.wiktionary.org21:30, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org21:30, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
wa.wikipedia.org21:30, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
wa.wikisource.org17:28, 26 февруари 2021создадена со најавување(?)0
wa.wiktionary.org21:30, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org22:25, 6 ноември 2012создадена со најавување(?)524
wikimania2008.wikimedia.org04:41, 12 април 2022создадена со најавување(?)0
wikimania2012.wikimedia.org08:39, 7 март 2012создадена со најавување(?)22
wikimania2015.wikimedia.org00:08, 23 јануари 2015создадена со најавување(?)0
wikimania2016.wikimedia.org09:00, 17 декември 2015создадена со најавување(?)0
wikimania2017.wikimedia.org02:30, 11 октомври 2016создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org02:26, 6 јуни 2019создадена со најавување(?)0
wo.wikipedia.org00:20, 2 декември 2011создадена со најавување(?)0
wo.wikiquote.org21:30, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
wo.wiktionary.org21:30, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org21:30, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
xal.wikipedia.org21:30, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
xh.wikipedia.org21:30, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org21:30, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
yi.wikipedia.org21:30, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
yi.wikisource.org21:30, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org21:30, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org21:30, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
yue.wiktionary.org11:22, 23 октомври 2019создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org21:30, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
za.wiktionary.org21:30, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org21:30, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org21:30, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikipedia.org21:30, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikibooks.org21:30, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikiquote.org21:30, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikisource.org21:30, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wiktionary.org21:30, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org21:08, 17 март 2012создадена со најавување(?)1
zh.wikipedia.org19:43, 1 септември 2010создадена со најавување(?)4
zh.wikibooks.org21:30, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
zh.wikinews.org21:30, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
zh.wikiquote.org21:30, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
zh.wikisource.org21:30, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
zh.wikiversity.org03:52, 19 јули 2021создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org06:07, 7 март 2021создадена со најавување(?)0
zh.wiktionary.org21:30, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
zu.wikipedia.org21:30, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
zu.wiktionary.org21:30, 25 април 2012создадена со најавување(?)0