Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: Albertoleoncio
  • Зачленет: 03:32, 18 август 2014 (пред 7 години)
  • Вкупно уредувања: 41.854
  • Број на приврзани сметки: 515
  • Глобална група: VRT-претставници за дозволи
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ab.wikipedia.org02:18, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ace.wikipedia.org15:00, 9 ноември 2020создадена со најавување(?)0
ady.wikipedia.org02:18, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org19:36, 17 јуни 2020создадена со најавување(?)45
ak.wikipedia.org02:18, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org02:18, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org16:01, 20 ноември 2020создадена со најавување(?)2
ang.wikipedia.org21:13, 28 февруари 2020создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org04:16, 4 јули 2020создадена со најавување(?)2
api.wikimedia.org02:18, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org02:18, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org20:50, 8 јуни 2020создадена со најавување(?)14
ar.wikibooks.org02:18, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)1
ar.wikinews.org02:18, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)1
ar.wikiquote.org02:18, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)1
ar.wikisource.org02:18, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)1
ar.wikiversity.org02:18, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)1
ar.wiktionary.org15:00, 9 ноември 2020создадена со најавување(?)1
ary.wikipedia.org18:28, 26 мај 2022создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org01:57, 14 август 2020создадена со најавување(?)7
ast.wikipedia.org04:28, 17 октомври 2020создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org20:00, 17 јуни 2020создадена со најавување(?)2
atj.wikipedia.org02:18, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org15:00, 9 ноември 2020создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org02:18, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org19:05, 22 јуни 2020создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org03:18, 26 февруари 2020создадена со најавување(?)28
az.wikibooks.org02:18, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
az.wikisource.org02:18, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org23:20, 8 февруари 2020создадена со најавување(?)2
bat-smg.wikipedia.org02:18, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org16:01, 20 ноември 2020создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org04:44, 10 јуни 2020создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org02:07, 15 јуни 2020создадена со најавување(?)2
beta.wikiversity.org02:18, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org04:16, 4 јули 2020создадена со најавување(?)0
be.wikiquote.org02:18, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
be.wikisource.org02:18, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org17:42, 8 мај 2016создадена со најавување(?)0
bg.wikiquote.org02:18, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
bh.wikipedia.org02:18, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)1
bi.wikipedia.org02:18, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
bjn.wikipedia.org02:19, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)3
blk.wikipedia.org13:47, 19 јули 2022создадена со најавување(?)0
bm.wikipedia.org02:19, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org20:00, 17 јуни 2020создадена со најавување(?)2
bn.wikibooks.org02:19, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
bn.wikisource.org02:19, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
bn.wiktionary.org06:11, 27 јуни 2021создадена со најавување(?)1
bo.wikipedia.org16:02, 20 ноември 2020создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org15:00, 9 ноември 2020создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org04:59, 18 февруари 2020создадена со најавување(?)0
br.wikimedia.org07:30, 22 декември 2014создадена со најавување(?)191sysop
bs.wikipedia.org15:00, 9 ноември 2020создадена со најавување(?)0
bs.wikinews.org02:19, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org18:12, 9 септември 2020создадена со најавување(?)0
bxr.wikipedia.org02:19, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org23:51, 26 април 2016создадена со најавување(?)2
ca.wikibooks.org15:10, 9 ноември 2020создадена со најавување(?)0
ca.wikimedia.org16:12, 31 август 2020создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org15:10, 9 ноември 2020создадена со најавување(?)0
ca.wikiquote.org15:10, 9 ноември 2020создадена со најавување(?)0
cbk-zam.wikipedia.org23:37, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
cdo.wikipedia.org02:19, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org04:29, 4 септември 2019создадена со најавување(?)1
ce.wikipedia.org02:19, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org02:19, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ch.wikipedia.org02:19, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
chy.wikipedia.org02:19, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org00:25, 22 јануари 2020создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org03:32, 18 август 2014потврдено по е-пошта(?)12.447filemover, image-reviewer
co.wikipedia.org04:16, 4 јули 2020создадена со најавување(?)1
co.wikimedia.org02:19, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
co.wiktionary.org16:02, 20 ноември 2020создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org15:00, 9 ноември 2020создадена со најавување(?)0
cr.wikipedia.org02:19, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
csb.wikipedia.org02:19, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org19:38, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)9
cs.wikinews.org02:19, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
cs.wikiquote.org02:19, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
cs.wikisource.org02:19, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
cs.wikiversity.org02:19, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
cu.wikipedia.org02:19, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
cv.wikipedia.org02:19, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org16:02, 20 ноември 2020создадена со најавување(?)0
cy.wikiquote.org02:19, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
cy.wikisource.org02:19, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
dag.wikipedia.org21:38, 2 јули 2021создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org15:26, 29 април 2020создадена со најавување(?)0
da.wikibooks.org02:19, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
da.wikisource.org06:24, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org18:14, 10 март 2017создадена со најавување(?)0
de.wikibooks.org02:20, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
de.wikinews.org02:20, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
de.wikiquote.org02:20, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
de.wikisource.org03:23, 22 мај 2020создадена со најавување(?)0
de.wikivoyage.org02:20, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)1
de.wiktionary.org16:02, 20 ноември 2020создадена со најавување(?)1
diq.wikipedia.org02:00, 14 август 2020создадена со најавување(?)0
dk.wikimedia.org02:20, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
dsb.wikipedia.org15:00, 9 ноември 2020создадена со најавување(?)0
dty.wikipedia.org02:20, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)1
dv.wikipedia.org02:20, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org02:20, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org06:24, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org20:00, 14 април 2016создадена со најавување(?)25
el.wikinews.org16:06, 20 јануари 2020создадена со најавување(?)0
el.wikiquote.org02:20, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
el.wikisource.org03:23, 22 мај 2020создадена со најавување(?)0
el.wikivoyage.org02:20, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
el.wiktionary.org22:59, 21 јуни 2020создадена со најавување(?)0
eml.wikipedia.org17:45, 15 јули 2022создадена со најавување(?)2
en.wikipedia.org09:28, 28 август 2014создадена со најавување(?)79
en.wikibooks.org22:34, 8 октомври 2014создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org22:34, 8 октомври 2014создадена со најавување(?)20
en.wikiquote.org22:34, 8 октомври 2014создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org22:34, 8 октомври 2014создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org22:34, 8 октомври 2014создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org22:34, 8 октомври 2014создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org22:34, 8 октомври 2014создадена со најавување(?)1
eo.wikipedia.org13:09, 10 ноември 2017создадена со најавување(?)0
eo.wikinews.org02:20, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
eo.wikiquote.org02:20, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org01:56, 3 март 2016создадена со најавување(?)13
es.wikibooks.org02:20, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
es.wikinews.org02:20, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
es.wikiquote.org03:48, 8 октомври 2020создадена со најавување(?)0
es.wikisource.org20:27, 12 декември 2020создадена со најавување(?)0
es.wikiversity.org02:20, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
es.wikivoyage.org02:20, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
es.wiktionary.org01:58, 14 август 2020создадена со најавување(?)0
et.wikipedia.org06:11, 15 јануари 2020создадена со најавување(?)30
ee.wikimedia.org02:21, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
et.wikiquote.org02:21, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
et.wikisource.org02:21, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org04:03, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org05:05, 8 март 2018создадена со најавување(?)3
ext.wikipedia.org03:54, 5 ноември 2020создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org14:38, 27 февруари 2020создадена со најавување(?)0
fa.wikibooks.org02:21, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)1
fa.wikinews.org02:21, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)1
fa.wikisource.org02:21, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
fa.wikivoyage.org02:21, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)1
fiu-vro.wikipedia.org02:21, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org17:15, 1 мај 2017создадена со најавување(?)1
fi.wikibooks.org02:21, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
fi.wikimedia.org02:21, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
fi.wikinews.org02:21, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
fi.wikiquote.org02:21, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
fi.wikivoyage.org02:21, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
fj.wikipedia.org02:21, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org23:24, 2 ноември 2021создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org02:21, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org02:21, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
frr.wikipedia.org02:21, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org23:51, 26 април 2016создадена со најавување(?)87
fr.wikibooks.org02:21, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
fr.wikinews.org02:21, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)1
fr.wikiquote.org02:21, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
fr.wikisource.org01:14, 31 јули 2020создадена со најавување(?)0
fr.wikiversity.org15:00, 9 ноември 2020создадена со најавување(?)0
fr.wikivoyage.org02:21, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org04:57, 12 септември 2020создадена со најавување(?)1
fur.wikipedia.org02:21, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org15:00, 9 ноември 2020создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org02:21, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
gan.wikipedia.org02:21, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org17:44, 2 септември 2020создадена со најавување(?)0
ga.wiktionary.org16:02, 20 ноември 2020создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org02:21, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
gd.wiktionary.org01:58, 14 август 2020создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org18:45, 14 јуни 2017создадена со најавување(?)2
gl.wikibooks.org02:21, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
gl.wikiquote.org02:21, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org15:00, 9 ноември 2020создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org02:10, 3 јануари 2021создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org15:00, 9 ноември 2020создадена со најавување(?)1
got.wikipedia.org00:58, 7 септември 2020создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org02:21, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)1
gu.wikiquote.org02:22, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)1
gu.wikisource.org02:22, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)1
gv.wikipedia.org16:02, 20 ноември 2020создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org16:02, 20 ноември 2020создадена со најавување(?)0
ha.wikipedia.org02:22, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org07:57, 4 јули 2020создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org07:48, 24 јануари 2020создадена со најавување(?)1
he.wikibooks.org02:22, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
he.wikinews.org02:22, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
he.wikiquote.org02:22, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
he.wikivoyage.org02:22, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
hif.wikipedia.org02:22, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)1
hi.wikipedia.org04:01, 21 декември 2019создадена со најавување(?)6
hi.wikisource.org01:58, 14 август 2020создадена со најавување(?)0
hi.wikivoyage.org02:22, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org02:13, 29 септември 2020создадена со најавување(?)1
hr.wikibooks.org02:22, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
hsb.wikipedia.org02:22, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org02:22, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org02:24, 16 јуни 2020создадена со најавување(?)1
hu.wikibooks.org02:22, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
hu.wikiquote.org02:22, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
hu.wikisource.org02:22, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org01:59, 14 август 2020создадена со најавување(?)0
hy.wiktionary.org17:45, 2 септември 2020создадена со најавување(?)0
hyw.wikipedia.org06:24, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org12:20, 6 ноември 2019создадена со најавување(?)1
ia.wikibooks.org02:22, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ia.wiktionary.org02:22, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org19:58, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)19
id.wikibooks.org02:22, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
id.wikiquote.org02:22, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
id.wiktionary.org16:02, 20 ноември 2020создадена со најавување(?)0
ie.wikipedia.org04:42, 4 јули 2020создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org02:22, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ik.wikipedia.org02:22, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org02:22, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org22:34, 8 октомври 2014создадена со најавување(?)20
io.wikipedia.org16:02, 20 ноември 2020создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org06:25, 30 мај 2020создадена со најавување(?)1
is.wikibooks.org02:22, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org04:03, 23 септември 2016создадена со најавување(?)44
it.wikibooks.org02:23, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
it.wikinews.org02:23, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
it.wikiquote.org13:27, 9 октомври 2020создадена со најавување(?)1
it.wikisource.org02:52, 1 март 2021создадена со најавување(?)0
it.wikivoyage.org02:23, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
it.wiktionary.org02:23, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
iu.wikipedia.org02:23, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
jam.wikipedia.org02:23, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org04:40, 4 септември 2019создадена со најавување(?)1
ja.wikibooks.org02:23, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ja.wikinews.org01:59, 14 август 2020создадена со најавување(?)0
ja.wikiquote.org02:23, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ja.wikisource.org02:23, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ja.wikiversity.org02:23, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org19:06, 23 јануари 2021создадена со најавување(?)0
jbo.wikipedia.org16:02, 20 ноември 2020создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org16:02, 20 ноември 2020создадена со најавување(?)3
kaa.wikipedia.org02:23, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
kab.wikipedia.org02:23, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org18:59, 2 септември 2020создадена со најавување(?)0
kbd.wikipedia.org02:23, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
kbp.wikipedia.org02:23, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org02:23, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org15:01, 9 ноември 2020создадена со најавување(?)4
kl.wikipedia.org02:23, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org16:02, 20 ноември 2020создадена со најавување(?)0
km.wiktionary.org06:12, 27 јуни 2021создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org16:02, 20 ноември 2020создадена со најавување(?)2
kn.wiktionary.org05:06, 3 јануари 2021создадена со најавување(?)0
koi.wikipedia.org02:23, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org01:11, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)2
ko.wikibooks.org02:23, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ko.wikinews.org02:23, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ko.wikiquote.org02:23, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ko.wikisource.org02:23, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ko.wikiversity.org02:23, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
krc.wikipedia.org02:23, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org16:02, 20 ноември 2020создадена со најавување(?)0
ks.wikipedia.org19:37, 6 јануари 2022создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org15:01, 9 ноември 2020создадена со најавување(?)0
ku.wiktionary.org17:44, 2 септември 2020создадена со најавување(?)0
kv.wikipedia.org02:23, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
kw.wikipedia.org02:23, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org20:27, 12 декември 2020создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org02:23, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org00:58, 26 март 2020создадена со најавување(?)0
la.wikibooks.org02:23, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
la.wikiquote.org02:24, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org02:52, 1 март 2021создадена со најавување(?)0
lbe.wikipedia.org02:24, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org15:01, 9 ноември 2020создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org02:24, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
lfn.wikipedia.org18:47, 14 јули 2022создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org02:24, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
lij.wikipedia.org15:01, 9 ноември 2020создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org16:02, 20 ноември 2020создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org06:11, 22 април 2020создадена со најавување(?)2
ln.wikipedia.org02:24, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org09:28, 28 август 2014создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org15:01, 9 ноември 2020создадена со најавување(?)0
lrc.wikipedia.org20:27, 12 декември 2020создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org02:24, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org17:44, 2 септември 2020создадена со најавување(?)1
lt.wikibooks.org02:24, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
lt.wikisource.org02:24, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org15:01, 9 ноември 2020создадена со најавување(?)6
mai.wikipedia.org02:24, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)1
map-bms.wikipedia.org02:24, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)1
mdf.wikipedia.org02:24, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org22:34, 8 октомври 2014создадена со најавување(?)98autopatrolled
meta.wikimedia.org09:28, 28 август 2014создадена со најавување(?)273global-renamer
mg.wikipedia.org17:09, 19 септември 2020создадена со најавување(?)0
mg.wiktionary.org17:09, 19 септември 2020создадена со најавување(?)0
mhr.wikipedia.org02:24, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org02:24, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)1
mi.wikipedia.org02:24, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org04:30, 12 декември 2020создадена со најавување(?)6
ml.wikipedia.org00:17, 19 мај 2020создадена со најавување(?)6
ml.wikibooks.org02:24, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ml.wikiquote.org02:24, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ml.wikisource.org02:24, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org18:58, 2 декември 2020создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org02:24, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org16:02, 20 ноември 2020создадена со најавување(?)2
ms.wikipedia.org22:33, 6 јуни 2020создадена со најавување(?)4
mt.wikipedia.org02:24, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org22:42, 14 јули 2018создадена со најавување(?)0
mx.wikimedia.org02:24, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
myv.wikipedia.org02:24, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org18:59, 2 септември 2020создадена со најавување(?)3
mzn.wikipedia.org02:24, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
nah.wikipedia.org02:24, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org02:24, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
nap.wikisource.org02:24, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org17:46, 15 јули 2022создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org02:25, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
nds.wikipedia.org16:02, 20 ноември 2020создадена со најавување(?)4
ne.wikipedia.org01:02, 6 јуни 2020создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org02:25, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org17:52, 5 октомври 2017создадена со најавување(?)35
nl.wikibooks.org02:25, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikimedia.org04:18, 28 август 2020создадена со најавување(?)0
nl.wikinews.org02:25, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikiquote.org15:01, 9 ноември 2020создадена со најавување(?)0
nl.wikivoyage.org02:25, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
nl.wiktionary.org15:01, 9 ноември 2020создадена со најавување(?)0
nn.wikipedia.org15:01, 9 ноември 2020создадена со најавување(?)0
nov.wikipedia.org02:25, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org15:01, 9 ноември 2020создадена со најавување(?)0
no.wikimedia.org18:30, 23 септември 2021создадена со најавување(?)0
no.wikinews.org02:25, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
no.wikiquote.org02:25, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
no.wikisource.org02:25, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org02:25, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
nso.wikipedia.org02:25, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org19:07, 23 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org23:26, 3 јануари 2021создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org04:23, 4 јули 2020создадена со најавување(?)0
oc.wiktionary.org02:25, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
olo.wikipedia.org02:25, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org02:25, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org15:01, 9 ноември 2020создадена со најавување(?)0
or.wikisource.org02:25, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org02:25, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org06:10, 15 јануари 2020создадена со најавување(?)0
pag.wikipedia.org02:25, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
pam.wikipedia.org18:58, 2 декември 2020создадена со најавување(?)0
pap.wikipedia.org17:44, 2 септември 2020создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org16:02, 20 ноември 2020создадена со најавување(?)2
pcd.wikipedia.org02:26, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
pdc.wikipedia.org02:26, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
pfl.wikipedia.org02:26, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
pih.wikipedia.org02:26, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org06:00, 13 февруари 2020создадена со најавување(?)0
pl.wikibooks.org23:26, 3 јануари 2021создадена со најавување(?)0
pl.wikinews.org02:26, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
pl.wikiquote.org02:26, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
pl.wikisource.org02:26, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
pl.wikivoyage.org02:26, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
pl.wiktionary.org16:02, 20 ноември 2020создадена со најавување(?)0
pms.wikipedia.org02:26, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)3
pnb.wikipedia.org20:27, 12 декември 2020создадена со најавување(?)0
pnt.wikipedia.org02:26, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org20:27, 12 декември 2020создадена со најавување(?)2
ps.wiktionary.org06:05, 27 ноември 2021создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org03:32, 18 август 2014домашно вики(?)24.564interface-admin, suppress, sysop
pt.wikibooks.org03:31, 10 август 2016создадена со најавување(?)4
pt.wikimedia.org15:18, 17 ноември 2019создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org05:50, 23 мај 2020создадена со најавување(?)9
pt.wikiquote.org16:48, 13 септември 2019создадена со најавување(?)3
pt.wikisource.org05:46, 23 март 2016создадена со најавување(?)11
pt.wikiversity.org02:02, 6 јуни 2020создадена со најавување(?)6
pt.wikivoyage.org06:14, 21 јуни 2020создадена со најавување(?)4
pt.wiktionary.org02:38, 26 септември 2019создадена со најавување(?)9
qu.wikipedia.org02:26, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org02:26, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org02:26, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org02:26, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org02:26, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org16:15, 4 април 2020создадена со најавување(?)17
ro.wikibooks.org02:26, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ro.wikinews.org02:26, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ro.wikiquote.org02:27, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ro.wikisource.org02:27, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ro.wikivoyage.org02:27, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
rue.wikipedia.org15:02, 9 ноември 2020создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org18:10, 17 декември 2019создадена со најавување(?)0
ru.wikibooks.org02:27, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikimedia.org02:27, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org02:27, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikiquote.org02:27, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikisource.org02:27, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikivoyage.org02:27, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org17:44, 2 септември 2020создадена со најавување(?)2
rw.wikipedia.org02:27, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org02:27, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
sat.wikipedia.org15:02, 9 ноември 2020создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org02:27, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)1
scn.wikipedia.org02:27, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
scn.wiktionary.org16:02, 20 ноември 2020создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org04:55, 22 јуни 2020создадена со најавување(?)0
sc.wikipedia.org02:27, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org02:27, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org02:27, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org02:27, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
sg.wikipedia.org02:27, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
shn.wikipedia.org06:12, 27 јуни 2021создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org16:02, 20 ноември 2020создадена со најавување(?)4
simple.wikipedia.org13:42, 6 јануари 2020создадена со најавување(?)0
simple.wiktionary.org06:12, 27 јуни 2021создадена со најавување(?)0
si.wikipedia.org02:27, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org05:02, 22 јуни 2020создадена со најавување(?)1
sk.wiktionary.org01:07, 28 мај 2020создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org15:02, 9 ноември 2020создадена со најавување(?)0
sl.wikibooks.org02:27, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
sl.wikiquote.org02:27, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
sl.wikisource.org02:27, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
sl.wikiversity.org02:27, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org02:27, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
wikisource.org05:46, 23 март 2016создадена со најавување(?)1
so.wikipedia.org17:44, 2 септември 2020создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org22:34, 8 октомври 2014создадена со најавување(?)2
sq.wikipedia.org01:59, 14 август 2020создадена со најавување(?)2
sq.wikinews.org02:28, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
srn.wikipedia.org02:28, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org18:10, 17 декември 2019создадена со најавување(?)5
sr.wikinews.org02:28, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ss.wikipedia.org02:28, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org02:28, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
strategy.wikimedia.org06:49, 10 јуни 2020создадена со најавување(?)0
st.wikipedia.org02:28, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org20:27, 12 декември 2020создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org04:40, 4 септември 2019создадена со најавување(?)1
sv.wikibooks.org02:28, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
sv.wikinews.org02:28, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
sv.wikivoyage.org02:28, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
sv.wiktionary.org15:02, 9 ноември 2020создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org15:02, 9 ноември 2020создадена со најавување(?)2
szl.wikipedia.org02:28, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org15:02, 9 ноември 2020создадена со најавување(?)4
ta.wikibooks.org02:28, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ta.wikinews.org02:28, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ta.wikisource.org02:28, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
tcy.wikipedia.org02:28, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ten.wikipedia.org16:09, 20 јануари 2020создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org07:43, 24 септември 2020создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org16:28, 24 септември 2019создадена со најавување(?)0
test.wikidata.org07:44, 24 септември 2020создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org17:44, 2 септември 2020создадена со најавување(?)2
te.wikisource.org01:58, 14 август 2020создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org20:27, 12 декември 2020создадена со најавување(?)1
th.wikipedia.org04:57, 22 јуни 2020создадена со најавување(?)6
th.wikibooks.org02:28, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)1
ti.wikipedia.org02:28, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org19:10, 4 декември 2020создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org03:38, 16 јуни 2020создадена со најавување(?)0
tl.wikibooks.org02:28, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
tn.wikipedia.org02:28, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org02:29, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org03:54, 5 ноември 2020создадена со најавување(?)1
tr.wikibooks.org02:29, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ts.wikipedia.org02:29, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org20:13, 31 март 2020создадена со најавување(?)0
tum.wikipedia.org23:19, 8 февруари 2020создадена со најавување(?)0
tyv.wikipedia.org02:29, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ty.wikipedia.org02:29, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ua.wikimedia.org02:29, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org02:29, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ug.wikipedia.org02:29, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org23:51, 26 април 2016создадена со најавување(?)21
uk.wikibooks.org02:29, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
uk.wikinews.org02:29, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
uk.wikiquote.org02:29, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
uk.wikisource.org17:44, 2 септември 2020создадена со најавување(?)0
uk.wikivoyage.org02:29, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
uk.wiktionary.org15:13, 31 мај 2022создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org15:02, 9 ноември 2020создадена со најавување(?)0
ur.wikiquote.org02:29, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org04:57, 22 јуни 2020создадена со најавување(?)2
vec.wikipedia.org04:21, 4 јули 2020создадена со најавување(?)3
vep.wikipedia.org15:02, 9 ноември 2020создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org16:02, 20 ноември 2020создадена со најавување(?)4
vi.wikibooks.org02:29, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
vi.wikisource.org02:29, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
vi.wikivoyage.org02:29, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
vi.wiktionary.org16:02, 20 ноември 2020создадена со најавување(?)0
vls.wikipedia.org02:29, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
vo.wikipedia.org02:29, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org16:02, 20 ноември 2020создадена со најавување(?)0
wa.wikipedia.org02:29, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org22:34, 8 октомври 2014создадена со најавување(?)3.558translationadmin
wikimania.wikimedia.org19:24, 31 август 2020создадена со најавување(?)1
wo.wikipedia.org17:06, 22 септември 2020создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org20:27, 12 декември 2020создадена со најавување(?)0
xal.wikipedia.org02:29, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
xh.wikipedia.org02:29, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org02:29, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
yi.wikipedia.org17:34, 6 декември 2019создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org16:02, 20 ноември 2020создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org18:58, 2 декември 2020создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org02:29, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org02:30, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org02:30, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)1
zh-min-nan.wikipedia.org16:02, 20 ноември 2020создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikisource.org02:30, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org15:02, 9 ноември 2020создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org13:09, 10 ноември 2017создадена со најавување(?)0
zh.wikibooks.org02:30, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
zh.wikinews.org02:30, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
zh.wikiquote.org02:30, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
zh.wikisource.org02:30, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org02:30, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
zh.wiktionary.org06:12, 27 јуни 2021создадена со најавување(?)0
zu.wikipedia.org02:30, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0