Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
commons.wikimedia.org12:56, 24 јули 2021создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org19:25, 25 септември 2009домашно вики(?)13
de.wikiquote.org11:31, 17 јули 2021создадена со најавување(?)0
de.wikisource.org23:41, 22 ноември 2009создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org19:25, 25 септември 2009потврдено со лозинка(?)23
en.wikiquote.org14:32, 11 април 2013создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org09:06, 13 април 2013создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org14:53, 13 февруари 2014создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org07:53, 24 мај 2021создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org11:18, 24 јули 2021создадена со најавување(?)0
meta.wikimedia.org11:10, 24 јули 2021создадена со најавување(?)1
nl.wikipedia.org14:10, 14 ноември 2021создадена со најавување(?)0