Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ab.wikipedia.org21:14, 30 декември 2020создадена со најавување(?)0
ace.wikipedia.org20:09, 5 мај 2021создадена со најавување(?)0
ady.wikipedia.org17:19, 19 февруари 2021создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org16:42, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
af.wikibooks.org09:14, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
af.wikiquote.org09:14, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
af.wiktionary.org20:10, 5 мај 2021создадена со најавување(?)0
ak.wikipedia.org16:40, 4 март 2021создадена со најавување(?)1
als.wikipedia.org11:54, 17 јуни 2021создадена со најавување(?)0
alt.wikipedia.org21:33, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ami.wikipedia.org15:54, 28 октомври 2021создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org11:28, 20 февруари 2021создадена со најавување(?)1
am.wiktionary.org07:25, 10 февруари 2022создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org13:58, 6 мај 2021создадена со најавување(?)0
ang.wiktionary.org18:00, 8 август 2021создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org11:29, 20 февруари 2021создадена со најавување(?)0
an.wiktionary.org17:59, 8 август 2021создадена со најавување(?)0
api.wikimedia.org17:25, 19 февруари 2021создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org13:01, 4 јуни 2021создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org15:56, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
ar.wikibooks.org06:25, 21 мај 2021создадена со најавување(?)0
ar.wikimedia.org18:00, 8 август 2021создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org14:29, 12 декември 2021создадена со најавување(?)0
ar.wikiquote.org11:39, 30 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ar.wikisource.org06:25, 21 мај 2021создадена со најавување(?)0
ar.wikiversity.org20:54, 16 мај 2022создадена со најавување(?)0
ar.wiktionary.org06:25, 21 мај 2021создадена со најавување(?)0
ary.wikipedia.org19:41, 7 јули 2021создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org22:34, 16 февруари 2021создадена со најавување(?)1
ast.wikipedia.org09:59, 20 март 2021создадена со најавување(?)0
ast.wiktionary.org18:02, 8 август 2021создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org18:01, 8 август 2021создадена со најавување(?)0
as.wikisource.org18:01, 8 август 2021создадена со најавување(?)0
atj.wikipedia.org18:02, 8 август 2021создадена со најавување(?)0
avk.wikipedia.org18:03, 8 август 2021создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org21:52, 6 мај 2021создадена со најавување(?)0
awa.wikipedia.org16:01, 29 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org16:51, 10 март 2021создадена со најавување(?)2
ay.wiktionary.org18:04, 8 август 2021создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org14:49, 27 февруари 2021создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org21:38, 16 јануари 2021создадена со најавување(?)0
az.wikibooks.org18:04, 8 август 2021создадена со најавување(?)0
az.wikiquote.org18:05, 8 август 2021создадена со најавување(?)0
az.wikisource.org18:05, 8 август 2021создадена со најавување(?)0
az.wiktionary.org12:34, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ban.wikipedia.org15:00, 25 март 2021создадена со најавување(?)0
ban.wikisource.org15:34, 5 јули 2021создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org22:33, 3 март 2021создадена со најавување(?)0
bat-smg.wikipedia.org20:34, 21 март 2021создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org22:30, 14 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ba.wikibooks.org13:58, 14 јануари 2021создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org17:10, 3 јуни 2021создадена со најавување(?)0
bcl.wiktionary.org22:06, 11 јануари 2021создадена со најавување(?)0
bd.wikimedia.org22:22, 18 јануари 2022создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org22:30, 30 јануари 2021создадена со најавување(?)0
beta.wikiversity.org09:31, 9 јануари 2021создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org20:04, 9 мај 2021создадена со најавување(?)0
be.wikibooks.org21:44, 5 октомври 2021создадена со најавување(?)0
be.wikimedia.org19:00, 27 декември 2021создадена со најавување(?)0
be.wikiquote.org21:43, 5 октомври 2021создадена со најавување(?)0
be.wikisource.org21:45, 5 октомври 2021создадена со најавување(?)2
be.wiktionary.org21:45, 5 октомври 2021создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org15:57, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
bg.wikiquote.org07:33, 20 декември 2021создадена со најавување(?)0
bg.wikisource.org07:32, 20 декември 2021создадена со најавување(?)0
bg.wiktionary.org09:41, 13 февруари 2021создадена со најавување(?)0
bh.wikipedia.org16:10, 10 јули 2021создадена со најавување(?)0
bi.wikipedia.org13:23, 7 јули 2021создадена со најавување(?)0
bjn.wikipedia.org21:49, 12 март 2021создадена со најавување(?)0
blk.wikipedia.org20:11, 27 јули 2022создадена со најавување(?)0
bm.wikipedia.org15:20, 12 август 2022создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org19:42, 28 март 2021создадена со најавување(?)0
bn.wikibooks.org17:27, 19 март 2021создадена со најавување(?)0
bn.wikisource.org16:53, 21 јануари 2022создадена со најавување(?)0
bn.wikivoyage.org07:24, 14 декември 2021создадена со најавување(?)0
bn.wiktionary.org07:23, 14 декември 2021создадена со најавување(?)0
bo.wikipedia.org22:47, 28 февруари 2022создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org19:41, 28 март 2021создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org09:42, 13 февруари 2021создадена со најавување(?)1
br.wikimedia.org16:01, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
br.wikiquote.org16:02, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
br.wikisource.org16:03, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
br.wiktionary.org16:03, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org08:43, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
bs.wikibooks.org13:15, 11 јули 2021создадена со најавување(?)0
bs.wikinews.org13:16, 11 јули 2021создадена со најавување(?)0
bs.wikiquote.org19:47, 12 март 2021создадена со најавување(?)0
bs.wikisource.org13:15, 11 јули 2021создадена со најавување(?)0
bs.wiktionary.org13:14, 11 јули 2021создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org22:00, 24 септември 2021создадена со најавување(?)0
bxr.wikipedia.org13:02, 9 јуни 2021создадена со најавување(?)1
ca.wikipedia.org22:55, 6 март 2021создадена со најавување(?)0
ca.wikibooks.org16:06, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ca.wikimedia.org12:51, 30 април 2021создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org09:24, 19 јули 2021создадена со најавување(?)0
ca.wikiquote.org16:08, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ca.wikisource.org16:08, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ca.wiktionary.org16:08, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
cbk-zam.wikipedia.org17:20, 4 март 2021создадена со најавување(?)0
cdo.wikipedia.org22:04, 18 април 2021создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org21:48, 29 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ce.wikipedia.org14:35, 26 март 2021создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org15:27, 21 јануари 2021создадена со најавување(?)0
chr.wiktionary.org21:36, 12 јуни 2021создадена со најавување(?)0
ch.wikipedia.org21:38, 23 април 2022создадена со најавување(?)0
chy.wikipedia.org12:09, 23 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org21:30, 17 јануари 2021создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org16:39, 28 декември 2020создадена со најавување(?)1
co.wikipedia.org13:58, 12 мај 2021создадена со најавување(?)0
co.wikimedia.org06:27, 7 октомври 2021создадена со најавување(?)0
co.wiktionary.org12:50, 29 август 2021создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org20:04, 4 април 2021создадена со најавување(?)0
cr.wikipedia.org07:54, 23 мај 2021создадена со најавување(?)0
csb.wiktionary.org22:03, 8 февруари 2022создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org20:31, 16 април 2021создадена со најавување(?)0
cs.wikibooks.org16:10, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
cs.wikinews.org16:10, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
cs.wikiquote.org16:11, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
cs.wikisource.org16:11, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
cs.wikiversity.org16:11, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
cs.wiktionary.org13:54, 8 мај 2021создадена со најавување(?)0
cu.wikipedia.org20:03, 4 април 2021создадена со најавување(?)0
cv.wikipedia.org18:20, 27 декември 2021создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org14:44, 4 август 2021создадена со најавување(?)0
cy.wikibooks.org16:14, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
cy.wikiquote.org16:14, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
cy.wikisource.org14:40, 4 август 2021создадена со најавување(?)0
cy.wiktionary.org16:15, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
dag.wikipedia.org15:36, 5 јули 2021создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org16:43, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
da.wikibooks.org16:15, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
da.wikiquote.org16:16, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
da.wikisource.org16:16, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
da.wiktionary.org16:16, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org15:56, 28 декември 2020создадена со најавување(?)11
de.wikibooks.org21:59, 1 јануари 2021создадена со најавување(?)0
de.wikinews.org16:18, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
de.wikiquote.org21:43, 9 април 2021создадена со најавување(?)0
de.wikisource.org22:43, 23 јануари 2021создадена со најавување(?)0
de.wikiversity.org16:19, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
de.wikivoyage.org20:09, 7 мај 2021создадена со најавување(?)0
de.wiktionary.org19:09, 28 февруари 2021создадена со најавување(?)0
din.wikipedia.org13:04, 24 март 2021создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org07:30, 13 јануари 2021создадена со најавување(?)0
diq.wiktionary.org22:09, 11 јануари 2021создадена со најавување(?)1
dk.wikimedia.org21:26, 5 октомври 2021создадена со најавување(?)0
dsb.wikipedia.org18:28, 9 октомври 2021создадена со најавување(?)0
dty.wikipedia.org16:14, 28 април 2021создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org15:50, 28 мај 2021создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org13:39, 7 јули 2021создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org12:26, 28 февруари 2021создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org20:26, 27 декември 2020создадена со најавување(?)448
el.wikibooks.org20:33, 27 декември 2020создадена со најавување(?)1
el.wikinews.org20:27, 27 декември 2020создадена со најавување(?)13
el.wikiquote.org22:16, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
el.wikisource.org16:53, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
el.wikiversity.org13:19, 31 декември 2020создадена со најавување(?)1
el.wikivoyage.org13:21, 31 декември 2020создадена со најавување(?)2
el.wiktionary.org09:45, 7 јануари 2021создадена со најавување(?)0
eml.wikipedia.org20:26, 30 декември 2020создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org20:19, 31 декември 2020создадена со најавување(?)17
en.wikibooks.org20:32, 30 декември 2020создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org10:31, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org13:41, 31 декември 2020создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org21:31, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org16:13, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org22:52, 1 јануари 2021создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org20:56, 28 декември 2020создадена со најавување(?)7
eo.wikipedia.org14:27, 17 април 2021создадена со најавување(?)0
eo.wikibooks.org22:56, 2 февруари 2022создадена со најавување(?)0
eo.wikinews.org21:08, 25 март 2022создадена со најавување(?)0
eo.wikiquote.org09:07, 28 февруари 2021создадена со најавување(?)0
eo.wikisource.org08:56, 18 јули 2021создадена со најавување(?)0
eo.wikivoyage.org12:30, 4 јануари 2021создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org07:30, 17 ноември 2021создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org15:55, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
es.wikibooks.org11:42, 13 февруари 2021создадена со најавување(?)0
es.wikinews.org15:28, 2 февруари 2021создадена со најавување(?)0
es.wikiquote.org17:11, 16 февруари 2021создадена со најавување(?)0
es.wikisource.org12:17, 23 мај 2021создадена со најавување(?)0
es.wikiversity.org20:31, 31 август 2021создадена со најавување(?)0
es.wikivoyage.org10:59, 4 јануари 2021создадена со најавување(?)0
es.wiktionary.org21:07, 1 јануари 2021создадена со најавување(?)0
et.wikipedia.org09:06, 28 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ee.wikimedia.org18:53, 9 мај 2021создадена со најавување(?)0
et.wikiquote.org12:01, 15 јуни 2021создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org19:06, 22 јуни 2021создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org14:04, 31 мај 2021создадена со најавување(?)0
eu.wikisource.org16:17, 4 јули 2021создадена со најавување(?)0
ext.wikipedia.org14:04, 31 мај 2021создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org09:42, 9 јануари 2021создадена со најавување(?)0
fa.wikibooks.org13:42, 9 октомври 2021создадена со најавување(?)0
fa.wikinews.org14:18, 29 јули 2021создадена со најавување(?)0
fa.wikiquote.org09:40, 30 мај 2021создадена со најавување(?)0
fa.wikisource.org14:15, 20 април 2021создадена со најавување(?)0
fa.wikivoyage.org14:19, 29 јули 2021создадена со најавување(?)0
fa.wiktionary.org13:40, 9 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ff.wikipedia.org21:41, 11 јули 2021создадена со најавување(?)0
fiu-vro.wikipedia.org09:55, 20 март 2021создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org23:19, 31 декември 2020создадена со најавување(?)0
fi.wikibooks.org10:08, 23 мај 2021создадена со најавување(?)0
fi.wikimedia.org13:35, 9 октомври 2021создадена со најавување(?)0
fi.wikinews.org13:36, 9 октомври 2021создадена со најавување(?)0
fi.wikiquote.org14:50, 10 февруари 2021создадена со најавување(?)0
fi.wikisource.org13:37, 9 октомври 2021создадена со најавување(?)0
fi.wikiversity.org13:37, 9 октомври 2021создадена со најавување(?)0
fi.wikivoyage.org13:37, 9 октомври 2021создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org10:23, 9 октомври 2021создадена со најавување(?)0
fj.wikipedia.org13:38, 9 октомври 2021создадена со најавување(?)0
fj.wiktionary.org20:10, 5 мај 2021создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org09:35, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org21:40, 30 април 2021создадена со најавување(?)0
fo.wikisource.org13:09, 31 мај 2021создадена со најавување(?)0
fo.wiktionary.org15:20, 23 март 2021создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org09:40, 12 јули 2021создадена со најавување(?)0
frr.wikipedia.org18:34, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org16:41, 28 декември 2020создадена со најавување(?)1
fr.wikibooks.org16:31, 10 август 2021создадена со најавување(?)0
fr.wikinews.org07:50, 23 мај 2021создадена со најавување(?)0
fr.wikiquote.org20:31, 28 мај 2021создадена со најавување(?)0
fr.wikisource.org07:29, 13 јануари 2021создадена со најавување(?)0
fr.wikiversity.org07:50, 23 мај 2021создадена со најавување(?)0
fr.wikivoyage.org07:53, 23 мај 2021создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org22:05, 11 април 2021создадена со најавување(?)0
fur.wikipedia.org13:42, 9 октомври 2021создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org21:24, 1 јуни 2021создадена со најавување(?)0
fy.wikibooks.org13:43, 9 октомври 2021создадена со најавување(?)0
fy.wiktionary.org13:44, 9 октомври 2021создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org21:34, 6 април 2021создадена со најавување(?)0
gan.wikipedia.org07:22, 25 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org21:39, 19 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ga.wiktionary.org13:45, 9 октомври 2021создадена со најавување(?)0
gcr.wikipedia.org23:00, 26 март 2021создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org06:31, 21 мај 2021создадена со најавување(?)0
gd.wiktionary.org13:47, 9 октомври 2021создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org20:57, 7 март 2021создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org16:41, 15 март 2021создадена со најавување(?)0
gl.wikibooks.org13:48, 9 октомври 2021создадена со најавување(?)0
gl.wikiquote.org13:49, 9 октомври 2021создадена со најавување(?)0
gl.wikisource.org13:50, 9 октомври 2021создадена со најавување(?)0
gl.wiktionary.org13:50, 9 октомври 2021создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org17:55, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
gn.wiktionary.org17:57, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org21:54, 17 мај 2021создадена со најавување(?)0
gom.wiktionary.org13:52, 9 октомври 2021создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org10:51, 31 декември 2020создадена со најавување(?)1
got.wikipedia.org19:06, 19 март 2021создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org13:53, 9 октомври 2021создадена со најавување(?)0
gu.wikiquote.org13:54, 9 октомври 2021создадена со најавување(?)0
gu.wikisource.org09:45, 15 јули 2021создадена со најавување(?)0
gu.wiktionary.org13:55, 9 октомври 2021создадена со најавување(?)0
guw.wikipedia.org22:26, 25 март 2022создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org09:55, 30 мај 2021создадена со најавување(?)0
gv.wiktionary.org13:56, 9 октомври 2021создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org22:05, 18 април 2021создадена со најавување(?)0
ha.wikipedia.org09:43, 20 март 2021создадена со најавување(?)2
ha.wiktionary.org18:43, 17 јуни 2021создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org09:40, 12 јули 2021создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org15:56, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
he.wikibooks.org16:08, 4 јули 2021создадена со најавување(?)0
he.wikinews.org11:53, 30 април 2021создадена со најавување(?)0
he.wikiquote.org11:32, 13 февруари 2021создадена со најавување(?)0
he.wikisource.org11:40, 13 февруари 2021создадена со најавување(?)0
he.wikivoyage.org13:59, 9 октомври 2021создадена со најавување(?)0
he.wiktionary.org11:40, 13 февруари 2021создадена со најавување(?)0
hif.wikipedia.org14:54, 24 март 2021создадена со најавување(?)0
hif.wiktionary.org14:30, 17 мај 2021создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org17:14, 19 февруари 2021создадена со најавување(?)0
hi.wikibooks.org13:57, 8 мај 2021создадена со најавување(?)0
hi.wikiquote.org13:58, 8 мај 2021создадена со најавување(?)0
hi.wikisource.org13:56, 8 мај 2021создадена со најавување(?)0
hi.wikiversity.org14:04, 9 октомври 2021создадена со најавување(?)0
hi.wikivoyage.org17:12, 25 август 2021создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org18:37, 26 мај 2021создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org07:36, 1 март 2021создадена со најавување(?)0
hr.wikibooks.org14:47, 21 мај 2021создадена со најавување(?)0
hr.wikiquote.org14:45, 21 мај 2021создадена со најавување(?)0
hr.wikisource.org14:47, 21 мај 2021создадена со најавување(?)0
hr.wiktionary.org18:47, 29 април 2021создадена со најавување(?)0
hsb.wiktionary.org14:10, 5 мај 2021создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org21:40, 11 јули 2021создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org12:33, 9 јануари 2021создадена со најавување(?)0
hu.wikibooks.org06:38, 23 септември 2021создадена со најавување(?)0
hu.wikiquote.org21:55, 21 јуни 2022создадена со најавување(?)0
hu.wikisource.org15:17, 4 јуни 2022создадена со најавување(?)0
hu.wiktionary.org07:34, 15 декември 2021создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org15:21, 2 март 2021создадена со најавување(?)0
hy.wikibooks.org13:52, 28 мај 2022создадена со најавување(?)0
hy.wikiquote.org13:52, 28 мај 2022создадена со најавување(?)0
hy.wiktionary.org13:52, 28 мај 2022создадена со најавување(?)0
hyw.wikipedia.org14:31, 17 мај 2021создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org22:47, 10 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ia.wikibooks.org21:37, 12 јуни 2021создадена со најавување(?)0
ia.wiktionary.org21:37, 12 јуни 2021создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org11:13, 1 јануари 2021создадена со најавување(?)0
id.wikibooks.org21:48, 7 јули 2021создадена со најавување(?)0
id.wikiquote.org17:47, 28 јуни 2021создадена со најавување(?)0
id.wikisource.org22:14, 27 март 2021создадена со најавување(?)0
id.wiktionary.org22:13, 27 март 2021создадена со најавување(?)0
ie.wikipedia.org18:46, 29 април 2021создадена со најавување(?)0
ie.wiktionary.org08:07, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org08:08, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ik.wikipedia.org21:34, 10 јуни 2021создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org21:51, 19 април 2021создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org18:59, 30 декември 2020создадена со најавување(?)0
inh.wikipedia.org17:21, 4 март 2021создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org21:59, 15 мај 2021создадена со најавување(?)0
io.wiktionary.org22:07, 15 мај 2021создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org21:39, 12 март 2021создадена со најавување(?)0
is.wikibooks.org08:09, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
is.wikiquote.org08:10, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
is.wikisource.org08:10, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
is.wiktionary.org23:01, 27 февруари 2021создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org22:22, 15 февруари 2021создадена со најавување(?)0
it.wikibooks.org12:11, 22 јуни 2021создадена со најавување(?)0
it.wikinews.org17:50, 28 јуни 2021создадена со најавување(?)0
it.wikiquote.org22:07, 26 мај 2021создадена со најавување(?)0
it.wikisource.org15:24, 11 јуни 2021создадена со најавување(?)0
it.wikiversity.org13:31, 4 мај 2021создадена со најавување(?)0
it.wikivoyage.org19:57, 7 февруари 2021создадена со најавување(?)0
it.wiktionary.org22:08, 28 мај 2021создадена со најавување(?)0
iu.wikipedia.org21:14, 12 март 2021создадена со најавување(?)0
iu.wiktionary.org20:51, 12 март 2021создадена со најавување(?)0
jam.wikipedia.org20:10, 12 март 2021создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org14:01, 31 декември 2020создадена со најавување(?)0
ja.wikibooks.org14:32, 11 септември 2021создадена со најавување(?)0
ja.wikinews.org10:06, 12 јуни 2021создадена со најавување(?)0
ja.wikiquote.org10:07, 12 јуни 2021создадена со најавување(?)0
ja.wikiversity.org18:23, 9 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ja.wikivoyage.org13:25, 11 мај 2021создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org10:07, 12 јуни 2021создадена со најавување(?)0
jbo.wikipedia.org10:11, 15 март 2021создадена со најавување(?)0
jbo.wiktionary.org08:15, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org15:02, 25 март 2021создадена со најавување(?)0
jv.wikisource.org20:14, 6 август 2021создадена со најавување(?)0
jv.wiktionary.org20:19, 6 август 2021создадена со најавување(?)0
kaa.wikipedia.org10:08, 15 март 2021создадена со најавување(?)0
kab.wikipedia.org14:40, 21 мај 2021создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org22:55, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ka.wikibooks.org08:16, 13 август 2021создадена со најавување(?)1
ka.wikiquote.org08:16, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ka.wiktionary.org09:14, 3 мај 2021создадена со најавување(?)0
kbd.wikipedia.org10:12, 15 март 2021создадена со најавување(?)0
kbp.wikipedia.org07:10, 11 јуни 2021создадена со најавување(?)0
kcg.wikipedia.org20:23, 22 мај 2022создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org09:58, 4 април 2021создадена со најавување(?)0
ki.wikipedia.org21:39, 11 јули 2021создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org19:26, 25 април 2021создадена со најавување(?)0
kk.wikibooks.org08:18, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
kk.wiktionary.org09:57, 7 мај 2021создадена со најавување(?)0
kl.wikipedia.org21:14, 26 февруари 2021создадена со најавување(?)0
kl.wiktionary.org08:19, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org20:24, 30 април 2021создадена со најавување(?)1
km.wikibooks.org08:20, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
km.wiktionary.org08:20, 13 август 2021создадена со најавување(?)2
kn.wikipedia.org21:47, 13 мај 2021создадена со најавување(?)0
kn.wikiquote.org08:21, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
kn.wikisource.org08:21, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
kn.wiktionary.org08:21, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
koi.wikipedia.org13:48, 22 јуни 2021создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org08:43, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ko.wikibooks.org09:31, 15 јули 2021создадена со најавување(?)0
ko.wikinews.org20:51, 30 декември 2020создадена со најавување(?)0
ko.wikiquote.org09:31, 15 јули 2021создадена со најавување(?)0
ko.wikisource.org09:30, 15 јули 2021создадена со најавување(?)0
ko.wikiversity.org09:32, 15 јули 2021создадена со најавување(?)0
ko.wiktionary.org21:29, 10 мај 2021создадена со најавување(?)0
krc.wikipedia.org21:39, 11 јули 2021создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org10:09, 15 март 2021создадена со најавување(?)0
ks.wikipedia.org21:12, 27 мај 2021создадена со најавување(?)0
ks.wiktionary.org21:09, 27 мај 2021создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org13:54, 20 мај 2021создадена со најавување(?)0
ku.wikibooks.org08:25, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ku.wikiquote.org08:25, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ku.wiktionary.org11:55, 4 јуни 2021создадена со најавување(?)0
kv.wikipedia.org12:30, 4 јули 2021создадена со најавување(?)0
kw.wikipedia.org10:13, 15 март 2021создадена со најавување(?)0
kw.wiktionary.org18:48, 23 април 2021создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org09:47, 15 јули 2021создадена со најавување(?)0
ky.wikibooks.org08:27, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ky.wikiquote.org08:27, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ky.wiktionary.org16:43, 15 март 2021создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org16:37, 15 март 2021создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org06:27, 11 мај 2021создадена со најавување(?)0
la.wikibooks.org09:17, 15 јули 2021создадена со најавување(?)0
la.wikiquote.org09:18, 15 јули 2021создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org09:18, 15 јули 2021создадена со најавување(?)0
la.wiktionary.org12:13, 6 јуни 2021создадена со најавување(?)0
lbe.wikipedia.org19:44, 9 мај 2021создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org21:37, 11 јули 2021создадена со најавување(?)0
lb.wiktionary.org08:29, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org08:16, 6 мај 2021создадена со најавување(?)0
lfn.wikipedia.org21:56, 1 март 2021создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org08:33, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
lij.wikipedia.org21:55, 1 март 2021создадена со најавување(?)0
lij.wikisource.org15:23, 11 јуни 2021создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org22:31, 2 март 2021создадена со најавување(?)0
li.wikibooks.org08:33, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
li.wikinews.org08:33, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
li.wikiquote.org08:34, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
li.wikisource.org08:37, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
li.wiktionary.org08:37, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
lld.wikipedia.org21:45, 18 мај 2021создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org21:38, 11 јули 2021создадена со најавување(?)0
lmo.wiktionary.org15:53, 28 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ln.wikipedia.org09:19, 15 јули 2021создадена со најавување(?)0
ln.wiktionary.org08:41, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org20:25, 27 декември 2020создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org11:23, 27 февруари 2021создадена со најавување(?)0
lo.wiktionary.org08:42, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org09:20, 15 јули 2021создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org11:52, 13 февруари 2021создадена со најавување(?)0
lt.wikibooks.org13:12, 13 јуни 2021создадена со најавување(?)0
lt.wikiquote.org12:38, 1 август 2021создадена со најавување(?)0
lt.wikisource.org13:12, 13 јуни 2021создадена со најавување(?)0
lt.wiktionary.org08:44, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org11:37, 16 јануари 2021создадена со најавување(?)0
lv.wiktionary.org08:45, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
mad.wikipedia.org17:29, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org21:04, 30 декември 2020создадена со најавување(?)0
map-bms.wikipedia.org15:43, 28 мај 2021создадена со најавување(?)0
mdf.wikipedia.org08:47, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org06:41, 30 март 2021создадена со најавување(?)36
meta.wikimedia.org20:25, 27 декември 2020нова сметка(?)290
mg.wikipedia.org20:59, 12 март 2021создадена со најавување(?)0
mg.wikibooks.org08:47, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
mg.wiktionary.org08:48, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
mhr.wikipedia.org12:12, 10 јули 2021создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org23:05, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
min.wiktionary.org20:59, 11 август 2021создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org17:57, 28 јуни 2021создадена со најавување(?)0
mi.wiktionary.org21:00, 11 август 2021создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org22:58, 16 јануари 2021создадена со најавување(?)0
mk.wikibooks.org21:59, 8 јуни 2021создадена со најавување(?)0
mk.wikimedia.org21:43, 8 јуни 2021создадена со најавување(?)0
mk.wikisource.org21:58, 8 јуни 2021создадена со најавување(?)0
mk.wiktionary.org21:56, 8 јуни 2021создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org22:41, 14 јануари 2021создадена со најавување(?)1
ml.wikibooks.org17:39, 20 јули 2021создадена со најавување(?)0
ml.wikiquote.org14:57, 29 април 2021создадена со најавување(?)0
ml.wikisource.org08:53, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ml.wiktionary.org17:08, 28 април 2021создадена со најавување(?)0
mni.wikipedia.org21:35, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
mni.wiktionary.org21:36, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org20:55, 11 август 2021создадена со најавување(?)0
mn.wiktionary.org20:55, 11 август 2021создадена со најавување(?)0
mnw.wikipedia.org18:31, 16 март 2021создадена со најавување(?)0
mnw.wiktionary.org18:26, 16 март 2021создадена со најавување(?)1
mrj.wikipedia.org21:07, 15 март 2021создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org21:47, 17 мај 2021создадена со најавување(?)0
mr.wikibooks.org21:42, 17 мај 2021создадена со најавување(?)0
mr.wikiquote.org21:45, 17 мај 2021создадена со најавување(?)0
mr.wikisource.org21:43, 17 мај 2021создадена со најавување(?)0
mr.wiktionary.org22:00, 17 мај 2021создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org22:19, 27 март 2021создадена со најавување(?)0
ms.wikibooks.org08:56, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ms.wiktionary.org08:57, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
mt.wikipedia.org10:15, 15 март 2021создадена со најавување(?)0
mt.wiktionary.org17:59, 28 јуни 2021создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org21:39, 11 јули 2021создадена со најавување(?)0
mx.wikimedia.org15:18, 13 март 2021создадена со најавување(?)0
myv.wikipedia.org10:14, 15 март 2021создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org14:02, 31 декември 2020создадена со најавување(?)0
my.wiktionary.org08:59, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
mzn.wikipedia.org10:05, 16 јануари 2021создадена со најавување(?)12uploader
nah.wikipedia.org15:16, 13 март 2021создадена со најавување(?)0
nah.wiktionary.org21:52, 27 март 2021создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org09:01, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
nap.wikisource.org12:47, 24 март 2021создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org11:51, 13 февруари 2021создадена со најавување(?)1
na.wiktionary.org14:05, 20 мај 2021создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org06:26, 11 мај 2021создадена со најавување(?)0
nds.wikipedia.org14:14, 3 април 2021создадена со најавување(?)0
nds.wiktionary.org07:27, 8 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org14:20, 18 мај 2021создадена со најавување(?)0
ne.wikibooks.org09:04, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ne.wiktionary.org09:04, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org14:23, 3 април 2021создадена со најавување(?)0
nia.wikipedia.org22:02, 11 јануари 2021создадена со најавување(?)0
nia.wiktionary.org22:07, 11 јануари 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org12:42, 4 јануари 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikibooks.org09:05, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikimedia.org20:23, 30 април 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikinews.org20:29, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikiquote.org09:07, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikisource.org09:07, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikivoyage.org15:09, 11 јуни 2021создадена со најавување(?)0
nl.wiktionary.org19:58, 12 март 2021создадена со најавување(?)0
nn.wikipedia.org23:40, 31 декември 2020создадена со најавување(?)0
nn.wikiquote.org09:10, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
nn.wiktionary.org14:18, 5 мај 2021создадена со најавување(?)0
nov.wikipedia.org09:17, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org19:48, 7 февруари 2021создадена со најавување(?)0
no.wikibooks.org20:03, 25 април 2021создадена со најавување(?)0
no.wikimedia.org19:35, 28 март 2021создадена со најавување(?)0
no.wikinews.org10:29, 5 јуни 2021создадена со најавување(?)0
no.wikiquote.org09:13, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
no.wikisource.org10:27, 5 јуни 2021создадена со најавување(?)0
no.wiktionary.org10:26, 5 јуни 2021создадена со најавување(?)0
nqo.wikipedia.org09:17, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org16:18, 4 јули 2021создадена со најавување(?)0
nso.wikipedia.org21:43, 15 мај 2021создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org10:31, 31 декември 2020создадена со најавување(?)0
nyc.wikimedia.org21:18, 22 мај 2021создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org20:05, 4 април 2021создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org22:43, 20 февруари 2021создадена со најавување(?)0
oc.wikibooks.org09:19, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
oc.wiktionary.org12:36, 28 јули 2021создадена со најавување(?)0
olo.wikipedia.org17:08, 16 март 2021создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org16:56, 10 јули 2021создадена со најавување(?)0
om.wiktionary.org09:23, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org16:56, 10 јули 2021создадена со најавување(?)0
or.wikisource.org16:08, 28 април 2021создадена со најавување(?)0
or.wiktionary.org22:49, 4 март 2021создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org16:08, 28 април 2021создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org21:31, 7 март 2021создадена со најавување(?)0
pag.wikipedia.org16:55, 10 јули 2021создадена со најавување(?)0
pam.wikipedia.org14:13, 21 март 2021создадена со најавување(?)0
pap.wikipedia.org16:54, 10 јули 2021создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org16:09, 28 април 2021создадена со најавување(?)0
pa.wikibooks.org09:26, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
pa.wikisource.org16:10, 28 април 2021создадена со најавување(?)0
pa.wiktionary.org09:27, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org16:52, 10 јули 2021создадена со најавување(?)0
pdc.wikipedia.org11:37, 1 јуни 2021создадена со најавување(?)0
pfl.wikipedia.org09:28, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
pih.wikipedia.org16:53, 10 јули 2021создадена со најавување(?)0
pi.wikipedia.org09:29, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org20:59, 30 декември 2020создадена со најавување(?)0
pl.wikibooks.org18:10, 9 мај 2021создадена со најавување(?)0
pl.wikimedia.org15:40, 28 мај 2021создадена со најавување(?)0
pl.wikinews.org21:00, 30 декември 2020создадена со најавување(?)0
pl.wikiquote.org22:33, 19 март 2021создадена со најавување(?)0
pl.wikisource.org15:24, 28 мај 2021создадена со најавување(?)0
pl.wikivoyage.org22:34, 19 март 2021создадена со најавување(?)0
pl.wiktionary.org22:33, 19 март 2021создадена со најавување(?)0
pms.wikipedia.org16:52, 10 јули 2021создадена со најавување(?)0
pms.wikisource.org12:46, 15 јули 2021создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org21:45, 11 јуни 2021создадена со најавување(?)0
pnb.wiktionary.org19:43, 7 март 2021создадена со најавување(?)0
pnt.wikipedia.org20:55, 3 март 2021создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org16:51, 10 јули 2021создадена со најавување(?)0
ps.wikivoyage.org09:36, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ps.wiktionary.org16:51, 10 јули 2021создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org20:43, 31 декември 2020создадена со најавување(?)0
pt.wikibooks.org19:45, 9 мај 2021создадена со најавување(?)0
pt.wikimedia.org09:38, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org21:02, 2 март 2021создадена со најавување(?)1
pt.wikiquote.org16:58, 10 јули 2021создадена со најавување(?)0
pt.wikisource.org09:41, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
pt.wikiversity.org09:41, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
pt.wikivoyage.org20:46, 24 мај 2021создадена со најавување(?)0
pt.wiktionary.org14:00, 8 мај 2021создадена со најавување(?)0
pwn.wikipedia.org15:55, 28 октомври 2021создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org23:00, 13 февруари 2021создадена со најавување(?)0
qu.wiktionary.org23:02, 13 февруари 2021создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org09:43, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org17:39, 28 декември 2020создадена со најавување(?)8
rn.wikipedia.org09:44, 27 март 2021создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org22:41, 30 декември 2020создадена со најавување(?)0
roa-rup.wiktionary.org09:53, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org22:41, 30 декември 2020создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org17:39, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
ro.wikibooks.org09:51, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ro.wikinews.org10:29, 12 јули 2021создадена со најавување(?)0
ro.wikiquote.org09:52, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ro.wikisource.org08:42, 13 јули 2021создадена со најавување(?)0
ro.wikivoyage.org09:52, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ro.wiktionary.org22:38, 30 декември 2020создадена со најавување(?)0
rue.wikipedia.org19:33, 30 април 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org16:20, 28 декември 2020создадена со најавување(?)23uploader
ru.wikibooks.org13:19, 28 април 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikimedia.org09:37, 24 март 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org21:41, 5 февруари 2021создадена со најавување(?)1
ru.wikiquote.org21:30, 26 март 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikisource.org09:35, 24 март 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikiversity.org14:00, 10 јули 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikivoyage.org09:57, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org11:25, 11 јуни 2021создадена со најавување(?)0
rw.wikipedia.org09:58, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
rw.wiktionary.org09:58, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org19:25, 25 април 2021создадена со најавување(?)0
sah.wikiquote.org10:01, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
sah.wikisource.org10:01, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
sat.wikipedia.org21:11, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org21:06, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
sa.wikibooks.org09:59, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
sa.wikiquote.org09:59, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org10:00, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
sa.wiktionary.org10:00, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org14:03, 21 мај 2021создадена со најавување(?)8
scn.wiktionary.org13:55, 21 мај 2021создадена со најавување(?)2
sco.wikipedia.org09:40, 7 март 2021создадена со најавување(?)0
sc.wikipedia.org10:52, 8 мај 2021создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org10:03, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
sd.wiktionary.org10:03, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org19:09, 16 март 2021создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org06:35, 24 мај 2021создадена со најавување(?)0
sg.wikipedia.org22:57, 24 февруари 2021создадена со најавување(?)0
sg.wiktionary.org10:05, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
shi.wikipedia.org15:33, 5 јули 2021создадена со најавување(?)0
shn.wikipedia.org17:10, 18 јули 2021создадена со најавување(?)0
shn.wikivoyage.org22:24, 25 март 2022создадена со најавување(?)0
shn.wiktionary.org17:10, 18 јули 2021создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org20:57, 4 март 2021создадена со најавување(?)0
sh.wiktionary.org10:06, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
shy.wiktionary.org22:37, 30 декември 2020создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org21:57, 1 јануари 2021создадена со најавување(?)0
simple.wiktionary.org09:44, 14 февруари 2021создадена со најавување(?)0
si.wikipedia.org11:28, 13 февруари 2021создадена со најавување(?)0
si.wikibooks.org10:08, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
si.wiktionary.org10:08, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
skr.wikipedia.org10:57, 4 јануари 2021создадена со најавување(?)0
skr.wiktionary.org12:25, 4 јануари 2021создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org12:51, 16 мај 2021создадена со најавување(?)0
sk.wikibooks.org11:09, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
sk.wikiquote.org08:38, 10 јули 2021создадена со најавување(?)3
sk.wikisource.org14:58, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
sk.wiktionary.org14:58, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org21:44, 2 април 2021создадена со најавување(?)0
sl.wikibooks.org14:59, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
sl.wikiquote.org14:59, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
sl.wikisource.org15:00, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
sl.wikiversity.org15:00, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
sl.wiktionary.org15:00, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
smn.wikipedia.org17:30, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org20:48, 28 февруари 2021создадена со најавување(?)0
sm.wiktionary.org15:01, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org15:01, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
wikisource.org21:25, 13 јануари 2021создадена со најавување(?)0
so.wikipedia.org13:56, 8 мај 2021создадена со најавување(?)0
so.wiktionary.org15:02, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org10:23, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
sq.wikipedia.org12:27, 6 март 2021создадена со најавување(?)0
sq.wikibooks.org15:02, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
sq.wikinews.org15:03, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
sq.wikiquote.org09:38, 14 јули 2021создадена со најавување(?)0
sq.wiktionary.org15:04, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
srn.wikipedia.org15:05, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org21:36, 26 март 2021создадена со најавување(?)0
sr.wikibooks.org14:39, 29 јули 2021создадена со најавување(?)0
sr.wikinews.org08:35, 22 мај 2021создадена со најавување(?)2
sr.wikiquote.org14:42, 29 јули 2021создадена со најавување(?)6
sr.wikisource.org21:57, 1 март 2021создадена со најавување(?)0
sr.wiktionary.org08:35, 22 мај 2021создадена со најавување(?)0
ss.wikipedia.org07:33, 17 март 2021создадена со најавување(?)0
ss.wiktionary.org20:43, 12 март 2021создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org21:43, 22 мај 2021создадена со најавување(?)0
st.wikipedia.org15:06, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
st.wiktionary.org15:07, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org20:16, 9 јуни 2021создадена со најавување(?)0
su.wikiquote.org16:31, 18 јули 2021создадена со најавување(?)0
su.wiktionary.org16:31, 18 јули 2021создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org12:42, 9 јануари 2021создадена со најавување(?)0
sv.wikibooks.org19:28, 22 јуни 2021создадена со најавување(?)0
sv.wikinews.org12:46, 22 јуни 2021создадена со најавување(?)0
sv.wikiquote.org19:28, 22 јуни 2021создадена со најавување(?)0
sv.wikisource.org15:10, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
sv.wikiversity.org18:07, 21 јули 2021создадена со најавување(?)0
sv.wikivoyage.org15:10, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
sv.wiktionary.org13:43, 22 јуни 2021создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org19:23, 28 март 2021создадена со најавување(?)3
sw.wiktionary.org20:36, 28 мај 2021создадена со најавување(?)1
szl.wikipedia.org21:30, 15 мај 2021создадена со најавување(?)0
szy.wikipedia.org21:30, 15 мај 2021создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org21:22, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
ta.wikibooks.org15:13, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ta.wikinews.org15:13, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ta.wikiquote.org18:59, 30 април 2021создадена со најавување(?)0
ta.wikisource.org18:59, 30 април 2021создадена со најавување(?)0
ta.wiktionary.org15:15, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
tay.wikipedia.org18:28, 16 март 2021создадена со најавување(?)0
tcy.wikipedia.org14:58, 27 февруари 2021создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org16:14, 28 декември 2020создадена со најавување(?)64
test-commons.wikimedia.org21:48, 26 февруари 2021создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org22:29, 30 декември 2020создадена со најавување(?)4
test.wikidata.org09:45, 14 февруари 2021создадена со најавување(?)0
tet.wikipedia.org21:02, 17 јуни 2021создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org19:56, 24 март 2021создадена со најавување(?)0
te.wikibooks.org06:10, 19 мај 2021создадена со најавување(?)0
te.wikiquote.org21:03, 19 мај 2021создадена со најавување(?)0
te.wikisource.org21:41, 27 март 2021создадена со најавување(?)0
te.wiktionary.org21:43, 27 март 2021создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org21:55, 12 март 2021создадена со најавување(?)0
tg.wikibooks.org15:18, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
tg.wiktionary.org13:58, 3 април 2021создадена со најавување(?)5
th.wikipedia.org21:11, 1 март 2021создадена со најавување(?)0
th.wikibooks.org15:20, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
th.wikiquote.org15:20, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
th.wikisource.org15:21, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
th.wiktionary.org15:21, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ti.wikipedia.org15:22, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ti.wiktionary.org15:22, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org13:32, 28 мај 2021создадена со најавување(?)0
tk.wiktionary.org13:36, 28 мај 2021создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org21:53, 12 март 2021создадена со најавување(?)0
tl.wikibooks.org18:37, 26 мај 2021создадена со најавување(?)0
tl.wiktionary.org15:23, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
tn.wikipedia.org15:24, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
tn.wiktionary.org15:24, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org21:36, 11 јули 2021создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org19:54, 24 март 2021создадена со најавување(?)0
tpi.wiktionary.org20:44, 12 март 2021создадена со најавување(?)0
trv.wikipedia.org18:29, 16 март 2021создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org21:17, 30 декември 2020создадена со најавување(?)0
tr.wikibooks.org19:09, 16 мај 2021создадена со најавување(?)0
tr.wikimedia.org06:04, 24 мај 2021создадена со најавување(?)0
tr.wikiquote.org07:28, 18 февруари 2021создадена со најавување(?)2
tr.wikisource.org19:10, 16 мај 2021создадена со најавување(?)0
tr.wikivoyage.org07:37, 20 јануари 2021создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org19:07, 16 мај 2021создадена со најавување(?)0
ts.wikipedia.org21:50, 19 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ts.wiktionary.org20:45, 12 март 2021создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org06:43, 14 април 2021создадена со најавување(?)0
tt.wikibooks.org08:20, 14 јули 2021создадена со најавување(?)0
tt.wiktionary.org08:14, 14 јули 2021создадена со најавување(?)0
tum.wikipedia.org15:31, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
tw.wikipedia.org21:54, 12 март 2021создадена со најавување(?)0
tyv.wikipedia.org18:58, 13 јуни 2021создадена со најавување(?)0
ty.wikipedia.org15:35, 25 март 2021создадена со најавување(?)0
ua.wikimedia.org06:34, 24 мај 2021создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org08:29, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ug.wikipedia.org16:27, 10 јули 2021создадена со најавување(?)0
ug.wiktionary.org16:35, 10 јули 2021создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org09:56, 3 јануари 2021создадена со најавување(?)0
uk.wikibooks.org09:58, 7 март 2021создадена со најавување(?)0
uk.wikinews.org15:34, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
uk.wikiquote.org15:35, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
uk.wikisource.org15:36, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
uk.wikivoyage.org15:36, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
uk.wiktionary.org09:58, 7 март 2021создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org15:31, 25 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ur.wikibooks.org16:48, 10 јули 2021создадена со најавување(?)0
ur.wikiquote.org16:47, 10 јули 2021создадена со најавување(?)0
ur.wiktionary.org16:47, 10 јули 2021создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org07:37, 10 февруари 2021создадена со најавување(?)0
uz.wikiquote.org16:46, 10 јули 2021создадена со најавување(?)0
uz.wiktionary.org16:46, 10 јули 2021создадена со најавување(?)0
vec.wikipedia.org18:48, 3 март 2021создадена со најавување(?)0
vec.wikisource.org23:03, 16 февруари 2021создадена со најавување(?)0
vec.wiktionary.org18:56, 3 март 2021создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org21:55, 12 март 2021создадена со најавување(?)0
ve.wikipedia.org16:45, 10 јули 2021создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org22:22, 30 декември 2020создадена со најавување(?)1
vi.wikibooks.org19:08, 11 февруари 2021создадена со најавување(?)0
vi.wikiquote.org19:07, 11 февруари 2021создадена со најавување(?)0
vi.wikisource.org21:58, 3 април 2021создадена со најавување(?)0
vi.wikivoyage.org22:28, 11 февруари 2021создадена со најавување(?)0
vi.wiktionary.org21:02, 11 февруари 2021создадена со најавување(?)0
vls.wikipedia.org21:24, 19 мај 2021создадена со најавување(?)0
vo.wikipedia.org23:03, 16 февруари 2021создадена со најавување(?)0
vo.wiktionary.org15:43, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org22:37, 16 февруари 2021создадена со најавување(?)0
wa.wikipedia.org14:45, 18 март 2021создадена со најавување(?)0
wa.wikisource.org12:28, 4 јануари 2021создадена со најавување(?)0
wa.wiktionary.org09:57, 21 март 2021создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org21:37, 6 март 2021создадена со најавување(?)6
wikimania.wikimedia.org14:51, 27 февруари 2021создадена со најавување(?)0
wo.wikipedia.org21:23, 2 март 2021создадена со најавување(?)0
wo.wikiquote.org21:19, 2 март 2021создадена со најавување(?)0
wo.wiktionary.org21:31, 2 март 2021создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org20:14, 7 февруари 2021создадена со најавување(?)0
xal.wikipedia.org08:41, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
xh.wikipedia.org21:21, 19 мај 2021создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org14:30, 12 мај 2021создадена со најавување(?)0
yi.wikipedia.org21:55, 29 мај 2021создадена со најавување(?)1
yi.wikisource.org15:51, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org20:47, 12 март 2021создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org22:03, 12 мај 2021создадена со најавување(?)0
yue.wiktionary.org22:39, 30 декември 2020создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org12:09, 19 јули 2021создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org22:56, 25 јануари 2021создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org21:32, 16 март 2021создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikipedia.org14:58, 23 март 2021создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikisource.org15:29, 24 февруари 2021создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wiktionary.org15:53, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org22:31, 30 декември 2020создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org10:47, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)4
zh.wikibooks.org19:19, 3 март 2021создадена со најавување(?)0
zh.wikinews.org14:43, 27 февруари 2021создадена со најавување(?)0
zh.wikiquote.org19:21, 3 март 2021создадена со најавување(?)0
zh.wikisource.org19:21, 3 март 2021создадена со најавување(?)0
zh.wikiversity.org19:49, 31 март 2021создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org19:51, 31 март 2021создадена со најавување(?)3
zh.wiktionary.org19:22, 3 март 2021создадена со најавување(?)0
zu.wikipedia.org09:24, 7 март 2021создадена со најавување(?)0
zu.wiktionary.org20:42, 12 март 2021создадена со најавување(?)0